( a napokban két nagyon jó filmet is láttam )
Amit ma néztem meg az az Óz, a hatalmas címet viseli
Nagyon jó feldolgozása az eredetinek őszintén szólva jobban tetszett, mint a régi, de ez nem is csoda, hisz' a mai technológia messze üti a majd' 100 éves filmeket. Mila Kunnis alakítása fantasztikus volt ahogy a többi szereplőé is. Nagyon jól megvolt csinálva, igazán látványos film.
10/10
A tegnap látott címe pedig a Nemzet aranya
Összességében egy nagyon jó film volt, bár igaz csak egyszer izgalmas másodszorra már egyáltalán nem. Jók voltak benne az alakítások legfőképpen Sean Bean-é. ( bár mit is várhattam volna tőle Boromit után ?)
10/9,5
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. március 26. 22:04
2014. március 29. 16:57
The Book Thief/A könyvtolvaj (2013)
Nagyon tetszett ez a film. A történet érdekes és izgalmas volt. Nagyon megható film, a végén majdnem elsírtam magam. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert minden percét élveztem. Érdemes megnézni, mert nagyon tanulságos.
10/10
Nagyon tetszett ez a film. A történet érdekes és izgalmas volt. Nagyon megható film, a végén majdnem elsírtam magam. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert minden percét élveztem. Érdemes megnézni, mert nagyon tanulságos.
10/10
2014. március 29. 17:17
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
300 - A birodalom hajnala (2014)
Az egyik olyan film, amit a legjobban vártam az idén, ahhoz képest egy enyhe csalódás volt és első megtekintésre inkább azt mondom, nem feltétlenül lett volna szükséges a folytatás. Szerintem itt még a harcjelenetek is gyengébbek voltak, egyedül a végső ütközet az, ami iszonyatosan jó volt.
Viszont nagyon kedveltem Artemisiát (talán azért is, mert Morticia Addamsre emlékeztetett, csak rúzs nélkül). Igazi kemény csaj. Az egyetlen ember, akit bírtam a perzsák oldalán.
10/6
Az egyik olyan film, amit a legjobban vártam az idén, ahhoz képest egy enyhe csalódás volt és első megtekintésre inkább azt mondom, nem feltétlenül lett volna szükséges a folytatás. Szerintem itt még a harcjelenetek is gyengébbek voltak, egyedül a végső ütközet az, ami iszonyatosan jó volt.
Viszont nagyon kedveltem Artemisiát (talán azért is, mert Morticia Addamsre emlékeztetett, csak rúzs nélkül). Igazi kemény csaj. Az egyetlen ember, akit bírtam a perzsák oldalán.
2014. március 29. 17:23
Az utolsó dal.
Ezt a filmet tegnap néztük meg a BFF-emmel.Nagyon jó film.Amúgy lehet a végén sírni. Miley a főszereplő.Nem szeretem Miley-t,de ott még szép volt,és akkor még szerettem.Én a végén értettem meg,hogy miért Az utolsó dal a címe.
Ajánlom mindenkinek,nézzétek meg.
10/10
Ezt a filmet tegnap néztük meg a BFF-emmel.Nagyon jó film.Amúgy lehet a végén sírni. Miley a főszereplő.Nem szeretem Miley-t,de ott még szép volt,és akkor még szerettem.Én a végén értettem meg,hogy miért Az utolsó dal a címe.
Ajánlom mindenkinek,nézzétek meg.
10/10
2014. március 29. 22:57
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Noah / Noé
Sosem érdekeltek Aronofsky munkái, de a bibliai történeteket szeretem, ezért erre a filmre beültem. Tudtam, hogy lassú folyású lesz, hiszen Noé és a vízözön nem valami hosszú sztori a Bibliában, ezért valahogy el kell nyújtani, ennek ellenére nem mondhatnám, hogy eluntam magam. Az állatok majd a víz özönlése nagyon tetszett, a mondanivaló pedig nagyon erős. A színészek meg fantasztikusak.
10/9
Sosem érdekeltek Aronofsky munkái, de a bibliai történeteket szeretem, ezért erre a filmre beültem. Tudtam, hogy lassú folyású lesz, hiszen Noé és a vízözön nem valami hosszú sztori a Bibliában, ezért valahogy el kell nyújtani, ennek ellenére nem mondhatnám, hogy eluntam magam. Az állatok majd a víz özönlése nagyon tetszett, a mondanivaló pedig nagyon erős. A színészek meg fantasztikusak.
