Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 10. 10:07 #9441
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
LOLITA
Gondoltam megnézem 100-adjára is a Lolita című filmet , egyszerűen megunhatatlan, igaz, hogy elég megrázó film, és van benne valami különös érdekesség, de pont ezt szeretem benne . Jeremy Irons nagyon jó választás volt Humbert szerepére, ahogy alakítja a beteg perverz fickót az egyszerűen zseniális, Dominique- hez is nagyon illett a kis eleven, huncut Lolita szerepe : ) Imádom ezt a filmet heart.gif
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Kiim, tya04, ophely88, Alison Lerman, funny18
2013. május 10. 11:07 #9442
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Courtneyy @ 2013.05.09. 18:44)
Harry Potter és a tűz serlege
Csak az első hármat láttam eddig, de annyira érdekel ez a Lily-Piton szál, hogy nagyon. 
Sokkal unalmasabb viszont, mint az eddigiek, meg ez a sok új karakter.. a főszereplők alig kapnak egy-egy falatnyi jelenetet.
6.5/10

Az egyetlen HP film, amit önszántamból néztem meg. rohog.gif (ezen kívül láttam még egyet, amire két barátnőm rángatott el még anno moziba, pedig kézzel-lábbal tiltakoztam biggrin.gif )
Szerintem egyébként nem olyan rossz ez a tűz serlege, Barthy miatt már megéri az egész... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman
2013. május 10. 13:45 #9443
- törölt felhasználó -    
A Hívás
Remegve néztem a filmet. Nem tudok többet írni, nézzétek meg.
10/10
4 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, Glamster, Alison Lerman, BunnyGirl
2013. május 10. 15:43 #9444
- törölt felhasználó -    
The Call
Nem akartam megnézni, nem szeretem Halle Berryt, nem is érdekelt, de dijansalihu annyit áradozott róla, hogy muszáj volt. Tövig rágtam a körmöm az első egy órában, de valahogy az utolsó húsz perc-félóra olyan dafakk volt. Volt egy jól felépített történet, és szegény elmebeteg fickónak nem tudtak volna jobb hátteret kitalálni, miért teszi? Meg mit tesz egyáltalán? Annyira. Peff. Meg a vége. 110.gif Hihetetlen kicsit, hogy ott van a helikopteres rendőrségi osztag, több mint 12 órája keresik szegény csajt, és az a nő indul a nyomára, aki felvette a telefont. 110.gif Elgondolkodtató amúgy, főleg azért, mert én ott csaptam volna rá a telefont a segélykérő elrabolt lányra, annyit visítozott és marha idegesítő volt, hogy három percen át azt ismételgeti, nem akar meghalni. Pánikhelyzet, meg akkor beszéljek, ha én is átélek ilyet, tudom, de csoda, hogy az ilyen telefonközpontos emberkék nem üvöltenek rá az áldozatokra. Én ott k anyáztam volna egy sort, hogy nem igaz, hogy nem bír csendben maradni, mikor ott van tőle egy méterre a leendő gyilkosa. bolond.gif
7/10
2 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Alison Lerman
2013. május 10. 16:47 #9445
- törölt felhasználó -    
The Legend of 1900
aranyos mese

2013. május 10. 16:50 #9446
- törölt felhasználó -    
Vasember (Iron Man)

10/10
3 felhasználónak tetszik: Évike12, House Of Wax, SmileyZ
2013. május 10. 18:11 #9447
- törölt felhasználó -    
Gru 9/10
Úgy éreztem, hogy most már éppen ideje lenne megnézni, főleg mivel mindjárt jön a második része. Nagyon tetszett, aranyos kis mese.

Underworld - A vérfarkasok lázadása 6/10
Underworld - Ébredés 6/10
Már az első két része sem nyerte el túlságosan a tetszésemet. A karakterek jók, a színészek is és maga a történet is nagyon jó lenne, de nekem kicsit unalmasak.

Batman - Kezdődik 10/10
Annak örömére, hogy végre tegnap megérkezett a trilógia gondoltam elkezdem őket újra megnézni, szóval ma miután hazajöttem ez volt az első dolgom. Még mindig nagyon imádom, izgalmas és lebilincselő. meghajolo.gif
2013. május 10. 19:20 #9448
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Vasember 3
10/10
Egyértelműen az eddigi legjobb Vasember film, habár a vége annyira nem tetszett..
4 felhasználónak tetszik: Évike12, House Of Wax, Adrianna, SmileyZ
2013. május 10. 20:05 #9449
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2013.05.09. 23:07)
Engem Tatum tart vissza.

