Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 26. 10:20 #10381
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Erőszakik (In Bruges,2008)

Nem volt túl gyors,sem túl pörgős film,de Colin Farrell jól játszott mint mindig és ez szerintem bőven kárpótolja az embert smileeee.gif Mellesleg volt azért benne 1-2 jelenet amin jót mosolyogtam,pedig alapból nem volt egy túl vidám film blush.gif

10/7

London Boulevard (2010)

Na ez már sokkal jobban tetszett,pörgősebb volt mint az előző.Sokat gondolkoztam azon,hogy az egyik szereplő hasonlít Jamie Campbell Bower-re és tényleg ő volt laugh.gif

10/8,5

At Any Price (2013)

Ezt már nagyon régen megakartam nézni laugh.gif Először sikerült a legjobb barátnőmmel (House Of Wax) megnéznem aztán megnéztem anyummal is akinek annyira már nem tetszett,de nem is hibáztatom érte én se ezt vártam blush.gif Maga a történet sem nyűgözött le és nem volt egyetlen szereplő sem aki szerethető lett volna blush.gif Dennis Quaid annyira ijesztő _nevet.gif Viszont mint színész nagyon jó blush.gif Zac Efron ( heart.gif ) szerepe kissé meglepett,különösen 1 jelenet amiben tényleg nem is volt hiteles de aztán egész jól belejött blush.gif Nagyon büszke vagyok rá heart.gif
Maika Monroe-t egyszerűen nem bírom elviselni omg.gif Semmi köze a színészethez,szörnyű hogy milyen embereket tesznek a filmekbe... dry.gif
Heather Graham...érte annyian odavannak de én eddig csak olyan filmben láttam amiben az volt a legnagyobb tehetsége,hogy mennyire tudja szétenni a lábát pardon.gif
Max Dennis filmbeli felesége volt akinek egész kedves karaktere volt blush.gif
Ha Zac nem lett volna benne egyáltalán nem tetszett volna blush.gif Így viszont csak miatta:

10/9

A végzet ereklyéi - Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones,2013)

Ez volt számomra az év legjobban várt filmje laugh.gif Az elején kicsit úgy éreztem nem lesz olyan jó mint remélem,de tévedtem,hatalmas film volt laugh.gif Bár nem mindenben ragaszkodtak annyira a könyvhöz ami néha nem tetszett,de lehet,hogy ettől lett ilyen jó a film blush.gif Lily Collins-t nagyon szeretem,de mint színésznő sosem tartottam jónak viszont itt nagyon jól játszott,ez a szerep annyira jól állt neki blush.gif Kevin Zegers ( heart.gif ) volt talán a legjobb,bár lehet kicsit elfogult vagyok vele hiszen hosszú évek óta imádom őt blush.gif Jamie Campbell Bower-ön gondolkoztam sokat..Teljesen más mint ahogy én képzeltem Jace-et vagy ahogy bárki más képzelte és tudom sokan bántották emiatt,de úgy gondolom minden tőle telhetőt megtett és hiteles is volt,az az arrogancia..teljesen Jace volt blush.gif Csak kevésbé helyes..vagyis számomra Jamie elég csúnya,de ez mellékes blush.gif
A képi világ ami teljesen lenyűgözött,odáig voltam érte,a zenék is fantasztikusak volt,főleg az a pörgős zene az egyik harc jelenetnél,meg sok olyan jelenet volt benne amin lehetett nevetni,és bizony olyan is amin az ember halálra rémülhetett blush.gif Vagyis nekem majdnem sikerült rohog.gif De én amúgy is elég ijedős vagyok blush.gif
Aki talán a legjobban meglepett az Jonathan Rhys-Meyers volt blush.gif Az egyik oka ennek az,hogy Valentine a könyvben teljesen más és nem csak külsőre hanem főleg belsőre blush.gif Oké,hogy elmebeteg,de a könyvben annyira tud ezen uralkodni itt viszont egyáltalán nem blush.gif Viszont nekem majdnem ő lett a kedvencem az egész filmben blush.gif Ez a pasi nagyszerű színész,teljesen levett a lábamról és gyönyörű szeme van blush.gif Alig várom a következő filmet persze nem csak miatta smileeee.gif

