10/8
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. június 23. 14:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én tegnap láttam a Kapj el, ha tudsz című filmet. Szerintem nagyon jó volt a szereplőválasztás és maga a történet is zseniális. Mikor elkezdtem nézni, még nem ragadott meg, aztán mégsem tudtam abbahagyni, mert kíváncsi voltam és végül is hiába hosszú a film, érdemes volt megnézni
Javaslom azoknak, akik szeretik az akciódús filmeket
10/8
10/8
2013. június 23. 14:30
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Büszkeség és balítélet / Pride & Prejudice (2005)
Nem bántam meg, hogy megadtam magam a nővéremnek, aki már napok óta unszol, hogy nézzem meg a filmet. Hát, engem lenyűgözött! Nagyon szépen megjelenítették a 18.századot, és a színészek is nagyszerűen alakítottak. Nekem Mr. Darcy túl "karót nyelt" volt és Mrs. Bennet egy idő után az agyamra ment, viszont Elizabeth és Mr. Bingley karaktere rendkívül izgalmas volt számomra. Nem gondoltam, hogy egy szerelmi szál úgy is kiteljesedhet egy két órás filmben, hogy egy csók sem csattan el közöttük. Először hiányoltam ezt a pluszt, de utána megbékéltem a gondolattal, és egyenesen imádtam a jól kiépített szerelmi szálat. Azt hiszem ma sort kerítek a '95-ös sorozat ledarálására is.
10/9,5
Nem bántam meg, hogy megadtam magam a nővéremnek, aki már napok óta unszol, hogy nézzem meg a filmet. Hát, engem lenyűgözött! Nagyon szépen megjelenítették a 18.századot, és a színészek is nagyszerűen alakítottak. Nekem Mr. Darcy túl "karót nyelt" volt és Mrs. Bennet egy idő után az agyamra ment, viszont Elizabeth és Mr. Bingley karaktere rendkívül izgalmas volt számomra. Nem gondoltam, hogy egy szerelmi szál úgy is kiteljesedhet egy két órás filmben, hogy egy csók sem csattan el közöttük. Először hiányoltam ezt a pluszt, de utána megbékéltem a gondolattal, és egyenesen imádtam a jól kiépített szerelmi szálat. Azt hiszem ma sort kerítek a '95-ös sorozat ledarálására is.
10/9,5
2013. június 23. 16:35
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Keith - 10/9
Rám annyira hatással vannak az ilyen fajta filmek, hogy az nem tudom szavakba önteni! Kicsit megkönnyeztem a végén...
Nagyon szimpatikus volt benne a főszereplő fiú, Keith. Viszont a lány viselkedése egyfajta ellenszenvet váltott ki belőlem. Engem mindig megráz az, ha valaki ilyen fiatalon halálos beteg, szóval megértem, ha a fiú bunkósággal próbálta elérni, hogy a lány (akivel megtetszettek egymásnak) kiszeressen belőle a haláláig, hogy a lánynak is könnyebb legyen majd feldolgozni a történteket. Sajnáltam, hogy Keith nem gyógyítható beteg volt, pedig a végére elég szép "heppiend" lehetett volna. Úgy összességében szép film volt, csak néhány kivetnivalóm volt a lánnyal kapcsolatban. Legfőképp tizenéveseknek ajánlom...
Rám annyira hatással vannak az ilyen fajta filmek, hogy az nem tudom szavakba önteni! Kicsit megkönnyeztem a végén...
Nagyon szimpatikus volt benne a főszereplő fiú, Keith. Viszont a lány viselkedése egyfajta ellenszenvet váltott ki belőlem. Engem mindig megráz az, ha valaki ilyen fiatalon halálos beteg, szóval megértem, ha a fiú bunkósággal próbálta elérni, hogy a lány (akivel megtetszettek egymásnak) kiszeressen belőle a haláláig, hogy a lánynak is könnyebb legyen majd feldolgozni a történteket. Sajnáltam, hogy Keith nem gyógyítható beteg volt, pedig a végére elég szép "heppiend" lehetett volna. Úgy összességében szép film volt, csak néhány kivetnivalóm volt a lánnyal kapcsolatban. Legfőképp tizenéveseknek ajánlom...
2013. június 23. 19:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Bajos csajok 2.
