olyan kis cuki az a kisfijú benne de egy kis roszcsont és atya ég menyi játékja volt és ahogy szegény öltözött arról nem beszélek igaz még pici volt nade na...nekem teccet!
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. április 21. 19:10
|
|
Dórika12Hagyjuk..' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 1171 Csatolások: 58 Azonosító: 219148 offline
|
apafej
olyan kis cuki az a kisfijú benne de egy kis roszcsont és atya ég menyi játékja volt és ahogy szegény öltözött arról nem beszélek igaz még pici volt nade na...nekem teccet!
2014. április 22. 10:24
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Vakszerencse (Runner Runner,2013)
Justin Timberlake és Ben Affleck miatt már érdemes megnézni.Mindkettő jó pasi (főleg Ben),jól is játszanak,meg a történet is érdekes volt.
10/10
Grudge Match (2013)
Kétszer láttam a múlt héten,egyszer felirattal,egyszer anyuval szinkronosan.Nagyon bejött ez a film.
Imádom Sylvester Stallone-t és Robert De Niro-t is.
Bár a női szálra a legelejétől rá lehetett jönni - mellesleg Kim Basinger is igen szimpatikus nekem - azért még élvezhető volt a film.Volt benne sok poén amik nekem nagyon bejöttek,alapból az,hogy két ilyen idős ember bokszolni akar viccesen jön ki,pláne amilyen testük most van.
Stalonne brutálisan néz ki,Robert meg anya szerint olyan mint egy "Döglött béka kiherélve"
A másik három szereplő Kevin Hart,Stalonne filmbéli edzője és Robert filmbéli fia is plusz pontok voltak a film szempontjából
Meg hát benne volt a The Heavy - How You Like Me Now? című száma is amit imádok
10/10
Fruitvale Station (2013)
Hiába életrajzi film mégis csak az utolsó 25 perc ért valamit.A többibe Oscar csak sétálgatott,sms-t küldött,vagy valami hasonlót csinált.Mindenesetre nagyon sajnálom a fiút azért ami történt vele az ostoba rendőrök hibájából.Annyira fiatal volt még,és bár csinált hülyeségeket,de nem volt rossz ember.Michael B. Jordan-nek bár annyira sok mindent nem kellett csinálnia,de örülök,hogy ő volt a főszereplő
10/3
Banks úr megmentése (Saving Mr. Banks,2013)
Ez tetszett a filmek közül amiket most láttam a legjobban
Gyönyörű film,gyönyörű sztori,tele nagyszerű színészekkel.Különösen Emma Thompson alakítása nyűgözött le,mindig is nagyszerű színésznek tartottam.
Aztán ott van Tom Hanks is,akinek már a hangjától is odáig voltam.Lehet hülyén hangzik,de olyan megnyugtató hangja van.
Annak ellenére,hogy igencsak komoly film,azért voltak benne vicces pillanatok nem is kevés amik még jobban feldobták.
Az egyetlen akit ki nem állhattam az Colin Farrell karaktere volt.Ő maga egy jó színész,ez a szerep is jól állt neki,hogy őszinte legyek talán túl jól is,de akármennyire is próbáltam ebben nem tudtam kedvelni.Travers egy undorító ember volt.A lánya szinte istenítette őt,akkor is szerette mikor semmi oka nem volt rá,és ő még miatta sem tette le a piát,sőt még csak meg sem próbálta.Nevetséges,ostoba és szánalmas az ilyen ember.Egytől-egyik az összes ilyet megvetem.
De mondjuk a nőt se értem,ha ilyen apja volt,miért szerette annyira még felnőtt fejjel is?
De ezt leszámítva komolyan tetszett a film
10/10*
Timon és Pumba nyaralni megy (On Holiday with Timon & Pumba,1995)
A gyerek énem előtört.
Timon volt az egyik nagy kedvencem az Oroszlánkirályból ami amúgy a kedvenc mesém,így gondoltam ideje ezt is megnézni.Több rövid meséből áll,én azt hittem egy egész mese,de így is jó volt.
