Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 21. 12:07 #9061
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amiket már láttam:

Megint 17 heart.gif - De csak 10.000 * láttam eddig rohog.gif
The Entitled - még mindig nagyon jó laugh.gif
Az emlékmás

Amiket még nem láttam:

Csapda

Dwayne Johnson heart.gif miatt már érdemes volt megnézni.Nem azt mondom,hogy nem láttam már jobb filmet,vagy épp izgalmasabbat de számomra egyedül a hang és a kép minőségével voltak gondok.Habár arra meg nem panaszkodhatok,mert még most megy a moziban szóval a DVD minőségre még nagyon sokat kell majd várni rohog.gif

10/8

Az Argo-akció

Ehhez a filmhez úgy álltam hozzá,hogy úgyse fog tetszeni.Nem tudom miért nem de ez az érzés azóta bennem volt,hogy először láttam az előzetesét blush.gif Aztán megnéztem és...IMÁDOM heart.gif Volt benne valami ami végig lekötötte a figyelmem,nem éreztem unalmasnak,és tuti,hogy még jó párszor megnézem majd.Ben Affleck valamiért mindig semleges volt számomra (habár azt mindig elismertem,hogy jó pasi) de most,hogy ezt megnéztem,szerintem pár filmjét bevállalok majd még blush.gif Az "Argo, ergo kapják be!" szöveg nagyon tetszett rohog.gif

10/9

Vörös hajnal

Bár két kedvencem is volt benne ( Josh Hutcherson heart.gif Chris Hemsworth heart.gif ) mégsem volt valami kiemelkedő alkotás blush.gif Egyszer jó volt megnézni,talán még anyának is megmutatom,de semmi extra blush.gif Toni karaktere tetszett a legjobban,viszont Matt nagyon unszimpatikus volt blush.gif Nem is a karakter hanem aki játszotta blush.gif A hangja főleg,de az egész gyerek olyan furcsa blush.gif
Sajnálom,hogy Chris meghal a végén sad.gif

10/6.5

Képtelen kampány

Ez mi a szent sz*r volt??? 110.gif Végig néztem de csak azért,hogy joggal szidhassam rohog.gif Will Ferrell számomra egyáltalán nem szimpatikus,egyedül a Diszkópatkányokban viselem el,de ott sem túlzottan kedvelem.Annyira érdekes egy pasi think.gif Zach Galifianakis-t bírtam,bár azon gondolkoztam,hogy vagy ilyen idióta az életben is,vagy annyira pocsék színész,hogy mást nem is bír eljátszani blush.gif Eddig csak ilyen karaktereket játszott,ilyen nyomikat,saját magát skatulyázza be ezzel,de hát ez az ő baja pardon.gif
Az egyik gyerek amelyik az ő fiát alakította a filmben pont úgy nézett ki mintha Rebel Wilson lenne az anyja.Ő érte meg nem éppen rajongok,így mikor a gyereket megláttam is majdnem a falnak rohantam omg.gif
Elolvastam pár véleményt a filmről és szinte mindenki csak jókat írt róla..Velem van talán a baj? blink.gif
Számomra:

10/1
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Kazuo, Alison Lerman, Évike12, Hustler, Kyra99, pink_bunny
2013. március 21. 14:52 #9062
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2013.03.21. 12:07)
Az "Argo, ergo kapják be!" szöveg nagyon tetszett  rohog.gif 
10/9

Ú, nagyon kíváncsi voltam, a magyar fordítók milyen szutykot találnak ki ide, mert csak angolul láttam eddig, de nagyon jó!! Argo, ergo kapják be rohog.gif rohog.gif

Doktor Szöszi
Tudom, nagyon gagyi, csajos moslék, de szeretem, mert ha besokallok, ezzel vonulok el a világ hülyeségeitől. Vannak részek, amiket áttekerek mondjuk, mert nagyon bénák, de ez amolyan minden nőnek látnia kell-alkotás. Luke Wilsonba meg itt zúgtam bele tinikoromban.
6/10
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, SmileyZ, Hustler, pink_bunny
2013. március 21. 15:00 #9063
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Pokolba taszítva
Az alapsztori érdekes volt és jó, bár én beraktam volna főszereplőnek azt az öregnőt, nagyon jól játszott. cool.gif Viszont az a csaj...egy hisztis p*csa volt, eléggé bénán játszott, nem volt valami hiteles alakítás. A film alapjába véve eléggé izgalmas volt, viszont tele volt kiszámítható részekkel, komolyan, még azt is ki lehetett találni, hogy mi lesz a végén. Próbálkoztak ijesztgetős részeket belerakni, de valahogy ezekre is lehetett számítani. Nekem az egyszer nézhető kategóriában van.
10/7
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. március 21. 16:25 #9064
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Sissi (1955)
Sissi - Az ifjú császárné (1956)
Sissi - Sorsdöntő évek (1957)
http://24.media.tumblr.com/942319766a0ad6e5338ff405f0c3c42c/tumblr_mjnv82XGmR1rfevv0o1_500.jpg
Nagymamám kedvenc filmjei, meg akartam nézni őket. smileeee.gif Igazából meglepődtem mennyi humoros elem van benne (Miksa elég nagy arc:D), és bár nem teljesen így voltak a dolgok a valóságban, de nekem tetszett. A ruhák és Romy Schneider is gyönyörűek benne.

