Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 06. 09:30 #11321
- törölt felhasználó -    
Vágy és vezeklés
Kíváncsi voltam, még mindig a no. 1 kedvencem-e. Az.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Lady Suzy, Szandi0820, sMokEe.cLouD, Lindsay019
2014. március 06. 09:40 #11322
- törölt felhasználó -    
Don Jon
Először azt hittem, valami egetrengető vígjáték, azért nem kapcsoltam ki az első percben. Aztán a felénél már leesett, hogy nem erről van szó, viszont ha addig eljutottam, megnéztem az egészet. Nos, nem az én világom, a téma sem fogott meg, semmi értelme nem volt a filmnek, ez még tanulságnak sem vonható le. Butaság volt leforgatni a filmet, egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Csak a szereplők miatt nem adok nulla pontot...
10/2
2014. március 06. 15:36 #11323
- törölt felhasználó -    
A nagy Gatsby
Szerintem remek film.. Nagyon tetszett! smileeee.gif
2014. március 07. 19:28 #11324
- törölt felhasználó -    
Project X 10/10**
Nem tudom, ki, hogy van ezzel a filmmel, nekem teljesen végem van tőle. Amíg néztem, folyamatosan az járt a fejembe, hogy egy ilyen buliba (legalább egyszer laugh.gif ) milyen szívesen elmennék..eszméletlen film, bulimániásoknak kötelező megnézni!! biggrin.gif rolleyes.gif
2014. március 09. 00:05 #11325
- törölt felhasználó -    
Sybil ~ 2007

Beteg film, szuper szereplőkkel. thumbsup.gif

10 / 8.5

A bűn állomásai

Kicsivel több 'akciót' vártam. Néhol vontatott volt. Charlizet sajnáltam, nem kellett volna 'kipurcannia', vagyis inkább lelökni az emeltről. laugh.gif Mark Wahlberger pedig túl kimértnek, titokzatosnak és csendesnek tűnt. Ezért tetszett a karaktere, meg egy új oldalát ismertem meg. Bár furcsa volt ilyen szerepebe látni, de jól alakitotta a 'csöndes bajkeverőt'. Végül is ő vitte a filmet a hátán.. "nézeteim szerint".

10 / 8

Csapdában ~ 2002

Végre egy izgis film, ami tartalmazott sok fordulatot, és emiatt nem volt megállás (unalmas rész) a filmben. Charlize 'istennő' ismét lehengerelt alakitásával. wub.gif meghajolo.gif

10 / 9

Kőkemény Minnesota ~ 2005

Egy picivel többre számitottam, ahogy a film rövid leirását is olvastam előtte. Ezzel a filmmel is annyi a gondom, hogy nem tettek bele, több 'bizonyitékot'. Viszont tetszett, hogy megtörtént esemény alapján készült el. Itt is kiderül, hogy milyen szélsőségek adódnak olyan környezetben, amit sokáig férfiak uraltak. Utálom mikor valakit neme, bőrszine, vallása, mássága miatt kirekesztenek. Itt is ugyanez történik, vagyis a nemek közötti vivódás. Azért nem irigylem az olyan nőket, akik nap mint nap bányákban töltik a napjukat, hogy eltartsák magukat/családjukat. Felnézek rájuk. Csodálom Charlizet is, hogy ezt is elmerte vállalni.

10 / 8

Alvajárók ~ 2008

Harmat gyenge filmnek találtam. Amig Charlize nem került képernyőre, addig csak ment a 'latymatag'. A kiscsaj számomra jobban alakitott mint a nagybátyja.

10 / 5.5
2014. március 09. 00:07 #11326
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Kick Ass 2-t biggrin.gif
2014. március 09. 11:14 #11327
Axenne
Axenne

StátuszOlyan szinten lazulunk, hogy szétesik a világ is :D
Hozzászólás: 764
Csatolások: 63
Azonosító: 222385
Majd újra lesz nyár 10/7 de csak azért, mert elég sok mindent megváltoztattak a filmben.. smileeee.gif

Végjáték 10/10
2014. március 09. 16:05 #11328
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
A Holló 2:Angyalok városa
10/1 chiii...nem tetszett :/
2014. március 09. 16:44 #11329
- törölt felhasználó -    
Thor: Sötét világ 10/8
A jogász 10/3 mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2014. március 09. 19:10 #11330
- törölt felhasználó -    
Számos pasas
Egészen átlagos film,lehetett volna benne több vicces pillanat is.(Ehhez képest,2x is röhögőgörcsöt kaptam tőle rolleyes.gif )
1O/7.5
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. március 09. 22:36 #11331
- törölt felhasználó -    
Elah völgyében ~ 2007

Valamiért tök másra számitottam, de igy is elégedett voltam a filmmel. Nem mondanám azt, hogy a képernyőre vetődtem volna, de legalább komoly film volt. Ebből a filmből is kiderül mennyi barbár létezik, akik barátainknak mondják magunkat. Habár ez már túl bizarr verzió.