10/9
Herkules (Hercules,1997)
Láttam már anno,megvan mesekönyvbe is,és volt egy kirakóm is,annyira mégsem jön be
Megara mindig szimpatikus volt és Hádész is,most pedig Phil is,de nekem ez valahogy akkor is kevés
10/7 - de csak mert jó indulatú vagyok
A túlélő (Lone Survivor,2013)
Sosem értettem azokat akik képesek meghalni a saját hazájukért,de abban biztos vagyok,hogy ők igazi hősök
Nem a történet miatt néztem meg,hanem egyedül Mark Wahlberg miatt,aki most sem okozott csalódást.A többieket is kedveltem,különösen Taylor Kitsch-t,Alexander Ludwig-ot és Emile Hirsch-t.
A film végi képek,videók némelyike nekem elég megható volt.Az igazi férfiak olyanok mint ők.
Mellesleg az a pasi és a kisfia akik segítettek Marcus-nak bizonyítják,hogy mindenütt vannak jó emberek
10/9
Lovely & Amazing (2001)
Semmi extra nincs benne,elég átlagos film,de Jake Gyllenhaal ismét feldobta ezt a megjelenésével.
Aranyos volt benne,talán ez a legjobb szó rá.Mellesleg ez a haj jól állt neki
10/6
Justin Timberlake és Ben Affleck miatt már érdemes megnézni.Mindkettő jó pasi (főleg Ben),jól is játszanak,meg a történet is érdekes volt.
10/10
Grudge Match (2013)
Kétszer láttam a múlt héten,egyszer felirattal,egyszer anyuval szinkronosan.Nagyon bejött ez a film.
10/10
Fruitvale Station (2013)
Hiába életrajzi film mégis csak az utolsó 25 perc ért valamit.A többibe Oscar csak sétálgatott,sms-t küldött,vagy valami hasonlót csinált.Mindenesetre nagyon sajnálom a fiút azért ami történt vele az ostoba rendőrök hibájából.Annyira fiatal volt még,és bár csinált hülyeségeket,de nem volt rossz ember.Michael B. Jordan-nek bár annyira sok mindent nem kellett csinálnia,de örülök,hogy ő volt a főszereplő
10/3
Banks úr megmentése (Saving Mr. Banks,2013)
Ez tetszett a filmek közül amiket most láttam a legjobban
10/10*
Timon és Pumba nyaralni megy (On Holiday with Timon & Pumba,1995)
A gyerek énem előtört.
10/9
Herkules (Hercules,1997)
Láttam már anno,megvan mesekönyvbe is,és volt egy kirakóm is,annyira mégsem jön be
10/7 - de csak mert jó indulatú vagyok
A túlélő (Lone Survivor,2013)
Sosem értettem azokat akik képesek meghalni a saját hazájukért,de abban biztos vagyok,hogy ők igazi hősök
A film végi képek,videók némelyike nekem elég megható volt.Az igazi férfiak olyanok mint ők.
10/9
Lovely & Amazing (2001)
Semmi extra nincs benne,elég átlagos film,de Jake Gyllenhaal ismét feldobta ezt a megjelenésével.
10/6
2014. április 22. 10:39
Idézet (SmileyZ @ 2014.04.22. 10:24)
Mark Wahlberg miatt,aki most sem okozott csalódást.A többieket is kedveltem,különösen Taylor Kitsch-t,Alexander Ludwig-ot és Emile Hirsch-t.
Annyira tipikus valahogy Ben Fostert mindig elfelejtik megemlíteni..és nem csak ennek a filmnek a kapcsán legyen szó bármilyen filmről amiben Ben Foster feltűnik..háá igen jellemző!
2014. április 22. 13:42
Mi kell a nőnek?
Valamikor tinikoromban láttam, és emlékeztem, mennyire tetszett, és azóta is újra akartam nézni, de hiába adták a tévében ezerszer, sosem volt kedvem hozzá. Végül letöltöttem vagy két tucat régi filmet, köztük ezt is, és este megnéztem. Nem tudom, mikor röhögtem ennyit utoljára.
Az külön tetszett, hogy a krapek jógaórán nem hallotta a nők gondolatait - pont előtte pár órával írtam a jógás topikba, hogy az az egyetlen aktivitás, ami közben teljesen ki tudok kapcsolni.
Mel Gibsont sosem szerettem, de a végére egészen megkedveltem a karakterét, Helen Hunt pedig egy istennő.
9/10
Valamikor tinikoromban láttam, és emlékeztem, mennyire tetszett, és azóta is újra akartam nézni, de hiába adták a tévében ezerszer, sosem volt kedvem hozzá. Végül letöltöttem vagy két tucat régi filmet, köztük ezt is, és este megnéztem. Nem tudom, mikor röhögtem ennyit utoljára.
