Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 09. 08:27 #8961
- törölt felhasználó -    
Valami krimit tegnap este MGM-en, de nem emlékszem a címére. XD
2013. március 09. 09:56 #8962
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Life of Pi (Pi élete, 2012)
Imádom a tigriseket, szóval muszáj volt megnéznem. Nem igazán voltam tisztában vele, miről szól, de tetszett, szerintem érdekes film és nagyon szép a látványvilága. smileeee.gif
9/10

Stick It (Talajfogás, 2006)
Elment egynek, nem volt rossz, csak kiszámítható. smileeee.gif
7/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. március 09. 13:44 #8963
- törölt felhasználó -    
Silver Lingings Playbook/Napos oldal (2012)
Vééégre. rohog.gif Már azóta meg akartam nézni, amióta először láttam az előzetesét. Őszintén szólva nem igazán erre számítottam. Félreértés ne essék, nagyon is tetszett, csak más elképzeléseim voltak róla. Azt nem tudom miért. Bradley alakítása nagyszerű volt, és Jen is remekül játszotta a szerepét, bár azt nem igazán értem, hogy ezért miért kapott Oscar-t. think.gif A történet azonnal belelopta magát a szívembe, néhány könnycseppet is ejtettem a vége felé. Örülök, hogy happy enddel zárult, bár azt nem értem miért írják mindenhol, hogy vígjáték. unsure.gif Egyszer sem nevettem rajta, max. elmosolyodtam.
10/9 - az az egy pont levonás a rengeteg káromkodás miatt van. Egy idő után már kissé zavaró volt.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Fanni00, Im a SlaveForBritney, Alison Lerman
2013. március 09. 15:42 #8964
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (dijansalihu @ 2013.03.08. 23:42)
Túl a barátságon mellow.gif
...
6,5 pont a 10-ből, mert szerintem volt benne egy csomó felesleges rész és voltak dolgok, amiket nem értettem, de ez az én hiányosságom.

Mindig nehezemre esik felfogni, hogy hogy lehet nem imádni azt a filmet biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: ophely88, Kazuo, arizona, Im a SlaveForBritney, Kiim, House Of Wax, patrícia4
2013. március 09. 17:32 #8965
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Személyiségtolvaj
Imádom Melissát, hihetetlen forma egy nő, nem is csalódtam benne. A film átlagos. Volt benne néhány rész, ami megmosolyogtatott, de ennyi. Nálam egyszernézős ez is.
6/10

Koszorúslányok
OMFG!! Ezzel kínozni lehetne. Jó, kicsit túlzok, de tényleg rettenetes film volt. Szörnyű poénok, szörnyű minden. Nővéremet meg megölöm amiért ajánlotta. huh.gif Az utolsó 45 percet nem is láttam. Legalább a délutáni szundi megvolt. biggrin.gif Nem pontozom...
5 felhasználónak tetszik: duracell, Im a SlaveForBritney, Glamster, SmileyZ, Alison Lerman
2013. március 09. 19:05 #8966
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (dave095 @ 2013.03.09. 17:32)
Koszorúslányok
OMFG!! Ezzel kínozni lehetne. Jó, kicsit túlzok, de tényleg rettenetes film volt. Szörnyű poénok, szörnyű minden. Nővéremet meg megölöm amiért ajánlotta.  huh.gif Az utolsó 45 percet nem is láttam. Legalább a délutáni szundi megvolt. biggrin.gif Nem pontozom...