Figyelj, alig szerepel benne igazából. Rohadtul megéri megnézni a filmet! Már láttam egy hónapja gépen, de most megnéztem moziban is és jobban tetszett, mint elsőre. Soderbergh sosem tartozott a kedvenceim közé, de bírom és tisztelem a munkásságát, ezt a filmet is korrektül összehozta, kár, hogy nemsokára katapultál az iparból. Jude Law és Rooney Mara fergetegesek, maga a film hűvös, fordulatos, gyönyörű látványvilág és Thomas Newman. wink.gif Bejött, szóval...
Side Effects / Mellékhatások
8,5/10
4 felhasználónak tetszik: Christo, arizona, ophely88, Alison Lerman
2013. május 10. 22:55 #9450
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (tya04 @ 2013.05.10. 20:05)
Figyelj, alig szerepel benne igazából. Rohadtul megéri megnézni a filmet! Már láttam egy hónapja gépen, de most megnéztem moziban is és jobban tetszett, mint elsőre. Soderbergh sosem tartozott a kedvenceim közé, de bírom és tisztelem a munkásságát, ezt a filmet is korrektül összehozta, kár, hogy nemsokára katapultál az iparból. Jude Law és Rooney Mara fergetegesek, maga a film hűvös, fordulatos, gyönyörű látványvilág és Thomas Newman. wink.gif Bejött, szóval...
Side Effects / Mellékhatások
8,5/10

Jaja, elég elenyésző szerepe van a többiekéhez képest.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. május 11. 09:56 #9451
- törölt felhasználó -    
The Hunger Games
Hát, nem tudom. Többet vártam tőle, mert a csapból is ez folyik, de nézhető volt.
5/10
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2013. május 11. 11:28 #9452
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Things We Lost In The Fire

10/10

Szívszorító film, fantasztikus színészekkel, csodás képekkel. Örök hálám üldözze a készítőit.
I am speechless.
2013. május 11. 12:55 #9453
- törölt felhasználó -    
The Place Beyond The Pines, azaz a második Drive vagy annál is jobb. (és spoilermentes!)
Minden évben előfordul, hogy felszólalok a film kellős közepette, és azt mondom: 'ez életem legfurább filmje'. Most is ez volt, meg nem tudnám mondani, tulajdonképpen mikor fogom elismerni, hogy tetszett és imádtam, kicsit ülepedniük kell a dolgoknak, mert ez nem egy film volt, hanem három. Ezt erőteljesen érezni is lehetett – amikor a néző már összegömbölygeti magának a sztorit, és éppen képben van, kap egy újabb történetet, majd amikor megbarátkozik azzal, hogy az előzőnek vége és elfogadja az újat, jön egy újabb. Cianfrance bemutatta, hogy a Blue Valentine után is képes igényeset alkotni, sőt, jobbat, olyat, ami annyira megérinti a nézőt, hogy csak les maga elé perceken át és ezen agyal napokig.
Ha Gosling nincs, a film nem érne ennyit, és nem a neve, nem a kinézete dobja fel, a jelenléte. Mert ő nem forgatott, egyszerűen csak létezett. Annyira magával ragadó hangulatot nyújtott, és olyan jelenetei voltak, hogy az ember szabályosan hiányolja, ha nincs a képernyőn. És Bradley... igazából – mindenki isteníti, mekkorát alakított – nekem nem igazán nyújtott újat. Sokkal inkább megfogott Eva Mendes, aki, bár úgy nézett ki a film során, mint egy lepukkadt, negyvenéves, ötgyermekes anya, varázslatos volt. Varázslatos.
Kijelenthetem, én még nem láttam ehhez foghatót. Egyes szálakat persze feldolgoztak már a filmszakmában, ez mégis új. Ilyen nincs másik. Hosszú perceken át gondolkodtam, hogyan pontozzam. Nyolcast adtam volna neki, de hát ebből egy kultuszfilm lesz tíz év múlva. Szóval legyen kilenc.
9/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, mse90, arizona, Kazuo
2013. május 11. 18:39 #9454
- törölt felhasználó -    
Macskafogó, de csag félig néztem meg! smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2013. május 11. 18:59 #9455
- törölt felhasználó -    
Az éhezők viadala
Hihetetlen, tudom, de én még csak a tegnapi nap folyamán néztem meg először. Viszont a film lenyűgözött, Jennifer itt is nagyot alakított. A nyáron kiszeretném olvasni könyv változatban is, lehetőleg minél hamarabb. wink.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, TheDanush, Vampiregirl1, Alison Lerman
2013. május 11. 20:31 #9456
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
127 óra

