Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 16. 07:30 #10901
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
The In-Laws / Apósok akcióban (2003)

Nos, a hétvégén rávettem magam, hogy szakítsak időt végre tévé előtti filmnézésre. A választásom egy, már korábban megvásárolt DVD-re esett, ez volt az Apósok akcióban. Nagy reményekkel ültem neki, de aztán nagyokat ásítoztam rajta. Arról nem is beszélve, hogy a szinkront nem is bírtam elviselni 5 percnél tovább. Borzalmas volt. Aztán úgy fél óra elteltével végre mosolyra görbült a szám, feltűnt ugyanis az a színész, akit vártam, aki miatt a kosaramba került a film anno. David Suchet. Mondanom sem kell, hogy zseniális volt, hozta a megszokott színvonalat. Kitűnően hozta a francia fura fazont, aki szeret gyilkolászni és rejtett homoszexualitás lappang benne. rohog.gif A francia akcentuson jót mosolyogtam, emiatt egy csöppet eszembe jutatta Poirot karakterét, de csak ennyiben.
A film vége felé pedig SPOILER megmondom őszintén, akármilyen gonosz figurát is alakított, aggódtam érte, amikor becsapódott a tengeralattjárójába egy torpedó, viszont örültem, amikor a film legvégén kihalászták az óceánból egyben, élve, s bár vitték a dutyiba, de legalább megúszta. rohog.gif SPOILER VÉGE

Michael Douglas és Albert Brooks jó színészek, nem is nagyon rajtuk múlt, hogy nem nyerte el a tetszésemet az alkotás. Sokkal inkább a rendezést találtam túl laposnak. Sajnos csak azokat a jeleneteket találtam igazán szórakoztatónak, amikben Suchet feltűnt. És nem elfogultságból mondom ezt, hanem mert tényleg így éreztem.

Visszatérve a szinkronra. Vert tőle a víz. Valami rémes. Albert Brooks, mint Balázs Péter?! És akkor Suchet hangjáról már inkább nem is szólok. Köze nincs a karakterhez, sem pedig az eredeti, Suchet által hozott orgánumhoz.

A pontozás, Suchet erőteljes jelenlétének köszönhetően gyenge 7 pontocska a 10-ből. A film olyan egyszernézhetős kategória, de bizonyos jelenetekkel belőle nem lehet betelni. rohog.gif

http://kepfeltoltes.hu/131216/ds_itl2003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2013. december 16. 09:50 #10902
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Menedék (Safe House,2013)

A könyv nagyon tetszett,Nicholas eddigi "legsötétebb" könyve véleményem szerint,de a film kissé csalódás volt. blush.gif Nem igazán jöttek át azok az érzelmek amik pedig fontosak lettek volna. blush.gif Bár Julianne Hough és Josh Duhamel tökéletesek voltak ezekre a szerepekre,mégis hiányzott belőle valami. blush.gif Nem voltak túl hűek a könyvhöz,nem értem,hogy Kristen miért lett Lexi,meg Kevin eredetileg titokban kereste Katie-t,nem az egész rendőrséggel együtt. blink.gif Amúgy is róla senki nem hitte volna milyen ember valójában,itt meg elég volt csak ránézni és látszott milyen pszichopata. blink.gif Plusz a könyvben Alex végig tudta mi a helyzet,és végig Katie mellett állt,itt meg úgy érték a "hírek" mint a villámcsapás? 110.gif Nem igazán értem miért nem lehetett úgy megoldani mint a könyvben.A tüzes rész is sokkal jobb volt ott. blush.gif

10/6

Horrora akadva 5 (Scary Movie 5,2013)

Ez aztán jó nagy baromság,nuku színészi tehetséggel,mégis volt benne valami ami miatt tetszett és jókat nevettem pár jeleneten,főleg Simon Rex miatt,bár elég idióta volt a pasi és talán emiatt kínomba nevettem már.Ami viszont tetszett:A ház.Gyönyörű volt a konyhai rész,odáig voltam érte,bár a többi szobáért is. blush.gif Meg az tetszett a legjobban mikor Matt Damon-ről poénkodtak a majmok. rohog.gif

10/3.5

Match Point (2005)

