Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 16. 16:42 #11421
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
-Az élet szép 10/5
Az eleje vicces, de aztán nagyon szomorú.
-Noé (Noah) 10/10
Nagyon-nagyon jó film. Izgalmas és elgondolkodtató. thumbsup.gif
2014. április 16. 21:31 #11422
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Desperate Housewives / Született feleségek (8. évad)

Hát azt kell mondjam, hogy ez volt a legjobb évad. Halottam, hogy sokan nem túl elégedettek vele, és tényleg nem értem, hogy miért? Én is reménykedtem, hogy a négy barátnő együtt marad, de a látottak alapján, ez lehetetlennek tűnt. A legjobban az fájt, amikor és ahogy Mike távozott, komolyan mondom megkönyeztem a temetést, amit neki szerveztek, és az a dal amit Renee énekelt, hát gyönyörű volt. Lynette és Tom házassági válsága tök fölösleges volt, hiszen minden évadban probára tették egymást, szóval ez nem volt meglepő, én kihagytam volna. Az, hogy Katherine visszatért, hát megdöbbentett még most másodjára is. A legszimpatikusabb az évadból Renee volt, soha nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem ezt a nőt. Karen halála és Julie lányának születése nagyon jól össze lett téve, és nagyon sajnáltam az öreghölgyet, hogy meghallt. Bree volt az egyetlen akit nagyon sajnáltam - az amikor Orson átverte, és amikor a barátai hátat fórditottak neki, szívszóritó érzés volt. Szóval szerintem ez volt a legjobb évad, még ha olan karakterek is távoztak, akiket nem írtam volna ki.

10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. április 17. 10:46 #11423
- törölt felhasználó -    
Éhezők viadala:Futótűz

Ezt a filmet ma néztem meg másodszor,és másodszorra is ugyanolyan érdekes volt,mint elsőre.Ez az a film,amit sose fogok megunni,mert olyan izgalmas és érdekes.

10/10
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2014. április 17. 11:30 #11424
hozsu
hozsu
új tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 219705
Idézet (ItsFaith @ 2014.04.17. 10:46)
Éhezők viadala:Futótűz
Ezt a filmet ma néztem meg másodszor,és másodszorra is ugyanolyan érdekes volt,mint elsőre.Ez az a film,amit sose fogok megunni,mert olyan izgalmas és érdekes.
10/10

Hú én voltam a premieren,már az első rész is nagyon tetszett,de a második még jobban smileeee.gif Valóban 10/10

Most a Gru első és második részét vettem meg a Media Marktban,mert akciós volt,de még csak az első rész volt időm megnézni,suli miatt
Első rész: 10/8
Remélem a második is lesz legalább ilyen jó biggrin.gif
2014. április 17. 16:38 #11425
Ancsa70
Ancsa70
új tag

StátuszÉpp betegen, de legalább no suli :3
Hozzászólás: 7
Azonosító: 219703
AVATAR! Most vettem meg a Media Marktban 3D-s blue ray-en. thumbsup.gif

Imádom 10/10!
2014. április 17. 17:46 #11426
- törölt felhasználó -    
Démonok között biggrin.gif furesz.gif
2014. április 18. 13:13 #11427
- törölt felhasználó -    
Rontó Ralph (2012)
Már régóta szerettem volna megnézni ezt a mesét, így tegnap végre időt szakítottam rá. Nagyon tetszett, aranyos mese. A történet izgalmas volt, az első perctől kezdve lekötött. A szereplők egytől-egyig aranyosak. Én csak ajánlani tudom ezt a mesét, nekem nagyon tetszik.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, baisée
2014. április 18. 21:07 #11428
- törölt felhasználó -    
300 : RISE OF AN EMPIRE/A BIRODALOM HAJNALA IMDB: 6,8
Nekem, nagyon tetszett mondjuk elsősorban Eva Green miatt, egyszerűen annyira jól alakította a karakterét, és imádom biggrin.gif ha ő nem szerepelt volna benne, vagy a karakter nem ilyen lett volna, lehet meg sem nézem..., de így megérte
2014. április 18. 21:13 #11429
- törölt felhasználó -    
A rémségek cirkusza 10/10*