9/10
8 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
sMokEe.cLouD,
Lil98,
Bessie,
House Of Wax,
patrícia4,
Alison Lerman,
Szandi0820
2014. április 22. 13:59
|
|
Swaggirl12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 224674 offline
|
Alvin és a mókusok 3
2014. április 22. 14:16
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Hacsi - A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog's Story)
Valahol az ötvenedik percnél kezdtem el sírni.Utána nemtudtam abbahagyni.
10/10
Valahol az ötvenedik percnél kezdtem el sírni.Utána nemtudtam abbahagyni.
10/10
2014. április 22. 17:24
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
The Hobbit: An Unexpected Journey
Még mindig imádom és még mindig 10/100
Még mindig imádom és még mindig 10/100
2014. április 22. 20:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Outpost: Rise of the Spetsnaz (A helyőrség - A Szpecnaz ébredése) 2013
Igazi horror film. Már elég korán belecsaptak a lecsóba, vagyis korán elkezdtek hamizni a zombik. Ezeken a kőkemény orosz katonákon jót mosolyogtam, különösen, mikor felfedeztem közöttük Kamarás Ivánt.
Harc, gyilkosság volt bőven, és a sztori sem volt túl rossz. Viszont ez a náci kísérletes dolog kicsit fura volt. Jó, voltak régen is teóriák, miszerint a nácik fel akarták támasztani a holtakat. De ez a sugárzás nekem elég új volt. Mindegy, lapozzunk. A főszereplő csávó tényleg elég kemény volt, adta rendesen a náciknak és a zombiknak.
És a végén csak meghalt a mi orosz katona Ivánunk is.
RIP.
Összességében elment egy estére, később talán pár év múlva újra előkapom.
7/10
Igazi horror film. Már elég korán belecsaptak a lecsóba, vagyis korán elkezdtek hamizni a zombik. Ezeken a kőkemény orosz katonákon jót mosolyogtam, különösen, mikor felfedeztem közöttük Kamarás Ivánt.
És a végén csak meghalt a mi orosz katona Ivánunk is.
Összességében elment egy estére, később talán pár év múlva újra előkapom.
7/10
2014. április 22. 20:27
Most jó
A film rendkívül komoly témát dolgoz fel.Dakota remekül hozza a beteg Tessa szerepét, de nekem Jeremy Irvine játéka egyáltalán nem tetszett.
Egyébként összességében egy szép, megható film.
8/10
Drakula halott és élvezi
Nekem mondhat akárki bármit, de ez akkor is egy zseniális vígjáték.Igaz, előtte mindenképp látni kell Coppola eredeti filmjét.
Leslie Nielsen egyszerűen brillyrozik a gróf szerepében, de igaz, ami igaz Mel Brooks se volt kutya!
10/10
Martha Marcy May Marlene
Hát, ez a film egy kissé ledöbbentett, de nagyon elgondolkodtatott.Szörnyű lenne egy ilyen szekta tagjává vállni.Elrettent a gondolat, hogy valószínűleg ma is léteznek a világon ilyen közösségek.
Mellesleg szerintem Elizabeth Olsen ezerszer tehetségesebb ikernővéreinél.
10/10
A film rendkívül komoly témát dolgoz fel.Dakota remekül hozza a beteg Tessa szerepét, de nekem Jeremy Irvine játéka egyáltalán nem tetszett.
Egyébként összességében egy szép, megható film.
8/10
Drakula halott és élvezi
Nekem mondhat akárki bármit, de ez akkor is egy zseniális vígjáték.Igaz, előtte mindenképp látni kell Coppola eredeti filmjét.
Leslie Nielsen egyszerűen brillyrozik a gróf szerepében, de igaz, ami igaz Mel Brooks se volt kutya!
10/10
Martha Marcy May Marlene
Hát, ez a film egy kissé ledöbbentett, de nagyon elgondolkodtatott.Szörnyű lenne egy ilyen szekta tagjává vállni.Elrettent a gondolat, hogy valószínűleg ma is léteznek a világon ilyen közösségek.
Mellesleg szerintem Elizabeth Olsen ezerszer tehetségesebb ikernővéreinél.
