Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 05. 21:50 #10581
- törölt felhasználó -    
Álmosvölgy legendája
Kölyökként imádtam a fej nélküli lovas történetét, azt hittem, hogy ijesztgetős film, mert utoljára tízéves koromban láthattam, és emlékszem, majd' betojtam a takaró alatt rohog.gif Annyira gyönyörű az a város.
9/10
10 felhasználónak tetszik: duracell, chelseagirl18, Misao, Bessie, Barbus87, Kazuo, Lindsay019, Alison Lerman, Sztár Mániás, Jody
2013. október 05. 22:20 #10582
Tímeea
Tímeea
V.I.P ❤

StátuszYou'll never see a happy ungrateful person.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1566
Csatolások: 535
Azonosító: 203278
Felhők fölött 3 méterrel biggrin.gif
2013. október 06. 12:40 #10583
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Thor (2011)
Először is utálom, ha a jó és a rossz félre is ilyen jó pasikat tolnak be, mert soha nem tudom eldönteni, hogy kinek szurkoljak. rohog.gif Nagy reményekkel ültem neki ennek a filmnek, de vegyes érzésekkel fejeztem be. A szereplőgárda tökéletes volt, a történet is magával ragadott, a látvány viszont nekem kicsit sok volt. Voltak benne részek, amiket nagyon jól megcsináltak, de ezek a folyamatos szuper effektek engem a sírba visznek. Mint az a szivárványhíd, vagy mi az isten. Utoljára ilyet szerintem az Én kicsi pónimban láttam. Egy valami zavaró tényező volt még, és azok az utalgatások az előző Marvel-filmekre. Szépen meg lehet keverni azt, aki még soha nem látott egy Marvel-filmet se - jelen esetben személyemet, aki az X-Menig jutott, de azzal nem vagyok előrébb. Mint amikor mondanak valamit a Vasemberből, én meg bámulok értetlenül, hogy már megint miről maradtam le. De összességében egyáltalán nem volt rossz, kíváncsi vagyok a következő részére.
10/8
8 felhasználónak tetszik: Bessie, baisée, House Of Wax, SmileyZ, Lindsay019, Alison Lerman, Évike12, Jody
2013. október 06. 12:52 #10584
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Curse of Chucky (2013)
Nem volt rossz, de közel sem volt olyan jó, mint a régi Chuckys filmek. Azért a vége milyen poén volt már. _nevet.gif thumbsup.gif

6/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lil98, benyaw93, Évike12, Jody
2013. október 06. 13:27 #10585
- törölt felhasználó -    
Prometheus (2012)

Na ismét egy Charlize Theronos film. Habár nem volt sok szerepe, de miatta képes voltam megnézni. Most annyira nem nyerte el a tetszésem a szerepe. Nem illett hozzá, de magához képest jól alakitott. A film maga nézhető volt. Nekem tetszett. Észrevettem, hogy nagyon mentek a "kinézetre", amit valóban jól megoldottak. Néha elgondolkozok azon, hogy lehetséges ilyen szörnyeket, helyeket, 3D-s kivetitésekek számitógép segitségével megoldani. Mikre képes az ember és a magas szintű technológia már. smileeee.gif Nem kis munka lehet elkésziteni ezt az egészet, a közel 2 órás filmnek. A filmben volt 1-2 rész mikor néztem nagyokat, mert a hányinger kerülgetett. Gondolok arra a "kabinos" részre, mikor a csaj kivetette azt az undormányt a hasából a gép szerkezetével. Pfehj. bad.gif Nekem Noomi Rapace és a Michael Fassbender szerepe tetszett a legjobban. Kiváncsi leszek a 2. részre is. Csak Charlize nélkül.. sad.gif

10 / 8.5

A rém (2003)

Ehhez foghatót se láttam még. Nagyon klassz film lett. Jó történet, ami ráadásul igaz történt alapján is készült. Remek. Egyébként ez is egy Charlize film, amiben főszereplő volt a "drágám", rohog.gif Christina Riccivel karöltve. Szerintem tök jó páros voltak. A "rém k*rva" és a leszbikus, szerény lányka. laugh.gif Mik vannak. Én élveztem a film nézését, egy percre nem vettem le róla a szemem, és követtem az eseményeket, ami számomra világos volt, mert nem bonyolitották túl szerencsére. Szegény Charlizet jól elcsúfitoták. Nem áll jól neki a barna szem és a háj. laugh.gif Ez a szerepe pedig kiváló volt szinte. Annyira át tudta éreztetni az emberrel, hogy egy utcalány, aki cigizik, dohányzik. Feldobta a filmet. Ricci kisasszonyság is egész jól játszott. A lapos szerep illett hozzá. Azok a forró csókjelenetek pedig viccesek voltak. biggrin.gif

