Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 03. 13:37 #10861
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (SmileyZ @ 2013.12.03. 08:58)
Ez vele a problémám,plusz az ahogyan a fiúkkal bánik,mert nekem ne mondja,hogy nem érez semmit Peeta iránt,mert érez.  blush.gif De remélem összejönnek majd Gale-lel mert Peeta ezerszer jobbat érdemel.Nem azért mert Katniss nem jó ember,mert elismerem,hogy az,és megérdemli a boldogságot,mert rengeteget szenvedett az élete alatt,de ahogy játszik Peetával az szánalmas.  blush.gif

Nem te vagy az egyetlen, aki így érez Katniss iránt, viszont mindig zavarnak az ilyen ítéletek vele szemben. A csaj nyilvánvalóan szereti mindkét gyerkőcöt a maga módján, de a körülmények közt nincs ideje arra, hogy letisztázza magában, hogy ezek az érzések milyen neműek mégis. Jelen pillanatban azonban minden baráti támogatására rászorul, és ezt többé kevésbé belátják a srácok is, akik a románc nélkül is igyekeznek mellette állni. Egyszerűen nincs meg az a biztonságérzet, amin felül képes a jövőre gondolni, és ilyen kérdésekre választ adni. Ezt még a filmbe is belerakták "Csak arra tudok gondolni, hogy mennyire rettegek". A viadalba pedig már úgy megy, hogy ő márpedig itt meg fog halni, és akkor meg már nem mindegy, hogy mit tesz az utolsó napjaiban ilyen szempontból?

Azt is jól látod, hogy Katniss nem egy megszokott hős. Ő nem Rambo, nem egy egyszemélyes öncélú hadsereg. Viszont a belső tartása, a nehéz döntések, amiket hozott, szimbólummá teszik, és a többiek körülötte ezt a szimbólumot próbálják megvédeni. Nem egyedül viszi végre, amit tesz, hisz mostanra rendesen a fejére nőtt egy ügy, amiben még ő sem tudja, hogy mennyire hisz. Ettől válik érdekessé, hisz míg a Panemben őrá felnézők egy klasszikus hős figurát látnak, számunkra megadatott, hogy belássunk a kulisszák mögé, és magát az embert és az őt bábként mozgatni próbálókat is felfedjük.

Igazából esszét tudnék írni Katnissról, de lehet, hogy ez a topik nem a legmegfelelőbb pont ennek kifejtésére. wink.gif
5 felhasználónak tetszik: duracell, House Of Wax, Alison Lerman, Bettyke94, SmileyZ
2013. december 03. 23:07 #10862
- törölt felhasználó -    
We're the Millers
Elképesztően jó volt, nem tudom, miért vártam rá ennyit. Persze, kissé túlmodernizált, és vannak benne "pajkos" részek, de nem durva, undorító amerikai humorral van megspékelve, iszonyatosan aranyos! Több ilyen klassz vígjáték kellene.
10/10

This Is The End
James Franco oltári dögös a filmben, de ezen az ultranagy -nem pénisszel, F_SSZAL rendelkező mutáns ördögön nem tudom túltenni magam. Na, ez az, ami undorító. Szégyenletes film, pedig az alapötlet jó.
3/10

3 nindzsa + A 3 nindzsa nem hagyja magát
Ó, leborulok.
10/10

Madly Madagascar
Aranyos! Csodálkozom, hogy kimaradt az életemből.
10/10
5 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, baisée, Kazuo, SmileyZ, Lindsay019
2013. december 04. 00:56 #10863
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Spíler
10/10

