Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 09. 07:42 #10481
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Mamma Mia! /2008/
Sosem vonzott ez a film, egy cseppet sem. De tegnap inkább ezt néztem mint a Harry Pottert már vagy századjára rohog.gif
Meglepően jó volt. Nem azt mondom, hogy a kedvenc filmem lesz, vagy olyan nagyon sokszor megnézem majd, de egyszer-kétszer biztos nekifutok még.

6*10

Percy Jackson : Szörnyek tengere * Percy Jackson : Sea of Monsters 3D
Már anno az első részt is moziban néztem, jó döntés volt ezt is így nézni. Szerintem egy szinten volt az elsővel, nem volt jobb, de rosszabb sem volt. Jó kis kikapcsolódás.
Voltak mondjuk azért benne dolgok amik zavartak: az elején a Taxis jelenet eléggé Harry Potteres-re sikeredett, egyből arra a buszra gondoltam amit a harmadik részben láthatunk. Aztán ami a szörny gyomrában volt jelenet az sem tetszett kimondottan. De ami nagyon zavart, az az volt, hogy Kronosz kb. 5 percet kapott! Én valahogy vártam a végén a bumm hatalmas nagy leszámolást, vagy csak egy kicsit nagyobb harcot. Olyan volt mintha a készítők rájöttek volna, hogy túl sok ideje megy a film és ezért összecsapták volna a végét.
Azért ezek a hiányosságok nem rontották el a kedvemet, végig élveztem a filmet.

9*10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée, Lady Suzy, sipa6
2013. szeptember 09. 08:34 #10482
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
István, a király (Vadkerti Imre - Feke Pál)

Az igazat megvallva, nem láttam az idei jubileumi István, a királyt, bár szerettem volna. Engem mélyen felháborított az, hogy a börtön és bűntett után Stohl András nem csak hogy visszatér a tévéhez, sőt főszerepet kap egy ilyen kulináris darabban. A lényeg a lényeg: úgy döntöttem, hogy megnézek egy korábbi változatot, hogy ha megnéztem az újat frissen össze tudjam őket hasonlítani. Nekem ez a verzió tetszik a legjobban, egyszerűen odavagyok Feke Paliért, szerintem remek színész és nagyon szerethető (bár a párom szerint mindig ugyanolyan önelégült arcot vág) biggrin.gif Nagyon élveztem a dalokat, szerintem egytől egyig élvezhető volt az előadásmód, már csak az érdekelne, mennyi volt ebből a playback smileeee.gif Nah végül a párom megnézte az újat is, és mivel nem volt a darabtól elragadtatva, így lebeszéltem saját magamat róla, mert bízok benne, hiszen ő is énekelt korábban, így azért egy kicsit szakmaibb szemekkel nézi az énekes produkciókat. Nah lényegében már csak az értékelés lenne hátra (hiszen a történetet mindenki ismeri): Feke Pál és Vadkerti Imre főszereplésével készült István nálam 10-ből 9,5-et kap smileeee.gif

Harry Potter és a halál ereklyéi 1. rész

Be kell vallanom, hogy ha Harry Potterről van szó, akkor mindig elgyengülök kicsit, hiszen együtt nőttem fel a sorozattal és a mai napig emlékszem, hogyan ültem a moziban az első résznél és milyen volt újra és újra a a kezembe venni a már jól ismert könyveket. A hetedik rész mindig is kritikus volt szerintem, mivel Harry-ék otthagyják a sulit, hogy szembeszálljanak a sötét erőkkel, kiderítsék a halál ereklyéinek titkát és hogy horcruxokra vadásszanak. Eddig rendben is van, bár engem egyenesen irritálnak a sötét hangulatú megjelenítések és a halál ereklyéinek mindkét részében ezzel találkozik a kedves néző. Az igazat megvallva, én a második részét láttam legtöbbször a záró epizódnak, az elsőt csak két alkalommal. Maga a film olyan szempontból jól sikerült, hogy végig követi a könyv fonalát, bár így is biztos vagyok abban, hogy ez az így is kimaradt. Imádom Bellatriy (Helena Bonham Carter) jeleneteit és szerintem ezekben a részekben bizonyított legtöbbet Emma, Daniel és Rupert is. smileeee.gif 10/10
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Sztár Mániás, Lady Suzy, Charlotte Benning, Hustler, CandUs, iannina
2013. szeptember 09. 09:22 #10483
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Sherlock Holmes (2009)