10/9
2014. március 31. 08:51
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Az 50 első randi * 50 First Dates /2004/
Érdekes film volt, én talán egy picit többet vártam volna. Bár az is tény, hogy nagyon lekötött, mert maga az alaptörténet nagyon szép volt, és bebizonyítja, hogyha szeretünk valakit akkor semmi sem lehetetlen, mindenre képesek vagyunk.
8*10
Séta a múltba * A Walk To Remember /2002/
Nagyon szeretem Nicholas Sparks alkotásait. Mindig magával ragad ez a pasas, Adam Shankman pedig pontosan úgy tudja visszaadni a dolgokat ahogyan kell.
A történet persze nem újdonság, de mégis nagyon megható és szép volt. Az utolsó 20 percet szinte végig sírtam, megható film.
10*10
Felhangolva * Get Him to the Greek /2010/
Valami rémes egy film. A felétől inkább már csak pörgettem, annyira irritált az egész. Russell Brand egy undorító ember, mindig is hányingerem volt tőle, azt hiszem sosem fogom megkedvelni. Jonah Hill sem gondolta át ezt a filmet, őt nagyon kedvelem, de ebben a filmben nem volt szimpatikus. Rose Byrne sem tetszett, egy kicsit sem.
2*10
A Wall Street farkasa * The Wolf of Wall Street /2013/
Nagyon, nagyon nem tetszett. Pedig nagyon lelkesen ültem elé, sőt, anno még a moziban akartam megnézni, nagyon örülök, hogy nem jött össze. Talán az volt a legnagyobb baj, hogy mindenből túl sok volt: túl sok szex, túl sok káromkodás, túl sok drog ráadásul szerintem a film is állati hosszú volt. Ha csináltak volna egy 1 és fél órás filmet és mindennek a felét veszik talán még tetszett volna, de így nagyon nem jött be.
Kedvelem Leo-t, nagyon nagy tehetségnek tartom, de kövezzetek meg, én nagyon örülök, hogy Matthew nyerte azt a szobrocskát. Amit Matthew csinált, az valóban zseniális volt és habár Leo is nagyon ügyesen játszott mégis nekem ebben a filmben valahogy nem jött át. Sem ő, sem a sztori, semmi.
3*10
A nimfomániás 1. rész * Nymphomaniac Vol. I. /2013/
A nimfomániás 2. rész * Nymphomaniac Vol II. /2013/
Bármennyire beteg film volt, az első része egészen lekötött. Főleg Shia LaBeouf (
) szerepétől kezdve.
Maga ez a betegség rémes, és nagyon súlyos, mégsem mutatták ezt az oldalát. Sokkal inkább úgy festették le mintha ez nem lenne betegség, pedig nagyon is az.
Egy valami viszont nagyon visszatartott ettől a filmtől és magában a filmben is nagyon taszított: az igazi szexjelenetek. Betegesnek tartom, hogy ezek a színészek ezt bevállalták. Úgy érzem ha ilyen késztetésük volt akkor nagyon rossz szakmában vannak. Fölöslegesnek tartottam, hogy ezek a jelenetek igaziak legyenek. Ez nekem nagyon rontotta az összképet.
A második rész meg egyáltalán nem tetszett, betegebb volt, de ami annyira nem tetszett az egyértelműen a film varázsa volt. Megcsinálták az első részt, érdekes volt, újdonság volt, de itt volt a második rész amiben semmi újdonság nem volt. Szerintem bőven elég lett volna az első rész.
Az első részre egy 6-ost adok, de tényleg csak azért mert nekem voltak benne nagyon erős jelenetek. A második részre pedig 4 pontot adok.
Érdekes film volt, én talán egy picit többet vártam volna. Bár az is tény, hogy nagyon lekötött, mert maga az alaptörténet nagyon szép volt, és bebizonyítja, hogyha szeretünk valakit akkor semmi sem lehetetlen, mindenre képesek vagyunk.
8*10
Séta a múltba * A Walk To Remember /2002/
Nagyon szeretem Nicholas Sparks alkotásait. Mindig magával ragad ez a pasas, Adam Shankman pedig pontosan úgy tudja visszaadni a dolgokat ahogyan kell.
A történet persze nem újdonság, de mégis nagyon megható és szép volt. Az utolsó 20 percet szinte végig sírtam, megható film.
