Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 20. 13:15 #10061
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert

10/10

Egyik kedvenc filmem és nagyon örülök, hogy ismét sort keríthettem rá. A To Wong Foo, thanks for everything, Julie Newmar ausztrál testvérkéje, remek színészekkel és poénokkal.
Guy Pierce nemcsak pasinak dögös, de néha még nőnek is biggrin.gif
2013. július 20. 15:29 #10062
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Apocalypto

Most látom körülbelül 8adjára, de megunhatatlan film. A néprajzkutatók, úgy hallom nagyon lehúzták, pedig szerintem korhű képet sikerült visszaadnia. Persze nem vagyok szakértő, de sokat olvastam, kutatgattam a maja, azték inka civilizációk után. Mel Gibson fantasztikus, rendezőként színészként egyaránt, de minden elismerésem a készítőknek a helyszínekért, kosztümökért és sminkekért. Talán ez az egyik kedvenc filmem.
Nem is beszélve a szereplők alakításairól, akik nem is hivatásos színészek, néhány kivételtől eltekintve, hanem csupán egyszerű hétköznapi emberek. Hihetetlen komoly szerepet kaptak, mégis élethűen megformálták a karaktereiket. Egy ilyen színésznek egy másodpercnyi jelenetében több munka van, mint a Gyanú árnyékában és a Családi titkok színészeinek összes jelenetében együttvéve.
10/10
2013. július 20. 18:28 #10063
- törölt felhasználó -    
Before Midnight
El sem hiszem, hogy ez a történet 18 éve, 1995-ben kezdődött. És el sem hiszem, hogy véget ért. (Bár ebben nem vagyok biztos, biztosra veszem, hogy ameddig élnek, folytatják Céline és Jesse történetét.) Hol is kezdjem?
Felirat még nem volt, így nekiálltam félve, mivel – ismeritek a sztorit – bő száz percből egy perc nem telik el állandó, érdektelen duma nélkül, ami megterheli az agyat. De ez valami varázslatosan kezdődött.
Tizennégy perces, vágás nélküli jelenet, ahol annyi szöveget mormolnak el, mint egy egész filmben! Istenem, Julie és Ethan.. annyira természetes volt minden, azon kezdtem töprengeni, vajon nem-e improvizálnak, annyira... hihető volt, mintha együtt élnének 2004 óta. És ez teszi őket remek színészekké. Még Julie-t is, akit nem szívlelek. A lényeg, hogy így jobban összpontosítottam a filmre és a szereplők játékára, még inkább átjött az egész. Tudjátok, mennyit panaszkodtam anno, imádom az előző filmeket, de olyan, mintha 90 perc helyett öt órán át néznéd, baromérdektelenek. Ez viszont... rendkívül vicces volt. Annyira igaz és gyönyörű.
A vége... basszus, úgy játszik az emberek érzéseivel, mintha bábok lennének. Erőteljes, és rendesen a földhöz vág. Az utolsó tíz percet végigsírtam.
if you're looking for permission to disqualify me... i'm not gonna give it to you. I love you. You're fucking nuts. You are the fucking mayor of crazy town. cray.gif
és még valami: Ethan, Ethan, Ethan. -szátok meg. Lenyűgöző volt. Csodálatos. Ez 2013 legjobb filmje.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Kiim
2013. július 20. 19:20 #10064
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Acélmagnóliák
10/10
Még mindig csodás. Nevetés, sírás, Shirley MacLaine rulez biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. július 20. 20:19 #10065
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.20. 15:29)
Apocalypto
Most látom körülbelül 8adjára, de megunhatatlan film. A néprajzkutatók, úgy hallom nagyon lehúzták, pedig szerintem korhű képet sikerült visszaadnia. Persze nem vagyok szakértő, de sokat olvastam, kutatgattam a maja, azték inka civilizációk után. Mel Gibson fantasztikus, rendezőként színészként egyaránt, de minden elismerésem a készítőknek a helyszínekért, kosztümökért és sminkekért. Talán ez az egyik kedvenc filmem.
Nem is beszélve a szereplők alakításairól, akik nem is hivatásos színészek, néhány kivételtől eltekintve, hanem csupán egyszerű hétköznapi emberek. Hihetetlen komoly szerepet kaptak, mégis élethűen megformálták a karaktereiket. Egy ilyen színésznek egy másodpercnyi jelenetében több munka van, mint a Gyanú árnyékában és a Családi titkok színészeinek összes jelenetében együttvéve.
10/10