Ez a film nekem nagyon tetszik, már elsőre amikor láttam, már akkor a kedvencem lett,de azért ezt láttam legutóbb, mert a barátnőimmel néztük meg, és nekik is tetszett:). Imádom a színészeit akik: Chris Massolgia és Josh Hutcherson. Remélem majd a 2. része is hamarosan megérkezik, mert úgy fejeződött be, hogy egy nagy háború kezdődik a vámpírok, és a vérszipolyok között...
1 felhasználónak tetszik: Dorina1024
2014. április 18. 21:43 #11430
- törölt felhasználó -    
Sarah kulcsa
A film számomra nagyon megdöbbentő témákat dolgoz fel.Először a párizsi zsidók, aztán Sarah és Michel, legvégül pedig Sarah felnőtt életének nem mindennapi történetét.
A színészi játék rendkívül megfelelő volt.A kicsi főszereplőt alakító Mélusine Mayance fiatal kora ellenére nagyon tehetséges!
Egyébként a könyvet is mihamarabb pótolni szeretném.
10/10

Sylvia
Sylvia Plath véleményem szerint egy rendkívül labilis lelkiálapottal rendelkező írónő volt, amit a férje csak tovább fokozott.
Gwyneth remekül adta vissza a depressziós főhősnő alakját.Sajnos azonban Daniel Craig helyett én mást választottam volna Ted, a férj szerepére.
Összességében: 8/10

Ginger és Rosa
Nem gondoltam volna, hogy Elle Fanning talán még jobb színésznő a nővérénél is.Itt azonban megbizonyosodhattam róla.Csodálatosan alakította az egyre rosszabb lelkiállapotban lévő lányt.
Nem tudom, hogy én hogyan reagálnák egy ilyen helyzetre, mint amilyet a film bemutat.Biztosan szörnyen érezném magam.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Jody
2014. április 18. 21:54 #11431
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
21 Jump Street - A kopasz osztag

Sort kerítettem rá, mert mindenki az egekig magasztalta és csak jókat hallottam róla. Mondjuk nem is értem magam, miért hittem el, hogy tényleg egy jó filmet fogok nézni, mert marhára nem egyezik a stílusom a közízléssel. Fogalmazzunk úgy, hogy nem vagyok vevő az alpári humorra. Igaz, hogy volt elvétve pár poén ami tényleg tetszett, de igazából átlagosnak mondanám és nem látom értelmét a folytatásnak.
Na de összegezve: Középszerű, közönséges film béna sztorival és kivitelezéssel, jó színészekkel.
Channinget nagyon kedvelem, a fináléban pedig még Johnny Depp is meg tudott lepni.
10/4
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2014. április 18. 22:13 #11432
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Adèle élete - 1-2. fejezet

Adèle Exarchopoulos alakítása meggyőző és valóságos. Maga a történet végtelen: nincs eleje és nincs vége. Írói technikával élve, in medias res.
"Blue Is the Warmest Colour"- annyira találó!!

8,6/10
1 felhasználónak tetszik: baisée
2014. április 19. 16:42 #11433
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Captain America: The Winter Soldier / Amerika Kapitány : A Tél Katonája

Emberek, azt hiszem szerelmes vagyok. wub.gif Úgy mentem el a moziba, hogy biztos jó lesz, miért ne lenne a jó. Arra viszont nem számítottam, hogy szinte felülmúlja az összes eddig készített Marvel filmet. Az első résznél 1000x jobb volt, és majdhogynem jobban tetszett, mint az Avengers, ami köztudottan a kedvenc Marvel filmem. Akcióval teli jelenetek, tökéletes kidolgozás, s fantasztikus színészek. Bár tudtam, hogy végül mi fog történni ( leszedtem és megpróbáltam megnézni egy kamerás verziót, sikertelenül - szerencsére ) , mégis képes voltam izgulna, annak ellenére is, hogy tudtam nem fogják megölni Steve-t, mert akkor nem lenne több Captain America és az Avengers sem lenne valami jó a Kapitány nélkül.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történt Bucky-val, a Hydra-val és mi lesz a SHIELD-el, már ami ugye maradt belőle. Remélem Steve megtalálja a legjobb barátját és segít emlékezni neki. Arra is kíváncsi vagyok, hogy ki a franc volt az a pasi a végén és mit akar, az már biztos, hogy nem a jók táborát erősíti.
És még egy kérdés a végére: MIKOR JÖN A KÖVETKEZŐ RÉSZ? drool.gif

10/10** wub3.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Minimanó94, Lady Suzy
2014. április 19. 21:42 #11434
Diomendes
Diomendes

