Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 01. 22:57 #11041
- törölt felhasználó -    
Négy Karácsony

Mindig is imádtam ezt a filmet, most sem változott meg. Bár amiben Vince Vaughn játszik, az nekem szinte minden esetben tetszik, ez mellé társult még Reese Witherspoon, akinek szintén imádom az alakításait...

10/10*
3 felhasználónak tetszik: JadeB, SmileyZ, LexiCobain
2014. január 02. 11:21 #11042
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
The Raid / A rajatütés 10/9

"Látványos, elképesztő, felpezsdítő." ~ Robert Koehler
2014. január 02. 11:47 #11043
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
A hobbit: Smaug pusztasága 10/8smileeee.gif
Nem volt rossz film, annak ellenére, hogy az első részt, valamint a Gyűrűk urát sem láttam! smileeee.gif Ígyis nagyjából érthető volt a sztori és érdekes. Bár a vége.. dry.gif Most lehet várni egy évet hogy folytatódjon.
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
2014. január 02. 11:48 #11044
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Időről időre (2013)
Nagyon tetszett. Tetszett a története, a színészek meg minden. Néha jókat is tudtam rajta nevetni. Viszont Rachelnek tényleg nem állt jól az a nagyon rövid frufru. rohog.gif De a haját leszámítva imádtam. És igaza van Courtneyynak, hogy egy csomó idő eltelt, aztán ugyan úgy néztek ki. Ezt valahogy nagyon sz*rul oldották meg benne, de legyen ez a legkisebb hibája. A végén, már nem is tudom miért, de majdnem bőgtem. unsure.gif Kár, hogy nem néztem meg előbb, pedig már egy ideje látni akartam.
10/10

Fejbenjáró bűn (2012)
Annyira kedvem támadt ettől a filmtől, hogy író legyek, hogy az már fáj. Tanulok is gépírást, így könyebb lenne, de, már próbálkoztam vele.. Nincs hozzá türelmem. rohog.gif Rátérve a filmre, nekem nagyon tetszett. Sokat nevettem azon, amikor meglátta a lányt, hogy tényleg ott van. Na azokon a részeken szakadtam a röhögéstől. A színészek közül, csak is Paul Danot nem bírom, valahogy a Fogságban után, már nem tudok rá úgy nézni, mintha nem lenne egy gyilkos vagy valami. unsure.gif Ezt leszámítva nagyon jól játszott, de az a un szimpátia, még mindig meg van bennem felé nézve. Meg a film végére rájöttem, hogy Paul és Zoe arca tök hasonlít. Nagyon figyeltek erre. rohog.gif
10/8
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2014. január 02. 14:43 #11045
- törölt felhasználó -    
Transformers: Dark of the Moon (2011)
A Transformers 3. részét kezdtem el, de lehet, hogy sokat mondok azzal, 20 percig néztem. Az első részt nagyon szeretem, a második sem volt rossz, viszont a harmadik már enyhén erőltetett. Hiányoltam Megan Fox-ot is, a szőke csaj elég érdekesen játszotta a szerepét. Az alapsztori elég elcsépelt, szinte mindenki körbejárta már ezt a témát, nekem nem tetszett az a nagyjából fél óra, amit láttam belőle, szerintem nem is fogom végignézni. Igaz, vannak rosszabb filmek is, de nekem ez csalódás volt, hiszen hatalmas kedvenc maga a Transformers és a világa. pardon.gif
10/3
2014. január 02. 16:27 #11046
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Tíz dolog, amit utálok benned (1999)

Tinifilm, de ez még jó is volt. Heath Ledger (RIP) itt is rosszfiút játszott.

http://www.youtube.com/watch?v=48c5TqHmg9o
2014. január 02. 19:38 #11047
AliceGlam
AliceGlam
visszatérő vendég

StátuszAz ölelés olyan, mint a bumeráng – azonnal visszakapod.
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 200623
Az őrzők legendája (2010)
10/9
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lindsay019
2014. január 02. 20:14 #11048
- törölt felhasználó -    
The Blair Witch Project

