The Blair Witch Project
Még mielőtt belecsapnánk a lecsóba, közlöm mindenkivel, hogy én végtelenül elnéző vagyok a horrorfilmek terén. Ez alatt azt értem, hogy én mindig, ismétlem mindig eltekintek attól, hogy az adott horror mű mikor készült. Mindig mérlegelem, hogy annak idején, amikor az adott film készült miféle effektek és eszközök áltak a készítők rendelkezésére. Tehát azt a tényt ki lehet csukni, hogy fikázom és nem értékelem a régi darabokat. Na, akkor miután ez meg lett tárgyalva, nézzük azt a híres-neves kritikát.
Tehát, hogy valami tökéletes reakcióval kifejezzem azt, hogy most jelen pillanatban mit érzek, csak annyit mondanék, hogy "WTF did I just watch?". Életem egyik legnagyobb csalódása volt ez a film! Nem, ebben nincs semmiféle túlzás, a film egyszerűen borzasztó, unalmas és vontatott volt. Úgy ültem neki, hogy "Ez az, egy igazi klasszikust fogok megtekinteni." de komolyan végigszenvedtem az egészet. Nem akarok itt nagyon túlzásokba esni, de egyszerűen förtelmes volt. Bocsánat, de erre nincs jobb szó. Rengeteg rossz filmet láttam már életemben, de mindeddig szerintem még nem is éreztem ennyire sok késztetést arra, hogy kikapcsoljam a filmet - kábé vagy 10 alkalommal éreztem ezt - és soha többé hozzá ne nyúljak. Sok kamerás filmet láttam már, de ez...legalja volt. Beleöltek 35 ezer dollárt EBBE? Még mindig alig hiszem el, hogy 140 milliós bevételt hozott. Mi élveznivaló volt ezen?
A színészek lehet, hogy amatőrök voltak, de annyira pocsék is volt az alakításuk. Egyiket se bírtam megszeretni, a csajt meg ott helyben lelőttem volna. Végtelenül irritáló volt, főleg az állandó ordítozása. A hangszín, az állandó okoskodása...én egy ilyen emberrel biztos nem indulnék el boszorkányvadászatra. A film vége felé lévő "Jaj, de sajnálok mindent." szövege meg egyszerűen nevetséges volt.
A forgatókönyv megírása pedig szerintem egy iskolai tízórai szünet alatt megvolt, mert minden második szó az volt, hogy "k*rva" meg "rohadt". Na jól van, legyünk jószívüek, a "b*zdmeg" is sűrűn előfordult. Színvonalas, sokat kínlódhattak vele. Persze, olvastam, hogy azért nem profik a szövegek, mert improvizálniuk kellett a """színészeknek""", tehát rájuk volt bízva, hogy mit mondanak. Ha ez tényleg így van, akkor a rendező helyében már a negyedénél leállítottam volna a forgatást és elküldtem volna a fenébe ezeket az embereket.
Na nézzük a hangulatát: nem kapott el, de nagyon nem. Viszont ha fekete-fehéren csinálták volna meg az egészet, akkor talán egy picit élveztem is volna. Na, az sokkal ijesztőbbé és jobbá tette volna. Néha, amikor mutatták a fekete-fehér részeket, akkor egy picit emlékeztetett a Begottenre. Mondjuk nincs sok közük egymáshoz, de pölö a Begotten még el is megy szódával a fekete-fehér felvételével. Visszatérve: förtelem volt az egész, már azon gondolkoztam, hogy be kéne kapni egy aszpirint, mert amit ezek a """színészek""" művelnek, az már egyszerűen gyilkos. Oké, érdekes volt, hogy ott össze-vissza ráncigálták a kamerát - igen, mert minek kéne egy síkban szépen forgatni a kamerát, logika - és megpróbálták elkapni a boszorkányt, de ígyse láthattunk semmit se belőle. Már nem azért, de szerintem ha annyit mutattak volna, hogy elsuhan valami valahol, akkor már összepisiltem volna magam, pedig nem vagyok egy ijedős fajta. Szerintem ennyitől halálra lehetne rémíteni a népet.
