Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 28. 20:23 #11001
- törölt felhasználó -    
Walter Mitty titkos élete / The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Megmondom őszintén, nem én választottam a filmet, családi mozizás volt. laugh.gif Az eleje irtó unalmas volt, már majdnem úgy voltam vele, hogy én elmegyek, nem nézem tovább. A végére izgalmasabb lett, de nem olyan film, amit többször is megnéznék önszántamból. Egyedül a filmzene volt az, ami nagyon megfogott. Ben Stiller-t eleve bírom, szerintem jól alakított. Aztán láttam, hogy ő is rendezte, hát nem alkotott olyan nagyot. rolleyes.gif

10/5
2013. december 28. 21:31 #11002
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég

StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
A hókirálynő (2002)

Nagyon nagy kedvencem volt az Andersen mese gyerekkoromban,- és még a ma napig is, de ebbe a filmbe szerintem egy kicsit többet tehetettek volna bele, bár igaz, csak a felét láttam.A színészek egy-két kivétellel remekül játszottak, s tulajdonképpen kedves kis történetnek is nevezhető,de a hókirálynő jelmezével nem voltam megelégedve,legalábbis én nem csak egy óriási szőrmés kabátot képzeltem volna el,ha a hókirálynőről van szó.A sztori tulajdonképpen onnan volt átírva,hogy a két barát, Gerda és Kay itt egy szerelmespár, s 16 évesek, akik Gerda édesapjának fogadójában ismerkedtek meg.Miután Kay szemébe belement a tükör üvegszilánkja, rideg lett és elzárkózott mindenkitől, mint Gerda édesapja akinek meghalt a felesége.A hókirálynő magával viszi a fiút,akit még elcsábítania is sikerül,azzal hogy világosabbá teszi a fiú kék szemét.Van egy jegesmedve,egy öreg rénszarvas és az ősz évszakot képviselő alkoholfüggő kalózanya az idegesítő lányával, és a többi évszak.Egész jó lett volna a film, ha nem lett volna vontatott,valamint ha nem lett volna a végén az,hogy a palota tulajdonképpen rögtön a fogadóvá alakul...
Igaz, a Jégvarázsnál nincsen jobb film,ami átdolgozta ezt a mesét.
10/6
2013. december 28. 23:38 #11003
- törölt felhasználó -    
Captain Phillips

Rinyáltam, miért nincs egy élvezhető-nézhető film az idei Oscar-várományosok között, a 12 Years a Slave is olyan eeh volt, ehhez a filmhez pedig őszintén szólva semmi kedvem nem volt, sokat nem is tudtam róla, nem is érdekelt, Tom Hankset pedig egyáltalán nem kedvelem, pláne nem annyira, hogy egy kétórás filmben elviseljem mint főszereplő. De annyira akciódús volt, izgalmas, érzelmekkel teli, hogy folyamatosan az öklöm csapdostam a levegőbe, amikor egy éles tetőpont elmúlt, jött a következő, majd a következő, és nem tudom, mikor láttam utoljára ennyire izgalmas és drámai filmet. Vagy háromszor felnevettem ez alatt a két óra alatt, de bőven elég volt – sosem emeltem még ki nagybetűvel a filmek címét, de most megteszem, mert mindenkinek látnia kell, számomra ez az év egyik legmegrendítőbb filmje, amely mellesleg igaz történet, és a végén Tom Hanks könnyfakasztó "kiborulása" engem is kiakasztott. Nálam simán veri a 12 év rabszolgaságot. Szurkolok az Oscar-jelölésekhez, örülnék, ha nyerne is valamit.
10/10

