Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 30. 17:53 #10141
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Péntek 13 (2009)
aki jó horrorra vágyik, nehogy ennek a megnézésének álljon neki, mert csalódni fog! semmi izgalom, túl iszámítható fordulatok. engem nem lehetne rávenni arra, hogy mégegyszer ezt a vackot megnézzem...

10/4,5
2013. július 30. 20:39 #10142
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Üvegtigris 3
10/10***

Ennyit tudok írni.
2013. július 30. 21:11 #10143
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 956
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
Reszkessetek betörők! 2 xd
jó film csak már 100-szor láttam xd

10/8, azért az 1. rész jobb volt...
2013. július 30. 21:51 #10144
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Marie Antoinette

Na, úgy látom sokan néztük a Fem3at tegnap! tongue.gif
Nagyon meglepődtem egyébként, mert nem is tudtam, hogy Sofia Coppola rendezte a filmet, nagyon tetszik a stílusa.
Alapvetően nem volt rossz film, korhű volt, gyönyörű ruhákkal s helyekkel volt tele, a színészek jól játszottak, Kirsten-t még mindig imádom, szerintem Ő és Evelyne Brochu a legmázlistább színésznők, hiszen ők kaparintották meg az általam hőn áhított fiúkákat. rolleyes.gif Na de, tetszett a film stílusa és a rendezés, mert az köztudott volt a királynőről, hogy nem nagyon tartotta be a szabályokat, az etikett is távol állt tőle. Ezt a film és Kirsten is jól visszaadja, főleg az oda nem illő dolgok, mint a Converse cipő, vagy a beválogatott zenék, a hatalmas kontrasztok, a szimfóniák után, vagy a zongorajátékok után egy mai pop sláger. Szerintem ezek is a lázadását szimbolizálták. Jamie Dornan eszméletlen helyes volt, bár csak töltelék karakter, színészként igazából értékelhetetlen, tipikus 'eyecandy', de annak tökéletes! wub.gif
A történelemben egyébként sosem szerettem Lajost és Mária Antóniát, borzasztó pazarló életet éltek, nem tudtak uralkodni és nem is törődtek a nép sorsával. Még jó, hogy fellázadt a csőcselék. Ha akkor én is a mindennapi betevőmért dolgoztam volna ki a belemet, tuti a királyi pár halálát követeltem volna. Azt a kalácsos sztorit pedig simán el tudom hinni, szerintem nem csupán kitaláció. Ugyan az általam annyira kedvelt Romanov család - (II. Miklós) sem volt sok tekintetben különb, de ők mégis szeretetre méltóbb család voltak, mint e francia pár. Meg lehet kövezni érte, de én nem igazán sajnáltam, hogy kivégezték őket. :/ A film ugyan nem mutatta a halálukat, csak utalt rá abban a bizonyos utolsó párbeszédben de szerintem az nagyon találó volt.
Ugyan a filmben nagyon szeretné megszerettetni magát a karakter, de nálam nem érte el a kívánt hatást. A szimpátiám a szereplők iránt csupán a színészek játéka, vagy az adott színész iránti pozitív érzelmeim miatt alakultak ki. Bár lehet elfogult vagyok, pláne a nyakék sztori után, ahol szintén a Valois csajnak drukkoltam. Jó könyvek is vannak erről a sztoriról, ha valakit érdekel, de film is készült A nyakék ügy címmel.
10/7
2013. július 30. 22:00 #10145
vampiregirl144
vampiregirl144

StátuszEz lett belőled is...Szavak.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
Vérszomj 10/10
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2013. július 31. 00:27 #10146
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Éhezők viadala (2012)

Igazából elment. A története nagyon tetszett viszont utálom az olyan filmeket ahol alig van párbeszéd. Ahol csak egyszer kétszer beszélnek az emberek. És ez pont olyan volt. Semmilyen zene nem volt benne csak a természet hangját lehetett hallani ami engem nagyon zavart. Na meg az is, hogy azt a h*lye kamerást nem tudták megtartani normálisan és ide oda mozgott egyfolytában a kamera. Jó ezek az én gondjaim tudom, de akkor is valahogy ezeket a problémákat nem tudtam szó nélkül hagyni. Amúgy Jennifer jól játszotta a szerepét azt meg kell hagyni. De a sírást nem kéne erőltetnie. rohog.gif Én először azt hittem, hogy az a szőke menő gyerek fog először meghalni olyan nagyra volt magával de amikor a végén csak ő maradt és Jennifer meg Josh akkor meglepődtem. De Josh néha olyan aranyos kutya szemekkel tudott nézni, hogy majdnem áthúztam a tévén, hogy megölelgessem. rolleyes.gif De ezt a nőt egyszerűen imádtam. Amilyen ruhákat rá aggattak már szégyen volt.. rohog.gif Azért egyszer meg lehetett nézni de nem nagyon hagyott bennem nagyobb nyomott. Viszont kíváncsi vagyok a második részére, hogy mit tudnak még belőle kihozni.