10 / 9.5
2 felhasználónak tetszik: baisée, Bessie
2013. október 06. 13:29 #10586
bogi2528
bogi2528
visszatérő vendég

StátuszHarry Styles ♥ Alex Turner ♥ Evan Peters ♥ Arielle Vandenberg ♥ Perrie Edwards ♥
Hozzászólás: 309
Csatolások: 6
Azonosító: 148076
Én a Beautiful Creatures/Lenyűgöző teremtmények című filmet láttam legutóbb és tetszett. Bár sokban eltér a könyvtől és furcsa a vége.
2013. október 06. 13:56 #10587
krisztucsá
krisztucsá
visszatérő vendég

Státusz"If you love me right, we fuck for life."
Hozzászólás: 354
Csatolások: 12
Azonosító: 192108
This is us-t <3 wub.gif
2013. október 06. 17:31 #10588
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég

StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Elszántam magam, hogy megnézzem Az Éhezők Viadalát.Bár a könyvet még nem olvastam, a film egész jó volt, de valami hiányzott nekem belőle, amit remélem hogy a folytatásában már látni fogok. happy.gif

7/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bessie
2013. október 06. 17:32 #10589
- törölt felhasználó -    
Thousand Words- Ezer szó (2012)

Taxi 4. (2007) biggrin.gif heart.gif
2013. október 06. 17:56 #10590
Paul_Wesley
Paul_Wesley
visszatérő vendég

Státusz- Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 460
Csatolások: 0
Azonosító: 156594
Tegnap Az Éhezők Viadalát! wink.gif
8 / 10
1 felhasználónak tetszik: Whiteberry
2013. október 07. 06:55 #10591
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Az éhezők viadala.

Egyszer már elkezdtem, de akkor olyan szinten untatott, hogy végig lapozgattam az egészet, így lényegében nem is jött le, hogy miről is szól a film. Utána többször gondoltam rá, hogy adnom kéne neki egy esélyt, így most, amikor a tvben ment rászántam magam és belevágtam.
Az elején kicsit nehezen fogtam fel a dolgokat, de ahogy haladtak az események elkezdtem élvezni a filmet, és azon kaptam magam, hogy éjfél után a sok reklám ellenére még mindig nézem a filmet, és izgulok, hogy vajon mi fog történni. Azt hiszem két féle ember van: aki baromi unja ezt a filmet, és aki (ha nyitott az ilyesmire) nagyon is élvezi. Nekem tetszett, bánom is hogy nem néztem meg előbb. Szuper színészek vannak benne, jó a látványvilág, és izgis is. Így már én is kíváncsi vagyok a folytatásra. smileeee.gif

10/9
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy, Whiteberry, bitchina, Lindsay019, Paul_Wesley, cukorbogyo, Jody
2013. október 07. 08:36 #10592
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Vakszerencse * Runner Runner /2013/
Nem véletlen akartam én megnézni ezt a filmet mindenáron. A maga kategóriájában ez egy nagyon jó film volt.
Ben Affleck sosem volt a kedvencem, mármint bajom sosem volt vele, mindig is tehetségesnek tartottam de nem figyeltem rá sosem. A játéka lenyűgöző volt, mint mindig.
Gemma Arterton karaktere annyira semleges volt. Nekem egyáltalán nem tetszett, maga Gemma játéka sem, bár ezt a karaktert nem tudom lehetett-e jól játszani!
Justin Timberlake ( heart.gif) hát, mamám! Nem titok ha elmondom, csakis kizárólag ő keltette fel a figyelmemet erre a filmre. Nagyon ügyes és hiteles volt, csak ültem és csodáltam! Ő tipikusan az a példa, hogy elkezdte a színészetet, nekem egyáltalán nem volt hiteles, de szerepelt több filmben, tanult és igencsak kiforrta magát. Imádtam! Az meg pláne javította a filmet, hogy 10 percenként benyomtak róla egy nagyon közeli képet rohog.gif Erősen próbálkoztam, hogy ne olvadjak bele a székbe! rohog.gif

10*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lindsay019, Évike12
2013. október 07. 09:25 #10593
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Bérgyilkosék (Killers,2010)