Nem szeretem Woody Allen ellen filmjeit,ettől sem voltam elájulva,nem volt egy hű de nagy szám,de mégis tetszett. blush.gif Oké,főleg Jonathan Rhys Meyers miatt jött be,ha ő nem lett volna benne akkor lehet végig sem nézem. blush.gif A karakterek nem voltak valami szimpatikusak de azt remekül bemutatja a film,hogy mennyire függ az ember élete a szerencsétől. blush.gif

10/6,5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. december 16. 22:34 #10903
- törölt felhasználó -    
Hirtelen 30
10/10

Futótűz
Nem tudom, hányszor kerülgetett a sírás. Borzalmas volt.
10/10
7 felhasználónak tetszik: Christo, Lindsay019, SmileyZ, Alison Lerman, duracell, baisée, Jody
2013. december 17. 19:29 #10904
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
A Hobbit - Smaug pusztasága

Minden oké volt vele, mindenki és minden hozta a Hobbit fajta formáját, de a vége kissé erőltetett volt. Fél órán át kínlódtak a sárkánnyal, miközben egy perc alatt meglehetett volna oldani mindent, és még akkor sem mondhatták volna, hogy rövid lesz a film. Amúgy jó.
10/9
2013. december 17. 19:31 #10905
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

Idézet (Average Girl @ 2013.12.12. 22:03)
A hobbit: Smaug pusztasága
Spoilerveszély smileeee.gif 
Természetesen 3D-be nyomattam. biggrin.gif Istenem már annyira vártam erre a filmre, már majdnem belebolondultam a várakozásba, el se hittem hogy végre láthatom, mikor megkezdődött. wub.gif 
A bevezetés nagyon jó ötlet volt, tetszett ez a Bree-s előzménysztori smileeee.gif Azért Peter Jackson és a lánya befigyelt a legelején biggrin.gif Így legalább megtudjuk, hol találkozott Gandalf és Thorin és hogy jutottak el odáig, hogy együtt indulnak el az útra. Utána természetesen visszatértünk oda, ahol a 1. rész befejeződött, már az első 10 percbe megjelent Beorn biggrin.gif Annál a résznél többször kacagtam, volt benne egy-két jó poén. biggrin.gif pl. szegény Bombur annyira belejött a menekülésbe, hogy utolsóból majdnem 1. lett belőle biggrin.gif Beornt is nagyon jóé összehozták, nekem szimpi volt a filmben is. Természetesen Azog sem maradhatott el biggrin.gif azért kicsit meglepődtem, hogy ő Sauron seregének az irányítója vagy mije és végre feltűnt Bolg is, akinek később meggyűlt a baja Legolassal, de Legolasnak is vele biggrin.gif A bakacsinerdei rész volt a kedvencem, a pókos résznél többször megiedtem... aztán jött Legolas  wub.gif  majd Tauriel és a többi tünde is biggrin.gif olyan jó volt a tündék bemutatkozása, jajj egyik kedvenc részem biggrin.gif aztán Legolason szakadtam, mikor Glóinnal beszélgetett...xDD volt Glóinnál 2 kép, lecsúnyázta Glóin feleségét, majd megkérdezte, hogy a másik képen ki az a torzszülött törpgyermek...Glóin válasza: "A kisfiam Gimli." ez az egyik kedvenc részem, ezt tuti direkt rakták bele..biggrin.gif  rohog.gif Thranduil palotája nagyon szép volt. és Thranduil... wub.gif  ő egy nagyon jó király, Thorin jól beszólt neki biggrin.gif utána pedig sokkot kaptam Thranduil arca miatt, és sajnos a filmből nem derült ki mi történt..hátha a bővített verzióban majd kitérnek erre
Taurielen és Kilin először kiakadtam, mivel én azt akartam, hogy Legolassal legye összejövőbe. Erre betettek a filmbe egy Kili&Tauriel szerelmi szálat. Szegény Legolas nagyon féltékeny volt  unsure.gif  ő érez valamit a lány iránt ez köztudott, és szerintem Thranduil és Tauriel beszélgetéséből azt lehetett kivenni, hogy Taurielnek sem teljesen közömbös Lagolas. Én még mndig reménykedek a történtek ellenére is, bár bevallom a végére már nagyon aranyosnak találtam Taurielt és Kilit, főleg mikor Tauriel meggyógyította. Kilit úgy sajnáltam a nyílvessző miatt, szegény de sokat szenvedett, a gyógyítás után elég érdekes párbeszéd zajlott le Kili és Tauriel között. A tóvárosi csata is nagyon tetszett, Legolas és Tauriel nagyon ügyesek voltak biggrin.gif bár a végén Legolasnak meggyűlt a baja az orkokkal és bekövetkezett az, amire azt hittem sosem kerül sor...Legolas megsebesült..igaz nem volt vészes mert csak az orra vérzett egy picit, de ez akkor is nagyon új volt számomra és számára is..be is pöccent egy csöppet biggrin.gif 
Az erdei folyós jelenet az egyik nagy kedvencem, besírtam mikor Legolas el kezdett ugrálni a törpök fején és úgy kaszabolta az orkokat xDD 
Bardot is imádtam  wub.gif  tök rendes volt szerintem biggrin.gif bár sajnáltam a felesége miatt és az anyagi helyzete miatt, szegénynek egyedül kell nevelni 3 gyereket...meg eléggé bunkón bánnak vele a nagyemberek...imádtam mikor Dwalin folyton beszólogatott neki..meg a klotyós jelent... _nevet.gif  _nevet.gif  mindent vitt  rohog.gif 
Sauron bemutatás nagyon nagy volt...a zene alatta, akkor ahogy Sauron megjelent...meg a nazgulok üres sírjai...kíváncsi vagyok Gandalf hogy mászik ki abból a kalamajkából  rohog.gif  örültem neki, hogy megint megjelent Galadriel, igaz nem közvetlenül, de legalább benne volt biggrin.gif 
majd jött a sárkány...Smaugot nagyon jól megcsinálták..sokkal jobb volt, mint ahogy elképzeltem, nagyon klassz volt mikor a sárkánnyal próbáltak harcolni...nagyon kacagtam, mikor Thorin felhergelte... rohog.gif  majd jött a bibi...Smaug elhatározta, hogy meglátogatja Tóvárost, Bilbo és Thorin ezt próbálta megakadályozni, de mégsem sikerült, majd Smaug elrepült Tóváros irányába..és akkor az egész vászon fekete lett és felcsendült Ed Sheeran - I see fire című dala..a végén nagyon ideges lettem, hogy is "befejezetlenül" hagyták abba... és belegondolni, hogy egy évet várni kell...
A tájak megint nagyon szépek voltak és a zenék, amik a film alatt mentek tökéletesek voltak, néha még a hideg is kirázott, főleg akkor mikor Kili a börtönben Tauriellel beszélgetett a csillagról, az eredei folyós rész, Sauron felfedi magát és Tóváros dala...
Amúgy olyan hamar vége lett  mad.gif 
Szerintem mindent leírtam biggrin.gif én még mindig a hatása alatt vagyok  wub.gif  wub.gif  w00t.gif 
10/100