Ne foglalkozz vele hogy a sok rosszmájú mit beszél erről a filmről ez a film iszonyat jó!! Nekem is nagy kedvenc! meghajolo.gif
Több tuccatszor láttam már de a falu megtámadását és kifosztását és a harcosok/vadászok elhurcolását a "fővárosba" a mai napig feszűlt idegekkel tudom csak nézni! thumbsup.gif
2013. július 20. 20:26 #10066
- törölt felhasználó -    
Női Szervek
10/7
Háát... nagyon szeretem Sandra Bullock-ot, de őszintén szólva nem ez a legjobb filmje. A történet jó, habár nem mondható egyedinek, és hiába ilyen a karaktere a szereplőnek, engem idegesített a trágárság(jó, oké, 16-os). Egyébként sokat nevettem, bár voltak olyan jelenetek, amik szerintem tök feleslegesek, és már a túlzás kategóriába esnek. Egyszer azért érdemes megnézni.
2013. július 20. 21:15 #10067
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Pacific Rim / Tűzgyűrű (IMAX 3D)

Húha, már nagyon vártam, hogy végre beüljek erre a szemfárasztóan akciódús popcornmozira és nem is csalódtam. Mindenki egyből jön a Transformerssel, methogy robotok vannak benne. NA ÉS? Az égvilágon semmi köze a kettőnek egymáshoz, és bár nekem tetszett a Transformers első része, a Pacific Rim most lekörözte. És nem csak látványban. A karakterek érdekesebbek, a történet jobban ki van dolgozva, és bár volt benne jó pár kiszámítható rész, én a végén úgy izgultam mint állat. biggrin.gif Az pedig különösen tetszett, hogy kivételesen nem Amerikából állt az egész világ, hanem egy kicsit globálisabban oldották meg a dolgokat. laugh.gif Persze Amerika robotja, Gipsy Danger volt a főszereplő, de azért Ausztrália Striker Eurekájának rakétái sem voltak semmik. laugh.gif
Szóval szétültem a seggem, a légkonditól meg lefagyott a lábam, de nem is bánom, mert ez a film nagyon ott volt a toppon és teljesen hozta, amit elvártam. Ramin Djawadi pedig hozta a formáját és csinált egy vagány filmzenét is hozzá. biggrin.gif
10/10

2013. július 21. 00:00 #10068
- törölt felhasználó -    
A magányos lovas
9/10
Nekem ez a film kifejezetten tetszett annak ellenére, hogy nem bírom a western filmeket. Egy percig sem lehetett unatkozni rajta, nagyon tartalmas film volt. Jhonny Depp alakítása ismét kifogástalanra sikerült. thumbsup.gif
2013. július 21. 11:27 #10069
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Gru 2 (2013)

Hát ez a film kész volt. rohog.gif Tegnap néztük meg a moziban és nagyon jó volt. Azt hinné az ember, hogy a második részek mindig olyan erőltetettek de nem. Egyáltalán nem volt olyan sőt talán viccesebb volt, mint az első része. A minyonokon meg ismételten nagyon sokat nevettem. rohog.gif Ezen a részen valahogy nagyon szakadtam. rohog.gif És amikor a a nő mondta, hogy tanulja az ausztrál szavakat és mondta Hugh Jackman nevét én majdnem felsikítottam a moziban, hogy az ő neve mindenhol ott van (szerencsére). rolleyes.gif Szóval imádtam és nagyon vicces is volt.

10/10
4 felhasználónak tetszik: patrícia4, Destiny015, Sztár Mániás, bitchina
2013. július 21. 12:33 #10070
- törölt felhasználó -    
Honey (2003)

Már terveztem megnézni, mivel elég régen láttam és emlékszem, kiskoromban nagyon szerettem, szinte mindig csak ezt néztem. Alapból imádom Jessica Albát, hihetetlen nő tele pozitív energiával, ráadásul extázisban vagyok amikor elkezd táncolni. A sztori nagyon tetszik, a vége volt a kedvencem. Megunhatatlan film, az egyszer biztos.

