Feketék fehéren / White Chicks
Egyszerűen imádom ezt a filmet. A legjobb vígjáték, amit valaha is láttam! : D
10/10 !
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. május 12. 09:21
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
2013. május 12. 10:16
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
The Lords of Salem (2012)
Ez meg mi a franc volt?
Rob Zombie ekkora hadnemondjamkihogymit rendezett?
Jesus Christ...
Na a lényeg, hogy semmi, de SEMMI nem történik benne. 95 percbe nem tudtak semmit se beletenni! Dög unalom, össze-visszaság volt ez az egész...az utolsó 20 perce meg...baromság. Semmi végkifejlet, semmi érdekes dolog, semmi értelme nincs. Nem történik semmi...basszus, minek kellett megnéznem?
Horrorfanok messze kerüljék el.
10/0
Ez meg mi a franc volt?
Na a lényeg, hogy semmi, de SEMMI nem történik benne. 95 percbe nem tudtak semmit se beletenni! Dög unalom, össze-visszaság volt ez az egész...az utolsó 20 perce meg...baromság. Semmi végkifejlet, semmi érdekes dolog, semmi értelme nincs. Nem történik semmi...basszus, minek kellett megnéznem?
10/0
2013. május 12. 11:46
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Bajos csajok
Tudtam,hogy ez a film segít majd nekem
Amikor először láttam nem nagyon jött be,mert még kicsi voltam és a csúnya beszéd se tetszett (pedig nincs is benne annyi) de azóta rengetegszer láttam és imádom
A kedvenc karakterem Regina George
Viszont rájöttem,hogy Lindsay Lohan karakterére kezdtem hasonlítani de nagyon
Na nem pont abban amiket csinált,de tudom milyen elmenni egy vadiúj helyre aztán teljesen kifordulni magunkból
Csak azt nem tudom,hogyha valaki ilyen nagy változáson ment keresztül az hogy tud újra pont ugyanolyan lenni mint előtte
Szerintem ez nem lehetséges
Na mindegy ez csak film
Bár sok jobb film van,de én szeretem és hát Amanda Seyfried-et is itt ismertem meg
10/9
Tudtam,hogy ez a film segít majd nekem
Bár sok jobb film van,de én szeretem és hát Amanda Seyfried-et is itt ismertem meg
10/9
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
csillaglány,
Vampiregirl1,
heyitsblaze,
duracell,
BunnyGirl,
patrícia4,
Misao
2013. május 12. 12:14
|
|
arizonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 193 Csatolások: 1 Azonosító: 186354 offline
|
Side Effects
Egy jó vasárnapot így kell elkezdeni! Hát sikerült megtévesztenie, máshogy képzeltem el. Persze ez dicséretes, manapság kevés film tud meglepni ennyire. Rooney előtt le a kalappal. Egyre csak nő a szememben. Jude Law-ról meg ne is beszélve. Hogy én mennyire imádom az ilyen stílusú filmeket..
10/8 (De még látni kell az biztos!!)
SPOILER
Channing engem is zavart a stáblistán, de mivel megnyugtattatok, hogy ő nem a legfontosabb karakterek között van, így belevágtam, és tényleg még hamarabb távozott, mint azt gondoltam volna.
Egy jó vasárnapot így kell elkezdeni! Hát sikerült megtévesztenie, máshogy képzeltem el. Persze ez dicséretes, manapság kevés film tud meglepni ennyire. Rooney előtt le a kalappal. Egyre csak nő a szememben. Jude Law-ról meg ne is beszélve. Hogy én mennyire imádom az ilyen stílusú filmeket..
10/8 (De még látni kell az biztos!!)
SPOILER
Channing engem is zavart a stáblistán, de mivel megnyugtattatok, hogy ő nem a legfontosabb karakterek között van, így belevágtam, és tényleg még hamarabb távozott, mint azt gondoltam volna.
2013. május 12. 12:17
Idézet (SmileyZ @ 2013.05.12. 11:46)
Bajos csajok
10/9
10/9
Szerintem az egyik legjobb csajos film, még annak is tetszene, aki nem szereti az ilyeneket.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ,
Adrianna,
duracell,
csillaglány,
BunnyGirl,
patrícia4,
Misao
2013. május 12. 13:00
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Horrorra Akadva 5
10/6
Lehet rajta röhögni, de én többet vártam.
