Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. október 25. 21:33
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Éhezők viadala: Most hogy közeledik a második rész a mozikban gondoltam ismét megnézem az első részt amit már láttam 100x de megnézném még ugyan ennyiszer újra !
10/11
10/11
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. október 26. 08:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
V, for Vendetta (2005)
10/10
Fantasztikus és izgalmas történet, a Mátrix-szal ellentétben teljesen világos és érthető, Natalie Portman gyönyörű, és tökéletes hozza az ártatlan, majd a megkínzott lány szerepét, Hugo Weaving-re pedig szavak nincsenek, annnyira lebilicselő. A mellékszereplők (Stephen Rea, John Hurt, Stephen Fry)is mind csodásak. Ez a film nálam szerelem volt az első látásra.
10/10
Fantasztikus és izgalmas történet, a Mátrix-szal ellentétben teljesen világos és érthető, Natalie Portman gyönyörű, és tökéletes hozza az ártatlan, majd a megkínzott lány szerepét, Hugo Weaving-re pedig szavak nincsenek, annnyira lebilicselő. A mellékszereplők (Stephen Rea, John Hurt, Stephen Fry)is mind csodásak. Ez a film nálam szerelem volt az első látásra.
2013. október 26. 20:58
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Gyakornokok
Tetszett. Már az eleji "Alanis istennő' beszólásból tudtam, hogy minőségi vígjátékkal van dolgunk, de ez beigazolódott, amikor Dylan O'Brien megjelent a képernyőn.
Szerintem kellően vicces volt, imádtam a poénokat, a sztorit, a szereplőket és persze a Vaughn/Wilson párost. A történet természetesen sablonos, de élvezhető.
A kviddics meccs hihetetlen vicces volt, hülyére röhögtem magam!
És ez a vetődés Dylan úr részéről.
10/9 Szerintem meg fogom még nézni párszor!
Tetszett. Már az eleji "Alanis istennő' beszólásból tudtam, hogy minőségi vígjátékkal van dolgunk, de ez beigazolódott, amikor Dylan O'Brien megjelent a képernyőn.
Szerintem kellően vicces volt, imádtam a poénokat, a sztorit, a szereplőket és persze a Vaughn/Wilson párost. A történet természetesen sablonos, de élvezhető.
A kviddics meccs hihetetlen vicces volt, hülyére röhögtem magam!
És ez a vetődés Dylan úr részéről.
10/9 Szerintem meg fogom még nézni párszor!
2013. október 26. 22:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.26. 08:32)
V, for Vendetta (2005)
10/10
10/10
Szerintem a Mátrix is világos és érthető... harmadszori nézésre.
Jolie_77
2013. október 26. 22:31
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.26. 08:32)
V, for Vendetta (2005)
10/10
10/10
kedvenc filmem
Jolie_77
2013. október 26. 22:32
Démonok között
10/8
James Wan rendezése miatt kezdett el érdekelni (James Wan rendezte a Fűrészt is
) egész jó szellemes sztori egy család egy régi házba költözik, majd szellemek/ démonok riogatják őket. tényleg egész jó volt mindig történt vmi
10/8
James Wan rendezése miatt kezdett el érdekelni (James Wan rendezte a Fűrészt is
2013. október 27. 03:36
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Carrie
Nah, végre egy horror remake, amit tetszett is és nem untatott. Chloe és Julianne nagyon jók voltak benne. Az eredeti film (vagy könyv) megrázó jelenetei most is nyomot hagytak bennem.
10/9
Nah, végre egy horror remake, amit tetszett is és nem untatott. Chloe és Julianne nagyon jók voltak benne. Az eredeti film (vagy könyv) megrázó jelenetei most is nyomot hagytak bennem.
10/9
2013. október 27. 08:20
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Bosszúállók (2012)
Tegnap este néztem meg, már vagy az lehetett az egymilliomodik megnézésem, mert a HBO-n majdnem minden nap leadták, és ha kettőt mondok, az már kevés. De most kivételesen angolul néztem (felirat nélkül), mert érdekelt, hogy a színészeknek milyen is a hangjuk a filmben, meg minden. Még felirat sem kellett, mert kívülről tudtam mindenki szövegét, akár még szinkronhangnak is elmehetnék, mindegyikőjük szerepében.
És be kell, hogy valljam, angolul sokkal, de sokkal élvezhetőbb volt, mint magyarul. Nagyon tetszett még így is, és a kettő Chris és Tom hangjától meg csak ott olvadoztam a monitor előtt. Mindenkinek ajánlom a filmet, főleg angolul, szerintem úgy élvezhetőbb volt, de a szinkronnal is nagyon tetszett.
10/10
Tegnap este néztem meg, már vagy az lehetett az egymilliomodik megnézésem, mert a HBO-n majdnem minden nap leadták, és ha kettőt mondok, az már kevés. De most kivételesen angolul néztem (felirat nélkül), mert érdekelt, hogy a színészeknek milyen is a hangjuk a filmben, meg minden. Még felirat sem kellett, mert kívülről tudtam mindenki szövegét, akár még szinkronhangnak is elmehetnék, mindegyikőjük szerepében.
