Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 21. 01:57 #10341
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Kontroll
10/10
Még mindig hibátlan.
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. augusztus 21. 03:37 #10342
- törölt felhasználó -    
Pocahontas
Még mindig az egyik legcsodálatosabb mese, amit valaha láttam.
10/10

István, a király (2013)
Igaz, hogy rockopera, de úgy gondoltam mégis írok róla.Lehetséges, hogy velem van a baj, de nekem Alföldi Istvánja túlontúl modernre sikeredett.Én inkább a hagyományos dolgokhoz vagyok szokva(elsősorban a jelmezekre értve).Másrészről a szereposztással se voltam megelégedve.Szerintem egyedül Feke Pál és Tompos Kátya állta meg igazán a helyét.Udvaros Dorottyát jó színésznőnek tartom, de a hangja nem valami szívderítő, Stohl Andrást pedig Koppánynak, EZ MÉG VICCNEK IS ROSSZ!Összességében:
6/10
(A 2008-as Társulatos István, a király sokkal jobban tetszett.)
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, baisée, nicol bellox
2013. augusztus 21. 10:35 #10343
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Jack Reacher (2012)

Nem vagyok egy nagy Tom Cruise rajongó de néhány filmjét szeretem.Nem lett ez olyan rossz,igaz számtalan ennél jobb filmje van,de szerintem elmegy blush.gif A nő azért néha az agyamra ment blush.gif

10/6

A zöld urai (Epic,2013)

Ezt annyira szerettem volna moziban látni,de nem jött össze sad.gif Szörnyen édes mese nagyon tetszett laugh.gif Van mondanivalója és a látvány is ott van laugh.gif

10/10

Straight A's (2013)

Ez szörnyű volt..A szereplők neve láttán:Ryan Phillippe,Anna Paquin,Luke Wilson,Riley Thomas Stewart gondoltam jó film lesz,de hatalmasat tévedtem blush.gif

10/0

Felhőatlasz (Cloud Atlas,2012)

Május óta van a gépemen de a hosszúsága miatt amitől eddig megrémültem nem néztem meg,most viszont ideje volt blush.gif Az egyik legkülönösebb film amit mostanában vagy még inkább amit életemben láttam.A történetek magukban is lekötöttek,de az,hogy ez az egész kapcsolódik egymáshoz,szerintem lenyűgöző volt blush.gif Már igencsak a film háromnegyedénél jártam amikor azt mondtam,hogy tetszik.Nem lett és nem is lesz a kedvenc filmem,de tudom jó párszor megfogom még nézni,mert nagyon érdekes blush.gif
Ezek úgy megragadtak bennem:
- Mondaná,hogy szerette őt?
-Igen,szeretem.
-Úgy érti,még mindig szerelmes belé?
-Úgy értem,mindig is szeretni fogom...

Meg ez:
"Az életünk nem csupán a miénk. Az anyaméhtől a sírig kötődünk másokhoz - a múltban és a jelenben. És minden bűntettel vagy kedves gesztussal a jövőnkhöz járulunk hozzá."
A végén a zene pedig... wub3.gif

10/8

Magic Mike (2012)

Úgy láttam mindenki elvan ájulva ettől a filmtől csak azt nem értem miért.Egyáltalán nem volt jó.Bár tudom mindenkinek más az ízlése blush.gif Persze mikor Channing Tatum és Alex Pettyfer a színpadon voltak az tetszett mert jó pasik,de minden más jelenet szörnyen unalmas volt,úgy éreztem sosem ér véget blush.gif Egyszer bőven elég volt megnézni blush.gif Mellesleg mint pasik nekem sem Matthew McConaughey sem Joe Manganiello nem jönnek be.Mindkettőben van valami ami inkább taszít mint vonz blush.gif Plusz nekem Olivia Munn annyira ellenszenves blush.gif

10/4 - csakis a két fiú miatt blush.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Brelly, Alison Lerman, Sztár Mániás, Évike12, katie993
2013. augusztus 21. 12:35 #10344
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Az igazság nyomában * Triage /2009/
Szeretem az ilyen jellegű filmeket, érdekes látni az emberek reakcióját a háború után. Az is tetszett, hogy ezúttal nem egy katona szemszögéből láthatjuk.
6*10

Túl a fenyvesen * The Place Beyond the Pines /2012/
Jó volt, jó volt, de nekem teljesen más elképzelésem volt erről a filmről. Nagyon tetszett ahogyan a film közben váltották a főszereplőket. Ez adott neki egy kis plusz érdekességet.
Ryan Gosling ( heart.gif ) játéka tetszett a legjobban. Úgy látszik az ilyen jellegű filmekhez/karakterekhez már nagyon ráhangolódott.
Ami nem tetszett az talán az volt, hogy picit túl hosszú volt. Lekötött, de a film közben azon gondolkoztam, hogy hány másfajta megoldás lehetett volna, főleg a végére.

