The Odd Life of Timothy Green
Jaj, ez a kiskölyök pedofillá tesz.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. július 18. 18:19
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Parker (2013)
Teny, hogy Jennifer miatt ez a film nalam kotelezo volt, amiota csak megjelent, csak annyi, hogy igazabol most ev kozepen kezdett megint kedvem tamadni filmek utan vadaszni. A film szorakosztato, legalabbis Jennifer miatt es adrenalin dus Jason miatt, ez a ket ember egy szuperparos
10/10
Teny, hogy Jennifer miatt ez a film nalam kotelezo volt, amiota csak megjelent, csak annyi, hogy igazabol most ev kozepen kezdett megint kedvem tamadni filmek utan vadaszni. A film szorakosztato, legalabbis Jennifer miatt es adrenalin dus Jason miatt, ez a ket ember egy szuperparos
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
2013. július 18. 21:03
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Magic Mike (2012)
Fél perce lett vége a filmnek, tehát lehet kicsit elfogult leszek. A történet alapvetően jó, bár sok meglepetést nem tartogat és gondolkodni sem kell rajta sokat. Viszont cserébe jók a poénok és jók a színészek, na és persze uhhh azok a testek... Khmm... Nos Channing Tatum-ról eddig nem volt valami jó a véleményem, sem mint pasi, sem mint színész viszont ez most megváltozott. Nagyon jó pasi és jól is játszik... És Matthew McConaughey halljátok... És Matt Bomer??
8 / 10
Fél perce lett vége a filmnek, tehát lehet kicsit elfogult leszek. A történet alapvetően jó, bár sok meglepetést nem tartogat és gondolkodni sem kell rajta sokat. Viszont cserébe jók a poénok és jók a színészek, na és persze uhhh azok a testek... Khmm... Nos Channing Tatum-ról eddig nem volt valami jó a véleményem, sem mint pasi, sem mint színész viszont ez most megváltozott. Nagyon jó pasi és jól is játszik... És Matthew McConaughey halljátok... És Matt Bomer??
8 / 10
2013. július 18. 22:01
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Szerelmünk lapjai 10/10
Nem értem, hogy eddig én ezt a filmet miért nem láttam.. Imádtam.
Nem értem, hogy eddig én ezt a filmet miért nem láttam.. Imádtam.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
Alison Lerman,
Hustler,
Jody,
bitchina,
Fanni00,
yvke95
2013. július 18. 22:55
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Movie 43 (2013)
Nem tudom miert huztak le annyira ezt a filmet a kritikus, en egesz jol szorakoztam rajta, foleg a Kate es Hugh reszen, na meg amit Elizabeth Banks muvelt a macskaval, hat kesz rohej volt, szerintem zsenialis volt a film
10/10
Nem tudom miert huztak le annyira ezt a filmet a kritikus, en egesz jol szorakoztam rajta, foleg a Kate es Hugh reszen, na meg amit Elizabeth Banks muvelt a macskaval, hat kesz rohej volt, szerintem zsenialis volt a film
10/10
2013. július 18. 23:11
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
101 kiskutya. 10/10
Mi a haszna a régi cuccok előkeresésében? Köztük a régen felszívódott filmek megtalálása. Kislánykorom kedvenc filmje, ami szerintem teljesen megalapozott. A film miatt szerettem meg annyira az állatokat, és miatta akartam közel 8 évig egy dalmatát a hátsó kertbe.
Még mindig imádom a filmet, és szerintem minden velem egyidős ember így van vele.
Mi a haszna a régi cuccok előkeresésében? Köztük a régen felszívódott filmek megtalálása. Kislánykorom kedvenc filmje, ami szerintem teljesen megalapozott. A film miatt szerettem meg annyira az állatokat, és miatta akartam közel 8 évig egy dalmatát a hátsó kertbe.
7 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
duracell,
Alison Lerman,
Lady Suzy,
Adrianna,
LexiCobain,
Destiny015
2013. július 19. 09:01
|
|
idoneTimmy Tim |
|
Gambit (2012)
Mindig is imadtam Cameron filmjeit, es ezt is kotelessegemnek ereztem megnezni, es ahogy mindig is, Mrs. Diaz itt is hozta a formajat, ez a no egyszeruen megunhatatlan
10/10
Mindig is imadtam Cameron filmjeit, es ezt is kotelessegemnek ereztem megnezni, es ahogy mindig is, Mrs. Diaz itt is hozta a formajat, ez a no egyszeruen megunhatatlan
10/10
2013. július 19. 09:16
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mellékhatások (Side Effects,2013)
Egyáltalán nem tetszett,nem érdekel kik szerepeltek a filmben,nem érdekel a történet sem,egyetlen pontot sem tudok erre adni
Az amit a főszereplő lány az első perctől művelt számomra túl sok volt.30 percet bírtam megnézni belőle,a többit átpörgettem,egyedül a végét néztem még meg
Lehet én vagyok az egyetlen de a legszívesebben kiszedtem volna Emilyt a képernyőből és jól fejen vágtam volna
10/0
Egyáltalán nem tetszett,nem érdekel kik szerepeltek a filmben,nem érdekel a történet sem,egyetlen pontot sem tudok erre adni
10/0
House Of Wax
2013. július 19. 14:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.07.18. 15:31)
The Odd Life of Timothy Green
Jaj ez a gyerek..
