Amiket már láttam:
Megint 17 
- De csak 10.000 * láttam eddig
The Entitled - még mindig nagyon jó
Az emlékmás
Amiket még nem láttam:
Csapda
Dwayne Johnson 
miatt már érdemes volt megnézni.Nem azt mondom,hogy nem láttam már jobb filmet,vagy épp izgalmasabbat de számomra egyedül a hang és a kép minőségével voltak gondok.Habár arra meg nem panaszkodhatok,mert még most megy a moziban szóval a DVD minőségre még nagyon sokat kell majd várni
10/8
Az Argo-akció
Ehhez a filmhez úgy álltam hozzá,hogy úgyse fog tetszeni.Nem tudom miért nem de ez az érzés azóta bennem volt,hogy először láttam az előzetesét

Aztán megnéztem és...IMÁDOM

Volt benne valami ami végig lekötötte a figyelmem,nem éreztem unalmasnak,és tuti,hogy még jó párszor megnézem majd.
Ben Affleck valamiért mindig semleges volt számomra (habár azt mindig elismertem,hogy jó pasi) de most,hogy ezt megnéztem,szerintem pár filmjét bevállalok majd még

Az
"Argo, ergo kapják be!" szöveg nagyon tetszett
10/9
Vörös hajnal
Bár két kedvencem is volt benne (
Josh Hutcherson
Chris Hemsworth 
) mégsem volt valami kiemelkedő alkotás

Egyszer jó volt megnézni,talán még anyának is megmutatom,de semmi extra

Toni karaktere tetszett a legjobban,viszont Matt nagyon unszimpatikus volt

Nem is a karakter hanem aki játszotta

A hangja főleg,de az egész gyerek olyan furcsa
Sajnálom,hogy
Chris meghal a végén
10/6.5
Képtelen kampány
Ez mi a szent sz*r volt???

Végig néztem de csak azért,hogy joggal szidhassam
Will Ferrell számomra egyáltalán nem szimpatikus,egyedül a Diszkópatkányokban viselem el,de ott sem túlzottan kedvelem.Annyira érdekes egy pasi
Zach Galifianakis-t bírtam,bár azon gondolkoztam,hogy vagy ilyen idióta az életben is,vagy annyira pocsék színész,hogy mást nem is bír eljátszani

Eddig csak ilyen karaktereket játszott,ilyen nyomikat,saját magát skatulyázza be ezzel,de hát ez az ő baja
Az egyik gyerek amelyik az ő fiát alakította a filmben pont úgy nézett ki mintha Rebel Wilson lenne az anyja.Ő érte meg nem éppen rajongok,így mikor a gyereket megláttam is majdnem a falnak rohantam
Elolvastam pár véleményt a filmről és szinte mindenki csak jókat írt róla..Velem van talán a baj?
Számomra:
10/1