10/10*
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lydia, iannina, Lady Suzy, Alison Lerman, Jody, Brelly, Sztár Mániás
2013. augusztus 26. 11:01 #10382
- törölt felhasználó -    
Z Világháború. Elképesztően jó film, érdemes megnézni. thumbsup.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. augusztus 26. 11:20 #10383
- törölt felhasználó -    
Napos Oldal - Silver Linings Playbook

Hát ami azt illeti 4x láttam már az évben mert nagyon szeretem igazán jó film és nem meglepően vicces. Imádom ahogy Jen alakít benne és persze Cooper sem utolsó. Tényleg érdemes megnézni.
Emlékszem mennyire vártam ezt a filmet ,hogy végre kerüljön már a mozikba és hát nem csalódtam.
10/10 simán megvan.
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, baisée, Alison Lerman, Jody, sMokEe.cLouD
2013. augusztus 26. 11:20 #10384
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Lánybúcsú (2012)

Hát én kész voltam ettől a filmtől. Végig röhögtem az egészet. Nagyon de nagyon jó film lett, nem tudom, hogy miért kapott ilyen keveset Imdb-n. Nagyon jó volt a szereplő gárda is. Ez a film egy tipikus vígjáték volt. A története is azonnal megfogott így nem is volt kérdés, hogy megnézzem e vagy sem. És amikor megláttam a filmben James Marsdent először fel sem ismertem. Valahogy az X-Men után hiányzott róla az a hegesztő szemüveg amit ott viselt. rohog.gif De itt is bebizonyította, hogy ugyan olyan jó színész az X-Men után is, mint az előző filmjében amit láttam tőle (Szalmakutyák). laugh.gif

10/10
2013. augusztus 26. 13:32 #10385
- törölt felhasználó -    
Merida a bátor

Aranyos kis mese. A története és a szereplők is tetszettek. Ahhoz képest, hogy már napjainkban nem készitenek igényes, szép rajzfilmeket mint anno, ez mégis megfogott. Érezni benne az új dolgokat, de mégis meritettek a régi rajzfilmekből. A szereplők túlbuzgósága nem tetszett benne, úgy nyúltak meg néha mint a rágúgumi vagy valami zselé. rohog.gif

10/8.5

Az ördög ügyvédje

Ha már olyan nevek tűnnek fel a fimben, mint Keanu Reeves, Charlize Theron vagy épp Al Pacino, akkor abból rossz nem sülhet ki, és ez ennél a filmnél is igy volt. Most, hogy először láttam a filmet, kicsit bonyolultnak tűnt 1-2 rész. De úgy a történetet értem, és a végére szinte minden megvilágosodott, de aki tényleg megakarja érteni a film mondanivalóját, lényegét, az füleljen nagyon. biggrin.gif Remek szinészeket választottak a filmhez, bár nekem Keanu karaktere valamiért hasonlitott a Mátrixos karakterére, egy-két momentumban mintha deja vu érzésem lett volna. biggrin.gif

10/8
5 felhasználónak tetszik: baisée, Alison Lerman, Jody, sMokEe.cLouD, Sztár Mániás
2013. augusztus 26. 15:56 #10386
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
Eleven testek (2013)

Egyedül Dave Franco miatt kezdtem el nézni ezt a filmet. Elsőre hülyeségnek tartottam, és egy picit undorítónak. Utána egy kicsit félelmetes volt, mert bele gondoltam milyen lenne az élet, ha a világon mindenki zombivá változna, és alig néhány ember maradna.. Aztán valahogy azt vettem észre hogy jókat el nevetgélek a film alatt. Nicholas Hoult remekül alakította "R" karakterét. Jók voltak a filmben az aláfestő zenék, és a humoros narrációk. biggrin.gif Teresa Palmer-t már ismertem a Negyedik c. filmből, és már ott megkedveltem. Ebben a filmben pedig bekerült a kedvenceim közé. Remek színésznő. Nagyon tetszett az alakítása a filmben, és maga a karaktere, Julie, is nagyon szimpatikus volt smileeee.gif Na de nehogy elfelejtsem azt, aki miatt el kezdtem nézni magát a filmet. Dave Franco karakterének az agyát, sajna az első 10 percben fel falják, de szerencsére így is feltűnik a film többi részében, visszaemlékezés formájában smileeee.gif Az ő alakítása is nagyon jó volt. Maga a sztori nálam az abszolút befutó lett, és készülők elolvasni könyvben is.