Talán kicsivel jobbra számítottam,de ettől függetlenül jó volt. Na meg a tudat,hogy ez tényleg megtörtént valakivel,minden tisztelem az illetőé. Én erre nem lettem volna képes..

10/7
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, ophely88, Alison Lerman
2013. május 12. 01:00 #9457
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Perfect World

Hát ez a film se mai darab. Kicsit lerágott csont ez a kialakuló apa-fia kapcsolat, és a rosszfiúban megtalálni a jóságot, de akkor is tökéletesen megállja a helyét sok másikkal szemben. Régen VHS-en megvolt, ezért szerettem volna újanézni. Costner első badboy szerepe, ha jól tudom plusz az egyik legjobb alakítása is. "Fenyegetés vs tény" dolog nagyon megmaradt bennem, pedig ezer éve láttam utoljára. Easwood-ot inkább rendezőként dicsérem, hiszen itt Costner volt a nagyágyú. A vége szerintem teljesen korrekt, hiszen Butch épp annyira tökéletes, mint ez a világ.

10/8
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2013. május 12. 07:10 #9458
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
The Oranges - Csípem a családod

Hugh Laurie miatt néztem meg és bevallom csak miatta volt nézhető. Még ha azt mondanám, hogy a story nem is rossz, na de a kivitelezés... Ráadásul tele volt idegesítő karakterekkel. 10/5

Safe Haven - Menedék

Na ez a film tetszett. Könyvben is olvastam, és azon kevés filmek egyike lett, ahol eléggé jól vissza tudták adni a könyv nagyszerűségét. A szereposztás is nagyon jó volt, a csajszit eddig nem láttam semmiben, de szimpatikus volt és jól játszott. Biztosan meg fogom még nézni. 10/9
2013. május 12. 09:15 #9459
- törölt felhasználó -    
Az ördög benned lakozik
Láttam már pár ördögűzős filmet, de ez volt a legfurcsább. Nem az, hogy ijesztő - mert nem volt az -, csak voltak benne érdekes részek, amiket inkább nem részleteznék, mert furán jönne ki. Amúgy nagyon uncsi volt, csak akkor kaptam fel a fejem, mikor december negyedikéről beszéltek, akkor is csak azért, mert akkor van a szülinapom.
4/10

Gyilkos tréfa
Tegnap este meg akartam nézni megint, mert ez a kedvenc horrorfilmem, de zörgést hallottam kintről, plusz mondták, hogy vihar lesz, én meg egyedül voltam itthon és nem akartam megkockáztatni, szóval a felénél abbahagytam. :D
10/10

Hallgass a szívedre
Szégyen, nem szégyen, zokogtam a filmen. Körülbelül huszadszor nézem, de nem tudom megunni. Szerintem ennél szomorúbb film nincs is.
100/10
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. május 12. 09:17 #9460
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Ezeket néztem tegnap:

Kispályás szerelem:

Nem egészen értem miért szólták le ezt a filmet, a maga műfajában szerintem élvezhető. Vannak napok mikor csak ilyen könnyed vígjátékra vágyik az ember. Gerard Butler amúgy is nagy kedvencem,, de a többi színész is ott volt a szeren. smileeee.gif Összességében 10/7,5

Tökéletes hang:

Na ez viszont nekem csalódás volt, vontatott és régen lejárt poénokkal volt tele. Ráadásul egy-két igen ízléstelen jelenet is volt benne. A zenéktől sem ájultam el igazán, ami talán kicsit emelte a színvonalat azok a színészek voltak, persze nem mindegyik. 10/5
2 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Jessy
710 oldal 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!