Rambo III.
Az utóbbi időben az iskola, a hajtás, a tanulás, a kémia, a szakkörök, a foci és a versenyek miatt szinte egyáltalán nem tévéztem, csak zenét hallgattam, és ültem a könyv fölött, ezért most, vagyis tegnap bepótoltam a hiányosságaim egy részét, mármint, ami a Stallone-filmek elhanyagolását illeti. Nem hiszem, hogy van film, amit többször láttam, mint a Rocky és Rambo filmek bármelyike, de szerintem ezt már az is tudja rólam, aki nem ismer.. és nem akarja tudni.

Visszatérve a filmhez. Attól eltekintve, hogy már oda-vissza fújom a szöveget és tudom, hogy mikor mi jön, még mindig szívrohamot kapok, amikor látom a film elején az első képkockákon John Rambo-t. Még mindig le tud kötni, még mindig magával ragad, még mindig tökéletesen bele tudom élni magam, és maga a történet is lebilincsel, akkor is, ha alapjáratban nem nagy durranás. Szerintem ezzel csak én vagyok így, de nem tudom megunni.
#StalloneRulzEver
10/10**
Love Story
Nagyon rég volt, hogy utoljára láttam, és megmondom őszintén, nagyon tartottam leülni megnézni a labilis idegrendszeremmel, mert oké, ha egyedül elsírdogálok rajta, de tesóm és anya is ott volt, szóval ez kicsit húzósabb volt úgy. Mázlim volt, ha mondhatom ezt, mert anya elaludt, tesó kiment a szobából laptopozni, így szinte egyedül maradtam, egészen addig, amíg Oliver és Jenny össze nem vesztek
(tudjuk, az a rész, amikor Jenny eltűnik, Oliver keresi, de nem találja) mert akkor bejött apa nézni velem. Ez annyiban volt szívás, hogy én már annál a résznél bőgni kezdtem, amikor kiderül, hogy a lány haldoklik. Fent ültem az ágyon, mellettem anya aludt, lent a szőnyegen apa ült, és kajált. Most először életemben hálát adtam az égnek, hogy apa náthás, mert az ő orrfújása elnyomta az én szipogásomat. Visszatérve a filmhez: Amikor Oliver sétál az utcán, és szól a zene.. a szívem szakadt meg.. innentől kezdve már az egészet végigbőgtem. Amikor Jenn már az ágyon feküdt a kórházban, Oliver, pedig odabújt mellé, és megölelte.. nem fogok hazudni, kitört belőlem a zokogás. Az utolsó párbeszéd pedig..
" - Sajnálom Oliver.
- A szeretet arról szól, hogy soha nem kell kimondanod ezt a szót."
Sikerült 39.6-os lázat produkálnom, de azt mondom, hogy megérte, akkor is, ha ettől egy retardált idiótának is tűnök. Életemben nem bőgtem még így filmen, de azt is hozzá kell tennem, hogy ilyen gyönyörű filmet sem láttam még soha életemben.
10/10**