Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 04. 22:44 #9661
- törölt felhasználó -    
Jack, the Giant Slayer
Körülbelül végigtekertem, mert az első húsz percben rájöttem, milyen kiszámítható, mintha be kellett volna nyalnom a forgatókönyvet.. cselekmény szempontjából borzalmas. Abba is akartam hagyni, de aztán bejött a képbe Nicholas Hoult, nem az esetem a srác, de akaratlanul is kicsúszott hangosan a számon, hogy: "de cukiii". És tényleg marha cuki, szóval megnéztem a filmet, nem tudom, szerintem ő a második James McAvoy, aki annyira kis balfék típus, de meg kell bolondulni érte. Szép a látvány, meg akciódús, meg minden, de egy órát csináltam a kétórás filmből, mert pokolian unalmas. Nicholasért megéri szánni rá egy kis időt, de például a zombiszerelem ennél ötször jobb, pedig arra egy hatost adtam.
– Who are youu? Gaaack?
– It's Jack, you freak!
rohog.gif
4/10
4 felhasználónak tetszik: duracell, Kiim, Vampiregirl1, Alison Lerman
2013. június 05. 19:32 #9662
- törölt felhasználó -    
basszus, már harmadjára írok én. ez beteges.

Star Trek: Into Darkness
Remek volt! Nagyon élveztem. Egy bizonyos jelenetnél egyszerre kiáltottam fel Chris Pine-nal, hogy Scotty! rohog.gif röhögött körülöttem mindenki. A 2009-es jobban tetszett, de nagyon jó.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, duracell, SpecialError
2013. június 05. 19:36 #9663
- törölt felhasználó -    
Szerelmünk lapjai
Amikor kiderült, hogy azt nézzük (az osztállyal), akkor nagyon ellene voltam, nem szerettem volna ilyen csöpögős, romantikus baromságot nézni, de aztán ahogy egyre több esemény bontakozott ki, azon kaptam magam, hogy tetszik. Egyszerűen nagyszerű. Nem sok romantikus filmet szeretek, inkább vígjátékokra és rémsztorikra vagyok orientálódva, de ez remek alkotás! Imádom! «3
10/10
9 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Alison Lerman, House Of Wax, SmileyZ, Hustler, BunnyGirl, Fanni00, riri17, pink_bunny
2013. június 05. 22:14 #9664
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Silver Living Playbook (Napos Oldal)

Bradley-be még jobban beleszerettem, mint eddig (ha ez egyáltalán lehetséges). Nagyon jól játszotta a szerepét, ahogy Jennifer is. Akkor is nagyon tetszett volna a film, ha nem Bradley játssza a főszerepet, tehát csak jót tudok mondani róla..smileeee.gif
10/9
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, mse90, Alison Lerman, BunnyGirl, Lady Suzy, Adrianna, duracell
2013. június 06. 07:04 #9665
- törölt felhasználó -    
The First Time (2012)
Tegnap, azaz ma, vagy nem is tudom mikor, az a lényeg, hogy éjjeli órákban úgy döntöttem, leülök, és megnézem a The First Time című filmet, mert most Teen Wolf és Dylan O'Brien lázban égen. Nos, nem csalódtam, aranyos volt a maga módján, bár ahhoz képest, hogy a főszereplők milyen lassan csókolták meg egymást először, túl hamar vége lett. (Ahj, az a csók! *o* Britt, féltékeny vagyok!) Attól a csóktól el lettek sietve az események, hirtelen ért véget, nem is számítottam a befejezésre, de csalódnom kellett. Lehetett volna egy 15-20 perccel hosszabb, de azért így is nagyon vicces és aranyos kis film volt, ajánlom mindenkinek, egyszer meg lehet nézni!
10/8
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, trina
2013. június 06. 20:39 #9666
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Boszorkányvadászok / Hansel & Gertel: Witch Hunters (2013)

Nekem tetszett és nem csak azért mert Jeremy Renner nagyon jó pasi. wub.gif
Jól összerakott sztori volt, mondjuk a vége kicsit gyors volt, de alig 90 percbe ennél több nem fért. Egy-két helyen feleslegesen véresnek tűnt, de ezt leszámítva nagyon jó volt, csak javasolni tudom egy délutáni filmezéshez.