10/10
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, idone
2013. július 21. 13:39 #10071
- törölt felhasználó -    
Misery (1990)
Húúú, ez a film. biggrin.gif Mindig azt hittem, hogy néha túl nagy fanboy vagyok, de rájöttem, hogy semmi nem vagyok a főszereplő csajhoz képest.
A kedvenc írója autóbalesetet szenvedett, aztán ő talált rá. Elkezdte ápolgatni, de egyre jobban kirajzolódott, hogy a nő elmebeteg. Talán nem is az íróért, hanem Miseryért (a könyv főszereplője) volt teljesen oda, és mikor Paul (az író) megölte őt a regényében, a csaj teljesen bekattant. Elégettette Sheldonnal a könyvet, majd íratott vele egy új történetet. A legmeglepőbb (és a kedvenc részem, haha) az volt, mikor kalapáccsal eltörte a csávó bokáját, hogy ne tudjon elmenekülni a házból. :| Meg feszt injekciózta, meg gyógyszerezte őt. Így tudnám elképzelni a belieber-társadalom nagy részét is, ha Justint valahogy sikerülne elrabolniuk (ó, bárcsak).
Ahhoz képest, hogy csak azért néztem meg a filmet, mert a Misery Business című dal innen kapta a nevét, nem csalódtam, nagyon tetszett. biggrin.gif Sőt, kedvet kaptam hozzá, hogy kiolvassam a könyvet is (Stephen King írta).
9/10
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Alison Lerman, Fanni00
2013. július 21. 13:44 #10072
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (dijansalihu @ 2013.07.21. 13:39)
Misery (1990)
Húúú, ez a film. biggrin.gif Mindig azt hittem, hogy néha túl nagy fanboy vagyok, de rájöttem, hogy semmi nem vagyok a főszereplő csajhoz képest.
A kedvenc írója autóbalesetet szenvedett, aztán ő talált rá. Elkezdte ápolgatni, de egyre jobban kirajzolódott, hogy a nő elmebeteg. Talán nem is az íróért, hanem Miseryért (a könyv főszereplője) volt teljesen oda, és mikor Paul (az író) megölte őt a regényében, a csaj teljesen bekattant. Elégettette Sheldonnal a könyvet, majd íratott vele egy új történetet. A legmeglepőbb (és a kedvenc részem, haha) az volt, mikor kalapáccsal eltörte a csávó bokáját, hogy ne tudjon elmenekülni a házból. :| Meg feszt injekciózta, meg gyógyszerezte őt. Így tudnám elképzelni a belieber-társadalom nagy részét is, ha Justint valahogy sikerülne elrabolniuk (ó, bárcsak).
Ahhoz képest, hogy csak azért néztem meg a filmet, mert a Misery Business című dal innen kapta a nevét, nem csalódtam, nagyon tetszett. biggrin.gif Sőt, kedvet kaptam hozzá, hogy kiolvassam a könyvet is (Stephen King írta).
9/10

Nagyon ajánlom a könyvet, megunhatatlan és nagyszerű! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: dijansalihu
2013. július 21. 21:20 #10073
- törölt felhasználó -    
Mindenki megvan. Ez "csak egy remake", ha minden igaz az eredeti is jó. Annak Mindenki jól van a cime, ha jól tudom.

2013. július 22. 09:05 #10074
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Love and Honor
Nem egy hú de nagy dobás a film, de nekem tetszett. Estére tökéletes kikapcsolódás. A szereplőkkel teljesen meg voltam elégedve. Liam tehetséges srác, remélem a továbbiakban is bizonyítani tudja majd. Sokan nem szeretik Teresát, de nekem vele se volt bajom. Szimpatikus volt, és nem játszott rosszul. Összességében nekem tetszett.
10/9
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. július 22. 10:55 #10075
Stephen
Stephen
I Was Feeling Epic

StátuszYour greatest passion becomes your greatest weakness.
Hozzászólás: 3477
Csatolások: 417
Azonosító: 181305
Tűzgyűrű (2013)

Nagyon jó film, pörgös, akciódús. Nagyon jó a történet és elég jól követhető, igaz, hosszú a film, de megéri megnézni,mert 1 percig sem unatkoztam. Legszívesebben mégegyszer megnéztem volna. biggrin.gif 10/10
2013. július 22. 15:08 #10076
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Star Trek biggrin.gif meghajolo.gif
2013. július 22. 16:22 #10077
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Női szervek 10/10
Végre megtudtuk nézni. Volt olyan rész ahol sírva nevettem. Fantasztikus. Engem teljesen levett a lábamról.
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. július 23. 00:05 #10078
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Van Helsing (2004)

