Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 08. 11:48 #11521
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Gyerekjáték 2-3.

Hát, hogy is mondjam... elég viccesen jön ki, hogy Chucky-t mindig megmentik valahogy laugh.gif ...
Azonban annak idején biztos sokkal jobb horror volt, mint most, de azért néhány jelenetnél én is megugrottam ... blush.gif
Viszont maga a film nagyon jó, és igazából nem lehet rosszat mondani rá.

10/8

Chucky menyasszonya; Chucky ivadéka

Vajon ki gondolta volna, hogy a kedveséből is babát csinál?! blink.gif _nevet.gif
A menyasszonyban az tetszett, hogy végre különálló történet lett, és nem folyton a kisgyerekbe akart beleköltözni, és végig rejtve maradt a személyiségük. Oké, hogy egy amulettet akartak megszerezni, hogy mégis, de aztán elvetették az ötletet...vagyis inkább meghiúsult... Együtt jó 'csapatot' alkottak, pláne a gyilkolászásban rohog.gif ..

10/8

A Chucky ivadékában viszont az azért szöget ütött, hogy hogy lett ezeknek gyerekük blink.gif ... oké, hogy már szinte embernek számítottak, de ugyan már biggrin.gif... na mindegy.

Jó volt mindkettő, de mégegyszer csak pár év múlva fogom megnézni rohog.gif

10/7
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. május 08. 12:25 #11522
Violet Hepburn
Violet Hepburn
visszatérő vendég

Státuszi miss audrey hepburn a lot...
Hozzászólás: 312
Csatolások: 12
Azonosító: 215707
Only Lovers Left Alive (Halhatatlan szeretők)

Magyarul konkrétan nincs sok értelme a címnek de ha valaki figyel akkor tökéletesen lehet érteni a végén ,hogy miért is ez a címe a filmnek angolul. rolleyes.gif Egyébként gyönyörű szép történet egyik kedvenc filmem lett pedig nem az én korosztályomat célozta meg de Tom és Tilda wub.gif miatt kötelező volt és persze Jarmusch sem semmi filmek terén. Mia pedig lenyűgöző volt bár egy kis dög a filmben rohog.gif
10/10 thumbsup.gif

Factory Girl (Hullócsillag)

Ha Edie tényleg ilyen volt akkor menthetetlenül bele szerettem. Olyan közvetlen és gyönyörű volt. Először csak Warhol miatt akartam megnézni de aztán... Érdekes mennyire lehúzták és Bob sem adta nevét hozzá pedig szerén személyem szerint nem lett olyan borzasztó bár Hayden Christensen nem nagyon jött be. Ez az első film emlékeim szerint amiben Sienna Miller-t láttam de engem kilóra megvett. Szegény Edie élete nem volt egyszerű a végkifejlet pedig egyszerűen tragikus volt. Guy Pearce pedig rohog.gif imádom... wub.gif
10/9

Lovelace

Ez pedig az a film ami még jobban megszerettet velem Amandát.Igaz ,hogy a film (vagyis inkább Linda könyvével) hitelességével voltak gondok. Lényegében maga a film átadta amit akart és imádtam a hamis szál és az igazi leleplezését. Ez a Chuck meg egy elég görény figura lehetett.
10/8
5 felhasználónak tetszik: Toxic, baisée, Jody, SmileyZ, House Of Wax
2014. május 08. 15:07 #11523
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
Getaway 2013

Kezdjük ott, hogy a filmnek úgy kezdtem neki, hogy ha a "nagyokosok" lehúzták, akkor tuti csak azért fog tetszeni, vagy bebeszélem magamnak, hogy milyen jó, mert Sel játszik benne. Na most, Gomez még benne se volt, amikor már imádtam a filmet. Ethan fantasztikus színész, ezt mindig is tudtam, de ebben a filmben ismét meglepett tehetségével. Selena karaktere teljesen szokatlan volt. Egy teljesen más lányt játszott mint amilyen eddig volt, és most megmutatta, hogy igazán jó színésznő. Elviselnék belőle még egy részt szívesen, szóval nem is szaporítom a szót. Egyértelmű.
10/10 heart.gif
2014. május 08. 19:13 #11524
- törölt felhasználó -    
Idézet (katyperry28 @ 2014.05.07. 19:04)
A Pál utcai fiúk dry.gif 
A hülye irodalom tanár megnézette velünk, pedig már több éve vettük. Normális? pardon.gif 10/3 rtfm.gif