Az érzés, mikor az amúgy szinkronos verzióban megjelenik egy-két eredeti nyelvű rész és te rájössz, hogy a kibővített változatot szedted le: felbecsülhetetlen.
De komolyan, létezik ember, akinek tetszett? Olyan undorító és béna volt az egész, hogy fel se fogom, némelyik színész hogy vállalta be... 110.gif
7 felhasználónak tetszik: dave095, Adrianna, ophely88, patrícia4, Glamster, SmileyZ, Alison Lerman
2013. március 09. 19:07 #8967
- törölt felhasználó -    
Crocodile Dundee

Már nagyon sokadszorra. Vicces, aranyos történet, jó színészekkel. Mindig szívesen nézem meg újra és újra. Régebbi film ugyan, de ettől függetlenül nagyon jó. smileeee.gif
2013. március 09. 20:12 #8968
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
The Sunset Limited

Kedves barátom ismét eltalálta mit akarok nézni. Kezdem azt hinni, hogy tévedhetetlen. smileeee.gif Nos, a helyzet az, hogy néhol igen erősen kellett figyelnem, pedig nem volt nehéz a nyelvezet, vagy túl elvont a hasonlatok terén, néha mégis gyors volt számomra. Olyasmikről beszéltek ugyanis, amiket én még nem éltem át. Az is lehet, hogy az volt a probléma, hogy egyikőjüknek sem volt teljesen igaza, vagy talán az, hogy számomra mindkettőjük nézőpontja valóságosnak, logikusnak tűnt. Már a szereplők neve is beszédes. Fekete és Fehér. Ki ki a maga értékei szerint értelmezheti ezt a szimbólumot is. Jó és Rossz. Sötét és Fény. Remény és Reménytelenség. A végén azonban az volt a benyomásom, hogy ők ketten valahogyan egyformák és hogy ez a film arról szól, amiről a világ. Vak vezet világtalant és csak az segítheti ki a másikat a sötétből, aki maga már túl van a gondokon és a világosságban él. Aki csak keresi a világosságot, de a valódi kiutat nem leli, csak botorkál ugyanúgy, mint aki már nem is keres. A végkicsengés is kérdéses, ahogyan a szereplők és maga az egész mű. Két véglet vitatkozik, holott az élet ugyanazon oldalán állnak, csak más nézőpontból nézik a világot. Kisül, hogy semmi sem ilyen végletes, semmi sem csak fekete és fehér, mert a végén mégis felkel a nap. Mindig.
Hihetetlenül jó film. Két zseniális színész, egy sötét, nyomorúságos szoba, az utcáról beszűrődő zajok - ennyi a készlet. Bár néhol a kissé túl hatásvadász zene bezavart, de ez volt az egyetlen dolog, ami nem kifejezetten tetszett. Amúgy minden tekintetben abszolút megérte. Samuel L. Jackson és Tommy Lee Jones kettőse pokoli erős. Nem tudod nem nézni, nem tudsz nem odafigyelni. Holott semmi más nem történik, csak beszélgetnek. Nincs lövöldözés, vér, gyilkolás, száguldás, szex. Semmi. Csak a mély boncolgatása. Erre mondom én, hogy jó film. Köszöntem az élményt.
Pontozhatatlanul jó
4 felhasználónak tetszik: Kiim, ophely88, janet7, Alison Lerman
2013. március 10. 08:37 #8969
- törölt felhasználó -    
To Kill a Mockingbird

