Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 20. 00:00 #9781
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
A felhők fölött 3 méterrel. 10/10 heart.gif
Azt hiszem fölösleges is kommentelnem. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Fanni00, Blackbird03, BunnyGirl, pink_bunny, krisztencs99
2013. június 20. 14:36 #9782
- törölt felhasználó -    
Die Hard 5
Egy szóval tudnám jellemezni: kínos. Kb. már a 20. percnél azt kívántam bárcsak vége lenne. Unalmas volt, az egymás között lezajló párbeszédek pedig röhejesek voltak.
Szerintem maga Bruce Willis is unta az egészet, mert elég takarékra tette magát a színéskedést illetően. Nem lehet egy lapon említeni a régi, jó Die Hard filmekkel.
10/4
6 felhasználónak tetszik: Orion, Évike12, Blackbird03, Alison Lerman, Kiim, House Of Wax
2013. június 20. 14:39 #9783
- törölt felhasználó -    
Végső állomás.
Tetszett az első rész. 10.
4 felhasználónak tetszik: Blackbird03, sMokEe.cLouD, Hustler, House Of Wax
2013. június 20. 16:55 #9784
- törölt felhasználó -    
Zöld urai
Nekem nagyon tetszett. 10/10 heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Blackbird03, Alison Lerman, Adrianna
2013. június 20. 17:34 #9785
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ginger and Rosa
8.5/10

Elle ohmy.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
2013. június 20. 17:43 #9786
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Ca$h - A visszajáró
Egy ici-pici csalódás ért ezzel a filmmel kapcsolatban. Egy parányit vontatott lett, bár szerintem a férfi szereplők nem voltak olyan rosszak. Annyi volt a gondom még, hogy Chris Hemsworth hangjához nem passzolt a magyar szinkron, bár nem is tudom, hogy hogy fogalmazzam meg, mert konkrétan a szerephez illik, de a színészhez nem, szóval...lényegében ez az, ami nem igazán jött be.
A kedvencem a sárga árus volt, aki talán a legjobban játszotta a szerepét.
A másik, ami kicsit furcsa volt, az az, hogy eléggé sok 'anyázás' volt a filmben. Amikor 1 percen belül 3x hallottam azokat a bizonyos szavakat, már kezdett eléggé elhúzódó (nézemazóráthogymikorleszmárvége)rész lenni.
Ha egy kicsit pörgősebb lett volna a dolog, kevésbé vontatott, talán még jobb is lett volna. Az alapsztori nem rossz, és még tanulságot is vonhattunk le volna belőle, ha a vége nem az lett volna, ami...De nem akarok spoilerezni.
Egyszer megnézhető, de többször nem hiszem, hogy nézném.
Egy nagyon-de hűdenagyon jóindulatú, gyenge 7/10 pontot adnék rá, és az is a Sean Bean és Chris két szép szeméért.
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. június 20. 20:32 #9787
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Eleven testek

Mikor a moziban játszották majd elájultam,hogy láthassam,de nem baj,hogy nem jött össze.Tetszett nem arról van szó,hogy nem,de többet vártam blush.gif Néha jót nevettem a főszereplőn, Nicholas Hoult nagyon jó zombi volt rohog.gif Ő volt a kedvencem belőle smileeee.gif A csaj Teresa nekem olyan...semleges blush.gif Bajom egyáltalán nincs vele de nem is bírom,és néha annyira Kristen Stewartos akart lenni,hogy majdnem képen vágtam a gépen keresztül.. dry.gif
A másik: Megtudtam,hogy Dave Franco heart.gif akiért oda meg vissza vagyok benne van...de meddig is?12 percig? 110.gif Hát kösz... _nevet.gif Ráadásul megeszi a zombi blink.gif Van ilyen?Ez már nem lehet komoly.. Dave-et mindenben felzabálják..ennyire finom lenne? _nevet.gif
Annyi lehetetlenség volt ebben a filmben,de összeségében bírtam,bár nem volt az igazi (és enyhén szólva is gyerekes volt még az ijesztő csontvázak ellenére is) blush.gif
Tetszett egy srác véleménye a youtube-on a főszereplőről: Buta mint a segg de jót akar...meg megenni _nevet.gif _nevet.gif