1-2 éve, mikor először láttam én is úgy voltam vele, mint sokan, hogy A Ravasz, az Agy... és főleg a Blöff után kicsit alulmarad, nem olyan érdekes, az a "jó-jó, de mi van még?" kategória. Most, másodjára viszont oda jutottam, -magam sem hiszem el- hogy még a Blöffnél is jobb biggrin.gif Ebben a legnagyobb szerepe Johnny Quid karakterének, a soundtracknek (főleg Cookie monológja alatt a The Gun, egyszerűen zseniális) és az Egy-Két, Motyesz, CSINI BOB triumvirátusnak volt. Most már igen is látok benne pluszt a másik kettő filmhez képest. Persze mindhárom remekmű.
Amúgy a szinkron rohadt jó, mint általában az ilyen jellegű filmeknél, viszont Bob jeleneteit Tom Hardy gkohktkgefőwpuaé beszédhangja miatt (a "vallomás" után Egy-Két reakciója miatt szintén) inkább eredeti nyelven támogatom.
2 felhasználónak tetszik: Jody, sMokEe.cLouD
2013. december 04. 12:46 #10864
- törölt felhasználó -    
Lopott idő
Már nagyon régóta meg akartam nézni ezt a filmet, legfőképp Cillian Murphy és Amanda Seyfried miatt. Nagyszerű volt, személy szerint nagyon imádtam. Észbontóan csinálták meg ezt a filmet, a kosztumök, az óra a kézen meg úgy az egész. Meg maga az is, hogy a két főszereplő segíteni akar másokon és ezért lopnak időt. Justin is remekül alakított nem mellesleg. wink.gif
10/10

Mission Impossible: Fantom Protokoll/ Ghost Protocol
Ahhoz képest, hogy nem sok kedvem volt megnézni kellemesen csalódtam benne.
Szerintem egy nagyon izgalmas, érdekes film volt, és ugyan nem 100%-os a Happy End a végén, de nagyon jó! thumbsup.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Bettyke94, House Of Wax, SmileyZ, Lindsay019, LexiCobain, ozoli
2013. december 04. 16:46 #10865
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Vágy és vezeklés (2007)
Most hagytam abba a film nézését, és nekem nagyon tetszett. Imádom az ilyen háborúsabb drámákat. Bár egy kicsit Örvény és Birdsong beütése volt, mert az is egy picit zavarosabb volt, meg vissza tekintősebb, de ezért is imádtam annyira. Nem csodálom, hogy nyert Oscart mert nagyon jóra sikeredett. James ismét nagyot alakított, és még mindig r*hadt helyes egy fickó. Sok helyen olvastam, hogy ez eléggé siratós film, de nem tudom, nekem valahogy ez a része nem jött át. Egy helyen sírtam: amikor az a sok lány holttest volt fektetve a fűre, és James megtalálta őket. Na ott tiszta libabőrös lettem, és már a könnyek is jöttek. unsure.gif A vége is nagyon szomorú volt meg az, hogy nem tudtak úgy együtt lenni, mert mind a ketten meghaltak. Ezeken nem is sírtam, hanem ahogy bele gondoltam, az volt nagyon rossz. Keira gyönyörű volt az egész filmben. Nem tudom, hogy hogyan csinálta, de nagyon szép volt, és az alakítására sem lehet panaszom. Így összességében nagyon tetszett, és nekem átjött az a drámai film hatása.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, sMokEe.cLouD
2013. december 04. 16:57 #10866
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Hellraiser 6

Élvezhetetlen, elcsinált förtelem volt az egész film. Pinhead karaktere nevetséges volt, a főszereplő férfi meg kifejezetten irritáló volt. A kockának is tulajdonképpen nem tulajdonítottak fontosabb szerepet. Utálom az új cenobitákat, annyira elcs*szett lett mindegyik. Minél több része van neki, annál alacsonyabb a színvonal.
A nyomába se ér az eredetinek...több volt benne a mell és "mindjárt szexelnek" jelenet, mint a parás rész. Nem tudom, hogy gondolta a rendező, hogy egy ilyen undormányt kiad a kezei közül. Egyszerűen nem tudtam átadni magam a filmnek, alig vártam már, hogy vége legyen.

10/1 (bocsi Clive Barker, ne küldj érte a pokolba)
2013. december 04. 20:27 #10867
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Now You See Me/ Szemfényvesztők

Hatalmas film! Teljesen a megszállottja lettem, pedig nem nagy kedvvel ültem le megnézni a filmet. Imádtam a szereplőket, Mark Ruffalo amúgy is nagy kedvencem, de a többi színész, többek között Dave Franco vagy Jesse Eisenberg is nagyon ott volt. A végén pedig olyan csattanó volt, amit álmomba se gondoltam volna. Pörgős, izgalmas, tele fordulatokkal, és egy kis romantikával fűszerezve, én imádtam laugh.gif
10/10
9 felhasználónak tetszik: Kazuo, benyaw93, SmileyZ, House Of Wax, baisée, Lindsay019, Lady Suzy, Jody, ozoli
2013. december 05. 17:19 #10868
- törölt felhasználó -    
Idézet (baisée @ 2013.12.04. 16:46)
Vágy és vezeklés (2007)Sok helyen olvastam, hogy ez eléggé siratós film, de nem tudom, nekem valahogy ez a része nem jött át. .
10/10

