Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. augusztus 28. 19:51
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Szabadság, szerelem 10/9
2013. augusztus 29. 02:13
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Női Szervek
Komolyan mondom, hogy jó pár éve láttam ilyen jó vígjátékot! Sandra Bullock természetesen szokásához híven, nagyon jól alakított, de a filmben nem ő ragadott magával, ha nem Melissa McCarthy, a kis piszkos, kis városi rendőr. Melissa per-fekt színésznő, és ebben a filmben hatalmasat alakított, akkora poénjai voltak, hogy édes anyukámmal - igen, ciki, vagy sem, de vele néztem meg a filmet, és mind a ketten imádtuk - már annyira röhögtünk, hogy sírtunk.
11 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
sMokEe.cLouD,
SmileyZ,
Jody,
Alison Lerman,
areo,
BunnyGirl,
baisée,
hayley4,
Jessy,
Reija
2013. augusztus 29. 22:21
Titanic (1997
Csodás film... igazából nem tudom leírni mit érzek és éreztem akkor ,mikor néztem . Már jó párszor láttam , de mindig ugyanazt a hatást éri el nálam. Sírtam akkor , mikor Jack és Rose együtt voltak , örültem , mert ép ésszel nem tudom felfogni ,hogy valaki hogy szerethet így egy embert. Bár egyszer engem is így szeretnének...
Sírtam ,mikor Rose megmentette Jacket , akkor is mikor visszaugrott a csónakból.
Sírtam a katasztrófakor. Elmondhatatlanul borzalmas volt látni azt a több száz kétségbeesett arcot. (A megfagyott hullákat a vízben már meg sem említem).
Azt hiszem nem csodálkoztok , ha azt mondom a végén már szabályosan zokogtam annál a mondatnál , hogy : "Soha ne add fel , Rose"
Borzalmas kedvem van a filmtől most is , de nem érdekel. Hálás vagyok a rendezőknek , a főcímdalnak , Leonardonak és Katenek. Ez a film mindig is lenyűgöz ... katartikus élmény számomra akárhányszor megnézem. Eddig sosem tudtam eldönteni , de büszkén állítom : A kedvenc filmem .
10/10***
Csodás film... igazából nem tudom leírni mit érzek és éreztem akkor ,mikor néztem . Már jó párszor láttam , de mindig ugyanazt a hatást éri el nálam. Sírtam akkor , mikor Jack és Rose együtt voltak , örültem , mert ép ésszel nem tudom felfogni ,hogy valaki hogy szerethet így egy embert. Bár egyszer engem is így szeretnének...
Sírtam ,mikor Rose megmentette Jacket , akkor is mikor visszaugrott a csónakból.
Sírtam a katasztrófakor. Elmondhatatlanul borzalmas volt látni azt a több száz kétségbeesett arcot. (A megfagyott hullákat a vízben már meg sem említem).
Azt hiszem nem csodálkoztok , ha azt mondom a végén már szabályosan zokogtam annál a mondatnál , hogy : "Soha ne add fel , Rose"
Borzalmas kedvem van a filmtől most is , de nem érdekel. Hálás vagyok a rendezőknek , a főcímdalnak , Leonardonak és Katenek. Ez a film mindig is lenyűgöz ... katartikus élmény számomra akárhányszor megnézem. Eddig sosem tudtam eldönteni , de büszkén állítom : A kedvenc filmem .
10/10***
10 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
House Of Wax,
duracell,
SmileyZ,
sMokEe.cLouD,
csicsi20,
BunnyGirl,
hayley4,
Misao,
Alison Lerman
2013. augusztus 30. 10:37
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.08.26. 08:19)
Pedig mindenki az egekig magasztalja, hogy milyen jó. Bár az ilyen emberkék valószínűleg jó filmet az életben nem láttak még.
Attól, mert neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy a filmmel van a baj, vagy éppen azokkal, akiknek tetszett.
A negyedik
(I Am Number Four)
Ezt a filmet ma láttam másodjára, annyira magával ragadott a történet és a szereplők. Én mindig is rajongtam a misztikus teremtményekért, és a pokolfajzatokért. Alex Pettyfer egy nagyon tehetséges, szimpatikus színész, nagyon örülök, hogy ő kapta meg a negyedik szerepét. Teresa Palmer meg a második kedvencem volt a filmben, a leginkább a bátorsága fogott meg, na meg a pimaszsága. Egyedül talán, Dianna Agron nem volt szimpatikus, elég volt ránézni és már rosszul is voltam. És ott a drága, egyetlen Jake Abel, akit nem tudok hova tenni, ő valahogy mindig a rossz szerepeket kapja, - egyedüli kivétel a Burok c. film - ezért a vásznon egyáltalán nem a kedvencem, viszont a való életben meg olyan szerethető egy ember. A napokban azt hallottam, hogy jön a folytatása, ami leginkább a hetedikkel fog foglalkozni, óó, már alig várom. Egy tízes skálán, kilenc és felet kapna.
2013. augusztus 30. 18:30
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Vágy és vezeklés (Atonement) 10/10
2013. augusztus 30. 18:36
Truman Show(1998)
Úúú ez a film... régebben láttam, de csak nagyon halovány emlékeim voltak, mert még kicsi voltam. Hát, tegnap megnéztem, marha jó film. Hihetetlenül ötletes ez a sztori, és habár Jim Carrey-t nem nagyon kedvelem, kitűnően alakította a főszereplőt. 10/10, mindenkinek ajánlom.
