Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 02. 21:38 #10441
- törölt felhasználó -    
Anna Karenina 2012
Ó, mennyire elvakult, elfogult voltam, amikor megjelent és megnéztem. Joe Wright fantasztikus, rajongok érte, az új, színpadias előadása pazar, a látvány, a ruhák, a színészek mind fantasztikusak, de annyira erőltetett, gyors, hihetetlen, zavaros és a végére már unalmas, hogy az fáj.
Egy pillanatra vágytam olyan szerelemre, mint Alexeié és Annáé. De csak egy pillanatra. Keira és Aaron nagyszerűek, de röhejes film. Matthew pedig meglepően új.
5/10
2 felhasználónak tetszik: Kiim, Alison Lerman
2013. szeptember 03. 11:21 #10442
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Man of Steel
Végre eljutottam oda, hogy megnézzem ezt a csuda filmet. Olyan jó pontokat kapott, hogy úgy ültem neki, ez aztán faintos lesz. biggrin.gif Nem is sejthettem előre, hogy mekkorát fogok tévedni. Russel Crowe-ot, ugyebár szeretem, nem is volt vele gond. De az a pali, aki Zodot játszotta, azzal annál inkább. 110.gif Értem én, hogy a készítők arra mentek, hogy Zod félelmetes legyen. Ez kicsit sikerült is. Itt viszont ki is merült az egész. Henry Cavill viszont jó volt Supermannek, de irtó gagyi szövegeket kapott, néha egész kiszámíthatókat, és a történtek is azok voltak. Henry és Amy közt semmi kémia nem volt. Életemben nem láttam ilyen béna Lois Lane-t. reklamalo.gif
Kripton is elég fura volt, de az még el is ment, fogjuk rá. De összességében a látványon kívül nem ért semmit. Soha nem hittem, hogy vissza fogom sírni a Smallville-es Tom Wellinget. rohog.gif A sorozatbeli Zod is ezerszer jobb volt. Pedig az ottani Zod tipikus angol volt. Vékony, kicsit suta, mégis ezerszer jobb színész. Aki látta, tudja miről beszélek. biggrin.gif Nem szépítek, szétuntam az agyam, és egyedül azért néztem végig, mert kíváncsi voltam a végére. Látvány és Henry miatt:
7/10

Now You See Me
Hát igen, a szemfényvesztők is rendesen meglepett. Oké, tudtam, hogy jó lesz, de nem hittem, hogy ennyire jól fogok rajta szórakozni. Úgy vagyok vele, mint benyaw93. Imádtam minden egyes percét. biggrin.gif Volt benne minden, ami egy jó filmhez kell. Izgalom, akció, mutatványok, látvány. Jó, nem volt meglepi a vége, mert valahogy sejtettem, hogy ki lesz a háttérben, de ettől függetlenül a film csillagos 5-öst érdemel. Woody volt a hab a tortán. Hozta szokásos vicces önmagát. rohog.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
10/10
9 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Misao, Kazuo, baisée, benyaw93, Jody, Alison Lerman, BunnyGirl
2013. szeptember 03. 12:13 #10443
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Christo @ 2013.08.31. 22:10)
Magnus tényleg állat volt, főleg mikor először feltűnt a vásznon biggrin.gif , de ami még eszembe jutott, hát azok a film előtti előzetesek. Tényleg olyan nehéz lett volna a One Direction múvi előzetes helyett berakni valami reklámot, amitől nem akad a torkomon a nachos?? Komolyan ilyen nincs, hogy még ott is ezeket kell bámulni...

Totál megértelek mikor utoljára voltam a moziban egyből azon kezdtem drukkolni nehogy véletlen ezeket is reklámozzák,de szerencsém lett és nem kellett őket bámulnom.Viszont a filmet nálunk is játsszák majd a sok őrült rajongójuk meg ott hisztizik a mozi oldalán,hogy miért nem lesz szinkronos,miért nem lesz felirat?Nemhogy örülnének,hogy adják mikor sok valóban jó film el sem jut hozzánk dry.gif Megértem én őket,szeretik őket,örülnek nekik,de azért hihetetlen,hogy semmi nem elég nekik dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, House Of Wax
2013. szeptember 03. 12:14 #10444
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
La clinique de l'amour! (2012)

Azt eddig is tudtam, hogy a franciák roppantul tulzázsba esnek, amikor vígjáték jön szóba, evvel a filmmel sem mutattak újat. Ez inkább botrányfilm volt mintsem egy vígjáték műfajnak megfelelő alkotás. A medvével meg a tanccal a végén, csak azt érték el nálam, hogy megutáljam a francia filmvilág alkotásait... 110.gif

10/1

Step Up Revolution (2012)

Ezt a filmet különösen vonzónak találtam, egyrészt a zene miatt, másrészt pedig a tánc, amit előadtak, egyszerűen káprázatos volt. Rég láttam ennyi jó táncost és pasit egy filmben. Az egyetlen amivel nem voltam kibékülve, az, hogy itt is bevetették a gazdag lány szerepét, aki kiszeretne törni apuci árnyékából. Lassan minden romantikus film végét ki lehet találni, de valahogyan mégis szorakosztató volt a számomra. Remek koreográfia és remek szereposztás, ez így van jól...

