Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 26. 11:22 #9561
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Fast6/Halálos Iramban 6

unsure.gif Be kell vallanom, hogy ez a széria akármennyire is értelmetlen és hihetetlen a vásznon, én mégis szeretem. Ez a rész viszont.. megint ott tartunk hogy túl nagyot akartak felmarkolni, és valahogy mégsem jött össze. Örülök, hogy végre kicsit észbe kapott Justin, és a negyedik rész után rájött hogy abból nem fog sok pénzt összekaparni, ha csak két atom autót egymás mellé rak és gáz. Az 5. rész után már éreztem hogy nekem nem kell ebből folytatás, mert az egy igazi lezárás lehetett volna, csak aztán előhúzták a nyuszit a zsákból, azaz Letty-t ami nagyon jól sülhetett volna el, de nem így lett. Letty az egyik kedvenc karakterem volt, erre visszahozzák és csinálnak belőle egy ilyen "aztsemtudomkivagyokwtf" karaktert?! 110.gif Nem értettem, nagyon nem jött be ez a szál. A dialógusok megint csak nem fognak oscart hozni, de őszintén másfél óra után már nem is érdekel. Annál inkább az üti fel a fejét, hogy annyira átmegy az egész hihetetlenbe hogy már az ember akkor is röhög, amikor nem kellene. A poénok néhol elég laposak voltak, pár karakter meg konkrétan bohócot csinált magából ami érthetetlen volt számomra. A történet túl kiszámítható volt, megszokottan Fast&Furious stílusban, de nekem ez volt a leggyengébb az eddig részekből. A film végére már elég soknak érzi az ember ezt a két órát, de azért még vársz az after creditre, amit igazából 2 perc után az arcodba nyomnak és rájössz hogy "fuck this shit..". Kérdem én, miért??

Az aláfestőzenét kell még kicsit megemlítenem, Brian Tyler megint hozza a formáját, én nagyon szeretem hogy mindegyik filmben visszatérő elemek vannak ilyen téren, viszont maga a soundtrack nem lett túl ütős, tehát nem lesz egy újabb Danza Kuduro hullám, thank God. biggrin.gif

6/10.
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. május 26. 23:52 #9562
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Jane Eyre (2011)

tudom, hogy ezzel saját magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt, de a könyvet (még) nem olvastam, a filmet még a '96-osat elkezdtem nézni, de azt nagyjából addig láttam, ahol meghal Helen, úgyhogy nagyon vázlatosan tudtam, miről is van szó, de nem igazán ismertem a történetet. éppen ezért most nehéz is megszólalni utána, és bármilyen véleményt is írni. bár vannak részek, amik egyáltalán nem tiszták, de nagyon tetszett a film, Michael Fassbender pedig ismételten csak bebizonyította, hogy páratlan színész. engem szinte minden meghat, mégis kevés filmen sírtam annyit, mint ennek a végén. az egyetlen negatívuma az a pocsék magyarszinkron, de az meg már az én hibám, hogy nem nézem meg, mit töltök... szerintem napokon belül ismételten megfogom nézni - csak akkor már eredeti hanggal. meghajolo.gif

9/10
5 felhasználónak tetszik: duracell, Fanni00, Alison Lerman, Kazuo, TheDanush
2013. május 27. 02:58 #9563
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Texas Chainsaw 3D (2013)
10/6.5
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. május 27. 14:40 #9564
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Tom Hanks napok II. felvonás..

Cloud Atlas
Végre sikerült rávennem magam, hogy megnézzem. Ez a film is olyan, hogy vagy tetszik, vagy nem. Vagy átjön és szeretni fogod, vagy a felénél kikapcsolod. Nekem átjött. Bizonyára elő fogom még venni valamikor. Azért a 3 óra kicsit sok volt, de fátylat rá. biggrin.gif
10/7 (Első nézésre, aztán majd kialakul.)

The Terminal
Ötletes, aranyos vígjáték. Bár nekem a szerelmi szál gyenguszra sikeredett.
10/6,5

Catch Me If You Can
Ez viszont egy nagy kedvenc. Kb. a megunhatatlan kategóriába tartozik nálam. Tom és Leo szuper páros!!
10/10

Big
Imádom, imádom, imádom!! A mai napig jókedvűen énekelem a Shimmy Shimmy Coco Pop, Shimmy Shimmy Rock számot.
10/10

Joe Versus the Volcano
Ezt bevallom nehéz volt végignézni. Elég gagyi sztori. Tom tánca, és a zenék viszont jók voltak.
10/4

Road to Perdition
Woww.. komoly téma, remek színészek ennél jobb nem is lehetne. Az egészen még nagyobbat dob Thomas Newman! Csodát termetett ezzel a zenével is.
10/10