2013. július 19. 15:43
Forrest Gump (1994) 10/10*[/i]
[i]Istenem , csak tudnám miért halogattam ilyen sokáig ... Még mindig a film hatása alatt vagyok , nem tudom szavakba önteni mi van most bennem , mit okozott a film .
Csodálatos , elragadó , megható , megmosolyogtató , izgalmas és nem utolsósorban bölcs.
Kötelezővé tenném hogy ezt média órán a gyerekek megnézzék . Nem egy tucat film , egyedi. Sőt , manapság a gyerekek mit néznek ? Éjjel Nappal Budapestet és ehhez hasonló szemetet. Néha én is belenéztem a sorozatba , de könyörgöm , nem csak ilyen filmeken élek.
Sokszor megkönnyeztem , sokszor nevettem a filmen . Erőt ad , sokat lehet rajta tanulni , megmutatja mi is az az ÉRTÉK a mai világban . És miért érdemes keseredni , és miért nem .
Nézze meg az , aki tudja . Nem bánja meg.
Örök élmény és egy felejthetetlen lecke lehet ez sok embernek.
[i]Istenem , csak tudnám miért halogattam ilyen sokáig ... Még mindig a film hatása alatt vagyok , nem tudom szavakba önteni mi van most bennem , mit okozott a film .
Csodálatos , elragadó , megható , megmosolyogtató , izgalmas és nem utolsósorban bölcs.
Kötelezővé tenném hogy ezt média órán a gyerekek megnézzék . Nem egy tucat film , egyedi. Sőt , manapság a gyerekek mit néznek ? Éjjel Nappal Budapestet és ehhez hasonló szemetet. Néha én is belenéztem a sorozatba , de könyörgöm , nem csak ilyen filmeken élek.
Sokszor megkönnyeztem , sokszor nevettem a filmen . Erőt ad , sokat lehet rajta tanulni , megmutatja mi is az az ÉRTÉK a mai világban . És miért érdemes keseredni , és miért nem .
Nézze meg az , aki tudja . Nem bánja meg.
Örök élmény és egy felejthetetlen lecke lehet ez sok embernek.
Jody
2013. július 19. 18:44
|
|
idoneTimmy Tim |
|
Indentity Thief (2013)
Elege erdekes vigjatek volt, minden egyes perce elvezet volt, es nem tudok semmi negativat mondani ra, hiszen Melissa McCarthy szerepelt benne, es ha o benne van egy vigjatekban, akkor az csakis jo lehet
10/9
Elege erdekes vigjatek volt, minden egyes perce elvezet volt, es nem tudok semmi negativat mondani ra, hiszen Melissa McCarthy szerepelt benne, es ha o benne van egy vigjatekban, akkor az csakis jo lehet
10/9
2013. július 19. 21:26
|
|
idoneTimmy Tim |
|
This is 40 (2012)
Ezt volt eletem leghosszab es egyben legszorakoztatobb vigjateka, nem is kepzeltem, hogy Leslie ennyire jo szineszno, de Paul Ruddrol mar sejtettem, hogy hozni fogja a formajat. Az egyetlen szereplo akivel nem voltam megelegedve az Megan Fox, persze itt is provokativ meg sexy volt, de sajnos most sem volt olyan szineszi formaban, hogy azt mondjam, van nemi tehetsege...
10/10
Ezt volt eletem leghosszab es egyben legszorakoztatobb vigjateka, nem is kepzeltem, hogy Leslie ennyire jo szineszno, de Paul Ruddrol mar sejtettem, hogy hozni fogja a formajat. Az egyetlen szereplo akivel nem voltam megelegedve az Megan Fox, persze itt is provokativ meg sexy volt, de sajnos most sem volt olyan szineszi formaban, hogy azt mondjam, van nemi tehetsege...
