Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 26. 21:41 #9841
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Christo @ 2013.06.26. 21:12)
Jessica aztán tényleg odatette magát ebben a filmben, de a végén én vártam volna, hogy Maya bezsebel pár elismerő pillantást vagy szót. Nem tudom, milyen formában, de ez a befejezés olyan üres volt.

Számomra épp az egyszerűségétől volt tökéletes a befejezés. Maya soha nem is számít(hat)ott valamiféle nyilvános hátbaveregetésre vagy elismerésre (a valódi Maya kiléte máig nemzetbiztonsági titok) - de azért az, hogy a végén egy egész teherszállító-repülőt vagy mifenét a rendelkezésére bocsátottak árulkodik valamelyest arról, hogy igenis megbecsülik. Nekem alapvetően a ZDT egy olyan nőről szólt, aki több mint egy évtizedet áldozott az életéből ennek az ügynek. Abban az utolsó - számomra éppenséggel katartikus - jelenetben minden benne volt Jessica játékában: a megkönnyebbülés, ugyanakkor az üresség is, hiszen eddig mindene csak ekörül a feladat körül forgott, úgyhogy ott a kérdés, hogy ezután mégis hova tovább?

De persze ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk. Ez az egyik szépsége a filmművészetnek. cool.gif
4 felhasználónak tetszik: Évike12, Christo, Bessie, Cannibal3
2013. június 26. 22:03 #9842
sophie.williams
sophie.williams
visszatérő vendég
Hozzászólás: 204
Csatolások: 4
Azonosító: 148459
Pokoli lecke (Sleepers) Nekem tetszett és nagyon elgondolkodtatott. Tök jó benne a színészi munka, és szerintem jó az alaptörténet is. Na meg Brad Pitt biggrin.gif 10/10 thumbsup.gif
2013. június 26. 22:52 #9843
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (mse90 @ 2013.06.26. 21:41)
Számomra épp az egyszerűségétől volt tökéletes a befejezés. Maya soha nem is számít(hat)ott valamiféle nyilvános hátbaveregetésre vagy elismerésre (a valódi Maya kiléte máig nemzetbiztonsági titok) - de azért az, hogy a végén egy egész teherszállító-repülőt vagy mifenét a rendelkezésére bocsátottak árulkodik valamelyest arról, hogy igenis megbecsülik. Nekem alapvetően a ZDT egy olyan nőről szólt, aki több mint egy évtizedet áldozott az életéből ennek az ügynek. Abban az utolsó - számomra éppenséggel katartikus - jelenetben minden benne volt Jessica játékában: a megkönnyebbülés, ugyanakkor az üresség is, hiszen eddig mindene csak ekörül a feladat körül forgott, úgyhogy ott a kérdés, hogy ezután mégis hova tovább?
De persze ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk. Ez az egyik szépsége a filmművészetnek. cool.gif

Igen, amúgy nem írsz hülyeséget, de én csak azokra a kollégáira, akik nem nagyon hittek neki, meg a szkeptikus górékra gondoltam, hogy jó lett volna, ha csak az ő reakciójukat látjuk, nem is a nyilvánosságra. A teherszállítós jelenet tényleg jó volt, de nálam elbírt volna még pár másodpercet egy olyan jelenet is. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. június 27. 00:41 #9844
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Státusz"When someone steps over your head, flip the world over." -Tablo
Hozzászólás: 247
Csatolások: 60
Azonosító: 202117
Merida, a bátor
Madagaszkár 3
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. június 27. 01:42 #9845
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Happiness
10/10

Mi volt ez a beteg film? biggrin.gif
2013. június 27. 02:32 #9846
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Idézet (sophie.williams @ 2013.06.26. 22:03)
Pokoli lecke (Sleepers) Nekem tetszett és nagyon elgondolkodtatott. Tök jó benne a színészi munka, és szerintem jó az alaptörténet is. Na meg Brad Pitt  biggrin.gif  10/10  thumbsup.gif

Tervben volt, hogy ezt nézzem az este, de kicsit lazábbra gondoltam, ezért inkább a Holt költők társaságát néztem. Viszont, ha ennyire dicséred a héten nekiesek. wink.gif