10/7
3 felhasználónak tetszik: Blackbird03, House Of Wax, pink_bunny
2013. június 20. 23:24 #9788
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Hangover part 3./ Másnaposok 3 (2013)
Moziban, letudva. az elvárásaim alatt teljesített bőven.. bár amit ma néztem még alatta teljesített.
4/10 csak mert párszor nevettem, és a színészeket bírom

After Earth / A Föld után (2013)
Te jó szent atyagatya. Már néztem előtte pár kritikát, meg amúgy sem volt a legszínpatikusabb a film, de rávettek hogy megnézzem, és elkövettem azt a szörnyű hibát, hogy ELMETEM, ÉS MOZIBAN NÉZTEM, ÉS EZÉRT A SZ*RÉRT ADTAM KI PÉNZT.
Nem írok le semmit belőle, egyszerűen förtelmes. Két résznél megilyedtem, a másodiknál majdnem leestem a székről, szóval csak gratulálni tudok hogy a szívrohamot hozzák az emberre, azért hogy eltereljék a figyelmet a borzalmas színészi alakításról, és a sztoriról. FÖRTELEM.
2/10 csak mert röhögtem rajtuk párszor hogy milyen szerencstlenek.
2 felhasználónak tetszik: Blackbird03, pink_bunny
2013. június 21. 10:35 #9789
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2.
Valóban igaz az a tény, hogy minden kedvenc karakterünk meghal. Na jó, csak úgy háromnegyed részben, mert George túlélte. De basszus Frednek miért kellett meghalnia, miért, miért, miért? Annyira jó karakter volt és a tesójával együtt legyőzhetetlenek voltak. Nem tagadom, megsirattam azt a jelenetet, amikor Fredet gyászolták, na, meg azt is amikor Neville azt mondta, hogy nem hiába haltak meg páran. Hihetetlen, hogy mennyi minden kiesett nekem. Pölö arra már alig emlékeztem, hogy kiderül, hogy Piton kije is Harrynek valójában. Ralph Fiennes egyszerűen fantasztikusan játszotta Voldemortot, azonban Tom Feltonban egy ici-picit csalódtam, mert többet vártam tőle. Nem lehet azt mondani, hogy nem voltak jelenetei, ott valahogy nem játszott jól. Maggie Smith meg egyszerűen lehengerlő volt! Utálom ha egy filmet szinkronizálnak, de Ronnak szerintem pont eltalálták, mert amikor például sikoltozik, azon nagyon jókat tudok nevetni még mindig. rohog.gif
A sztori nagyon jó, eseménydús és tele van fordulatokkal. Én imádtam és akárhányszor meg tudnám nézni.
10/10
9 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, Hustler, Alison Lerman, House Of Wax, SmileyZ, Fanni00, bitchina, Corby, TheDanush
2013. június 21. 12:13 #9790
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Mama
Átlagos szellemes horrorra számítottam, de emellett remek háttértörténetet kaptam. Oké, tele van klisékkel, mint például árnyék vonul el a háttérben, hörgés, előugrik stb, de ezek kellettek is. Nem annyiról szól az egész, hogy új házba költözik a család, és egy túlvilági lélek zaklatja őket. A sztori ötletes, még jóval a vége után is azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom.
A kislányok (főleg a kisebbik) olyan jól alakítottak, hogy eleinte komolyan frászt kaptam tőlük. Nagyon jó, érdemes megnézni. Még én is megtettem, pedig félős vagyok. rohog.gif
10/8
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, LexiCobain, Évike12
2013. június 21. 16:02 #9791
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Elizabethtown
8.5/10

Awww de nyálas laugh.gif De imádtam.
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. június 21. 17:00 #9792
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Man of Steel/ Az acélember

