Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 10. 21:17 #8981
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.10. 20:18)
Ewan fantasztikus, pedig nem szeretem.

Nem szereted Ewant?
2013. március 10. 22:06 #8982
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

Kultfilm ide vagy oda, eleinte untam. A Ponyvaregény vagy a Kutyaszorítóban sokkal nagyobb hatással voltak rám, mint ez a film. Rossznak persze ez sem volt rossz, sőt. A hétvégén nézett komoly, gondolkozást igénylő, komor felhangú művek után kellett már nekem egy kis popcorn múvi az igényesebb fajtából. Követhetően csavaros történet, kellő abszurditás, fekete humor, karakteres karakterszínészek - ezek mind biztosították a kikapcsolódást. Még nevettem is jókat. Alapvetően tetszett, de ez nálam ilyen egyszer nézős.
10/7
4 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Kiim, arizona
2013. március 10. 22:16 #8983
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2013.03.10. 21:17)
Nem szereted Ewant?

Még csak ismerkedünk rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman
2013. március 10. 22:20 #8984
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Courtneyy @ 2013.03.10. 22:16)
Még csak ismerkedünk  rohog.gif

Szólj ha szeretnél valakivel Sir Ewan McGregorról dumálni, én itt vagyok. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. március 11. 00:27 #8985
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (duracell @ 2013.03.09. 19:05)
Az érzés, mikor az amúgy szinkronos verzióban megjelenik egy-két eredeti nyelvű rész és te rájössz, hogy a kibővített változatot szedted le: felbecsülhetetlen.
De komolyan, létezik ember, akinek tetszett? Olyan undorító és béna volt az egész, hogy fel se fogom, némelyik színész hogy vállalta be... 110.gif

Egy kis off: Annó ezt a barátaimmal moziban néztük meg, az első fél óra után felálltunk és kimentünk. Szerintem ott telt be a pohár, amikor a mosdóba kezdtek sz.rni wtf.gif Belógtunk egyik teremből a másikba, a Másnaposok II-vel szerintem jobban jártunk :'D Én sem tudom megérteni, hogy tetszhet ez bárkinek is, kritikán aluli volt. Nemhogy vicces, már-már visszataszító és undorító volt wtf.gif
4 felhasználónak tetszik: dave095, Adrianna, Bessie, duracell
2013. március 11. 09:54 #8986
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Olsen ikres hangulatban voltam szóval:

Ketten a slamasztikában

A legelső filmjük volt amit felvettem több mint 10 éve a TV-ből.Fogalmam sincs mennyiszer láttam eddig de még mindig nem tudom megunni pardon.gif

Párosban Párizsban heart.gif

A New York-i bújócskával együtt ezt szeretem a legjobban.Mióta láttam a filmet imádom annyira Párizst.Megunhatatlan ez is heart.gif

Ne szólj szánk (Egy szót se!)

Ez a film kétszer lett szinkronizálva vagy mi?Meg van DVD-n de előtte volt egy TV-ből felvett változatom és esküdni mernék,hogy az ikrek hangja a két filmben teljesen más volt,és némelyik helyen a szöveg is eltér...Ennek volt valami értelme?Mellesleg 3. kedvenc Olsen filmem heart.gif Van az a rész amikor Ashley a hajón sétál..csak 5000-szer láttam azt a jelenetet eddig rohog.gif

Római Ikervakáció

Róma...Hú de elmennék oda is laugh.gif

Ezek nálam mind 10 pontosak smileeee.gif

Csapat csere

Ez a filmjük nem tartozik az igazi kedvenceim közé,de azért szeretem smileeee.gif

10/8

A klikk

Csak fiataloknak való aki nem olvasta a Klikk könyveket annak talán nem is tetszene,én viszont imádom heart.gif
Kedvenceim a filmben és a könyvekben is Massie és Alicia smileeee.gif

10/7
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, krisztencs99, pink_bunny
2013. március 11. 13:30 #8987
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Robot and Frank

Nagyon jó volt, és a mondanivalója is tetszett. Viszont túlságosan rövidnek tűnt (mondjuk az is volt)...