Ami egyedül tetszett benne, az a vége volt. Ott egy picit izgultam, hogy "Úristen, mi lesz itt?", de nem is tudom, mit mondjak...egy picit értelmetlen és hirtelen félbehagyott lett. A picit izgalmas vég miatt kap egy pontot. Hűha, ez az, éljen a haza!
Köszönöm szépen, nincs az a pénz, amiért megnézném még egyszer. Addig örülök, amíg nem látom, elvesztegettem az életemből úgy jó 70 percet. Köszönöm szépen Daniel Myrick!
10/1
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. január 04. 16:28
The Basketball Diaries - Egy kosaras naplója (1995)
10/10
10/10
2014. január 04. 17:48
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|

Hál' Istennek nem kellett csalódnom, ugyanis ez a film kifejezetten élvezhető és jó lett! Főleg attól tartottam, hogy átmegy vontatottba, aztán a végén kapunk a képünkbe valami effektorgiát, de nem ez történt. Szépen elosztották az akciót és a nyugisabb részeket, a figyelmem nem lankadt a játékidő alatt. Szerintem aki nem érti és nem értékeli a japán kultúrát, az ne is vesztegesse az idejét ezzel a filmmel. Engem sem érdekelt különösebben a téma, de mivel Keanut szeretem, mint színészt és mint embert, tettem egy próbát, amit nem bántam meg.
10/9, mert bár tudtam a végét, mégis szíven talált.
8 felhasználónak tetszik:
bitchina,
Lady Suzy,
duracell,
sMokEe.cLouD,
Lindsay019,
House Of Wax,
Jody,
Bessie
2014. január 04. 17:58
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Listen to your heart Tökéletes cím egy olyan filmnek, amelynek főszereplője egy siket lány, akit tulajdonképpen elnyom és irányít az édesanyja, de mégis megtalálja a szerelmet egy olyan fiú oldalán, aki imádja a zenét és az életét. Talán azért is olyan tökéletes és teljes Danny élete, mert maga az édesanyja is egy tökéletes példa volt számára. Egy olyan asszony, aki nem panaszkodott a rák végstádiumában sem. Nem, hanem hálát adott és azt mondta, csodálatos nap, mer télhetek, a többi ember meg csak mondta és mondta a panaszait... És tényleg néha azt hisszük a mi életünk a legpocsékabb, közben egy ilyen film ébreszt rá, hogy nagyon nem, van ennél lejjebb, van ennél rosszabb. Sokkal rosszabb. Tulajdonképpen azt hittem egy egyszerű, amerikai, romantikus filmet fogok megnézni, ami alapból nem végződhet rosszul, csakis happy end lehet. Danny és Ariana (Sam) együtt lesznek és boldogan élnek, míg meg nem halnak... nos ez Danny esetében nem volt sok idő.
Tulajdonképpen tényleg egy egyszerű romantikus filmnek indult, adott egy nagyon aranyos és elragadó fiú, aki kemény munkával keresi kenyerét, mégis van mindezek mellett egy szenvedélye, a zene. Remek hangú és ritka nagy tehetség, hiszen zenéket is ír. Aztán ez a fiú találkozik a Hercegkisasszonnyal, akit a Házisárkány véd, az anyja. Első látásra beleszeret, majd rájön, a lány siket - tehát nem holmi üres szavakkal juthat el a szívéhez. Aztán mikor kiderül titkolt kapcsolatuk az anya felkapcsol "romboló" üzemmódba és szerény véleményem szerint rengeteg időt vesz el lányától és Dannytől. Eközben Danny ontja magából a dalokat, hiszen hány szerelmes dalt hallottunk és utána hány szomorú dal született??? Rengeteg! Nemde? Hát mire jó a szerelem és a szakítás?