10/10
2013. október 27. 11:53
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Falling Overnight
Teljesen véletlenül akadtam rá a filmre, megnézése után le is döbbentem mennyire alul van értékelve imdb-n. Nem azt mondom,hogy oscar-díjas alkotmány,de határozottan aranyos és kellően nyomasztó is volt. Mondjuk érdekes, mert szinte semmi sem történt mégis lekötött a film.
Ilyen egyszer elmegy/jó/nézős kategória.
u.i: úgy 20 perc után esett le,hogy a főszereplő srác Felix lenne a Once Upon a Time-ból.
Fel se ismertem. És azt a mindenit, milyen tehetséges!
10/7
Teljesen véletlenül akadtam rá a filmre, megnézése után le is döbbentem mennyire alul van értékelve imdb-n. Nem azt mondom,hogy oscar-díjas alkotmány,de határozottan aranyos és kellően nyomasztó is volt. Mondjuk érdekes, mert szinte semmi sem történt mégis lekötött a film.
u.i: úgy 20 perc után esett le,hogy a főszereplő srác Felix lenne a Once Upon a Time-ból.
10/7
2013. október 27. 12:22
Lopott idő
Nagy reményekkel kezdtem el nézni a filmet és szerencsére nem is csalódtam benne. A történet nagyon tetszik, igazán egyedi. A szereposztás is nagyszerű. Justin és Amanda párosa nagyon jó.
10/10
Nagy reményekkel kezdtem el nézni a filmet és szerencsére nem is csalódtam benne. A történet nagyon tetszik, igazán egyedi. A szereposztás is nagyszerű. Justin és Amanda párosa nagyon jó.
10/10
2013. október 27. 13:31
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
A keresztapa (The Godfather) 1972 10/10
Kazuo
2013. október 27. 14:35
Coraline és a titkos ajtó
Azt sem tudtam eddig, hogy létezik ez a mese, de nagyon örülök, hogy végül megismerehettem.Talán az érdekes története fogott meg leginkább.Ez az egyik legjobb mese, amit az utóbbi időben láttam.Megérdemli a maximális pontot.
10/10
Azt sem tudtam eddig, hogy létezik ez a mese, de nagyon örülök, hogy végül megismerehettem.Talán az érdekes története fogott meg leginkább.Ez az egyik legjobb mese, amit az utóbbi időben láttam.Megérdemli a maximális pontot.
10/10
baisée
2013. október 27. 16:35
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Legends Of The Fall (1994)
valamelyik nap ment a tévében, azonban sikeresen elaludtam, így muszáj voltam előszedni annak ellenére, hogy ha nem láttam ezerszer, akkor egyszer sem. az egyik legmeghatározóbb filmélményem, és Brad Pitt még ezzel nyert meg magának évekkel ezelőtt, azonban minden egyes alkalommal újra és újra beleszeretek arra a két órácskára, amikor leülök újranézni.
gyönyörű film, gyönyörű tájak, gyönyörű zene és lenyűgöző színészek, főleg Sir Anthony Hopkins és Brad Pitt személyében, akiknek a páratlan alakításuknak köszönhetően ismételten elhasználtam egy halomnyi papírzsebkendőt.
10/10
valamelyik nap ment a tévében, azonban sikeresen elaludtam, így muszáj voltam előszedni annak ellenére, hogy ha nem láttam ezerszer, akkor egyszer sem. az egyik legmeghatározóbb filmélményem, és Brad Pitt még ezzel nyert meg magának évekkel ezelőtt, azonban minden egyes alkalommal újra és újra beleszeretek arra a két órácskára, amikor leülök újranézni.
gyönyörű film, gyönyörű tájak, gyönyörű zene és lenyűgöző színészek, főleg Sir Anthony Hopkins és Brad Pitt személyében, akiknek a páratlan alakításuknak köszönhetően ismételten elhasználtam egy halomnyi papírzsebkendőt.
10/10
2013. október 27. 16:49
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.10.26. 22:12)
Szerintem a Mátrix is világos és érthető... harmadszori nézésre.
De egyébként attól, hogy ugyanaz a készítő, a két történet eléggé elüt egymástól. A Vendetta sztorija jobban beilleszthető a történelembe - annak ellenére, hogy képregény-, számos hasonló volt ilyen a múltban. Míg a Mátrix világa teljesen fikció, amely nem kicsit van csűrve-csavarva. 
Akkor az én agyammal van baj, mert többször láttam és még mindig vannak sötét foltok
De egyébként igazad van. Rá sem jönnék, hogy ugyanazok a készítők, legfeljebb a lassított harci jeleneteknél.
Különvélemény
10/10
Mindvégig sikerült az ágyhoz szegeznie a történetnek (fekve néztem), számomra nagyon újszerű volt ez az elképzelés a három jóssal, bár volt egy-két déja vu érzésem a film során. És az a jósmedence, ahogyan feküdtek benne - mintha Madonna klipjét láttam volna (Bedtime story).
2013. október 27. 18:41
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
nagyfiúk, egyszerűűen imádom ezeket a színészeket, a film is tök jópofa, vicces eggyértelműen 10/10
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.