Az első kb 35 perc egyáltalán nem tetszett,majd a szülinapi buli utáni reggeltől már kezdtek beindulni a dolgok és onnantól kezdve nagyon bírtam laugh.gif Ashton Kutcher-t mint embert nem igazán kedvelem,de a filmjeit igen,és ebben meg olyan volt mint valami édes kis kölyökkutya wub3.gif rohog.gif Vicces volt,és néhány beszólás nagyon tetszett laugh.gif

10/8

Itt a vége (This Is the End,2013)

Ezzel vártam 4 napot,hogy véleményt írjak róla addig próbáltam emésztgetni blush.gif Hogy ez mi akart lenni arra a mai napig nem tudtam rájönni think.gif Ha tudtam volna,hogy Seth Rogen-nek ennyi köze volt a filmhez,nem biztos,hogy megnézem,mert az ő meg az én humorom közt ég és föld a különbség blush.gif Mégis itt még őt tartottam a legnormálisabbnak az összes színész közül blush.gif James Franco pedig az egyetlen volt akin talán háromszor sikerült nevetnem,de ez minden blush.gif Nem értem különben,hogy miért kell a színészeket állandóan agyatlan,beképzelt,füves barmokként beállítani,bár lehet van benne valami,nem tudhatom.Mikor megjelent a Backstreet Boys már nem is csodálkoztam.Tudom sokan imádják őket a mai napig,de én sosem szerettem a kisfiús bandákat blush.gif Amikor elkezdenek "szexisen" táncolni a legtöbb lány nyáladzik én meg könyörgök a gyomromnak,hogy ne forduljon fel blush.gif Az egyetlen szerencséjük,hogy ezt a számukat éppenséggel szeretem,így annyira nem rontottak a helyzeten blush.gif Értelmi szintjét nézve ez testvére lehetne a Rapture-Palooza-nak már csak Anna hiányzott belőle blush.gif Mint film számomra értékelhetetlen mint szórakoztató műsor viszont jó,csak tőlem mint mondtam ezek a poénok távol állnak blush.gif Rengeteget gondoltam később is arra amik ebben történtek,szóval hatása az volt neki,csak nem biztos,hogy jó.Igazából bajban vagyok vele,mégis inkább a nem tetszik fele hajlok.Bár kétségtelen,hogy jó ötlet volt egy ilyet is forgatni,legalábbis számomra ez újdonság volt blush.gif Még annyit,hogy Emma Watson helyében meggondolnám mihez adom a nevem.A többieken nem lepődöm meg de tőle többet vártam blush.gif

10/3

Lovelace (2013)

Spoileres
Nem voltam rá kíváncsi viszont miután megjelent annyiszor elém került,hogy csak megnéztem.A színészek leginkább Amanda Seyfried és Peter Sarsgaard hitelesek voltak,egy rossz szavam se lehet egyikre se blush.gif Hogy ez a Sharon Stone mennyire csúnya 110.gif Smink,tudom,de akkor is rohog.gif Remek a film felépítése,a feléig biztos voltam benne,hogy Linda csak egy buta,naiv kis...mondjuk úgy útszéli aki annyira szereti a férjét,hogy érte bármire képes blush.gif Aztán a valóság letaglózott blush.gif A The Frozen Ground volt utoljára ilyen érzelmi hatással rám blush.gif Brutális,hogy a férfiak hogy képesek bánni egy nővel.Tulajdonképpen megértettem Lindát és végtelenül sajnáltam őt blush.gif A saját anyja azt mondja neki,hogyha megveri a férje akkor tuti ő csinált valami rosszat és menjen vissza hozzá meg legyen engedelmes? 110.gif Milyen anya az ilyen??Szegény lánynak nem sok esélye volt arra,hogy megszabaduljon a pasitól.Én egy esélyt láttam erre,de akkor meg börtönbe került volna.Szerencsére enélkül is sikerült neki kimászni a gödörből blush.gif Nem volt rossz film,csupán néhány dolgot nehéz elviselnem és abból volt bőven volt ebben blush.gif

10/6.5

Getaway (2013)

Ez siralmas volt.Hiába szeretem a gyors kocsikat és Selena Gomezt.Hiába gondolom,hogy Ethan Hawke jó színész,ez egy kalap sz@rt nem ért blush.gif

10/1

Képszakadás (21 and Over,2013)

Bár egyedül láttam a filmeket,elmeséltem anyának milyen fantasztikusakat fogtam ki,meg is kérdezte,honnan szedem ezt a sok förtelmet rohog.gif Egyszer meglehet nézni,de egyáltalán nem nagy szám blush.gif Igazából az ember jobban jár ha kihagyja blush.gif