Sok lányhoz hasonlóan én is odáig voltam a Lindsay Lohanes első részért, évekig a kedvenc filmem volt és bármikor képes vagyok megnézni, épp ezért ma elhatároztam magam, hogy megnézem a második részt is, mondván nem lehet rossz...a szereposztásnál szerintem csak a történet volt tragikusabb...nem elég, hogy csupa no name (tisztelet a kivételnek) szereplőt választottak a filmbe, de maga a történet is végtelenül kiszámítható, sablonos és ócska volt...az ember felkészül egy csöpögős, romantikus, nyálas szöveggel telített és rózsaszín cukormázas tinifilmre és már az első 10 percben az jön le, hogy egy nagyon ZS kategóriás, kommersz rózsaszín tündéres csajok általi háborút lát, ahol a gonosz mindig elnyeri büntetését, a jó pedig a jutalmat...minden volt csak életszerű nem...ugyan, kérlek...
10/2
A boldogító talán
Korábban már láttam ezt a filmet és elsőre is nagyon tetszett
szerintem nagyon jó volt a szereposztás is, a történet néhol kicsit klisébe illően sablonos, de ennek ellenére élvezhető és minden figura egytől-egyig szerethető
Megvan benne minden, ami egy jó romantikus nyáladzáshoz kell: cuki pasi, szép csajszi, klassz tájak, romantika és esküvő
az ilyen filmektől az is szerelmesnek érzi magát, aki nem az
10/10
Sok lányhoz hasonlóan én is odáig voltam a Lindsay Lohanes első részért, évekig a kedvenc filmem volt és bármikor képes vagyok megnézni, épp ezért ma elhatároztam magam, hogy megnézem a második részt is, mondván nem lehet rossz...a szereposztásnál szerintem csak a történet volt tragikusabb...nem elég, hogy csupa no name (tisztelet a kivételnek) szereplőt választottak a filmbe, de maga a történet is végtelenül kiszámítható, sablonos és ócska volt...az ember felkészül egy csöpögős, romantikus, nyálas szöveggel telített és rózsaszín cukormázas tinifilmre és már az első 10 percben az jön le, hogy egy nagyon ZS kategóriás, kommersz rózsaszín tündéres csajok általi háborút lát, ahol a gonosz mindig elnyeri büntetését, a jó pedig a jutalmat...minden volt csak életszerű nem...ugyan, kérlek...
10/2
A boldogító talán
Korábban már láttam ezt a filmet és elsőre is nagyon tetszett
10/10
2013. június 23. 21:52
Lovagregény.
Az a jó ebben a filmben, hogy akárhányszor nézem meg, megunhatatlan, és mindig érdekes számomra. És mint minden filmben, Heathy tökéletesen teljesít itt is.
10-∞.
Az a jó ebben a filmben, hogy akárhányszor nézem meg, megunhatatlan, és mindig érdekes számomra. És mint minden filmben, Heathy tökéletesen teljesít itt is.
10-∞.
2013. június 23. 22:12
Idézet (sophiej @ 2013.06.23. 14:18)
The First Time
Ehhez hasonló "tini filmet" sem láttam még, de lehet, hogy csak azért, mert nem nagyon nézek ilyeneket. Ezt a filmet tavaly nagyon meg akartam nézni, mert játszott benne pár kedvencem, de csak most találtam meg nézhető verzióban. Valamilyen szinten elbűvölő volt, nagyon tetszett Dylan karaktere, de Britt játékával nem voltam kibékülve. Idegesített a folytonos lihegése meg hogy olyan nehezen fejezte ki magát (jobb szót nem tudok erre), bár lehet, hogy ez nem az ő hibája, hanem meg lett mondva neki, hogy így beszéljen. Maga a történet elég lapos volt, jobbra számítottam, a végéről meg már ne is beszéljünk.
Ez eléggé egyszer nézhetősre sikeredett.
10/6,5
Ehhez hasonló "tini filmet" sem láttam még, de lehet, hogy csak azért, mert nem nagyon nézek ilyeneket. Ezt a filmet tavaly nagyon meg akartam nézni, mert játszott benne pár kedvencem, de csak most találtam meg nézhető verzióban. Valamilyen szinten elbűvölő volt, nagyon tetszett Dylan karaktere, de Britt játékával nem voltam kibékülve. Idegesített a folytonos lihegése meg hogy olyan nehezen fejezte ki magát (jobb szót nem tudok erre), bár lehet, hogy ez nem az ő hibája, hanem meg lett mondva neki, hogy így beszéljen. Maga a történet elég lapos volt, jobbra számítottam, a végéről meg már ne is beszéljünk.
10/6,5
Nekem nagyjából ugyanez a véleményem. A vége borzalmas lett, egyszer megnéztem, többször nem hiszem, hogy meg fogom.
2013. június 23. 22:32
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Ted
Szerintem egyáltalán nem akkora szám mint ahogy az ismerőseim áradoztak róla, vicces volt de valami hiányzott belőle. Olyan egyszer nézhetős film.
10/7
Szerintem egyáltalán nem akkora szám mint ahogy az ismerőseim áradoztak róla, vicces volt de valami hiányzott belőle. Olyan egyszer nézhetős film.