-Ideglelés (1999)-

Láttam én már ilyen-olyan horrort, de eddig ez ütötte ki legjobban a biztosítékot. Semmi elmebeteg gyilkos, vagy szörny, de még vér se volt benne, még is ... Megviseli az embert lelkileg. A történet ugye úgy szól, hogy 3 egyetemista elmegy kirándulni egy helyre, ahol állítólag egy boszorkány kísért, de egyikük sem jön vissza. Egy év múlva megtalálják a kamerájukat, és a film ezeket a felvételeket mutatja be. Teljesen amatőrnek tűnik, afféle mű dokumentum film. A felvételeken ugye az szerepel, hogy eltévednek, majd napról napra egyikük eltűnik. A film során sose derül ki, mi is rabolta el őket, és nem is mutatják. Hála a jó égnek, a film nem igaz történeten alapul. Aki bírja a feszültséget és a horrort nyugodt szívvel merem ajánlani. Abból a szempontból, hogy milyennek kell lennie egy horrornak 11/10-et érdemel.
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, sMokEe.cLouD
2014. január 02. 22:24 #11049
- törölt felhasználó -    
Amelie csodálatos élete
Nagyon érdekes film egy aranyos és naiv főszereplővel.Nagyon szerettem Amelie és Nino kapcsolatát.
8,5/10

Csodás álmok jönnek
Ez a film rendesen a hatása alá vont.Azok közé az alkotások közé tartozik, aminek a mondanivalóján még nagyon hosszú ideig gondolkodom.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.
10/10
1 felhasználónak tetszik: baisée
2014. január 02. 22:47 #11050
- törölt felhasználó -    
Idézet (baisée @ 2014.01.02. 11:48)
Időről időre (2013) A végén, már nem is tudom miért, de majdnem bőgtem.  unsure.gif

Há! Én bekönnyeztem az utolsó pingpongos jelenetnél rohog.gif

Moliére
Imádom Moliére-t, a kedvenc drámaíróm. És annyira hálás vagyok a magyarfaktos tanáromnak, amiért az egyik órára behozta a filmet öt évvel ezelőtt, azóta szeretem (a filmet, nem Moliére-t).
10/10
2 felhasználónak tetszik: baisée, Lindsay019
2014. január 02. 23:02 #11051
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Idézet (SmileyZ @ 2013.12.31. 09:56)
Végül is tetszett,csak kicsit sok volt nekem  blush.gif A Mickey egeres a kedvencem.  laugh.gif A musicalt nem láttam,megtennéd,hogy leírod a címét ha majd fent leszel?  blush.gif 
A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street,2013)
Hogy mennyi ember volt a moziban. blink.gif Tele volt az egész terem.  blush.gif Először is:Elég lett volna bőven 2 óra is a filmből,nem kellett volna így elnyújtani.Nem volt unalmas,de akkor is hosszú volt. blush.gif Második:Matthew McConaughey 5 perces szerepléstől hogy lesz főszereplő?  blink.gif Amik nem tetszettek:Az a rohadt sok drog - annyira utálom,hogy az hihetetlen.  dry.gif A sok szex jelenetet.Nem is azzal van gond hanem azzal ahogyan ábrázolják - mintha minden nő egy út széli lenne.  blush.gif Talán a legjobban mégis az ocsmány beszédjük volt az ami nem jött be.Lehetett volna kissé kulturáltabban is megnyilvánulni.  blush.gif Plusz ott volt amikor Jordan véleményt alkotott a kövér emberekről,na akkor legszívesebben pofán vágtam volna,meg amikor bántotta a feleségét,meg úgy az egész jelenet,hogy elakarta vinni a kislányát és szegény úgy megvolt ijedve,az undorító volt tőle.  blush.gif 
De azért természetesen voltak benne jó dolgok is.Rögtön ott van Leonardo DiCaprio (heart.gif) aki egymagában fantasztikussá tudja tenni az egész filmet.  laugh.gif Ez a pasi egy...Állat.  rohog.gif Amilyen fejeket vágott,ahogy játszott..hihetetlen egy ember.  blush.gif  Meg hát Jonah Hill is tud azért.  laugh.gif Rengeteg vicces jelenet volt benne,olyankor az összes néző dűlt a röhögéstől.  rohog.gif A személyes kedvenceim azok a jelenetek voltak amikor Jordan és Donnie bevették azt 714-es vagy milyen drogot és Jordan telefonált a nyilvános telefonnál,na onnantól amik történtek míg a rendőrök el nem vitték..azokon szakadtam a röhögéstől  rohog.gif .Meg az is tetszett mikor Jordan összeveszett a feleségével és az folyamatosan ráborította a vizes poharat.  rohog.gif  Tehát összességében jó film volt,pici negatívumokkal. blush.gif 
10/9

Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem így volt a tökéletes. Aki ismeri Scorsese korábbi munkásságát, az hozzá van szokva a droghoz és a szexhez. DiCaprio is nagyon odatette magát, fantasztikus.
Matthew Mcconaughey-t meg azért írták főszereplőnek, hogy jobban eladják a filmet. Bár itt nem nagyon kell..
wub.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, idone
2014. január 03. 12:25 #11052
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Izomagyak * Pain & Gain /2013/
Mikor elkezdődött a film úgy éreztem, hogy ez nem igen lesz az én filmem, amiben valahol igazam is lett. Ahogy haladt a film egyre jobban megtetszett, de úgy az egész összhatás nem volt az igazi
Mark Wahlberg-nek elég bunkó karaktere volt, bár gyanítom, hogy ő egy kicsit bunkó is. Akiben pozitívan csalódtam az Dwayne Johnson volt, olyan kis mimóza volt a filmben, legalábbis egy darabig. Végül is nem volt ez olyan rossz, de sok olyan rész volt benne ami nekem nem volt túl szimpatikus. Viszont az amikor ki akarták nyírni a pasast a kocsival de nem ment, na azon már-már sírva röhögtem.

7*10

A komornyik * The Butler /2013/
Mivel már nagyon megakartam nézni, de én szeretem magyar felirattal és hát mivel senki nem fordította le gyors nekiálltam és aztán megnéztem.
Nagyon megható film, nem egyszer kapott el az a rossz érzés, az, hogy én hogyan éreznék ha még egy étteremben sem ülhetnék le oda ahova szeretnék.
Sok nagy név volt és mindenki nagyon jól teljesített, de nekem legjobban Forest Whitaker alakítása tetszett. Mikor először bement fizetésemelést kérni és még csak rá sem nézett a pasas .. majd megszakadt a szívem.

9*10

Felkoppintva * Knocked Up /2007/
Pont olyan volt amilyenre számítottam. Egyedül két jelenet nem tetszett: Las Vegas és a szülés. Meg talán Paul Rudd karaktere, nem igazán volt szimpatikus.
5*10

Családi üzelmek * We're the Millers /2013/
Ez viszont nagyon ott volt. Sokat nevettem rajta, nagyon tetszett. És még a csúnya beszéd sem zavart, valahogy odaillett ez a stílus.
10*10

40 éves szűz * The 40-Year-Old Virgin /2005/
Az eddigi egyetlen olyan Seth Rogen ( wub.gif ) film ami egy csöppet sem tetszett. Az egész rohadt szánalmas volt, egy "poénon" sem tudtam nevetni, néhol pedig már olyan erőltetett volt, hogy a falat kapartam. Ez a film rémes. Az az egy pont is Seth miatt van.
1*10

2 kaliber * 2 Guns /2013/
Imádtam. Végig izgalmas és poénos volt. Denzel Washington remek volt mint mindig. És ebben a filmben be kell valljam, hogy Mark Wahlberg is nagyon szimpatikus volt. Itt sem volt az a szende szűz, de itt valahogy sokkalta természetesebb volt. És, hogy őszinte legyek, itt még helyesnek is tartottam.
10*10

Ördögűzés Emily Rose üdvéért * The Exorcism of Emily Rose /2005/
A film első felében szó szerint reszkettem a félelemtől. Másnak ez biztos nevetséges, de annak aki nem zárkózik el ez elől a téma előtt annak igen is ijesztő ez a film. Pláne, hogy mint tudjuk, ez megtörtént esetet dolgoz fel.
Aztán a film második fele elképesztően lapos volt, az ördögűzés után konkrétan semmi sem történt. Szóval azt kell mondjam, hogy nekem ijesztő volt, és az biztos, hogy még egyszer nem kívánom megnézni.