3 felhasználónak tetszik: Cannibal3, duracell, Lindsay019
2013. december 29. 15:52 #11004
- törölt felhasználó -    
Saving Mr. Banks
Két Tom Hanks-filmet egymásután nem tudom, hogy fogok feldolgozni... nem bírom a pasast, de már tudom, miért: állandóan megríkat. Szóval amit tudni kell a filmről, hogy igaz történet, bár jelentős mértékben variáltak.
Amikor Walt Disney kislányai fiatalok voltak, megígérte nekik, hogy filmet készít Mary Poppins történetéből, és csaknem 20 évbe telt rávennie az írónőt, hogy áldását adja a filmre. Erről szól a Saving Mr. Banks. Csakhogy Travers minden létező dolgon kiakadt, (és a cselekménnyel ellentétben) megbánta, hogy átadta a jogokat Disney-nek, a filmszínházban pedig nem azért sírt, mert meghatotta a történet, hanem mert úgy érezte, a karaktereit felszabdalták. Még a végakaratában is arról írt, hogy nem akarja, hogy feldolgozzák Mary Poppins történetét, pláne nem amerikaiak.
Iszonyatosan dühös volt Waltra, és több évtizeddel a hatvanas évekbeli bemutató után is úgy érzem, ha Travers még mindig élne, ugyanannyira szeretné a Saving Mr. Bankset, mint a Mary Poppins Disney-filmet. pardon.gif

Na, ennek ellenére ez egy parádés, megható dráma volt, tele remek színészekkel, Emma Thompson bájosan elviselhetetlen volt, Colin Farrell ismét hozta a formáját, Ruth Wilson szokásosan nem csinált semmit (nem értem, miért ilyen semmilyen szerepeket kap, ahol csak áll, mint a Bálám szamara.) És Tom Hanks varázslatos Walt Disney volt. Két külön kategória, de a tegnapi Captain Phillips jobban tetszett.
10/10
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2013. december 29. 18:57 #11005
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Lovagregény
Kétszer biggrin.gif Ez az a film, aminél nem bánom, hogy irreálisan sokat adják.
10/10

Wimbledon
9/10

Egy csodálatos elme
9/10

A Jane Austen könyvklub
9/10

A rosszak jobbak
7.5/10
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Dorothy6
2013. december 29. 19:56 #11006
- törölt felhasználó -    
A Hobbit - Smaug pusztasága

Végre eljutottam oda, hogy megtekinthessem moziban ezt a filmet, bár igencsak viszontagságos út vezetett hozzá, de garantáltan megérte. yahoo.gif
Feliratosan néztem, de így is tökéletes volt, sőt, én imádom eredeti nyelven nézni a filmeket. Így nagy képernyőn a látványvilág tökéletes volt, de tényleg, eszméletlen. A pókos jelenet zseniálisan jól meg volt csinálva, szinte éreztem a ködöt, azt a nyomasztó, fojtogató valamit, ami a törpöket is körbevette. De a helyszínek közül a leglenyűgözőbb nekem a Tóváros maradt. Huh. Eszméletlen. Nem tudok más szót. wub2.gif
Nekem Thorin karaktere nőtt a szememben sokat, az első részben még nem kedveltem túlzottan, de ebben a részben rájöttem a karakterek igazi lényegére. Hogy senki nem fekete vagy fehér, tulajdonképpen lehetetlen megmondani, hogy ki az, aki tisztán csak jó. És Thorin ilyen nézetből egész hősjellemmé nőtte ki magát. Mert hát bizonyos szemszögből tényleg harcbaindul a hazájáért, bizonyos szemszögből pedig csak a kincsre hajt, és azért látszott még a karakteren is, hogy ő se tudja azért teljesen eldönteni, mi is a cél igazából, én pedig imádom a saját magukkal vívódó karaktereket. Meg Bilbót is imádom. biggrin.gif Arra számítottam, hogy a sárkányos hercehurca lesz a végén a legizgulósabb rész, ehelyett pedig azon nevettünk a legtöbbet. Kilit és Taurielt imádtam, már a legelső találkozásukkor imádkoztam a törp/tünde románcért, és szerencsére meg is kaptam. heart.gif
Színészileg nálam abszolút Martin Freeman, Richard Armitage és Lee Pace voltak a csúcsok. meghajolo.gif
A vége meg... Az egész mozi egyszerre hördült fel, amikor Smaug "I am fire. I am death." rövidmonológja után felcsendült Ed Sheeran - I See Fire-je és elkezdték kiírni a stáblistát... rohog.gif Nincs mese, tudják, hogyan kell a szerencsétlen néző izgalmát fenntartani a következő részig. Valahogy ez volt eddig a kedvenc Gyűrűk Ura filmem, de lehet, hogy az újdonság és a hatalmas képernyő hatása teszi...

