Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 22. 21:30 #11281
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Beszélnünk kell Kevinről
Engem teljesen lesokkolt. ohmy.gif Kivételesen SEMMIT sem tudtam a filmről, mielőtt megnéztem. Most az egyszer ellent mondtam a kíváncsiságomnak, és nem használtam a guglit, hogy "véletlenül" ráakadjak egy-két infóra. Sok mindenre számítottam, de erre a végkifejletre biztosan nem. De nem csak a befejezés, az egész film hátborzongató volt. Az első perctől az utolsóig szinte tátott szájjal bámultam. El is határoztam, hogy valahogyan mindenképpen el fogom olvasni a könyvet.
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell
2014. február 23. 11:02 #11282
- törölt felhasználó -    
Vasember 3 xd
Már láttam párszor és nekem tetszik,jó film smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2014. február 23. 11:03 #11283
- törölt felhasználó -    
G.I. Joe-Megtorlás

(Tűzbogár blush.gif )
2014. február 23. 12:37 #11284
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Miss.Cicmic @ 2014.02.22. 21:19)
Byzantium
Háát..az eleje kicsit uncsi volt nem egy olyan tipikus vámpíros film,hiányoltam belőle a vámpíros dolgokat és hát a végére is rakhattak volna még valamit!De amugy nem volt olyan rossz! smileeee.gif

Remélem, hogy a "vámpíros dolgok" alatt nem a modern poszt-tvájlájt féle elemeket érted. biggrin.gif

De amúgy teljesen igazad van, a Byzantium egy abszolúte nem klasszikus módon használja fel a vámpírtörténetet, és én is azzal jöttem ki belőle anno, hogy "nem rossz". Néha 'elmegy bunkóba', olyan értelemben, hogy tömve van a műfaj mulatságosan túlzó elemeivel, de akinek az nem akadály, az simán élvezheti. És van benne néhány gondolat, ami kifejezetten bejött. thumbsup.gif
2014. február 24. 07:37 #11285
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Időről időre (About Time,2013)

Nem tudom mit vártam pontosan ettől a filmtől,de nem azt kaptam blush.gif Néhányan annyira elvoltak tőle ájulva.Jó film,tetszett,nem azzal van a baj,de azért a világ legjobb filmjétől igencsak messze áll. blush.gif Ami a legnagyobb hatással volt rám az Rachel McAdams haja volt rohog.gif Borzasztóan állt neki,de ő még így is fantasztikus volt. blush.gif Az apa-fiú kapcsolatra mondhatom azt,hogy amiatt tetszett jobban az egész és nem a szerelmi szál miatt. blush.gif
Amúgy érdekes,mert hányszor mondjuk azt,hogy ha vissza mennénk a múltba,ezt meg ezt másképp csinálnánk,de a film tökéletesen bemutatja,hogyha ezt valóban megtehetnénk akkor egyetlen döntéssel nem csak egy dolgot hanem az egész életünket megváltoztathatnánk és ezt érdekes volt látni. blush.gif Plusz számomra jó pont volt,hogy nem egy fű de jó pasi játszotta a főszerepet. blush.gif

10/7

Gyerekjáték (The Game Plan,2007)

Tökéletes szórakozás egy délutánra,habár inkább kisebbeknek való,azért Dwayne Johnson miatt érdemes bevállalni. wub3.gif Meg hát pár kedvenc Elvis szám is helyett kapott benne.. laugh.gif

10/10

Szupercella (Escape Plan,2013)

Moziban végül sajna nem jött össze,de így is tökéletes volt,már csak Sylvester Stallone miatt is,akit apának köszönhetően már egészen kislánykorom óta imádok. heart.gif Bár szegény mostanra elég rosszul néz ki,azért verekedni még mindig jól tud. rohog.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, House Of Wax
2014. február 24. 07:47 #11286
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A nagy négyes / The Big Four (2013)

A szinkront itt-ott furcsálltam, de élvezhető volt azért. A történet pedig jól sikerült, mondhatnak a Chrsite-rajongók bármit. biggrin.gif Poirot egyszerűen zseniális, egyre aranyosabb, vagy csak én szeretem egyre jobban, nem tudom. David Suchet egyszerűen fantasztikus színész, egész nap elnézném, bármit csinál. smileeee.gif

