Artúr király ( 2004 )
Imádom ezt a filmet nagyon jó szerintem aranyos kis film
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. augusztus 05. 16:22
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
A szív bajnokai (The Blind Side) 10/9
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. augusztus 05. 16:24
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Nikikke @ 2013.08.05. 14:30)
Artúr király ( 2004 )
10/10
10/10
Senkit sem hallottam még azt mondani egy történelmi gyilkolós-véres filmre, hogy aranyos! Ez édes volt!
Kate és Leopold
Milliószor láttam, és még mindig az egyik legtüneményesebb romantikus komédiának tartom! Ugyan Meg Ryant nem kedvelem annyira, de itt szeretni való! Hugh Jackman pedig..hihetetlen egy fickó, de sajnos ilyen srác a világon nincs!
10/10
duracell
2013. augusztus 05. 16:55
Ollókezű Edward.
Igen, igen. Amilyen maradi vagyok, csak tegnap értem el odáig, hogy megnézhessem. Amit megjegyeznék, hogy különösen tetszett, a tipikus régi, színes kis házak. És az a kastély... Gyönyörű volt. Johnny - mint mindig - nagyon jól alakított. Szomorú történet, de így jó, ahogy van. És az csak plusz pont.
10. [mivel ez a legjobb értékelési pont]
Igen, igen. Amilyen maradi vagyok, csak tegnap értem el odáig, hogy megnézhessem. Amit megjegyeznék, hogy különösen tetszett, a tipikus régi, színes kis házak. És az a kastély... Gyönyörű volt. Johnny - mint mindig - nagyon jól alakított. Szomorú történet, de így jó, ahogy van. És az csak plusz pont.
10. [mivel ez a legjobb értékelési pont]
2013. augusztus 05. 19:00
Túszjátszma(2011)
Nagyon jó volt a film nekem nagyon tetszett és benne volt Cam Gigandet
nagyon tetszett az alakítása és a film is izgalmas volt. Egyszóval nagyon jó volt az egész film.
10/10.
10/10.
House Of Wax
2013. augusztus 05. 19:12
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Pacific Rim / Tűzgyűrű (2013)
Moziban néztem.. először már úgy indultam neki hogy rossz lesz, mert nem volt szimpatikus, na de basszus tetszett. Jó kis története volt, vagyis nem a történet, hanem annak a kidolgozása, és kihasználása. Bár szerintem mivel 2013-at írunk, ezért lehetett volna ennél is jobb a grafika, de így is élvezetes volt a film. Érdemes megnézni, de nem moziba, annyira azért nem jó
Bár a haláli pofa kis színszek miatt talán..
8/10
Grown Ups 2 / Nagyfiúk 2 (2013)
Hát, ez, hatalmas volt. Nagyon tetszett. Jó kis sztori volt, tele meglepetésekkel és vicces sztorikkal. Rengeteg mindent tudtunk meg belőle, rohadt jó forgatókönyve lett. Szerintem mindent képpen megégri a moziban nézni, én is ott néztem, és rohadt jókat röhögtem, élveztem nagyon. Van olyan jó mint az első.
10/10
Moziban néztem.. először már úgy indultam neki hogy rossz lesz, mert nem volt szimpatikus, na de basszus tetszett. Jó kis története volt, vagyis nem a történet, hanem annak a kidolgozása, és kihasználása. Bár szerintem mivel 2013-at írunk, ezért lehetett volna ennél is jobb a grafika, de így is élvezetes volt a film. Érdemes megnézni, de nem moziba, annyira azért nem jó
8/10
Grown Ups 2 / Nagyfiúk 2 (2013)
Hát, ez, hatalmas volt. Nagyon tetszett. Jó kis sztori volt, tele meglepetésekkel és vicces sztorikkal. Rengeteg mindent tudtunk meg belőle, rohadt jó forgatókönyve lett. Szerintem mindent képpen megégri a moziban nézni, én is ott néztem, és rohadt jókat röhögtem, élveztem nagyon. Van olyan jó mint az első.