Hát, ha neked 150 perc rövid, nézd meg az Apokalipszis Most című filmet.
2013. december 17. 21:08 #10906
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Idézet (Bloodrage12 @ 2013.12.17. 19:31)
Hát, ha neked 150 perc rövid, nézd meg az Apokalipszis Most című filmet.

Nekem azért tűnt nagyon rövidnek, mert én egyáltalán nem bírok betelni A hobbittal és A gyűrűk urával sem. Akár lehetne 5 órás is, nekem úgy is hamar vége lenne. rohog.gif
Főleg, hogy már egy éve megveszve vártam a folytatást... rohog.gif Azt remélem, hogy A hobbit bővített változatok is olyanok lesznek mint A gyűrűk urások, minden résznél egyre hosszabb. biggrin.gif
2013. december 17. 22:49 #10907
- törölt felhasználó -    
Gravity
beer.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. december 18. 03:22 #10908
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
A Hazafi

Most, vagy úgy ezredjére. Még mindig zseniális és szidhatjátok R.E. rendező bácsit a többi alkotásáért, de ez egy remekmű. Mel, Heath, Jason és Tchéky alakítása zseniális. Nem is tudom, mikor láttam először, szerintem egy 6 éve, de még mindig fájdalmas emlék G. halála. sad.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: Kazuo, duracell, Lindsay019, Jody, janet7
2013. december 18. 06:40 #10909
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Passió