6*10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée, Fanni00, sMokEe.cLouD, Bessie
2014. január 03. 12:27 #11053
- törölt felhasználó -    
Titanic
Azt hiszem, nem kell részleteznem. 10/10*
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, JadeB, Szandi0820, Blanka098, Lindsay019, LexiCobain
2014. január 03. 12:59 #11054
Noncsiiii
Noncsiiii
új tag

Státusz4 British stole my heart was won by an Irish!!!!
Hozzászólás: 94
Azonosító: 212156
One Direction-This Is Us 10/10 thumbsup.gif
2014. január 03. 15:46 #11055
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
A bűn éjszakája

Tyűűűha,hát elég érdekes film,az egy biztos. De tetszik. laugh.gif

10/9
2014. január 03. 16:49 #11056
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
12 év rabszolgaság

Nagyon, de nagyon akartam szeretni ezt a filmet, ennek ellenére be kell ismernem, hogy nem teljesítette maradéktalanul az elvárásaimat. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó film, mert az. Megrázó, húsbavágó, helyenként kellően letaglózó, de azt az óriási pluszt nem kaptam meg, amit vártam. A rendező úrtól pedig valahogy többre számítottam az eddigi munkássága alapján. Hiába nem az első bőrt húzzák le a rabszolgaság témájáról, ha valakitől, hát tőle lehetett itt csodát várni. Persze nyilván nem véletlen került ilyen szinten Oscar-közelbe, tudtam, hogy valamivel kommerszebb lesz, mint az eddigi filmjei. És persze a kritikusok ilyen szintű ajnározása után nehéz volt nem túlzott elvárásokkal ülni a film elé. Ettől függetlenül örülök azért, hogy elkészült ez McQueennel, hozzám ez a megközelítés közelebb áll, mint a tavalyi (Django), és azért hozta szépen a rendező nyers, és általam szeretett naturalista stílusát, amit megkíván és indokol a téma is. A legvége nekem már kicsit sok volt (persze igaz történet alapján készült), ettől függetlenül azért nem sütném rá a szentimentális, giccses, vagy díjvadász jelzőket. Ami nagy pozitívum, az a színészi játék. Ejiofor visszafogott, de mégis emlékezetes, Sarah Paulson parádés, bár nincs sokat a vásznon, Lupita Nyong’o pedig már csak ezért az egy piszok erős jelenetért is megérdemel minden díjat, amit kapott, és amit még kapni fog. Aki viszont mindent visz, az Michael Fassbender. Ezt az állatias és torz lelkű rabszolgatartót annyira jól hozza, hogy meg merem kockáztatni, ez az eddigi legnagyobb alakítása. Ha van igazság, akkor nem csak egy jelöléssel szúrják ki a szemét. Összességben a film még így is az utóbbi pár év legmegérdemeltebb Oscar-nyertese lesz (sajnos ez sokat nem jelent, mert a tényleges legjobbak legtöbbször még jelölést sem kapnak), de én mégis azt mondanám, hogy Gravitáció, pedig ezt aztán nem gondoltam volna. McQueent továbbra is nagyra tartom, a további munkáihoz biztosan nagyobb figyelmet és támogatást nyújt majd a film, ami jó dolog, úgyhogy kíváncsi leszek, mivel áll elő legközelebb.