Dalírásra.
És mikor végre összejöttek Danny megbetegszik? Hát majdnem dobtam egy hátast!!! Komolyan innét nekem már végem volt!
Igen, végig lett bőgve az egész hátralévő film. Danny végül még a demóra félretett pénzével is jót cselekszik, az utcai újságárusra költi, aztán megmutatja végül Danny barátja is, hogy van szíve és még utoljára tesz valamit barátjáért, megveszi neki a zeneboltban a demot. Imádtam ezt a jelenetet, valahogy gondoltam, hogy Danny majd Arianának ad egy CD-t, de reménykedtem, hogy NEM hal meg, erre...
A vége mindenképpen a legcsúcsabb befejezés volt, éppen azért meg végigzokogtam.
Kent Moran nemcsak mint színész, hanem dalszövegíró és rendező is jeleskedett a filmben, iszonyat tehetséges egy pasas!!!
A film mindenképpen 10/10 -es
Tulajdonképpen tényleg egy egyszerű romantikus filmnek indult, adott egy nagyon aranyos és elragadó fiú, aki kemény munkával keresi kenyerét, mégis van mindezek mellett egy szenvedélye, a zene. Remek hangú és ritka nagy tehetség, hiszen zenéket is ír. Aztán ez a fiú találkozik a Hercegkisasszonnyal, akit a Házisárkány véd, az anyja. Első látásra beleszeret, majd rájön, a lány siket - tehát nem holmi üres szavakkal juthat el a szívéhez. Aztán mikor kiderül titkolt kapcsolatuk az anya felkapcsol "romboló" üzemmódba és szerény véleményem szerint rengeteg időt vesz el lányától és Dannytől. Eközben Danny ontja magából a dalokat, hiszen hány szerelmes dalt hallottunk és utána hány szomorú dal született??? Rengeteg! Nemde? Hát mire jó a szerelem és a szakítás?
Dalírásra.
És mikor végre összejöttek Danny megbetegszik? Hát majdnem dobtam egy hátast!!! Komolyan innét nekem már végem volt!
Igen, végig lett bőgve az egész hátralévő film. Danny végül még a demóra félretett pénzével is jót cselekszik, az utcai újságárusra költi, aztán megmutatja végül Danny barátja is, hogy van szíve és még utoljára tesz valamit barátjáért, megveszi neki a zeneboltban a demot. Imádtam ezt a jelenetet, valahogy gondoltam, hogy Danny majd Arianának ad egy CD-t, de reménykedtem, hogy NEM hal meg, erre...
A vége mindenképpen a legcsúcsabb befejezés volt, éppen azért meg végigzokogtam.
Kent Moran nemcsak mint színész, hanem dalszövegíró és rendező is jeleskedett a filmben, iszonyat tehetséges egy pasas!!!
A film mindenképpen 10/10 -es
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2014. január 04. 20:39
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Schindler listája
Ezt már régóta meg akartam nézni, de csak most volt rá időm. Nagyon megrázó film, most sem (ahogy eddig egyik második világháborús filmnél sem) sikerült kibírnom sírás nélkül. És egyáltalán nem tűnt több mint három órásnak
10/10
A Wall Street farkasa
Nekem személy szerint nagyon tetszett, az Oscar esélyesek közül ez az egyik kedvencem.
10/10
Fűrész
Ezt valószínűleg soha nem néztem volna meg ha legjobb barátnőm nem nézeti meg velem, mert utálom az ilyen véres filmeket, de pozitívan csalódtam. Sok horrorral szemben nem csak a gyilkolásról szólt, és nem is volt benne olyan sok undorító rész mint képzeltem.
10/8
Hadak útján
Hogyha nem lett volna benne olyan sok általam kedvelt színész nagy valószínűséggel ezt sem néztem volna meg, mert nem szeretem a lovakat. Ezért nekem nem is annyira jött át. Nem rossz film de biztos nem lesz a kedvencem.