Nehéz lenne bármiféle értelmes mondatot hozzáfűzni, mert nem lehet tökéletesen kifejezni, hogy mennyire megrázó és fantasztikus film ez. Nagyon sok embertől hallottam már, hogy mennyire jó film, de nem gondoltam volna, hogy ennyire! Egy élmény volt végiginézni, semmiféle túlzás nélkül ki merem jelenteni, hogy ez a filmtörténelem egyik kiemelkedő darabja!
Borzalmas - jó értelemben - volt végignézni azt a tömény kettő óra hosszás kínzást és megaláztatást, amit Jézus Krisztussal tettek. Mivel én - jaj de szégyen vagyok, tudom - néha-néha forgatom a Bibliát, már tisztában voltam azzal, hogy mik történtek a Megváltóval az utolsó óráiban, de filmben sokkal megrázóbb volt. Mel Gibson semmit se bízott a véletlenre és abszolút nem finomkodott. Nagyon erős gyomrom van, de azért voltak olyan jelenetek, amiket inkább nem is néztem, annyira megrázó volt, hogy elfordítottam a fejem. Ugyan, ki az az ember, aki halálkomoly arccal képes lenne végignézni embertársa gyötrelmes halálát. Volt egy-két alkalom, amikor annyi gyűlöletet éreztem egy-egy karakter iránt. Néha-néha a sírás is kerülgetett, hogy mégis hogyan voltak képesek egy ilyen jólelkű embert megöletni? Mély nyomot hagyott bennem, csontig hatoló mű. Amikor véget ért, akkor 15 percig semmit nem tudtam mondani, el voltam képedve.
Önmagában egy tanulságos darab, rámutat arra, hogy az emberi lény mennyire kegyetlen és hidegvérű képes lenni. Igaz, hogy ehhez radikális módszerek kellettek, viszont úgy érzem, hogy megérte! Beleégett az emlékezetembe a film összes momentuma.
Nagyon tetszettek a monológok, főleg azok, amiket Jézus mondott - mondjuk, ezek egytől-egyig benne vannak a Bibliában, de mégis jóleső érzés volt számomra, hogy Gibson ezeket nem változtatta meg, hanem inkább belecsempészte.
Aki egyszerűen zseniális volt az James Caviezel volt. Eltátottam a számat, kifogásolhatatlanul játszotta el Jézust. Átadta magát a szerepnek, imádtam az arcmimikáját és azt, ahogy kifejezte magát. Megfogamalhaztatlan, hogy mennyire istenien alakított a filmben. Elképedtem.
Azt pedig, hogy a néző számára egyszerűen képtelenség volt eldönteni, hogy most a Sátán igazából nő vagy férfi, egyszerűen mesteri volt. Ilyen eszméletlenül jó ötlet is csak Mel Gibson fejéből pattanhatott ki. Ja, és ne feledjük el Júdás kifizetésének a pillanatát. Az is egy emlékezetesebb rész volt.
Nem vagyok antiszemita és nem is kívánom most itt taglalni, hogy milyen véleményem alakult ki a zsidóságról ez után a film után, viszont egy teljesen mások oldalról is megközelítettem őket. Még a végén valaki félreértené: nem, nem gyűlöltem meg őket, csupán egy másik háttértinformáció birtokába jutottam, ami segített abban, hogy tisztán lássam a jelenlegi helyzetet.
Mindenkinek nagyon ajánlom, ezt muszáj megnéznie mindenkinek, ez egy tipikusan olyan film, hogy látnod kell mielőtt meghalsz. Viszont erre a darabra érzelmileg fel kell készülni, itt nem szivárványok és ugráló pónik vannak, hanem a tömény és fájdalmas igazság Rólunk. Erre időt kell szentelni, ezt nem lehet úgy végignézni, hogy "Hopp, mennem kell hajat mosni és majd másnap folytatom.". Nem, erre időt kell szentelni.

"You are My friends. There is no greater love than for a man to lay down his life for his friends. I cannot be with you much longer, My friends. You cannot go where I am going. My commandment to you after I am gone is this: Love one another. As I have loved you, so love one another. "