10 / 8.5
2014. március 10. 09:14 #11332
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Emelt fővel (Walking Tall,2004)

Kétszer is megnéztem a múlt héten. laugh.gif Dwayne Johnson heart.gif hozta a szokásos formáját,Johnny Knoxville-en meg jókat nevettem. laugh.gif Különösen tetszett,hogy igaz történeten alapul. blush.gif

10/10

Barefoot (2014)

Aranyos film volt,nagyon tetszett. laugh.gif Evan Rachel Wood-ot egyébként nagyon jó színésznőnek tartom,és a fiú is szimpatikus volt. blush.gif

10/10

G. I. Joe: A kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of Cobra,2009)

Voltak benne elég érdekes részek úgy látványilag,talán éppen ezért is tetszett annyira. blush.gif Meg hát Channing Tatum... wub3.gif Főleg a filmbéli haverját bírtam. blush.gif

10/9

G.I. Joe - Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation,2013)

Az első rész jobban bejött,de itt meg lehetett gyönyörködni Dwayne Johnson-ban.Nem tehetek róla,imádom őt. _nevet.gif A kedvencem mégis Viharárny volt. blush.gif

10/8
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, idone, Bessie
2014. március 11. 15:41 #11333
- törölt felhasználó -    
Eszter hagyatéka
Suliban néztük a filmet, és hát zseniális!100 százalékosan biztos vagyok benne, hogy el szeretném olvasni a könyvet.Rá kellett jönnöm, hogy Magyarországon is vannak még kiváló színészek.Nagy-Kálózy Eszter, Cserhalmi György, Törőcsik Mari - mind, mind zseniálisak.
10/10
1 felhasználónak tetszik: elavan2000
2014. március 11. 20:24 #11334
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Vámpírakadémia - Vértestvérek (2014)
Számomra az idei év legjobban várt filmje, így még arra is vettem a bátorságot, hogy elmenjek a moziba (pedig ma már arra nem igazán költök). Úgy olvastam, hogy a kritikusoknak és a közönségnek egyaránt nem volt bejövős (talán ezért is én voltam az egyedüli a teremben), viszont ennek ellenére nekem tetszett (végülis a kedvenc könyvsorozatomból csinálták). Voltak benne ugyan részek, amik engem is kiakasztottak, például a "Viszlát Facebook, viszlát iPhone5", ezt például Richelle soha az életben nem írta. Néhány jelenetet kihagytak, megváltoztattak vagy olyan is volt, amit például a 4. könyvből hoztak át, de még egész elviselhetően oldották meg. Csak az a gond, hogy mondjuk olyan embernek, aki nem olvasta a könyvet, kicsit zavaró lehet, hogy bedobták őket a mélyvízbe. A magyar szinkronnal különösebb bajom nem volt (de azért jobban szerettem volna eredetiben nézni), bár most elsősorban nem is azt elemeztem. Szóval minden hibája ellenére nálam 10/10. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Nikikke, Bessie
2014. március 11. 22:56 #11335
- törölt felhasználó -    
Hulla, hó, telizsák ~ 2000

Egy átlagos akciófilm, viszont a nem várt fordulatok megoldása tetszettek. Ben Affleck elég furcsa arcokat bevágott. Nem vette hasznát az arcjátéknak. Nem is igazán tetszett a szereplése. Próbált volna valamit összehozni, de piszok kevés volt, pedig ez nem egy vérbeli, dús akciófilm volt. Mázli hogy annyira nem untatott. Csak 1-2 résznél. Charlize pedig elsöprő sikert aratott, pedig itt még szinte pályája elején dacogott, de már érezte a szerepe súlyát. Ki is tett magáét. Ben jól ellubickolt mögötte a vásznon.

10 / 7,5
2014. március 14. 13:42 #11336
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Pompeii