Összes 8/10
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman, mse90, duracell, Kyra99, silenc
2013. március 21. 16:35 #9065
- törölt felhasználó -    
Felhőatlasz
Elég érdekes film volt, ami összességében elnyerte a tetszésemet.A közel 3 órás játékidő rendesen megdolgoztatja az agyat.Ebben az alkotásban nem rágják az ember szájába az összefüggéseket.Itt mindenkinek magának kell rájönnie a dolgok értelmére.Azért legalább Oscar-jelölést kaphatott volna.Aki könnyed filmre vágyik, annak nem ajánlanám.
9/10

Elfújta a szél
Megszámolni sem tudom, hogy hányszor láttam már ezt a filmet.Érdekes történet, tehetséges színészek(Mammy egy hihetetlen karakter), szóval: csodálatos klasszikus alkotás.
10/10
7 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, Alison Lerman, Fanni00, mse90, Kazuo, pink_bunny
2013. március 21. 16:51 #9066
- törölt felhasználó -    
Pitch Perfect - Tökéletes Hang
Nem tudom, hogy van-e már szinkronos, én angolul láttam. Szerintem jó film, a Fat Amy tetszett benne a legjobban. A zenék, amiket feldolgoztak, azok mind felkapott számok, szóval még hallgatható is, bár én nem szeretem a felkapott zenéket, de ettől függetlenül tetszett. Jó lett volna, ha Hayley Airplanes-ét is feldolgozzák, de ez elmaradt. sad.gif Van benne egy csomó vicces jelenet. Ez volt a kedvenc éneklős részem.
7/10
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. március 21. 17:38 #9067
- törölt felhasználó -    
Hülyék paradicsoma
Tényleg sosem láttam még, de nem is ajánlanám senkinek. Az elején még fel-felhorkantottam egy-egy jelenet alatt, de inkább pipogya, mint vicces, és nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek, mert annyira feldühített, amit láttam. (történet röviden: egy baki folytán az egyéves hibernáció 500 évre nyúlik, két alany 2505-ben ébred fel, ahol mindenki sík hülye, mert a társadalom marhára elbutult, de azt a világot ti nem akarjátok látni..)

Igazából mondanám, hogy tanulságos, paródiafilm, mégis sok igazságot látok benne, simán el tudnám képzelni, hogy valami hasonlóvá válik a világunk, mert lehet, hogy vannak, akik változtatni akarnak, de baromi sok az idióta, ők a húzóágazat, mondjuk, még az idióták is az idióták miatt panaszkodnak, mert nem jönnek rá, hogy önmaguk az idióták (ergó, most lehetek én is idióta), és ez az idiotizmus engem kiakasztott. Lehet, hogy generációról generációra fejlődik az intellektualitás és az intelligencia, de a társadalom ezzel arányosan rohamosan butul, szóval nem akarok örökké élni, meg ilyenek, hogy lássam, milyen fost kovácsolnak a jövő gyermekei a világunkból.
4.5/10
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, duracell
2013. március 21. 23:32 #9068
- törölt felhasználó -    
Doktor Szöszi 2.
Oké, ez egy rakás száradt tevekaka. Áttekertem az egészet, jobbra emlékeztem. mad.gif
Reese gyönyörű, Luke nyami, de vécépapírnak is silány.
3/10
2013. március 22. 12:20 #9069
- törölt felhasználó -    
JFK - A nyitott dosszié

A legszomorúbb film amit valaha láttam.

2013. március 22. 14:24 #9070
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (dijansalihu @ 2013.03.21. 16:51)
Pitch Perfect - Tökéletes Hang
Nem tudom, hogy van-e már szinkronos, én angolul láttam. Szerintem jó film, a Fat Amy tetszett benne a legjobban. A zenék, amiket feldolgoztak, azok mind felkapott számok, szóval még hallgatható is, bár én nem szeretem a felkapott zenéket, de ettől függetlenül tetszett. Jó lett volna, ha Hayley Airplanes-ét is feldolgozzák, de ez elmaradt. sad.gif Van benne egy csomó vicces jelenet. Ez volt a kedvenc éneklős részem.
7/10

Még nincs szinkronnal mert csak most lesz a mozikba. Nekem is ez, nagyon szép hanagjuk van. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: dijansalihu
2013. március 22. 18:15 #9071
- törölt felhasználó -    
Kiscsávó
Itt-ott megmosolyogtatott, de ennek ellenére nem nevezném valami nagy durranásnak.
6,5/10