10/7
2013. június 24. 10:14
Másnaposok (2009)
Naposoldal (2013)
Die Hard 5- Drágább, mint az életed (2013)
Naposoldal (2013)
Die Hard 5- Drágább, mint az életed (2013)
2013. június 24. 10:38
A csodálatos Pókember
Állati király film!!
De volt benne 1-2 baki, plusz a szinkron.. hát.. 8/10
Állati király film!!
De volt benne 1-2 baki, plusz a szinkron.. hát.. 8/10
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. június 24. 10:42
500 days of summer (körülbelül 7-edjére). és még így is jó volt
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. június 24. 12:11
|
|
Ladike 007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 95 Csatolások: 62 Azonosító: 178618 offline
|
Szerelmünk lapjai
Szép film.
7 felhasználónak tetszik:
LexiCobain,
Fanni00,
chelseagirl18,
vikike0614,
Alison Lerman,
Patyó12,
yvke95
2013. június 24. 13:05
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
The Call / A hívás (2013)
Hatalmas a film! Elképesztően jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Remek színészek vannak benne, bár a legtöbbet Halle játszik, és remekül! Imádom ezt a filmet, számomra eddig ez az ÉV filmje.
10/10
Hatalmas a film! Elképesztően jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Remek színészek vannak benne, bár a legtöbbet Halle játszik, és remekül! Imádom ezt a filmet, számomra eddig ez az ÉV filmje.
10/10
2013. június 24. 18:31
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
A hobbit: Váratlan utazás
Fantasztikus, csodálatos, és alig várom a folytatást. Remek volt a szereplőgárda.
10/10
Fantasztikus, csodálatos, és alig várom a folytatást. Remek volt a szereplőgárda.
10/10
2013. június 24. 19:02
A csábítás elmélete (2001)
A minap a csatornákat váltogattam amikor a HBO-on láttam, hogy pont egy film kezdődött így nagy unalmamban arra jutottam, hogy elkezdem nézni. És bevallom, hogy jól is tettem! Nagyjából 10 perce ment a film amikor feltűnt benne Hugh Jackman még a fiatalabb kivitelben és azonnal tudtam, hogy jó filmnek kezdtem. Nagyon jó kis film lett szerintem csak hát a magyar hangokkal nem voltam megelégedve de ez az én egyéni szociális problémám. Bár a történet az alap volt, hogy a lány szerelmes lesz egy fiúba utána szakít vele, és rájön, hogy neki a legjobb barátja tetszik. Eléggé kiszámítható volt de még így is tetszett.
10/10
A minap a csatornákat váltogattam amikor a HBO-on láttam, hogy pont egy film kezdődött így nagy unalmamban arra jutottam, hogy elkezdem nézni. És bevallom, hogy jól is tettem! Nagyjából 10 perce ment a film amikor feltűnt benne Hugh Jackman még a fiatalabb kivitelben és azonnal tudtam, hogy jó filmnek kezdtem. Nagyon jó kis film lett szerintem csak hát a magyar hangokkal nem voltam megelégedve de ez az én egyéni szociális problémám. Bár a történet az alap volt, hogy a lány szerelmes lesz egy fiúba utána szakít vele, és rájön, hogy neki a legjobb barátja tetszik. Eléggé kiszámítható volt de még így is tetszett.
10/10
2013. június 25. 10:37
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mivel mostanában komoly Dave Franco
lázban szenvedek így megnéztem pár filmet amiben benne van:
Frászkarika
Ezt már régen láttam és akkor nem is figyeltem Dave-re így most jobban megnéztem na nem mintha hű de sok szerepe lett volna benne,de jó volt látni
Mellesleg bírom,hogy sokan (rengetegen),hogy szidják egyes vámpírfilmek csillogó vámpírjait,de az,hogy ebben majomfejűre átváltozott vámpírok szaladgálnak ami megjegyzem ugyanolyan erőltetett mintha csillognának az nem gáz?
Na mindegy csak egy észrevétel volt
Oké Colin szexi vámpír,de minek ilyenre átváltoznia?Tök gáz,amúgy sem ijsztőre sikeredett,hanem nevetségesre
Maga a film most is tetszett pont mint először
10/8
Az ösvény/The Shortcut (2009)
Ennek kissé félve indultam neki mivel horror filmnek van írva de az előzetes sem volt ijesztő és a film sem.Egyáltalán nem horror volt,és nem tudom ki látta meg kinek hogy tetszett de nem is érdekel,mert én imádtam és csak ez a lényeg
Drew Seeley-t mindig is bírtam és hát ebben már jóval több szerepet kapott Dave is
Bírom amikor a betoji nyuszit játsza
Egyszer jól rám hozták a frászt amikor azt hittem bántani fogják dehát...vannak itt fordulatok
A film végétől pedig szó szerint elvoltam ájulva
Még sokszor megnézem majd
10/9
Superbad - avagy miért ciki a szex?