10/7
Ezt már régóta meg akartam nézni, de csak most volt rá időm. Nagyon megrázó film, most sem (ahogy eddig egyik második világháborús filmnél sem) sikerült kibírnom sírás nélkül. És egyáltalán nem tűnt több mint három órásnak
10/10
A Wall Street farkasa
Nekem személy szerint nagyon tetszett, az Oscar esélyesek közül ez az egyik kedvencem.
10/10
Fűrész
Ezt valószínűleg soha nem néztem volna meg ha legjobb barátnőm nem nézeti meg velem, mert utálom az ilyen véres filmeket, de pozitívan csalódtam. Sok horrorral szemben nem csak a gyilkolásról szólt, és nem is volt benne olyan sok undorító rész mint képzeltem.
10/8
Hadak útján
Hogyha nem lett volna benne olyan sok általam kedvelt színész nagy valószínűséggel ezt sem néztem volna meg, mert nem szeretem a lovakat. Ezért nekem nem is annyira jött át. Nem rossz film de biztos nem lesz a kedvencem.
10/7
2014. január 05. 11:45
Jégvarázs
Hát, végre nekem is sikerült megnéznem.Az egészet imádtam úgy, ahogy van.Azt külön nagyon szerettem, hogy a rénszarvas, Sven szinte teljesen úgy néz ki és úgy viselkedik, mint a kutyám.
A filmet mindenkinek ajánlom a kedves karakterei és a mondanivalója miatt.
10/10
Hát, végre nekem is sikerült megnéznem.Az egészet imádtam úgy, ahogy van.Azt külön nagyon szerettem, hogy a rénszarvas, Sven szinte teljesen úgy néz ki és úgy viselkedik, mint a kutyám.
10/10
2014. január 05. 11:54
hallgass a szívedre. :-) Szép film volt, és tetszett benne az a vonal is, hogy a lány siket, de én kicsit sablonosnak találtam benne, hogy a lány nincsen jóban az anyjával, mert az anya nem tudja elviselni, hogy a lánya egy nem gazdag fiúval jár. Amúgy meg szép film volt. 10/8
2014. január 05. 11:58
Doktor Parnassus és a képzelet birodalma: 10/10. :-) Ilyen jó színészekkel és egy ilyen jó történettel csak kiváló filmet lehet csinálni. :-) Nagyon tetszett!
Intouchables (életrevalók): Fantasztikus. nagyon vicces volt. A film elején a fekete fickó (Omar Sy) egy ember képébe üvölti, hogy menjel el a kijárattól, mert ki is van rakva a tábla, hogy ne parkoljon oda senki. A film végénél pedig csak odamegy a sofőrhöz, aki oda parkolt, és megkéri.
10/10
Intouchables (életrevalók): Fantasztikus. nagyon vicces volt. A film elején a fekete fickó (Omar Sy) egy ember képébe üvölti, hogy menjel el a kijárattól, mert ki is van rakva a tábla, hogy ne parkoljon oda senki. A film végénél pedig csak odamegy a sofőrhöz, aki oda parkolt, és megkéri.
2014. január 05. 12:02
Walter Mitty tikos élete: nekem jobban tetszett volna, ha a film végén nem derült volna ki, hogy mi van a negatívon. Wlater megtanult élni, aztán csupa jó a film, de én azt hittem, hogy sokkal jobb lesz. De a látványvilága csodás. 6/10
2014. január 05. 15:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Batman (1986)
Nagyon örültem, mikor megláttam, hogy a Viasat 3 leadja a Batman-szombatok keretén belül, mivel vagy 1000 éve nem láttam ezt a verziót. Manapság már nem tartom olyan félelmetesnek Jokert, mint annak idején, de még így is az egyik legjobb film. 10/9
A kaméliás hölgy (1984)
Fantasztikus film volt, egyszerűen nem tudok rá más szót találni, annak ellenére, hogy szomorú története van. Bár a könyvet még nem olvastam, biztos sort kerítek rá. Az meg csak apróbetűs megjegyzés, hogy Colin Firth 24 évesen is már elragadó volt.