10 / 10

http://static.whatsontv.co.uk/sites/default/files/styles/large/public/media/POIROT_THE_BIG_FOUR_02.JPG
2014. február 26. 00:44 #11287
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Her

Nem is tudom mit írjak igazából. Azt hiszem számomra abszolút az utóbbi évek legélvezhetőbb, leggyönyörűbb, legelgondolkodtatóbb filmje. Annyi sok mindenről beszél képekkel, szavakkal, zenével, szinte megérint. Szavakba nem is önthető talán, miről is van itt szó valójában. Mindenről. Az életről. Az emberről. A világról. Hogy milyen kifacsarodott, befelé forduló, egyre inkább a gépek és a valóság helyett a virtuális élet megélésére buzdító világot vagyunk kénytelenek élni. És elburjánzik, a fejünkre nő, átcsap a korlátok felett, maga alá gyűr. Magához vonz, bekebelez, ad és elvesz. Majd túlnő rajtunk végül. Csak az érzelmek maradnak valósak. Valóságosabbak és kétségbeesettebbek és őszintébbek mint valaha. És mégis. A mélyben továbbra is ott rejtőzik a lényeg. Az élet. A szeretet. A kötődés. A szerelem. Az ember ismét rátalál arra, amit mindig is keres, kutat, szüntelen reménnyel: a kapcsolatot. Az érzést, hogy nincs egyedül. És valóban: nincs egyedül. A legjobb barát, a legnagyobb szerelem talán ott volt mindig is, az orra előtt, csak nem volt szeme látni eddig. De most, hogy kinyílik újra lassan az a szem, már látja. És érzi. Ott van. Mindig is ott volt és mindig is ott lesz. Erről szól, azt hiszem. Elmondhatatlan.
5 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019, mse90, janet7, Alison Lerman
2014. február 26. 08:40 #11288
- törölt felhasználó -    
The Thing - A dolog(1982)
tetszett nagyon
2014. február 26. 17:41 #11289
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Egy apró bökkenő (One Small Hitch) - 2013

Az igazat megvallva, teljesen véletlenül bukkantam a filmre a Youtube-on és amikor utánaolvastam a történetnek, gondoltam, miért is ne nézném meg? Egy kis baki, egy csodás kamuesküvő és rengeteg cikis jelenet...mi kell még? smileeee.gif Igazából maga a sztori elég elcsépelt, de kedves volt számomra és bár egyetlen általam ismert színészt sem sikerült felfedeznem, felüdítő volt. smileeee.gif

7/10

Kamupasi (Holiday Engagement) - 2011

Aki ismer, az tudja, hogy totálisan odavagyok az agyonjátszott, unásig nézett romantikus vígjátékokért, pláne, ha annak középpontjában egy esküvő és némi bonyodalom áll. A Kamupasi szinte teljesen ugyanaz, mint az Egy apró bökkenő vagy a Nász-ajánlat, de ezúttal is odavoltam a történetért, bár ha ajánlani kellene, akkor azt mondanám, azok nézzék meg, akiknek van türelmük a végtelen kliséjelenetek garmadájához. smileeee.gif biggrin.gif

7/10

Álom.net - 2009

Igen, én is bedőlök újra és újra a béna tinifilmeknek és valahogy vicces, hogy a magyarok ennyire elszántan próbálkoznak utolérni Amerikát, de lássuk be: lehetetlen. Nálunk soha nem lesz a sulikban sem méhkirálynő, sem bálkirály- és királynőválasztás, nem beszélve a pomponcsapatokról és egyenruhákról...Ha ettől eltekintünk, még majdnem tűrhető is a film, leszámítva a béna színészi játékot és a valószerűtlen jeleneteket...Ennek ellenére, nekem tetszett. smileeee.gif

6/10

Fogadom (The Vow) - 2012

Hmmm, nemrég fejeztem be a filmet és még totál a hatása alatt állok. smileeee.gif Én picit az 50 első randihoz tudnám hasonlítani, csak valamivel valószerűbb és nincsenek benne felesleges poénok. Maga a történet és a színészek kiválasztása is nagyon jó volt, csupa olyanok, akiket kedvelek és és és csak annyit mondanék, hogy akinek tetszett például a Szerelmünk lapjai, akkor ezt is imádni fogja. smileeee.gif