9/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. március 11. 16:21 #8988
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (SmileyZ @ 2013.03.11. 09:54)

Ne szólj szánk (Egy szót se!)
Ez a film kétszer lett szinkronizálva vagy mi?Meg van DVD-n de előtte volt egy TV-ből felvett változatom és esküdni mernék,hogy az ikrek hangja a két filmben teljesen más volt,és némelyik helyen a szöveg is eltér...Ennek volt valami értelme?Mellesleg 3. kedvenc Olsen filmem heart.gif Van az a rész amikor Ashley a hajón sétál..csak 5000-szer láttam azt a jelenetet eddig  rohog.gif

Nem mondom, hogy büszke vagyok, hogy tudom, de igen, kétszer lett biggrin.gif A DVD-s pocsék szerintem.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. március 11. 16:24 #8989
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Grace Benning @ 2013.03.10. 22:06)
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső
Kultfilm ide vagy oda, eleinte untam. A Ponyvaregény vagy a Kutyaszorítóban sokkal nagyobb hatással voltak rám, mint ez a film. Rossznak persze ez sem volt rossz, sőt. A hétvégén nézett komoly, gondolkozást igénylő, komor felhangú művek után kellett már nekem egy kis popcorn múvi az igényesebb fajtából. Követhetően csavaros történet, kellő abszurditás, fekete humor, karakteres karakterszínészek - ezek mind biztosították a kikapcsolódást. Még nevettem is jókat. Alapvetően tetszett, de ez nálam ilyen egyszer nézős. 
10/7

Szerintem a Blöff Guy Ritchie Ponyvaregénye, a Ravasz... pedig Guy Ritchie Kutyaszorítóban-ja. biggrin.gif
2013. március 11. 16:59 #8990
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (dave095 @ 2013.03.11. 13:30)
Robot and Frank
Nagyon jó volt, és a mondanivalója is tetszett. Viszont túlságosan rövidnek tűnt (mondjuk az is volt)... 
9/10

Nagyon megható és jó film lett. smileeee.gif
2013. március 11. 18:46 #8991
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Cowboys & Aliens / Cowboyok és Űrlények (2011)

Kb az első 50 percet tudtam beletekerés nélkül végignézni aztán muszáj volt tekerni hogy felpörögjenek kicsit a dolgok, de nem segített a helyzeten. A végét talán kicsit megmentette, hogy nem tipikus. A színészek játékával nincs gond, Daniel Craig és Harrison Ford is hozza a töle elvárhatót, Olivia Wild viszont nekem olyan semmilyen volt. Viszont a rendezőt agyoncsapnám az biztos, pedig engem az ilyen sci-fi meg hasonló dolgokkal nem nehéz megvenni, de nekik nem sikerült.
Ha valakinek van felesleges 2 órája akkor nézze meg, de ha nem, akkor sem veszít semmit.

5/10

Tangled / Aranyhaj és a nagy gubanc (2010)

Aranyos mese, nevettem is rajta, sírni viszont nem sikerült és őszintén a dalokban kicsi csalódtam. Nem hamisak voltak vagy nem odaillők szimplán csak a szöveg nem volt az igaz, kicsit jobban megerőltethették volna magukat a (magyar) szövegírók, mert egy Disney mesétől én többet várnék ilyen szinten.
Viszont a manga méretű szemeket nem tudom hova tenni. unsure.gif

8/10
2013. március 11. 19:18 #8992
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Idézet (SpecialError @ 2013.03.11. 18:46)
Cowboys & Aliens / Cowboyok és Űrlények (2011)

Én egyedül Daniel formás hátsó fertályát értekeltem a filmben. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, House Of Wax
2013. március 11. 19:32 #8993
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (arizona @ 2013.03.11. 19:18)
Én egyedül Daniel formás hátsó fertályát értekeltem a filmben. pardon.gif

Szerintem az sem tette jobbá a filmet ... biggrin.gif Persze ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné ... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: arizona, Bessie
2013. március 11. 23:57 #8994
- törölt felhasználó -    
The Perks of Being a Wallflower
Kész, végigkönnyeztem. Egyszerre komoly tinifilm és könnyed dráma. Nagyon szép. És azok a zenék..
10/10
8 felhasználónak tetszik: dave095, Bessie, SmileyZ, duracell, Lilimooo, Fanni00, zsofeeh, pink_bunny
2013. március 12. 11:21 #8995
Guitarist
Guitarist
visszatérő vendég

