Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. június 14. 19:03
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
A föld után 10/10
(ez a legutóbb ma délelőtt volt)
2013. június 14. 21:50
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A negyedik / I Am Number Four (2011)
Már sokadszorra nézem meg és nem érdekel, hogy sokak szerint gagyi. Dianna Agron-t amúgy is imádom és nagyon tehetséges, Alex Pettyfer meg amellett hogy jól néz ki még jól is játszik és a története is tetszik. Megnéznék belőle egy 2. részt is.
8 / 10
A hobbit: Váratlan utazás / The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Imádom a Gyűrűk urát de ezt annó 2012-ben vonakodva néztem meg, mert féltem a csalódástól, de nem kellett volna, mert csodálatos az egész film. Peter Jackson zseniálisan viszi mozivászonra Tolkien műveit, a látványvilág meg az egész magával ragad. Már alig várom a második részt. Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Aidan Turner és még sorolhatnám az egész stáblistát, mert mindenki maximálisan hitelesen játszik. Imádom!
10 / 10
Már sokadszorra nézem meg és nem érdekel, hogy sokak szerint gagyi. Dianna Agron-t amúgy is imádom és nagyon tehetséges, Alex Pettyfer meg amellett hogy jól néz ki még jól is játszik és a története is tetszik. Megnéznék belőle egy 2. részt is.
8 / 10
A hobbit: Váratlan utazás / The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Imádom a Gyűrűk urát de ezt annó 2012-ben vonakodva néztem meg, mert féltem a csalódástól, de nem kellett volna, mert csodálatos az egész film. Peter Jackson zseniálisan viszi mozivászonra Tolkien műveit, a látványvilág meg az egész magával ragad. Már alig várom a második részt. Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Aidan Turner és még sorolhatnám az egész stáblistát, mert mindenki maximálisan hitelesen játszik. Imádom!
10 / 10
2013. június 15. 00:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Daydream Nation
7.5/10
Amennyire úgy indultam neki, hogy jó lesz felidegesíteni magam rajta, és hasonló lesz a Miley Cyrusos borzadályokhoz, annyira volt kellemes meglepetés. Nem hemzsegett az erőltetett és sablonos momentumoktól. Volt benne 1-2 dolog, ami kifejezetten megragadott és kiemelte a filmet a többi ilyen közül. Olyan dolgok is voltak, amik végülis jelentéktelenek voltak, 1-1 jelenet, de bántam, hogy nem fektettek rá nagyobb hangsúlyt, mert már-már zseniális
Szerintem semmivel nem volt rosszabb a The Perks of Being a Wallflowernél, nekem speciel jobban tetszett. A maga kategóriájában ez a film több, mint korrekt.
7.5/10
Amennyire úgy indultam neki, hogy jó lesz felidegesíteni magam rajta, és hasonló lesz a Miley Cyrusos borzadályokhoz, annyira volt kellemes meglepetés. Nem hemzsegett az erőltetett és sablonos momentumoktól. Volt benne 1-2 dolog, ami kifejezetten megragadott és kiemelte a filmet a többi ilyen közül. Olyan dolgok is voltak, amik végülis jelentéktelenek voltak, 1-1 jelenet, de bántam, hogy nem fektettek rá nagyobb hangsúlyt, mert már-már zseniális
2013. június 15. 17:48
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Janie Jones
Maga a történet nekem tetszett és a két főszereplő is nagyon jó volt. Imádom Alessandro Nivolát és Abigail Breslint is nagyon jó színésznőnek tartom. Valami mégis hiányzott nekem a filmből, de valahogy nem tudom megmagyarázni, hogy mi az. Talán ha már a zene szeretete hozza össze apát és lányát, kicsit lehetett volna benne több a zenéből? Azért tetszett, mondjuk 10/7-re
21 - Las Vegas ostroma
Az első 40-50 percben majdnem bealudtam. Komolyan gondolkodtam azon, hogy lekapcsolom a filmet, de Jim miatt nem tettem meg. A vége felé egész izgalmas volt. És tetszett a vége is, szóval egyszer nézhetős film nálam. 10/6
Limitless - Csúcshatás
Én Robert De Niro-t és Bradley Coopert is imádom és nagyon jól is játszottak, de ez a film nekem komolyan nem tetszett. Lehet azért mert én többet vártam, jó kis akciófilmre számítottam és annyira nem volt izgi. A film alapötlete egyébként nem lett volna rossz. Többször nem tekintem meg 10/5
Sweeney - A törvény ereje
Na, ez egyenesen sz@r volt. 30 percig bírtam. Ritka béna film.