10*10
Felhangolva * Get Him to the Greek /2010/
Valami rémes egy film. A felétől inkább már csak pörgettem, annyira irritált az egész. Russell Brand egy undorító ember, mindig is hányingerem volt tőle, azt hiszem sosem fogom megkedvelni. Jonah Hill sem gondolta át ezt a filmet, őt nagyon kedvelem, de ebben a filmben nem volt szimpatikus. Rose Byrne sem tetszett, egy kicsit sem.
2*10
A Wall Street farkasa * The Wolf of Wall Street /2013/
Nagyon, nagyon nem tetszett. Pedig nagyon lelkesen ültem elé, sőt, anno még a moziban akartam megnézni, nagyon örülök, hogy nem jött össze. Talán az volt a legnagyobb baj, hogy mindenből túl sok volt: túl sok szex, túl sok káromkodás, túl sok drog ráadásul szerintem a film is állati hosszú volt. Ha csináltak volna egy 1 és fél órás filmet és mindennek a felét veszik talán még tetszett volna, de így nagyon nem jött be.
Kedvelem Leo-t, nagyon nagy tehetségnek tartom, de kövezzetek meg, én nagyon örülök, hogy Matthew nyerte azt a szobrocskát. Amit Matthew csinált, az valóban zseniális volt és habár Leo is nagyon ügyesen játszott mégis nekem ebben a filmben valahogy nem jött át. Sem ő, sem a sztori, semmi.
3*10
A nimfomániás 1. rész * Nymphomaniac Vol. I. /2013/
A nimfomániás 2. rész * Nymphomaniac Vol II. /2013/
Bármennyire beteg film volt, az első része egészen lekötött. Főleg Shia LaBeouf (
Maga ez a betegség rémes, és nagyon súlyos, mégsem mutatták ezt az oldalát. Sokkal inkább úgy festették le mintha ez nem lenne betegség, pedig nagyon is az.
Egy valami viszont nagyon visszatartott ettől a filmtől és magában a filmben is nagyon taszított: az igazi szexjelenetek. Betegesnek tartom, hogy ezek a színészek ezt bevállalták. Úgy érzem ha ilyen késztetésük volt akkor nagyon rossz szakmában vannak. Fölöslegesnek tartottam, hogy ezek a jelenetek igaziak legyenek. Ez nekem nagyon rontotta az összképet.
A második rész meg egyáltalán nem tetszett, betegebb volt, de ami annyira nem tetszett az egyértelműen a film varázsa volt. Megcsinálták az első részt, érdekes volt, újdonság volt, de itt volt a második rész amiben semmi újdonság nem volt. Szerintem bőven elég lett volna az első rész.
Az első részre egy 6-ost adok, de tényleg csak azért mert nekem voltak benne nagyon erős jelenetek. A második részre pedig 4 pontot adok.
2014. március 31. 09:42
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Battle of the Year - Az év csatája (2013)
Semmi extra nem volt benne,és én a táncjelenetektől sem voltam elájulva,de az tetszett ahogy lassacskán a fiúk egy csapattá váltak.
Meg hát ott volt Josh Holloway is.
Chris Brown-t mint ember mérhetetlenül megvetem,de azt elismerem,hogy nagyon jó mozgása van
10/8
Scorned (2013)
Ezen a filmen rengeteget gondolkoztam,merthogy néha nagyon utáltam,mégsem mondhatnám,hogy rossz filmnek tartom.
Vannak benne érdekes jelenetek,nevetségesek,és Viva Bianca az égadta világon semmit nem ért,de bőven kárpótolt érte az,hogy a főszerepet AnnaLynne McCord játszotta méghozzá nem is akárhogyan.Eszméletlenül jó színésznőnek tartom,ahogy játssza a beteg karaktert már nem is az első filmjében...állati.
Viszont,hogy őszinte legyek lassan kezdek félni tőle,lehet az életben is ilyen?
Megértem amiért a csaj kiakadt ezen az áruláson,de hogy ilyen módszert választott megtorlásként azért elég durva.Amiket csinált..
Én hagytam volna a fenébe őket.
A film végén azért jót nevettem,bár semmi vicces nem volt benne,de szépen bemutatta a jövőt.
Mellesleg Billy Zane mennyire rosszul néz ki..
10/4
Khumba (2013)
Ez nagyon tetszett.
Khumba nagyon édes volt,és a többi szereplő is.
10/10*
Pofázunk és végünk (Ride Along,2014)
Némelyik poént már túlzásba vitték,ennek ellenére szerintem jó film lett.
Azért Ben csak nem hagyta magát lerázni.
Persze ezt lehetett előre sejteni.