StátuszI'll be needing stitches..
Hozzászólás: 538
Azonosító: 220652
47 ronin
Mindig is vonzottak az ilyen filmek. A japán, kínai, koreai és hasonló környezetben játszódó filmek mindig is jók szoktak lenni (persze van kivétel). A táj nagyon szép, és az egész történet is. Az elején (első 10 perc) azt hittem, hogy unalmas lesz, de mégsem volt az.
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2014. április 20. 23:06 #11435
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Amerika Kapitány: A tél katonája (2014)
Először is azzal kezdeném, hogy társaságnak ne a testvéredet, vagy az unkatesódat vidd magaddal, mert valami borzalmas volt velük nézni, ahogy ott értetlenkedtek, meg beleszóltak a legmeghittebb pillanatokba. mellow.gif
Ez a film nekem olyan Shield vs. Hydra volt. Ez nekem nagy csalódás volt. Meg ami kicsit zavart, az az, hogy egyfolytában a múlttal jöttek, és oda tekintettek vissza. Természetesen ez nem baj, de két óra közben már olyan fura volt, hogy egyfolytában csak a múlt és a múlt. Viszont Bucky. Istenem szerencsétlen színész milyen kevés szerepet kapott, és amikor ő jött, akkor sem kellett semmit sem beszélnie. Maximum ha egy sora lehetett az egész filmben. rohog.gif Chris, mint mindig, most is tökéletes volt. Scarlett nekem egyre szimpatikusabb kezd lenni, így a filmek során. Amikor megláttam Hayley-t a vásznon olyan jó érzés fogott el. Őt vártam talán a legjobban az egész filmben, és amikor megmutatták őt öreg korában, és ott elkezdett sírni Stevenek.. Na az volt az a rész amikor elkezdtem én is ott bőgni. Akit keveselltem az egész film során az Cobie volt. A Bosszúállókban annyira megszerettem és már alig vártam, hogy itt is láthassam, erre ő is alig kapott szerepet. unsure.gif Ami még úgy szíven ütött az az volt amikor Bucky elkezdett emlékezni Steve-re, erre szerencsétlen újra indították .
A filmet én Imax-ben néztem meg és egyszerűen CSODÁLATOS volt. De komolyan. Amikor lezuhantak az anyahajók (ami az előzetesben is van), hát az valami gyönyörű volt úgy. Meg a harcos jelenetek is. Mintha én is ott álltam volna mellettük és harcoltam volna. Összességében nagyon látványosra sikeredett, viszont amit fent említettem azoktól valahogy nem tudok eltekinteni. De még így is imádtam, ezekkel az apró hibáival együtt. rolleyes.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Lady Suzy, Alison Lerman, Lil98
2014. április 20. 23:59 #11436
- törölt felhasználó -    
Förtelmes főnökök
Jó kis film volt, tetszetős. happy.gif
10/8
4 felhasználónak tetszik: Minimanó94, JadeB, House Of Wax, baisée
2014. április 21. 02:20 #11437
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Jégvarázs (Frozen - 2013)

Spoiler tartalmú!

Egy ideje már terveztem eme mesének a megtekintését, hiszen mindenhonnan azt hallani, hogy ez valami mestermű lett - olyan ami túlszárnyalja az eddigi összes Disney klasszikust. De, hogy őszinte legyek, szerintem közel sem volt akkora durranás, mint amekkora sikert aratott. Az elejénél még azt hittem, hogy tényleg jó lesz, hiszen egy dallamos és fülbemászó dallal indítottak. Ám ahogyan haladt előre a történet annál jobban kezdtem rájönni, hogy ez a nagy semmiről szól. Szép hangjuk volt a szinkron adóknak (szánom-bánom bűnömet, de magyar szinkronnal néztem), de öt percen keresztül már kezdett kifejezetten idegesítővé válni a kornyikálásuk. Totálisan kiszámítható egyszerű nulla sztorival rendelkező leegyszerűsített szappanopera - van két tesó, az egyiknek extraübermega fagyasztó varázsereje van, aki a koronázása napján elszökik, elmegy a húga megkeresni, rájön, hogy a szeretettel mindent meg lehet oldani és the end. Alapvetően nem lett volna rossz történet, de valami iszonyatosan elb*szták és az egész tulajdonképpen a látványról szólt. Értem én, hogy már f*sza kis modern technikánk van, de egy filmet én legalábbis nem azért nézek, mert van látványa. Ha látvány orgiát akarok akkor arra ott van az Avatar. De ezzel eltolni egy mesét! Sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, mert így olyan semmilyen érzésem van. Olyan se füle, se farka a sztorinak. Érdekelne, hogy Elsának miért van varázsereje, miért erősödik, miért nem tudja mindazt kontrollálni, sőt mitől világosodik meg hirtelen? Eddig nem volt nyilvánvaló az, hogy a jeges szívet a meleg szeretet tudja felolvasztani? Nem is firtatom tovább, mert ez a sztori ezer sebből vérzik. Egyáltalán nem überel ez semmit sem, és számomra érthetetlen ez a hatalmas hype ami körülveszi. Ezerszer szórakoztatóbbak, tartalmasabbak és jobbak a klasszikus rajzfilmek.