10/10
2013. augusztus 05. 19:43
Farkas
4,5/10
Unalmas volt az egész story nélküli és ment vagy 2 órán keresztül a csihi-puhi gyengus poén foszlányokkal...
4,5/10
Unalmas volt az egész story nélküli és ment vagy 2 órán keresztül a csihi-puhi gyengus poén foszlányokkal...
2013. augusztus 06. 00:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
A kulcsfigura
Nem volt rossz, bár nem a kedvencem! Joseph Gordon Lewitt annyira tehetséges és még mindig annyira de annyira Heath-re emlékeztet!
Matthew Goode és Jeff Daniels előtt is le a kalappal! Főleg Jeff előtt, elég nehéz világtalan embert eljátszani!
10/6
Színes fátyol
Gyönyörű film, gyönyörű zene és remek színészek. Naomit nem szeretem, de az alakításába nem lehet belekötni. Edward Nortonról ne is beszéljünk, egy géniusz!
10/9,5
Nem volt rossz, bár nem a kedvencem! Joseph Gordon Lewitt annyira tehetséges és még mindig annyira de annyira Heath-re emlékeztet!
Matthew Goode és Jeff Daniels előtt is le a kalappal! Főleg Jeff előtt, elég nehéz világtalan embert eljátszani!
10/6
Színes fátyol
Gyönyörű film, gyönyörű zene és remek színészek. Naomit nem szeretem, de az alakításába nem lehet belekötni. Edward Nortonról ne is beszéljünk, egy géniusz!
10/9,5
arizona
2013. augusztus 06. 00:59
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.08.06. 00:12)
Színes fátyol
10/9,5
Szóval innen jött hirtelen a MarryKissMissbe a csodálatos Edward Norton.
Már-már vicces, de én is őt néztem a napokban. Egyébként a Színes fátyol valóban gyönyörű film. Romantikusból az egyik kedvencem.
A szajré
Gondoltam ilyen stáblistával nem lesz rossz film, és jól gondoltam. Sajnos sok rossz véleményt olvastam előtte, de kellemeset csalódtam. De Niro szokásosan hozta a remek formáját. Norton viszont lekörözte, főleg a "fogyatékos" szerepben. Bevallom a végén engem is átvertek.
10/7,5
Förtelmes főnökök
Kellett már nekem egy vígjáték is. Charlie Day hatalmas egy pofa. Viszont Colin Farrell és Kevin Spacey nagyon sokat dob a stáblistán és a filmen is.
10/6
2013. augusztus 06. 09:48
|
|
|
Idézet (arizona @ 2013.08.06. 00:59)
Szóval innen jött hirtelen a MarryKissMissbe a csodálatos Edward Norton.
10/6
Igen!
arizona
2013. augusztus 06. 09:50
Idézet (TizzyHeart @ 2013.08.05. 19:00)
Túszjátszma(2011)
nagyon tetszett az alakítása és a film is izgalmas volt. Egyszóval nagyon jó volt az egész film.
10/10.
10/10.
Főleg, ahogy beszéltek benne...
TizzyHeart
2013. augusztus 06. 10:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Női szervek (The Heat,2013)
Ezt a filmet muszáj volt moziban néznem szerencsére össze is jött.Más volt mint vártam főleg az elején volt rengeteg poén amit már annyira erőltettek,hogy amiatt nem tetszett és akkor ugrott be a Személyiségtolvaj aminél ugyanez volt a helyzet és abban is Melissa McCarthy volt az egyik főszereplő.Kedvelem őt és biztos nagyon vicces,de anélkül is az,hogy ezt mindenáron le akarnák nyomni a torkunkon
A másik főszereplőt Sandra Bullock-ot mindig is nagyon szerettem,ez a nő hihetetlen egy figura
Voltak jelenetek mikor jókat nevettem,főleg mikor Ashburn felvágta a pasi torkát akkor folyt a könnyem rendesen
Na meg az Albínó...
10/9
Dől a moné (Gambit,2012)
Olyan nevektől mint Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman, Stanley Tucci elég sokat vártam,bár tetszett valamennyire,de az egész annyira...merev volt.Egy filmre talán nem mondunk ilyet de nekem rögtön ez ugrott be mikor néztem
Maga a történet tetszett,de mégsem volt az igazi
Mellesleg Colin mennyit öregedett...
