Négy Karácsony
Mindig is imádtam ezt a filmet, most sem változott meg. Bár amiben Vince Vaughn játszik, az nekem szinte minden esetben tetszik, ez mellé társult még Reese Witherspoon, akinek szintén imádom az alakításait...
10/10*
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2014. január 01. 22:57
2014. január 02. 11:21
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
The Raid / A rajatütés 10/9
"Látványos, elképesztő, felpezsdítő." ~ Robert Koehler
"Látványos, elképesztő, felpezsdítő." ~ Robert Koehler
2014. január 02. 11:47
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
A hobbit: Smaug pusztasága 10/8
Nem volt rossz film, annak ellenére, hogy az első részt, valamint a Gyűrűk urát sem láttam!
Ígyis nagyjából érthető volt a sztori és érdekes. Bár a vége..
Most lehet várni egy évet hogy folytatódjon.
Nem volt rossz film, annak ellenére, hogy az első részt, valamint a Gyűrűk urát sem láttam!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. január 02. 11:48
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Időről időre (2013)
Nagyon tetszett. Tetszett a története, a színészek meg minden. Néha jókat is tudtam rajta nevetni. Viszont Rachelnek tényleg nem állt jól az a nagyon rövid frufru.
De a haját leszámítva imádtam. És igaza van Courtneyynak, hogy egy csomó idő eltelt, aztán ugyan úgy néztek ki. Ezt valahogy nagyon sz*rul oldották meg benne, de legyen ez a legkisebb hibája. A végén, már nem is tudom miért, de majdnem bőgtem.
Kár, hogy nem néztem meg előbb, pedig már egy ideje látni akartam.
10/10
Fejbenjáró bűn (2012)
Annyira kedvem támadt ettől a filmtől, hogy író legyek, hogy az már fáj. Tanulok is gépírást, így könyebb lenne, de, már próbálkoztam vele.. Nincs hozzá türelmem.
Rátérve a filmre, nekem nagyon tetszett. Sokat nevettem azon, amikor meglátta a lányt, hogy tényleg ott van. Na azokon a részeken szakadtam a röhögéstől. A színészek közül, csak is Paul Danot nem bírom, valahogy a Fogságban után, már nem tudok rá úgy nézni, mintha nem lenne egy gyilkos vagy valami.
Ezt leszámítva nagyon jól játszott, de az a un szimpátia, még mindig meg van bennem felé nézve. Meg a film végére rájöttem, hogy Paul és Zoe arca tök hasonlít. Nagyon figyeltek erre.
10/8
Nagyon tetszett. Tetszett a története, a színészek meg minden. Néha jókat is tudtam rajta nevetni. Viszont Rachelnek tényleg nem állt jól az a nagyon rövid frufru.
10/10
Fejbenjáró bűn (2012)
Annyira kedvem támadt ettől a filmtől, hogy író legyek, hogy az már fáj. Tanulok is gépírást, így könyebb lenne, de, már próbálkoztam vele.. Nincs hozzá türelmem.
10/8
2014. január 02. 14:43
Transformers: Dark of the Moon (2011)
A Transformers 3. részét kezdtem el, de lehet, hogy sokat mondok azzal, 20 percig néztem. Az első részt nagyon szeretem, a második sem volt rossz, viszont a harmadik már enyhén erőltetett. Hiányoltam Megan Fox-ot is, a szőke csaj elég érdekesen játszotta a szerepét. Az alapsztori elég elcsépelt, szinte mindenki körbejárta már ezt a témát, nekem nem tetszett az a nagyjából fél óra, amit láttam belőle, szerintem nem is fogom végignézni. Igaz, vannak rosszabb filmek is, de nekem ez csalódás volt, hiszen hatalmas kedvenc maga a Transformers és a világa.