Amikor először láttam, sírtam vagy félórán át rohog.gif rohog.gif A könyv is ugyanilyen jó wub.gif
3 felhasználónak tetszik: baisée, Kazuo, LexiCobain
2013. december 05. 22:07 #10869
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Jégvarázs / Frozen (2013) (3D)
El sem hiszem, hogy végre eljött a nap, hogy láthattam és leírhatom ezeket a sorokat. Nem is tudom, hogy kezdjem. A rövidfilmről inkább most nem írok, lássuk a kezdődést: a nagy sötétben egyszer csak felszólal a norvég népdal, az Eatnemen Vuelie és kész, ennyi, a hangulat már is adott. Aztán a Disneys logó - amit annyira szeretek a When You Wish Upon a Starral -, is erre a dallamra jön be. Gyönyörű volt. Tényleg úgy éreztem, mintha a 90-es évek hangulatát idézné meg: a Pocahontasra emlékeztetett. Aztán ez egybeolvadva a jégaratók (bocsánat, jegesemberek - LOL) dalával, ami szintén régies stílusú volt. És aztán ott volt a kis Kristoff és a kis Anna és Elsa és a szüleik és nem akartam elhinni, hogy tényleg látom.
És eszembe jut, hogy részemről tartozik egy kis háttértörténet mindehhez: még mindig emlékszem a napra, amikor keresgélés közben ráakadtam valamire: egy oldalra, ami arról írt, hogy a Disney mesét tervezett a hókirálynőről, de végül visszavonták a projektet. Emlékszem, hogy mennyire szomorú voltam. Aztán 2009-ben bejelentették, hogy mégis megcsinálják. És azóta vártam/vártunk erre a napra. Szinte mindent tudtam róla már előre de ahogyan Josh Gad is fogalmazott annak idején, ez a mese "beyond my wildest dream"...
Szóval mivel tartanom kellene magam ahhoz, hogy nem spoilerezek, hogy továbbadhassam az érzelmeim, ezért megpróbálom. Tehát bevallom nőiesen, sok résznél sikerült megkönnyeznem, bár ez azért is volt, mert voltak dalok, amik már az emlékemben éltek: például mikor annak idején először hallottam részletet a Let it Go-ból. Csodálatos volt az egész, az animáció gyönyörű volt, főleg Elsa palotája. Hogy mennyire csodásan animálták a havat és a jeget és egyszerűen mindent...
A vége még így is fantasztikus lett, hogy tudtam, mi fog történni. A trollokban sem csalódtam és nekem minden dal tetszett. Voltak ugyan konkrét sorok, amiket szótag pontos meghagyása egyszerűen meggyilkolt (pl. Let it Go - Legyen hó: most komolyan?!), de az énekhangok legalább egész jók voltak és Vágó Detti sem idegesített annyira.
Kedves Jennifer Lee! Tudom, hogy Chris Buck is segített benne, de a történetet te ötlötted ki és kérlek, maradj a Disneynél! Csodálatos, amit csinálsz, ez a mese jobb lett, mint a Rontó Ralph!
Remélem, hogy a Lopez házaspár tényleg dolgozik még valami Disney mesén, pl. Giants vagy Moana, mert nagyon jó zenét szereznek. Na és persze Christophe Beck is, a score-ra sem lehet panasz.
Hogy egy külföldi kritikát idézzek: a Disney nem az új Pixar. A Disney az ÚJ Disney. Hivatalosan is visszatért. Az Aranyhaj és a Rontó Ralph csak a bevezetés volt. Ez nem az új reneszánsz, egyszerűen egy új, csodás korszak.
Hogy túlzok-e? Abszolút nem. Azt tudom tanácsolni, hogy mindenki nézze meg, mert abszolút megéri, ha csak 2D-ben is. (Bár vannak dolgok, amikért szerintem megéri a 3D-t választani, de a látvány mindenképpen átjön.)
És most, hogy láttam, már nem érdekel, hogy milyen a TWR vagy az összes többi ebben az évben. Mert biztos, hogy ez a legjobb. Kedves Akadémia! Elhiszem, hogy ti még képesek lennétek akkor is díjat adni a Pixarnak, mikor nem ad ki új mesét, de vegyétek már észre, hogy a WDAS rég utolérte! Ez már tavaly megtörtént. Megszakad a szívem, amiért a Rontó Ralph nem kapta meg. 12 év után itt az ideje, hogy a 13. alkalommal megkapja az első animációs Oscart. (Ráadásul ez nem csak az én véleményem.)
Nem mondanám, hogy 10/10, mert ha amolyan voxosan azt mondom, hogy nálam 100%, még azt is kevésnek érzem. smileeee.gif
Köszönöm, hogy annyi idő után ismét érezhettem ezt a hangulatot, a gyerekkorom hangulatát, a Disney reneszánsz érzését! heart.gif