Úúú ez a film... régebben láttam, de csak nagyon halovány emlékeim voltak, mert még kicsi voltam. Hát, tegnap megnéztem, marha jó film. Hihetetlenül ötletes ez a sztori, és habár Jim Carrey-t nem nagyon kedvelem, kitűnően alakította a főszereplőt. 10/10, mindenkinek ajánlom.
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2013. augusztus 30. 19:17
Tűzgyűrű
Na itt aztán voltak nevek...Gypsy Danger
... érdekes, érdekes...
Amúgy nagyon klassz film volt.
10/10
Na itt aztán voltak nevek...Gypsy Danger
Amúgy nagyon klassz film volt.
10/10
2013. augusztus 31. 09:50
|
|
areo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 210403 offline
|
A végzet ereklyéi - Csontváros
Tegnap láttam,és bátran kijelentem,hogy életem egyik legjobb filmje volt.Lily Collins és Jamie Campbell Bower iszonyatosan jót alakított,maga a történet is fantasztikus.Nagyon várom már a folytatását.
10/10
Tegnap láttam,és bátran kijelentem,hogy életem egyik legjobb filmje volt.Lily Collins és Jamie Campbell Bower iszonyatosan jót alakított,maga a történet is fantasztikus.Nagyon várom már a folytatását.
10/10
2013. augusztus 31. 10:06
|
|
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Idézet (areo @ 2013.08.31. 09:50)
A végzet ereklyéi - Csontváros
10/10
10/10
Én is ezt láttam és teljesen egyetértek veled
1 felhasználónak tetszik:
areo
2013. augusztus 31. 12:31
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Now Is Good/Most jó (2012)
Nem szeretem a sírós filmeket, pontosan azért, mert magamat ismerve az első szomorú jeleneten ordítanék és onnantól kezdve be sem fejezném a végéig. Dakota miatt már régebben is érdekelt, de soha nem mertem belekezdeni, ma viszont valamilyen oknál fogva ennél kötöttem ki és megállapítottam, hogy az ilyen érzelmi hullámvasút filmek engem tönkretesznek. Az utolsó fél órát végigbőgtem. Ennél többet ha akarnék sem tudnék mondani, az egyik legszebb film, amit valaha láttam.
10/10
Nem szeretem a sírós filmeket, pontosan azért, mert magamat ismerve az első szomorú jeleneten ordítanék és onnantól kezdve be sem fejezném a végéig. Dakota miatt már régebben is érdekelt, de soha nem mertem belekezdeni, ma viszont valamilyen oknál fogva ennél kötöttem ki és megállapítottam, hogy az ilyen érzelmi hullámvasút filmek engem tönkretesznek. Az utolsó fél órát végigbőgtem. Ennél többet ha akarnék sem tudnék mondani, az egyik legszebb film, amit valaha láttam.
10/10
2013. augusztus 31. 19:46
|
|
Cassiealliedesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197588 offline
|
A báránysültek hallgatnak ...
10/0
Azthittem ott döglök meg..
Borzalmas film.
10/0
Azthittem ott döglök meg..
Borzalmas film.
2013. augusztus 31. 19:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
The Mortal Instruments: City of Bones / A Végzet Ereklyéi: Csontváros
Köszöntem, hogy felirattal nézhettem, nem pedig szar szinkronnal.
Én olvastam a könyveket, 500 oldalt két órában nem lehet hibátlanul visszaadni, ezért emiatt nem fogok most panaszkodni. A castet sikerült jól visszaadni, ez sokszor nem jön össze a könyvadaptációknál. A zenék is jók voltak benne. Aki pedig nyáltengertől tartott - teljes joggal A burok és az Alkonyat után - azokat megnyugtatom, hogy a Csontváros teljesen élvezhető ilyen téren is.
10/8
Köszöntem, hogy felirattal nézhettem, nem pedig szar szinkronnal.
10/8
2013. augusztus 31. 20:15
The Mortal Instruments: City Of Bones
Egy évvel a megjelenés előtt elhatároztam már, hogy meg szeretném nézni, annyira magával ragadtak a könyvek, csak hát olyan sokan voltak róla negatív véleménnyel, hogy féltem csalódni fogok. Hála az égnek ez nem így lett. Csatlakozom Christo-hoz, én is nagyon megörültem neki, hogy feliratos és nem szinkronos a film, mivel nekem már a szinkronos előzetestől is felállt a szőr a karomon. Rendkívül élvezhető, izgalmas, a legkevésbé sem nyálas és elfuserált film volt, nekem nagyon tetszett. Igaz, voltak részek, amik nem egészen úgy voltak, mint a könyvben, de ezek nem voltak túl lényegesek. A színészek remekül alakítottak, és örömmel mondhatom, hogy a filmből is egyértelműen Magnus a kedvencem.
10/8
Egy évvel a megjelenés előtt elhatároztam már, hogy meg szeretném nézni, annyira magával ragadtak a könyvek, csak hát olyan sokan voltak róla negatív véleménnyel, hogy féltem csalódni fogok. Hála az égnek ez nem így lett. Csatlakozom Christo-hoz, én is nagyon megörültem neki, hogy feliratos és nem szinkronos a film, mivel nekem már a szinkronos előzetestől is felállt a szőr a karomon. Rendkívül élvezhető, izgalmas, a legkevésbé sem nyálas és elfuserált film volt, nekem nagyon tetszett. Igaz, voltak részek, amik nem egészen úgy voltak, mint a könyvben, de ezek nem voltak túl lényegesek. A színészek remekül alakítottak, és örömmel mondhatom, hogy a filmből is egyértelműen Magnus a kedvencem.
10/8
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.