10/3
A Transformers 3. részét kezdtem el, de lehet, hogy sokat mondok azzal, 20 percig néztem. Az első részt nagyon szeretem, a második sem volt rossz, viszont a harmadik már enyhén erőltetett. Hiányoltam Megan Fox-ot is, a szőke csaj elég érdekesen játszotta a szerepét. Az alapsztori elég elcsépelt, szinte mindenki körbejárta már ezt a témát, nekem nem tetszett az a nagyjából fél óra, amit láttam belőle, szerintem nem is fogom végignézni. Igaz, vannak rosszabb filmek is, de nekem ez csalódás volt, hiszen hatalmas kedvenc maga a Transformers és a világa.
10/3
2014. január 02. 16:27
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Tíz dolog, amit utálok benned (1999)
Tinifilm, de ez még jó is volt. Heath Ledger (RIP) itt is rosszfiút játszott.
http://www.youtube.com/watch?v=48c5TqHmg9o
Tinifilm, de ez még jó is volt. Heath Ledger (RIP) itt is rosszfiút játszott.
http://www.youtube.com/watch?v=48c5TqHmg9o
2014. január 02. 20:14
The Blair Witch Project
-Ideglelés (1999)-
-Ideglelés (1999)-
Láttam én már ilyen-olyan horrort, de eddig ez ütötte ki legjobban a biztosítékot. Semmi elmebeteg gyilkos, vagy szörny, de még vér se volt benne, még is ... Megviseli az embert lelkileg. A történet ugye úgy szól, hogy 3 egyetemista elmegy kirándulni egy helyre, ahol állítólag egy boszorkány kísért, de egyikük sem jön vissza. Egy év múlva megtalálják a kamerájukat, és a film ezeket a felvételeket mutatja be. Teljesen amatőrnek tűnik, afféle mű dokumentum film. A felvételeken ugye az szerepel, hogy eltévednek, majd napról napra egyikük eltűnik. A film során sose derül ki, mi is rabolta el őket, és nem is mutatják. Hála a jó égnek, a film nem igaz történeten alapul. Aki bírja a feszültséget és a horrort nyugodt szívvel merem ajánlani. Abból a szempontból, hogy milyennek kell lennie egy horrornak 11/10-et érdemel.
2014. január 02. 22:24
Amelie csodálatos élete
Nagyon érdekes film egy aranyos és naiv főszereplővel.Nagyon szerettem Amelie és Nino kapcsolatát.
8,5/10
Csodás álmok jönnek
Ez a film rendesen a hatása alá vont.Azok közé az alkotások közé tartozik, aminek a mondanivalóján még nagyon hosszú ideig gondolkodom.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.
10/10
Nagyon érdekes film egy aranyos és naiv főszereplővel.Nagyon szerettem Amelie és Nino kapcsolatát.
8,5/10
Csodás álmok jönnek
Ez a film rendesen a hatása alá vont.Azok közé az alkotások közé tartozik, aminek a mondanivalóján még nagyon hosszú ideig gondolkodom.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2014. január 02. 22:47
Idézet (baisée @ 2014.01.02. 11:48)
Időről időre (2013) A végén, már nem is tudom miért, de majdnem bőgtem.
Há! Én bekönnyeztem az utolsó pingpongos jelenetnél
Moliére
Imádom Moliére-t, a kedvenc drámaíróm. És annyira hálás vagyok a magyarfaktos tanáromnak, amiért az egyik órára behozta a filmet öt évvel ezelőtt, azóta szeretem (a filmet, nem Moliére-t).
10/10
2014. január 02. 23:02
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2013.12.31. 09:56)
Végül is tetszett,csak kicsit sok volt nekem
A Mickey egeres a kedvencem.
A musicalt nem láttam,megtennéd,hogy leírod a címét ha majd fent leszel?
A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street,2013)
Hogy mennyi ember volt a moziban.
Tele volt az egész terem.
Először is:Elég lett volna bőven 2 óra is a filmből,nem kellett volna így elnyújtani.Nem volt unalmas,de akkor is hosszú volt.
Második:Matthew McConaughey 5 perces szerepléstől hogy lesz főszereplő?
Amik nem tetszettek:Az a rohadt sok drog - annyira utálom,hogy az hihetetlen.