"Born of cold and winter air
And mountain rain combining
This icy force both foul and fair
Has a frozen heart worth mining

So cut through the heart, cold and clear
Strike for love and strike for fear
See the beauty, sharp and sheer
Split the ice apart and break the frozen heart"
6 felhasználónak tetszik: Bettyke94, riri17, Alison Lerman, duracell, Lady Suzy, ozoli
2013. december 05. 22:19 #10870
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Dorian Gray (2009)
Nagyon durva. Az eleje - egészen addig, ami az álarcos bál UTÁN történik - nagyon tetszett. Olyan jó hangulata volt az egésznek, aztán kezdett a film átmenni horrorba. A vége kiszámítható volt, de ennek ellenére ütős befejezés. Kedvenc jelenetem - az álarcos bál.
9/10
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Lindsay019, Lady Suzy, Jody
2013. december 06. 22:32 #10871
- törölt felhasználó -    
Frozen
Ó. Ó!
Csodálatos volt. Csodálatos. A filmzenék... most is azt hallgatom. A Demi Lovato-féle Let It Go BORZALMAS Idináéhoz képest. Az összes karakter roppant imádnivaló, és persze Olaf vált a legnagyobb kedvencemmé. Alig várom, hogy kijöjjön DVD-n, és megnézzem HD-ban. Lehet, hogy befizetek rá még egyszer. rolleyes.gif
9/10
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Lindsay019, duracell, Lady Suzy
2013. december 06. 22:44 #10872
Elody Lovell
Elody Lovell

StátuszTeen Wolf Je'taime
Hozzászólás: 523
Csatolások: 0
Azonosító: 214488
Éhezők viadal-Futótűz biggrin.gif
IMÁDOM wub.gif
2013. december 07. 08:03 #10873
- törölt felhasználó -    
Az Éhezők Viadala: Futótűz (2013)