10/10

The Bourne Legacy (2012)

Én szeretem az akció műfajú filmeket, és előszretettel nézegetm őket, ám ez a film volt az egyik olyan, amire azt mondtam, hogy WTF? Semmi értelem nem volt benne, és ha volt is benne, akkor lehet, hogy én nem fogtam az adást. Rachel remek színésznő, de ebben a szerepben egy kicsit merevnek tűnt, Jeremy-ről ne is beszéljünk, kedvelem őt és volt már egy jó pár remek szerepe, de őt szerintem melőzni kellett volna ebből a komédiából, egyszerűen az egész filmet elcseszték, és ennek nem csak a történt az oka, aminek se eleje, se vége, hanem a szereposztás, ami egy kicsit tulzás volt...

10/4
1 felhasználónak tetszik: iannina
2013. szeptember 03. 15:23 #10445
- törölt felhasználó -    
Teen Beach Movie

Rájöttem, hogy nekem teljesen felesleges ilyen agyrohasztó Disney kreálmányokat nézni, mert szinte mindegyik ugyanarról szól. Ennek ellenére is úgy döntöttem, hogy megnézem, mert Maia Mitchell az egyik új felfedezettem és igen csak megkedveltem a hölgyeményt a The Fosters-ben, de hogy egy ilyen semmihez adja a nevét, na azt sosem gondoltam volna. Egyszerűen egy gagyi Grease másolatnak tűnt, annyi különbséggel, hogy ez egy tengerparton játszódik szörfösök és motorosok között. Bizonyos szempontból kitartó embernek számítok, de ez a film kifogott rajtam, a feléig bírtam, de így is túl sokáig. Egyértelműen kinőttem már ezekből a Disney filmekből. Viszont meglepő, hogy egyre rosszabb minőségű filmeket adnak ki a kezeik közül ahelyett, hogy lenne 2 évente egy filmjük, de az legalább nézhető. Várom a percet, amikor úgy döntenek, hogy feladják a "filmgyártást."

10/1

Hupikék törpikék

Még sosem láttam ezelőtt a filmet, mert úgy gondoltam hülyeség lesz és habár most is egy kicsit így gondolom, kellemeset csalódtam. Jó kikapcsolódás volt a Dr. Csont maratonom után, jól elszórakoztam rajta. Szinkronosan néztem és elsőre nagyon furcsa volt, de miután megszoktam tudtam élvezni a filmet. A kedvencem egyértelműen Ügyifogyi lett. Vajon a második rész is fog ennyire tetszeni?!

10/8

Női szervek

Sandra és Melissa mindig feltudnak vidítani. Nem egy világmegváltó film, de olykor jót nevettem rajta, leszámítva a néhol erőltetett káromkodást. Szerintem nincs a földön még egy olyan igénytelen nő, mint Shannon Mullins. Az a fél szendvics vajon meddig lesz még jó?! rohog.gif Ez a két nő hihetetlenül szerencsétlen, de annyira aranyos volt, ahogy annak ellenére, hogy nem is hasonlítottak annyira, jól összebarátkoztak.

10/9
5 felhasználónak tetszik: idone, SmileyZ, baisée, House Of Wax, TheDanush
2013. szeptember 03. 18:50 #10446
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
We're the Millers/ Családi üzelmek

Őszintén, Jennifer miatt voltam hajlandó megnézni a filmet, mert kiváncsi voltam hogy egy ilyen szokatlan szerepben hogy állja meg a helyét. Nem voltak nagy elvárásaim, de kellemesen csalódtam. Oké, a film tipikusan hozza a 2010-óta elindult "b_zdmeg"-re épülő alapot, de akármennyire is alpári, mégis működik. Jól szórakoztam rajta, sőt a moziban könnyesre röhögtem magam, pedig nem igazán az én műfajom az ilyen elcseszett vígjáték. Néhol egyébként olyan sutának érződik a film, talán a vágással lehetett a probléma, de ettől függetlenül is azt mondom, simán megérte az árát. Jennifer sztrip énjéből azért annyi bőven elég is volt, nem az ő formája, amolyan visszafogott kereteken belül volt ő sztrip és ez tetszett.