8 / 10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, TheDanush
2013. június 06. 23:03 #9667
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
A zöld urai

Erre a mesére nem tudok mást mondani mint, hogy nagyszerű. A látványvilág fantasztikus, esküszöm az embernek kedve támad kimenni a film megnézése után a természetbe. A szereplők szerethetőek, MK igazán vagány főhősnő, Nob pedig kellően idióta. A kedvenceim egyértelműen Mub és Grub voltak, az a két csiga haláli, de tényleg. Alapjában véve mindenkinek ajánlom, mert igazán bájos mese és még mondanivalója is van. thumbsup.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, TheDanush
2013. június 07. 10:52 #9668
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Hachiko - A lehűségesebb barát
Ohh nagyon tetszett a film, a második felét végigbőgtem smileeee.gif Egy kutyáról szól, aki minden nap kikísérte a gazdiját a vonatállomásra és ott várta őt délután...egy nap a gazdi meghal, de a kutya ezután még 10 évig várja őt haza...nagyon megható, ráadásul igaz történet alapján készült smileeee.gif Akinek tetszett a Marley meg én annak Hachiko-t is ajánlani tudom smileeee.gif

szóval: 10/10+
9 felhasználónak tetszik: Adrianna, BunnyGirl, House Of Wax, Misao, Fanni00, TheDanush, riri17, Kyra99, Évike12
2013. június 07. 13:47 #9669
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Idézet (zivi1996 @ 2013.06.06. 23:03)
A zöld urai
Erre a mesére nem tudok mást mondani mint, hogy nagyszerű. A látványvilág fantasztikus, esküszöm az embernek kedve támad kimenni a film megnézése után a természetbe. A szereplők szerethetőek, MK igazán vagány főhősnő, Nob pedig kellően idióta. A kedvenceim egyértelműen Mub és Grub voltak, az a két csiga haláli, de tényleg. Alapjában véve mindenkinek ajánlom, mert igazán bájos mese és még mondanivalója is van.  thumbsup.gif 
10/9

Na jó, most már nekem is meg kell néznem, mert mindenki áradozik itt róla. think.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Alison Lerman, TheDanush
2013. június 07. 14:57 #9670
- törölt felhasználó -    
Pillangó hatás (The butterfly effect)
Érdekes, eseménydús film volt, talán egy csöppet túl eseménydús, de így is nagyon tetszett.
10.
5 felhasználónak tetszik: mse90, Alison Lerman, Fanni00, TheDanush, Évike12
2013. június 07. 15:19 #9671
RencykeSmile
RencykeSmile
visszatérő vendég

StátuszÚj profil!<3
Hozzászólás: 154
Csatolások: 4
Azonosító: 196764
A kör.Horror film.10-ből 9-et megérdemel! biggrin.gif
2013. június 07. 15:30 #9672
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet
A kör.Horror film.10-ből 9-et megérdemel!

RencykeSmile: Totálisan egyet értek smileeee.gif nekem nagyon parás volt, évekig rémálmaim voltak blink.gif A Kör nekem is 10/9
2013. június 07. 16:25 #9673
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (SpecialError @ 2013.06.07. 13:47)
Na jó, most már nekem is meg kell néznem, mert mindenki áradozik itt róla.  think.gif

