Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 19. 19:01 #11121
- törölt felhasználó -    
Evil Dead
Ez a film egy tipikus horror, talán annyiban különbözik, hogy elég brutális és ocsmány jelenetek vannak benne, de annak, aki már látott ebben a kategóriában igazán jó filmet, semmi az egész. A sztori elcsépelt, kissé emlékeztet a Cabin in the Woods-ra, mert abban is hasonló volt a hely és az elátkozott könyv.
Talán azért tetszett mégis, mert belegondoltam a szemüveges srác helyzetébe, hogy mennyit kibírt, mire képes. Oké, nyilván kitaláció, de látszott, hogy bármennyit is kap, küzd a végsőkig.
Amit pedig másképp csináltam volna, hogy én nem törődtem volna a vízzel, ha az életem a tét, átúsztam volna a folyót.
Igazából nem lett rossz, de túl sablonos volt a történet, aki otthon van a horror témában, már ezer ilyen filmet látott.
10/7

Csontváros
A könyvet nem olvastam, ami alapján készült a film, de így is élveztem. Ilyen történettel nem találkoztam még, viszont a karakterek szintén a megszokott módon viselkedtek, ahogy arra az ember számít.
Rég láttam olyan filmet, ami tele van váratlan fordulatokkal. Nekem ez hiányzott, de összességében nem volt rossz, még tetszett is.
10/8
1 felhasználónak tetszik: Jody
2014. január 19. 19:04 #11122
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.19. 19:01)
Evil Dead
Ez a film egy tipikus horror, talán annyiban különbözik, hogy elég brutális és ocsmány jelenetek vannak benne, de annak, aki már látott ebben a kategóriában igazán jó filmet, semmi az egész. A sztori elcsépelt, kissé emlékeztet a Cabin in the Woods-ra, mert abban is hasonló volt a hely és az elátkozott könyv.
Talán azért tetszett mégis, mert belegondoltam a szemüveges srác helyzetébe, hogy mennyit kibírt, mire képes. Oké, nyilván kitaláció, de látszott, hogy bármennyit is kap, küzd a végsőkig.
Amit pedig másképp csináltam volna, hogy én nem törődtem volna a vízzel, ha az életem a tét, átúsztam volna a folyót.
Igazából nem lett rossz, de túl sablonos volt a történet, aki otthon van a horror témában, már ezer ilyen filmet látott.
10/7

A The Cabin in The Woods, lényegében egy horrorparódia, ami az Evil Dead eredeti verzióján alapul, ezért van hasonlóság. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. január 19. 21:35 #11123
- törölt felhasználó -    
Én, a robot

Igazából már régebben is meg akartam nézni, mert kíváncsi voltam rá, hogy miről szólhat, de végül ma került rá sor. Furcsa volt látni, milyen lehet(ne) a robotokkal "teli" élet. Bele is gondoltam, aztán jött a film másik fele, így megváltozott a véleményem, hogy talán még sem lenne olyan jó, mint gondolnánk... (kicsit a film hatása alá kerültem)
A film összességében nagyon tetszett.
10/10
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. január 19. 21:36 #11124
Bettó23
Bettó23

StátuszI'm a Lovatic and Casaser and Belieber forever. ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 712
Csatolások: 146
Azonosító: 209547
Köpök a sírodra..biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: BlackRose69
2014. január 20. 16:41 #11125
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
John Carter (2012)
10/7

Ivócimborák (2013)
10/5
2014. január 20. 19:05 #11126
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Dallas Buyers Club
Ezt már azóta meg akartam nézni amióta megtudtam hogy Jared Leto ismét filmben fog szerepelni, az meg hogy ennyi jelölést kapott még kíváncsibbá tett. Nekem nagyon tetszett, sok mindent megtudtam az AIDSes emberekről, és szívből remélem hogy hamarosan lesz rá gyógyír. Az alakítások meglepően jók voltak, nem hittem volna hogy Matthew McConaughey ilyen kiváló színész, Jared meg szintén hihetetlenül alakított, véleményem szerint megérdemli azt a sok díjat amit eddig nyert (bár vele szemben elég elfogult vagyok)
10/9

American Hustle
Nem volt rossz de annyira jó sem hogy ennyi Oscarra jelöljék. Néhol szerintem unalmas volt, és vártam hogy vége legyen. Viszont a történet tetszett, de a kivitelezés jobb is lehetett volna.
10/6

