Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 16. 20:44 #11341
- törölt felhasználó -    
Need for Speed
Először nagyon szkeptikusan álltam hozzá; nem szeretem az akciófilmeket, az autókat, a Need for Speed-videojátékokat, még a F&F-filmsorozatot sem, szóval igazából ez a film nem az én világom, mindössze nagyon kíváncsi voltam Aaronra, hiszen millió lehetőséget kapott a Breaking Bad után, és a legtöbb színésszel ellentétben, akik sorozatok után váltanak, nem valami ócska horrorral nyitott, hanem egy, azért mindenkinek ismerős adaptációval. Az elején csak fogtam a fejem az illogikus történetvezetésen, és azon gondolkodtam, vajon mit nyújthat ahhoz, hogy elnyerje a tetszésem. Néhány megmosolyogtató-nevettető pillanat volt, egyébként tényleg ezen a 45 órás kocsikázáson van a hangsúly, viszont annyira klassz a kamerakezelés, hogy (még számomra is) egész élvezetes. A szereplőket egy óra után már shippeltem nagyon, és egy idő után már melengette a szívem a Mustang és a gyorshajtás, viszont nagyon kiborított, hogy amellett, hogy nap mint nap több százezren meghalnak autóbalesetben, mikor "felborítanak" egy járművet, benne emberekkel, drága főszereplőnk annyit mond: "Nice!". WTF, people, WTF?
Különösen nehéz volt elvonatkoztatni Jesse Pinkmantől egyébként, hiszen Tobey Marshall is "Yo!"-val kezdi a mondatait, és amikor belökte a Bitchet, szakadtam.
A zene nagyon jó volt, kissé túl drámai, mintha épp Superman mentené meg a világot... Kiszámítható, és nem szól (tényleg) semmiről, de azt a semmit egész jól összerakták. Megnézem majd még egyszer.
6/10

De komolyan. Ennyire üres filmet nem láttam még.

3 felhasználónak tetszik: Christo, Bessie, Lindsay019
2014. március 17. 08:20 #11342
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Kiadatás (Rendition,2007)

Mivel senki nem ajánlotta nekem,ezért egy sokkal keményebb filmre számítottam.Jó persze nem túl barátságosan vallatják Anwart,de némelyik filmhez képest ebben még "finoman" bánnak vele. blush.gif Jake Gyllenhaal miatt néztem meg,azt gondoltam valami hihetetlenül bunkó karaktere lesz,és bár volt 1-2 jelenet amikor nem volt túl szimpi azért még így is ő volt az egyik legnormálisabb szereplő.Külön öröm volt számomra,amikor megláttam Meryl Streep-et heart.gif ,teljesen elfelejtettem,hogy ő is szerepel benne. blush.gif Az összes színésztől láttam már jobb filmet,de nem volt ez rossz.Az idősíkos dolog elég érdekes volt,nagyot néztem a végén rohog.gif Főleg mert sikerült olyan verziót letöltenem ahol nem feliratozták az arab részeket rohog.gif

10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2014. március 17. 22:02 #11343
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Courtneyy @ 2014.03.16. 20:44)
Need for Speed
Először nagyon szkeptikusan álltam hozzá; nem szeretem az akciófilmeket, az autókat, a Need for Speed-videojátékokat, még a F&F-filmsorozatot sem, szóval igazából ez a film nem az én világom, mindössze nagyon kíváncsi voltam Aaronra, hiszen millió lehetőséget kapott a Breaking Bad után, és a legtöbb színésszel ellentétben, akik sorozatok után váltanak, nem valami ócska horrorral nyitott, hanem egy, azért mindenkinek ismerős adaptációval. Az elején csak fogtam a fejem az illogikus történetvezetésen, és azon gondolkodtam, vajon mit nyújthat ahhoz, hogy elnyerje a tetszésem. Néhány megmosolyogtató-nevettető pillanat volt, egyébként tényleg ezen a 45 órás kocsikázáson van a hangsúly, viszont annyira klassz a kamerakezelés, hogy (még számomra is) egész élvezetes. A szereplőket egy óra után már shippeltem nagyon, és egy idő után már melengette a szívem a Mustang és a gyorshajtás, viszont nagyon kiborított, hogy amellett, hogy nap mint nap több százezren meghalnak autóbalesetben, mikor "felborítanak" egy járművet, benne emberekkel, drága főszereplőnk annyit mond: "Nice!". WTF, people, WTF? 
Különösen nehéz volt elvonatkoztatni Jesse Pinkmantől egyébként, hiszen Tobey Marshall is "Yo!"-val kezdi a mondatait, és amikor belökte a Bitchet, szakadtam.
A zene nagyon jó volt, kissé túl drámai, mintha épp Superman mentené meg a világot... Kiszámítható, és nem szól (tényleg) semmiről, de azt a semmit egész jól összerakták. Megnézem majd még egyszer.
6/10
De komolyan. Ennyire üres filmet nem láttam még. 

Engem érdekel ez a film, annak ellenére, hogy pont arra számítok, amit leírtál.
2014. március 17. 22:14 #11344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2014.03.17. 22:02)
Engem érdekel ez a film, annak ellenére, hogy pont arra számítok, amit leírtál.