Én is így vagyok ezzel már vagy 2 hete,most már ideje lenne tényleg meg is néznem rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. június 07. 18:03 #9674
- törölt felhasználó -    
5 Centimeters Per Second
Nem hiszem, hogy túl sokan látták ezt a filmet itt a fórumon, vagy akár Magyarországon, úgyhogy beszélgetni róla nem igazán fogok tudni senkivel, illetve majd azokkal, akikre ráerőltetem, hogy nézzék meg. rohog.gif
Nagyon szeretem a normális, jó történettel rendelkező, cseppet sem nyálas animéket, így tudtam, hogy ez is tetszeni fog (lehet ezt animének nevezni amúgy annak ellenére, hogy 60 perces, vagy van erre valami más szó?). Sok képet/animációt láttam már róla tumblr-ön, csak sose tudtam mi a címe, de ma valaki aláírta az egyik kép alá a címét, úgyhogy gyorsan rá is kerestem és letöltöttem. A szavam kis híján elállt, komolyan mondom. A történet gyönyörű, magával ragadó; külön örültem neki, hogy három részre van felosztva, bár bevallom nekem a legelső "epizód" tetszett a legjobban. Nem egy tipikus nyálas szerelmi történet, igen szívbemarkoló (furcsa, hogy nem tudtam sírni rajta, pedig sajnos nem sajnos nagyon érzékeny vagyok) és érdekfeszítő is. Nem volt olyan jelenet, amiről úgy gondoltam, hogy fölösleges lenne. Aztán itt van a látványvilág. WOW. Röviden ennyit lehet róla elmondani. Elképesztően gyönyörű, az animátorok igen precíz munkát végeztek, le a kalappal előttük. Már csak emiatt is ajánlom, hogy aki meg szeretné nézni, az mindenképp tökéletes HD-minőségben nézze, máskülönben nem lesz olyan varázslatos.
10/9,5 (A vége nagyon nem tetszett, de annyira nem rontotta le a film remekségét, hogy egy szimpla 9-est adjak csak rá)
http://data.whicdn.com/images/52403710/tumblr_mi6e76g5tl1r3y347o1_500_large.gif
2 felhasználónak tetszik: Hustler, TheDanush
2013. június 07. 19:41 #9675
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Idézet (sophiej @ 2013.06.07. 18:03)
5 Centimeters Per Second
(lehet ezt animének nevezni amúgy annak ellenére, hogy 60 perces, vagy van erre valami más szó?)

Az anime japán animációt jelent. Mindegy, hogy sorozat, vagy mindössze 5 perces, akkor is az.
Most már nekem is látnom kell. Ismertem, de nem mertem rászánni magam. laugh.gif
2013. június 07. 20:25 #9676
- törölt felhasználó -    
Solaris

2013. június 07. 20:28 #9677
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Tegnap este láttam az Öt legendát smileeee.gif imádom a mesefilmeket és szerintem ez is egy gyöngyszem, bár gyerekként nem biztos, hogy követni tudtam volna a fonalat smileeee.gif szerintem cuki történet, bár a mai napig nem értem, hogy hogy került a történetbe egy bizonyos Homokember, aki számomra az Álommanót testesítette meg biggrin.gif
mindenesetre az értékelésem apaján 10/8-as a történet smileeee.gif
2013. június 07. 21:33 #9678
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
A zöld urai / Epic (2013)

Ha már ennyire sokan ajánlgattátok a filmet én is lecsekkoltam. A sztoriban nem volt túl sok új, viszont ami új volt és ami nekem tetszett, az Ronin karaktere volt, vagyis inkább a jellem. Az ilyen mesékben a főkatona mindig mogorva, az újonc mindig idegesíti, semmire nem tartja stb. de itt nem erről volt szó, sőt olyan laza volt, egyértelmű, hogy ő a kedvencem. Persze Nod is szerethető meg MK is, de ők a szokásos karakterek a szokásos szálon. És persze a két csiga. _nevet.gif
Volt egy pöttöm csavar vagy meglepetés is a végén, ami lehet hogy csak nekem volt az:)
Az egész mese szépen van rajzolva, szerencsére a manga szemek itt annyira nem jellemzőek. meghajolo.gif A történet kerek, nem volt hiányérzetem a végén, javasolni tudom megnézésre.