10/8

Minden odavan

Újabb idei túlélődráma. Persze az abszolút elveszettség, kilátástalanság ábrázolásához a világűrnél kevés jobb hely létezik, azért az óceán is igen látványos tud lenni a megjelenítéséhez. Ezzel a filmmel viszont nehezebb megbarátkozni, mert itt aztán a főhőstől pár szitokszónál és segítségkiáltásnál többet nem hallunk, és nincsenek érzelmes belső monológok sem. Igazából semmit sem tudunk meg róla, és ahogy egész film, úgy az ő figurája is távolinak tűnik eleinte, nehéz neki igazán szorítani. A reménytelen helyzetet persze precízen és döbbenetesen életszerűen mutatja be a film, de ez önmagában még kevés. Aztán a felénél nagyjából elindul valami, elkezd érdekelni a sorsa, hogy miért küzd olyan nyugalommal és beletörődéssel a természet erői ellen, a végére pedig egyértelműen pozitív élményként csapódik le az egész. Robert Redford óriásit alakít, pedig a lehetőségei igencsak korlátozottak, az arcán mégis minden ott van. A befejezés gyönyörűen kétértelmű, a stáblista alatt elhangzó Amen c. dalt pedig bátran ajánlom az Akadémia figyelmébe, a legjobb betétdaloknál helye van.

10/8
3 felhasználónak tetszik: Misao, baisée, mse90
2014. január 03. 23:22 #11057
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Idétlen időkig

"Megmondom nektek, milyen lesz a tél. Hideg lesz, k#rva nagy, baromi szürke lesz, soha nem múló, életfogytig tartó."

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=19861

http://www.youtube.com/watch?v=eUVutWMN6lg
2014. január 04. 12:28 #11058
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Éhség (2008)
Tegnap, este néztem meg és nagyon durva film volt. Még most is a hideg ráz, ha bele gondolok a filmbe, vagy a történetbe. Már az elején bele borzongtam, pedig annyi volt, hogy valamit a földhöz ütögettek, ritmusra. rohog.gif Volt egy pár rész, amikor a szám elé tettem a kezemet, és borzongtam. Nagyon de nagyon megható film volt, az biztos. És az, amilyen körülmények között kellett élniük a raboknak, undorító volt. A hányás szélén álltam, néhány jelenetnél. (még jó, hogy megfogadtam azt a tanácsot, hogy ne egyek közben) Meg valamit az egyik rab, a falra kent, fel és én reménykedek benne, hogy az a kaja maradék volt, és nem ürülék.. Amikor pedig a rendőrök ott verték őket, hát nekem ott eltörött a mécses. Én annál a résznél már sírtam. Michael Fassbender megdöbbentett. Nagyon, de nagyon ijesztő volt látni, hogy milyen vékony, és csak a film miatt 20 kilót lefogyott. Nagyon durva volt! mellow.gif Volt egy jelent, amikor a fürdőkádból szállt ki (már félig halott volt), és ott látszódtak a bordái, meg minden. Szó szerint, csont és bőr volt. A kalapomat emelem előtte, hogy ilyenekre képes volt! meghajolo.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: corny4, Fanni00, Bessie
2014. január 04. 12:34 #11059
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Futótűz

Nagyon tetszett, bár szerintem kicsit túl van értékelve. Ugye az várható volt, hogy pont Katniss és Peeta megy megint az arénába. És persze, hogy pont a semmibe hagyják abba a filmet, hogy aztán egy évet várjunk a harmadik részre...
De akárhogy is, szerintem teljesen más hangulata volt, mint az első résznek. A viadal is szerintem valahogy sokkal nyugodtabb volt, és messze nem olyan durva. És be kell hogy valljam, egy-két részt megkönnyeztem.

10/9
4 felhasználónak tetszik: zsanata, iannina, patrícia4, Jody
2014. január 04. 12:41 #11060
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Harry Potter és a bölcsek köveheart.gif 10/10*
Régi-régi kedvenc, ezen nőttem fel, egyszerűen megunhatatlan és imádom. smileeee.gif

Az éhezők viadalaheart.gif 10/10
Egy kicsit újabb kedvenc. Ezt is már sokszor láttam de szerintem fantasztikus!
6 felhasználónak tetszik: iannina, patrícia4, Lindsay019, SmileyZ, Jody, Lady Suzy
710 oldal 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!