10/10

http://media.giphy.com/media/1x2SHgEAuWFnW/giphy.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Szandi0820, Lindsay019, JadeB, idone
2014. február 26. 18:49 #11290
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Egy különc srác feljegyzései
Először is: Ezra Miller wub2.gif Imádom ezt a pasit.
Az első 10 percben még éber voltam, úgy voltam vele, hogy nagyon jó kis filmnek ígérkezik egy unalmas kedd estére. Aztán hirtelen BUMM Charlie meg is találta a barátait, minden happy (persze, nem egészen, de ilyen érzésem volt), és arra gondoltam, hogy "Oké, de miről fog szólni a hátralévő másfél óra?". Volt miről szólnia. A film csak egy kis ideig engedett unatkozni, aztán beszippantott, és nem eresztett. Imádtam. (És még egy könyv került a listámra, amit el KELL olvasnom. Meg is rendeltem. Köszi, Ezra Miller. meghajolo.gif )
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lindsay019, Alison Lerman
2014. február 26. 18:50 #11291
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Amerikai História X 10/10
Nulladik óra 10/10
Amerikai szépség 9/10
Trainspotting 10/10
2 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, janet7
2014. február 27. 17:55 #11292
- törölt felhasználó -    
Na, Simon Pegg-maraton első része:

The World's End
Amikor először láttam, annyira nem nyerte el a tetszésem, de most a hatalma alá kerített. Jajj, a brunette Simon nagyon bejövős, és a WTF jelenet még mindig sírásra késztet. rohog.gif rohog.gif Imádom.
9/10

Paul
Na, ez viszont abszolút kedvenc, sokkal jobb, mint a Ted, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, csak ez sokkal viccesebb, és nem undorító, mint a másik förmedvény, amiből folytatás készül 110.gif És hogy mennyire ámultam az első tíz percen. Star Trek, Kirk kapitány, Gorn-jelenet. Jaaj, geek szívem melegedett. rohog.gif A képregényboltos jelenet könnyekre fakasztott.
10/10

Hot Fuzz
Kicsit hosszú és kicsit unalmas volt, igazából annyira nem is jött be. blush.gif De nem tudom, mikor nevettem utoljára annyit, mint a NARP jeleneten _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
6/10

Shaun of the Dead
8/10

Köszönöm, Simon Pegg, hogy az elmúlt 24 óra alatt többet nevettem, mint egész évben. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2014. február 27. 18:00 #11293
deaddreamer
deaddreamer

StátuszAz zene az én drogom, az egyetlen dolog ami elkábít...
Hozzászólás: 581
Csatolások: 84
Azonosító: 219343
Én Pán Péter
Jaj imádom a drámákat!Szerintem ez a film elgondolkodtató,humoros,szomorú és szép.A színészeket pedig nagyon nagyon szeretem.Jonny Depp pedig hozta a formáját.Csak ajánlani tudom.Engem lenyűgözött.10/10
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, Lindsay019, Alison Lerman
2014. február 27. 19:11 #11294
- törölt felhasználó -    
Idézet (willow713 @ 2014.02.26. 08:40)
The Thing - A dolog(1982)
tetszett nagyon

legjobb! meghajolo.gif
2014. február 28. 08:28 #11295
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Csajkeverők/That Awkward Moment

Hogy én mennyire vártam már ezt a filmet. laugh.gif Kecskeméten elsőként néztem meg a legjobb barátnőmmel House Of Wax-al.Külön élmény,hogy csak ketten voltunk. laugh.gif Bár több poénra számítottam,viccesebb filmre és kicsit rövid is volt,nekem így is nagyon tetszett.Zac Efron miatt meg alapból megéri megnézni. laugh.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. február 28. 09:05 #11296
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Stay /2013/
Érdekes film volt, és nagyon sokszor nem is értettem, hogy a szereplők miért úgy reagálnak ahogy. Egynek elment, de szerintem nem lett egy nagy szám.
5*10