A sok szex jelenetet.Nem is azzal van gond hanem azzal ahogyan ábrázolják - mintha minden nő egy út széli lenne.
Talán a legjobban mégis az ocsmány beszédjük volt az ami nem jött be.Lehetett volna kissé kulturáltabban is megnyilvánulni.
Plusz ott volt amikor Jordan véleményt alkotott a kövér emberekről,na akkor legszívesebben pofán vágtam volna,meg amikor bántotta a feleségét,meg úgy az egész jelenet,hogy elakarta vinni a kislányát és szegény úgy megvolt ijedve,az undorító volt tőle.
De azért természetesen voltak benne jó dolgok is.Rögtön ott van Leonardo DiCaprio (
) aki egymagában fantasztikussá tudja tenni az egész filmet.
Ez a pasi egy...Állat.
Amilyen fejeket vágott,ahogy játszott..hihetetlen egy ember.
Meg hát Jonah Hill is tud azért.
Rengeteg vicces jelenet volt benne,olyankor az összes néző dűlt a röhögéstől.
A személyes kedvenceim azok a jelenetek voltak amikor Jordan és Donnie bevették azt 714-es vagy milyen drogot és Jordan telefonált a nyilvános telefonnál,na onnantól amik történtek míg a rendőrök el nem vitték..azokon szakadtam a röhögéstől
.Meg az is tetszett mikor Jordan összeveszett a feleségével és az folyamatosan ráborította a vizes poharat.
Tehát összességében jó film volt,pici negatívumokkal.
10/9
A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street,2013)
Hogy mennyi ember volt a moziban.
De azért természetesen voltak benne jó dolgok is.Rögtön ott van Leonardo DiCaprio (
10/9
Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem így volt a tökéletes. Aki ismeri Scorsese korábbi munkásságát, az hozzá van szokva a droghoz és a szexhez. DiCaprio is nagyon odatette magát, fantasztikus.
Matthew Mcconaughey-t meg azért írták főszereplőnek, hogy jobban eladják a filmet. Bár itt nem nagyon kell..
10/10
2014. január 03. 12:25
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Izomagyak * Pain & Gain /2013/
Mikor elkezdődött a film úgy éreztem, hogy ez nem igen lesz az én filmem, amiben valahol igazam is lett. Ahogy haladt a film egyre jobban megtetszett, de úgy az egész összhatás nem volt az igazi
Mark Wahlberg-nek elég bunkó karaktere volt, bár gyanítom, hogy ő egy kicsit bunkó is. Akiben pozitívan csalódtam az Dwayne Johnson volt, olyan kis mimóza volt a filmben, legalábbis egy darabig. Végül is nem volt ez olyan rossz, de sok olyan rész volt benne ami nekem nem volt túl szimpatikus. Viszont az amikor ki akarták nyírni a pasast a kocsival de nem ment, na azon már-már sírva röhögtem.
7*10
A komornyik * The Butler /2013/
Mivel már nagyon megakartam nézni, de én szeretem magyar felirattal és hát mivel senki nem fordította le gyors nekiálltam és aztán megnéztem.
Nagyon megható film, nem egyszer kapott el az a rossz érzés, az, hogy én hogyan éreznék ha még egy étteremben sem ülhetnék le oda ahova szeretnék.
Sok nagy név volt és mindenki nagyon jól teljesített, de nekem legjobban Forest Whitaker alakítása tetszett. Mikor először bement fizetésemelést kérni és még csak rá sem nézett a pasas .. majd megszakadt a szívem.
9*10
Felkoppintva * Knocked Up /2007/
Pont olyan volt amilyenre számítottam. Egyedül két jelenet nem tetszett: Las Vegas és a szülés. Meg talán Paul Rudd karaktere, nem igazán volt szimpatikus.
5*10
Családi üzelmek * We're the Millers /2013/
Ez viszont nagyon ott volt. Sokat nevettem rajta, nagyon tetszett. És még a csúnya beszéd sem zavart, valahogy odaillett ez a stílus.
