The Call - A Hívás (2013)
10/7
Egyszer meg lehet nézni. Voltak részek amik elég izgalmasra sikeredtek.
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. május 25. 13:43
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. május 25. 14:48
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Warm Bodies / Eleven testek
Hát... nem erre számítottam. Egész nézhető volt, bár Palmer nagyon kopizta Kristen Stewart játékát, ami nem nagyon jött be. Láttam már jobb szerepben is. Nicholas viszont nagyon jó volt zombiként.
A film igazából azért nem vérzett el nálam, mert látszott rajta, hogy a késztők sem gondolták komolyan. Valljuk be: kevés hülyébb sztori van, mint hogy a zombik életre kelnek egy csajszi miatt.
10/7
Hát... nem erre számítottam. Egész nézhető volt, bár Palmer nagyon kopizta Kristen Stewart játékát, ami nem nagyon jött be. Láttam már jobb szerepben is. Nicholas viszont nagyon jó volt zombiként.
10/7
2013. május 25. 17:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
The Intouchables / Életrevalók
Húúúú, egyszerűen ki se tudom magam fejezni, hogy mennyire jó film volt ez. Basszuskulcs, erősen ajánlom mindenkinek, iszonyat jó.
10/10***
Húúúú, egyszerűen ki se tudom magam fejezni, hogy mennyire jó film volt ez. Basszuskulcs, erősen ajánlom mindenkinek, iszonyat jó.
10/10***
11 felhasználónak tetszik:
Carmita,
Kiim,
Fanni00,
duracell,
Évike12,
chelseagirl18,
Alison Lerman,
sMokEe.cLouD,
Kazuo,
pink_bunny,
Alexis_0504
2013. május 25. 18:22
Epic
Annyira epic azért nem volt, mint vártam, Croodék háromszor jobbak voltak, ez kicsit lassú és unalmas, de aranyos, szép és marha vicces. A csiga beszólásain felfordultam. "Van egy jó nagy zsák dugulj-be-lapos-szemű, ott a fa tövében, mennyé má, keresd meg!"
És ja, körülbelül beleszerettem a pasasba. Az Epic bebizonyítja, hogy nem csak a blockbuster hálivúd filmek lehetnek ütősek akció terén, igaz, számos dolgot kihagytam volna, beértem volna kevesebbel, de a filmzene remek, a látvány pazar, a karakterek pedig imádnivalók. "Bevertem a könyökööööm"
Nemcsak a kölykök, de a felnőttek is zabálni fogják – szerintem.
7.5/10
Annyira epic azért nem volt, mint vártam, Croodék háromszor jobbak voltak, ez kicsit lassú és unalmas, de aranyos, szép és marha vicces. A csiga beszólásain felfordultam. "Van egy jó nagy zsák dugulj-be-lapos-szemű, ott a fa tövében, mennyé má, keresd meg!"
7.5/10
2013. május 25. 20:00
Catch and Release
Nyolc évvel ezelőtt marhára bele voltam esve Timothy Olyphantba (persze, most is), de 2005-ben elképesztően vártam ezt a filmet, persze mozibemutató nem volt, mert alacsony költségvetésből készült, a kutya sem volt rá kíváncsi, vissza sem hozta a büdzséköltséget és a kritikusok is lehúzták, de azonnal beleszerettem. Persze, 13 évesen a felét nem fogtam fel, durva, hogy évek óta nem láttam, és mennyivel más képet ad – még jobbat. Nem tudom, nekem mindig is nagyon tetszett, most pedig, hogy felfogtam, egyáltalán mennyi mondanivalója van, még jobban. Az olyan ember, akinek az élete tökéletes, marhára nem tudja értékelni, vagy csak nem szereti, ha valami életszagú.
Akkor el kellett volna hagynom a barátom, amikor leszólta. Ez az egyik kedvenc bugyuta filmem, ráadásul 2006 óta havonta hallgatom a filmzenét, mert kikapcsol. A score is gyönyörű és a dalok is azok. Remek összeállítás.
8/10
Nyolc évvel ezelőtt marhára bele voltam esve Timothy Olyphantba (persze, most is), de 2005-ben elképesztően vártam ezt a filmet, persze mozibemutató nem volt, mert alacsony költségvetésből készült, a kutya sem volt rá kíváncsi, vissza sem hozta a büdzséköltséget és a kritikusok is lehúzták, de azonnal beleszerettem. Persze, 13 évesen a felét nem fogtam fel, durva, hogy évek óta nem láttam, és mennyivel más képet ad – még jobbat. Nem tudom, nekem mindig is nagyon tetszett, most pedig, hogy felfogtam, egyáltalán mennyi mondanivalója van, még jobban. Az olyan ember, akinek az élete tökéletes, marhára nem tudja értékelni, vagy csak nem szereti, ha valami életszagú.
Akkor el kellett volna hagynom a barátom, amikor leszólta. Ez az egyik kedvenc bugyuta filmem, ráadásul 2006 óta havonta hallgatom a filmzenét, mert kikapcsol. A score is gyönyörű és a dalok is azok. Remek összeállítás.