Összességében tipikus limonádé-film, így 7/10.
2 felhasználónak tetszik: Jody, Sztár Mániás
2013. szeptember 03. 18:56 #10447
- törölt felhasználó -    
A nagyfiúk 2-őt.Iszonyat jóra sikerült.Nagyon sokat lehet rajta nevetni. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. szeptember 03. 20:19 #10448
vodka-and-louboutins
vodka-and-louboutins
új tag

StátuszEvery touch becomes infectious..
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 207754
Vasember 3
8 / 10
Nagyon látványos és akciódús volt és izgalmas, de itt nem az igazi rosszfiús, majdnem mindig humorizáló Tony Stark-ot láthattuk. Ez szerintem nagyon hiányzott a filmből.
2013. szeptember 04. 11:57 #10449
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Mellékhatások * Side Effects /2013/
Az egész olyan furcsa volt nekem. Valami hiányzott belőle. Mindenesetre egynek nem volt rossz.
5*10

Végső menedék * Shelter /2010/
Erről a filmről én csak jót hallottam, de azt kell mondjam engem annyira nem nyűgözött le. Teljesen mást ki lehetett volna hozni az egészből.
Azért Jonathan Rhys Meyers előtt le a kalappal, nem volt semmi.

5*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, TheDanush
2013. szeptember 04. 12:14 #10450
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
One Direction - This Is Us 3D (2013, premier előtti vetítés)
Irtó jó volt többet megtudni a fiúkról, mindezt lájtosan', nevetve. Igaz, hogy CSEH dry.gif felirat volt, de akkor is a képek és a látványok, illetve az, hogy a fiúk mennyire szeretnek minket, directionereket, szívmelengető volt látni. Néha sikoltoztam, mint egy infantilis kislányka (pedig általában féken tudom tartani magamat), a dalokat torkam szakadtából énekeltem. Táncoltam is a székemben. XD A topless részeknél olvadoztam. Próbáltam megfogni őket, mikor ''kijöttek'' a vászonról, közben tudtam, hogy ez lehetetlen. A srácok viccein rengeteget nevettem, mint egy idióta. But this is me. This Is Us! ♥
10/11 tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Ginus1D, TheDanush, iannina
2013. szeptember 04. 12:17 #10451
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
The Heat (2013)
Ja igen. Tegnap megnéztem a Női szerveket is. Vannak benne elég durva részek is (mikor több fejbelövős rész is volt, na igen, és a gégemetszés...), de a sztori nagyon tetszett, rengeteget nevettem rajta. Shannon Mullins azaz Melissa McCarthy rengeteget dobott a filmen a rossz zsaru imidzsével, és azok a beszólások! w00t.gif Gondoltam magamban: ''Taníts mester!'' meghajolo.gif. Sandra Bullock remekül alakította a szingli, arrogáns FBI különleges ügynököt, Sarah-t, jól állt neki.
10/8.5
2013. szeptember 04. 12:48 #10452
- törölt felhasználó -    
Családi üzelmek smileeee.gif
Jó film volt, bár én valamivel többet vártam volna. Igaz lehetett rajta nevetni itt-ott, mégis gyakrabban néztem póker arccal. Egyszer ajánlatos megnézni, de nem hiszem, hogy többször érdemes volna.
10/7
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. szeptember 04. 13:20 #10453
- törölt felhasználó -    
Psycho (1960)

Fantasztikus film, és még ma is élvezhető. Engem pl. megborzongatott. Az öreg Alfred Hitchcock nagyon tudta, hogyan kell úgy filmet rendezni, hogy az ember gyomra minden percben összeugorjon, a vérnyomása meg az egeket verdesse.

10/10
4 felhasználónak tetszik: Jody, janet7, Bessie, Alison Lerman
2013. szeptember 04. 13:45 #10454
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 26336
Csatolások: 2440635
Azonosító: 180890
Looper (2012)

Furcsa történet és elég zavaros volt a számomra, de ettől eltekintve, jó filmnek tartom. Nem tudom, hogy a szereplők közül melyiket (Emily Blunt vagy Bruce Willis) utáltam jobban, mert hát egyik sem volt benne a kedvencem.

10/7

Man on a Ledge (2012)

Teljes mértékben, ez volt az egyik kedvencem a négy film közül amit a tegnap meg ma néztem meg. Elizabeth egyszerűen varázslatos volt, és hat Samről ne is beszéljünk az a színjáték a tetőn, hát eléggé magával ragadó volt...

10/10

I Give It a Year (2013)

Teljesen meglepődtem, hogy Anna Faris ebben a filmben szerepelt és nem a Horrora akadva ötödik részében. A történet nem éppen az egyik kiemelkedő része a filmnek, de attól eltekintve jó lett az összhatás, annak ellenére, hogy a felét végig lehetett volna aludni. Rose mindig is varázslatos a maga módján, és hát jó volt megismerni Rafe Spall-t is, mert eddig igazán sehol nem láttam, de jó színész az alakítása alapján, bár tény, hogy többet is adhatot volna...

