Idézet (SmileyZ @ 2013.08.26. 10:20)
A végzet ereklyéi - Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones,2013)
Jamie Campbell Bower-ön gondolkoztam sokat..Teljesen más mint ahogy én képzeltem Jace-et vagy ahogy bárki más képzelte és tudom sokan bántották emiatt,de úgy gondolom minden tőle telhetőt megtett és hiteles is volt,az az arrogancia..teljesen Jace volt

Csak kevésbé helyes..vagyis számomra Jamie elég csúnya,de ez mellékes
Tegnap ismét megnéztem a moziban és változtatnék a véleményemen,második nézésre már én megkedveltem Jamie-t.Emlékeztet egy nagyon régi ismerősömre
Jonathan-tól pedig most is olvadoztam
The Frozen Ground (2013)
SPOILERES!!
Azóta kíváncsi vagyok rá,hogy elkezdték forgatni és bár már nem bírom azt aki a főszerepet játssza úgy döntöttem mégis megnézem.Mivel igaz történetről van szó így fel voltam készülve rá,hogy nem lesz túl pörgős,izgalmas,hiszen az ilyen típusú filmek általában nem szoktak azok lenni így csalódás sem ért.
Nicolas Cage nekem mindig is semleges volt,nem kedvencem,nem is unszimpatikus,tette a dolgát itt is,jó is volt,ennyi.
John Cusack hihetetlen jó színész,annyira jól játssza a gonoszt nem egy filmjében,hogyha én meglátnám az utcán (nem mintha fenyegetne ez a veszély) sírva rohannék el előle

Komolyan,le a kalappal ezelőtt a pasi előtt és nem csak emiatt a szerepe miatt

Akármennyire is utálom azért illik megemlíteni a női főszereplőt is.Nem volt nagy kihívás eljátszania
VH-nek ezt a szerepet,elvégre egy prostituáltat kellett alakítani aki állandóan cigizik meg egyebek,nem hiszem,hogy annyira nehéz lett volna beleélni magát

Leszámítva persze azt,hogy őt sosem erőszakolták meg vagy rabolták el.Nyilván az is segített neki,hogy találkozott az igazi Cindyvel aki azért sok mindent megosztott vele

Igaz utálom őt,de sosem szerettem csak azért is rosszat mondani valakiről és mindennél jobban lehúzni,ha valami jó azt megmondom és a legelső jelenetben amikor megtalálták és ott sírt az hiteles volt.Hasonló helyzetben én is így viselkedtem volna
Ettől függetlenül még mindig egy ribinek tartom és kimondhatatlanul irritált mikor a frufruja benne lógott a szemében,úgy utálom ha valaki nem lát ki a saját szeméből

Meg hát voltak jelenetek amikor önmagát adhatta

Az viszont érdekes,hogy fel sem tűnt,hogy 50 Cent is benne volt a filmben
Mint mondtam nem volt pörgős,de kifejezetten unalmas sem igaz történethez képest,sajnos vannak dolgok amiket nehezen tudok filmekben elviselni,mondhatni egészen érzékeny lélek vagyok,amit mások simán megnéznek sokszor nekem lelkileg megterhelő és ebben is voltak olyan jelenetek

Tetszett ahogy Halcombe "játszadozott" a végén Bob-bal és az egyszer csak elszólta magát.Az meg,hogy Cindy szembe mert vele nézni még ha csak az ajtóból is..nekem nem biztos hogy ment volna.Igazán erős volt

Azt pedig külön értékelem,hogy a végén a filmet az áldozatoknak ajánlották
10/6