Pancser Police * The Other Guys /2010/
Annak ellenére, hogy Will Ferrell-től a hideg kiráz nem volt olyan rossz. Sokat lendített rajta a számomra, hogy Mark Wahlberg volt a másik főszereplő, az ő karakterét nagyon bírtam, sokat nevettem rajta. És Dwayne Johnson pár perces jelenete is feldobta a dolgot.
7*10

Vissza a Jövőbe 2-3 * Back to the Future Part 2-3 /1989-1990/
Nekem az első rész marad a legjobb a három közül. A második szerintem hozza a színvonalat, a harmadiknál már kicsit éreztem, hogy kezd kimerülni ez a dolog. Ettől függetlenül mindhárom rész nagyon szórakoztató.
10*10

Csajkeverők * That Awkward Moment /2014/
Még egy ilyen fos magyar címet omg.gif
A film nagyon szórakoztató volt. Habár romantikus vígjátéknak volt besorolva, szerintem egyik se nagyon volt. Bár voltak benne jó beszólások, és a három fiú nagyon jól működött együtt, látszódott rajtuk, hogy a filmen kívül is jóba lettek. Zac Efron ügyes volt, aranyos és vicces. Jól állt neki ez a szerep. Miles Teller annyira nem volt szimpatikus nekem a filmben, de Michael B. Jordan nagyon is az volt.

10*10
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, JadeB, SmileyZ
2014. február 28. 18:31 #11297
- törölt felhasználó -    
Breakfast at Tiffany's
Nem tudtam levenni a szemem Audrey Hepburnről.

Reality Bites
Az új kedvenc filmem. Annyira igaz és elgondolkodtató. Ethan Hawke és Winona pedig. wub.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Szandi0820, Lindsay019, janet7
2014. február 28. 19:19 #11298
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Carrie (2013)
4/10

rolleyes.gif Tulajdonképpen nem tudom mi értelme volt. Azon kívül, hogy átültették ezt is a okostelefonos, mindenkitökéletesenésugyanúgynézkimégazisakinekrondánakkellenelennie közegbe (hiába, 2013 Amerikájában már a suli freakjének is gyönyörűnek kell lennie, meg ne merjen jelenni valaki a képernyőn, aki nem szép. tongue.gif) nem sokat adott hozzá a másik két filmhez. Pontosabban semmit. Elvenni viszont elvett, pl. semmi nyomasztó nem volt benne, egy átlagos tinifilmnek nézném, ha nem tudnám mi ez. Mondjuk én az eredeti filmért sem vagyok oda, szerintem még mindig a 2002-es verzió lett a legjobb, a szereplők közül legalábbis mindenki abban volt a legjobb (talán Carrie anyja kivétel). De ez, ahj...
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. február 28. 20:13 #11299
- törölt felhasználó -    
Fear Island (2009)

Ezt a filmet csak Lucy Hale miatt néztem meg. A történet…eléggé összezavart,mert elég bonyolult volt. Mellesleg a film a "horror" kategóriába tartozik,miközben a filmben nem volt semmi természetfeletti,a legilyesztőbb rész talán az volt,hogy az egyikük kinyitja a szekrényt és onnan egy hirtelen kiugró kígyó megharapja. Az egész film arról szól,hogy az egyetlen emberkét akit élve találtak meg a szigeten kihallgatják és arra próbàlnak rájönni hogy ki a gyilkos,majd a film végén kiderül,hogy az a csaj aki elmesélte az egészet hazudott,másnak adta ki magát és azért gyilkolt le mindenkit,mert bosszút akart állni azért amiért megölték a nővérét. És utàna belegondoltam,hogyha végig hazudott akkor a történet is más.…
9/10
2014. február 28. 22:32 #11300
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Az olasz meló. 10/10

Nem tudom elmondani mennyire imádom ezt a filmet. wub.gif Mark Wahlberg, Jason Statham s Seth Green egy filmben. laugh.gif

Nem tudom, hogy filmnek számít-e, de most a WWE Hall of Fame 2011-et nézem. Már vagy nyolcvanadszorra. Imádom, bár a 2012-es beavatást jobban szeretem. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Jody, janet7, idone
710 oldal 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!