10/10*
8 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Average Girl, TheDanush, Kazuo, BunnyGirl, iannina, Lindsay019, Szandi0820
2013. december 29. 20:13 #11007
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Gru 1.

Hát bevallom én valahogy többet vártam, sokkal többet. Sőt azt hiszem kicsit többet akartam nevetni, hát azt hiszem nem jött be. Na mindegy. Egynek elment.
10/6
2013. december 29. 20:14 #11008
- törölt felhasználó -    
Életre Valók biggrin.gif
Eszméletlen jó film,imádom!
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2013. december 29. 21:38 #11009
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
The Hobbit: The Desolation of Smaug / A hobbit: Smaug pusztasága (2013)
HOGY LEHET ÍGY VÉGE EGY FILMNEK? Tök beleéltem már magam, hogy Smaug megy és elpusztítja egész Tóvárost, erre elkezd nekem itt énekelni Ed Sheeran és beadják a neveket. Majdnem ott lettem rosszul. Nálam a Futótűz után a Smaug pusztasága volt az a film, ami miatt szinte egész évben tűkön ültem. Az elmúlt hetekben kínomban 3x végignéztem a Gyűrűk ura trilógiát, mert már nem tudtam mit kezdeni magammal. rolleyes.gif Így minden előtt szeretném leszögezni, hogy nem olvastam a könyvet, szóval nekem minden új volt a történet szempontjából és meg kell mondanom, borzasztóan örülök, hogy végre sikerült látnom, de elfogult rajongó lévén is meg kell mondanom, egy részem csalódott. Ebből nem szabadott volna 3 részt csinálni, vagy ha igen, akkor sem ilyen 160 perceseket. Lehet, hogy a történet megkívánja és tisztában vagyok vele, hogy egyébként annyi információt zúdítanának a fejünkre, hogy meg is fulladnánk benne, de én helyenként azt éreztem, hogy csak nyújtják és nyújtják és nyújtják. Mondjuk nekem személy szerint ez nem gond, mert tényleg szeretem ezt a Tolkien által megformált világot és még így is rettentően élveztem, de továbbra is kitartok az előbbi állításom mellett. Nem azt mondom, hogy vontatott és unalmas, mert messze nem az, de ha már én is kiszúrom, hogy próbálják húzni, akkor ott már tényleg gondok vannak. De mindegy is, nem játszom itt a nagy filmkritikust, főleg nem úgy, hogy mindezek ellenére is imádtam a filmet. Illetve még egyetlen egy hibája volt, mégpedig az, hogy Cate Blanchett nem szerepelt benne. Persze most feltehetném magamnak a kérdést, hogy mégis melyik jelenetben kaphatott volna helyet, a válaszom pedig az lenne, hogy egyikbe sem, de hát akkor is. Nekem csak Galadriel-el kerek egy Gyűrűk ura/Hobbit-film. biggrin.gif Az első filmhez képest rengeteget fejlődött, például ami szemet szúrt, azok a harcjelenetek. Sokkal kidolgozottabbak és dinamikusabbak voltak, mint a Váratlan utazásban, illetve a karakterek is sokat változtak. Thorin nekem nem különösebben volt szimpatikus eleinte, de most legalább már értettem az indítékait. Bilbó is felbátorodott, az előző részben olyan kis esetlen és szórakozott volt, de itt már érződött, hogy az ő vállára is nagy teher nehezedik. Aztán kaptunk új szereplőket és plusz egy Legolast. Leginkább ő okozta a meglepetést, mert konkrétan abból állt a szerepe, hogy pörgött-forgott kettőt és közben kifejezéstelen arccal gyilkolászta az orkokat. Ennek ellenére egyszerűen imádom a kék szemű, szőke Orlando Bloom-ot, nem tehetek róla. Jobb, mint az eredeti. rohog.gif Thranduil szinkronja egyenesen tragikus, mintha az előzetesben nem is ez lett volna. Emlékszem, hogy akkor még tetszett, de ettől a hideg rázott. Tauriel számomra semleges karakter lett volna, de ez a kis szerelmi szál Kilivel színesebbé varázsolta az egész sztorit. Mindenki azt mondja, hogy így meg úgy botrány, meg hogy belenyúltak az eredeti történetbe. WHO CARES? Mikor Kili megkérdezte, hogy Do you think she could have loved me?, akkor felvettem a túlságosan is lányos énemet és szó szerint ott olvadoztam. Mellesleg Aidan Turner az első rész óta a szívem csücske, szóval ennél jobban nem is választhattak volna. Egyébként örültem is, hogy több jelenetet kapott, mert Kili az egyik legszerethetőbb karaktert. Smaug pedig kétség kívül a film fénypontja. Mondjuk én kiskorom óta megszállottan imádom a sárkányokat, szóval ha akartam volna se tudok rá gonoszként tekinteni, annak ellenére, hogy az.
Na jó, befejeztem, mert már megint kisregényt írok. A fentebb említett hiba ellenére is nagyon tetszett, számomra az év második legjobb filmje volt. Persze nem egy Gyűrűk ura, de szerintem már nem is próbálják túlszárnyalni. Lehetetlen feladat lenne.
10/10
6 felhasználónak tetszik: Kazuo, Average Girl, TheDanush, BunnyGirl, iannina, Lindsay019
2013. december 29. 23:10 #11010
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Gladiátor / Gladiator (2000)