10*10
40 éves szűz * The 40-Year-Old Virgin /2005/
Az eddigi egyetlen olyan Seth Rogen (
) film ami egy csöppet sem tetszett. Az egész rohadt szánalmas volt, egy "poénon" sem tudtam nevetni, néhol pedig már olyan erőltetett volt, hogy a falat kapartam. Ez a film rémes. Az az egy pont is Seth miatt van.
1*10
2 kaliber * 2 Guns /2013/
Imádtam. Végig izgalmas és poénos volt. Denzel Washington remek volt mint mindig. És ebben a filmben be kell valljam, hogy Mark Wahlberg is nagyon szimpatikus volt. Itt sem volt az a szende szűz, de itt valahogy sokkalta természetesebb volt. És, hogy őszinte legyek, itt még helyesnek is tartottam.
10*10
Ördögűzés Emily Rose üdvéért * The Exorcism of Emily Rose /2005/
A film első felében szó szerint reszkettem a félelemtől. Másnak ez biztos nevetséges, de annak aki nem zárkózik el ez elől a téma előtt annak igen is ijesztő ez a film. Pláne, hogy mint tudjuk, ez megtörtént esetet dolgoz fel.
Aztán a film második fele elképesztően lapos volt, az ördögűzés után konkrétan semmi sem történt. Szóval azt kell mondjam, hogy nekem ijesztő volt, és az biztos, hogy még egyszer nem kívánom megnézni.
6*10
Mikor elkezdődött a film úgy éreztem, hogy ez nem igen lesz az én filmem, amiben valahol igazam is lett. Ahogy haladt a film egyre jobban megtetszett, de úgy az egész összhatás nem volt az igazi
Mark Wahlberg-nek elég bunkó karaktere volt, bár gyanítom, hogy ő egy kicsit bunkó is. Akiben pozitívan csalódtam az Dwayne Johnson volt, olyan kis mimóza volt a filmben, legalábbis egy darabig. Végül is nem volt ez olyan rossz, de sok olyan rész volt benne ami nekem nem volt túl szimpatikus. Viszont az amikor ki akarták nyírni a pasast a kocsival de nem ment, na azon már-már sírva röhögtem.
7*10
A komornyik * The Butler /2013/
Mivel már nagyon megakartam nézni, de én szeretem magyar felirattal és hát mivel senki nem fordította le gyors nekiálltam és aztán megnéztem.
Nagyon megható film, nem egyszer kapott el az a rossz érzés, az, hogy én hogyan éreznék ha még egy étteremben sem ülhetnék le oda ahova szeretnék.
Sok nagy név volt és mindenki nagyon jól teljesített, de nekem legjobban Forest Whitaker alakítása tetszett. Mikor először bement fizetésemelést kérni és még csak rá sem nézett a pasas .. majd megszakadt a szívem.
9*10
Felkoppintva * Knocked Up /2007/
Pont olyan volt amilyenre számítottam. Egyedül két jelenet nem tetszett: Las Vegas és a szülés. Meg talán Paul Rudd karaktere, nem igazán volt szimpatikus.
5*10
Családi üzelmek * We're the Millers /2013/
Ez viszont nagyon ott volt. Sokat nevettem rajta, nagyon tetszett. És még a csúnya beszéd sem zavart, valahogy odaillett ez a stílus.
10*10
40 éves szűz * The 40-Year-Old Virgin /2005/
Az eddigi egyetlen olyan Seth Rogen (
1*10
2 kaliber * 2 Guns /2013/
Imádtam. Végig izgalmas és poénos volt. Denzel Washington remek volt mint mindig. És ebben a filmben be kell valljam, hogy Mark Wahlberg is nagyon szimpatikus volt. Itt sem volt az a szende szűz, de itt valahogy sokkalta természetesebb volt. És, hogy őszinte legyek, itt még helyesnek is tartottam.
10*10
Ördögűzés Emily Rose üdvéért * The Exorcism of Emily Rose /2005/
A film első felében szó szerint reszkettem a félelemtől. Másnak ez biztos nevetséges, de annak aki nem zárkózik el ez elől a téma előtt annak igen is ijesztő ez a film. Pláne, hogy mint tudjuk, ez megtörtént esetet dolgoz fel.