A némafilmes
Ez a film valami elképesztő!Kockázatos volt némafilmet készíteni a 21. században, de Michel Hazanavicius-nak sikerült(nem is akárhogyan).Dujardin és Bejo csodálatosan alakítanak, a zene pedig fenomenális.Természetesen nem szabad kihagyni a film legaranyosabb ''színészét'' sem: Uggie kutyust, hisz ő is hozzájárult a sikerhez.Nem tudom, hogy miért csak most kerítettem erre a filmre időt.Azt hiszem, hogy új alkotást köszönthetek a kedvenceim között.Többször nézős kategória.Zseniális! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
10/10
2013. március 22. 19:46 #9072
- törölt felhasználó -    
A Beastly-t és az Ottalvós bulit láttam utoljára... Mind a kettő tetszett, igaz, hogy a Beastly-t csak felirattal láttam és akadozott, de nagyon tetszett, ahogy feldolgozták a Szépség és a Szörnyeteg történetét biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. március 23. 14:33 #9073
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Vak-randi (Blind Dating, 2006)
Bárcsak (If Only, 2004)

Mindkettőt teljesen véletlenül indítottam el youtube-on, de nagyon jó kis filmek voltak, úgyhogy 8/10. smileeee.gif Ha valaki kellemes romantikus filmekre vágyik, amik nem olyan csöpögősek vagy annyira kiszámíthatóak, nézze meg. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: silenc, pink_bunny
2013. március 23. 17:16 #9074
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Mr. Nobody
Bonyolult film, de ha megérti az ember, hogy mi a lényege, akkor nagyon rá lehet érezni, hogy mennyire nagyon jó. Mindenki - főleg Jared - fantasztikusan alakít benne, és a film története is nagyon ott van. smileeee.gif Talán az egyik kedvenc filmem lett, és tényleg nem csak Jared miatt.
10/10

Super 8
Hát, jobbra számítottam a trailer alapján, de annyira nem volt rossz. Lehetett volna izgalmasabb, ha már thriller. A főszereplősrác aranyos volt, meg jól is játszott benne, ahogyan a többi gyerek is, tehát a színészi játékkal nincs is baj, csak nekem maga a film alapja nem tetszett annyira. (A szőke kissrácot a Guetta - Titanium klipből azonnal felismertem. biggrin.gif)
10/7
5 felhasználónak tetszik: ophely88, duracell, House Of Wax, pink_bunny, Fanni00
2013. március 23. 17:55 #9075
- törölt felhasználó -    
J.Edgar

2013. március 23. 18:20 #9076
- törölt felhasználó -    
Kapj el, ha tudsz 10/10
DiCaprio egyik legjobb filmje! Őt imádom, Tom Hanks pedig alapvetően nem tartozik a kedvenceim közé, de ez a macska-egér játék ami közöttük van egyszerűen fantasztikus, és megkedvelteti a nézővel a karaktereket beer.gif Ennyi év után is megtudom nézni úgy, mintha még sosem láttam volna.
6 felhasználónak tetszik: Breakout, duracell, House Of Wax, Kazuo, BunnyGirl, SmileyZ
2013. március 23. 18:25 #9077
- törölt felhasználó -    
Zöld íjász

Majdnem a kedvenc filmem a 2.-dik
2013. március 24. 12:11 #9078
- törölt felhasználó -    
Rise of the Guardians
A hallottak alapján meg is akartam nézni, meg nem is, de tegnap este végül az előbbinél döntöttem. Olyan mese, ami vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem. Köztes állapot nincs. Legalább is szerintem. Én a 'nagyon tetszik' tábort erősítem. A történet érdekes volt, lekötött, nem unatkoztam rajta. A szereplők is szimpatikusak voltak. Igaz, nem volt benne annyi történés, mint amennyire számítani lehet, de ez nem igazán zavart. A 'homokember' fordítástól a falra másztam, Jack Frostba pedig fülig szerelmes lettem. Be kéne tiltani, hogy ilyen jól nézhessen ki egy animált karakter! rohog.gif
10/8
3 felhasználónak tetszik: duracell, Adrianna, SmileyZ
2013. március 24. 12:24 #9079
- törölt felhasználó -    
A Paripa.

Mindenkinek ajánlom!
Arról szól,hogy egy háztartásbeli nő(Penny Chenery) örökli az apjától a farmot,amin kettő kanca vemhes Bold Ruler-től.(akkoriban a legjobb mén) és decemberben lesz egy sorsolás.
A sorsoláson az öregebbik kanca csikóját nyeri meg aki lesz Secretariat.Secretariatban érdekes módon ötvöződik a gyorsaság és a kitartás,megnyeri a Triple Crownt.és a Belmont Stakes versenyt 1973.június 9-én 31 ló hossznyival nyeri meg smileeee.gif.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2013. március 24. 14:38 #9080
- törölt felhasználó -    
Lopott idő:)Imádom <3
710 oldal 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!