Mesteri alkotás. Röviden így tudnám jellemezni a Gladiátort, mely tipikusan azon filmek közé tartozott, melyet valamiért mindig figyelmen kívül hagytam. Egészen mostanáig.
Többen is ajánlották már, de végső soron apa vett rá néhány nappal ezelőtt; mondván, ha úgy tartja kedvem, nézzem meg, mindenképp érdemes. És valóban megérte, mondhatni még mindig a hatása alatt vagyok. blush.gif
Ridley Scott rendező ügyesen ragadta meg a történelmi témát és jelenítette meg a vásznon az ókori Róma világát. Teljes egészében lenyűgözött a film, amely számtalan kiemelkedő pillanattal büszkélkedik. Nem könnyű, de kettőt mégis szeretnék kiemelni. A meghatározóbb jelenetek egyike talán az, amikor Maximus meglátja a keresztre feszített családját; a másik pedig, amikor felfedi magát Commodus előtt: „Maximus Decimus Meridius vagyok! Az északi seregek parancsnoka, a Félix légiók hadvezére, Marcus Aurelius hű szolgája mindhalálig. Egy meggyilkolt fiú apja, egy meggyilkolt asszony férje, és bosszút állok értük. Ebben az életben vagy a következőben!” Emlékezetes párbeszéd.
Fantasztikus továbbá a film látványvilága, a zenei aláfestésekről nem is beszélve. Előbbit tekintve hatalmas dicséret John Mathieson-nak. Komolyan, a Colosseumban játszódó harci jelenetek az operatőri munka gyöngyszemei.
Utóbbit nézve pedig meghajlok Hans Zimmer zeneszerzői tehetsége előtt. meghajolo.gif Elképesztő, hogy mikre képes. Már a bevezető jelenetben, a germán barbárokkal vívott csatában megadta azt az ütős kezdést, ami rögtön a képernyő elé szegezett. A német zenemogul mellett említést érdemel még a csodás Lisa Gerrard is, aki hangjával egyszerre varázsolja a film végét gyönyörűvé és meghatóvá. Amikor a túlvilágon Maximus újra látja a családját, s ez alatt felcsendül a Now we are free című dal, nem tagadom, akaratlanul is könnyek szöktek a szemembe.
A színészi felhozatallal is meg voltam elégedve. Connie Nielsen, Richard Harris és Oliver Reed egyaránt jó választásnak bizonyultak. Ámbár szerintem nem okozok meglepetést azzal, ha nem előttük emelem meg a képzeletbeli kalapomat, hanem két olyan briliáns alakítás előtt, amit Joaquin Phoenix és Russell Crowe nyújtott. hi.gif Joaquin munkásságához eddig nem volt szerencsém, most láttam először filmszerepben. De mondanom sem kell, rögtön levett a lábamról. Jól állt neki a hataloméhes Commodus császár szerepe. Igazi tehetség, akinek néha egy szót sem kell mondani, pusztán a tekintete is lebilincselő. Zseniális.
Russell Crowe pedig...hát igen, Ő az a színész, akihez mind ez idáig semlegesen viszonyultam. Korábban láttam már egy-két filmben, de azok – vele egyetemben – igencsak felejtősnek bizonyultak. Majd jött a Gladiátor, ami nemcsak Őt emelte a neves színészek sorába, hanem engem is meggyőzött arról, hogy igenis, méltó helye van a kedvenceim között. Maximus szerepére nála jobbat keresve sem találhattak volna. Egy személyben képes volt megjeleníteni az ideális férfit, az erős, becsületes harcost, valamint az odaadó apát és férjet. Számos pillanata közül talán a legmeghatározóbb az volt, amikor a Karthágói győzelmet követően, egy fehér lovon ülve, a felé dobott kardot elkapva vágtázik a Colosseum küzdőterén. Abban benne volt minden dicsőség, ami csak létezik.
Összegezve az előbbieket, a Gladiátor egy szinte hibátlannak mondható alkotás, a filmtörténelem egyik klasszikus darabja. Nyugodt szívvel ajánlom, ha csak egyszeri megnézésre is. Nálam egyértelműen a többször nézős kategóriába tartozik, nem is tettem el túl messzire a DVD-t. wink.gif
10/10*
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, goldman, Lindsay019
2013. december 29. 23:16 #11011
- törölt felhasználó -    
Before Sunrise
Aaah. Felejtsétek el a két évvel ezelőtti véleményem, és vágjátok hozzám Ethan Hawke-ot. Aaah. heart.gif
10/10
2013. december 29. 23:20 #11012