Tegnap a barátnőm elrángatott a moziba,hogy nézzem már végig vele,de nekem igazából semmi kedvem se volt,mert nálam Az Éhezők Viadala első része hatalmasat bukott. Anno mindenki annyira istenítette a filmet ezért én is megnéztem, de az én tetszésemet végkép nem nyerte el. Viszont a második részben kellemeset csalódtam, igazán tetszett. Ha esetleg rá vettem volna magam arra,hogy a film előtt megnézzek egy-két előzetest akkor lehetséges boldog fejjel ültem volna be a moziba. Az első részben az volt a legnagyobb bajom,hogy a viadalt röviden muatták be,de a második részben ahogy észre vettem olyan hosszúságú volt a vidal amennyinek lennie kellene. Nem olvastam a könyvet szóval nem tudom részletezni mit hagytak ki belőle. Ez a rész egy kicsit megrázó is volt, főleg, hogy sok olyan jelenet van benne ami képes megsiratattni az embert. Megszakadt a szívem amikor a 8. körzetben voltak és Katniss mondott pár szót arról a kislányról,Rue-ról. Aztán ott volt az a öreg néni is, aki belement abba ködbe, ott is már eléggé könnyes volt a szemem. Úgy gondolom ebben a részben túl sok volt a Katniss & Peeta szerep, az első részben ki nem álhattam Piti szerepét,mert eléggé nyápic volt, viszont ebbe a részben már kifejezetten megtetszett. Nem hittem a szememnek amikor megláttam a filmben Sam Claflint, nem tudtam ő is szerepelni fog benne,de nagyon imádtam a karakterét, a barátnőmmel ott olvadoztunk rajta. A film legnagyobb karaktere Johanna volt, amikor szó szerint elkezdett szriptízelni már tudtam,hogy imádni fogom. Le a kalappal Elizabeth Banks előtt,hogy ilyen nagyszerűen megtudja formázni Effie szerepét,de tényleg. Nagyon idegesítő nőszemély az az Effie, nem szimptakizálok vele,de Elizabeth tényleg nagyszerűen megformázza a szerepét. Cinna pedig az én szerelmem, komolyan annyira tetszik a karakte, azt hittem ott is elsírom magam amikor mentek az őrök és megverték őt. Jennifer Lawrence-ben sem csalódtam, az első részben is tetszett Katniss szerepe, de ebbe valamivel másabb. Annyira örültem volna,ha Liam Hemsworth több jelenetet kap, Gale a kedvencem a filmből szóval... Donald Sutherland általában mindig rosszfiút alakít, nem tudnék nála jobb színészt Snow elnökúr helyére, de azért eléggé nagy mocsadék, hogy minden áron megakarta öletni Katnisst. Nagyon sok olyan jelenet volt amik a szívbajt hozák rám. Főleg amikor megjelentek azok a pávián majmok, a moziba mindenki magán röhögött hogy majdnem szívbajt kapott. rohog.gif A végén a bártnőm is röhögött rajtam amikor Gale közölte Katniss-szel,hogy a 12. körzet nem létezik többé,Katniss csak nézett és előjött az a fecsegőposzáta vagy mi én meg csak kérdeztem hogy "Most mi van? Ennyi?". biggrin.gif A vártál is jobb film lett, szerintem minden dicséretet amit kap a film azt mindet teljes mértékben megérdemli. 10/10
5 felhasználónak tetszik: bitchina, Jody, House Of Wax, sMokEe.cLouD, ozoli
2013. december 08. 13:38 #10874
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
A kislány, aki az utcánkban lakik
7/10

Hívatlanok
7/10

Szegény Dzsoni és Árnika tongue.gif
9/10

Született gyilkosok
8.5/10

Született bankrablók
10/10

Túl a barátságon
112/10
3 felhasználónak tetszik: Jody, House Of Wax, Kazuo
2013. december 08. 19:28 #10875
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Hunger Games: Catching Fire / Az Éhezők Viadala: Futótűz

Előttem már mindenki agyondicsérte a filmet, szóval sok mondanivalóm nem maradt. Könyvhűek voltak, mégis tudtam izgulni a szereplőkért, pedig tudtam, hogy fog végződni. Mindenki belerázódott a karakterébe, összeszokott csapat lettek és ez meglátszik a játékukon is. Az első rész után nagy a fejlődés, élveztem a film minden percét.
10/10, piros pont a záró mockingjayért, ott kirázott a hideg.
http://www.kephost.com/images4/2013/12/8/a1_2013_12_8_jzob1chvf7.gif
8 felhasználónak tetszik: baisée, BunnyGirl, SmileyZ, House Of Wax, Alison Lerman, Lindsay019, duracell, Lady Suzy
2013. december 08. 22:30 #10876
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Hours (2013)

10/10

Drága Goldman már hetek óta fűzi a fejemet, és tényleg meg is akartam nézni, nos, most végre sikerült.
A történet annyiban kiszámítható, hogy egyértelmű, hogy happy end lesz, ennek ellenére akad néhány izgalmas helyzet, ami bonyolítja a dolgokat. És ismét káromkodhattam az egyik kedvenc témámon, az emberi önzőségen. Részleteket nem mesélek, nézze meg mindenki maga.
Paul csodálatos. Amellett, hogy még koszosan, karikás szemekkel, cserepes szájjal is dögös, remekül hozza a boldog/elkeseredett/önfeláldozó férfi szerepét. Ahogy szeretetteljesen a feleségére néz, ahogy könnybe lábad a szeme, ahogy ordít és még a nyál is kifröccsen a szájából... a kedvenc jelenetem mégis az, amikor a karjában tartja a kicsit és azt mondja: I know you, baby, i know you. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Genevieve, Jody, goldman
2013. december 09. 00:03 #10877
- törölt felhasználó -    
Holdhercegnő
Aranyos történet, a maga módján igazán lekötött.Csodálatos a film képi világa.
9/10