Láttam már ezt is meg a második részét is egyszer,de itt még nem értékeltem őket.Mikor ezt először láttam valahogy jobban tetszett mint most,olyan volt mintha a két óra dupla idő alatt telt volna el blush.gif Robert Downey Jr. úgy néz ki a filmben mint valami aszott öregember _nevet.gif De a játéka most is rendben volt mint mindig smileeee.gif Rachel McAdams meg csak dobott a filmen smileeee.gif

10/7

Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték (Sherlock Holmes: A Game of Shadows,2011)

Ez a rész ismét jobban tetszett mint a másik.Tetszik mikor Sherlock próbálja előre meglátni a másik lépéseit laugh.gif A vonatos,meg az erdős részek voltak a kedvenceim smileeee.gif

10/8

James Bond: Aranyszem (GoldenEye,1995)

Ennél rosszabb Bond filmet nem hiszem,hogy láttam blush.gif

10/1

James Bond: A világ nem elég (The World is Not Enough,1999)

Ez viszont már kifejezetten tetszett laugh.gif Nem lesz kedvenc filmem még véletlenül sem,de az egyik legjobb Bond film amit láttam.Legalábbis az én számomra.Denise Richards gyönyörű nő,most már látom.Eddig nem értettem miért vannak úgy elájulva tőle,pedig tényleg szép blush.gif

10/7

James Bond : A Quantum csendje (Quantum of Solace,2008)

Ha azt mondják James Bond nekem Pierce Brosnan ugrik be nem Daniel Craig ettől függetlenül a Skyfall tetszett,ez viszont nem.Craig-nek olyan feje van mintha alkoholista lenne nem titkos ügynök blink.gif Egyszer meglehetett nézni,nem úgy mint az Aranyszemet,mert azt még végig nézni sem sikerült,de többször nem szeretném látni blush.gif

10/5
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, CandUs, baisée
2013. szeptember 09. 09:48 #10484
Reija
Reija
S๓๐๐ηSτץℓε ツ

StátuszValar Morghulis
Hozzászólás: 1526
Csatolások: 31
Azonosító: 201759
A fekete ruhás nő (2012)
Régóta terveztem megnézni és nem bántam meg. Tetszett a borongós, old school hangulata és néhány résznél meg is ijedtem (bár én erre bármikor képes vagyok ohmy.gif ). A környezet gyönyörű, az az igazi angolos, ködös albion, az ódon házakkal. heart.gif
Daniel Radcliffe még mindíg nem a kedvencem de örülök, hogy próbál kilépni a Potter filmek árnyékából.
10/7
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lady Suzy, SmileyZ, Hustler, patrícia4, CandUs, AmyVie
2013. szeptember 09. 15:49 #10485
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Nagyfiúk 2. (2013)
Egyik nap néztem meg unalmas óráimban és nagyot csalódtam ebben a filmben. Annyira beharangozták, hogy olyan jó film lesz, meg, hogy olyan vicces lesz és nekem egyáltalán nem tetszett. Voltak benne tényleg poénos részek de az egész olyan lapos volt, meg se eleje se vége története volt. Csak még fáradtabb és unalmasabb kedvem lett tőle. Nem értem, hogy miért kellett második rész amikor az első úgy volt jó ahogyan és semmi értelme nem volt a folytatásnak, mivel ez már nem volt olyan vicces, sőt.
5/10
2013. szeptember 09. 19:52 #10486
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Villámcsapás (2012)
Megint én vagyok igen de ma nagyon bele lendültem a film nézésbe ha már így van egy kis szabad időm. rohog.gif Hát ez a film kész volt komolyan. Nem rég láttam a HBO-n és végig röhögtem az egészet. Nagyon de nagyon jó beszólások voltak benne, és imádtam a főszereplő fiúnak a személyiségét és azt ahogyan beszélt. Jól fog jönni pár beszólása az új iskolámban. rohog.gif Az biztos, hogy megérte az az egy órám, mert nagyon jó film lett és nem is lett unalmas.
10/10
2013. szeptember 10. 08:30 #10487
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Machete /2010/