Sleepless in Seattle
Nem vagyok a vérbeli romantikus filmek híve, de ez szerethető. Ryan&Hanks filmek közül ez a legjobb.
10/7

You've Got Mail
Tipikus romantikus sztori, egy kis komikus beütéssel.
10/5-6

Turner & Hooch
Ez nem a te szobád!!! biggrin.gif
10/6

Lehet a maradéknak még valamikor neki ülök, de egyenlőre elég volt úgy gondolom. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: mse90, Alison Lerman, Appalache
2013. május 27. 16:18 #9565
- törölt felhasználó -    
A lehetetlen
Naomi Watts is simán megérdemelte volna az Oscar-díjat Maria szerepéért.
9/10

Az éhezők viadala
Akár hiszitek, akár nem, én most láttam először a filmet, de azt hiszem a rajongójává is váltam.
9/10

Óz, a hatalmas
Szerintem a film története elég szegényesre, és ami azt illeti, nekem a pedig látványvilága túl giccsesre sikeredett.
7/10
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. május 28. 11:58 #9566
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Gagyi mami - Mint két tojás

Mivel adta a tévé és még nem láttam, megtekintettem. Háát... Egynek elmegy, szórakoztató, de nem érzek késztetést rá, hogy többször megnézzem. Sablonos, tipikus amcsi jegyekkel. Szóval részemről pontilag 6.5/10
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, dijansalihu, pink_bunny
2013. május 28. 15:38 #9567
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.25. 18:22)
Epic
Annyira epic azért nem volt, mint vártam, Croodék háromszor jobbak voltak, ez kicsit lassú és unalmas, de aranyos, szép és marha vicces. A csiga beszólásain felfordultam. "Van egy jó nagy zsák dugulj-be-lapos-szemű, ott a fa tövében, mennyé má, keresd meg!" rohog.gif  rohog.gif És ja, körülbelül beleszerettem a pasasba. Az Epic bebizonyítja, hogy nem csak a blockbuster hálivúd filmek lehetnek ütősek akció terén, igaz, számos dolgot kihagytam volna, beértem volna kevesebbel, de a filmzene remek, a látvány pazar, a karakterek pedig imádnivalók. "Bevertem a könyökööööm" _nevet.gif Nemcsak a kölykök, de a felnőttek is zabálni fogják – szerintem.
7.5/10

Amikor még pár hete, hónapja láttam az előzetest, nekem is megakadt a szemem a csávón, pont Te jutottál eszembe, hogy Neked is biztos tetszene! biggrin.gif Ismerlek már, mint a rossz pénzt! wink.gif

Idézet (Courtneyy @ 2013.05.26. 10:38)
Epic
Jó, kicsit tényleg lepontoztam először, de a vége felé akkor is is laposodik. Viszont nagy kedvenc lett, nem gyakran nézek meg filmet kétszer 24 órán belül. Reggel láttam egy csigát útközben, és hangosan felröhögtem. rohog.gif Ezen a könyökös dolgon pedig megszakadok a nevetéstől. "hélóhélóhéló, csak ne olyan hevvessenn, katonabácsi"  rohog.gif  rohog.gif 
8,5/10

Ennyire jó?! w00t.gif Itt mindenki csak úgy áradozik róla, most már nekem is meg kell néznem, kíváncsivá tettetek! laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. május 28. 17:57 #9568
- törölt felhasználó -    
Az öt legenda
Nem tudtam mit nézni, semmihez sem volt kedvem, eszembe jutott, mennyire tetszett, és hogy a stúdió mennyire megbánta, hogy elkészült, pedig akkor is a tavalyi év legjobbja, sírtam, nevettem, szerelmes vagyok megint Jankóba, hát meg kell zabálni. wub.gif
10/10
7 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Adrianna, Nita09, Alison Lerman, Sally Sparrow, duracell, TheDanush
2013. május 28. 22:07 #9569
Kiim
Kiim

The Great Gatsby/ A nagy Gatsby

Számomra talán az idei év egyik legvárósabb filmje volt, úgyhogy nagy reményekkel ültem be a filmre. Sokan mondták hogy a film eleje rém unalmas, és csak a vége felé kezd izgi lenni, hát nálam pont fordítva volt. Az első egy órában imádtam a filmet, le sem tudtam venni a szemem a vászonról annyira lekötött. Hiába volt giccses az egész, nekem vette a gyomrom simán. A látványvilág elképesztően energikus lett, a zenéknél nem győzőm hangsúlyozni hogy nagyon jó ötlet volt a modern aláfestés. Maga a film vezetése is szuper volt, csak úgy siklott az egész, aztán az első óra után valahogy elkezdett alábbhagyni az érdeklődésem és nekem ott kezdett kicsit unalmas lenni az egész. Plusz, értem én hogy Tobey karaktere mit akar végig elénk tárni és mondani, de valahogy nekem már annyira langyos volt az egész hogy nem tudtam hová tenni. A történet utolsó 10 perce hála az égnek azért helyre ugrott, pont ilyen befejezést képzeltem el. Habár a könyvet nem olvastam sajnos, de biztosan el fogom olvasni, mert rettentően beszippantott a hangulata az egésznek. A színészi játékok nagyon a helyén voltak, Carey bámulatos volt és nekem mint Daisy is nagyon tetszett. Leo-ról annyit, hogy mindig is elismertem a tehetségét, hozta a tőle várható szintet, ami elég magas de újat nem mutatott. Tobey nekem még mindig semleges ezzel szemben Joel fantasztikusan alakított.