Státuszis everybody in? the ceremony is about to begin
Hozzászólás: 358
Azonosító: 197450
Blöff, aztán utána megnéztem a Spílert is.
4 felhasználónak tetszik: janet7, mse90, ophely88, Évike12
2013. március 12. 11:32 #8996
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Skyfall
Pár napja erőt vettem magamon, és leültem megnézni. Ott kezdeném, hogy a bemutató, a főcímdal rohadt ütős lett. meghajolo.gif A vonatos üldözés is elég izgalmas volt, viszont a folytatása már nem igazán jött be. Csak kíváncsiság miatt néztem végig. Javier elég fura volt szőke hajjal. Olyan gay-es benyomást tett rám. rohog.gif Hogy mi nem tetszett benne, nehéz lenne elmondani. Nem nagyon izgat, hogy ki mit mond, de számomra nem Daniel a legeslegjobb 007-es ügynök. Lehetett volna több krimi is benne. Az viszont tetszett, hogy nem lett olyan sablonos vége, hogy elkapták a bad guy-t, börtönbe került és itt a vége, fuss el véle. biggrin.gif Ralph-nak azért nagyon örültem. wub.gif Viszont többségben voltak azok a dolgok, amik nem tetszettek. Azért egyszer meg lehet nézni.
7/10 - de csak azért mert láttam már ettől sokkal borzasztóbb filmet is. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2013. március 12. 17:29 #8997
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Óz,a hatalmas heart.gif

Hűha...Én dobtam egy hátast rohog.gif Tegnap mentem el megnézni a moziba és hát...beleszerettem legyünk őszinték rohog.gif Nehezen indult be,de azért nem voltak benne unalmas részek legalábbis szerintem blush.gif Gyönyörű film,a látvány lenyűgöző ahogy a zenék is.Főleg Danny Elfman - Fireside Dance című száma tetszett azóta is ez jár a fejemben.Annyira szép wub3.gif Mostanában sok olyan filmet láttam amiben nem szerettem a karaktereket de itt az összeset imádtam heart.gif A kedvencem Theodora akit Mila Kunis játszik akit amúgy is nagyon szeretek heart.gif Meg hát ismerős volt nekem ez a karakter.Hasonlít hozzám 1-2 dologban blush.gif Evanora-t is rögtön megkedveltem,de hát én már csak ilyen vagyok laugh.gif Finley milyen kis édes volt,és az a porcelán baba...eszméletlen laugh.gif
A legjobban James Franco-ra voltam kíváncsi..Már értem miért rajonganak annyian érte.Amikor mosolygott..azt hittem elájulok wub2.gif Tehetségnek sincs híján,azt hiszem megnézek majd még 1-2 filmjét smileeee.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: duracell, House Of Wax, Bessie, pink_bunny
2013. március 12. 17:42 #8998
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2013.03.12. 17:29)
Óz,a hatalmas heart.gif
Hűha...Én dobtam egy hátast  rohog.gif Tegnap mentem el megnézni a moziba és hát...beleszerettem legyünk őszinték  rohog.gif Nehezen indult be,de azért nem voltak benne unalmas részek legalábbis szerintem  blush.gif Gyönyörű film,a látvány lenyűgöző ahogy a zenék is.Főleg Danny Elfman - Fireside Dance című száma tetszett azóta is ez jár a fejemben.Annyira szép wub3.gif Mostanában sok olyan filmet láttam amiben nem szerettem  a karaktereket de itt az összeset imádtam heart.gif A kedvencem Theodora akit Mila Kunis játszik akit amúgy is nagyon szeretek heart.gif Meg hát ismerős volt nekem ez a karakter.Hasonlít hozzám 1-2 dologban  blush.gif Evanora-t is rögtön megkedveltem,de hát én már csak ilyen vagyok  laugh.gif Finley milyen kis édes volt,és az a porcelán baba...eszméletlen  laugh.gif 
A legjobban James Franco-ra voltam kíváncsi..Már értem miért rajonganak annyian érte.Amikor mosolygott..azt hittem elájulok wub2.gif Tehetségnek sincs híján,azt hiszem megnézek majd még 1-2 filmjét smileeee.gif 
10/10