10/10
7 felhasználónak tetszik: baisée, iannina, Jody, SmileyZ, nikolett1999, Hustler, LexiCobain
2013. augusztus 26. 19:07 #10387
Bosziiiii
Bosziiiii
visszatérő vendég

StátuszHAKUNA MATATA it means no worries for the rest of your days <3
Hozzászólás: 270
Csatolások: 0
Azonosító: 201988
Oz, the great and powerful
Nagyon tetszett, de végére nem arra számítottam, hogy Oz a szöszivel fog összejönni, hanem arra hogy Milával (bocs nem emlékszem a filmbéli nevére smileeee.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Sztár Mániás
2013. augusztus 27. 00:50 #10388
vodka-and-louboutins
vodka-and-louboutins
új tag

StátuszEvery touch becomes infectious..
Hozzászólás: 70
Azonosító: 207754
Bosszúállók
Már régóta meg akartam nézni, de mindig elsiklottam felette. A barátommal együtt néztük, nagyon jó film. smileeee.gif

9 / 10
2 felhasználónak tetszik: iannina, baisée
2013. augusztus 27. 01:05 #10389
- törölt felhasználó -    
Végzetes vonzerő!
Elképesztően jó film nézzétek meg! blush.gif
2013. augusztus 27. 08:53 #10390
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Fogtündér (Tooth Fairy,2010)

A végére rájöttem,hogy anno már láttam,de nem emlékeztem rá blush.gif Nem mondom,hogy rossz film,csak én már kinőttem az ilyenekből blush.gif Dwayne Johnson pedig abban a Shakespeare mű jelmezben..(úgy nézett ki) persze valami tündér jelmez volt,de legalább kék volt..Viszont az a rózsaszín tütü..először jót nevettem rajta,elég nevetségesen nézett ki szegény blush.gif Ennek ellenére maradjon annál amit tőle megszoktunk,mert ez nem neki való blush.gif

10/4
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Lydia, Sztár Mániás
2013. augusztus 27. 08:58 #10391
- törölt felhasználó -    
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész laugh.gif
Igaz vagy ezerszer láttam de nem untam meg. Amugy tegnap Hp maratont tartottam és az összes HP filmet megnéztem egymás után xd biggrin.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: iannina, Hustler
2013. augusztus 27. 12:04 #10392
- törölt felhasználó -    
Idézet (Magggot @ 2013.08.27. 08:58)
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész  laugh.gif 
Igaz vagy ezerszer láttam de nem untam meg. Amugy tegnap Hp maratont tartottam és az összes HP filmet megnéztem egymás után xd biggrin.gif  thumbsup.gif

From Prada to Nada (Az élet Prada nélkül). Ez egy szerelmes vígjáték és egyszerűen fantasztikus. smileeee.gif
2013. augusztus 27. 12:09 #10393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boszii @ 2013.08.26. 19:07)
Oz, the great and powerful
Nagyon tetszett, de végére nem arra számítottam, hogy Oz a szöszivel fog összejönni, hanem arra hogy Milával (bocs nem emlékszem a filmbéli nevére smileeee.gif thumbsup.gif

Én tegnap néztem meg a filmet,de én is arra számítottam ,hogy Milával jön össze.Amúgy Theodora a neve ,ha jól emlékszek.Igazából nem nagyon akartam megnézni valami miatt,de pozitívan csalódtam benne.Lehet,hogy csak én voltam így vele ,de én sajnáltam,hogy a végén Theodora nem változott vissza!
10/10*
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. augusztus 27. 13:50 #10394
BlackRose69
BlackRose69
|100% CUTE|

StátuszWrite your life & Read the chapters
Hozzászólás: 1123
Csatolások: 145
Azonosító: 196491
Idézet (Sztár Mániás @ 2013.08.27. 12:09)
Én tegnap néztem meg a filmet,de én is arra számítottam ,hogy Milával jön össze.Amúgy Theodora a neve ,ha jól emlékszek.Igazából nem nagyon akartam megnézni valami miatt,de pozitívan csalódtam benne.Lehet,hogy csak én voltam így vele ,de én sajnáltam,hogy a végén Theodora nem változott vissza!
10/10*