10/8

Hit & Run (2012)

Elég rég láttam már Kristen Bell-t filmben szerepelni, az utolsó amit tőle láttam az azt hiszem a Serious Moonlight volt. Csodás színésznő, és vicces, mint minden filmjében ebben is hozta a maga formáját, és az, hogy Ryan Hansen is szerepelt benne, még egy ok volt, hogy megnézem. A film nem igazán sikerült a legütősebbre, de ettől eltekintve, néhányszor meg lehet nézni...

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2013. szeptember 04. 14:37 #10455
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Tökös csaj biggrin.gif Nagyon nagy film meghajolo.gif 10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Jody
2013. szeptember 04. 17:26 #10456
- törölt felhasználó -    
The Heat, Női szervek
Annyira tetszett mindenkinek, hogy nagyon sokat vártam. Összességében nem rossz, de baromi hosszú, csak néha nevettem fel rajta. Javarészt ámultam, hogy Sandy milyen szép smink nélkül is. Angolul fel sem tűnt, hogy ennyi a káromkodás, de a film felénél feleszméltem, hogy bammeg. Sandrának van ez a fia, Louis, hát gyerekkel még véletlenül se menjenek moziba! 110.gif Kiszámítható, nem tetszett annyira, hogy érdekeljen, lesz-e folytatás vagy sem.
6/10
3 felhasználónak tetszik: Kiim, Alison Lerman, baisée
2013. szeptember 04. 17:46 #10457
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.09.03. 11:21)
Man of Steel
Végre eljutottam oda, hogy megnézzem ezt a csuda filmet. Olyan jó pontokat kapott, hogy úgy ültem neki, ez aztán faintos lesz. biggrin.gif Nem is sejthettem előre, hogy mekkorát fogok tévedni. Russel Crowe-ot, ugyebár szeretem, nem is volt vele gond. De az a pali, aki Zodot játszotta, azzal annál inkább. 110.gif Értem én, hogy a készítők arra mentek, hogy Zod félelmetes legyen. Ez kicsit sikerült is. Itt viszont ki is merült az egész. Henry Cavill viszont jó volt Supermannek, de irtó gagyi szövegeket kapott, néha egész kiszámíthatókat, és a történtek is azok voltak. Henry és Amy közt semmi kémia nem volt. Életemben nem láttam ilyen béna Lois Lane-t. reklamalo.gif 
Kripton is elég fura volt, de az még el is ment, fogjuk rá. De összességében a látványon kívül nem ért semmit. Soha nem hittem, hogy vissza fogom sírni a Smallville-es Tom Wellinget. rohog.gif A sorozatbeli Zod is ezerszer jobb volt. Pedig az ottani Zod tipikus angol volt. Vékony, kicsit suta, mégis ezerszer jobb színész. Aki látta, tudja miről beszélek. biggrin.gif Nem szépítek, szétuntam az agyam, és egyedül azért néztem végig, mert kíváncsi voltam a végére. Látvány és Henry miatt:
7/10

Ajánlom a klasszikus Superman-filmeket Christopher Reeve-el. Nekem azok után a Man of Steel hatalmas csalódás volt.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. szeptember 05. 13:16 #10458
- törölt felhasználó -    
Somethig gotta give - Minden végzet nehéz. Nekem ez a kedvenc filmem Kb 5-ször láttam már. Romantikus vígjáték nekem tetszett ha esetleg érdekel itt a youtobe linkje:
http://www.youtube.com/watch?v=66tgZTaRzWQ
2013. szeptember 05. 13:42 #10459
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Juno
Emlékszem, mikor régen láttam nagyon nem tetszett és a film maga most is csak egy 6-os lenne, Juno karaktere életszerűtlen volt, meg az egész nem túl nagy dobás szerintem, de az utolsó 15 perc miatt még egy pont jár. VISZONT biggrin.gif a zenei utalások... Szóval az, hogy Sonic Youth, Stooges, Kurt Cobain, meg még egy Spinal Tap is el volt ott rejtve, az még csak gyanús. De hogy Hole-t játszanak, a csaj egyik kedvenc bandája a Runaways és Jennifer Alice in Chains pólója...
Ez a film egy 9-es és kész. pompom.gif laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, Alison Lerman, TheDanush, Jody
2013. szeptember 05. 14:22 #10460
év 2000.02.17
év 2000.02.17
sztármániás

StátuszHello a nevem Virgi szavazatok ha szeretnétek ;) I'm JONATIC∞ ℬℯℓιℯℬℯr ℓσναтιcѕ
Hozzászólás: 1463
Csatolások: 73
Azonosító: 153023
21 jump treet biggrin.gifD _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: baisée
710 oldal 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!