Ma majdnem elmentem moziba még egyszer. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. március 19. 07:32 #11345
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Last Vegas /2013/
Nagy bajban vagyok ezzel a filmmel, mert egyrészről aranyos volt, voltak benne vicces beszólások. De emellett nekem az egész olyan semmilyen volt. Valahogy mindig vártam a nagy történéseket, de semmi nem történt. Az viszont érdekessé tette, hogy az alapsztori eléggé megható volt.
Könnyed délutáni filmnek elment.

5*10

28 héttel később * 28 Weeks Later /2007/
Egy cseppet sem vagyok valami nagy zombie film rajongó, sőt. Valamelyik este adták a TV-ben, megláttam Jeremy Renner-t benne így gondoltam miért ne. Jeremy mellesleg semleges volt teljesen, nem igazán tetszett. Aztán megláttam Imogen Poots-ot akit még mindig nem tud bevenni a gyomrom, szerintem borzalmasan gyenge színésznő.
Aki viszont tetszett az Rose Byrne volt, több horrorban is láttam már, szerintem ügyes.
Maga a film nem volt rossz, még ijesztőnek is mondható szóval egyszer mindenképpen megérte.

5*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. március 19. 09:16 #11346
- törölt felhasználó -    
Csak szexre kellesz
Amikor először láttam, nagyon nem tetszett, most talán jobb hangulatban néztem, bejött. Persze bazi kiszámítható, de nem rosszabb bármelyik romantikus limonádéfilmnél.
7/10
3 felhasználónak tetszik: idone, duracell, Lindsay019
2014. március 19. 09:50 #11347
- törölt felhasználó -    
101 kiskutya (1996)
Még most is imádom. Kiskoromban megnéztem vagy hatszor egymás után egy nap. happy.gif Szörnyella még mindig hatalmas kedvenc, Glenn Close pedig elképesztően formálta meg.

Sweeney Todd - A Fleet Street Démoni Borbélya (2007)
Bevallom őszintén, most néztem meg életemben először. És imádtam. Mivel négy kedvenc színészem is szerepel benne, ezért kihagyhatatlan volt számomra ez a film. Nagyon tetszett az elvont világa, olykor beleborzongott az ember, olykor mosolygott egyet rajta, valamikor pedig csak tátva volt a szám, mennyire fantasztikus munka áll emögött, valamint jelmezek és színészek vannak benne. Mindenki lenyűgözött, komolyan, mindenki, egytől eddig. Tim Burton megint hatalmasat alkotott. Szerintem ez a film még egy jó párszor szerepelni fog az életemben, Jamie-t pedig meg kellett enni benne. heart.gif

Mama (2013)
Nos, hát én is megnéztem. Tetszett. Nem volt olyan rossz, mint sokan beállították, bár én a tömegvéleménynek és a kritikáknak általában nem hiszek. Szóval jó kis film volt, bár a végén én is lefordultam a székről, mert kicsit meglepett az egész. Na, mindegy. A Démonok közöttet nem tudja túlszárnyalni, nem is kell, ez így volt jó.
7 felhasználónak tetszik: idone, Szandi0820, Alison Lerman, Lady Suzy, LexiCobain, menthol, iannina
2014. március 19. 13:10 #11348
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Rush - Hajsza a győzelemért (2013)
Nekem nagyon tetszett és nem a főszereplők miatt jó azok is nagyon jól néznek ki főleg : Daniel Brühl.
De szerintem ebben a dilmben elég jól feldtudak dolgozni egy akkora balesetet mint ami Niki Lauda-nak. Igazából ezzel a filmmmel rátekintést lehet nyerni az akkori autókra,életre, F1-F2-F3-mra.
Kedvenc filmem lett. ♥

10/10***
5 felhasználónak tetszik: Jody, Bessie, Lindsay019, Szandi0820, Lady Suzy
2014. március 19. 15:55 #11349
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Crazy, Stupid Love
7.5

Little Miss Sunshine hangulat Playing By Heart sztorival biggrin.gif Amikor megjelent borzaszto antipatikus volt es azt hittem sosem nezem meg, de megis. Es tetszett biggrin.gif Nem vagott foldhoz, de tetszett. Az emlitett ket filmre pozitiv ertelemben emlekeztetett es habar voltak benne altalam tipikus 2006 utani vigjatekos poenoknak nevezett poenok, de hatalmas meglepetesemre nem sok, kozel sem annyi, mint a tobbiben, rendes poen viszont tobb volt. Mindenesetre jo is, hogy nem neztem "anno" moziban, mert gyilkoltam volna, szinte biztos.
A kerti balhe kb. 10-szer jobb volt, mint az egesz film, a tornatermi klise a vegen meg 10-szer rosszabb.
Ami miatt viszont a leginkabb megerte, az ez.
4 felhasználónak tetszik: Jody, SmileyZ, House Of Wax, idone
2014. március 20. 11:23 #11350
- törölt felhasználó -    
21 Jump Street
Bár semmi különös nem volt benne, és annyira nem is vicces, lekötött, és szórakoztató volt, Johnny Depp cameóját végigmosolyogtam. El kellene kezdenem nézni a sorozatot is cool.gif
Jonah Hillt viszont iszonyatosan utálom.
8/10
2 felhasználónak tetszik: Bessie, idone
2014. március 20. 20:47 #11351
- törölt felhasználó -    
Divergent/A beavatott