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Idézet (Lady Suzy @ 2013.12.29. 21:38)
The Hobbit: The Desolation of Smaug / A hobbit: Smaug pusztasága (2013)
HOGY LEHET ÍGY VÉGE EGY FILMNEK? Tök beleéltem már magam, hogy Smaug megy és elpusztítja egész Tóvárost, erre elkezd nekem itt énekelni Ed Sheeran és beadják a neveket. Majdnem ott lettem rosszul. Nálam a Futótűz után a Smaug pusztasága volt az a film, ami miatt szinte egész évben tűkön ültem. Az elmúlt hetekben kínomban 3x végignéztem a Gyűrűk ura trilógiát, mert már nem tudtam mit kezdeni magammal. rolleyes.gif Így minden előtt szeretném leszögezni, hogy nem olvastam a könyvet, szóval nekem minden új volt a történet szempontjából és meg kell mondanom, borzasztóan örülök, hogy végre sikerült látnom, de elfogult rajongó lévén is meg kell mondanom, egy részem csalódott. Ebből nem szabadott volna 3 részt csinálni, vagy ha igen, akkor sem ilyen 160 perceseket. Lehet, hogy a történet megkívánja és tisztában vagyok vele, hogy egyébként annyi információt zúdítanának a fejünkre, hogy meg is fulladnánk benne, de én helyenként azt éreztem, hogy csak nyújtják és nyújtják és nyújtják. Mondjuk nekem személy szerint ez nem gond, mert tényleg szeretem ezt a Tolkien által megformált világot és még így is rettentően élveztem, de továbbra is kitartok az előbbi állításom mellett. Nem azt mondom, hogy vontatott és unalmas, mert messze nem az, de ha már én is kiszúrom, hogy próbálják húzni, akkor ott már tényleg gondok vannak. De mindegy is, nem játszom itt a nagy filmkritikust, főleg nem úgy, hogy mindezek ellenére is imádtam a filmet. Illetve még egyetlen egy hibája volt, mégpedig az, hogy Cate Blanchett nem szerepelt benne. Persze most feltehetném magamnak a kérdést, hogy mégis melyik jelenetben kaphatott volna helyet, a válaszom pedig az lenne, hogy egyikbe sem, de hát akkor is. Nekem csak Galadriel-el kerek egy Gyűrűk ura/Hobbit-film. biggrin.gif Az első filmhez képest rengeteget fejlődött, például ami szemet szúrt, azok a harcjelenetek. Sokkal kidolgozottabbak és dinamikusabbak voltak, mint a Váratlan utazásban, illetve a karakterek is sokat változtak. Thorin nekem nem különösebben volt szimpatikus eleinte, de most legalább már értettem az indítékait. Bilbó is felbátorodott, az előző részben olyan kis esetlen és szórakozott volt, de itt már érződött, hogy az ő vállára is nagy teher nehezedik. Aztán kaptunk új szereplőket és plusz egy Legolast. Leginkább ő okozta a meglepetést, mert konkrétan abból állt a szerepe, hogy pörgött-forgott kettőt és közben kifejezéstelen arccal gyilkolászta az orkokat. Ennek ellenére egyszerűen imádom a kék szemű, szőke Orlando Bloom-ot, nem tehetek róla. Jobb, mint az eredeti. rohog.gif Thranduil szinkronja egyenesen tragikus, mintha az előzetesben nem is ez lett volna. Emlékszem, hogy akkor még tetszett, de ettől a hideg rázott. Tauriel számomra semleges karakter lett volna, de ez a kis szerelmi szál Kilivel színesebbé varázsolta az egész sztorit. Mindenki azt mondja, hogy így meg úgy botrány, meg hogy belenyúltak az eredeti történetbe. WHO CARES? Mikor Kili megkérdezte, hogy Do you think she could have loved me?, akkor felvettem a túlságosan is lányos énemet és szó szerint ott olvadoztam. Mellesleg Aidan Turner az első rész óta a szívem csücske, szóval ennél jobban nem is választhattak volna. Egyébként örültem is, hogy több jelenetet kapott, mert Kili az egyik legszerethetőbb karaktert. Smaug pedig kétség kívül a film fénypontja. Mondjuk én kiskorom óta megszállottan imádom a sárkányokat, szóval ha akartam volna se tudok rá gonoszként tekinteni, annak ellenére, hogy az. 
Na jó, befejeztem, mert már megint kisregényt írok. A fentebb említett hiba ellenére is nagyon tetszett, számomra az év második legjobb filmje volt. Persze nem egy Gyűrűk ura, de szerintem már nem is próbálják túlszárnyalni. Lehetetlen feladat lenne. 
10/10