Aztán a film második fele elképesztően lapos volt, az ördögűzés után konkrétan semmi sem történt. Szóval azt kell mondjam, hogy nekem ijesztő volt, és az biztos, hogy még egyszer nem kívánom megnézni.
6*10
2014. január 03. 12:27
Titanic
Azt hiszem, nem kell részleteznem. 10/10*
Azt hiszem, nem kell részleteznem. 10/10*
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
JadeB,
Szandi0820,
Blanka098,
Lindsay019,
LexiCobain
2014. január 03. 16:49
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
12 év rabszolgaság
Nagyon, de nagyon akartam szeretni ezt a filmet, ennek ellenére be kell ismernem, hogy nem teljesítette maradéktalanul az elvárásaimat. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó film, mert az. Megrázó, húsbavágó, helyenként kellően letaglózó, de azt az óriási pluszt nem kaptam meg, amit vártam. A rendező úrtól pedig valahogy többre számítottam az eddigi munkássága alapján. Hiába nem az első bőrt húzzák le a rabszolgaság témájáról, ha valakitől, hát tőle lehetett itt csodát várni. Persze nyilván nem véletlen került ilyen szinten Oscar-közelbe, tudtam, hogy valamivel kommerszebb lesz, mint az eddigi filmjei. És persze a kritikusok ilyen szintű ajnározása után nehéz volt nem túlzott elvárásokkal ülni a film elé. Ettől függetlenül örülök azért, hogy elkészült ez McQueennel, hozzám ez a megközelítés közelebb áll, mint a tavalyi (Django), és azért hozta szépen a rendező nyers, és általam szeretett naturalista stílusát, amit megkíván és indokol a téma is. A legvége nekem már kicsit sok volt (persze igaz történet alapján készült), ettől függetlenül azért nem sütném rá a szentimentális, giccses, vagy díjvadász jelzőket. Ami nagy pozitívum, az a színészi játék. Ejiofor visszafogott, de mégis emlékezetes, Sarah Paulson parádés, bár nincs sokat a vásznon, Lupita Nyong’o pedig már csak ezért az egy piszok erős jelenetért is megérdemel minden díjat, amit kapott, és amit még kapni fog. Aki viszont mindent visz, az Michael Fassbender. Ezt az állatias és torz lelkű rabszolgatartót annyira jól hozza, hogy meg merem kockáztatni, ez az eddigi legnagyobb alakítása. Ha van igazság, akkor nem csak egy jelöléssel szúrják ki a szemét. Összességben a film még így is az utóbbi pár év legmegérdemeltebb Oscar-nyertese lesz (sajnos ez sokat nem jelent, mert a tényleges legjobbak legtöbbször még jelölést sem kapnak), de én mégis azt mondanám, hogy Gravitáció, pedig ezt aztán nem gondoltam volna. McQueent továbbra is nagyra tartom, a további munkáihoz biztosan nagyobb figyelmet és támogatást nyújt majd a film, ami jó dolog, úgyhogy kíváncsi leszek, mivel áll elő legközelebb.
10/8
Minden odavan
Újabb idei túlélődráma. Persze az abszolút elveszettség, kilátástalanság ábrázolásához a világűrnél kevés jobb hely létezik, azért az óceán is igen látványos tud lenni a megjelenítéséhez. Ezzel a filmmel viszont nehezebb megbarátkozni, mert itt aztán a főhőstől pár szitokszónál és segítségkiáltásnál többet nem hallunk, és nincsenek érzelmes belső monológok sem. Igazából semmit sem tudunk meg róla, és ahogy egész film, úgy az ő figurája is távolinak tűnik eleinte, nehéz neki igazán szorítani. A reménytelen helyzetet persze precízen és döbbenetesen életszerűen mutatja be a film, de ez önmagában még kevés. Aztán a felénél nagyjából elindul valami, elkezd érdekelni a sorsa, hogy miért küzd olyan nyugalommal és beletörődéssel a természet erői ellen, a végére pedig egyértelműen pozitív élményként csapódik le az egész. Robert Redford óriásit alakít, pedig a lehetőségei igencsak korlátozottak, az arcán mégis minden ott van. A befejezés gyönyörűen kétértelmű, a stáblista alatt elhangzó Amen c. dalt pedig bátran ajánlom az Akadémia figyelmébe, a legjobb betétdaloknál helye van.