Nem sok filmet nézek meg moziban, csak amelyikről azt gondolom, hogy érdemes. Egy butuska vígjáték miatt nem fogok ezreket fizetni, a 3D-ről ne is beszéljünk. Viszont a látványos fantasykat, történelmi vagy kalandfilmeket kifejezetten szeretem először moziban megtekinteni. Amikor beültem erre a filmre, (megjegyzem tudatosan, már hónapok óta vártam) tudtam, hogy egy sablonos, tipikus hollywoodi alkotás lesz, de ennek ellenére érdekelt. Mert a jó és rossz gagyi között is van különbség. A másik indok pedig Kit Harington, tongue.gif blush.gif heart.gif szóval lehet, hogy egy csöppet elfogult vagyok a filmmel kapcsolatban, ezért is vártam a kritikával két napot. Az alaptörténet ugye adott, mindenki ismeri a katasztrófát, de meg kellett spékelni egy kis szerelmi szállal, egy kis arénás harci jelenettel, hogy kitöltsük valamivel a közel két órát. Persze, klisés, de élvezhető lett volna, ha nem rontanak el valamit, de mocskosul. A karaktereket. Mindenki csak úgy van, semmi céljuk, jellemük, semmi motivációjuk sincs, csak a színes bőrű csávónak, aki szabad akar lenni. Az első 10 perc csak Kit származásáról szól, felvezetik a cselekményeket, hogy a gonosz Kefír Sutherland nyírta ki az egész családját, ő pedig rabszolga-gladiátor lett, és harcol az arénában. Nincs semmi értelme az életének, és még akkor sem érzünk semmi változást, amikor ténylegesen újra látja a főgonoszt. (Ráadásul még csak nem is ő áll bosszút a csávón, szóval az egésznek semmi értelme sincs.) Az állítólagos szerelmespár között pedig annyira nincs semmilyen szikra, hogy hihetetlen, legalábbis a film első 90 percében. A film egyik legerősebb pontja tényleg a csatajelenet volt, bár aki már látott minimum egy részt a Spartacus című sorozatból, annak nem fog leesni az álla, én már a hasonló filmeket mind ahhoz mérem, az az etalon. De ha ettől elvonatkoztatok, egész látványos és izgalmas volt, ott tényleg drukkoltam a karaktereknek, és tetszett, annak ellenére, hogy konkrétan a Gladiátorból másoltak ki párbeszédeket!!, és cselekményt. Kefír egyébként olyan szinten irritáló karakter, hogy már az első másodpercben leütöttem volna egy kővel, de elsősorban nem azért, mert ő a negatív személy, hanem mert nem illik oda. blink.gif Te jó ég, ennek az ürgének olyan tipikus 21. századi feje van, hogy úgy rikított ki a tömegből, mint Kardashianék a gettóban. A film látványvilága viszont egész jó lett, tetszettek a vágások, az operatőri munka is, bár minden beállításnál hót ziher, hogy a vulkán állt a középpontban, minden jelenet egy közelivel kezdődött a vulkánnal felülnézetből, én meg csak értetlenkedek, hogy oké, felfogtuk, ki fog törni. Ennél világosabban nem is adhatták volna a tudtunkra, szóval még egy olyannak is leesett volna, aki úgy ül be megnézni, hogy halvány gőze sincs a sztoriról de még a film leírását sem nézte meg.
Pozitívum, hogy a készítők utánaolvastak a sztorinak, mielőtt elkezdték volna forgatni és felhagytak a láva általi pusztítás megvalósításával, amit egyébként mindenki hisz, pedig hülyeség. A hamu réteg, ami keletkezett a kitörés előtt, majd a több száz fokos pusztító gőz ábrázolása szerintem marha látványos volt, és bár megint elkezdték a tipikus 'Indiana Jones - Múmia' féle épületösszeomlós kliséket' egész korrekt és korhű volt. Bár a való életben a lakosság nagy része megmenekült, ezért is nem tudtam már szurkolni a főszereplőknek, mert ha vannak ennyire hülyék, hogy egy ekkora katasztrófa során még inkább temetést rendeznek, lassított felvételben bámulnak érthetetlenül, majd kezdenek vérszomjas, és féltékenységből elkövetett bosszúhadjáratra, nem tudtam sajnálni őket. Ha ennyire nem kedves az életük, akkor rajta. De az utolsó jelenet. Amin még meg is könnyeztem, az eddig egymástól annyira idegennek és egymással teljesen közömbösnek vélt karakterek...utolsó pillanatai. 1 pontot biztosan ez a jelenet tesz hozzá az értékeléshez, valami csodálatos volt, az ZENE alatta pedig egyenesen isteni, Clinton Shorter egy géniusz. meghajolo.gif
Lehet elhamarkodott döntés, hisz messze van az év vége, de számomra ez az év leggyönyörűbb filmzenéje. Hihetetlenül szívbemarkoló és a hideg kiráz, annyira megható, belekönnyezem, csak ha hallgatom.
