Vadállatok
Ezzel a filmmel vagyok a legnagyobb bajban,mert egyrészt tetszett,a színészek játéka jó volt,bejött a sztori is habár eléggé furcsa volt 1-2 dolog,de mégsem tudom azt mondani,hogy jaj de jó

Túl durva és erőszakos volt a számomra

Főleg
Lado miatt akit a legjobban utáltam
Blake Lively bár egyik kedvenc színésznőm,nem mondhatni őstehetségnek.Amit kellett eljátszott,de semmi extra.Valahogy
John Travolta sem volt most valami kiemelkedő

Vagy csak túlságosan elvoltam foglalva azzal,hogy azon szörnyülködöm mennyire megöregedett

A két fiút viszont nagyon bírtam

Bent is,de Chon-t még jobban
Taylor Kitsch jó pasi

Mellékesen az a 2 és fél óra egy icipicit azért hosszú volt,még ha nem is volt unalmas a film
10/5
A pap - Háború a vámpírok ellen
Különösebb gondom nem volt vele,a képi világa tetszett,na meg
Cam Gigandet miatt már megérte megnézni,azért elájulva mégsem vagyok
Lily Collins miatt néztem meg a filmet,mondjuk annyira túlságosan sokat nem szerepel benne

Horrornak semmiképpen sem mondanám,egy deka ijesztő rész nem volt benne
10/4
Tökéletes hang
A tökéletes filmtől tökéletesen messze áll

Vagy 5000-szer lerángott csont az egész,túl sok eredetiség nincs a történetben..
Anna Kendrick karaktere kissé idegesítő.Olyan mint amilyet a Várandósokban játszott.Azonban nagyon jó hangja van,az egyik legjobb a filmben

Viccesnek sem mondanám ezt az alkotást konkrétan kétszer nevettem el magam,mindkét esetben
Rebel Wilson miatt

Bár még mindig nem bírom a csajt annyira,de ebben a filmben ő volt az egyik aki miatt végig lehetett nézni az egészet

A film néhol kissé undorító is volt nemcsak gyerekes és nevetséges,valahol mégis tetszett,és ennek 2 oka volt:
1.
Brittany Snow egy régi kedvencem,őt imádtam ebben is
2. A zenék miatt.Nagyon jó zenéket választottak
Annak azért örülök,hogy 1-2 énekes és banda zenéjét nem énekelték,akkor biztos falnak mentem volna
Freddie Stroma rövid megjelenését is értékelem ám
10/7