10/6
Lehet rajta röhögni, de én többet vártam.
2013. május 12. 13:09
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Jennifer's Body / Ördög bújt beléd
2/10
The Place Beyond The Pines
Imádom Derek Cianfrance stílusát, a top 10 filmjeim között a Blue Valentine című alkotása előkelő helyet foglal el, így hihetetlenül vártam ezt a filmet is. Meglepő, hogy Gosling karaktere utólag nézve milyen kis benyomást tett, mondjuk egy olyan brutálisan jó Bradley Cooper mellett nehéz is lett volna rendesen kitűnni. Remek történet(vezetés), remek atmoszféra, alakítások, de a Blue Valentine közelébe nem ér nálam.
8,5/10
2/10
The Place Beyond The Pines
Imádom Derek Cianfrance stílusát, a top 10 filmjeim között a Blue Valentine című alkotása előkelő helyet foglal el, így hihetetlenül vártam ezt a filmet is. Meglepő, hogy Gosling karaktere utólag nézve milyen kis benyomást tett, mondjuk egy olyan brutálisan jó Bradley Cooper mellett nehéz is lett volna rendesen kitűnni. Remek történet(vezetés), remek atmoszféra, alakítások, de a Blue Valentine közelébe nem ér nálam.
8,5/10
2013. május 12. 13:26
The Hunger Games / Az Éhezők Viadala (2012)
Emlékszem, még volt az a korszak, amikor mindenki erről a filmről beszélt, állandóan a THG-s animációk köszöntöttek vissza rám más-más profilokról, a státuszokban Katniss és Peeta neve szerepelt meg a többi. Én akkor még nem láttam a filmet, de mivel kb. mindenki erről beszélt el is ment tőle a kedvem, így egész egyszerűen elkönyveltem egy sz#r filmnek. Egészen a mai napig. Reggel úgy ébredtem fel, hogy taknyom-nyálam összefolyt, nem kaptam levegőt, és amúgy is belázasodtam, így hát kerestem a neten filmeket, és végül erre esett a választásom, mivel a Pitch Perfect-et már egymilliószor láttam, máshoz meg nem volt kedvem, és amúgy is: érdekelt, hogy mi lehet ebben a filmben annyira különleges. Oké, tehát. Vélemény? Imádtam. A történet már rögtön az elején megfogott, tetszett Jennifer és Liam alakítása, a többi szereplő is nagyon szimpatikus volt, és hát úristen, nem is találok szavakat. Tökéletes volt.
10/10
Emlékszem, még volt az a korszak, amikor mindenki erről a filmről beszélt, állandóan a THG-s animációk köszöntöttek vissza rám más-más profilokról, a státuszokban Katniss és Peeta neve szerepelt meg a többi. Én akkor még nem láttam a filmet, de mivel kb. mindenki erről beszélt el is ment tőle a kedvem, így egész egyszerűen elkönyveltem egy sz#r filmnek. Egészen a mai napig. Reggel úgy ébredtem fel, hogy taknyom-nyálam összefolyt, nem kaptam levegőt, és amúgy is belázasodtam, így hát kerestem a neten filmeket, és végül erre esett a választásom, mivel a Pitch Perfect-et már egymilliószor láttam, máshoz meg nem volt kedvem, és amúgy is: érdekelt, hogy mi lehet ebben a filmben annyira különleges. Oké, tehát. Vélemény? Imádtam. A történet már rögtön az elején megfogott, tetszett Jennifer és Liam alakítása, a többi szereplő is nagyon szimpatikus volt, és hát úristen, nem is találok szavakat. Tökéletes volt.
10/10
2013. május 12. 13:40
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.05.12. 09:17)
Tökéletes hang:
Na ez viszont nekem csalódás volt, vontatott és régen lejárt poénokkal volt tele. Ráadásul egy-két igen ízléstelen jelenet is volt benne. A zenéktől sem ájultam el igazán, ami talán kicsit emelte a színvonalat azok a színészek voltak, persze nem mindegyik. 10/5
Végre valaki véleménye egyezik az enyémmel erről a filmről. Szinte csak jót olvastam róla,de kérdem én,mért is jó?! Kétség kívül egynek elment,de nagyon messze van a kiemelkedőtől. A hasonló típusú és kategóriájú filmektől egy cseppet sem tűnik ki,erőltetett az egész. És mégis mennyi mindenkinek bejön. Na de értem én,ízlések és pofonok..