10/8
Nagyon, de nagyon akartam szeretni ezt a filmet, ennek ellenére be kell ismernem, hogy nem teljesítette maradéktalanul az elvárásaimat. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó film, mert az. Megrázó, húsbavágó, helyenként kellően letaglózó, de azt az óriási pluszt nem kaptam meg, amit vártam. A rendező úrtól pedig valahogy többre számítottam az eddigi munkássága alapján. Hiába nem az első bőrt húzzák le a rabszolgaság témájáról, ha valakitől, hát tőle lehetett itt csodát várni. Persze nyilván nem véletlen került ilyen szinten Oscar-közelbe, tudtam, hogy valamivel kommerszebb lesz, mint az eddigi filmjei. És persze a kritikusok ilyen szintű ajnározása után nehéz volt nem túlzott elvárásokkal ülni a film elé. Ettől függetlenül örülök azért, hogy elkészült ez McQueennel, hozzám ez a megközelítés közelebb áll, mint a tavalyi (Django), és azért hozta szépen a rendező nyers, és általam szeretett naturalista stílusát, amit megkíván és indokol a téma is. A legvége nekem már kicsit sok volt (persze igaz történet alapján készült), ettől függetlenül azért nem sütném rá a szentimentális, giccses, vagy díjvadász jelzőket. Ami nagy pozitívum, az a színészi játék. Ejiofor visszafogott, de mégis emlékezetes, Sarah Paulson parádés, bár nincs sokat a vásznon, Lupita Nyong’o pedig már csak ezért az egy piszok erős jelenetért is megérdemel minden díjat, amit kapott, és amit még kapni fog. Aki viszont mindent visz, az Michael Fassbender. Ezt az állatias és torz lelkű rabszolgatartót annyira jól hozza, hogy meg merem kockáztatni, ez az eddigi legnagyobb alakítása. Ha van igazság, akkor nem csak egy jelöléssel szúrják ki a szemét. Összességben a film még így is az utóbbi pár év legmegérdemeltebb Oscar-nyertese lesz (sajnos ez sokat nem jelent, mert a tényleges legjobbak legtöbbször még jelölést sem kapnak), de én mégis azt mondanám, hogy Gravitáció, pedig ezt aztán nem gondoltam volna. McQueent továbbra is nagyra tartom, a további munkáihoz biztosan nagyobb figyelmet és támogatást nyújt majd a film, ami jó dolog, úgyhogy kíváncsi leszek, mivel áll elő legközelebb.
10/8
Minden odavan
Újabb idei túlélődráma. Persze az abszolút elveszettség, kilátástalanság ábrázolásához a világűrnél kevés jobb hely létezik, azért az óceán is igen látványos tud lenni a megjelenítéséhez. Ezzel a filmmel viszont nehezebb megbarátkozni, mert itt aztán a főhőstől pár szitokszónál és segítségkiáltásnál többet nem hallunk, és nincsenek érzelmes belső monológok sem. Igazából semmit sem tudunk meg róla, és ahogy egész film, úgy az ő figurája is távolinak tűnik eleinte, nehéz neki igazán szorítani. A reménytelen helyzetet persze precízen és döbbenetesen életszerűen mutatja be a film, de ez önmagában még kevés. Aztán a felénél nagyjából elindul valami, elkezd érdekelni a sorsa, hogy miért küzd olyan nyugalommal és beletörődéssel a természet erői ellen, a végére pedig egyértelműen pozitív élményként csapódik le az egész. Robert Redford óriásit alakít, pedig a lehetőségei igencsak korlátozottak, az arcán mégis minden ott van. A befejezés gyönyörűen kétértelmű, a stáblista alatt elhangzó Amen c. dalt pedig bátran ajánlom az Akadémia figyelmébe, a legjobb betétdaloknál helye van.