10/10
Nagyon örültem, mikor megláttam, hogy a Viasat 3 leadja a Batman-szombatok keretén belül, mivel vagy 1000 éve nem láttam ezt a verziót. Manapság már nem tartom olyan félelmetesnek Jokert, mint annak idején, de még így is az egyik legjobb film. 10/9
A kaméliás hölgy (1984)
Fantasztikus film volt, egyszerűen nem tudok rá más szót találni, annak ellenére, hogy szomorú története van. Bár a könyvet még nem olvastam, biztos sort kerítek rá. Az meg csak apróbetűs megjegyzés, hogy Colin Firth 24 évesen is már elragadó volt.
2014. január 05. 16:08
A nyomorultak (2012)
Amikor először láttam, nem tetszett ennyire, persze, ennek is nagyon szurkoltam az Oscarért, de mostanában kevésbé utálom Anne Hathawayt és Russel Crowe-ot, mint tavaly, így emészthetőbb volt.
Amúgy zseniális, úgy ahogy van.
10/10
Amikor először láttam, nem tetszett ennyire, persze, ennek is nagyon szurkoltam az Oscarért, de mostanában kevésbé utálom Anne Hathawayt és Russel Crowe-ot, mint tavaly, így emészthetőbb volt.
Amúgy zseniális, úgy ahogy van.
10/10
2014. január 05. 18:22
Dallas Buyers Club
Amikor először megpillantják az emberek Matthew McConaughey-t a filmben, annyira groteszk látványt nyújt (Jared Letóval együtt), hogy egy pillanatra elcsodálkozhatnak, nem-e CGI-s trükk az egész. Mi, staritysek képben vagyunk persze.. őszintén szólva annyira ki voltam akadva Leto Globe-jelölésétől, hogy végig rá fókuszáltam..
(Az igaz történeten alapuló filmben, 1985-ben megismerjük Ront, a rasszista, homofób, drogfüggő, rodeóimádó f_szkalapot, aki nem tudja elfogadni, hogy mindössze 30 napja maradt hátra, majd, miután mégsem patkol el, kezdetét veszi a csatája az FDA-vel.)
Annak ellenére, mennyire elszörnyülködtem azon anno, Terry Richardson milyen sokkoló fotósorozatot készített a csont-bőrre fogyott Letóval, nem tudtam levenni róla a szemeim, annyira fantasztikus volt. Bár nem hiszem, hogy Globe-ot vagy Oscart érne az alakítása, vidámságot és egyfajta hangulatot vitt a filmbe, és azon kezdtem tűnődni, miért nincs egy hozzá hasonló ember az életemben. Nagyon tetszett a karaktere.
És bevallom, engem rohadtul nem érdekelt – világéletemben nem érdekelt az AIDS téma, kismillió gyilkos betegség van, na és? De ezek után egyenesen begurulok, hogy még mindig nincs ellenszer. Komolyan, azok az idióta tudósok, akik arra rájönnek, hogy "az evés közben érzett ízeket nagyban befolyásolják az evőeszközök, amikkel a szánkba vesszük például a joghurtot" (NLCafé fordítása), miért nem összpontosítják az ultranagy tudásukat valami nemesebb cél felé?
Megható volt, nem mondom, be is könnyeztem Leto alakításán, Matthew szintén bámulatos volt, Jennifer Garner végre nem romantikus filmben enyelgett, de valami hiányzik a filmből, valami meggátolja abban, hogy kedveljem. Szóval nekem nem tetszett annyira, de remek amúgy, azért nem pontozom le.
9/10
Amikor először megpillantják az emberek Matthew McConaughey-t a filmben, annyira groteszk látványt nyújt (Jared Letóval együtt), hogy egy pillanatra elcsodálkozhatnak, nem-e CGI-s trükk az egész. Mi, staritysek képben vagyunk persze.. őszintén szólva annyira ki voltam akadva Leto Globe-jelölésétől, hogy végig rá fókuszáltam..