2013. május 12. 19:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Feledés - Oblivion (2013)
Totálisan be voltam izgulva erre a filmre, úgyhogy párom megszánt engem, és mivel szereti ő is a hasonló kaliberű filmeket, így igent mondott, hogy megnézzük. A cast egész korrekt volt, Olga fantasztikus színésznő és magához mérten gyönyörű is. Tom Cruise pedig korrekt színész a mai kis "színésznek" nevezett gyöngyszemek mellett. Tetszett az alakítása, pedig a hátamon feláll a szőr a pasastól, hogy őszinte legyek. A sztori meg hát... mondjuk hasonlóra számítottam, de voltak jócskán mellényúlások, a paradoxon dolgokról nem is beszélve. Kellemes moziélmény volt, lekötött, tetszett, de különösebb mondanivalója nem volt, amit azért hiányoltam. Kissé sablonos és kiszámítható volt (legalábbis számomra), mégis az egészet ráhúzták szinte minden idők egyik legjobb sci-fi játékára, a Mass Effect trilógiára, amelynek fílingje már magában a trailer nézése közben is fellelhető volt. A sztori félig-meddig lopott volt néhány elemmel együtt, a szereplők kidolgozatlanok voltak, sokszor nem tudtam, hogy melyik mit érez. A filmzene fantasztikus volt és a CGI látvány is klappolt.
10/6 - Nem volt rossz, csak hiányzott belőle valami, ami még jobban elfeledhetetlenné teszi a történetet. Szerintem kissé elkapkodták, és ebből ki lehetett volna hozni ezerszer jobbat is. Ettől eltekintve többször meg szeretném még nézni, szóval várom a DVD-t.
Totálisan be voltam izgulva erre a filmre, úgyhogy párom megszánt engem, és mivel szereti ő is a hasonló kaliberű filmeket, így igent mondott, hogy megnézzük. A cast egész korrekt volt, Olga fantasztikus színésznő és magához mérten gyönyörű is. Tom Cruise pedig korrekt színész a mai kis "színésznek" nevezett gyöngyszemek mellett. Tetszett az alakítása, pedig a hátamon feláll a szőr a pasastól, hogy őszinte legyek. A sztori meg hát... mondjuk hasonlóra számítottam, de voltak jócskán mellényúlások, a paradoxon dolgokról nem is beszélve. Kellemes moziélmény volt, lekötött, tetszett, de különösebb mondanivalója nem volt, amit azért hiányoltam. Kissé sablonos és kiszámítható volt (legalábbis számomra), mégis az egészet ráhúzták szinte minden idők egyik legjobb sci-fi játékára, a Mass Effect trilógiára, amelynek fílingje már magában a trailer nézése közben is fellelhető volt. A sztori félig-meddig lopott volt néhány elemmel együtt, a szereplők kidolgozatlanok voltak, sokszor nem tudtam, hogy melyik mit érez. A filmzene fantasztikus volt és a CGI látvány is klappolt.
10/6 - Nem volt rossz, csak hiányzott belőle valami, ami még jobban elfeledhetetlenné teszi a történetet. Szerintem kissé elkapkodták, és ebből ki lehetett volna hozni ezerszer jobbat is. Ettől eltekintve többször meg szeretném még nézni, szóval várom a DVD-t.
2013. május 13. 13:58
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Project X - A buli elszabadul
10/7
10/7
2013. május 14. 00:59
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Tamás2.0
2013. május 14. 11:56
|
|
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline
|
Apád Anyád ide jöjjön,az nagyon jó film nekem be jön
2013. május 14. 18:06
Lars and the Real Girl (Plasztikszerelem)
Nem az, hogy nem látom az értelmét, vagy nem fogott meg. Egyszerűen csak nem tetszett.
5/10
Nem az, hogy nem látom az értelmét, vagy nem fogott meg. Egyszerűen csak nem tetszett.
5/10
2013. május 15. 09:57
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
|
Les Misérables/ A Nyomorultak
10/8
Jó kis film volt. Mondjuk engem kicsit idegesített,hogy öt percekét énekelnek benne. Végül is ilyen egy Musical.
10/8
Jó kis film volt. Mondjuk engem kicsit idegesített,hogy öt percekét énekelnek benne. Végül is ilyen egy Musical.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.