2 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7
2013. március 10. 11:09 #8970
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Zero Dark Thirty / A Bin Láden hajsza (2012)
Nem rég "éreztem így egy film iránt". Ez volt az Utolsó Műszak. Kettő óra harminc perc, semmit nem éreztem meg belőle. Egyszerű, és tökéletes film. Nagyon jó munkát végeztek vele, hiteles és nem erőltetett. Bizots hogy Ez a film mindenkinek az agyában megmarad, és emlékezni fog rá még 80 évesen is, hisz arról győz meg minket,- bár nem kell, mert tudjuk- hogy bármit kötetünk el, mindig lesznek olyanok akik megakadályozzák a jót. Nem is biztos hogy azért emlékszünk rá, mert hatással volt ránk vagy érdekelt, nem. Azért emlékszünk majd rá, mert eszünk be jut a több mint 3000 halott a 9/11-nél, és az utána következő robbantgatásoknál meghalt emberek. Bin Láden halála egy új világot hozott létre, ami nem biztos hogy azt jelent hogy vége a megtorlásoknak, a kínzásoknak, és a halálozásoknak. De az az egy biztos hogy az emberek valamilyen szinten meg nyugodtak. Ezért volt izgalmas és érdekfeszítő film. Mikor végén Maya (Jessica Chastain) elkezd sírni, elöszőr nem is értettem, gondolkodtam, miért sír? Szomorú, vagy csak megkönnyebbült..? Szerintem nem. -lehet rosszul gondolom- De szerintem azért sít mert 12 évet ölt bele ebbe, hogy felkutassa, majd megöljék. És most..? Most vége. 12 évet áldozott rá, és most nem tudja hogy menjen mit kezdjen magával. Nincsenek barátjai, párja, senkije. És ez elég rossz. Remek választás volt Jessica a főszerepre, egy erős és önbizalommal teli nő, akinek a szereplésével öröm nézni egy filmet. A vég, mikor behatolnak, nagyon-nagyon izgalmas, és elgondolkodtató. Ez az évtized legjobb és bizonyos szempontból legfontosabb amerikai filmje.
végtelen pontheart.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Orion, mse90
2013. március 10. 11:40 #8971
- törölt felhasználó -    
Good Will Hunting
Leginkább azért voltam rá kíváncsi, mert oszkáros, jó értékeléseket kapott, meg hát Ben Affleck, gondoltam, ha már ennyire belopta magát a szívembe mint rendező, akkor vetek egy pillantást a korábbi filmjeire is, de érdekes módon jobban izgatott most Matt Damon. Nagyon jó alakítást láthattunk tőle, de egy kicsit túlértékelt film. Tetszett, eléggé, Stellan fantasztikus volt, Robin Williamst meg nem szeretem, mert mindig olyan szerethető karaktereket alakít, hogy engem már taszít biggrin.gif Nem egy kultfilm, de egyszer-látni-kell alkotás, és nem rossz.
8/10
6 felhasználónak tetszik: janet7, Kazuo, Fanni00, mse90, Alison Lerman, Bessie
2013. március 10. 11:51 #8972
- törölt felhasználó -    
Life of Pi (2012)
Oh. My. F*cking. God. Na, ennél a filmnél már nem kérdés, hogy miért kapott négy darab Oscart. Teljes csendben bámultam a képernyőt egészen addig a részig, amíg Pi már a csónakban van és beköszönt az éjszaka, mert akkor nem bírtam tovább és muszáj volt kinyögnöm: hogy lehet egy film ennyire gyönyörű?! Ha lehetne hozzámennék az egész látványvilághoz és a hátralevő életemet vele tölteném el. A történet is remek volt, bár személy szerint azt hittem egy kicsit jobban összebarátkozik majd a tigrissel. No mindegy.
10/10 meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, janet7, arizona, Bessie
2013. március 10. 13:09 #8973
- törölt felhasználó -    
Feláldozhatók smileeee.gif
2013. március 10. 13:41 #8974
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
The Lake House - Ház a tónál (2006)
Már sokadik alkalommal néztem meg a filmet de még mindig nagyon szeretem. Sandra Bullock és Keanu Reeves páros fantasztikus, amit a készítők viccesnek szántak benne azon nevettem, amit meg szomorúnak azon sírtam és a végén nagyon drukkoltam, hogy a srác időben megkapja a levelet.
Csak azoknak ajánlom, akik egy kicsit romantikusabb hangulatban vannak.smileeee.gif

8/10
2 felhasználónak tetszik: mse90, justcreatesomething
2013. március 10. 14:03 #8975
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Egy bogár élete (A Bug's Life, 1998)
Azt hittem nem láttam, de miután vége lett, rájöttem, hogy még valamikor kiscsoportos ovis koromban megnéztem már... laugh.gif
http://media.tumblr.com/55a9c0579525b0a59971a40ee1fea261/tumblr_inline_mi5izhNxhQ1qz4rgp.gif
9/10
9 felhasználónak tetszik: arizona, patrícia4, duracell, SmileyZ, Misao, Alison Lerman, BunnyGirl, Hustler, krisztencs99
2013. március 10. 14:59 #8976
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Személyiségtolvaj (2013)
10/8

