A felolvasó 10/10
Oké, sokadjára láttam már, és amiben Kate Winslet szerepel azzal talán elfogult vagyok némiképp, de az 100% hogy ez az eddigi legjobb film, amit a színésznőtől láttam. Egyszerűen csak asdhkfjas kategória.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. augusztus 06. 16:09
2013. augusztus 06. 17:09
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
A sebhelyesarcú
Imádom Al Pacinot. Amúgy már hiányzott valami gengszterfilm, szóval muszáj volt ezt megnéznem.
10/10
Jack és Jill
Láttam már jobb Adam Sandler filmet is, de azért egész jó, még így századjára is.
Szerintem jobb szinkronosan, Adam Sandler magyarhangja valami fenomenális.
10/8.5
Imádom Al Pacinot. Amúgy már hiányzott valami gengszterfilm, szóval muszáj volt ezt megnéznem.
10/10
Jack és Jill
Láttam már jobb Adam Sandler filmet is, de azért egész jó, még így századjára is.
10/8.5
2013. augusztus 06. 17:43
The Incredible Burt Wonderstone
Néhol kicsit bizarr, főleg Jim Carrey miatt, de nagyon szerethető és vicces, nincs tele idióta amerikai humorral. Alan Arkin, Steve Carell, Olivia Wilde, James Gandolfini..
nem értem, miért 5,9-es az imdb-n. Másodjára néztem, és most is nagyon tetszett. Mellesleg a bűvészeket ki nem szereti?
8,5/10
Néhol kicsit bizarr, főleg Jim Carrey miatt, de nagyon szerethető és vicces, nincs tele idióta amerikai humorral. Alan Arkin, Steve Carell, Olivia Wilde, James Gandolfini..
8,5/10
2013. augusztus 06. 19:35
The Hunger Games (2012)
Nem szaporítom a szót. Megunhatatlan, egyre jobban imádom minden egyes alkalommal.
10/11
Nem szaporítom a szót. Megunhatatlan, egyre jobban imádom minden egyes alkalommal.
10/11
2013. augusztus 06. 22:33
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Upside Down
Tegnap visszatért a Jim Sturgess mániám, ezért a mai délutáni program ő volt. Ez a csávó maga a tehetség emberek! Hosszabbra csináltam volna a filmet, így eléggé összecsapottnak éreztem a végét, de alapjáraton tetszett.
10/7
Tegnap visszatért a Jim Sturgess mániám, ezért a mai délutáni program ő volt. Ez a csávó maga a tehetség emberek! Hosszabbra csináltam volna a filmet, így eléggé összecsapottnak éreztem a végét, de alapjáraton tetszett.
10/7
2013. augusztus 06. 23:06
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Mirror Mirror/Tükröm, tükröm (2012)
Mindenki annyira lehúzza ezt a filmet, de én mindig is imádtam. Nem most láttam először, viszont ma reggel eszembe jutott az egyik betétdala és meg kellett újra néznem, aztán rájöttem, hogy még nem is írtam róla véleményt, szóval most épp itt az ideje. Borzasztóan kiszámítható és igazából semmi újat nem mutat, de szerintem ez így van rendjén. Van benne valami, ami magával ragad és amikor éppen unalmassá válna a történet, akkor sem kapcsolom ki, pedig pontosan tudom, hogy mi lesz a vége. Lily Collins még mindig egy tündér, Julia Roberts pedig elképesztő. Olyan tipikus butuska film, de annyira szerethető, hogy bármikor meg tudnám nézni. És nem utolsó sorban, a Lily által felénekelt betétdal annyira aranyos, egész nap azt hallgatom.
A több mint másfél óra fénypontja abszolút a vége, amikor felcsendül ez a dal és mindenki táncol rá.
10/10
Mindenki annyira lehúzza ezt a filmet, de én mindig is imádtam. Nem most láttam először, viszont ma reggel eszembe jutott az egyik betétdala és meg kellett újra néznem, aztán rájöttem, hogy még nem is írtam róla véleményt, szóval most épp itt az ideje. Borzasztóan kiszámítható és igazából semmi újat nem mutat, de szerintem ez így van rendjén. Van benne valami, ami magával ragad és amikor éppen unalmassá válna a történet, akkor sem kapcsolom ki, pedig pontosan tudom, hogy mi lesz a vége. Lily Collins még mindig egy tündér, Julia Roberts pedig elképesztő. Olyan tipikus butuska film, de annyira szerethető, hogy bármikor meg tudnám nézni. És nem utolsó sorban, a Lily által felénekelt betétdal annyira aranyos, egész nap azt hallgatom.