fél perc erejére Galadriel is feltűnt rohog.gif
2013. december 29. 23:37 #11013
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (Average Girl @ 2013.12.29. 23:20)
fél perc erejére Galadriel is feltűnt  rohog.gif

Na igen, megjelent a képernyőn, pislogtam egyet és el is tűnt. Sokra mentem vele. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. december 30. 10:07 #11014
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Családi üzelmek
10/10

Tiszta szerencse
10/8
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée
2013. december 30. 10:28 #11015
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Karácsony Kánaánban (Christmas in Canaan,2009)

Nem volt nagy szám,de egyszer meglehet nézni. blush.gif

10/6

Karácsonyi ének (A Christmas Carol,2009)

Kissé brutális egy mese volt. mellow.gif Imádom a történetet,láttam már 2-3 verzióját,de nem ez tetszett a legjobban. blush.gif

10/6,5

Négy Karácsony (Four Christmases,2008)

Láttam már,de még nem írtam róla véleményt. blush.gif Vannak benne vicces jelenetek és összességében tetszik is.Ha nekem ilyen családom lenne,mint amilyen nekik a filmben...én sem járnék haza túl sűrűn. blush.gif

10/7

Mikulás szabadságon(The Year Without a Santa Claus,2006)

Azt hittem nagy hülyeség lesz és nem fog tetszeni.Bár valóban voltak benne elég nagy baromságok mégis tetszett. smileeee.gif

10/8

Rudolf a rénszarvas (Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Movie,1998)

Édes kis mese volt,Rudolf olyan cuki volt. heart.gif

10/9

A Karácsony története (Joulutarina,2007)

Hogy milyen csúnya volt a Mikulás. blink.gif De ezt leszámítva,meg hogy gyerekkora óta ugyanaz a mellény volt rajta és még öreg korára is jó volt ( rohog.gif ),szép történet volt. blush.gif

10/9

Hókölykök (Snow Buddies,2008)

Édes egy film. laugh.gif A kedvenceim egyértelműen Shasta heart.gif és Bukfenc voltak.