12 Years a Slave
Kicsit féltem ettől mert nem szeretem a túlságosan nyomasztó filmeket, de pozitívan csalódtam. A színészek nagyon hitelesek voltak, főleg Lupita Nyong'o illetve Michael Fassbender.
10/8
4 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, Bessie, House Of Wax, baisée
2014. január 21. 08:15 #11127
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Amerikai Botrány * American Hustle /2013/
Jó, hogy eltelt két nap, mert miután megnéztem nem voltam biztos benne, hogy tetszett. Teljesen megkavart a vígjáték kategória. Nem mondom, hogy huh, de komoly film volt, de azért nem is volt olyan nagyon közel a vígjátékhoz.
Jennifer Lawrence remekül játszott, és nagyon kedvelem őt, de én ezért nem adnék neki Oscar díjat. Tényleg hiteles és ügyes volt, de ez most szerintem nem jogos jelölés.
Amy Adams sosem volt a szívem csücske, de most kivételesen tetszett, szerintem sokkal ügyesebb volt mint Jennifer.
Bradley Cooper ( wub.gif ) valami elképesztő volt. Sokáig nem voltam tisztában azzal, hogy ő mennyire jó színész, de aztán láttam a Napos Oldalban és minden kétségem elszállt. És hát amit itt alakított, zseniális, ő igazán megérdemelné azt a kis szobrocskát ezért.
Christian Bale viszont semmit nem ért. Nyilván most jó pár rajongót magamra haragítok, de nekem egy cseppet sem tetszett a játéka.
Összességében nem volt rossz film, de szerintem jobban fel van fújva mint ahogy megérdemelné.

6*10

Mielőtt meghaltam * Dallas Buyers Club /2013/
Ez egy nagyon megrázó film volt. Legalábbis engem nagyon megérintett. Ez a betegség egyszerűen borzalmas, szavak nincsenek rá.
Jared Leto ( wub.gif ) fantasztikus volt. Annyira hitelesen játszott, ha ezért nem kap Oscart akkor semmiért. Nagyon tisztelem amiért ezt a szerepet elvállalta és ilyen szinte tudta végig csinálni, le a kalappal.
Matthew McConaughey ( wub.gif ) is remekül játszott bár nekem sokszor nem volt az igazi. Talán azért mert elve a karaktere nem volt szimpatikus, legalábbis a film eslő részében meg tudtam volna ölni, elképesztő volt, hogy kiderült ez a súlyos betegsége, erre tovább kokózik meg iszik. Erre szoktam mondani, hogy aki hülye az szenvedjen. De azért a film második részében már máshogy álltam a karakterhez.
Ez a film tényleg megérdemli azt a sok jelölést és azt a sok díjat.

9*10

Blue Jasmin /2013/
Nem volt rossz, de sok helyen nekem elcsúszott a dolog. Egyáltalán nem tetszett, hogy egyik pillanatban a jelenben voltunk aztán már a múltban minden jelzés nélkül.
Be kell valljam Peter Sarsgaard ( wub.gif ) miatt kezdtem nézni, bár ő csak az utolsó 30 percben volt benne, ez azért nem esett jól rohog.gif
Cate Blanchett karaktere borzalmasan idegesítő volt, de az tény, hogy Cate hitelesen alakított.

6*10
3 felhasználónak tetszik: Bessie, SmileyZ, baisée
2014. január 21. 09:05 #11128
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Kincsvadászok (The Goonies,1985)

Teljes mértékben biztos voltam benne,hogy nem fog tetszeni, ennek ellenére imádtam. heart.gif Kétszer is megnéztem múlt héten. rohog.gif Sokat nevettem a filmen,az abszolút kedvencem Tuskó lett de bírtam Mickey-t meg Malacot is. smileeee.gif

10/10

Felnőtté válni (Diner,1982)

Ez viszont nem tetszett.Nem volt a baráti társaságnak egy olyan tagja sem akit teljes mértékig kedvelni lehetett volna.
Még talán Mickey Rourke karaktere volt a legnormálisabb számomra.Mellesleg hogy lett ebből a fiúból egy ilyen csúnya pasi? blink.gif

10/3

Állj mellém! (Stand by Me,1986)

Nem mondanám,hogy olyan hű de pörgős eseménydús film,mégis bejött.Különösen River Phoenix miatt. blush.gif

10/8

Vándorút (The Way,2010)