10/10
2013. július 19. 21:51
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Örök kedvencek, amiket múlt héten újra elővettem megnézni, hogy az egyik legjobb barátnőm is végignézze őket mellettem. Nem akarta, de csak sikerült rávennem.
De az a legviccesebb, hogy tetszettek is neki, pedig makacsul állította előtte, hogy na ő soha nem nézi meg ezeket a filmeket, sőt egyenesen LoTR mániában szenved.
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park 2. - Az elveszett világ (1997)
Jurassic Park 3. (2001)
A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége (2001)
A Gyűrűk Ura - A két torony (2002)
A Gyűrűk Ura - A király visszatér (2003)
Mind: 10/10
A The Walking Dead közös darálása miatt már csak egy olyanra volt idő, ami neki kedvence és én nem láttam
:
Breakfast at Tiffany's (Álom luxuskivitelben, 1961)
8/10
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park 3. (2001)
A The Walking Dead közös darálása miatt már csak egy olyanra volt idő, ami neki kedvence és én nem láttam
Breakfast at Tiffany's (Álom luxuskivitelben, 1961)
8/10
Alison Lerman
2013. július 19. 22:31
Star Trek II.
Spock halálán mindig sírok
10/10
Spock halálán mindig sírok
10/10
Alison Lerman
2013. július 19. 22:40
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Adrianna @ 2013.07.19. 21:51)
Örök kedvencek, amiket múlt héten újra elővettem megnézni, hogy az egyik legjobb barátnőm is végignézze őket mellettem. Nem akarta, de csak sikerült rávennem.
De az a legviccesebb, hogy tetszettek is neki, pedig makacsul állította előtte, hogy na ő soha nem nézi meg ezeket a filmeket, sőt egyenesen LoTR mániában szenved.
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park 3. (2001)
Jurassic Park (1993)
Jurassic Park 3. (2001)
Teljes mértékben egyet kell értsek. A barátaim szerint térítő vagyok, mert én is mindenkire rá akarom tukmálni a LoTR-t,
És, hogy ne legyek teljesen off
Ma mesedélutánt tartottam, biztos vagyok benne, hogy véleményeztem már őket, mert a kedvenc meséim.
Irány ElDorado - Még mindig
Kung Fu Panda
Herkules Szerelmes vagyok Herkibe!
A bűvös kard Az egyik legkedvesebb mesém. Imádni való karakterek, fantasztikus dalok..
10/10
Mondjuk, az összes Disney-Pixar-Dreamworks-Blu Sky-0th Century Fox..mesék betétdalait betéve tudom kívülről.
Adrianna
2013. július 20. 09:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Jurassic Park
Igen, a jó öreg JP a mai napig megunhatatlan számomra, pedig számtalanszor láttam már...az a legcsodálatosabb és félelmetesebb is egyben, hogy már 20 évvel ezelőtt olyan technikát alkalmaztak a filmben, ami csak napjainkban jelent meg (értem ez alatt az érintőképernyős monitorokat pl). Az egyetlen dinoszauruszos film számomra, amelyikben nem találtam túlságosan mesterségesen kreáltnak ezeket a csodálatos lényeket, teljesen "elhittem", hogy igaziak, nem volt feltűnő a számítógépes segítség
A film az elejétől a végéig fogva tartja az ember figyelmét, izgalmas, akciódús, imádnivaló
10/10 +
Igen, a jó öreg JP a mai napig megunhatatlan számomra, pedig számtalanszor láttam már...az a legcsodálatosabb és félelmetesebb is egyben, hogy már 20 évvel ezelőtt olyan technikát alkalmaztak a filmben, ami csak napjainkban jelent meg (értem ez alatt az érintőképernyős monitorokat pl). Az egyetlen dinoszauruszos film számomra, amelyikben nem találtam túlságosan mesterségesen kreáltnak ezeket a csodálatos lényeket, teljesen "elhittem", hogy igaziak, nem volt feltűnő a számítógépes segítség
10/10 +
2013. július 20. 09:50
|
|
idoneTimmy Tim |
|
Seattle Superstorm (2012)
Bar nagy rajongoja vagyok a katasztrofafileknek, ez megis valahogy csak ugy elment reggeli ebresztonek. Kicsit unalmasnak talaltam a tortenetet es a szereploket is, egyik sem alkotott olyan maradandot, amire emlekezni tudnek legalabb a jovo heten
10/4
Bar nagy rajongoja vagyok a katasztrofafileknek, ez megis valahogy csak ugy elment reggeli ebresztonek. Kicsit unalmasnak talaltam a tortenetet es a szereploket is, egyik sem alkotott olyan maradandot, amire emlekezni tudnek legalabb a jovo heten
10/4
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.