|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Harry Potter, és a Félvér Herceg
Igazából nem volt rossz film, élveztem is eléggé, de valahogy többre számítottam. Tudom, jól, hogy nem most jött ki, de én csak most szántam rá magam, hogy megnézem, és nem volt rossz, de azért jobbra számítottam. Daniel, Rupert és Emma most sem okozott csalódást, egyszerűen szuperül játszottak, de nekem maga a történet nem tetszett. Igazából, ha belegondolok, a ’Félvér Herceg’-en és a ’Halál ereklyéi’-n kívül semelyik ezek előtti két, vagy több rész nem kapcsolódik úgy egymáshoz, mint ez az utolsó kettő. Ebben a filmben láttam a régiekből is egy-két „emléket” ilyen Tom Denem naplója, az órás pók, satöbbi. Úgyhogy, megérte megnézni, mert nem volt rossz film, csak valami jobb sztorit kitalálhattak volna a végére.
8/10.
Állj, vagy lő a mamám! / Stop, or my mom will shot!
Óriási film, több alkalommal s láttam már, de soha nem tudom megunni. Olyan jóízűeket lehet nevetni egy-egy poénon, vagy jeleneten. Minden tiszteletem Stallone-é, imádtam, és a mai napig imádom is ahogy játszik. Minden egyes alkalommal élvezet megnézni ezt a filmet. Volt valami sütnivalója, annak, aki összehozta ezt, mert nem semmi lett belőle. A film kombinálja a vígjátékokat és az akciófilmeket, de romantikus szálak is megfigyelhetők benne, ezért nem is tudok rá panaszkodni. Minden jelenetét imádom, soha nem fogom tudni megunni. Nálam megérdemli a maximális 10 pontot, remélem, nagyon sokszor látom még.
10/10.
A rendíthetetlen
Vessenek meg a film rajongói, de annak ellenére, hogy nem volt rossz film, és tényleg óriási jelentek voltak benne, amiktől tátva maradt a szám, de nekem sok volt a „véres” jelenet. Én semelyik filmnél nem vagyok oda az olyan részekért, ahol egy fél Magyarországnyi embert kaszabolnak le, annak ellenére, hogy tudom, hogy ez is a film része, és nélkülözhetetlen hozzá. Nem véletlen kapott 8 Oscar-t a film, teljesen megérdemelte, mert szuper volt, nekem az egyetlen bajom, a néha eléggé durva „lekaszabolok mindenkit” jelentek voltak, ennek ellenére nagyon is élveztem.
8/10.
Apa csak egy van
Kiskorom óta ismerem ezt a filmet, és az óta imádom. El sem tudom mondani, hogy húsvéton, karácsonyon és szilveszteren keresztül néztem végig ezt a filmet, és soha nem tudtam megunni. Már szinte tudom, hogy ki mit mond, de ugyanúgy élvezem minden alkalommal, mintha most látnám először. Imádom a benne elhangzó poénokat, beszólásokat, a jeleneteket, amik után a földön fetrengek a röhögéstől. Szóval mindent, úgy, ahogy van az egész film.
10/10.
3 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
patrícia4,
Blaze