Azt írták rá akció-vígjáték.Egyiknek sem nevezném mégis nagyon jó film.Szerintem teljes mértékben dráma blush.gif Szívhez szóló,megható,engem ez a Szent Jakab zarándokút régebben is érdekelt és jó volt látni egy filmet ami javarészt erről szól. blush.gif

10/10

Végső menedék (Shelter,2010)

Nem akartam csak ezen a héten megnézni,de nem bírtam magammal. rolleyes.gif Eléggé érdekes film lett,nem mondanám horrornak inkább thriller aminek csak örülök.Nem győzőm eléggé hangsúlyozni mennyire fantasztikus színésznek tartom Jonathan Rhys Meyers-t. heart.gif Komolyan,ez a srác..valami eszméletlen. laugh.gif

10/8
3 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax, Dorci000
2014. január 21. 09:20 #11129
- törölt felhasználó -    
Dolly, a gyilkos szellem
Spanyolország, gazdag babagyáros család két kis gyerekek, akik közül az egyik kislány. Kap az apjától egy gyönyörű játékbabát, amiről kiderül, hogy gonosz kelta szellem lakozik benne.
Régi film, 1992-ben készült, de szerintem nem volt rossz.
10/9

Szünidei gyilkosságok
A főszereplő egy árva lány, aki tanítóként dolgozik. A szüleit fiatal korában meggyilkolták, és nem emlékszik a gyilkosság egyes részleteire. A szünidőben egy tinédzsercsapat, akiket tanít, megviccelik, és a lány pszichológusa elárulja, mi az, amire a lány nem emlékszik.
Kicsit ideglelős, bár a főszereplő csaj színészi alkotása hagy némi kívánnivalót maga után.
10/8

Kísértetek Buxley Hallban
Egy horrornak kikiáltott vígjáték. A szellem, aki a kissráccal beszélt, kicsit idegesítő volt. A színészi alakítások viszont nem voltak rosszak, és a szinkronokat is egész jól eltalálták.
10/7
1 felhasználónak tetszik: Jody
2014. január 21. 15:31 #11130
BlackRose69
BlackRose69
|100% CUTE|

StátuszWrite your life & Read the chapters
Hozzászólás: 1123
Csatolások: 145
Azonosító: 196491
tegnap néztem meg másodszorra a Elpuskázvát..nagy film ajánlom
(Maszturbátor) _nevet.gif rohog.gif
2014. január 21. 17:40 #11131
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
A végzet ereklyéi: Csontváros (2013)
10/6
2014. január 21. 19:18 #11132
LadyReka
LadyReka
visszatérő vendég

Státusz~When I grow up, I want to be nothing at all~
Hozzászólás: 471
Csatolások: 17
Azonosító: 142444
Jégvarázs *.*
és moziban láttam! spiteful.gif
2014. január 21. 20:44 #11133
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Metallica Through the Never 10/10

Kamatylista 2,1/10
2 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, baisée
2014. január 21. 21:03 #11134
- törölt felhasználó -    
Her, 2013 - 10/9,5

Az egyik legerősebb filmélményem, amit mostanság láttam. Nem egy könnyen emészthető, üdítő jellegű filmecske, de ha egyszer magával ragad a film hangulata, világa, akkor nagyon könnyű sodródni vele. Gondolkodásra ösztönöz, miközben intuíciókra késztet. A film elég minimalista, nem nagyon hagy betekintést a makrokörnyezetre, kivéve amikor Phoenix nem olyan elmélyülve bámulja a monitort, de a forgatókönyv bravúros. 10 év múlva azon sem fogom csodálkozni, ha valaki majd robottal fog randizni, vagy egyebeket művelni. Bizony baj van a társadalommal. Egyrészt Twombly tehetett róla, másrészt pusztán a nők áldozata. Így jár az, aki a laza numerákra törekedik. cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, Grace Benning, Cannibal3
2014. január 22. 15:11 #11135
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Alice Csodaországban