Összességében, filmművészeti szempontból nem nagy alkotás, de szerintem az a ténylegesen rossz film, ha már azon kapod magad, hogy az órádat nézed, mikor lesz már vége. (Nálam ilyen volt a Sucker Punch például) De figyeljetek, lehet, hogy egy teljesen sablonos, akár mások által még nyálasnak is titulált film ez, de engem szórakoztatott. Érdekelt, hogy mi lesz a karakterek sorsa és nemcsak azért, mert egy a fene, már elkezdtem. Mindannak ellenére amit leírtam, érdekelt, látványos volt, (bár nem tudom, hogy megérte e a 3D, lehet, hogy elvett a film értékéből, szerintem nem, de az tény, hogy nem kifejezetten erre a filmre lett kitalálva) és ami a legfontosabb egy ilyen műfajú filmnél szerintem, hogy szórakoztatott!! És véleményem szerint ezzel el is érték a céljukat. Nem bántam meg egyáltalán, hogy elmentem és azt, hogy pénzt áldoztam rá. Kit Harington, 3Dben, naná, hogy nem! tongue.gif Egyébként nagyon örülök, hogy ennyire felkapták a srácot, nem kis tehetség! smileeee.gif
Akit érdekel egyébként, szerintem EZ egy korrekt dokumentum film a témáról. Kicsit hosszú, és angolul is van, (bár egyáltalán nem nehéz megérteni) és picit vontatott, de aki elszánt és ez sem tántorítja vissza, annak ajánlom. tongue.gif)
Szóval nagy negatívumokként említeném a cselekményt, (ami gyakorlatilag nem volt) a szereplők jellemét, és talán az időbeosztást. Nagyon jószívű vagyok most, többek között a látvány, a KOSZTÜMÖK, a harci jelenetek, a ZENE, és Kit Harington miatt...
10/6.5
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Nikikke, Bessie, elavan2000
2014. március 15. 23:57 #11337
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Dead Silence
Elég gyenge film, James Wan stílusa mentette meg. Az alapötlet jó, de már rögtön az első 10 percben beindul az történet és ezután ellaposodik. Az eleje nagyon erőltetett: a boldog pár kap egy ismeretlen feladótól, egy dobozt, amiben egy furcsa bábú van, amiről teljesen véletlenül, szól egy rémisztő vers, de persze ez csak egy olyan dolog, amivel a szülők a gyerekeiket ijesztgetik. Ezután a bábu - ki gondolta volna - gyilkolászni kezd (surprise muthafucka). A szereplőkhöz elég nehéz azonosulni, Ryan Kwanten az értetlen újszülötthöz méltó arckifejezését még a felesége temetésén(!) se tudja levetkőzni, az egyetlen, akit valamennyi szerettem az Lipton volt, de úgy tűnik James Wan és Donnie Wahlberg elég csúnyán összeveszhettek 2007-ben, tekintve, hogy Wan abban az évben 2 filmben is brutálisan meggyilkolta Wahlberget. rohog.gif
Mégsem tudom teljesen lepontozni, mert az utolsó jelenet, kihozta belőlem a fangirl-t, a fordulat jellege, a végkifejlet és a vágás is teljesen beleillett volna egy Fűrész filmbe. (Sőt még a zene is hasonlított a Hello Zep-re biggrin.gif )
6/10
2014. március 16. 12:35 #11338
- törölt felhasználó -    
Amerika kapitány
Első alkalommal annyira eluntam magam rajta, hogy bealudtam a második felén. Ez az egyik leggyengébb Marvel-film, itt szerepel a legkevésbé félelmetes és hatalmas főellenség, az meg különösen zavart, hogy az 1940-es évekből alternatív valóságot kreáltak, és olyan szupertechnikával tömték tele az egészet, ami 2040-ben sem lesz, nemhogy 70 éve. Tudom, be kell fogadni, de számomra k nagy gyalázat, hogy pont a világháború történetét színesítik ki ennyire. Nem volt elég színes és mindent elsöprő egyébként? 110.gif Phejj, de rohadt irritáló. Egyébként szerintem Chris Evans sokkal cukibb volt nyomin, mint olajos, rekeszes felsőtesttel, de még így is simán cserélném Buckyra – csak Stan miatt néztem meg a filmet, mert kíváncsi voltam, dafuq is történt. Az első fele érdekes volt. Remélem, a második rész jobb lesz.
6,5/10
3 felhasználónak tetszik: idone, Alison Lerman, Bessie
2014. március 16. 13:49 #11339
- törölt felhasználó -    
Szomorú vasárnap
Már egy ideje megvan DVD-n, de fogalmam sincs, hogy miért csak most néztem meg.Egyszerűen zseniális volt.Leginkább a története és a színészek játéka fogott meg.Marozsán Erika amellett, hogy egy remek színésznő, még gyönyörű is.Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.A vége nagyon megdöbbentő volt.
10/10
2014. március 16. 15:39 #11340
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Jégvarázs (2013)
Szerintem nem kell kommentálnom. Nagyszerű mese, nagyszerű dalokkal. Ráadásul ami igazán lenyűgöző (legalábbis engem az fogott meg elsőre), az a fantasztikus képi világ. Évek óta a legjobb mese, amit láttam. 10/10

Thor (2011)
Ismerőseim véleménye alapján előre borítékoltam magamnak egy gigantikus filmélményt. Nagyot koppantam. A képi világ itt is fantasztikus volt (bár néha volt egy kis Star Wars és Avatar-feelingem), de a történet nem igazán jött be. 10/5
710 oldal 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!