Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. május 08. 00:35
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Tom Hanks napok.. Alapjáraton 10-est adnék majdnem minden filmjére, szóval nem szeretnék külön osztályozgatni.
Forrest Gump
Szerintem újat nem mondok azzal, hogy ez a kedvenc filmem tőle.
Bámulatos történet!
Philadelphia
Mai szemmel kicsit furcsa volt látni régen mennyire elítélték a másságot és az AIDS-et. Bevallom most láttam először, de tutira mondom, hogy nem utoljára.
Cast Away
Wilson a legtehetségesebb élettelen dolog a filmtörténelemben! A zene miért is nem kapott semmi jelölést?
Saving Private Ryan
Azoknak az embereknek az oldalát erősítem, akiknek nem ez a kedvenc filmje Thankstől. Semmi probléma nincs vele, sőt kötelező háborús film! Tőlem van csak kicsit távolabb a műfaj.
Apollo 13
Űrhajós múvik közül favorit. A mai napig izgulok abba a néhány másodpercbe a végén.
The Green Mile
Ide is kell egy bizonyos életkor, hogy végre megértsd tényleg milyen undorító világban élünk.
Egy kis vígjáték a végére.
The Money Pit
Tom kádas nevetése mindenen túltesz!
Forrest Gump
Szerintem újat nem mondok azzal, hogy ez a kedvenc filmem tőle.
Bámulatos történet!
Philadelphia
Mai szemmel kicsit furcsa volt látni régen mennyire elítélték a másságot és az AIDS-et. Bevallom most láttam először, de tutira mondom, hogy nem utoljára.
Cast Away
Wilson a legtehetségesebb élettelen dolog a filmtörténelemben! A zene miért is nem kapott semmi jelölést?
Saving Private Ryan
Azoknak az embereknek az oldalát erősítem, akiknek nem ez a kedvenc filmje Thankstől. Semmi probléma nincs vele, sőt kötelező háborús film! Tőlem van csak kicsit távolabb a műfaj.
Apollo 13
Űrhajós múvik közül favorit. A mai napig izgulok abba a néhány másodpercbe a végén.
The Green Mile
Ide is kell egy bizonyos életkor, hogy végre megértsd tényleg milyen undorító világban élünk.
Egy kis vígjáték a végére.
The Money Pit
Tom kádas nevetése mindenen túltesz!
9 felhasználónak tetszik:
tya04,
Guitarist,
Kiim,
mse90,
patrícia4,
Alison Lerman,
Destiny015,
ophely88,
Fanni00
2013. május 08. 20:27
Az ördög Pradát visel
Évek óta meg akartam nézni, tudtam, hogy tetszeni fog, mégis féltem tőle, és halogattam. Pedig tök jó. Tényleg, ezzel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni. Általában tetszenek a magazinoknál játszódó filmek, mert bele tudom élni magam, és kicsit olyan, mintha én is ott lennék. Na, szeretem a karrierizmust. Nem is tudom, miért tetszett igazából, olyan semmilyen története van, inkább a hangulata fogott meg.
9/10
Évek óta meg akartam nézni, tudtam, hogy tetszeni fog, mégis féltem tőle, és halogattam. Pedig tök jó. Tényleg, ezzel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni. Általában tetszenek a magazinoknál játszódó filmek, mert bele tudom élni magam, és kicsit olyan, mintha én is ott lennék. Na, szeretem a karrierizmust. Nem is tudom, miért tetszett igazából, olyan semmilyen története van, inkább a hangulata fogott meg.
9/10
9 felhasználónak tetszik:
duracell,
Kiim,
Kazuo,
Alison Lerman,
Adrianna,
BunnyGirl,
chelseagirl18,
SmileyZ,
Jessy
2013. május 08. 20:38
Lolita (1997)
Szóval!Az életemben eddig látott filmek közül ez volt számomra az egyik legelgondolkodtatóbb és legmegrázóbb alkotás.Nem tudom, hogy az 1962-es változat milyen, de ez szinte tökéletes volt.Most már tényleg elmondhatom, hogy Jeremy Irons a ma élő színészek egyik legjobbja.Tökéletesen ábrázolta Humbert ''beteg'' alakját.Ezen kívül pedig Dominique Swaint is egy hatalmas dicséret illet.17 évesen eljátszani egy ilyen szerepet, nem semmi!Végül pedig: Morricone ismét frenetikus zenét alkotott.
Azt hiszem, hogy a közeljövőben sort kerítek Nabokov könyvének elolvasására is.
10/10
Szóval!Az életemben eddig látott filmek közül ez volt számomra az egyik legelgondolkodtatóbb és legmegrázóbb alkotás.Nem tudom, hogy az 1962-es változat milyen, de ez szinte tökéletes volt.Most már tényleg elmondhatom, hogy Jeremy Irons a ma élő színészek egyik legjobbja.Tökéletesen ábrázolta Humbert ''beteg'' alakját.Ezen kívül pedig Dominique Swaint is egy hatalmas dicséret illet.17 évesen eljátszani egy ilyen szerepet, nem semmi!Végül pedig: Morricone ismét frenetikus zenét alkotott.
Azt hiszem, hogy a közeljövőben sort kerítek Nabokov könyvének elolvasására is.
10/10
2013. május 08. 22:29
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
La ley del deseo / A vágy törvénye
Tüzes, korai Almodóvar és egy bravúros Carmen Maura.
7/10
The Emperor's Club / A császárok klubja
Egy sablonos, egyszernézhető valamicsodának tűnt eleinte, azonban a játékidő végére igazán kellemes meglepetéssé forrt fel.
7/10
The Impossible / A lehetetlen
Egy-két jelenet súrolta nálam a giccshatárt, azonban mégis egy igen jó kis filmről van szó. Tom Holland elképesztő, egy pillanaton meg is eredtek a könnyeim, Naomi Watts pedig megérdemelte azt a jelölést az Oscaron.