Frida
Nem tudom, hogy miért csak most néztem meg.Hihetetlenül tetszett.Szegény Fridának nagyon sok szenvedésen kellett keresztül mennie. sad.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Alison Lerman
2013. december 09. 10:07 #10878
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
The Rocky Horror Picture Show (1975)

Ezzel bajban vagyok,mert egyrészt nagy hülyeségnek tartom és semmi értelmét nem láttam,másrészt meg magával ragadott az a bolond filmbéli világ és a zenék is tetszettek.Különösen amit Eddie énekelt,azt sokszor meghallgattam utána. laugh.gif Susan Sarandon-t én nagyon kedvelem,itt is,habár olyan eget rengetően nagy szerepe nem volt. blush.gif A legjobban talán azt az izmos gyereket bírtam,amikor együtt vacsoráztak az orvossal és az mondta neki,hogy idegenek,akkor az a srác olyan bamba képet vágott,vagy 10-szer egymás után megnéztem. _nevet.gif

10/3.5

Charlie és a csokigyár

Láttam már korábban,de akkor annyira nem jött be,most viszont imádtam. blush.gif Johnny Depp és Helena Bonham Carter hozták a szokásos formájukat,a kisfiú és a nagypapája nagyon aranyosak voltak ahogy a történet is,AnnaSophia Robb állandó rágózásától viszont a falnak mentem volna. dry.gif Jó,hogy ennyi csokit mutattak,a végén neki álltam enni a mikulás csokijaim. rohog.gif

10/9

Az Árva (Orphan,2009)

Ezt is láttam már,de még itt erről sem írtam véleményt.Jó film,a szereplőkre sem lehet panasz,Esther-t végig megakartam verni,meg kinyírni,de ez így van rendjén. rohog.gif A nő helyében viszont én már komolyan megbolondultam volna. blush.gif

10/9

Családi üzelmek (We're the Millers,2013)

Bár tetszett,de nem bántam meg amiért nem a moziban néztem meg. blush.gif Azért jó volt,lehetett rajta nevetni. smileeee.gif

10/8

Párizsból szeretettel (From Paris with Love,2010)

Ezt IMÁDTAM!! heart.gif Egyetlen rossz szavam nem lehet erre a filmre. laugh.gif John Travolta heart.gif még sosem okozott csalódást,Jonathan Rhys-Meyers-t heart.gif pedig már csak a cuki képe miatt is érdemes nézni. rohog.gif Na jó azért hozzátenném jó színész is,és imádom a hangját,habár ezt szinkronosan néztem,így azt pont nem hallottam. _nevet.gif A végén annyira lehetett tudni,hogy mi lesz,hogy úgy is meg kell húznia a ravaszt a srácnak. blush.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: baisée, House Of Wax
2013. december 09. 10:51 #10879
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Frances Ha
Két hete láttam a Művész moziban (ahol megjegyzem, ideiglenes diákra nem adnak kedvezményt, csak tisztességesre - mekkora marhaság már, nem tehetek róla, hogy nem bírják év eleje óta kiküldeni azt a rohadt igazolványt...), de még most is sokat gondolok rá.
Aki ismeri és szereti a GIRLS (Csajok) című sorozatot, annak merem ajánlani a filmet, még egy színészt is átvettek belőle, csak a félexplicit szexet hagyták ki. Azért van rá kendőzetlen utalás, de nem mutatják meg, mint a GIRLS-ben, és nem is azon van a hangsúly. A téma hasonló, ha nem ugyanaz: New York-i önkeresés huszonévesen. Frances karaktere elbűvölő, abszolút tudtam vele azonosulni, mikor kijöttünk barátnőmmel a moziból, Francesnek éreztem magam. Mondjuk alapból azért választottuk ezt a filmet, mert otthon, mikor megpróbáltuk eldönteni, mire üljünk be, és a trailert néztük, barátnőm rögtön felkiáltott, hogy "úristen, ő tök olyan, mint te!" Greta Gerwiggel itt találkoztam először, de remélem, lesz hozzá még szerencsém (csak rajtam múlik), mert nagyon tetszett az alakítása (mivel besegített az írásba, szerintem sok közös vonása van Frances-szel a való életben is, az interjúkból is ez jön le). Annyira természetesen formálta meg a karaktert, imádtam a férfias, tenyeres-talpas járását, azt a kissé szeleburdi viselkedését - szerintem ezért is ment olyan zökkenőmentesen számomra a szerepbeképzelés már az első néhány perctől. A dialógusok nagyon tetszettek, sokszor úgy tűnt, mintha improvizáltak volna, ezért valósághűek voltak a jelenetek. Az meg, hogy fekete-fehérben ment az egész, piros pont.
(A mozi előterében osztogattak kis szórólapot a filmről, amin kihangsúlyozták Frances párizsi kiruccanását, pedig nekem nem tűnt valami jelentőségteljes élménynek. Szóval ez kicsit meglepett, rosszul éreztem magam, hogy nem figyeltem eléggé.)
Mindent összevetve egy könnyed, szórakoztató film, aki vevő az ilyesmire, tessék megnézni. Több, mint amit a trailer mutat, egyébként.
A hatás miatt 10/12.
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, mse90
2013. december 10. 00:50 #10880
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Texas Chainsaw - Az örökség 2013