Holt költők társasága

Mindig is megakartam nézni, de csak most szántam rá magam. Nagyon tetszik a címe, találó. Az első egy órát kicsit unalmasnak találtam, persze a hangulatom mindig befolyásolja, és a költészet elég távol áll tőlem. Most így visszagondolva nagyon is jó volt az egész. Az életről szól, és hogy ne add fel. Eléggé elcsépelt szövegnek tűnik, pedig igazán sok a mondanivalója. Mint, aki megvilágosodott úgy érzem magam az álmoskás fejemmel, de félek, hogy reggelre elszáll belőlem az érzés, szóval inkább most írok véleményt. Robin Williams-nek egy új oldalát ismertem meg, és ennek nagyon örülök. Sokakkal ellentétben szeretem a vígjátékait is, hiszen azokon nőttem fel. Viszont nem bánnám, ha többször venné rá magát a drámákra. Az elején tényleg nem gondoltam, hogy ez egy ennyire jó kis film lesz. Még libabőrös is lettem, mikor a srácok felálltak az asztalokra. Nem mondom, hogy egyből kedvencem lett, de az biztos, hogy vevő vagyok egy 2. nézésre is.
10/8
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, iannina
2013. június 27. 07:38 #9847
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Bosszútól fűtve * Dead Man Down /2013/
Kövezzetek meg, de én egy Colin Farrell filmtől ennél sokkal többet várok. A főszereplő csaj (Noomi Rapace) baromi unszimpatikus volt, sokáig azt sem tudtam ki kivel van, lassú, unalmas volt. Nem mondom a vége jó lett, na persze nem a legvége, hanem a lövöldözés, de ez nem jött be.
5*10

Vonzások * Stoker /2013/
A másik nagy csalódásom. Nagyon úgy érzem, hogy Nicole Kidman kezd kiöregedni ebből. A sztori maga elcsépelt volt, és unalmas.
2*10

Die Hard - Drágább, mint az életed * A Good Day to Die Hard /2013/
A három film közül ebben csalódtam a legnagyobbat. Én imádom a Die Hard filmeket, mind a négyet, bármikor meg tudom nézni őket, sosem unom meg. Ez a rész a Die Hard filmek megalázása volt.
Nagyon örülök, hogy anno nem jött össze és nem mentem el moziban megnézni mert sajnáltam volna rá a pénzt.

4*10
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Évike12, Bessie, bitchina, Lindsay019
2013. június 27. 09:34 #9848
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Az éhezők viadala

Már azóta kíváncsi vagyok rá,hogy a mozik elkezdték vetíteni de eddig valahogy nem sikerült megnéznem blush.gif Egyetlen bajom volt a filmel: Nagyon hosszú blush.gif Emiatt néha kicsit unalmasnak tartottam,de miután a szereplők bekerültek az Arénába már semmi bajom nem volt vele,sőt tetszett is smileeee.gif Annak örülök,hogy Josh Hutcherson benne volt mert őt nagyon kedvelem laugh.gif és Liam Hemsworth-t is,bár ő neki elég kevés szerepe volt blush.gif A főszereplő lány...Jennifer Lawrence számomra semleges.Nincs bajom vele,de nem is kedvelem.Egyszerűen nem bírom őt bevenni blush.gif Bár az előnye volt az egésznek,hogy szinkronosan néztem így legalább a hangját nem hallottam,mert akkor falnak szaladtam volna blush.gif
A könyvet mindenképpen elfogom olvasni és várom a következő rész megjelenését smileeee.gif

10/8.5
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12, Bessie, bitchina, iannina, Lindsay019, Adrianna
2013. június 27. 10:51 #9849
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Think like a Man / Gondolkozz pasiaggyal! (2012)
Hát ez nekem nagyon tetszett. Vicces volt, ötletes, jól kidolgozott, nagyon bejött! Akis szép kék szemű néger, nagyon kis édes volt, ha értitek spiteful.gif rohog.gif Biztos még párszor megnézem, nagyon jó!
9/10
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. június 27. 12:01 #9850
- törölt felhasználó -    
Manhattan kicsiben
(2005) 10/7

Házinyuszi
(2008) 10/8
2013. június 27. 12:57 #9851
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Shelter

Egész jónak indult, de túlságosan is mesés lett. A végére összepréseltek egy csomó hülyeséget, és ezzel remekül el is rontották a sztorit. Jonathan Rhys-Meyers viszont dicséretes! Remekül játszott. A zene sem volt utolsó a hideg rázott tőle.