8/10
Tüzes, korai Almodóvar és egy bravúros Carmen Maura.
7/10
The Emperor's Club / A császárok klubja
Egy sablonos, egyszernézhető valamicsodának tűnt eleinte, azonban a játékidő végére igazán kellemes meglepetéssé forrt fel.
7/10
Egy-két jelenet súrolta nálam a giccshatárt, azonban mégis egy igen jó kis filmről van szó. Tom Holland elképesztő, egy pillanaton meg is eredtek a könnyeim, Naomi Watts pedig megérdemelte azt a jelölést az Oscaron.
8/10
2013. május 08. 23:44
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Lord of War
Woowww. Cage itt még mindig tudott valamit! Több ilyet neki az istenit' már!!! Jared Leto szokásosan király. Kicsit nekem Blow beütésű..csak itt fegyver a biznisz. Ettől függetlenül remek kis film lett.
10/8
Hugo Pool
Hát ez egy borzalom. A filmen sajnos nem segített Robert Downey Jr, Sean Penn, és a Patrick Dempsey se..
Nem pontszámozok, mert még csak végig sem bírtam nézni.
Woowww. Cage itt még mindig tudott valamit! Több ilyet neki az istenit' már!!! Jared Leto szokásosan király. Kicsit nekem Blow beütésű..csak itt fegyver a biznisz. Ettől függetlenül remek kis film lett.
10/8
Hugo Pool
Hát ez egy borzalom. A filmen sajnos nem segített Robert Downey Jr, Sean Penn, és a Patrick Dempsey se..
Nem pontszámozok, mert még csak végig sem bírtam nézni.
2013. május 09. 01:54
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (tya04 @ 2013.05.08. 22:29)
8/10
De örülök, hogy Te is így gondolod.
A giccshatárról pedig: nem tudom, melyik jelenetre gondolsz pontosan, de nekem a vége verte ki a biztosítékot, amikor a szereplők sorozatosan elkerülték egymást. Az nálam egy fél pontot levont az értékéből.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2013. május 09. 09:53
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
The Wolfman
NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
Mindennel száz százalékosan elégedett vagyok.
10/10
NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
Mindennel száz százalékosan elégedett vagyok.
10/10
2013. május 09. 15:04
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2013.05.09. 01:54)
De örülök, hogy Te is így gondolod.
Ha a kis színes bőrű csajszi jelölést kapott, ráadásul főszereplő kategóriában az Oscaron, akkor Tom is legalább ugyanennyire megérdemelte volna. Nálam ő vitte a pálmát.
A giccshatárról pedig: nem tudom, melyik jelenetre gondolsz pontosan, de nekem a vége verte ki a biztosítékot, amikor a szereplők sorozatosan elkerülték egymást. Az nálam egy fél pontot levont az értékéből.
A 'kis színes bőrű csajszi' szerintem erősen túlértékelt volt, Tom Holland ezerszer jobban megérdemelt volna egy jelölést a mellékszereplő kategóriában. Néha érezhető volt a hatásvadászat (mondjuk én arra hiperérzékeny vagyok), pl a vége engem is zavart picit, de szerencsére annyira őszintének hat mégis a film, hogy megbocsátható.
The House Bunny / A házinyuszi
Why?
2/10
Alison Lerman
2013. május 09. 15:11
Johnny English Reborn
10/10
Már sokadszorra, de nem tudom megunni. Szerintem jobb lett, mint az első rész, klassz történet, és hatalmas poénok. Rowan Atkinson meg szerintem még mindig az egyik legtehetségesebb színész a világon, úgyhogy vele aztán igazán csak jó lehet egy film. Ha még nem látta valaki, mindenképpen nézze meg, nagyon ajánlom.
10/10
Már sokadszorra, de nem tudom megunni. Szerintem jobb lett, mint az első rész, klassz történet, és hatalmas poénok. Rowan Atkinson meg szerintem még mindig az egyik legtehetségesebb színész a világon, úgyhogy vele aztán igazán csak jó lehet egy film. Ha még nem látta valaki, mindenképpen nézze meg, nagyon ajánlom.
2013. május 09. 16:58
Igazából szerelem (2003)
10/8
a nővéremnek is meg kellett mutatni
10/8
a nővéremnek is meg kellett mutatni
2013. május 09. 18:44
Harry Potter és a tűz serlege
Csak az első hármat láttam eddig, de annyira érdekel ez a Lily-Piton szál, hogy nagyon.
Sokkal unalmasabb viszont, mint az eddigiek, meg ez a sok új karakter.. a főszereplők alig kapnak egy-egy falatnyi jelenetet.
6.5/10
Csak az első hármat láttam eddig, de annyira érdekel ez a Lily-Piton szál, hogy nagyon.
Sokkal unalmasabb viszont, mint az eddigiek, meg ez a sok új karakter.. a főszereplők alig kapnak egy-egy falatnyi jelenetet.
6.5/10
Sally Sparrow
2013. május 09. 22:55
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Side Effects / Mellékhatások
Nem mindig rántanak be az ilyen filmek. Ennek már az első 10 percben sikerült... A thrillerek kedvelőinek ez a film igazi csemege. Rooney hatalmasat alakít benne.
10/9
Nem mindig rántanak be az ilyen filmek. Ennek már az első 10 percben sikerült... A thrillerek kedvelőinek ez a film igazi csemege. Rooney hatalmasat alakít benne.
10/9
2013. május 09. 23:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.05.09. 22:55)
Side Effects / Mellékhatások
10/9
10/9
Engem Tatum tart vissza.
2013. május 10. 09:40
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
LOL
imádom
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.