10/100
- és még mindig mérföldekre állok a valóságtól.
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Jody, Lindsay019, Fanni00
2013. december 18. 12:58 #10910
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan) 10/10
Alapfilm. Egyszer mindenkinek látnia kell.
5 felhasználónak tetszik: Kazuo, Jody, janet7, Fanni00, ozoli
2013. december 18. 21:00 #10911
- törölt felhasználó -    
8 mérföld
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Jody
2013. december 18. 22:55 #10912
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Diótörő & Bolondos Karácsony / The Nutcracker & 12 Days of Christmas (1994?)
Szerencsésnek érzem magam, amiért még mindig van lehetőségem az itthoni VHS-ek megnézésére és remélem, hogy a kedvenc LG-lejátszónk még sokáig velünk marad. Így mindig lesz alkalmam újranézni gyerekkori kedvenceimet, mint például ezt a két Goodtimes különlegességet. Mit is mondhatnék? Még mindig bájos, annak ellenére, hogy a tesómmal a hozzáfűzött kommentjeinkkel szórakoztattuk magunkat és hogy könnyesre röhögtem magam (a kb. 12 éves) Marie nagy beleszerelmesedésén a Diótörőbe. A zenéje nagyon szép.
A Bolondos Karácsonyt pedig azért szeretem, mert itthon kevesen ismerik, az eredeti dalt imádom, az pedig külön koktélcseresznye a hab tetején, mikor tizedszerre éneklik el, hogy "egy foglyot egy almafán", miközben 10-20 kövér körte oda van rajzolva...
Magyar fordítás, feldobtad a napomat. _nevet.gif
10/10 (Most komolyan. Az a drága jó szívem...)

Barbie mesés Karácsonya / Barbie in 'A Christmas Carol' (2008)
Évekkel ezelőtt láttam utoljára, akkor sem teljes egészében. Most viszont már megvan DVD-n és úgyis imádom a Karácsonyi éneket, hát miért ne? Szerintem szép adaptáció, csak teljesen el kell vonatkoztatni az eredeti műtől és akkor imádni fogod. A dalok tetszettek, bár lefordíthatták volna őket, gondolom az opera-beütés miatt nem tették... Most egész nap a Jolly Old St. Nicholas és a Joy to the World jár a fejemben... biggrin.gif
A szemük kicsit furcsa volt, nem tudom, hogy mit csináltak ott az animátorok. A fehér és a piros ruha volt a legjobb.
Mivel ez is kislánykoromból jön (mármint a Barbie mesék iránti szeretet), nem tudom lepontozni:
10/10

Karácsonyi ének / A Christmas Carol (2009)
Mit mondhatnék? Ma fejeztem be a könyvet és most már biztos vagyok benne, hogy ez a leghűebb adaptáció. Azért megnézném még egyszer a musicalváltozatot is, de ha jól láttam, idén nem adja a TV.
A történet még mindig az egyik legszebb karácsonyi, imádom az egészet, úgy ahogy van. Robert Zemeckis ezzel a filmmel is bebizonyítja, hogy egy zseni (haha, ha valakinek a Polar Expressz nem lenne elég...), a színészgárda meg... le a kalappal előttük, ez a mocap azért elég nehéz dolog.
Ha lesz időm, nem tartom kizártnak, hogy megnézzem még egyszer. Bár még vár vagy tíz film, szóval sietni kell... biggrin.gif
10/10
5 felhasználónak tetszik: duracell, SmileyZ, Lady Suzy, baisée, LexiCobain
2013. december 18. 23:01 #10913
- törölt felhasználó -    
Minden kút Rómába vezet