10/10
Semmi extra nem volt benne,és én a táncjelenetektől sem voltam elájulva,de az tetszett ahogy lassacskán a fiúk egy csapattá váltak.
10/8
Scorned (2013)
Ezen a filmen rengeteget gondolkoztam,merthogy néha nagyon utáltam,mégsem mondhatnám,hogy rossz filmnek tartom.
10/4
Khumba (2013)
Ez nagyon tetszett.
10/10*
Pofázunk és végünk (Ride Along,2014)
Némelyik poént már túlzásba vitték,ennek ellenére szerintem jó film lett.
10/10
2014. március 31. 15:49
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Épp nem találtam semmi jót a TV-ben, kapcsolgattam össze-vissza, míg apa meg nem állított az Avatarnál. Nem láttam még a filmet, mondjuk eddig a sztorija sem nagyon érdekelt, de azért otthagytam azon a csatornán. Nem bántam meg. Oké, igaz,hogy nem tudnám mostanában újra megnézni, de lekötött és ez a lényeg. Imádtam a háttereket és az állatokat, és a nyelv is tök jó volt, totál dallamos meg minden.
Összegezve jó film volt, egyszer, maximum kétszer nézős, de végül is nem az a lényeg, hogy hányszor nézed meg, hanem hogy mikor először látod lekössön. Nálam ez megvolt.
10/10
Épp nem találtam semmi jót a TV-ben, kapcsolgattam össze-vissza, míg apa meg nem állított az Avatarnál. Nem láttam még a filmet, mondjuk eddig a sztorija sem nagyon érdekelt, de azért otthagytam azon a csatornán. Nem bántam meg. Oké, igaz,hogy nem tudnám mostanában újra megnézni, de lekötött és ez a lényeg. Imádtam a háttereket és az állatokat, és a nyelv is tök jó volt, totál dallamos meg minden.
10/10
2014. március 31. 15:54
Moziban: Wall Street farkasa
tvben: nem emlékszem
dvdn: Mononoke hercegnő
neten: teljes hajnalhasadás
tvben: nem emlékszem
dvdn: Mononoke hercegnő
neten: teljes hajnalhasadás
2014. április 05. 18:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
A király beszéde (2010)
Imádom a történelmi filmeket és miközben olvastam a könyvet, már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jó lenne megnézni. Nem csalódtam. Amilyen átéléssel Colin alakította VI. Györgyöt, simán megérdemelte az Oscart (ciki vagy nem ciki, a háborús beszédét végigbőgtem).
10/10
Anna Karenina (2012)
Ennek a filmnek mindenképpen adok még egy esélyt, miután elolvastam a könyvet. Mert nem volt rossz és kifejezetten tetszett is a részben színpadi megoldás, de mivel a szükséges háttérinformációk nem voltak meg, nem élveztem annyira. 10/6
Az Éhezők Viadala - Futótűz (2013)
Én még mindig rettenetesen dühös vagyok az írónőre, amiért megölte Cinnát. A film összességében tetszett, mérföldekkel meghaladja az első részt (és ezt úgy mondom, hogy könyvben az a kedvencem). 10/8
Herkules legendája (2014)
Ez a film nem jött be, annyira nem szólt semmiről. 10/4
Bridget Jones - Mindjárt megőrülök! (2004)
Az első öt perc után majdnem elkaszáltam a filmet, mert annyira ömlött belőle a nyáltenger, hogy kis híján tönkretette a gépemet. Szerencsére összekapták magukat a készítők és ismét egy jó vígjáték kerekedett belőle.
10/10
Imádom a történelmi filmeket és miközben olvastam a könyvet, már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jó lenne megnézni. Nem csalódtam. Amilyen átéléssel Colin alakította VI. Györgyöt, simán megérdemelte az Oscart (ciki vagy nem ciki, a háborús beszédét végigbőgtem).
Anna Karenina (2012)
Ennek a filmnek mindenképpen adok még egy esélyt, miután elolvastam a könyvet. Mert nem volt rossz és kifejezetten tetszett is a részben színpadi megoldás, de mivel a szükséges háttérinformációk nem voltak meg, nem élveztem annyira. 10/6
Az Éhezők Viadala - Futótűz (2013)
Én még mindig rettenetesen dühös vagyok az írónőre, amiért megölte Cinnát. A film összességében tetszett, mérföldekkel meghaladja az első részt (és ezt úgy mondom, hogy könyvben az a kedvencem). 10/8
Herkules legendája (2014)
Ez a film nem jött be, annyira nem szólt semmiről. 10/4
Bridget Jones - Mindjárt megőrülök! (2004)
Az első öt perc után majdnem elkaszáltam a filmet, mert annyira ömlött belőle a nyáltenger, hogy kis híján tönkretette a gépemet. Szerencsére összekapták magukat a készítők és ismét egy jó vígjáték kerekedett belőle.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2014. április 05. 18:46
|
|
evilregal12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 220542 offline
|
Démonok között (The conjuring)
Nagyon jó film,egyszerűen imádtam.Igaz rémisztő de nekem nagyon tetszett hiszen ez a lényege!