Azt megkérdezhetem hogy melyik feldolgozást néztétek?? az 1969-est? vagy a 2003-ast?

csak azért kérdezem mert ha az 1969-est fikázod akkor ülj le és egyes! mad.gif
remekül sikerült feldolgozás amint megjelent DVD-én azonnal megvettem! smileeee.gif Áts Feri rulezzz!! meghajolo.gif

a 2003-as viszont tényleg rossz! blink.gif
8 felhasználónak tetszik: janet7, Jody, sMokEe.cLouD, Violet Hepburn, Alison Lerman, Bessie, Szandi0820, Tiffany Maxwell
2014. május 09. 19:54 #11525
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Vampire Academy (2014)
Végre sikerült megnéznem. Elég későn ahhoz képest, hogy rögtön látni akartam. _nevet.gif Mindegy. Természetesen izgatottan kezdtem neki. Sajnos az első percek már kicsit furcsák voltak, és ahogy haladtunk a történetben úgy éreztem, hogy nagyon rohannak. Sok helyen mintha nem is lett volna rendesen kidolgozva. Őszintén szólva, ha nem olvasom a könyvet, rosszabb véleményem lenne. Hiányoztak fontos párbeszédek. Egyébként nem rossz, de valahogy úgy voltam vele, mint a The Hunger Gamesszel, hogy a film a könyvhöz képest gyenge. Jó, persze sosem lehet olyan, de igenis vannak jó filmadaptációk. Egyébként nem rossz, szerintem ma még megnézem és utána is még jó néhányszor, de ez kicsit idegesített. unsure.gif Fájó szívvel
6/10
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. május 09. 21:41 #11526
Tiffany Maxwell
Tiffany Maxwell
új tag

StátuszValar Dohaeris!
Hozzászólás: 56
Csatolások: 1
Azonosító: 219114
A csajok bosszúja 7/10
Nem vártam tőle sokat, csak beakartam ülni egy vígjátékra. Egy szombat délutáni mozira nagyszerű volt szétröhögtem rajta magamat. smileeee.gif thumbsup.gif
2014. május 09. 22:01 #11527
- törölt felhasználó -    
A legyek ura
nagyon jó volt, meghatódtam.
moziban meg az Amerika kapitányt thumbsup.gif imádom <3
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. május 10. 13:25 #11528
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Nem tud valaki egy tényleg vicces kis vígjátékot? Esküszöm egyre kevesebb a jó film..
3 felhasználónak tetszik: iannina, Angel, Bessie
2014. május 10. 15:05 #11529
Vircs
Vircs
új tag

StátuszÉrtem én, csak leszarom. ;)
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 212546
Éhezők viadala - Futótűz Egyszerűen imádom ezt a filmet!! wub.gif heart.gif
2014. május 10. 15:39 #11530
Slytherin
Slytherin
× dreamer ×

StátuszA tetteink elindítanak dolgokat, de ezzel együtt kell élnünk.
Hozzászólás: 3031
Csatolások: 51
Azonosító: 220905
Tencaius D
Én évekig csak a zenéket hallgattam belőle, de csak tegnap szántam el rá magam, hogy megnézzem a filmet, és nekem tetszett wink.gif
10/10
2014. május 10. 18:59 #11531
TiniStoessel0
TiniStoessel0
új tag

StátuszJelölhettek :)
Hozzászólás: 73
Csatolások: 3
Azonosító: 225846
Grease

Nagyon jó mozis film! Igazi Rockos musical! thumbsup.gif
2014. május 11. 16:04 #11532
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Szörny Egyetem (2013)
Majdnem kikapcsoltam a TV-t, mert az elején még úgy tűnt, hogy se füle, se farka történet lesz belőle. De kb. attól a pillanattól, mikor megjelenik a dékánasszony (akit egyébként nagyon bírtam) és megmondta a tutit, nagyon élveztem. 10/8
2 felhasználónak tetszik: iannina, baisée
2014. május 11. 23:22 #11533
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (saint7 @ 2014.05.08. 19:13)
Azt megkérdezhetem hogy melyik feldolgozást néztétek?? az 1969-est? vagy a 2003-ast?
csak azért kérdezem mert ha az 1969-est fikázod akkor ülj le és egyes! mad.gif 
remekül sikerült feldolgozás amint megjelent DVD-én azonnal megvettem! smileeee.gif  Áts Feri rulezzz!! meghajolo.gif 