10/10
2013. augusztus 07. 09:15
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Mellékhatások (Side Effects) 10/8
2013. augusztus 07. 09:44
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Jane Eyre (2011)
Elég vegyes érzéseim vannak ezzel a filmel kapcsolatban.
Nem láttam annyi adoptációt,hogy kijelentsem ez a legjobb, csak a könyvből tudok kiindulni, ami mellesleg egyáltalán nem a kedvencem.
Mondjuk tetszett az a bizonyos sorrend, ami által nem voltak felesleges részek és már az elején rögtön a lényegre tértek. Annak is örülök,hogy nem volt annyi visszaemlékezés, amik voltak azokat meg lehető legrövidebben láthattuk. Mégis van valami a film hangulatában amivel sehogy se tudok azonosulni. Lehet azért van,mert már a könyvel sem szimpatizáltam soha, és egyszerűen nem tudom megérteni az ilyen love storykat.
Mia Wasikowskáért se rajongok annyira, viszont Michael Fassbenderért annál inkább.
Számomra miatta nagyon megérte megnézni ezt a filmet.
Nem mondom,hogy rossz volt,sőt - csak nem nekem való.
10/7
Elég vegyes érzéseim vannak ezzel a filmel kapcsolatban.
Mondjuk tetszett az a bizonyos sorrend, ami által nem voltak felesleges részek és már az elején rögtön a lényegre tértek. Annak is örülök,hogy nem volt annyi visszaemlékezés, amik voltak azokat meg lehető legrövidebben láthattuk. Mégis van valami a film hangulatában amivel sehogy se tudok azonosulni. Lehet azért van,mert már a könyvel sem szimpatizáltam soha, és egyszerűen nem tudom megérteni az ilyen love storykat.
Mia Wasikowskáért se rajongok annyira, viszont Michael Fassbenderért annál inkább.
Nem mondom,hogy rossz volt,sőt - csak nem nekem való.
10/7
2013. augusztus 07. 09:54
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Csípem a családod (2011, The oranges)
Az előzetes alapján egy picivel jobbra számítottam. Nem volt rossz, sőt Leighton Meester szerepe kifejezetten tetszett és a Hugh Laurie-el való kapcsolat is nagyon jól el lett találva.
De a többiek valahogy nem hatottak meg. A történettel még nem is lett volna semmi gond, csak egy kicsit drámaibbra vagy nem is tudom, romantikusabbra csinálhatták volna. A fénypont nálam, a Nina és David közötti első csók a kanapén, meccs nézés közben. Ott olyan aranyosak voltak.
A legviccesebb jelenet pedig szerintem az volt, amikor Nina anyukája /szépen kifejezve/ megkérdezte a lányától hogy van-e gusztusa David-hez. Én személy szerint annál a résznél röhögőgörcsöt kaptam, nagyon jól el lett játszva.
Úgy összességében jó volt, de nem lopta be magát a szívembe.
10/8
Az előzetes alapján egy picivel jobbra számítottam. Nem volt rossz, sőt Leighton Meester szerepe kifejezetten tetszett és a Hugh Laurie-el való kapcsolat is nagyon jól el lett találva.
10/8
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. augusztus 08. 09:48
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany's,1961)
Nem lett a kedvencem a film
Az első 1 óra egyáltalán nem tetszett,a főszereplők ellenszenvesek voltak,főleg Holly életszemlélete
A film második fele már jobban tetszett,a pasi már szimpatikusabb lett
Nekem a cica volt a kedvencem
Audrey Hepburn amúgy gyönyörű nő volt,ha a karakterét nem is,de őt magát nagyon bírtam
Mellesleg a pasi aki a fenti emeleten lakott és mindig kiabált annyira csúnya volt,rossz volt ránézni
10/7
Interjú a vámpírral (Interview with the Vampire,1994)
Nyugodtan kijelenthetjük,hogy velem van baj merthogy nekem ez sem tetszett túlzottan
Nem érdekel,hogy benne van Brad Pitt vagy Tom Cruise nekem ez unalmas volt..