Még tegnap barátnőmmel néztük meg ezt a filmet olyan egy óra keresés után. Bár múltkor valamelyik adón pont adták de akkor csak pár részt láttam aztán elkapcsoltam és le sem esett, hogy ki játszik benne. Amikor megtudtam, hogy ez egy két órás film lesz kicsit szíven ütött a tudat, hogy miért ilyen hosszú. Amúgy a története tetszett és az is ahogyan a vérfarkasokat megcsinálták (és végre farkashoz méltóan alakult át Hugh Jackman és nem csak az izmaiból és a karmaitól lett farkas). Viszont lehet, hogy velem van a baj de azok a fehér kis repülő lényeket nagyon nem tudtam hova tenni. Nem csak, hogy csúnyák voltak de nekem egy kicsit ijesztőek is. unsure.gif De amikor megláttam, hogy Hugh-nak milyen hosszú haja van.. Elgondolkodtam, hogy hosszabb volt akkor a haja, mint az enyém. rohog.gif És igaz lett az a kijelentés miszerint Hugh Jackman minden híresebb filmjében mutogatja a testét, mint ebben is. Barátnőmmel már azt a részt tippeltük, hogy milyen helyzetben fogja mutatni a szépen kigyúrt felsőtestét és amikor elérkezett a várva várt rész kicsit meglepődtünk, mert egyikünk sem erre a módszerre gondolt. Inkább olyanokra, hogy például megsebesül aztán a lány ápolja. rohog.gif És talán egy olyan rész volt amikor a hideg is kirázott és nem jó értelemben. Valahogy ez a rész kicsit megijesztett talán jobban a fehér repülő kis vámpírokon.

10/10
2013. július 23. 00:16 #10079
- törölt felhasználó -    
Olyan 11 éves lehettem amikor először láttam ezt a filmet. Eszméletlen nyomot hagyot bennem. Ez az a film amit egyszerűen akárhányszor nézek meg mindig a csontomig hatol és még mindig felkavar. Hihetetlen hogy Charlie Sheen egykor egy kiváló színész volt és így utólag senki mást nem tudtnék elképzelni Chris Taylor közlegény szerepében. Ezt a filmet szeretik elfelejteni vagy éppen legyinteni rá vagy csak megjegyzik áá ez csak egy Oliver Stone film. Amit egyenesen fel nem tudok fogni! Pedig ott a helye a legjobb háborús filmek között és szorosan követi az Őrület határán-t és a Kelly hőseit!
"Chris Taylor: Ahogy utólag visszagondolok, úgy érzem hogy nem is az ellenséggel harcoltunk hanem saját magunkkal. Az ellenség bennünk volt. A háború véget ért számomra, de mindig velem lesz, egész életemben. Ahogy velem lesz Elias is, aki Barnesal harcolt az én lelkemért. Azóta néha úgy érzem, ennek a két apának a gyermeke vagyok. Bárhogy is van azoknak a túlélőknek az kötelessége, hogy újból építsenek. Meg kell tanítanunk másokat arra amit mi tudunk, és a maradék életünkben meg kell próbálnunk megkeresni a jóságot, értelmet kell keresni az életnek."
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2013. július 23. 09:51 #10080
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
S.W.A.T. - Különleges Kommandó * S.W.A.T. /2003/
Érdemes volt ennyit várnom erre a filmre (mindig feladtam a keresését, mert sosem találtam fent neten) , imádtam. Volt benne valami kis plusz, nem tudom pontosan mi, de nagyon jó film.
Colin Farrell heart.gif

9/10

G.I. Joe 2 : Megtorlás * G.I. Joe 2: Retaliation /2013/
Az első részhez képest szerintem ez nagyon gyenge lett. Az első részben volt az a kis újdonság ereje, ez viszont nagyon vontatott volt, konkrét sztori nem is igazán volt, kettő lett összecsapva és egyik sem lett túl jól befejezve.
Channing Tatum ( heart.gif ) 10 perces szerepe eléggé rosszul érintett! Bruce Willis meg ott virít minden poszter közepén és összesen kemény 15 percet szerepel! Ettől a falnak tudok menni komolyan omg.gif

7*10

Kényszerszünet * Intermission /2003/
Még egy ilyen hülyeséget, apám _nevet.gif
3*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, idone, ozoli
710 oldal 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!