És én még azt hittem, hogy az alkonyat a világ legrosszabb filmje, de tévedtem! Ennyi tehetséges színész, hogy volt képes ehhez a rakás ..-hoz adni a nevét arra a mai napig nem tudok rájönni.
Eleve nem igazán volt nekem ez a film szimpatikus, de nem akartam úgy véleményt alkotni, hogy nem láttam és múltkor volt a Tv-ben, hát bevállaltam, de mekkora hiba volt, Jézusom.
Már az elején elborult az agyam, mikor a teljesen meztelen hölgyike (mert ma már ruhában színészkedni mesterség, komolyan mondom) a lenti lyukából húzta elő a telefont. Egyszerűen az ilyen filmek miatt gondolkozik el az ember, hogy milyen beteg emberek élnek ezen a világon!
Ezek után nem csodálom, hogy olyan "színészek" kaptak főszerepet a második részben mint: Lindsay Lohan, Lady Gaga, Amber Heard, vagy BitchNessa Hudgens. Ez a film tökéletesen passzol ezeknek az embereknek az értelmi és képességbeli szintjéhez!

-1*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Reija, CandUs
2013. szeptember 10. 08:47 #10488
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
A Skorpiókirály (The Scorpion King,2002)

Miután sikeresen végeztem azzal a pár James Bond filmmel ami megvolt,megjutalmaztam magam Johnson bácsival laugh.gif Néhány jelenettől égnek állt a szemem,nem mintha meglepődnék azon,hogy egyesek a tűzben is képesek járkálni anélkül,hogy megégnének,a legtöbb filmben a tűz szinte már barátunk,de nekem ez még furcsa kissé blush.gif Volt időm figyelni Dwayne-t,igazán szépen formázott szemöldöke van férfi létére rohog.gif Mindenesetre mikor vetkőzött (nem mintha amúgy sok ruha lett volna rajta) azért élénkebben figyeltem spiteful.gif A történet is tetszett,meg úgy ahogy van az egész smileeee.gif

10/8
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Reija, CandUs
2013. szeptember 10. 09:38 #10489
- törölt felhasználó -    
Parajelenségek 4 heart.gif
2013. szeptember 10. 13:08 #10490
- törölt felhasználó -    
Az utolsó csillagharcos (1984)

Szerintem annak ellenére, hogy régi film, nagyon ütős kis sci-fi. Jó látvány, jó történet és pörgős akciók. Egyébként ebben a filmben használták először a ma is ismert CGI-t.

10/10
3 felhasználónak tetszik: duracell, Jody, CandUs
2013. szeptember 10. 17:40 #10491
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Eden Lake
Hát, ha túllépünk azon a tényen, hogy most meg akarok halni, akkor a maga kategóriájában nagyon erős. biggrin.gif 9/10
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Jody, Kiim, CandUs, Cannibal3
2013. szeptember 10. 17:55 #10492
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.10. 13:08)
Az utolsó csillagharcos (1984)
Szerintem annak ellenére, hogy régi film, nagyon ütős kis sci-fi. Jó látvány, jó történet és pörgős akciók. Egyébként ebben a filmben használták először a ma is ismert CGI-t. 

10/10

nagyon nagy!! meghajolo.gif meghajolo.gif
2013. szeptember 11. 08:44 #10493
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (SmileyZ @ 2013.08.26. 10:20)

A végzet ereklyéi - Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones,2013)
Jamie Campbell Bower-ön gondolkoztam sokat..Teljesen más mint ahogy én képzeltem Jace-et vagy ahogy bárki más képzelte és tudom sokan bántották emiatt,de úgy gondolom minden tőle telhetőt megtett és hiteles is volt,az az arrogancia..teljesen Jace volt  blush.gif Csak kevésbé helyes..vagyis számomra Jamie elég csúnya,de ez mellékes  blush.gif 

Tegnap ismét megnéztem a moziban és változtatnék a véleményemen,második nézésre már én megkedveltem Jamie-t.Emlékeztet egy nagyon régi ismerősömre blush.gif Jonathan-tól pedig most is olvadoztam laugh.gif

The Frozen Ground (2013)

SPOILERES!!