SPOILER!!!
Egy hete horrorfilm invázió van nálam. A sok jó dráma és művészfilm közé bevegyítek némi vért is, de hát ezt kihagyhattam volna. Te jó jézus, mit vétettem?? ohmy.gif Ez nem örökség, hanem ökörség, de a javából. omg.gif Kezdem ott, hogy lassan majdnem az egész sorozatot láttam, némelyik film tetszett is, de ez maga volt a megveszekedett förtelem. Ki volt az az agybeteg nagyon idióta, aki ezt kigondolta, ráadásul filmre vitte? A főhősnő, alias Miss Mészáros Vért Örököltem Csak Még Nem Tudok Róla elindul a haverjaival átvenni az "ökörségét". Oké, stimm. Elcsapnak egy fickót, hogy kiengeszteljék, rögtön magukkal is viszik Elhunyt Ámde Életében Kannibál Nagyi házába őt is legott. Aztán elmennek vásárolni, új barátjukat meg otthagyják a szép nagy házban, mert hát miért ne, ezer éve ismerik nemde? Az meg kirablás céljából feltúrja a fél házat és sajnos rátalál arra is, amire nem kéne. Szívás. Basszus, mondjuk én is kinyírtam volna azt a tenyérbemászó képű kis tolvajt, de hagyjuk már! Aztán elszabadul a Fogyatékos Fűrészlóbáló, jön a kaszab, aminek túl sok értelme nincs. Meg Főhősnő Kanija megbügyürkészi Főhősnő Legjobb Barinőjét, nehogy már sajnáljuk, amikor ők is fel lesznek koncolva Fogyatékos Uncsitesó által. Mert mindenki aljas, disznó, szemét, csak Mr Fogyatékos Örök Életű Fűrészlóbáló nem, mert hát ő csak bosszút áll a kannibál kegyetlen gyilkos családját kiirtó kisvárosi csőcseléken. Csóri! Még egy könnycseppet is elhullajtottam érte, komolyan. Főhősnő meg, miután Fűrészlóba Uncsitesó minden haverját kinyírja, naná, hogy vele ért mélységesen egyet, elvégre ő az egyetlen élő rokona, hát megtartja, mint egy háziállatot. Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok az??!! Ki találta eztet ki? Ráadásul ha ez az eredeti, 74-es film folytatása, mitől ilyen rohadt fiatal mindenki? Főhősnő, ahhoz képest, hogy vagy 40 éves, kinéz max 24-nek, Idegbeteg Fűrészlóbának meg rohadt jót tett az a 40 év a setét, dohos pincében, jobb, mint újkorában, és még a karja is kinőtt, vagy mi. omg.gif És akkor még a színészi játékról nem is szóltam, de asszem elég annyit mondanom, hogy itt az Oscar-díjra csak a láncfűrész esélyes, ő legalább azt alakítja, amit kell. Megvedlettem, komolyan. omg.gif Régen hozott ki a sodromból egy film, de ez túlment minden határon. Atom gáz!
7 felhasználónak tetszik: Kazuo, Genevieve, Jody, Alison Lerman, Bettyke94, Christo, House Of Wax
710 oldal 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!