10/4
A Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain,2009)
De rég megakartam ezt nézni
Ahogy haladt a film egyre inkább volt olyan érzésem,hogy ezt már láttam szóval lehet a TV-ben mégiscsak belenéztem,de előtte nem emlékeztem rá
Dwayne Johnson-t IMÁDOM!!!
Oda meg vissza vagyok ezért a pasiért
Amikor mosolyog eltudnék olvadni
Nem mintha ebben annyit mosolyogna
AnnaSophia Robb-ot szintén bírom ahogy Carla Gugino-t is,bár a karaktere néhol az agyamra ment
Alexander Ludwig ebben egész "jóképű" míg a Nagyfiúk 2-ben rosszul voltam tőle,szó szerint
Nekem tetszett a film.Igaz inkább fiatalabbaknak való,de annyira nem tud izgatni
10/8
Ezt a filmet muszáj volt moziban néznem szerencsére össze is jött.Más volt mint vártam főleg az elején volt rengeteg poén amit már annyira erőltettek,hogy amiatt nem tetszett és akkor ugrott be a Személyiségtolvaj aminél ugyanez volt a helyzet és abban is Melissa McCarthy volt az egyik főszereplő.Kedvelem őt és biztos nagyon vicces,de anélkül is az,hogy ezt mindenáron le akarnák nyomni a torkunkon
A másik főszereplőt Sandra Bullock-ot mindig is nagyon szerettem,ez a nő hihetetlen egy figura
10/9
Dől a moné (Gambit,2012)
Olyan nevektől mint Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman, Stanley Tucci elég sokat vártam,bár tetszett valamennyire,de az egész annyira...merev volt.Egy filmre talán nem mondunk ilyet de nekem rögtön ez ugrott be mikor néztem
10/4
A Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain,2009)
De rég megakartam ezt nézni
10/8
2013. augusztus 06. 10:06
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
The Perks of Being Wallflower.
Fanni00
2013. augusztus 06. 11:04
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.08.04. 22:03)
Ugye? én is a napokban akartam megnézni. Matthew Macfadyennek mindig ilyen hajjal kéne mászkálnia, és a nők döglenének utána. Még jobban... 
Huhu, de még mennyire.
Plusz, még jó hogy igazából Matt nem olyan fájdalmas arcú,mert ha mosolyog akkor...
Idézet (Adrianna @ 2013.08.04. 21:38)
Pont ma hisztiztem egy sort magamban, mert valahova elkeveredett a DVD és meg akartam nézni. Örök kedvencem, imádom a könyvet is.
Amúgy meg teljesen egyetértek. 
Anyám, az a könyv... Nálunk kötelező volt.
ON:
Anna Karenina - 10/9
Bezony, Joe Wright film maraton van, a következő a Vágy és vezeklés lesz az tuti.
Na de, hogy ennek a filmnek is milyen egyedi beállítottsága van! Tényleg, tisztára olyan volt mintha az egész egy színházban játszódott volna, és a darabban egyik jelenet követte a másikat. Kedvenc rész, meg naná a tánc volt.
2013. augusztus 06. 12:40
Száll a kakukk fészkére:
10/10
Az egyik nagy kedvencem imádom. Sírtam a végén mint mindig megríkat.
10/10
Az egyik nagy kedvencem imádom. Sírtam a végén mint mindig megríkat.
2013. augusztus 06. 12:50
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Identity Thief ( Személyiségtolvaj 2013 )
Na erre a filmre nem tudok mit mondani annyira jó ajánlom mindenkinek !
10/10
Na erre a filmre nem tudok mit mondani annyira jó ajánlom mindenkinek !
10/10
benyaw93
2013. augusztus 06. 13:37
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Csajok Szabadon (Spring Breakers) 10/-3
Értékelhetetlen,katasztrófa! Ui.:Kérem vissza a retinámat!
Értékelhetetlen,katasztrófa! Ui.:Kérem vissza a retinámat!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.