Azóta kíváncsi vagyok rá,hogy elkezdték forgatni és bár már nem bírom azt aki a főszerepet játssza úgy döntöttem mégis megnézem.Mivel igaz történetről van szó így fel voltam készülve rá,hogy nem lesz túl pörgős,izgalmas,hiszen az ilyen típusú filmek általában nem szoktak azok lenni így csalódás sem ért.Nicolas Cage nekem mindig is semleges volt,nem kedvencem,nem is unszimpatikus,tette a dolgát itt is,jó is volt,ennyi.John Cusack hihetetlen jó színész,annyira jól játssza a gonoszt nem egy filmjében,hogyha én meglátnám az utcán (nem mintha fenyegetne ez a veszély) sírva rohannék el előle _nevet.gif Komolyan,le a kalappal ezelőtt a pasi előtt és nem csak emiatt a szerepe miatt blush.gif Akármennyire is utálom azért illik megemlíteni a női főszereplőt is.Nem volt nagy kihívás eljátszania VH-nek ezt a szerepet,elvégre egy prostituáltat kellett alakítani aki állandóan cigizik meg egyebek,nem hiszem,hogy annyira nehéz lett volna beleélni magát pardon.gif Leszámítva persze azt,hogy őt sosem erőszakolták meg vagy rabolták el.Nyilván az is segített neki,hogy találkozott az igazi Cindyvel aki azért sok mindent megosztott vele blush.gif Igaz utálom őt,de sosem szerettem csak azért is rosszat mondani valakiről és mindennél jobban lehúzni,ha valami jó azt megmondom és a legelső jelenetben amikor megtalálták és ott sírt az hiteles volt.Hasonló helyzetben én is így viselkedtem volna blush.gif
Ettől függetlenül még mindig egy ribinek tartom és kimondhatatlanul irritált mikor a frufruja benne lógott a szemében,úgy utálom ha valaki nem lát ki a saját szeméből dry.gif Meg hát voltak jelenetek amikor önmagát adhatta rohog.gif Az viszont érdekes,hogy fel sem tűnt,hogy 50 Cent is benne volt a filmben 110.gif
Mint mondtam nem volt pörgős,de kifejezetten unalmas sem igaz történethez képest,sajnos vannak dolgok amiket nehezen tudok filmekben elviselni,mondhatni egészen érzékeny lélek vagyok,amit mások simán megnéznek sokszor nekem lelkileg megterhelő és ebben is voltak olyan jelenetek blush.gif Tetszett ahogy Halcombe "játszadozott" a végén Bob-bal és az egyszer csak elszólta magát.Az meg,hogy Cindy szembe mert vele nézni még ha csak az ajtóból is..nekem nem biztos hogy ment volna.Igazán erős volt blush.gif Azt pedig külön értékelem,hogy a végén a filmet az áldozatoknak ajánlották blush.gif

10/6
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. szeptember 11. 10:12 #10494
sipa6
sipa6
új tag

StátuszAz élet nagy tragédiája, hogy a nők megöregszenek. Agatha Christie
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 174480
Családi üzelmek, nagyon jó film, vicces laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, AmyVie
2013. szeptember 12. 06:40 #10495
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
Családi üzelmek
Előzetes alapján már imádtam, érdemes volt megnézni. Nagyon vicces, majdhogynem az egész film alatt nevettem. Kenny-t imádtam benne, az ő jelenetei a legjobbak wink.gif

Adore
Hát lehet nem kellett volna nekem ezt megnézni. Az előzetes és a szereplők miatt kíváncsi voltam, de nekem ez a film már a tól sok kategória. Nem voltam kibékülve a történet alakulásával, a végét pedig kifejezetten utáltam...
2 felhasználónak tetszik: baisée, AmyVie
2013. szeptember 12. 14:36 #10496
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A forráskód (Source Code) - 2011

Igazság szerint én nem vagyok oda se az akciófilmekért, se a hasonlóan izgalmas vagy különleges sztorikért, épp ezért magamtól biztosan nem néztem volna meg a filmet, hacsak a párom rá nem beszél volna - de mivel sikerült neki, így elmesélem, hogy milyen is volt.
A főszerepet Jake Gyllenhaal játszotta, akit én személy szerint - nem is tudom, miért -, de nem tartok túl sokra, bár ebben a filmben és a Holnaputánban nagyon is tetszett az alakítása.