10/5
2013. június 27. 17:03 #9852
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Boszorkányvadászok (2013)
Eszméletlenül jó film. Nem csalódtam benne. Mikor hallottam hogy Gemma Arterton lesz a főszereplők egyike nagyon örültem, mert neki általában jó filmjei vannak és most sem hazudtolta meg önmagát. Egy ideje terveztem is hogy megnézem, de erre csak most került sor, hát nem bántam meg. thumbsup.gif Bár Jeremy Renner-t eddig még nem igazán ismertem ez az alakítása nagyon tetszett. A film nagyon jól kidolgozott, ötletes, morbid és humoros is egyben.
10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman, iannina
2013. június 27. 18:03 #9853
- törölt felhasználó -    
Halálos Iramban 5
Kicsit lemaradtam a filmekkel, de a hónap végére csak sikerül megnézni a legújabbat is... No, mindegy. Nekem tetszett ez is, bár nem sok verseny volt benne, inkább csak a végén voltak autók a dologban, de jó kis akciófilm, így is imádom, ettől még a kedvencem marad. biggrin.gif
10/10*
4 felhasználónak tetszik: baisée, Lady Suzy, iannina, Brie
2013. június 27. 18:43 #9854
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Man of steel
Eszméletlen mennyire látványos lett! Bár a történet szenved hiányoságban ettől függetlenül nálam eddig az év filmje mert utóljára ilyen látványorgiát a Bosszúállókban láttam és ez mégis csak egy nyári popcorn mozi abból viszont a legjobb fajta! 10/10

Támadás a Fehér ház ellen
Tökéletes akció film, végig izgalmas és látványos tud maradni ha a készítők a Die Hard 5 cimet adták volna neki méltó folytatása lett volna a sorozatnak nem úgy mint a Bruce papával Budapesten forgatott borzalom! 10/10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. június 27. 18:47 #9855
- törölt felhasználó -    
Leckék szerelemből.
Általában nem nézek nyálas filmeket, de ez elég tűrhető volt. biggrin.gif Nem volt rossz, és már vártam a végét, bár gondoltam, hogy összejönnek. biggrin.gif
10.
2013. június 27. 18:52 #9856
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Spring Breakers - Csajok Szabadon (2013)

Egy szóval: szörnyű volt. Komolyan mondom. Bár nem vártam valami nagyon sokat ettől a filmtől, na de ennyire egy olcsó és színvonal aluli filmet sem láttam még, mint ez volt. Egy az, hogy unalmas is volt, alig volt benne párbeszéd és se eleje se vége története volt. A legirónikusabb pedig az volt amikor Britney Spears - Everytime számát adták be miközben házakat raboltak ki. mellow.gif Bár nem szeretem se Vanessát, se Ashleyt na de a meztelenkedést meg had ne folytassam mit ki nem néztem volna belőlük. Nem csodálom, hogy Selena még az elején lelépett. unsure.gif

3/10
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, bitchina, SmileyZ, iannina, Fanni00
2013. június 27. 23:09 #9857
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Remember Me (2010)

Régóta nem láttam olyan filmet, aminek a befejezése ilyen váratlanul ért volna. Mint egy nagy pofon.

Robert Pattinson és a kislány (a filmbeli húga) alakítása nagyon tetszett. Ilyen testvér nekem is kellene.
4 felhasználónak tetszik: baisée, SmileyZ, iannina, Fanni00
2013. június 27. 23:55 #9858
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Spring Breakers (2012)
Mi a jó büdös francot néztem én meg? Jesus. Hát én azt sem tudom, hogy hol kezdjek neki. Ilyen alacsony költségvetésű filmet is rég láttam már. Unalmas, értelmetlen, összefüggéstelen, ízléstelen, visszataszító, beteges etc. Az egészben az a vicces, hogy Selena alakítása tetszett a legjobban. Ha most egy nem olyan filmről lenne szó, mint a Spring Breakers, valószínűleg az agyamra menne a karaktere, aki egyébként szinte végig nyafogott és félt, DE még mindig ő a film legértékelhetőbb pozitívuma. Na meg, amikor Vanessa, Ashley, Rachel és James énekelték Britneytől az Everytime-ot. Természetesen ezt is sikerült elrontaniuk. Nem tudom kinek az ötlete volt, hogy a házak, üzletek kirablásához, az agyonveréshez és a füvezéshez tökéletesen illik a dal, de szerintem egy pöppet eltájolta magát az illető. Mellek, seggek, fű, káromkodás. Gyakorlatilag erről szólt az egész film, mert története és mondanivalója biztos, hogy nem volt. Megjegyzem, soha életemben nem hallottam még ennyiszer a shit és a bitch szót. SOHA. Bánom, hogy azt a 90 percet az életemből erre a sorscsapásra pazaroltam.
10/1
11 felhasználónak tetszik: bitchina, Reni.1996, baisée, SmileyZ, Kazuo, Alison Lerman, iannina, dsfdg, Fanni00, Corby, TheDanush
2013. június 28. 00:02 #9859
- törölt felhasználó -    
Gondolkozz pasiaggyal!
Annyian ajánlották, hogy késztetést éreztem... először is: Chris Brown mi az anyámat keres benne? OFF Elég nagy kín, ha öthavonta egyszer cikket írok róla, és egy képet kell keresnem az ocsmány fejéről. Emberek, láttátok már, hogy néz ki Chris Brown? Nem szoktam beszólni az embereknek amiatt, ha valami szépséghibájuk van, mert így lettünk teremtve, ez van, nagyon emberszerető és toleráns vagyok, de Brown egy mutánsszülemény. Borzasztóan irritál, és sajnos nem csak a külseje. OFF VÉGE. Mindegy. Szerencsére ötperces szerepe volt. Aztán tartottam attól is, hogy rettentően irritálni fog a színes bőrűek viselkedése, hanghordozása, gesztikulálása (nem rasszizmus, de szerintem mindenki tudja, milyen hanglejtéssel beszélnek, és a mutogatásuk jellegzetesebb, mint az olaszoké, ettől pedig a falnak megyek.) De rendben volt, nagyon szerethetőek voltak a karakterek, gyönyörűek, Michael Ealy fenséges. A vége hab a tortán, szóval áttekertem az egymás karjába omlós jeleneteket, de egész vicces volt. A könyvet megvenném rohog.gif
6,5/10
6 felhasználónak tetszik: Blackbird03, Kazuo, Alison Lerman, baisée, sMokEe.cLouD, Adrianna
2013. június 28. 01:34 #9860
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
SPOILER ELEJÉTŐL A VÉGÉIG!

