Erőszakik (In Bruges,2008)
Nem volt túl gyors,sem túl pörgős film,de
Colin Farrell jól játszott mint mindig és ez szerintem bőven kárpótolja az embert

Mellesleg volt azért benne 1-2 jelenet amin jót mosolyogtam,pedig alapból nem volt egy túl vidám film
10/7
London Boulevard (2010)
Na ez már sokkal jobban tetszett,pörgősebb volt mint az előző.Sokat gondolkoztam azon,hogy az egyik szereplő hasonlít
Jamie Campbell Bower-re és tényleg ő volt
10/8,5
At Any Price (2013)
Ezt már nagyon régen megakartam nézni

Először sikerült a legjobb barátnőmmel (House Of Wax) megnéznem aztán megnéztem anyummal is akinek annyira már nem tetszett,de nem is hibáztatom érte én se ezt vártam

Maga a történet sem nyűgözött le és nem volt egyetlen szereplő sem aki szerethető lett volna
Dennis Quaid annyira ijesztő

Viszont mint színész nagyon jó
Zac Efron (

) szerepe kissé meglepett,különösen 1 jelenet amiben tényleg nem is volt hiteles de aztán egész jól belejött

Nagyon büszke vagyok rá
Maika Monroe-t egyszerűen nem bírom elviselni

Semmi köze a színészethez,szörnyű hogy milyen embereket tesznek a filmekbe...
Heather Graham...érte annyian odavannak de én eddig csak olyan filmben láttam amiben az volt a legnagyobb tehetsége,hogy mennyire tudja szétenni a lábát
Max Dennis filmbeli felesége volt akinek egész kedves karaktere volt
Ha Zac nem lett volna benne egyáltalán nem tetszett volna

Így viszont csak miatta:
10/9
A végzet ereklyéi - Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones,2013)
Ez volt számomra az év legjobban várt filmje

Az elején kicsit úgy éreztem nem lesz olyan jó mint remélem,de tévedtem,hatalmas film volt

Bár nem mindenben ragaszkodtak annyira a könyvhöz ami néha nem tetszett,de lehet,hogy ettől lett ilyen jó a film
Lily Collins-t nagyon szeretem,de mint színésznő sosem tartottam jónak viszont itt nagyon jól játszott,ez a szerep annyira jól állt neki
Kevin Zegers (

) volt talán a legjobb,bár lehet kicsit elfogult vagyok vele hiszen hosszú évek óta imádom őt
Jamie Campbell Bower-ön gondolkoztam sokat..Teljesen más mint ahogy én képzeltem Jace-et vagy ahogy bárki más képzelte és tudom sokan bántották emiatt,de úgy gondolom minden tőle telhetőt megtett és hiteles is volt,az az arrogancia..teljesen Jace volt

Csak kevésbé helyes..vagyis számomra Jamie elég csúnya,de ez mellékes
A képi világ ami teljesen lenyűgözött,odáig voltam érte,a zenék is fantasztikusak volt,főleg az a pörgős zene az egyik harc jelenetnél,meg sok olyan jelenet volt benne amin lehetett nevetni,és bizony olyan is amin az ember halálra rémülhetett

Vagyis nekem majdnem sikerült

De én amúgy is elég ijedős vagyok
Aki talán a legjobban meglepett az
Jonathan Rhys-Meyers volt

Az egyik oka ennek az,hogy
Valentine a könyvben teljesen más és nem csak külsőre hanem főleg belsőre

Oké,hogy elmebeteg,de a könyvben annyira tud ezen uralkodni itt viszont egyáltalán nem

Viszont nekem majdnem ő lett a kedvencem az egész filmben

Ez a pasi nagyszerű színész,teljesen levett a lábamról és gyönyörű szeme van

Alig várom a következő filmet persze nem csak miatta
10/10*