Louis szenvedésétől meg a falra másztam
Értettem én az egészet nem arról van szó,hogy nem,csupán az ő véleményével nem értettem egyet
Biztos hogy lesz még amikor megnézem,de nem mostanában
10/5
Nem lett a kedvencem a film
10/7
Interjú a vámpírral (Interview with the Vampire,1994)
Nyugodtan kijelenthetjük,hogy velem van baj merthogy nekem ez sem tetszett túlzottan
10/5
2013. augusztus 08. 12:43
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
A bárányok hallgatnak / The Silence of the Lambs
Megérdemelt Oscar-díjak.. Zseniális alkotás, fantasztikus szereposztással. Belelátni egy gyilkos fejébe és azzal gondolkodni, nagyszerű. Kétségkívül Mr. Lechter egy géniusz.
10/10
Nagyfiúk 2 / Growns Up 2
Kellemes csalódást okozott. Az első részhez képest nem romlott a színvonal. Értem ezalatt a történetet és a poénokat. A végén azonban felmerült egy kérdés: Hol van Rob Schneider? Hiányzott az ötösfogatból.
10/7,2
Gonosz halott / Evil Dead *remake*
Az eredeti eddig elkerülte a figyelmem, de mindenképp sort kerítek rá. Egy dolog kissé megzavart. Nem tudom, hogy szándékos vagy csupán a véletlen műve mikor Nataliet leszúrják és az egyik pillanatban a padlón fekszik, a másikban viszont nincs sehol, a végére se került elő. A fürdőszobai jelenet szórakoztatóra sikeredett, ami ironikus egy horror filmnél.
10/6,9
Rekviem egy álomért / Requiem For A Dream
Tanulságos film. Döbbenetes, hogy tönkretehet családokat, kapcsolatokat a függőség. Jelen esetben drog és fogyókúra.
Köszönet a fantasztikus rendezésért Darren Aronofskynak, és a gyönyörű zenéért Clint Mansellnek!
10/10
Megérdemelt Oscar-díjak.. Zseniális alkotás, fantasztikus szereposztással. Belelátni egy gyilkos fejébe és azzal gondolkodni, nagyszerű. Kétségkívül Mr. Lechter egy géniusz.
10/10
Nagyfiúk 2 / Growns Up 2
Kellemes csalódást okozott. Az első részhez képest nem romlott a színvonal. Értem ezalatt a történetet és a poénokat. A végén azonban felmerült egy kérdés: Hol van Rob Schneider? Hiányzott az ötösfogatból.
10/7,2
Gonosz halott / Evil Dead *remake*
Az eredeti eddig elkerülte a figyelmem, de mindenképp sort kerítek rá. Egy dolog kissé megzavart. Nem tudom, hogy szándékos vagy csupán a véletlen műve mikor Nataliet leszúrják és az egyik pillanatban a padlón fekszik, a másikban viszont nincs sehol, a végére se került elő. A fürdőszobai jelenet szórakoztatóra sikeredett, ami ironikus egy horror filmnél.
10/6,9
Rekviem egy álomért / Requiem For A Dream
Tanulságos film. Döbbenetes, hogy tönkretehet családokat, kapcsolatokat a függőség. Jelen esetben drog és fogyókúra.
Köszönet a fantasztikus rendezésért Darren Aronofskynak, és a gyönyörű zenéért Clint Mansellnek!
10/10
2013. augusztus 08. 14:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hatodik érzék
Hogy lehet, hogy én még nem láttam ezt a remekművet! És itt a példája annak, hogy kell jó thrillert készíteni! Egyes jelenetek tényleg félelmetesek voltak, főleg a hanghatások miatt, amikor az emberre a szívbajt hozták, olyan érzésem volt, mintha valaki tényleg megfogná a vállam. Bruce Willist továbbra sem szeretem, még ha ezt a filmjét is látom először, nem a Die Hard filmeket, a Ponyvaregényt, vagy az Armageddont, akkor sem. Szerintem a kis 10 éves Haley Osment lejátszotta Willis bácsit.
A vége számomra kiszámítható volt, az a baj velem, hogy a bugyuta filmeknél nem mindig jövök rá a sablonos végekre, a komolyabbaknál pedig mindig. Ez sajnos már a 21. századi elvárás a filmektől. De valóban egy kiváló alkotás volt, minden percét élveztem, nagyon foglalkoztatott, sőt, még kicsit rövidnek is találtam. Viszont a takaró elengedhetetlen kelléke volt a filmnézős estémnek, amikor a nagylábujjam kiszabadult alóla, mint egy őrült, úgy próbáltam visszatuszkolni alá, nehogy megegye valami.