Maga a történet nekem tetszett és a két főszereplő is nagyon jó volt. Imádom Alessandro Nivolát és Abigail Breslint is nagyon jó színésznőnek tartom. Valami mégis hiányzott nekem a filmből, de valahogy nem tudom megmagyarázni, hogy mi az. Talán ha már a zene szeretete hozza össze apát és lányát, kicsit lehetett volna benne több a zenéből? Azért tetszett, mondjuk 10/7-re
21 - Las Vegas ostroma
Az első 40-50 percben majdnem bealudtam. Komolyan gondolkodtam azon, hogy lekapcsolom a filmet, de Jim miatt nem tettem meg. A vége felé egész izgalmas volt. És tetszett a vége is, szóval egyszer nézhetős film nálam. 10/6
Limitless - Csúcshatás
Én Robert De Niro-t és Bradley Coopert is imádom és nagyon jól is játszottak, de ez a film nekem komolyan nem tetszett. Lehet azért mert én többet vártam, jó kis akciófilmre számítottam és annyira nem volt izgi. A film alapötlete egyébként nem lett volna rossz. Többször nem tekintem meg 10/5
Sweeney - A törvény ereje
Na, ez egyenesen sz@r volt. 30 percig bírtam. Ritka béna film.
2013. június 15. 17:53
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
The Place Beyond the Pines - 10/10*
Mi mást mondhatnék még? Veszélyes rendezőtöl egy veszélyes film, veszélyesen jó színészekkel (-Eva Mendes - nem tehetek róla)
Hiába imádom jobban Ryant, azt kell mondanom most színészileg határozottan Bradley Cooper vitte a pálmát.
Legjobb jelenet: naná, hogy a fagyis!
Ami nem tetszett: a végére kicsit bénán jött le a sok káromkodás és volt egy olyan érzésem,hogy az elátkozott sorsú fiak megerőszakolják azt a bizonyos szót.
Ettől eltekintve 2013 legjobb filmje - több ilyen kéne.
Mi mást mondhatnék még? Veszélyes rendezőtöl egy veszélyes film, veszélyesen jó színészekkel (-Eva Mendes - nem tehetek róla)
Legjobb jelenet: naná, hogy a fagyis!
Ami nem tetszett: a végére kicsit bénán jött le a sok káromkodás és volt egy olyan érzésem,hogy az elátkozott sorsú fiak megerőszakolják azt a bizonyos szót.
Ettől eltekintve 2013 legjobb filmje - több ilyen kéne.
2013. június 15. 20:51
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Misao @ 2013.06.15. 17:53)
The Place Beyond the Pines
Szintén ezt néztem én is!
Kifejezetten örültem hogy nem feltétlenül Ryan karakterére épül a film, nagyon szépen bontakoztak ki a szálak. A film vezetése tökéletesen működött, nem hagyott maga után kérdéseket így nagyon kerek lett a sztori. A rendezőben iszonyat imádom ahogy játszik a hangulattal, ahogy a Blue Valentineban is leginkább ez fogott meg. Az aláfestő zene egyszerűen tökéletes volt, mást nem is tudok mondani. Elsőre amúgy máshogy képzeltem el a filmet, de kellemes csalódás volt így is.