a 2003-as viszont tényleg rossz! blink.gif

Jaj Áts Feri olyan kis cuki volt a normális verzióban blush.gif Jó, tudom, sikerült a lényeget kiragadnom, de... mindegy rohog.gif
Természetesen rohadt nagy film!
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Szandi0820
2014. május 11. 23:30 #11534
- törölt felhasználó -    
A ragyogás
Jobbra emlékeztem, gyerekkoromban odavoltam érte. Most valamiért nem fogott meg, nem tudom, miért, lehet, hogy csak a hangulatommal volt baj, de sokszor irritált, úgyhogy nem pontozom.

Walk of Shame
Imádom ezt a kifejezést, csak ezért néztem meg. rohog.gif Nem számítottam sokra, de azért jobbat vártam volna... Elizabeth Banks nem lenne gyenge, hogy elvigyen egy efféle vígjátékot a hátán, de az egész túl hihetetlen volt, tök mindegy, hogy milyen, mekkora városban játszódik, olyan nincs, hogy az egyik helyről nem tudsz a másikra eljutni. Magassarkúban meg pláne, nem hiszem, hogy a feltehetően jól kereső (mert a lakása álomszép) egyéjszakás pasi, aki amúgy életed szerelme lesz, holott nyolc percet szerepel a filmben, valami lepukkant gettóban lakik, prostik és dílerek mellett. Amúgy a történet egész jó lenne, de mi az, hogy a csaj hajnali háromkor felébred, és beletelik 12 órájába, hogy eljusson oda, ahová akar? Meg ha nem bűnöző-alakokat szólított volna le állandóan. Ahj, de felkavart.
Az viszont tetszett, mikor a végén kijelentette, hogy kamuhírt nem fog felolvasni, és színt vallott, de ez gyenge, mint Quasimodo hátúszásban.
3/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2014. május 11. 23:51 #11535
- törölt felhasználó -    
A csodálatos Pókember 2. - 3D
Mivel az első részét rongyosra néztem - na meg hát Andrew Garfield miatt is kötelező volt - így egy percig sem volt kérdés, hogy a folytatást is megtekintem. Gondolkoztam rajta, hogy a 3D-s változatra, vagy pedig a simára üljek be, de végül a 3D-re esett a választás, amit később nem bántam meg, mert a látványvilág zseniális volt, különösen amikor Peter az épületek között repkedett/ugrált. Nem akarom lelőni a 'poént', de a végén történtek kicsit sokkoltak. A kisfiús jelenetet pedig, amikor kiállt a robot elé, megkönnyeztem. laugh.gif Összességében nekem nagyon tetszett, nem bántam meg, hogy megnéztem, de még is van bennem egy pici hiányérzet, ami az első részét jobbnak érezteti velem, ezért nem kap csak maximális pontot az értékelésben.
9/10
4 felhasználónak tetszik: iannina, House Of Wax, Ildikócska10, Toxic
2014. május 12. 01:05 #11536
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Monsters University
Elég előítéletes voltam ezzel a filmmel, gondoltam olyan tipikus "csináljunk már ebből is egy folytatást jópénzé'" hozzáállás van mögötte és valami borzalom fog kisülni belőle. Persze lehet, hogy ez meg is volt, de ettől függetlenül nagyon élveztem. Mondjuk egy kicsit furcsa volt a végén belegondolni, hogy van egy világ, ahol a szörnygyerekek úgy nőnek föl, hogy a rémisztők a példaképeik, rémisztőkártyákat gyűjtenek, egyetemre mennek rémisztést tanulni, egész versenyek szólnak erről és az határozza meg mennyit érsz, hogy milyen ijesztő vagy. És ezzel semmi probléma nem lenne, ha nem tudnánk, hogy pár év múlva úgyis ki fog derülni, hogy a rémisztés nem ér szinte semmit, mert a nevetés jobb energiaforrás, mint a sikoly... Bár lehet, hogy ez csak engem zavar. blink.gif
Viszont mindezektől függetlenül tényleg nagyon tetszett. biggrin.gif 10/9,5