Már nagyon vágytam egy kis fantasy-ra, hisz nem titok, ez a kedvenc műfajom.És akkor ugrott be, hogy jé, még nem is láttam az Alice Csodaországbant, pedig már régóta a megnézendők listáján van. Bele is kezdtem, és megmondom őszintén, nagyon tetszett. Imádom az alaptörténetet is, hiszen lételemem minden olyan alkotás, ami meglehetősen fantáziadús, és egy másik világban játszódik. Nagyon jól kiszakítanak a sokszor kegyetlen hétköznapokból. Láttam, hogy sokan őrültnek titulálták a rendezőt,hogy ilyet meg tudott alkotni. Szerintem szimplán csak van fantáziája, méghozzá nem is kevés, és aki ebben csak az őrültséget látja, azt őszintén tudom sajnálni.
Az is nagyon tetszett benne, hogy animációs elemek is bőven megtalálhatóak voltak benne. (Cs)Odaorság meg nagyon szépre sikeredett, szinte minden apró részletig ki van dolgozva.
Az meg már csak hab volt a tortán, hogy csupa A-listás, nagyon tehetséges színészeket foglalkoztattak a filmben, mint pl. Mia Wasikowska,Johnny Depp,Annne Hathaway stb. A fantasztikus filmek gyöngye,nagyon tetszett!
10/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell, Lindsay019, baisée
2014. január 22. 23:12 #11136
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Dallas Buyers Club / Mielőtt meghaltam (2013)
Őszintén szólva most azt vártam volna magamtól, hogy elkezdjek ódákat zengeni erről a filmről - de ilyet itt nem fogtok olvasni. Az egyetlen mondat, ami eszembe jutott, mikor nekiálltam megírni a véleményem: Az a kínos pillanat, amikor rájössz, hogy Jared Leto jobb nő nálad. hi.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lindsay019
2014. január 23. 03:00 #11137
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Scott Pilgrim a világ ellen (2010)

Amikor egy film mer kilépni önnön korlátai közül, azt csakis díjazni lehet. Amikor még mindezt sikeresen kivitelezi, akkor bizony jogosan emelkedik ki kultuszfilmként.

Ha van egy film a 21. század eddigi termékei közül, amiről bizton állíthatom, hogy ki fogja állni az idő próbáját, és évtizedek múltán vissza fognak nyúlni hozzá, akkor ez ez. Talán épp ez volt a baja a kijövetelekor, hisz az egész abszurd őrült képregény- és videójátékkörnyezetével és főként a tiszta, őszinte lelkesedésével messze megelőzte a korát.

10/10 +1 élet

És persze azóta is ezt hallgatom:
http://www.youtube.com/watch?v=-jMruFHTwrY
2 felhasználónak tetszik: baisée, Orion
2014. január 23. 11:39 #11138
Ancsa70
Ancsa70
új tag

StátuszÉpp betegen, de legalább no suli :3
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 219703
Farkas! smileeee.gif Akciós volt a Media Markt webshopjában, gondoltam megéri, és nem csalódtam benne smileeee.gif X Men rajongóknak kötelező! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: baisée
2014. január 24. 18:19 #11139
- törölt felhasználó -    
The Art of Getting By / Rokonlelkek

Végre egy film ami nem a tökéletességre ment rá. Őszintén elgondolkodtam rajta illetve a film tanulságán. Érdemes megnézni, nekem egy jó élmény volt.

10/10
1 felhasználónak tetszik: baisée
2014. január 24. 22:04 #11140
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Jane Eyre-2011
Ezt szeretem a drámákban.Amikor nem találok szavakat,annyira a film hatása alá kerülök. Amikor percekig csak futkos rajtam a hideg. Most is nehezen írom ezeket a sorokat, mert nem tudom megfogalmazni, hogy mit is jelent számomra ez az egész történet.
Régen láttam már egy vérbeli, igazi (romantikus) drámát, és a mai napon úgy gondoltam, pótoljuk be a lemaradásunkat. Napok óta bennem lappang, hogy meg kéne nézni már a Jane Eyre-t,de csak most jutottam el idáig. Nem tudtam, hogy melyik verziót nézzem, a '96-osat akartam,de nem találtam, és végül, Mia Wasikowska miatt, a 2011-es mellett döntöttem, és ezt nagyon jól tettem. A történet csodálatos, ami persze, leginkább Charlotte Brontë érdeme. Az egész színészgárda jó, de persze Mia az, aki tarolt.Számomra kétségtelen, hogy embertelen nagy tehetséggel van megáldva. Nem lehet leírni, ahogy megtestesítette Jane-t... Elképesztő volt. Minden pillanata a filmnek, a ő, és a többiek játékának.
10/10
8 felhasználónak tetszik: Fanni00, baisée, Lindsay019, silenc, Pöttömke, Szandi0820, Alison Lerman, Alexis_0504
710 oldal 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!