9/10.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. június 15. 21:14
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Másnaposok 3 (2013)
10/8
Szép volt, jó volt, de nem annyira mint az előző kettő. Nagyon látszott rajta már hogy a végét járja, de a stáblista utáni jelenet mindent visz. Az nagyon kész volt!
Insidious (2010)
10/10
Nagyon jó, nagyon para, párszor ugrottam azért én is, meg libabőrös is lettem. Várós a második része!
Hívatlanok (2008)
10/5
Érdekes volt, de a végét megint csak sikerült nyitva hagyniuk...
10/8
Szép volt, jó volt, de nem annyira mint az előző kettő. Nagyon látszott rajta már hogy a végét járja, de a stáblista utáni jelenet mindent visz. Az nagyon kész volt!
Insidious (2010)
10/10
Nagyon jó, nagyon para, párszor ugrottam azért én is, meg libabőrös is lettem. Várós a második része!
Hívatlanok (2008)
10/5
Érdekes volt, de a végét megint csak sikerült nyitva hagyniuk...
2013. június 15. 21:19
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
Vasember 3
9/10
Eleve imádom az összes részét, ebben sem csalódtam
9/10
Eleve imádom az összes részét, ebben sem csalódtam
2013. június 15. 21:44
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Harry Potter és a titkok kamrája (2002)
Kicsit se bőgtem a végén, ugyan, dehogy.
10/1000
Kicsit se bőgtem a végén, ugyan, dehogy.
10/1000
9 felhasználónak tetszik:
Misao,
House Of Wax,
krisztencs99,
Alison Lerman,
SpecialError,
Fanni00,
SmileyZ,
Kazuo,
Hustler
2013. június 15. 22:53
Batman: The Dark Knight...
Imádom...
10/10
Imádom...
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. június 16. 10:04
Star Trek: Wrath of Khan
Bevallom, akciódúsabbra számítottam, de nem szólhatom le, még nem jutottam az eredeti sorozat végére. A lényeg az, hogy én kikészültem. Nem szeretnék egy ideig se ST-sorozatot, se -filmet, sőt egyáltalán semmilyen filmet nézni, mert ez úgy a padlóra küldte az idegrendszerem, mint a Titanic. Az utolsó tizenöt perc... ah. Most persze késztetést érzek rá, hogy megnézzem a Search for Spockot, mert tudnom kell, hogy mi lesz. (Igen, eddig nem ismertem a Star Treket) És ennek fényében én plusz egy csillagot adnék az Into the Darknessnek, mert ugye.. mert.
9/10
Bevallom, akciódúsabbra számítottam, de nem szólhatom le, még nem jutottam az eredeti sorozat végére. A lényeg az, hogy én kikészültem. Nem szeretnék egy ideig se ST-sorozatot, se -filmet, sőt egyáltalán semmilyen filmet nézni, mert ez úgy a padlóra küldte az idegrendszerem, mint a Titanic. Az utolsó tizenöt perc... ah. Most persze késztetést érzek rá, hogy megnézzem a Search for Spockot, mert tudnom kell, hogy mi lesz. (Igen, eddig nem ismertem a Star Treket) És ennek fényében én plusz egy csillagot adnék az Into the Darknessnek, mert ugye.. mert.