Alig tudtam kivárni, hogy végre 20-a legyen. Már a könyvet is nagyon szerettem és a filmben sem csalódtam, persze megvoltak a maga hibái, de remek kikapcsolódást nyújtott. Személyes kedvenceim Tris és Christina voltak. Nem is csalódtam sem Shailene, sem Zoë játékában. Szerintem egész könyvhűre sikerült, igaz elég régen olvastam már. Ami kicsit zavart az a kiképzés rész, összecsapottnak éreztem. Viszont plusz pont részemről, hogy a teszteket nagyon királyul megcsinálták, valamint a legkedvesebb jeleneteim mind benne voltak. Összességében élvezhető volt, jó kis délutáni programnak találtam és számomra egyértelműen megérte a várakozást.

10/10*
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Alexis_0504, Lady Suzy, iannina
2014. március 20. 20:52 #11352
- törölt felhasználó -    
Hunger Games

Nekem nagyon tetszett a film, mert izgalmas és érdekes volt. Igaz hogy a végét nem láttam, mert mikor néztük a filmet a barátnőimmel egy kicsit megakadozott a film, de akkor is nagyon tetszett. Nagyon jók benne a színészek, az effektusok is:)
2014. március 20. 20:53 #11353
- törölt felhasználó -    
Rubinvörös/Rubinrot
Tegnap néztem meg ismét magyar felirattal. Az egyik kedvenc filmem lett.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Alison Lerman
2014. március 21. 19:06 #11354
- törölt felhasználó -    
Stuck In Love (2012)
8/10
Egyszer nézhetős, de ennek ellenére egész jó kis unaloműző film volt. Az egyetlen dolog, amit nem értek, hogy miért vígjáték kategória alá volt besorolva. think.gif

About Time (2013)
10/10
Imádtam minden egyes pillanatát, a színészek akcentusát, a helyszíneket, az alakítást és persze a történetet is. Komolyan az egyik legédesebb és legjobb film, amit mostanában láttam. Remekül volt felépítve és kivitelezve, szerintem semmi nem hiányzott belőle és még tanulságos is volt.

We Need to Talk About Kevin (2011)
9/10
Aztán többet szemem elé ne kerüljön.
5 felhasználónak tetszik: idone, Alison Lerman, Lindsay019, Lady Suzy, SmileyZ
2014. március 21. 21:21 #11355
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
A Grand Budapest Hotel
Már amikor megnéztem az előzetesét, azonnal tudtam, hogy az egyik kedvenc filmem lesz. Ma délután elmentem a moziba anyuval, és bár tegnap volt a magyarországi premier, már hetek óta be voltam zsongva a film miatt. És nem csalódtam. Fantasztikus film, tele hatalmas színészekkel, mély mondanivalóval és sok vicces jelenettel. De hiába írnék kisregényt, ezt a filmet úgyis "át kell élni."
10/10***
3 felhasználónak tetszik: Jody, Alison Lerman, Lindsay019
2014. március 22. 20:27 #11356
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Divergent / A beavatott

Köszönjük, hogy nem kaptunk nyáltengert a képünkbe. Nekem tetszett, konkrétan a második adaptáció, amit nem szúrtak el, a THG mellett.
10/8
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, selenagomez.forever, Alison Lerman, iannina
2014. március 22. 21:41 #11357
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥

StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 845
Azonosító: 133339
Divergent / A Beavatott

Aztaaa! Imádtam. Alig vártam már,hogy láthassam és féltem is egy kicsit, hogy elrontják de pozitívan csalódtam. Végig hűen követte a könyvet,nagyon jól megelevenítettek egyes jeleneteket.Például szerintem a szimulációk öt csillagosra sikeredtek.Meg amikor Tris lecsúszott az épület tetejéről ott a hideg is kirázott. Bár nagyon hosszú volt, sajnos még így sem tudtak mindent belerakni. Nagyon sok akció volt benne,mikor a könyvet olvastam nem éreztem ennyinek.És erre is fókuszáltak leginkább és maga a beavatás kicsit háttérbe szorult míg a könyvben ez dominált.Leginkább innen hiányoztak nekem részek,jó lett volna egy kicsit több jelenet Christináékkal. De szerintem az aki nem olvasta a könyvet ezt nem érzékelte szóval nem volt olyan nagy gond. Tobias viszont tökéletes volt! heart.gif heart.gif

10/10**
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Alison Lerman, iannina
2014. március 22. 23:15 #11358
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
12 Angry Men
Egyszerűen fantasztikus film.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2014. március 23. 10:42 #11359
- törölt felhasználó -    
Köpök a sírodra 2 (feliratosan).
nagyon brutál film,az elsőt meg egyenesen imádom.
2014. március 23. 11:08 #11360
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Elrabolva 2
Imádtam az első részét is, a második is nagyon jó lett thumbsup.gif
10/9