Már korábban láttam egyszer, amikor is kevésbé nyerte el a tetszésemet, most, hogy még egyszer megnéztem, már nagyon nagyon tetszett.
10/9
5 felhasználónak tetszik: Lindsay019, House Of Wax, baisée, Jody, LexiCobain
2013. december 19. 22:15 #10914
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Pacific Rim / Tűzgyűrű (2013)
Féltem ettől a filmtől, mert mindenki az égig dicsérte, nekem pedig olyan érzésem volt, hogy csalódni fogok benne, de nem. Kiszámítható és azért látszik, hogy a történet helyett a látványra mentek, de így is élvezhető volt. A szereplők is rendben voltak, Charlie Hunnam-el már találkoztam a Sons of Anarchy című sorozatban, már ott kiderült, hogy tehetséges, szóval vele kapcsolatban nem voltak kételyeim. Rinko Kikuchi is jó színésznő, de könyörgöm, hogy lehet valakinek ilyen szinkronhangot adni? Mondjuk ez nem ellene szól, de esküszöm megszólalt és kedvem lett volna eret vágni. Idris Elba orra elé pedig toljon oda valaki egy Oscar-díjat.
Igazából ha akarnék se nagyon tudnék belekötni, mert abban a pillanatban, hogy ez a szám megszólalt, elfelejtettem a film összes hibáját. Na jó, azért ezen a szinkronon még egy darabig rágódni fogok, legközelebb csak és kizárólag eredeti hanggal fogom megnézni, mert ez így tragédia.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Christo, Alison Lerman, Jody, Lindsay019, House Of Wax
2013. december 19. 22:39 #10915
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Lady Suzy @ 2013.12.19. 22:15)
Pacific Rim / Tűzgyűrű (2013)
Féltem ettől a filmtől, mert mindenki az égig dicsérte, nekem pedig olyan érzésem volt, hogy csalódni fogok benne, de nem. Kiszámítható és azért látszik, hogy a történet helyett a látványra mentek, de így is élvezhető volt. A szereplők is rendben voltak, Charlie Hunnam-el már találkoztam a Sons of Anarchy című sorozatban, már ott kiderült, hogy tehetséges, szóval vele kapcsolatban nem voltak kételyeim. Rinko Kikuchi is jó színésznő, de könyörgöm, hogy lehet valakinek ilyen szinkronhangot adni? Mondjuk ez nem ellene szól, de esküszöm megszólalt és kedvem lett volna eret vágni. Idris Elba orra elé pedig toljon oda valaki egy Oscar-díjat. 
Igazából ha akarnék se nagyon tudnék belekötni, mert abban a pillanatban, hogy ez a szám megszólalt, elfelejtettem a film összes hibáját. Na jó, azért ezen a szinkronon még egy darabig rágódni fogok, legközelebb csak és kizárólag eredeti hanggal fogom megnézni, mert ez így tragédia. 
10/10

Jaja, ez a zene iszonyat vagány. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2013. december 20. 15:54 #10916
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
A magányos lovas (2013)

Nem olyan lett amire vártam. Végülis tetszett, jók voltak a színészek, a történet is egész izgalmas volt, de nemtudom miért a film elejétől a végéig kicsit olyan Karib-tenger kalózais érzésem volt. Johnny Depp egyébként mint minden filmjében itt is tökéletesen alakított. Ez olyan egyszer nézhető film kategória nálam. 10/6

2 Kaliber (2013)
Ez is egy meglepetés film volt számomra, mert nem igazán vagyok odáig az akciófilmekért, de úgy gondoltam már csak Denzel Washington miatt megnézem. És jól tettem mert nagyon tetszett az egész film már csak a rengeteg humor miatt is. A történet is nagyon elnyerte a tetszésem. Eddig még nem ismertem Mark Wahlberg-et de nagyon tehetséges színész, tetszett az alakítása. 10/10

A vadászat (2012)
Mivel Mads Mikkelsen a kedvenc színészem egyértelmű volt hogy megnézem. A történet nagyon megrázó hogy egy gyermeki hazugság mennyire tönkre tudja tenni egy ember életét. Voltak benne érdekes jelenetek amiket kihagyhattak volna, de összességében nagyon jó film lett. 10/8
2013. december 20. 17:34 #10917
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Női szervek/The Heat (2013)

Igazából nem tudom, hogy mi vett rá, hogy filmet nézzek, de nem bántam meg. Meglehetősen jó film lett, jók voltak a színészek, a történet is klassz volt és a poénok is jóra sikerültek. Tetszett.

9/10 beer.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax
2013. december 20. 18:46 #10918
JLaw22
JLaw22
visszatérő vendég

StátuszBe yourself ... or be Jennifer Lawrence
Hozzászólás: 451
Csatolások: 7
Azonosító: 201110
Beautiful Creatures/ Lenyűgöző teremtmények hát úgy elment... a könyvet imádtam de többet is ki lehetett volna hozni belőle!! 10/7
2013. december 20. 20:39 #10919
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Banánköztársaság (1971)

Meglepett, hogy WA filmet adnak a TV-ben, de természetesen örültem neki.
Utánozhatatlan humor. Igazi szatíra!!

10/10
2013. december 20. 21:05 #10920
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

Elpuskázva
10/4
Egyáltalán nem volt élmény, a humor erőltetett volt, még Vince Vaughn színészi játéka sem tudta feldobni, pedig nagyon vártam.. dry.gif
Az alaptörténet magában jó, de a film egy förtelem.
710 oldal 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!