8/10
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. május 25. 20:05
|
|
DemiLovatoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 3 Azonosító: 201375 offline
|
Gagyi mami 2
2013. május 25. 20:07
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Imaginearum (the Nightwish film) 2013
1.: Igen, én borzalmasan elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. 2.: Igen, ez egy rohadtul zseniális film
Eléggé elvont, de nem túlságosan, a végére meg lehetett érteni az egészet, a színészek nagyon jók voltak, főleg Whitman, meg Gem (bár Gem karaktere annyira nem tetszett, persze, a film szempontjából így kellett legyen, de a végén nem úgy kellett legyen, ahogy), meg amúgy a gyerekszínészek is nagyon cukik voltak
és végül is a sztori is elég jól össze volt rakva, bár egyértelműen a soundtrack vitte el a filmet (best. soundtrack. ever.
), meg hát az amúgy rohadtul megcsinált látvány. Mondjuk az egyik legjobb jelenet (a Slow Love Slow-s), volt az egyik legkevésbé látványos (ha Anette Olzont nem számítjuk látványnak, lányként nekem az közömbös volt), de mindegy, akkor is *.* szóval tökéletes volt, kész!
(és Tuomas Holopainen még mindig egy ki**szott nagy zseni, és ki**szottul jó pasi
)
10/10**
1.: Igen, én borzalmasan elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. 2.: Igen, ez egy rohadtul zseniális film
10/10**
2013. május 25. 22:43
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Warm Bodies
Mikor először láttam, hogy ez a film létezik, azt gondoltam, rettenesen béna lehet, meg hogy egy újabb twilight-féle nyáltenger egy bugyuta szörnnyel. De nem az, egyáltalán nem. Nagyon nagy a látványvilág, a zombik és viselkedésük rohadtul élethű. A főszereplő pasi akkora színész, hogy hihetetlen - tényleg pont ilyennek képzelnék egy zombit. Az eleje még marha vicces volt, aztán azért kicsit elkomolyodott a dolog, mert a harc meg a szerelem vette át a "stafétabotot". Utóbbi egyébként szintén jól volt megoldva, élethű volt - már amennyire egy ember és egy zombi között kialakult románc élethű lehet.
Mindenkinek ajánlom, mert nem egy tucatfilm.
10/10. Amúgy kilencet adnék, de Nicholas Hoult valami olyan elképesztően szép, hogy zombinak sem tudták elcsúnyítani.
Mikor először láttam, hogy ez a film létezik, azt gondoltam, rettenesen béna lehet, meg hogy egy újabb twilight-féle nyáltenger egy bugyuta szörnnyel. De nem az, egyáltalán nem. Nagyon nagy a látványvilág, a zombik és viselkedésük rohadtul élethű. A főszereplő pasi akkora színész, hogy hihetetlen - tényleg pont ilyennek képzelnék egy zombit. Az eleje még marha vicces volt, aztán azért kicsit elkomolyodott a dolog, mert a harc meg a szerelem vette át a "stafétabotot". Utóbbi egyébként szintén jól volt megoldva, élethű volt - már amennyire egy ember és egy zombi között kialakult románc élethű lehet.
Mindenkinek ajánlom, mert nem egy tucatfilm.
10/10. Amúgy kilencet adnék, de Nicholas Hoult valami olyan elképesztően szép, hogy zombinak sem tudták elcsúnyítani.
2013. május 25. 22:54
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.25. 18:22)
Epic
És ja, körülbelül beleszerettem a pasasba. Az Epic bebizonyítja, hogy nem csak a blockbuster hálivúd filmek lehetnek ütősek akció terén, igaz, számos dolgot kihagytam volna, beértem volna kevesebbel, de a filmzene remek, a látvány pazar, a karakterek pedig imádnivalók. "Bevertem a könyökööööm"
Nemcsak a kölykök, de a felnőttek is zabálni fogják – szerintem.
7.5/10
7.5/10
Epic (A zöld urai, 2013)
Óh én imádtam. Mindenestől. Ja és csiga for president.
10/10*
2013. május 25. 22:58
Idézet (Adrianna @ 2013.05.25. 22:54)
Epic (A zöld urai, 2013)
10/10*
10/10*
Jajj, de cukiii. Jajj-jajj, előhozta a gyerekénem ez a film.
2013. május 25. 23:26
|
|
DioDioúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 202576 offline
|
Gonosz halott ( evil dead )
Nem is tudom, imádom a műfajt, de egyenlőre nem tudom értékelni,hangulatban sem voltam aznap, meg valami itteni osztrak letöltőről szereztem meg, nagyon mozis nagyon sötét es nagyon sokan mentek ki kozben pisilni, ami teljesen elvezhetetlenné tette ezt az amugy is remek mozibol telefonnal felvett filmet. de mivel a nyolcvan valahányban készült eredeti alkotást egy klasszikusnak tartom horror rajongok számára, es kicsi koromban is majd össze csináltam magam rajta,így hát nem bírtam kivárni a jobb minőséget, azonnal meg kellett néznem ezt a 2013 nagyszerűen véres es beteg kis remaket... Úgy hallottam Magyarországon a mozik nem is játszottak, de en azért a műfaj kedvelőinek ajánlanám .