Összességében 7/10. lett.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Kazuo, pink_bunny
2013. május 29. 00:27 #9570
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Epic-A zöld urai (2013)

EZ a mese, gyerekek, eszméletlen jó! w00t.gif
Annyira de annyira tetszett, hogy az elején feltűnt néhány fontosabb negatívumtól is könnyedén el tudok tekinteni. Minden egyes pillanatába, karakterébe beleszerettem, és bár ugyan a fő gonosz nem volt olyan félelmetes, mint pl. Szurok Az öt legendából, bár az Jude Law hangja miatt volt leginkább félelmetes. Alapvetően nálam nagyon sok múlik azon egy film értékelésekor, hogy szinkronosan, vagy eredeti nyelven látom e azt. Ez szinte az egyetlen kivétel, amit szinkronosan jobban élvezek, mert ilyenkor előjön a gyerek énem, amikor tátott szájjal nézem a mesét, meglepő módon akár több percig is. Eddig a rekord húgom szerint fél óra.
Visszatérve a mesére, az elején nekem kicsit olyan, Koboldok és tündérek földjén beütésem volt, a helyszín és a szereplők is nagyon hajaztak arra a sorozatra.
A szinkronnal kapcsolatban, Mk és Nod hangjával nem voltam eleinte megelégedve, kicsit új és szokatlan volt, de hamar meg lehetett őket szokni, pláne az utóbbi cukiságot. Apropó Nod, wub.gif blush.gif happy.gif wub3.gif hát ez a srác valami eszméletlen helyes, és tündéri, már ha mondhatok ilyet egy animált karakterre. De, Dimitrijbe, Herkulesbe és Miguelbe is szerelmes voltam, szóval nem is olyan ciki, 18 évesen se, nem érdekel, bárki bármit mondd. tongue.gif
Csőre Gábor is nagyon ütős volt, a kis csigusz hangjaként. De igazából amiben neki benne van a keze, az rossz nem lehet,és ezt újra bebizonyította. rolleyes.gif
Amiket emlegettetek poénokat, végre most már én is tudok nevetni w00t.gif mint például a Bevertem a könyököm, ami hót biztos, hogy még évtizedek múlva is szállóige lesz a családomban! Meg kellett állítanom a filmet, annyira nevettem, aztán még 4x visszatekertem, rolleyes.gif annyira vicces volt, vagy a Mitől van ennek döglött állat szaga? Attól hogy az
Mk karaktere a legelején nem igazán tetszett, mert emlékeztetett Miley Cyrus által megformált szereplőre az Utolsó dalból. A depressziós, antiszociális mindenkit és mindent ki nem állható főszereplőre, de nagyon de nagyon örülök, hogy kellemesen csalódtam vele kapcsolatban. Mert a karaktere is mondhatni jellemfejlődésen ment keresztül, bár ez főleg Nodra mondható el, ő inkább az édesapjához került közel, de a lényeg, így is úgy is tanulságos és értelmes mese volt!
Remek a filmzene, Danny Elfman megint remekelt, és igaz nem hiszem, hogy a filmben konkrétan benne volt, de egy napja rá vagyok kattanva a Snow Patrol-If the Storm ends dalra, fantasztikus! smileeee.gif
Remek a történet, a szereplők, az animáció, a zene, a poénok, egyszóval tényleg minden.
Nekem ez egyből olyan klasszikussá vált, amit akármennyiszer megnéznék. Alig várom, hogy blu-ray minőségbn is megszerezzem, akkor olyan házimozit csapok, hogy csak na! tongue.gif
Nekem ez egy 10/10es alkotás! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, duracell, TheDanush
2013. május 29. 09:40 #9571
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2013.05.29. 00:27)
Epic-A zöld urai (2013)
Nekem ez egy 10/10es alkotás! meghajolo.gif