(Az igaz történeten alapuló filmben, 1985-ben megismerjük Ront, a rasszista, homofób, drogfüggő, rodeóimádó f_szkalapot, aki nem tudja elfogadni, hogy mindössze 30 napja maradt hátra, majd, miután mégsem patkol el, kezdetét veszi a csatája az FDA-vel.)
Annak ellenére, mennyire elszörnyülködtem azon anno, Terry Richardson milyen sokkoló fotósorozatot készített a csont-bőrre fogyott Letóval, nem tudtam levenni róla a szemeim, annyira fantasztikus volt. Bár nem hiszem, hogy Globe-ot vagy Oscart érne az alakítása, vidámságot és egyfajta hangulatot vitt a filmbe, és azon kezdtem tűnődni, miért nincs egy hozzá hasonló ember az életemben. Nagyon tetszett a karaktere.
És bevallom, engem rohadtul nem érdekelt – világéletemben nem érdekelt az AIDS téma, kismillió gyilkos betegség van, na és? De ezek után egyenesen begurulok, hogy még mindig nincs ellenszer. Komolyan, azok az idióta tudósok, akik arra rájönnek, hogy "az evés közben érzett ízeket nagyban befolyásolják az evőeszközök, amikkel a szánkba vesszük például a joghurtot" (NLCafé fordítása), miért nem összpontosítják az ultranagy tudásukat valami nemesebb cél felé?
Megható volt, nem mondom, be is könnyeztem Leto alakításán, Matthew szintén bámulatos volt, Jennifer Garner végre nem romantikus filmben enyelgett, de valami hiányzik a filmből, valami meggátolja abban, hogy kedveljem. Szóval nekem nem tetszett annyira, de remek amúgy, azért nem pontozom le.
9/10
2014. január 05. 20:10
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
Időről időre
Tetszett. Jó film volt, egész kellemes
10/9
Tetszett. Jó film volt, egész kellemes
10/9
Lindsay019
2014. január 05. 22:15
Villámcsapás
10/9
A történetnek igazából semmi alapja nincs, és értelme se sok, de én élveztem!
Chris Colfert pedig még mindig nem lehet megunni
Rebel Wilson pedig hozza a formáját
10/9
A történetnek igazából semmi alapja nincs, és értelme se sok, de én élveztem!
2014. január 06. 07:56
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Carrie /2013/
Nagyon vártam ezt a filmet, és ahhoz képest nekem csalódás lett. De az biztos, hogy Chloe Grace Moretz a szememben most bizonyított igazán.
5*10
Időről Időre * About Time /2013/
A másik film ami csalódást hozott. A számomra összes poénos részt lelőtték az előzetesben. Voltak benne aranyos részek, de összességében nem nagyon tetszett.
3*10
47 Ronin /2013/
Aki kirobbanóan nagy akció filmet vár annak biztos csalódás lesz, ugyan is ez inkább egy szerelmi történet. Nem az a nagyon csöpögős fajta és vannak benne izgalmas részek, de nem akciófilm. A moziban egy-két fiú néző igencsak sopánkodott a film végén emiatt. Én azonban másképpen gondolom, nekem nagyon tetszett.
3D-ben láttam, aminek, hogy őszinte legyek nem sok értelme volt mert a küzdelmek során nagyon élvezhető volt, de azokat leszámítva nem volt jelentősége. Valamint az előzetesben minden létező "akció" jelenetet lelőttek.
Keanu Reeves (
) mindig is nagy kedvencem volt és ismét bebizonyította, hogy azért még mindig tudja mi az a színészkedés.