10/10
2014. április 22. 20:32
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Éhezők Viadala-Futótűz
Mivel most teljesen beleestem ebbe a filmbe és Peetába (
) így nekem ez is bejött. Nagyon tetszik az egész történet. Ahogy Peeta és Katniss tényleg egymásba szeret a 75. viadalon. Meg az egész. Megvan a maga története mindennek megvan az oka. Nem tudom, hogy eddig miért nem akartam megnézni, hisz ezt a filmet kihagyni sosem lehet. Ez a film valami csoda! Ahogy a könyv is. Nagy siker. Kár, hogy a Kiválasztott az utolsó rész. Ahogy láttam belőle előzeteseket az is nagyot fog aratni. Sajnálom, hogy az lesz az utolsó rész
10/10
Mivel most teljesen beleestem ebbe a filmbe és Peetába (
10/10
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2014. április 23. 07:38
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (saint7 @ 2014.04.22. 10:39)
Annyira tipikus valahogy Ben Fostert mindig elfelejtik megemlíteni..és nem csak ennek a filmnek a kapcsán legyen szó bármilyen filmről amiben Ben Foster feltűnik..háá igen jellemző!
Ben Foster a szürke eminenciás aki mindig a maximumot nyújtja még sem kap érte még csak egy váll veregetést sem! 
Ebben igazad van,őt tényleg elfelejtettem megemlíteni,pedig tetszett az alakítása még jobban is mint Emile vagy Alexander játéka.
2014. április 23. 16:38
Idézet (SmileyZ @ 2014.04.23. 07:38)
Ebben igazad van,őt tényleg elfelejtettem megemlíteni,pedig tetszett az alakítása még jobban is mint Emile vagy Alexander játéka.
Sőt...igazából talán ő volt a legjobb,legalábbis a filmben eléggé szimpatikus volt.
De különben ha nem írod akkor beismerem fel sem tűnik,hogy az ő nevét nem írtam oda. 
Semmi gond nincs!
Nahh de sebaj talán majd a Warcraft filmben végre több figyelmet kap!
2014. április 24. 19:36
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Pacific Rim (Tűzgyűrű, 2013)
10/10
10/10
House Of Wax
2014. április 25. 16:34
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Vinny, az 1ügyű
Ez a film...beteg. De jó értelemben. Nagybátyámmal mind a 2 órát szinte végigröhögtük. Annyira komikus az egész, minden karakter egy egyéniség, annak ellenére, hogy egyik se százas. Joe Pesci azért rendesen hozott a Reszkessetek betörőkből is bénázást
Marisa Tomei pedig gyönyörű volt! Hihetetlen, hogy repül az idő. A film baromira tetszett, viszont Csonka picit száműzném a film-zene világból, pocsék szinkron és énekhang.
10/9
Ez a film...beteg. De jó értelemben. Nagybátyámmal mind a 2 órát szinte végigröhögtük. Annyira komikus az egész, minden karakter egy egyéniség, annak ellenére, hogy egyik se százas. Joe Pesci azért rendesen hozott a Reszkessetek betörőkből is bénázást
10/9
2014. április 25. 17:12
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Jégvarázs (Frozen)
Förtelmesebbet talán nem is választhattam volna. A történet egy akkora kiszámítható 0, hogy az már elképzelhetetlen. Fel nem tudom fogni, hogy mit szeretnek ezen ennyien, gondolom 85-90%-uk 7-14 éves. Egy kis kornyikálás, piti varázslat, kornyikálás, a szív a legerősebb és ki is ürítettük a cselekményt. Borzasztó, sőt, felháborító. Ez az ilyen szende lelkűek animációs filmje. Hozzáteszem, engem a látvány sem fogott meg, az Avatar és a Transformers fényévekkel jár ez előtt. Eddig sem kedveltem a Disney-t, de ez csak rontott a helyzeten.
2/10
Förtelmesebbet talán nem is választhattam volna. A történet egy akkora kiszámítható 0, hogy az már elképzelhetetlen. Fel nem tudom fogni, hogy mit szeretnek ezen ennyien, gondolom 85-90%-uk 7-14 éves. Egy kis kornyikálás, piti varázslat, kornyikálás, a szív a legerősebb és ki is ürítettük a cselekményt. Borzasztó, sőt, felháborító. Ez az ilyen szende lelkűek animációs filmje. Hozzáteszem, engem a látvány sem fogott meg, az Avatar és a Transformers fényévekkel jár ez előtt. Eddig sem kedveltem a Disney-t, de ez csak rontott a helyzeten.
2/10
baisée
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.