Na ennek az értékelésénél lesznek egy kis gondok..Voltak jelenetek amik tetszettek és jót nevettem rajtuk Jonah Hill nagy arc és Christopher Mintz-Plasse karaktere volt talán ami a legjobban tetszett,de nem jött be ez az egész
Még Emma Stone is kevés volt itt
Viszont az érdekesség,hogy amiben én eddig Seth Rogen-t láttam azt a filmet nem bírtam bevenni
Egyszerűen nem tartom poénosnak a pasit
A másik röhejes dolog:Megnézek egy 2 órás filmet csak azért mert Dave Franco 10 MÁSODPERCIG benne van
Hülye vagyok
Számomra inkább szánalmas film volt mint vicces
10/4 - csak mert néha tényleg jót nevettem (bár lehet csak kínomban)
Kusza kapcsolatok/After Sex (2007)
Ez film?Komolyan?
Mila Kunis (értékelhetetlen szerepe ellenére) és Dave Franco miatt nem bántam meg,hogy megnéztem,de soha többé nem akarom ezt látni
Dave jelenetében volt amin jót nevettem,aranyos volt,de ez a film egy nagy nulla
Az utolsó "pár" akit bemutattak voltak talán a "legérdekesebbek" a csaj idiótasága miatt egyszerre néztem le őt,és kedveltem is,valahogy mulatatott a tudatlansága
10/1
Ha már Dave Franco akkor természetesen megnéztem a 21 Jump Street -ban lévő jeleneteit is,de nem az egész filmet
Emelett a hónapban Zac Efron maratont tartottam :
HSM,HSM2,HSM3,Hajlakk,Gyerek a nyeregben,Miracle Run,Én és Orson Welles,Megint 17,Szerencsecsillag,Charlie St. Cloud halála és élete,Szilveszter éjjel,Az újságosfiú
Meg persze a Liberal Arts Zac-es jeleneteit is,de ezt a filmet nem szeretem,ezért nem néztem meg az egészet.Meg olyan sorozatokat amikben szerepelt,mint a Vészhelyzet,NCIS,CSI: Miami helyszínelők,Őrangyal,Heist,Firefly,Törtetők,Mindig nyár,és még egy aminek a címében nem vagyok biztos,de nem is lényeg,mert elég rossz volt
Bocsi,hosszú lett
Frászkarika
Ezt már régen láttam és akkor nem is figyeltem Dave-re így most jobban megnéztem na nem mintha hű de sok szerepe lett volna benne,de jó volt látni
10/8
Az ösvény/The Shortcut (2009)
Ennek kissé félve indultam neki mivel horror filmnek van írva de az előzetes sem volt ijesztő és a film sem.Egyáltalán nem horror volt,és nem tudom ki látta meg kinek hogy tetszett de nem is érdekel,mert én imádtam és csak ez a lényeg
10/9
Superbad - avagy miért ciki a szex?
Na ennek az értékelésénél lesznek egy kis gondok..Voltak jelenetek amik tetszettek és jót nevettem rajtuk Jonah Hill nagy arc és Christopher Mintz-Plasse karaktere volt talán ami a legjobban tetszett,de nem jött be ez az egész
A másik röhejes dolog:Megnézek egy 2 órás filmet csak azért mert Dave Franco 10 MÁSODPERCIG benne van
10/4 - csak mert néha tényleg jót nevettem (bár lehet csak kínomban)
Kusza kapcsolatok/After Sex (2007)
10/1
Ha már Dave Franco akkor természetesen megnéztem a 21 Jump Street -ban lévő jeleneteit is,de nem az egész filmet
Emelett a hónapban Zac Efron maratont tartottam :
HSM,HSM2,HSM3,Hajlakk,Gyerek a nyeregben,Miracle Run,Én és Orson Welles,Megint 17,Szerencsecsillag,Charlie St. Cloud halála és élete,Szilveszter éjjel,Az újságosfiú
Meg persze a Liberal Arts Zac-es jeleneteit is,de ezt a filmet nem szeretem,ezért nem néztem meg az egészet.Meg olyan sorozatokat amikben szerepelt,mint a Vészhelyzet,NCIS,CSI: Miami helyszínelők,Őrangyal,Heist,Firefly,Törtetők,Mindig nyár,és még egy aminek a címében nem vagyok biztos,de nem is lényeg,mert elég rossz volt
Bocsi,hosszú lett
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.