7*10

Fekete víz * Dark Water /2005/
Őrülten unalmas volt. Egy cseppet sem ijesztő vagy nyomasztó, olyan mint egy rossz dráma.
3*10

Feledés * Oblivion /2013/
Huh, gyerekek. Ez a film valami elképesztően rossz, és még akkor enyhén fogalmaztam. Az utolsó 30 percet végig kellett pörgessem mert egyszerűen már nézni nem bírtam. Tom Cruise nem csinált mást csak össze-vissza szenvedett, az egésznek se eleje, se vége, se semmilyen sztori.
Csak azért kap két pontot mert a látvány szép volt, és Tom Cruise számomra mint színész végtelen szimpatikus, bár most azért csalódtam rendesen. Úgy érzem mostanában egyre nézhetetlenebb filmeket készít, és nem is kell messzire menjek, ott volt a Mission: Impossible 4 vagy a Jack Reacher.

2*10

Hupikék Törpikék 2. 3D * The Smurfs 2 3D /2013/
Lehet egyedül leszek ezzel a véleményemmel, de nekem ez nem tetszett túlzottan. Jó volt megnézni, ki is kapcsolt, de mikor kijöttem a moziból úgy éreztem, hogy egy jó darabig biztos nem akarom megnézni és én ilyet mozi után szinte sosem érzek. Az első rész mérföldekkel jobb volt. Lehet, hogy ott még bennem volt az is, hogy az újdonság varázsa. Vagy azért tetszett kevésbé mert már hetek óta nyomatják ezerrel a Tesco-s, törpikés dominókat, nem tudom, de ez nekem csalódás volt. A két új törp sem tetszett, annyi lehetőség lett volna a második részre, szerintem nem döntöttek a legjobban.
Azért egy valami nem változott: a macsek, őt imádom rohog.gif Illetve Neil Patrick Harris heart.gif 3D-ben jó látvány volt laugh.gif

6*10

Farkas 3D * The Wolverine 3D /2013/
Na ez viszont már méltó folytatás volt. Nem nagyon akartam elmenni rá moziban, nem tudom miért, pedig Farkas a kedvenc karakterem az X-Men-ből, meg eléggé zavart ez a japán beütés, nem vagyok rasszista de soha életemben nem szimpatizáltam a japánokkal/kínaiakkal, de aztán anyum csak rábeszélt a mozizásra.
Azt kell mondjam teljesen magával ragadott, aki nagy Farkas rajongó az imádni fogja ezt a filmet. És megéri 3D-ben nézni wink.gif
Egy valami azért hátrány volt, a film közepén volt egy 30-40 perc amikor konkrétan csak beszélgetés volt, semmi más. Engem ezért kárpótolt az eleje és a vége, de persze ez nem mindenkinél van így. Plusz a hölgyeknek az atlétában futkosó Hugh Jackman ( heart.gif ) nem utolsó látvány!
Nem is nagyon akarok tovább beszélni róla, imádtam és kész.
Mellesleg X-Men rajongóknak a szereplők felsorolása után van egy kis jelenet, egy kis utalás az új X-Men filmre, amit úgy érzek szintén moziban fogok megnézni.

9*10
8 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Brelly, Alison Lerman, baisée, Sztár Mániás, iannina, Évike12, Jody
2013. augusztus 22. 01:01 #10345
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
LOL ( 2012 )

Na ez olyan film amit soha nem fogok megunni. Tavaly nyáron láttam legelőször és már akkor levett a lábamról. Számomra most is nagy élvezet volt megnézi, mert amúgy sem nagyon emlékeztem már rá. Imádtam ezt a filmet! Miley mint szokása szerint, ebben a filmben is tökéletes volt. A szerepe volt mikor már egy kicsit túl sok volt, de bírtam. Jó kis története van, romantikus és persze tinidzsereknek való. Minden jó volt benne, nem találok szavakat mennyire szeretem ezt a filmet! laugh.gif

10/10*
2013. augusztus 22. 08:24 #10346
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Oblivion / Feledés (2013)
Nem vagyok oda amúgy sem az ilyen filmekért, de erről jót írtak, meg az előzetes sem volt rossz, de ahogy megnéztem.. hajajj, végig pörgettem az egészet, értelme számomra nem volt, a logikát már az elején elvesztettem... Lehet azért nem tetszett mert nem vagyok a műfajnak nagy fanja, de ez valami katasztrófa volt akkor is.. Tom egyik legrosszabb filmje szerintem..
3/10