10/5
2013. július 31. 00:42 #10147
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (baisée @ 2013.07.31. 00:27)
Éhezők viadala (2012)
Igazából elment. A története nagyon tetszett viszont utálom az olyan filmeket ahol alig van párbeszéd. Ahol csak egyszer kétszer beszélnek az emberek. És ez pont olyan volt. Semmilyen zene nem volt benne csak a természet hangját lehetett hallani ami engem nagyon zavart. Na meg az is, hogy azt a h*lye kamerást nem tudták megtartani normálisan és ide oda mozgott egyfolytában a kamera. Jó ezek az én gondjaim tudom, de akkor is valahogy ezeket a problémákat nem tudtam szó nélkül hagyni. Amúgy Jennifer jól játszotta a szerepét azt meg kell hagyni. De a sírást nem kéne erőltetnie. rohog.gif Én először azt hittem, hogy az a szőke menő gyerek fog először meghalni olyan nagyra volt magával de amikor a végén csak ő maradt és Jennifer meg Josh akkor meglepődtem. De Josh néha olyan aranyos kutya szemekkel tudott nézni, hogy majdnem áthúztam a tévén, hogy megölelgessem.  rolleyes.gif De ezt a nőt egyszerűen imádtam. Amilyen ruhákat rá aggattak már szégyen volt.. rohog.gif Azért egyszer meg lehetett nézni de nem nagyon hagyott bennem nagyobb nyomott. Viszont kíváncsi vagyok a második részére, hogy mit tudnak még belőle kihozni.
10/5

Nem igazán akarok beléd kötni, mert ez a Te véleményed és azt gondolsz amit akarsz, és tiszteletben is tartom, smileeee.gif de a zenéről alkotott véleményed mellett nem tudtam elmenni, én speciel imádom, már több, mint egy éve megunhatatlan az egész soundtrack album, így kötelességemnek éreztem megvédeni.
Csak egy-két dalba hallgass bele, de nem a filmről alkotott véleményedet akarom megingatni! smileeee.gif
Rue's farewell
Healing Katniss
3 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, Adrianna, Jody
2013. július 31. 01:26 #10148
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.31. 00:42)
Nem igazán akarok beléd kötni, mert ez a Te véleményed és azt gondolsz amit akarsz, és tiszteletben is tartom,  smileeee.gif de a zenéről alkotott véleményed mellett nem tudtam elmenni, én speciel imádom, már több, mint egy éve megunhatatlan az egész soundtrack album, így kötelességemnek éreztem megvédeni. 
Csak egy-két dalba hallgass bele, de nem a filmről alkotott véleményedet akarom megingatni!  smileeee.gif 
Rue's farewell
Healing Katniss

Nem kötöttél belém. laugh.gif Emlékszem, hogy voltak benne ilyenek csak engem az zavart az egészben, hogy ezek (nekem unsure.gif ) ilyen nyugtató zenének jönnek le és én nem nagyon szeretem az ilyeneket, mert engem nem megnyugtatnak hanem idegesítenek. rohog.gif Tudom, hogy a zenében velem van a hiba, mert tényleg nagyon szépek csak valahogy nem az amit én el tudok hallgatni meg ilyenek. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, sMokEe.cLouD
2013. július 31. 07:38 #10149
- törölt felhasználó -    
A holló (1994) thumbsup.gif

Stephen King: A ragyogás tucherch.gif furesz.gif
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, Jody
2013. július 31. 08:28 #10150
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
A nyolcadik utas: a Halál
Hát...vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Úgy kezdtem el, hogy "Fúúú milyen jó lesz már, tök izgalmas lesz, meg ott lesznek még az Alienek is.", de olyan szempontból ért engem a legnagyobb csalódás, hogy a kifejlett példány feltűnt kemény négy alkalommal és az is már az utolsó percekben. A főszereplő nő engem nagyon irritált, eleinte mást se tudott csinálni, csak okoskodott. A sztorija amúgy jó lett, a jelmezterv is tetszik, tetszettek még a jumpscarek is, azok hatásosat voltak. Viszont az a baj, hogy elmaradt egy nagy "végső harc" a gonosszal, túl egyszerű lett a vége. Az a baj, hogy nem volt valami akciódús, mert jól van, nem azt akartam én, hogy nyomják tele lövöldözéssel meg minden, csak egy kicsit fokozhatták volna a hangulatot. És az se dominált nálam, hogy én most nagyon fröcsögős filmre vágytam, mert én nagyon szeretem a régi horrorokat, nagyra is értékelem őket, sosem hasonlítanám őket egy mai filmhez. Összességében? Tetszett, csak ezek az apróbb botlások az okai annak, hogy nem adom meg a maximumot.
10/6.5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. július 31. 08:36 #10151
- törölt felhasználó -    
Nagyfiúk 2 (2013)
Nem gondoltam volna h ilyen jó lesz mivel álltaéába a 2. részek gyengébbek .. de ne lényeg nagyon jó film vicces , sok hülyeséget csinálnak benne , érdemes megnézni! smileeee.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: baisée, Évike12, Sztár Mániás, Jody, House Of Wax, iannina
2013. július 31. 09:51 #10152
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby) 10/10
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Jody
2013. július 31. 11:03 #10153
angi36
angi36
új tag