Az előbb döntöttem el, hogy nem, nem nézem meg, de most felkeltetted az érdeklődésem. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: duracell, Adrianna, Bessie, SmileyZ
2013. március 12. 21:50 #8999
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Óz, a hatalmas 3D (2013)
Vasárnap délután sikerült eljutnunk moziba, ahhoz képest még mindig a film hatása alatt vagyok - ez már jelent valamit, nem? biggrin.gif
Tavaly június óta vártam a filmet, úgyhogy nagyon féltem a végeredménytől, mert sajnos csalódtam én már így, nem is oly' régen. Kár volt félnem, imádtam biggrin.gif
Az első kellemes meglepetés a nyitány volt, ami alatt megszólalt a film fő témája, amit pár hozzászólással ezelőtt SmileyZ is említett. (Vagyis a Fireside Dance is abból van lecsippentve, ez a lényeg. smileeee.gif ) Gyönyörű dallam, azonnal beleszerettem és komolyan nem szoktam nagy fangörlinget lenyomni, de most a hozzászólásom aljára be fogom linkelni a videót, mert érdemes rászánni egy kis időt. Azóta is keresem a végtelenített verziót egyébként. smileeee.gif
Nagyon jó volt a fekete-fehérből színesre váltás, előbbi egyáltalán nem volt zavaró, utóbbi hihetetlen volt. Óz egész birodalma annyira színes volt, hogy úgy éreztem magam, mint aki egy bazinagy édességboltba szabadult. Van, akiket zavar a sok giccs vagy CGI, de ilyen igényes formában nekem semmi kifogásom ellene. Tetszettek az eredetire való visszautalások is, szerintem sokat adtak a rajongók számára.
A karakterek egyébként érdekesek voltak, bár a Disney-nek egy hónapja sikerült lelőnie a Gonosz Nyugati Boszorkány szerepét (jó, oké, tudtam én ezt amúgy is, na de egy trailerben ellőni a poént(?)...), úgyhogy nagy meglepetés nem ért, pedig örültem volna, ha mégis. SPOILER(?) Rachel remekül alakította Evanora-t, hiteles képet alkotott róla. Mila meseszép volt a naiv Theodora szerepében, akit nem lehet nem szeretni, annyira naiv és édes és annyira fáj érte a szívünk... mert hát mégis csak Óz tehet arról, amiről tehet és pont. Nekem egyébként nem tetszett Evanora sorsa a sztori végén. Michelle gyönyörű Glinda-ként, bár nekem nagyon furcsa volt "ezt" a Glindát látni, meg ugye ez az egész Óz szerelmi szál furcsa volt a folytatás miatt. SPOILER VÉGE
Itt viszont ki kell emelnem a szinkront: Hámori Esztert kiskorom óta imádom Rachel hangjaként, Pikali Gerdát megszoktam Milának, de Roatis Andrea szerintem nem volt jó választás Michelle-nek... mert így a komoly és érzelgős részek inkább röhejesek voltak néha, mintsem szívdobbantóak. A vicc amúgy, hogy nagyon szeretem Andi hangját, csak most valahogy nem illett a képbe. Egyéni szocprob, tudom. unsure.gif James hangjáról meg nem is beszélek, tudom, kritikus vagyok, de mit tehetne az ember, ha a kedvenceiről van szó, ha nem kifogásolja a szinkront? Zach Braff magyar megfelelőjétől sem voltam elragadtatva, mert a majom így túl komolyra sikeredett. Vagy hibát keresnék ott, ahol nincs? Hát nem tudom, aki látta már, az erről nyilatkozzon, vagy nézze meg és utána tárgyalunk! wink.gif Mindenesetre várom a DVD megjelenést, nem csak az eredeti szinkron miatt, hanem azért, mert ha tehetném, már most indulnék Pécsre, hátha adják még ilyenkor este. Abszolút többször nézős lesz.
Jaj, a dallamot el ne felejtsem betenni. wink.gif
10/10
beer.gif

Szerkesztés: Ötödik próbálkozásra sem szúrta be a videót, úgyhogy inkább a link mellett döntöttem. wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=95vuU2elh78
8 felhasználónak tetszik: Bessie, SmileyZ, Christo, BichGirl, Mrs. Peeta, Alison Lerman, BunnyGirl, pink_bunny
2013. március 13. 15:28 #9000
- törölt felhasználó -    
Napos oldal 10/6
Észrevételeim a film közben:
-Miért kell Bradley Coopernek hadarnia?
-Miért kell mindenkinek hadarnia?
-Robert De Niro arcáról le lehet olvasni a gondolatait ; "Te jó ég, tehetséges vagyok, akkor mi a francot keresek én ebben a sz*rban?" és hogy "Annyira nem érdekel az egész, de még így se tudok rosszul játszani, hihetetlen."
-Ők akkor most teljesen zakkantak és táncolni fognak? De az hogy illik bele a storylineba? Btw JLaw jól néz ki.
-Oké, tudjuk miért nyomtatott a levél.
-Belepörgetek.
-Gondoltam hogy ez lesz a vége...
Röviden,tömören ennyi.
1 felhasználónak tetszik: Orion
710 oldal 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!