The Impossible / A Lehetetlen (2013)
Na, ez már hab a tortán. Elképesztően jó film. Nem a kedvenceim a katasztófa filmek, de ez nagyon ott volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha kicsit pityeregni szeretne, vagy ha elgondolkodni pár fontos dolgon, akkor ez a film közbe tegye, mert a film ezt mind megköveteli magának. Fantasztikus alakításokat láthattunk. A film rohadtul jól megcsinált helyszíneken van, és az hogy tudod hogy a történet megtörténtek alapján játszódik, dobb rajta rengeteget. Remekül kihasználtak mindent a filmben, eszméletlen. meghajolo.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman
2013. augusztus 22. 10:48 #10347
TheGirlWhoWaited
TheGirlWhoWaited
új tag

Státusz“Rose, before I go, I just want to tell you: you were fantastic [...] So was I."
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 209960
Grease

Mint ahogy mar a bemutatkozomban is irtam, ez az egyik kedvenc filmem. Meg egeszen kicsi voltam, amikor eloszor lattam. Azota mar szamtalanszor megneztem. Kivulrol fujom az egeszet. Nem tudok mast adni ra csak:
10/10 heart.gif
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kazuo, nicol bellox, Jody, House Of Wax, BunnyGirl, Fanni00
2013. augusztus 22. 11:15 #10348
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Izomagyak (Pain & Gain,2013)

Hú de bajban vagyok ezzel a filmmel blush.gif Már csak a benne szereplő kedvenceim miatt is,de akármennyire is szeretnék nem tudok rá túl jó pontot adni. blush.gif Ahhoz képest,hogy igaz történet alapján készült egyáltalán nem volt unalmas és néha jót mulattam rajta habár azért nem egy vicces történet volt. blush.gif Nyilván a rendező is rájött néha mennyire abszurd dolgok történnek,mert egyszer ki is írták,hogy:Ez még mindig igaz történet Szerintem már mindenki tudja aki mostanában olvasta a véleményeim,hogy imádom Dwayne Johnson-t. heart.gif Amikor ez a hatalmas pasi aki néha olyan mint egy állat,elkezd sírni...hát nem bírtam ki röhögés nélkül. rohog.gif A másik akit imádok Mark Wahlberg habár bevallom kevésbé izmosan jobb pasi volt blush.gif Érdekes látni,hogy mennyi buta ember van a világon,mert ez a film aztán tényleg tele volt buta emberekkel blush.gif Szerettem volna moziban látni és még így is,hogy más volt mint amire számítottam kár,hogy nem ott láttam blush.gif A zenék meg az előzetes nagyon tetszettek.Azt vagy 150-szer láttam laugh.gif

10/5.5
4 felhasználónak tetszik: Évike12, Brelly, House Of Wax, baisée
2013. augusztus 23. 00:35 #10349
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
500 nap nyár (2009)

Nekem nagy csalódás volt. Azt hittem, hogy jobb lesz, mert mindenki oda meg vissza volt érte. Nem azt mondom, hogy rossz volt de valahogy nem hatott meg. Annyi jó volt benne, hogy nem az a szokásos csöpögős, nyálas romantikus története volt, hanem voltak benne egy kis csavarok. Pedig annyira szeretem az ilyesmi filmeket de valahogy ez nagyon nem jött be. A kettő főszereplővel semmi bajom volt, mert őket imádom és ők nagyon is jól játszották csak az elkészítéssel volt bajom. unsure.gif

10/5
3 felhasználónak tetszik: Brelly, Nita09, nicol bellox
2013. augusztus 23. 10:46 #10350
buff
buff
új tag

StátuszMegszületett, virágzott, eltemetták, kimászott.
Hozzászólás: 78
Azonosító: 206770
Ted

Nekem a nagy hype miatt csalódás volt, nem találtam annyira viccesnek, de tetszett, hogy visszanyúltak a 80as évek zenéihez, és ilyen családias, gyermekkor közeli bensőséges hangulatot teremtettek, így végül is szerethető volt a film. 6/10
2013. augusztus 23. 11:45 #10351
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Valami Amerika
Valami Amerika 2

Mindenkettő: 10/10 blush.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. augusztus 23. 19:18 #10352
- törölt felhasználó -    
Star Trek 2009
Star Trek Into Darkness

10/10
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, dijansalihu, Misao
2013. augusztus 23. 19:45 #10353
- törölt felhasználó -    
Star Trek 2009 | Star Trek Into Darkness
Courtneyy művésznővel partit csaptunk a Twitteren és megnéztük együtt a filmeket. Uhh, ohh, áhh. :D Kellemeset csalódtam. Régen, mikor láttam párszor a tévében, nem foglalkoztam vele a csúnya emberek miatt (ők még most sem tetszenek), de nagyon élvezhető. És vicces. Először Kirköt hittem a kedvencemnek, de aztán rájöttem, hogy Spock az. Durva, hogy valaki ilyen "robot", mégis ennyire szerethető. Uhurát is elcsábította, pedig úúúúúúúgy szurkoltam, hogy Kirkkel jöjjön össze. :( Úgy látszik, neki a farkincás csajszik jönnek be. :(
Mikor a második részben meghalt a kapitány, akkor még egy könnycseppet is elmorzsoltam.