?:10
Nem is tudom, imádom a műfajt, de egyenlőre nem tudom értékelni,hangulatban sem voltam aznap, meg valami itteni osztrak letöltőről szereztem meg, nagyon mozis nagyon sötét es nagyon sokan mentek ki kozben pisilni, ami teljesen elvezhetetlenné tette ezt az amugy is remek mozibol telefonnal felvett filmet. de mivel a nyolcvan valahányban készült eredeti alkotást egy klasszikusnak tartom horror rajongok számára, es kicsi koromban is majd össze csináltam magam rajta,így hát nem bírtam kivárni a jobb minőséget, azonnal meg kellett néznem ezt a 2013 nagyszerűen véres es beteg kis remaket... Úgy hallottam Magyarországon a mozik nem is játszottak, de en azért a műfaj kedvelőinek ajánlanám .
?:10
Kazuo
2013. május 25. 23:54
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
The Great Gatsby
Nem volt rossz, de én jobbra számítottam, és néha kicsit untam is
10/8
Nem volt rossz, de én jobbra számítottam, és néha kicsit untam is
10/8
patrícia4
2013. május 26. 00:13
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Safe Haven
Nicholas Sparks könyve alapján készült... ez nálam egy nanáhogymegnézemet jelent. Nem volt ez rossz film,nem tudom miért részesült ennyi kritikában... Igen, kicsit olyan mintha az eddigiekből lett volna összegyúrva, mondjuk az "új életet kezdek egy amerikai kisvárosban" és a helyszín is nem kicsit hasonlított a Dear John c. filmben lévőben vagy a Last Songéra, plusz a csónakos-esős jelenetnek meg nagyon Notebook szaga volt. A rákban meghalt feleség ötlete meg: (walk to remember much?)
Ettől eltekintve szerintem érdekes volt a végén meg - noha engem annyira nem lepett meg az a bizonyos csattanó - de határozottan jó befejezésnek. Akkor Jo ezekszerint valamilyen formában Katie őrangyala volt? Én valami ilyesmire gondolok,de lehetne erre kitalálni több teóriát is mondjuk. Nem tetszett annyira,hogy újra megnézzem,de egynek elment.
6/10
Nicholas Sparks könyve alapján készült... ez nálam egy nanáhogymegnézemet jelent. Nem volt ez rossz film,nem tudom miért részesült ennyi kritikában... Igen, kicsit olyan mintha az eddigiekből lett volna összegyúrva, mondjuk az "új életet kezdek egy amerikai kisvárosban" és a helyszín is nem kicsit hasonlított a Dear John c. filmben lévőben vagy a Last Songéra, plusz a csónakos-esős jelenetnek meg nagyon Notebook szaga volt. A rákban meghalt feleség ötlete meg: (walk to remember much?)
6/10
2013. május 26. 02:12
|
|
Christo |
|
The Perks of Being a Wallflover / Egy különc srác feljegyzései
Ez a film aztán rendesen hullámzik. Az egyik pillanatban még poénos, a másikban meg már full depresszió száll meg és asse tudom, hova legyek. Szóval nagyon változó a hangulata, a színészek pedig nagyon jók, főleg Lerman. Én bekajáltam ezt az érzelmi hullámvasutat.
10/8
Ez a film aztán rendesen hullámzik. Az egyik pillanatban még poénos, a másikban meg már full depresszió száll meg és asse tudom, hova legyek. Szóval nagyon változó a hangulata, a színészek pedig nagyon jók, főleg Lerman. Én bekajáltam ezt az érzelmi hullámvasutat.
10/8
2013. május 26. 03:20
Idézet (Adrianna @ 2013.05.25. 22:54)
Epic (A zöld urai, 2013)
Halljátok, nem tudok aludni. Úgy három órával ezelőtt (merthogy még mindig a film jár a fejemben) felelevenítettem a könyökös jelenetet, és tíz percig röhögtem a sötétben.
2013. május 26. 10:38
Epic
Jó, kicsit tényleg lepontoztam először, de a vége felé akkor is is laposodik. Viszont nagy kedvenc lett, nem gyakran nézek meg filmet kétszer 24 órán belül. Reggel láttam egy csigát útközben, és hangosan felröhögtem.
Ezen a könyökös dolgon pedig megszakadok a nevetéstől. "hélóhélóhéló, csak ne olyan hevvessenn, katonabácsi"
8,5/10
Jó, kicsit tényleg lepontoztam először, de a vége felé akkor is is laposodik. Viszont nagy kedvenc lett, nem gyakran nézek meg filmet kétszer 24 órán belül. Reggel láttam egy csigát útközben, és hangosan felröhögtem.
8,5/10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.