10/8
2014. január 03. 23:22
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idétlen időkig
"Megmondom nektek, milyen lesz a tél. Hideg lesz, k#rva nagy, baromi szürke lesz, soha nem múló, életfogytig tartó."
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=19861
http://www.youtube.com/watch?v=eUVutWMN6lg
"Megmondom nektek, milyen lesz a tél. Hideg lesz, k#rva nagy, baromi szürke lesz, soha nem múló, életfogytig tartó."
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=19861
http://www.youtube.com/watch?v=eUVutWMN6lg
2014. január 04. 12:28
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Éhség (2008)
Tegnap, este néztem meg és nagyon durva film volt. Még most is a hideg ráz, ha bele gondolok a filmbe, vagy a történetbe. Már az elején bele borzongtam, pedig annyi volt, hogy valamit a földhöz ütögettek, ritmusra.
Volt egy pár rész, amikor a szám elé tettem a kezemet, és borzongtam. Nagyon de nagyon megható film volt, az biztos. És az, amilyen körülmények között kellett élniük a raboknak, undorító volt. A hányás szélén álltam, néhány jelenetnél. (még jó, hogy megfogadtam azt a tanácsot, hogy ne egyek közben) Meg valamit az egyik rab, a falra kent, fel és én reménykedek benne, hogy az a kaja maradék volt, és nem ürülék.. Amikor pedig a rendőrök ott verték őket, hát nekem ott eltörött a mécses. Én annál a résznél már sírtam. Michael Fassbender megdöbbentett. Nagyon, de nagyon ijesztő volt látni, hogy milyen vékony, és csak a film miatt 20 kilót lefogyott. Nagyon durva volt!
Volt egy jelent, amikor a fürdőkádból szállt ki (már félig halott volt), és ott látszódtak a bordái, meg minden. Szó szerint, csont és bőr volt. A kalapomat emelem előtte, hogy ilyenekre képes volt!
10/10
Tegnap, este néztem meg és nagyon durva film volt. Még most is a hideg ráz, ha bele gondolok a filmbe, vagy a történetbe. Már az elején bele borzongtam, pedig annyi volt, hogy valamit a földhöz ütögettek, ritmusra.
10/10
2014. január 04. 12:34
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Futótűz
Nagyon tetszett, bár szerintem kicsit túl van értékelve. Ugye az várható volt, hogy pont Katniss és Peeta megy megint az arénába. És persze, hogy pont a semmibe hagyják abba a filmet, hogy aztán egy évet várjunk a harmadik részre...
De akárhogy is, szerintem teljesen más hangulata volt, mint az első résznek. A viadal is szerintem valahogy sokkal nyugodtabb volt, és messze nem olyan durva. És be kell hogy valljam, egy-két részt megkönnyeztem.
10/9
Nagyon tetszett, bár szerintem kicsit túl van értékelve. Ugye az várható volt, hogy pont Katniss és Peeta megy megint az arénába. És persze, hogy pont a semmibe hagyják abba a filmet, hogy aztán egy évet várjunk a harmadik részre...
De akárhogy is, szerintem teljesen más hangulata volt, mint az első résznek. A viadal is szerintem valahogy sokkal nyugodtabb volt, és messze nem olyan durva. És be kell hogy valljam, egy-két részt megkönnyeztem.
10/9
2014. január 04. 12:41
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Harry Potter és a bölcsek köve
10/10*
Régi-régi kedvenc, ezen nőttem fel, egyszerűen megunhatatlan és imádom.
Az éhezők viadala
10/10
Egy kicsit újabb kedvenc. Ezt is már sokszor láttam de szerintem fantasztikus!
Régi-régi kedvenc, ezen nőttem fel, egyszerűen megunhatatlan és imádom.
Az éhezők viadala
Egy kicsit újabb kedvenc. Ezt is már sokszor láttam de szerintem fantasztikus!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.