Nagyon jó film,egyszerűen imádtam.Igaz rémisztő de nekem nagyon tetszett hiszen ez a lényege!
2014. április 05. 21:02
Noé (2014)
Nem csalódtam Emma Watsomban. Ismét fantasztikus alakítást nyújtott. A film... fantasztikus volt. Nagyon tetszett.
10/10
Nem csalódtam Emma Watsomban. Ismét fantasztikus alakítást nyújtott. A film... fantasztikus volt. Nagyon tetszett.
10/10
2014. április 07. 07:19
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Jackass - A vadbarmok támadása (Jackass: The Movie,2002)
Mivel az Emelt fővel című filmben megkedveltem Johnny Knoxville-t ezért gondoltam ezt is megnézem.
Sokat nevettem rajta,bár némelyik jelenet nagyon undorító volt és inkább fiúknak való.
De hogy ezek a fiúk mekkora állatok..
Jackass 2 (Jackass Number Two,2006)
Na ez viszont olyan undorítóra sikeredett,hogy nem tudtam végig nézni.
Ezt már nem vette be a gyomrom.
Mivel ezeket nem tudom filmként értékelni így inkább nem pontozom őket.
A spanom csaja (My Best Friend's Girl,2008)
Kate Hudson remek volt mint mindig,de többet vártam a filmtől.
10/6.5
RRRrr! (2004)
Még anno a középiskolában láttam először ezt a filmet infó órán.Akkor is nagyon tetszett és most is.Kétszer is megnéztem a hétvégén.
Hatalmas baromság és biztos vagyok benne,hogy sokaknak nem tetszene,de én imádom.
Szőke a kedvencem.
10/9
Jégvarázs (Frozen,2013)
Hogy őszinte legyek kicsit mást vártam,viszont nagyon szép mese és nagyon tetszett.
Mindenkinek Elza lett a kedvence,nekem meg első pillanattól kezdve Anna volt a szimpatikusabb.Ő olyan vidám volt és optimista,még akkor is amikor semmi oka nem volt rá.Az ő személyisége sokkal közelebb került hozzám mint Elzáé.
Sven pedig olyan édes volt.
10/10
Mivel az Emelt fővel című filmben megkedveltem Johnny Knoxville-t ezért gondoltam ezt is megnézem.
Jackass 2 (Jackass Number Two,2006)
Na ez viszont olyan undorítóra sikeredett,hogy nem tudtam végig nézni.
Mivel ezeket nem tudom filmként értékelni így inkább nem pontozom őket.
A spanom csaja (My Best Friend's Girl,2008)
Kate Hudson remek volt mint mindig,de többet vártam a filmtől.
10/6.5
RRRrr! (2004)
Még anno a középiskolában láttam először ezt a filmet infó órán.Akkor is nagyon tetszett és most is.Kétszer is megnéztem a hétvégén.
10/9
Jégvarázs (Frozen,2013)
Hogy őszinte legyek kicsit mást vártam,viszont nagyon szép mese és nagyon tetszett.
10/10
House Of Wax
2014. április 07. 18:02
|
|
|
A királyért és a koronáért (2008)
Ha a könyv csak feleannyira is olyan jó, mint a film (és ismerve Dumas munkásságát nem csak feleannyira lesz az), már akkor is egy iszonyatosan szuper könyvet olvashatok majd. Az első percektől kezdve lekötött, pörögtek az események, így nem unatkoztak. Ráadásul a színészek is lenyűgöző alakítást nyújtottak. 10/10
Ha a könyv csak feleannyira is olyan jó, mint a film (és ismerve Dumas munkásságát nem csak feleannyira lesz az), már akkor is egy iszonyatosan szuper könyvet olvashatok majd. Az első percektől kezdve lekötött, pörögtek az események, így nem unatkoztak. Ráadásul a színészek is lenyűgöző alakítást nyújtottak. 10/10
2014. április 10. 14:38
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Terhes társaság.
baisée
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.