Sajnálom, hogy a kis srácból internetes mém lett, kezdve a Láttam embereket...akik kólát ittak kocsmában-tól kezdve a láttam embereket, akik lájkolták a saját állapotukat.-ig.
10/10
Hogy lehet, hogy én még nem láttam ezt a remekművet! És itt a példája annak, hogy kell jó thrillert készíteni! Egyes jelenetek tényleg félelmetesek voltak, főleg a hanghatások miatt, amikor az emberre a szívbajt hozták, olyan érzésem volt, mintha valaki tényleg megfogná a vállam. Bruce Willist továbbra sem szeretem, még ha ezt a filmjét is látom először, nem a Die Hard filmeket, a Ponyvaregényt, vagy az Armageddont, akkor sem. Szerintem a kis 10 éves Haley Osment lejátszotta Willis bácsit.
A vége számomra kiszámítható volt, az a baj velem, hogy a bugyuta filmeknél nem mindig jövök rá a sablonos végekre, a komolyabbaknál pedig mindig. Ez sajnos már a 21. századi elvárás a filmektől. De valóban egy kiváló alkotás volt, minden percét élveztem, nagyon foglalkoztatott, sőt, még kicsit rövidnek is találtam. Viszont a takaró elengedhetetlen kelléke volt a filmnézős estémnek, amikor a nagylábujjam kiszabadult alóla, mint egy őrült, úgy próbáltam visszatuszkolni alá, nehogy megegye valami.
Sajnálom, hogy a kis srácból internetes mém lett, kezdve a Láttam embereket...akik kólát ittak kocsmában-tól kezdve a láttam embereket, akik lájkolták a saját állapotukat.-ig.
10/10
2013. augusztus 08. 14:13
|
|
Missmystreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.25. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 176470 offline
|
Amelie csodálatos élete.
huhh érdekes volt nagyon. Az biztos, hogy nem egy átlagos sablon film. Szerintem imádni való. Más, mint a többi filmek, de pont ez benne a jó.
huhh érdekes volt nagyon. Az biztos, hogy nem egy átlagos sablon film. Szerintem imádni való. Más, mint a többi filmek, de pont ez benne a jó.
2013. augusztus 08. 16:42
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Éretlenek (1980, Les sous-doués)
Apukám egyik régi kedvence, így rávett hogy nézzük meg együtt. Úgy voltam vele, hogy mért is ne, úgysem nézünk olyan gyakran közösen filmeket.
Nagyon tetszik ez az időszak, van egy sajátos hangulata és stílusa. Igaz, nem sűrűn nézek 80-as évekbeli filmeket, de ez kivételesen tetszett. Humorban és hülyeségben nem volt hiány az biztos, végig a hasamat fogtam és fetrengtem a röhögéstől.
A diákcsínyek eléggé mulatságosak voltak és a szereplők is kitűnőek. Igaz, ahogy olvastam róla elvétettek egy kis szépséghibát, merthogy közel 30 éves színészek játszották a 18 éveseket, de ez elég sok filmben felfedezhető hiba. Én igazából észre se vettem, nem arra koncentráltam. Hát a kedvenc jeleneteim azok egyértelműen az érettségi vizsga alatt történtek voltak. Azok a részek rengeteg szórakoztató perccel ajándékoztak meg.
Kár, hogy ma már nem nagyon készítenek ilyen jellegű filmeket. Pedig én kíváncsi lennék egy hasonló jellegű, de a mai időszakban játszódó filmre is.
Az pedig egy másik érdekesség, hogy a diákok akkoriban is hogy kitudták ötleni a megfelelő puskázási módszereket, pedig akkor még hol voltak az okostelefonok.
10/9.5
Apukám egyik régi kedvence, így rávett hogy nézzük meg együtt. Úgy voltam vele, hogy mért is ne, úgysem nézünk olyan gyakran közösen filmeket.
10/9.5
2013. augusztus 08. 16:59
Doktor Parnassus és a képzelet birodalma. 10/10 fantasztikus!
Beépített szépség 10/8- Sandra Bullock és a horkantás
Beépített szépség 10/8- Sandra Bullock és a horkantás
2013. augusztus 08. 18:33
Párizsból szeretettel(2010)
10/10 imádom ezt a filmet, John Travolta és Jonathan Rhys-Meyers a legjobbak
10/10 imádom ezt a filmet, John Travolta és Jonathan Rhys-Meyers a legjobbak
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.