Igazából ha ő nem lett volna benne nem tudom mennyire tetszett volna, de így vele a főszerepben, ezzel a szép romantikus szállal és a végén lévő nagy sárkány harccal -amiből én szívesen láttam volna egy kicsit többet- nekem tökéletesen megfelelt. Egyedül a vége az ami nagyon szomorú lett, azt kicsit sajnáltam, de mivel igaz történet alapján készült, ezt nem hagyhatták ki.
9*10
Nagyon vártam ezt a filmet, és ahhoz képest nekem csalódás lett. De az biztos, hogy Chloe Grace Moretz a szememben most bizonyított igazán.
5*10
Időről Időre * About Time /2013/
A másik film ami csalódást hozott. A számomra összes poénos részt lelőtték az előzetesben. Voltak benne aranyos részek, de összességében nem nagyon tetszett.
3*10
47 Ronin /2013/
Aki kirobbanóan nagy akció filmet vár annak biztos csalódás lesz, ugyan is ez inkább egy szerelmi történet. Nem az a nagyon csöpögős fajta és vannak benne izgalmas részek, de nem akciófilm. A moziban egy-két fiú néző igencsak sopánkodott a film végén emiatt. Én azonban másképpen gondolom, nekem nagyon tetszett.
3D-ben láttam, aminek, hogy őszinte legyek nem sok értelme volt mert a küzdelmek során nagyon élvezhető volt, de azokat leszámítva nem volt jelentősége. Valamint az előzetesben minden létező "akció" jelenetet lelőttek.
Keanu Reeves (
Igazából ha ő nem lett volna benne nem tudom mennyire tetszett volna, de így vele a főszerepben, ezzel a szép romantikus szállal és a végén lévő nagy sárkány harccal -amiből én szívesen láttam volna egy kicsit többet- nekem tökéletesen megfelelt. Egyedül a vége az ami nagyon szomorú lett, azt kicsit sajnáltam, de mivel igaz történet alapján készült, ezt nem hagyhatták ki.
9*10
2014. január 06. 19:54
Bor, mámor, Provence. Alig tudtam végignézni. Marion Cotillard jó volt benne, számomra ez az egyetlen értékelhető rész. De amit Russell Crowe bénázott ebben a filmben. Borzalom.
3/10
A másik film a Tamara Drewe, ami még ennél is borzalmasabb. Ilyen gyenge filmet. 1/10
Mamma Mia!: Nekem tetszett, de annyi volt benne az ének (ami gyönyörű volt. Az összes dal a szememben óriási sláger.
) És Meryl Streepnek is gyönyörű hangja van. Az alakítások tetszettek benne, de néhol túl soknak találtam benne a dalt. Beszéltek a filmben 5 mondatot, aztán dal, dal, dal. Volt benne jó poén is.
7/10. a dalok miatt.
3/10
A másik film a Tamara Drewe, ami még ennél is borzalmasabb. Ilyen gyenge filmet. 1/10
Mamma Mia!: Nekem tetszett, de annyi volt benne az ének (ami gyönyörű volt. Az összes dal a szememben óriási sláger.
2014. január 06. 22:54
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Démonok között (2013)
Imádom az ilyen jellegű filmeket, de ha nagyon gagyi, akkor abba is hagyom...
Ez a film, azért is tetszett, mert igaz történet alapján készült. Nem volt túl rémisztő, de unalmas sem. Bár láttam akció dúsabbat, ez mégis jobban tetszett . Mióta először láttam, vagy 5x megnéztem, megunhatatlan (számomra)
10/10
Imádom az ilyen jellegű filmeket, de ha nagyon gagyi, akkor abba is hagyom...
Ez a film, azért is tetszett, mert igaz történet alapján készült. Nem volt túl rémisztő, de unalmas sem. Bár láttam akció dúsabbat, ez mégis jobban tetszett . Mióta először láttam, vagy 5x megnéztem, megunhatatlan (számomra)
10/10
benyaw93
2014. január 07. 19:49
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Elhurcolva.
Borzalmas egy film
Borzalmas egy film
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.