Mindjárt táncra perdülök, úgy örülök, hogy tetszett! Én még harmadjára is megnézném, de majd, pár hét múlva, mert így is, ha nem tudok aludni, és felelevenítem a mesét, mindig eszembe jutnak a poénok, és röhögök a sötétben, mint egy fuldokló fóka, és ez már beteges rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Adrianna
2013. május 29. 09:45 #9572
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
The Fast & the Furious 6 (Halálos iramban 6)
10/9
Nagyon jó volt én élveztem. Szinte majdnem olyan,mint az ötödik rész.
2013. május 29. 13:46 #9573
- törölt felhasználó -    
Merida, a bátor
Igen, rám tört az animációmánia, és bevallom, most láttam először, és restellem, de azért, mert a göndör hajtól kiver a víz. Nem szeretem. Nagyon nem. rohog.gif Sokkal jobbra számítottam, előzetest sem néztem, nem volt rossz mondjuk, vicces, és szép a látványvilága, mellesleg Merida nagyon szerethető, de annyira nem nyerte el a tetszésem.
8/10
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, dijansalihu, duracell, TheDanush
2013. május 29. 20:21 #9574
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Into the Wild

Óóóóó Sean!!! Te drága jó ember.. milyen csodás filmet tettél le az asztalra. Emile Hirsch eddig csak a szűz volt a filmes listámon, de itt perfekt alakítást láthattam tőle.

10/9

Rainman

Naná, hogy régebben már láttam. Naná, hogy még mindig jó film, és naná, hogy Dustin Hoffman egy zseniális Esőember!

10/9
2 felhasználónak tetszik: mse90, Alison Lerman
2013. május 29. 20:26 #9575
- törölt felhasználó -    
Lecsó
Aranyos volt, de kicsit ijesztő is, hogy patkányok főznek egy étteremben. :D
6/10
3 felhasználónak tetszik: Kiim, ophely88, TheDanush
2013. május 29. 21:43 #9576
Kiim
Kiim

Idézet (dijansalihu @ 2013.05.29. 20:26)
Lecsó
Aranyos volt, de kicsit ijesztő is, hogy patkányok főznek egy étteremben. biggrin.gif
6/10

Az egyik legkedvencesebb mesém! smileeee.gif

Epic: A zöld urai

Annyira sokan dicsértétek, hogy muszáj volt már nekem is látnom! smileeee.gif Meg kell mondanom, nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet, mégpedig azért nem mert végig olyan érzésem volt mintha az Arthur és a villangókat nézném csak fordított verzióban..Aranyos kis mese, a poénok is jók voltak, viszont nekem ez annyira nem lett 'Epic'! smileeee.gif

6/10.
2013. május 29. 21:49 #9577
- törölt felhasználó -    
Batman - The Dark Knight
Már csak Joker miatt is érdemes megtekinteni...
Erre kevés a 10 pont.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax, itsjustme, Alison Lerman, TheDanush
2013. május 30. 12:29 #9578
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
Kémes hármas cool.gif
2013. május 30. 17:05 #9579
- törölt felhasználó -    
Hotel Transylvania
Borzalmas, meg ne nézzétek. Tudtam én, hogy gyenge, de már a képernyőbe fingós résznél ki kellett volna nyomnom. Logikátlan, gagyi és unalmas. Vannak jelenetei, amin tényleg naggyon nevettem, de a háromnegyedén aludni lehet, szóval egy óra után (két napba telt, hogy megnézzem), áttekertem.
4/10
4 felhasználónak tetszik: Kiim, duracell, Alison Lerman, TheDanush
2013. május 30. 17:05 #9580
- törölt felhasználó -    
The Butterfly Effect
Olvasgattam róla véleményeket és elgondolkodtam, hogy talán a rendezői változatot kellett volna megnéznem a kivágott jelenetekkel, mert így nem sok minden tisztázódott a fejemben a filmmel kapcsolatban, amit nagyon nem szeretek. Az első húsz percet konkrétan azzal töltöttem, hogy bámultam a képernyőre, mint borjú az új kapura és minden ötödik percben megszólaltam, hogy "Mi?!". Aztán kezdett kitisztulni a kép, de maradt egy-két dolog, amit homályosan hagytak. A történettel semmi bajom nincs, még egy picit jobb is volt, mint amire számítottam. Nem a legjobb thriller, de azért egyszer-kétszer kirázott a hideg, és volt amikor le is kellett állítanom egy pillanatra, bár ez valószínűleg csak azért volt, mert fáradt voltam, nem azért mert túl sok volt. A vége egyáltalán nem tetszett, de ettől függetlenül Ashton Kutcher legjobb filmje véleményem szerint. Nem mellesleg pedig Logan Lerman alakításán is eltátottam a szám. Az a gyerek már 11 évesen elképesztően jó színész volt. Le a kalappal előtte.
10/9
6 felhasználónak tetszik: mse90, Kiim, benyaw93, Fanni00, Alison Lerman, TheDanush
710 oldal 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!