A történet maga arról szól, hogy a főszereplő, Colter a titkosszolgálat embere, aki Sean álnéven utazik egy vonaton, ám balszerencséjére a gőzösön felrobban egy bomba és minden utas áldozattá válik. A szituáció maga az, hogy Colter ugyan nem hal meg - ennek ellenére csupán az agya mutat némi múködést és pont ez teszi őt alkalmassá, hogy belebújjon Sean bőrébe, aki életét vesztette a vonaton. Mindezt a Forráskód nevű programmal teszi, melynek segítségével több alkalommal újraéli azt, ami a vonaton történt, feladata pedig az, hogy megtalálja a merénylőt, ezáltal pedig segítsen megakadályozni egy esetlegesen bekövetkező merényletet. A lényeg, a lényeg, hogy időközben beleszeret a vonat egyik utasába és szeretné, ha megakadályozhatná azt, hogy az utasok és ez a bizonyos lány meghaljon, valamint szeretne búcsút venni az apjától is, aki valósággal belebetegedett abba, hogy ő elhunyt. Nah és hogy végül mi is történik, mi sikerül és mi nem, azt nem árulom el, de még szerintem is érdemes a filmet megnézni.

10/10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax, Kiim, baisée, AmyVie
2013. szeptember 12. 18:19 #10497
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (1991)
10/10
A Night at the Roxbury (1998)
10/10
28 Days Later (2002)
10/10
Suicide Club (Jisatsu Sākuru) - 2002
10/9
Ai no Kotodama (2008)
10/8
2013. szeptember 12. 18:33 #10498
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Rush
Pár perce értem haza a moziból, de még mindig a hatása alatt vagyok. Egyszerűen zseniális. Már egy éve várok erre a filmre és talán még nem vártam ennyire egy filmet mint ezt, de abszolút megérte. Chris Hemsworthtól kicsit féltem mert egyáltalán nem James Hunt jut róla eszembe de kár volt mert fantasztikusan alakította Jamest, Daniel Brühl meg tökéletes volt, az akcentus, a gesztusai mind az igazi Nikire emlékeztettek. A zene meg szintén zseniális volt, föleg a Nürburgringes résznél. A végét meg még is könnyeztem, pedig egyáltalán nem vagyok az a sírós fajta.
10/100 meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: riri17, cintia0023, Jody
2013. szeptember 12. 18:43 #10499
- törölt felhasználó -    
Diszkópatkányok

Now You See Me

Büszkeség és balítélet

10/10
15 felhasználónak tetszik: duracell, patrícia4, Lady Suzy, SmileyZ, CandUs, Kazuo, TheDanush, Kiim, Fanni00, riri17, Jody, baisée, LexiCobain, Reija, AmyVie
2013. szeptember 13. 08:48 #10500
SmileyZ
SmileyZ

Empire State (2013)

Borzalom.Ez az első szó ami a filmre gondolva eszembe jut.Túl sok szót nem is pazarolnék rá,Emma Roberts és Shenae Grimes semmit nem érő és Dwayne Johnson csalódást keltő alakítása bőven elég volt,tőle azért többet vártam volna...Liam Hemsworth-re sem lehet ráfogni,hogy túl tehetséges lenne,max csak aranyos.Az egyetlen aki valamit is ért az Michael Angarano volt,de a karaktere és a kinézete is olyan ellenszenves volt,hogy érte sem jár plusz pont.Csak jóindulattal és mert Dwayne még sosem okozott ezelőtt csalódást:

10/3

Az esemény (The Happening,2008)

Ez nem volt se jó se rossz film.Átlagos volt.Jó ötlettel,csak nem túl jó megvalósítással.Valahogy többet vártam,de legalább Mark Wahlberg-ben nem csalódtam heart.gif Számomra ez csak közepes film blush.gif

10/5
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, TheDanush
710 oldal 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!