Húha..most lehet hogy sokan keresztre fognak feszíteni, de ez van.. Az elvárásaimnak a közelében sem járt a film. sad.gif

Annyira vártam már hogy végre szülessen egy méltó Superman film, (mert a Superman Returns valami irgalmatlanul szégyenteljes film lett) és amikor megtudtam hogy jön a MoS megdobbant a szívem. Az első probléma ott jött hogy Snyder fogja rendezni..számomra ez azért volt gond, mert akármennyire is jó rendező, engem az ő világa nem képes megfogni. Ahogy a Watchman-nél sem, hát itt sem, pedig a legtöbben térdre kényszerültek előtte hogy az egyik legjobb képregény adaptáció lett. De jött a remény, Nolan. Nála viszont félő volt hogy egy TDKR stílusú, dark Clarkot fogunk kapni ami nem igazán áll közel Superman világához, de sebaj lássuk mi sül ki belőle.

Túl magasra tettem a mércét...a trailerek alapján elképzeltem egy filmet, láttam magam előtt az 'egész' sztorit, a hangulatát stb. Sajnos nem azt kaptam amit vártam. A film első felében úgy éreztem mintha az egész ilyen suta módra lenne megvágva, fontosabb részeket kihagyva. Sok olyan jelenet volt amikor azt sem tudtam hogy miért kell ez, értelmetlen volt, a karakterek is egyszer csak megjelennek a semmiből és semmi magyarázat. Nekem kevés volt a flashback is, sokkal többet el tudtam volna belőle viselni. Az érzelmi szálakra abszolút nincs nagy hangsúly fektetve, ami azért elkélt volna. A legszörnyűbb az egészben Lois karaktere volt. Ő is csak rángatózik ide-oda mintha tök természetes dolog lenne hogy ő épp itt terem. Egyszerűen úgy éreztem hogy nincs súlya a dolognak. Voltak olyan pillanatok amikor már majdnem úgy éreztem hogy meglesz ez pl ( az átalakító lerombolása) de valahogy mégsem volt eléggé nyomatékosítva. Azért pozitívumot is illik mondani, kellemesen csalódtam Snyderben mert végre nem volt teleb*szva a film belassításokkal amit imád, ezért nagy pacsi neki. A látványvilág gyönyörű lett főleg Kripton, az akció jelenetek is nagyon szépen ki voltak dolgozva, habár ez sokaknak nem tetszett, merthogy el lett túlozva, de könyörgöm itt egy Supermanről beszélünk, aki nem a konditeremben gyúrta ki magát és nem azzal henceg. Zod tábornok fenomenális, úgy ahogy van top listás villain lett nálam. Shannon a legjobb választás, efelől kétségem sincs. Hogy magáról Supermanről is essen szó, egy teljesen új Clarkot kaptunk, ami szerintem igazából jó is és Henry is hozza a formáját.

összességében, sokkal jobb lehetett volna ez a film, de bizakodó vagyok és remélem hogy a második rész valami csoda segítségével überelni fogja az első részt.

7,5/10.

(a fél pont az utalások miatt jár)
2013. június 22. 13:18 #9793
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
This Boys' Life

Egész kis aranyos sztoriként indult, és azt gondoltam Robert De Niro nagyon kemény lesz benne, de ez nem úgy nyilvánult meg, mint vártam. Kivéve a végső kifejletnél. Az egy nagyon helyén való jelenet. RDN a helyén van, mint mindig. Leonardo DiCpario pedig csillogtatta a tehetségét. (Itt már 19-20 éves volt, messze nem annyinak gondolná az ember!)

10/8

A Bronx Tale

Ez már a megunhatatlan kategóriába tartozik nálam. 1-2 évente újra előveszem és megnézem, mert teljesen leköti a figyelmem. Palminteri a kedvencem. Sonny isteni egy figura. De Niro első rendezése, és nagyon jól csinálta a dolgát. Külön plusz pont a zenéknek!