Lenyűgöző teremtmények / Beautiful Creatures (2013)
Olyan hihetetlenül mérges vagyok, hogy majd felrobbanok. mad.gif Hogy lehet egy ilyen jó könyvet ennyire megalázni és tönkretenni? reklamalo.gif A forgatókönyvíró olvasta csak egyszer is a regényt? Vagy én olvastam teljesen mást? De komolyan, ezt komolyan gondolták?! A mai világban hogy lehet ilyen kritikán aluli adaptációt csinálni? És aki nem ért hozzá, az mi a fenének csinálja?

Millió okot tudnék felsorolni, úgyhogy valahol elkezdem a listát:
- Nulla kémia. Mintha két szomszéd csókolózna.
- Hova lett a könyvből megismert, "álmaimpasija" Ethan? rolleyes.gif
- Boo, kiskutyám! Ja, ez nem az a film... 110.gif
- Larkin fiam, tudtad, hogy igazából a Setét oldalon állsz? Vagy elfelejtettek szólni? blink.gif
- Szia Ridley! Jé, hova lett a hajad?
- És úgy egyáltalán: hol a család többi tagja? think.gif
- Ethan, én vagyok az apád! Vagyis izé... mégsem. Elfelejtettek szerződtetni valakit a szerepemre. dry.gif
- Szerelmi szál Ethan anyja és Macon között? WTF? wtf.gif
- Amma, mint könyvtáros? Bitch please... laugh.gif
- Ja igen, amúgy szia Marian...
- Kinyílik egy ajtó: jé, a Holdak könyve! WOW! Macon meg minden este ide jár olvasgatni... omg.gif
- December 21? 2012-ben? Egy filmben, amit 2013 februárjában küldtök a mozikba? NORMÁLISAK VAGYTOK? 110.gif
- jó tudni, hogy a Honey Hill-i csata is akkor volt... amikor az amerikaiak a saját történelmüket írják át... genius... bolond.gif
- Hogy voltak képesek Genevieve történetét így átszabni? Hogy képesek egy olyan pozitív karaktert, mint ő, ilyen idiótán beállítani? És miért öli meg Ethan-t? omg.gif
- Ja, amúgy Link miért öli meg a másik Ethan-t? blink.gif
- Egyház! Vallás! Hogy jön ez ide? Ez a 21. század, könyörgöm! Miről beszélünk? Isten meg sátán...
- Macon nem volt szerethető. Meg amiket Ethan-nel csinált... hát komolyan, ha a végén nem halt volna meg, az már nagyon durva lett volna...
- Hupsz, Ethan, sorry, ennyi volt a kapcsolat, ugrott a memóriád. Fuck logic. 110.gif
- Most akkor ezzel spórolták ki a többi lány báli ruháját? Meg a statisztákat? omg.gif
- Nem volt sem dal a Holdról, sem latin szöveg... meg ez a maszlag az átokról...
- Válaszd ki magad! Találós kérdés: Hova lett az idézet eredetije? think.gif

Még mindig annyira mérges vagyok, hogy az hihetetlen, pedig azt hittem, hogy ha kiírtam magamból, majd jobb lesz. Van valaki, aki olvasta, és tetszett neki? Ez is megy a polcra a Rémségek cirkusza mellé... de tudjátok mit? Nem is baj... jobb lesz ez folytatás nélkül.
Nem pontozom, mert kicsi a skála... pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Blackbird03, Lindsay019, Kiim, dave095, Nita09
710 oldal 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!