Hupikék törpikék - Karácsonyi ének (The Smurfs: A Christmas Carol,2011)

Csak 22 perces,de nagyon jó volt. laugh.gif

Micimackó - Boldog Új Mackóévet (Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year,2002)

Ezeket a karakterek mindig nagyon szerettem.Annyira aranyosak laugh.gif

A Szépség és a Szörnyeteg - Varázslatos karácsony (Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas,1997)

Megvan DVD-n,láttam már jó párszor.Ez sokkal jobban tetszik mint az eredeti mese blush.gif

Ez a 4 - 10/10

Ha már Karácsony volt,nem hagyhattam ki a számomra olyan kötelező filmeket sem mint a : Reszkessetek betörők 1-2,Grincs,Nicsak ki beszél most,Richie Rich 2 - a roszcsont karácsonya. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, baisée
2013. december 30. 11:50 #11016
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Csatolások: 0
Azonosító: 202867
Amiket utoljára néztem (az utolsó 2 írom) :

Jégvarázs (2013)
Nekem nagyon tetszett. Aranyos kis mese wub.gif Sokat lehet rajta röhögni biggrin.gif Imádom az ilyen animációs filmeket smileeee.gif
10/10

Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)
Én személy szerint rajongok a HP filmekért smileeee.gif Most írhatnám h ez az egyik kedvencem, de nem tudok dönteni, mert mind a 8at imádom wub.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2013. december 30. 12:45 #11017
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Coming Out

Szerintem igazán jó film,én legalábbis szakadtam rajta. biggrin.gif Eddig a Made in Hungária óta nem volt olyan magyar film,ami tetszett volna,de ennek a szereplőgárdának és sztorinak sikerült elérnie,h ne mondjak le teljesen a magyar filmekről.
Az előzetes alapján úgy gondoltam,csak nagyobb a füstje,mint a lángja,de szerencsére kellemes csalódás ért. smileeee.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. december 30. 13:51 #11018
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Én, a nő és plusz egy fő (You, Me and Dupree)

Évekkel ezelőtt már egyszer elkezdtem nézni a filmet, de valahogy nem jutottam a végére, és mivel Öcsém sem látta még, úgy döntöttünk, hogy megnézzük. Az elején nagy durranást vártam, de végül az egész történet elég vontatott volt, de egyszer megnézhető. Ugyan többet vártam egy olyan filmtől, amelyben ilyen nagy színészek vannak, mint Owen Wilson vagy Kate Hudson. Szerencsére volt egy-két jó poén is, de szerintem egyszer is bőven elég volt. biggrin.gif

6/10
2013. december 30. 14:08 #11019
- törölt felhasználó -    
Bridge to Terabithia / Híd Terabithia földjére (2007)
Nekem nagyon tetszett. Aranyos és szép film smileeee.gif
10/9
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, SmileyZ
2013. december 30. 14:25 #11020
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
American Hustle

Vicces, most néztem végig a filmet, és máris úgy érzem, hogy percről-percre változik a véleményem róla. Miközben néztem, valamiféle vontatottságot éreztem, pedig igazából nem túl hosszú a film. Azt hiszem, ezt részben az okozta, hogy az AH-nak 94 millió szereplője van, három főszereplővel, két-három baromi fontos mellékszereplővel, további megannyi periférikus, de kidolgozott szereplővel, és a többi. Néha nehéz a narratívák fontossága között is különbséget tenni, vannak olyan szereplők, akiknek lehet, hogy kevesebb képernyőidejük van, mégis úgy érzed, hogy tele van velük, megtöltik a filmet. És e miatt kezdek lassan egyre több tisztelettel tekinteni erre a filmre, amiközben ezeket a sorokat írom. A történetben az a vicces, hogy senkit sem érdekel, őszintén én már el is felejtettem, hogy ki kit vert át mikor, a film közben szerintem simán lehet követni, de aki azon parázik be, hogy nem látja át az egész kuszaságot, az eleve rossz irányból közelíti meg ezt. Mindenesetre szerintem nem lesz ez akkora közönslgkedvenc, mint aminek el akarták adni (az a B+ CinemaScore amit kapott teljesen reális), de azért sokakat el fog szórakoztatni, kiválóak a színészek, jók a zenék, DOR egyedi képessége pedig, hogy karaktarbeli tartalmakkal megtöltve egyensúlyozzon egy hatalmas szereplőgárdát itt ténylegesen kiteljesedett.

pontozás: TBD
5 felhasználónak tetszik: Jody, sMokEe.cLouD, duracell, Lindsay019, Lady Suzy
710 oldal 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!