StátuszA múltba ne nézz vissza soha, mert a boldogtalanságnak ez a legfőbb oka ;;) ❤
Hozzászólás: 58
Csatolások: 13
Azonosító: 176617
Terminator a gepek lazzadasa...biggrin.gif
2013. július 31. 14:06 #10154
- törölt felhasználó -    
Nagyfiúk
Rászántam magam, hogy megnézzem az első részt. Néha nagyon erőltetettek voltak a poének, és ez elszomorított kicsit, de alapjáraton tetszett, majd valamikor szakítok időt a másodikra is.
7,5/10

The Final Riot!
Nem tudom, hogy ebbe a topikba tartozik-e ez a téma, mert ez egy koncertfilm, de bátorkodom idepofátlankodni vele. :D
A Paramore egyik nagyszabású turnéját mutatja be (a tagokkal együtt). Szerintem jó volt, meséltek egy-két dolgot magukról, de igazából a show-k miatt néztem meg. Josh továbbra sem szimpatikus, itt is csak hablatyolt össze-vissza. Beszari kisugárzása volt - nem tudom szebben kifejezni magam. Vicces, hogy itt milyen visszahúzódónak jött le, mikor meg kiléptek a bandából, akkor meg mekkora balhét csapott. Kétszínűnek és zavaró jelenségnek tartom, DE nagyon hiányzik a jelenléte a bandából, szóval ez kettős dolog nálam.
10/10 természetesen
2 felhasználónak tetszik: baisée, hayley4
2013. augusztus 02. 15:31 #10155
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Think Like a Man - 10/8
Aranyos kis film. A színészgárda is szimpatikus volt. Egyszer mindenképp megnézhető.

Nagyfiúk 2. - 10/8,5
Egyáltalán nem volt rossz. Sokat nevettem rajta, de valahogy az első rész jobban tetszett.
2 felhasználónak tetszik: Évike12, Fanni00
2013. augusztus 02. 15:36 #10156
- törölt felhasználó -    
A Vasember 2. részét
Ez a film nagy nyomott hagyott bennem,de nem jó rételemben. A történetét és a kidolgozását is szörnyűnek találtam. Állítólag ijesztő,de én inkább gusztustalannak titulálnám be..

The Great Gatsy
Már másodszorra néztem még,de képtelen vagyok megunni. Imádom ezt a romantikus thrillert,minden egyes percét élvezem. A hangulata eléggé depressziós,mindig olyan furcsa érzés tölt el,ha nézem. Leonardo DiCaprio-nál jobb főszereplőt nem is választhattak volna bele..
3 felhasználónak tetszik: Évike12, House Of Wax, Alison Lerman
2013. augusztus 03. 10:10 #10157
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
A hihetetlen Hulk

Annyit vártam ettől a filmtől és akkorát csalódtam... 110.gif A vicces az,hogy én azt hittem Mark Ruffalo volt az egyetlen Hulk holott nem rohog.gif De ő volt a legjobb az biztos..Ebben a filmben szinte semmi nem tetszett..Talán ami elment az 1-2 "akció" jelenet volt blush.gif

10/3
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. augusztus 03. 10:29 #10158
zsofiacseh
zsofiacseh
visszatérő vendég

StátuszTáncolok míg élek , mert tánc nélkül nincs élet ♬♪♪ ❤ !!!
Hozzászólás: 361
Csatolások: 0
Azonosító: 198811
Kincs ami nincs

Imádom azt a filmet.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bc/Bud_Spencer_Puffin.jpg/250px-Bud_Spencer_Puffin.jpg
5 felhasználónak tetszik: gyurmiiiii, nicol bellox, Fanni00, Jody, sMokEe.cLouD
2013. augusztus 03. 14:59 #10159
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
Viasztestek

Nagyon izgalmas film volt,fantasztikus látványelemekkel,érdekes történettel.Végig lekötött,igaz,kicsit nehezen indult be,de abszolút megérte megnézni.A színészekkel is meg voltam elégedve,Chad Michael Murrey és Elisha Cuthbert nagy kedvencek amúgy is,és Paris is egész hitelesen játszotta a buta libát (bár felmerült a kérdés,hogy nem önmagát adta-e biggrin.gif) Fantasztikusan voltak megoldva a jelenetek,személyes kedvencem az,amikor Wade waxbaba lett,és lejött az arcáról a bőr,és amikor elolvadt a panoptikum. Az eredeti sztori miatt pluszpont,bár akadt benne néhány klisé,de engem megfogott. smileeee.gif

Magával ragadott,és beszippantott a film világa,ha lehetne 10/egymilliót kapna,de nem lehet,így:

10/10 heart.gif
5 felhasználónak tetszik: patrícia4, coke., House Of Wax, SmileyZ, sMokEe.cLouD
2013. augusztus 03. 15:31 #10160
TheMaggotGirl
TheMaggotGirl
visszatérő vendég

StátuszWater water in the sea, bring your creatures up to me...
Hozzászólás: 112
Csatolások: 7
Azonosító: 201798
Üvöltő Szelek, Ralph Fiennes-szal smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
710 oldal 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!