10/10

The Hitcher

Jó alapötlet, de elég gagyi megvalósítás. A két fiatal nem győzött meg. Tipikus horrorfilmbe való szereplők, már-már szurkoltam, hogy a csodálatos Sean Bean elkapja őket, hogy szerepeljen végre. Bár ezzel a John Ryder figurájával nem szívesen futnék össze. biggrin.gif

10/4-5 (Sean miatt.)
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. június 22. 14:05 #9794
- törölt felhasználó -    
Struck by Lightning
Már nagyon rég meg akartam nézni ezt a filmet, már csak Chris Colfer miatt is (forgatókönyvíró/főszereplője a filmnek), és szerintem brilliáns volt az egész, nem az a tipikus tinifilm, pedig a középsuliban játszódik; bár néha lehangoló is; az anyjával/apjával levő kapcsolata + mindenki utálja Carson-t pedig mennyi mindent tesz, csak azért utálták, mert okos, meg szarkasztikus, de olyan élet után ami neki volt, nem is csoda...
Na mindegy, a lényeg, hogy én imádtam; tele volt egy csomó kedvenc sorozatszínésszel, szóval az is pluszpont volt.
10/10
2013. június 22. 15:03 #9795
- törölt felhasználó -    
2013. június 22. 18:02 #9796
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Gyűrűk Ura - A király visszatér.
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. június 22. 20:39 #9797
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Man of Steel / Az acélember (IMAX vetítés)

Isstenem, hogy lehet Henry Cavill ilyen gyönyörűszép? De most komolyan? Egyszerűen tökéletes volt Supermannek, ha maga a film szenvedett is hiányosságokban, Cavill totál kárpótolt mindenért. heart.gif Konkrétan nem nyáladzani jöttem ide, nah de nah.. akkor is. biggrin.gif Szóval a film szerintem teljesen élvezhető, kicsit támasztottam a fejem, mikor Snyder Bay-szerű rombolásba kezdett a film vége fele, aztán azzal győzködtem magam, hogy ezzel akarja bemutatni, hogy a kriptoniak milyen húdeerősek, akár romba döntenek egy Metropoliszt is.
De aztán sikerült olyan izgalmas végkimenetelt csinálni, hogy konkrétan majdem kiugrottam az ülésemből ordítva: adjál neki Szupermeeen! laugh.gif
A zene... hát azt meg Hans Zimmer, dinamikus és perfeksön.
10/10, mert favorit és képtelen vagyok pontot levonni, pedig lenne miért.
http://www.kephost.com/images4/2013/6/22/a1_2013_6_22_lys6dv9m15.gif
2013. június 23. 09:56 #9798
- törölt felhasználó -    

2013. június 23. 13:10 #9799
- törölt felhasználó -    
Horrora akadva 4.

Nagyon vicces film, én az összes rész közül, amit eddig láttam ez volt a legviccesebb. Még az ötödik részre leszek kíváncsi, bár arra azt mondják, hogy nem olyan jó, de ez a negyedik rész vitte eddig a pálmát. biggrin.gif

10/10
2013. június 23. 14:18 #9800
- törölt felhasználó -    
The First Time
Ehhez hasonló "tini filmet" sem láttam még, de lehet, hogy csak azért, mert nem nagyon nézek ilyeneket. Ezt a filmet tavaly nagyon meg akartam nézni, mert játszott benne pár kedvencem, de csak most találtam meg nézhető verzióban. Valamilyen szinten elbűvölő volt, nagyon tetszett Dylan karaktere, de Britt játékával nem voltam kibékülve. Idegesített a folytonos lihegése meg hogy olyan nehezen fejezte ki magát (jobb szót nem tudok erre), bár lehet, hogy ez nem az ő hibája, hanem meg lett mondva neki, hogy így beszéljen. Maga a történet elég lapos volt, jobbra számítottam, a végéről meg már ne is beszéljünk. rolleyes.gif Ez eléggé egyszer nézhetősre sikeredett.
10/6,5
710 oldal 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!