Skinwalker Ranch
Felejthető. Volt benne pár elég kreatív ijesztés, az meg főleg pozitívum, hogy kézikamerával oldották meg, de a vége valahogy elrontotta az egészet. A szereplők sorsa meg valahogy nem tudott érdekelni annyira, hogy izguljak is értük, kivéve Cameron-é, de az övé is csak azért, mert szimpatikus arcberendezése volt. blush.gif 10/5 unsure.gif

Life On The Murder Scene
2 órát se ültem még így végig... heart.gif wub3.gif cray.gif
3 felhasználónak tetszik: iannina, Angel, Szandi0820
2014. május 12. 06:21 #11537
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Exférj újratöltve (2010)
Csak egy szó: imádom. wub.gif Bár jobban szeretem angolul nézni, mert a fordítás egy-két helyen hagy némi kívánnivalót maga után, de ideiglenesen jobb volt, mint a semmi. smileeee.gif 10/9
3 felhasználónak tetszik: baisée, Angel, SmileyZ
2014. május 12. 08:43 #11538
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A csajok bosszúja (The Other Woman,2014)

Másodszorra is a moziban.Nagyszerű film. laugh.gif

10/10*

Gimme Shelter (2013)

Mivel a főszereplő csajt nem igazán szívlelem ezért nem voltam benne biztos mennyire fog tetszeni ez a film,de alapból kíváncsi voltam rá és végre lett is felirat,meg amúgy sem szeretek valamit lehúzni csak azért mert olyan játszik benne akit nem szeretek. blush.gif A történet szép volt és megható,nem egyszer sikerült megkönnyeznem a jeleneteket.Szegény Apple-nek kemény élete volt és még annyira fiatal.Nagyon szép dolog Kathy-től,hogy ennyire a szívén viseli ezeknek a lányoknak a sorsát. blush.gif Brendan Fraser sem éppen mai pasi már.Régen nagyon kedveltem őt.Láttam már jobban játszani is,de itt sem volt rossz. blush.gif Rosario Dawson nagyszerűen játszott,néha annyira ijesztő volt,jól állt neki ez a szerep. blush.gif Vanessa Hudgens pedig..Őszintének kell lennem.Hazudnék ha azt mondanám nem tetszett a játéka,mert igenis tetszett.Életében először tényleg színészkedett,mintha nem is ő lett volna,sem viselkedésében,sem kinézetében.Inkább mint valami csúnya srác. rohog.gif Láttam pár filmmel kapcsolatos interjút és nem csodálom,hogy azt mondta megviselte ez a szerep.Tényleg nem lehetett könnyű ezt lelkileg eljátszani. blush.gif Pláne egy olyan embernek akinek aztán az égadta világon semmi panaszra nincsen oka. blush.gif Nekem tetszett és tuti megnézem majd még. blush.gif

10/8.5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. május 12. 09:58 #11539
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Once Upon A Time 3. évad finálé

Nem pont film, de másfél órás, dupla epizódos finálé volt. SPOILER, ha valaki olyan olvasná, aki nézi a sorozatot.
Úristen, kész vagyok, egyszerűen ez a rész! Az időutazás, Emma megvilágosodása, a baba neve, a poénok, részeg Hook, Rumple és Belle esküvő (fangirling moment) Outlaw Queen. Egyszerűen kész vagyok, annyira jó volt ez a rész. Bár azt utálom, hogy a készítők behozták Robin Hood halottnak hitt feleségét (vagyis Emma hozta vissza az Enchanted Forest-ből, mert megsajnálta, de akkor is! Regina végre boldog volt, erre az egész most felborult)

9,5/10 (Csak az Outlaw Queen angst miatt mínusz fél pont)
4 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Alison Lerman, SmileyZ, Lindsay019
2014. május 12. 10:56 #11540
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Pancser Police

Ha van idióta-film kategória, akkor ez ide tartozik. _nevet.gif

Jó vígjáték, és akkora marhaságok vannak benne, hogy az embernek már fáj a rekeszizma, mire eljut a feléig legalább. Most láttam először végig, mert eddig, mindig csak belekezdtem, de sosem néztem végig. Voltak benne érdekes részek, és az ember nem tudja elfordítani a fejét, különben lemarad valami értékes információról.

Nekem nagyon tetszett, pláne Mark alakítása blush.gif ...

10/9
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
710 oldal 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!