10/4 - Nem tetszett, nem jött be és kifejezetten unalmas volt.
5 felhasználónak tetszik: TinaStoessel, baisée, JadeB, Ildikócska10, Dorina1024
2014. április 21. 17:45 #11438
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
King Kong
Elég rég láttam ezt a filmet, 1x, mikor moziban adták, aztán még1x, mikor megjelent. Azóta nem vettem elő, most viszont végignéztem a 3 óra 20 perces bővített változatot és őszintén szólva, tátva maradt a szám. A játékidő iszonyat hosszú, de mikor Peter Jackson teljes szívéből rendez, a filmjeiben ez egyszerűen nem lényeges. Élveztem minden percét, a látványvilág az valami fantasztikus, a szereplők és a zene szintén, Naomi Watts tündököl a főszerepben és Konggal közös jelenetei nagyon megindítóak. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert a remake-ek általában nem sülnek el jól, ezt a filmet viszont megérte leforgatni.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Average Girl, Beyla, Alison Lerman
2014. április 21. 18:56 #11439
- törölt felhasználó -    
A nagy Amerika kapitány-mánia mellett ezekről megfeledkeztem beszámolni..

Girl in Progress (a magyar címe miatt nem engedte elküldeni rohog.gif )
Másodszori, ugyanúgy tetszett, pedig nagyon le van húzva mindenütt. Szeretem az ilyen átalakulós filmeket, ráadásul az anyátlan anya gyereke téma amúgy is érdekfeszítő. Cierra Ramirez nagy név lesz még.
8/10

Breakfast Club
10/10

Black Dynamite
Csak mondom, soha nem néznék ilyen alpári tevekakát, de nem volt választásom. Botrányos. Annyira zs, hogy már olykor vicces.
2/10

Thor 2.
Loki. wub.gif
9/10

Éjfélkor Párizsban
Hemingway wub.gif
10/10

A jelenés
A horrorokat 300x150 pixelben nézem, általában lenémítva rohog.gif Szégyen. Nagyon örültem, hogy Sebastian 232x többször szerepelt itt, mint a kapitányban, de ez a film úgy borzalmas, ahogy van. Fogtam a fejem, és végigtekertem a fele után.
3/10

Political Animals
Minisorozat, de annyira jó, hogy megérdemli, hogy idekerüljön, főleg mert két nap alatt ledaráltam. Sebastian Stan homoszexuális, drogfüggő, politikus-sarj öngyilkosjelölt karaktere annyira megérintett, hogy iszonyat. Mellesleg Sigourney Weaver és Carla Gugino kiemelkedően jók voltak, rájöttem, Carla mennyire gyönyörű.
10/10

Bridget Jones naplója
Hihetetlen, hogy Renée akcentusa mennyire jó. Nem lehet nem szeretni ezt a filmet. Bár Colin Firthtől a hideg ráz.
7/10

Spinédzserek
Nem értettem, miért isteníti a Buzzfeed ennyire ezt a filmet, így este megnéztem. Meh. Rájöttem, Paul Ruddot is csipázom.
5,5/10
6 felhasználónak tetszik: Jody, duracell, Lil98, baisée, Alison Lerman, Szandi0820
2014. április 21. 19:06 #11440
- törölt felhasználó -    
A jelenés (The Apparition)
Na, hát hol is kezdjem... Igazából már egy ideje megvolt nekem ez a film, csak soha nem volt időm megnézni, és így valahogy elfelejtődött a dolog. De ma megint elővettem, de azt kívánom, bár ne tettem volna. Most komolyan, egy olyan filmből, amiben ilyen színészek játszanak, hogy lehet ilyen sz*rt kihozni?? blink.gif Hát már a felénél jártam, és azt se tudtam mihez kezdjek unalmamban. Meg elvileg horror. Én nem tudom, de ennél még a Bátor, a gyáva kutya is ijesztőbb...
A szereplőgárdával különösebb bajon nem volt, szerintem ők mindent megtettek, de egy ilyen fos, sablonos alaptörténettel ők sem tudnak mit kezdeni. Ahogy mondani szoktam, sz*rból nem lehet palacsintát csinálni. Max megkenni vele...

10/2
1 felhasználónak tetszik: Bessie
710 oldal 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!