8/10 - nagy meglepetésemre Jennifer Morrison is szerepet kapott az első részben. :3

Ha működne a képfeltöltés, feltölteném ezt a fotót (bár ő az öreg Spock, nem a zsenge).
2013. augusztus 23. 19:45 #10354
Chickadee
Chickadee
új tag

StátuszMuhahaha :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 89
Azonosító: 210126
Texaszi láncfűrész.. biggrin.gif
10/9.99
2013. augusztus 23. 22:01 #10355
- törölt felhasználó -    
A zöld urai
Szerintem is nagyon aranyos mese.Az ilyen alkotásokból tényleg tanulhat az ember.
10/10

Pocahontas 2
Szerintem méltó utódja az első résznek.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, SmileyZ
2013. augusztus 23. 22:06 #10356
kármen366
kármen366
Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt.

Státuszjust me
Hozzászólás: 2009
Csatolások: 140
Azonosító: 207955
Filmeket nem igen szoktam nézni csak sorozatokat. Szóval amit legutoljára láttam az a Nemo.
2013. augusztus 23. 22:21 #10357
- törölt felhasználó -    
alkonyat hajnal hasadás 2
2013. augusztus 24. 09:22 #10358
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Feledés (Oblivion)

Az igazat megvallva: nem rajongok az ilyen típusú filmekért, de ez valahogy mégis nagyon tetszett, bár néha csak kapkodtam a fejem, hogy most épp a múltban vagy a jelenben játszódik-e a történet. Tom Cruise hatalmasat alakított, imádtam, ahogy Jack szerepébe bújt és maga a történet és a cselekményvezetés is változatos volt, imádtam, ahogy hol a múltban, hol a jelenben játszódott, bár lehet, hogy második nézésre jobban érthető a történet, de nekem bejött.

10/8

Horrorra akadva 5. (Scary Movie 5.)

Nekem nagyon tetszett az első 3 rész és bár a 4. számomra annyira borzalmas volt, hogy végig sem bírtam nézni, az 5.-et már hónapok óta vártam, pláne amikor megtudtam, hogy a Paranormal Activity-t és a Mamát is parodizálják benne. Szerintem a szereplőgárda nagyon jó volt, nem is hiányoztak belőle a korábbi szereplők, abszolút el lehetett vonatkoztatni az eddig megjelent részektől. Aki nem látta volna az eredeti horror filmeket, annak javaslom, hogy nézze meg, mert úgy sokkal élvezhetőbb, ha az ember tudja, mi, hogyan függ össze. Jah és mielőtt elfelejteném: Ashley Tisdale-nek remekül állt, hogy nem egy ügyetlen, végtelen buta tinit játszott, hanem egy ilyen kaliberű felnőttet biggrin.gif

10/8

A Haunted House 2

A drágám nem bírta kivárni, hogy megjelenjen szinkronosan (talán mert nem is fog), épp ezért nekiültünk feliratot olvasni biggrin.gif Mondanom sem kell, hogy nem sok hangulatom volt hozzá, de már az első fél óra alatt annyit nevettem, hogy végül megnéztük. Olyasmi film, mint a Horrorra akadva (pontosabban, mint annak az 5. része), hiszen a Paranormal Activity parodizálása áll a film középpontjában, de egy kicsit új és még viccesebb megközelítésből. Javaslom, hogy akinek sok ideje van, az egy nap alatt tudja le a PA filmeket, a Mamát és nézze meg a Horrorra akadva 5-öt és ezt a filmet (igen, tudom, ennyi idő a világon senkinek nincs, de megéri) smileeee.gif

10/8
2013. augusztus 24. 09:34 #10359
Eszti. BridgitFan
Eszti. BridgitFan

StátuszYou're gonna be the one, you're gonna be the one.♡
Hozzászólás: 766
Csatolások: 17
Azonosító: 206672
A fiú,aki vérfarkast kiáltott.smileeee.gif
2013. augusztus 24. 09:35 #10360
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Amores perros
La Mala Educatión
Babel

Csavaros, életszerű, de eléggé szomorú történetek. Az Amores perros-ban fizikailag fájt a sok kegyetlen kutyaviadal-jelenet (valahol olvastam, hogy nem igazi viadalok voltak, csak játszottak a kutyák, viszont a művérrel, a hangokkal és a vágásokkal érték el, hogy igazinak hassanak.)
A Babel-nél jobban szeretem a 21 Grams-t, de maga a történet mindkettőben fantasztikus.

Mindegyik film: 10/10
710 oldal 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!