7.5 / 10 mert volt rész amit nem néztem csak hallgattam
2013. június 07. 22:01 #9679
- törölt felhasználó -    
People Like Us
A The Guardian, a New York Reporter meg az összes nagyobb szájt olyan ocsmány kritikákat írt róla, hogy majdnem sírva fakadtam azon, hogyan lehet egy filmet ennyire ócsárolni. Persze, amik a kritikusok szívét nem lopják el, általában jók, így megnéztem. Nézzétek, valami csodálatos. Amivel nem mondok sokat, az, hogy a srác az apja halála után rájön, hogy van egy eltitkolt testvére, akinek van egy tizenegy éves fia, és.. innentől sejthető, mi a sztori. Azt hittem, hogy nagyon kiszámítható lesz, de vicces, aranyos, szomorú és megrendítő, és nagyon szép. Elizabeth Banks fantasztikus volt, Chris Pine.. nem tudom, mit mondjak. Nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog. Szép történet egy család (nem is egymásra találásáról) kialakulásáról inkább, jó párszor meg is könnyeztem.
10/10

ja, és igaz történet ihlette. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, TheDanush, Kazuo
2013. június 07. 23:44 #9680
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Perzsia Hercege - Az idő homokja

Ugyan már láttam jó párszor ezt a filmet, de még szerintem nem véleményeztem, ma pedig újranéztem.
Szóval, vegyes érzelmeim vannak a fimmel kapcsolatban. Már az elején alapból rettegtem a végeredménytől, a játékok miatt. A moziban pedig rádöbbentem, hogy igazából a játéknak csak a címét, 2db, na jó, 2.5 szereplőjét és néhány épületét "loptak" el, amúgy köze sincs hozzá.
Viszont akkor is a játékhoz kell hasonlítanunk, hiszen az szolgált alapjául. blink.gif
Az első, és legeslegfontosabb hiba, maga mögött hagyja a történet 100%os módosítását is az, hogy elnevezték a herceget. blink.gif dry.gif mad.gif
Hiszen ő mindig csak így, "Prince" néven futott a trilógiában, így volt szexi és misztikus, ezzel a Dastannal, ami egyébként tényleg nem hangzik rosszul, elrontották. A Maharadzsa lányát is jól átnevezték, hiszen ő Farah helyett Tamina néven szerepel.
A történetről ne is beszéljünk, a homokórán kívül semmi nem egyezett. Akik nem ismerik a játékot elárulom, hogy az elején, miután a Tőrt beleszúrták a homokórába, mindenki átváltozott, úgy kb. ilyen muksókká és csak Farrah és a Herceg maradt ember. Ők pedig egy hatalmas várban rohangáltak végig, kinyírták az összes útjukba állót, és a varázslót keresték, aki becsapta őket a homokóráról. De nem is fontos. smileeee.gif
Na de a lényeg, ami gyakorlatilag semmissé teszi az előbb leírtakat, hogy mindezek ellenére mégis tetszett.
A zene...Harry Gregson-Williams szerintem egyik legjobb munkája, a mai napig hallgatom a Soundtracket, mert megunhatatlan. Ráadásul az Alanis Morisette dal..üt a végén. A látványvilág fantasztikus, a harci jelenetekről nem is beszélve, ráadásul a jelmezek is korrektek. Jake pedig a hosszú hajával azonnal levesz a lábunkról és Gemma is szerethető és olyan gyönyörű. Alamut? dry.gif ...szóval a Város bevétele az egyik kedvenc jelenetem, a zene annyira passzol hozzá, hogy esküszöm kedvem támad nekem is beállni a katonák közé.
Én laikusként fogom osztályozni, mert ha Gamerként pontoznám, akkor mínuszban lenne. tongue.gif
Így adok neki 10/8-at, mert élek halok az ilyen típusú filmekért.
4 felhasználónak tetszik: TheDanush, Adrianna, duracell, riri17
710 oldal 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!