9/10
2013. június 16. 10:06
Egy különc srác feljegyzései
10/100
10/100
2013. június 16. 19:24
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
The Devil Wears Prada - Az ördög Pradát visel
Többször láttam már, de tegnap ment a tv-ben és megint megnéztem. Jó kis story nagyszerű szereposztással
10/10
Broken City - Megtört város
Sokan ajánlották ezt a filmet szóval ma belevágtam
Sajna tanulás helyett, de izgibb volt mint a tananyag! Mostanában sok filmben csalódtam amit ajánlottak vagy aminek a bemutatója jónak tűnt, de ez tetszett. Mark Wahlberg jól játszotta a szerepét, kedvelem is őt, Catherine Zeta-Jones is profi volt, viszont sajna Russell Crowe nem a szívem csücske, így a film számomra vesztett az értékéből. Na mindegy, összességében lefoglalt. 10/8
Beautiful Creatures - Lenyűgöző Teremtmények
Sok negatív és sok pozitív kritikát olvastam a filmről, kíváncsivá tett így ha már ma "lógtam" akkor azt rendesen tettem, még egy filmet megnéztem. A könyvet nem olvastam, nincs hasonlítási alapom. Viszont nem tudom az embereknek mi bajuk a fiú főszereplővel. Én örültem neki, hogy nem egy tinibálványt tettek be főszereplőnek. Átlagos kis aranyos kölyök. A csajszival is többé-kevésbé elégedett voltam, nem volt vele semmi gond szerintem. Emmy és Jeremy hozták a formájukat ahogy szokták
És Emmy Rossum is jó volt. A story is tetszett és a vége is jó lett, nem az a tipikus. Lehet, hogy megnézem még 10/9
Többször láttam már, de tegnap ment a tv-ben és megint megnéztem. Jó kis story nagyszerű szereposztással
Broken City - Megtört város
Sokan ajánlották ezt a filmet szóval ma belevágtam
Beautiful Creatures - Lenyűgöző Teremtmények
Sok negatív és sok pozitív kritikát olvastam a filmről, kíváncsivá tett így ha már ma "lógtam" akkor azt rendesen tettem, még egy filmet megnéztem. A könyvet nem olvastam, nincs hasonlítási alapom. Viszont nem tudom az embereknek mi bajuk a fiú főszereplővel. Én örültem neki, hogy nem egy tinibálványt tettek be főszereplőnek. Átlagos kis aranyos kölyök. A csajszival is többé-kevésbé elégedett voltam, nem volt vele semmi gond szerintem. Emmy és Jeremy hozták a formájukat ahogy szokták
2013. június 16. 19:36
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mama
Ez de para volt.
De tetszett, annak ellenére, hogy sok újat nem mondott a sztori, tipikus szellemes cucc, de a jobbik fajtából. Jessica meg tök jól néz ki benne.
10/8
Ez de para volt.
10/8
2013. június 16. 19:53
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Napos oldal - 10/10
A szereposztás is tökéletes volt. Az egész film tetszett. Mind a történet, mind az, ahogyan meg lett valósítva az egész. A két főszereplő játéka hibátlan volt. Elvontak voltak.. még a tekintetük is. Imádtam a néhol konkrét, és csípős megjegyzéseket. A végét majdnem meg is könnyeztem.
A szereposztás is tökéletes volt. Az egész film tetszett. Mind a történet, mind az, ahogyan meg lett valósítva az egész. A két főszereplő játéka hibátlan volt. Elvontak voltak.. még a tekintetük is. Imádtam a néhol konkrét, és csípős megjegyzéseket. A végét majdnem meg is könnyeztem.
8 felhasználónak tetszik:
Fanni00,
Lady Suzy,
mse90,
House Of Wax,
Alison Lerman,
sMokEe.cLouD,
BunnyGirl,
pink_bunny
2013. június 16. 21:58
Star Trek: Search for Spock
Tudom, azt mondtam, nem nézek egy darabig Star Treket. A túrót. Kicsit többet vártam volna, mármint azt reméltem, hogy gyakrabban látom Spockot – ilyen naiv még nem voltam
Valamivel kevesebb, mint a második rész, de kezdek ráérezni a Star Trek ízére, az első filmek olyanok, mint az eredeti sorozat, csak jóóval hosszabbak. Na, de most már tényleg leállok ezzel, megpróbálom pihentetni a dolgot. De hát olyan jó!
8/10
Tudom, azt mondtam, nem nézek egy darabig Star Treket. A túrót. Kicsit többet vártam volna, mármint azt reméltem, hogy gyakrabban látom Spockot – ilyen naiv még nem voltam
8/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.