A kondom el van vetve-egy tök jó sorozat szerintem. biggrin.gif
2013. augusztus 27. 14:50 #10395
Kyra1999
Kyra1999
Δ

StátuszMindenki hibázik valaki tanul is. Valaki fent jó valaki alul is”
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 60
Azonosító: 190634
Én hétvégén néztem a haverjaimmal az Aszterix és Obelix Cleopátra küldetést!
Szó-szó hála imhotepnek! rohog.gif
2013. augusztus 27. 20:18 #10396
- törölt felhasználó -    
Anyád napja (2005)

Jane Fonda egy élő legenda. Amit a fimben leművelt, az kész röhej volt. biggrin.gif Nagyszerűen alakitotta a elmebeteg anyóst. Jennifer Lopez is tetszett benne, bár a szinészi játékáért nem vagyok oda. Középmezőnybe való. Mint a latinok általában ilyen-olyan nyálas, csöpögős romantikus filmekben játszanak, és ez alól JLo se kivétel igazán.. A TV-be a múltkor leadták, de én lemaradtam róla. Anyum és a kis unokahúgom nézték, és hallottam nagyon tetszett nekik Jane kirohanásai. biggrin.gif

10/8

Pszicho Szingli (2011)

Nos igen, ismét egy Charlize Theron film, amiben végre főszereplő volt. smileeee.gif Ez a nő egy két lábon járó szexbomba. Még akkor is mikor elég nyúzott a képe. biggrin.gif Szerintem kiváló választás volt az, hogy neki adták a szerepet. Film közben azon gondolkoztam ki tudná még egész hitelesen eljátszani a pszicho, depis karaktert!? A babazsúros kirohanásába annyira beleélte magát, ez tetszett a legjobban. Maga a film elég laposan kezdődött. Nem is tudtam mi fog ebből kisülni, mivel csak pillanatképeket mutattak az életéből. Persze az eseménysorok követték egymást, igy megtisztult előttem minden, de nem volt benne semmi átütő, valami jó rész (kivétel a babazsúros). A végét úgy "elvágták" hirtelenjébe, hogy azon tanakodtam, hogy "igy ér véget a film?". Kicsit ledöbbentem.. Adhattak volna valami normális, méltó befejezést, mert ez úgy hatott, mintha a film közepénél véget érne.

10/7.5
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ, Sztár Mániás, duracell
2013. augusztus 28. 08:56 #10397
SmileyZ
SmileyZ

Pancser Police (The Other Guys,2010)

Mark Wahlberg miatt akartam megnézni arról fogalmam sem volt,hogy Dwayne Johnson is szerepel benne blush.gif Igaz csak 10 percet de akkor is benne volt blush.gif Hiába ez a két pasi ez a film semmit nem ért és azt is tudom miért:mert a másik főszereplő Mark mellett Will Ferrell volt,akivel az a nagy probléma,hogy mindenki azt hiszi,hogy vicces de számomra nem az.Az egyetlen filmje amit szeretek a Diszkópatkányok de milyen érdekes:abban sem túlzottan kedvelem pardon.gif Mint ember semmi bajom vele,egyszerűen nem szeretem ahogy "játszik" blush.gif Majdnem egy órát néztem belőle,de unalmas is volt és tele volt olyan poénokkal ami minden volt csak poénos nem.Beletekertem majd ki is kapcsoltam blush.gif
A két kedvencemre azért adok 2 pontot blush.gif

10/2
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman
2013. augusztus 28. 08:59 #10398
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Harry Potter és a bölcsek köve biggrin.gif
Kb. 1000x láttam, és a könyvet is háromszor olvastam, de ezt akkor sem lehet megunni.
2 felhasználónak tetszik: Hustler, iannina
2013. augusztus 28. 09:00 #10399
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Pain & Gain / Izomagyak (2013)
Ekkorát még nem csalódtam filmben. Az előzetes teljesen mást mutatott mint amilyen volt a film. Soványka kis dolog volt, főleg a csalódás miatt. Pár rész nézhető és élvezhető volt.. De nem ajánlom nagyon.. végig szenveded azt a két órát..
4/10
2013. augusztus 28. 09:10 #10400
angika0701
angika0701
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 155671
Percy jackson - szornyek szigete
smileeee.gif
710 oldal 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525