10/3.5
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, baisée, Lil98
2013. október 07. 22:05 #10594
- törölt felhasználó -    
The World's End
Fogalmam sem volt, miről szól, így néztem nagyokat, mikor kanyargott a történet. Emészthető, feldolgozható, de a végével nem tudok mit kezdeni. Simon Pegg remek volt, Rosamund Pike egy istennő, és volt pár jó poén. Azt hiszem, tetszett.
7,5/10
2013. október 07. 22:17 #10595
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Napos oldal. (2013) Silver Linings Playbook
Jennifer Lawrence wub.gif
2013. október 08. 08:53 #10596
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Vérmesék (Malavita,2013)

Tegnap mentünk el rá a moziba.Az eleje meg a vége remek volt,a köztes idő viszont eléggé lightosra sikeredett blush.gif Voltak benne poénok amikor az egész közönség együtt nevetett,és komolyan elmebeteg egy família volt ez - rohog.gif - valami mégis hiányzott belőle blush.gif Na nem az erőszak,a pasi kissé brutális volt,meg úgy az egész család,de eléggé összetartottak és ez tetszett blush.gif Pláne annak örültem,hogy a pasi kedvenc csúnya szavát én is előszeretettel szoktam mondogatni rohog.gif A zenék is jók voltak,a kutya édes volt,és a színészek is hozták a formájukat blush.gif Mindenesetre ha nem a moziban néztem volna kicsivel kevesebb pontot kapna blush.gif

10/8
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2013. október 08. 11:39 #10597
nita07
nita07
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 188800
Én elolvastam a könyvet-amt imádtam-majd megnéztem a filmet és HATALMAS csalódás volt!Nem csak hogy megváltoztattak szinte minden lényeges momentumot és részletet de anyira hülye befejezést csináltak hogy már fájt!! mad.gif
2013. október 11. 09:28 #10598
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Időről időre / About Time (2013)
Aztarohadt! w00t.gif A történetem ott kezdődik, hogy sokat gondolkoztunk rajta tesómmal, hogy a filmünnep keretein belül melyik filmet válasszuk. Végül a Rush-sal szemben ez győzött, mert érdekelt a témája, jó volt a leírása és különben is premier előtt kínálták. Hát azt kell hogy mondjam, kellemesen csalódtam! Én egy átlagos, tingli-tangli romantikus vígjátékra számítottam, ehelyett megkaptam ezt a drámát, ami sokszor poénos jeleneteket zúdít az emberre, máskor pedig sírásra kényszeríti. Ez a film csodálatos volt. Még ha a mondanivalója olyan dolog is, amit már-már klisének neveznénk, olyan fantasztikusan teszi, hogy nem érdekel. Hogy mi van a pillangóhatással? Még nem lett tőle vége a világnak. Így gondolkodnak a szereplők és nekem tetszik. Persze sok döntésnek van következménye, de egyik sem visszafordíthatatlan. Mindenre létezik megoldás. Kivéve az élet törvényszerűségeire (születés-halál). És ha hozzám hasonlóan még valaki abban a hitben él, hogy Bill Nighy az Igazából szerelem után már nem tud emlékezetesebbet alkotni (gondolok itt a "Gyerekek, ne vegyetek drogot.." kezdetű mondatra rohog.gif ), az is meg fog lepődni. Kövezzetek meg, de az a film ezerszer jobb, mint Az időutazó felesége. Domhnall Gleeson nagyon jól alakítja Timet, Rachel pedig tökéletes Mary. No és ott van a többi szereplő, nincs, akire azt mondanád, hogy rossz volt vagy irritált. A film vége nagyon megható volt és tetszett is, szeretem az ehhez hasonló befejezéseket. Ha Richard Curtis komolyan gondolja azt, hogy ez az utolsó filmje, akkor igen emlékezetes befejezést választott. meghajolo.gif
Mindenkinek csak ajánlani tudom! thumbsup.gif
10/10
Itt egy kedvcsináló kép, tegnap fotóztam a pécsi Cinema Citynél. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, duracell, Alison Lerman, sMokEe.cLouD, baisée, mse90
2013. október 11. 13:58 #10599
huncus
huncus
új tag
Hozzászólás: 28
Csatolások: 37
Azonosító: 123246
Szemfényvesztők thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, Bessie
2013. október 11. 15:12 #10600
hangi