Nekem nagyon tetszett, az eleje kicsit lassú volt, de aztán beindultak a dolgok. Nálam többször nézős. Melissa meg egy istennő! meghajolo.gif
2013. március 10. 15:43 #8977
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A belső tenger / Mar adentro

Alejandro Amenábar. Javier Bardem. wub.gif
Kedves barátomat arra kértem, hogy küldjön nekem egy Almodovar filmet, amit különösen szeret, ehelyett ezt küldte, azzal az üzenettel, hogy "ezt feltétlenül nézd meg". Ennyi. Röviden és tömören. Oké, mondtam, ha te mondod. És nézd már, nem megint fején találta a szöget? smileeee.gif Javier Bardem egész egyszerűen lenyűgöző, csodálatos, magával ragadó és zseniális. Tehetetlenül, bénán, kopaszodón, öregedőn és keserűn is olyan férfi tud lenni, akibe menthetetlenül beleszeretnek a nők. Nem csak a filmben szereplők, de a képernyők előtt ülők is. smileeee.gif Holott nem ez a film célja, mégis megtörténik. Úgy érzed, tudnád szeretni ezt a magatehetetlen, megkeseredett, önmagát és sanyarú életét feladni vágyó férfit. Mert látni benne az erőt, a vágyat, a szépséget, a szellem, a költészet, az elme szépségét. Az érzések áradását. Minden ott van azokban a gyönyörű, barna, hűségesen kutyatekintetű szemekben. A mű elgondolkodtató, felkavaró, és bár a témája súlyos, maga a téma feldolgozása könnyedebb, finomabb. Nem akarsz eret vágni a mű megnézése után, csak legszívesebben kisétálnál a legközelebbi vízpartra, hogy egy kicsit egyedül legyél a gondolataiddal. Hogy hallgasd te is a vizet, a hullámokat, a surranó homokot a talpad alatt. Remek. Remek. Remek. Csak áradozni tudok róla. Javier Bardem-be pedig mostantól fogva szerelmes vagyok. Slussz-passz.
Szintén pontozhatatlan
3 felhasználónak tetszik: arizona, ophely88, janet7
2013. március 10. 17:40 #8978
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Walk the Line

Nem tartom magam nagy Cash rajongónak, de a film nagyon bejött. Reese-zel az a bajom, hogy nyújt egy jó alakítást, mint amilyet ebben! Aztán összetőr bennem egy világot, miután végig szenvedtem a Honnan tudod? c. filmet. Hát az egy szenny... Na de kanyarodjunk csak vissza Johnny Cash-hez.
Joaquin Phoenix valami Istenkirály!! Jó még mindig az álnok Commodus a kedvenc szerepem tőle, de itt is megállja a helyét.(Én már az elején hozzámentem volna feleségül.) man_in_love.gif
Megérdemelték a GG-t, nem is értem eddig miért nem néztem meg.

10/9
2 felhasználónak tetszik: mse90, janet7
2013. március 10. 19:48 #8979
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
Az átjáró (Devour)
Egészen nézhető kis filmecske, tetszett, bár a vége kissé zavaros volt. Mindenesetre Jensen Ackles miatt érdemes volt megnéznem. smileeee.gif
10/8

Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries)
Hát, eléggé vegyes gondolataim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban. A történtet elég sablonos, tipikus horror sztori. Egyetlen pozitívum nekem, hogy a film nagy részét Magyarországon forgatták.
10/5
2013. március 10. 20:18 #8980
- törölt felhasználó -    
Trainspotting
Ahhoz képest, mennyire alacsony költségvetésű, messze kiemelkedik a legtöbb film közül. Fura, hogy Robert Carlyle jobban néz ki most, mint tizenhat éve, Danny Boyle nagyszerű, Ewan fantasztikus, pedig nem szeretem. Viszont nem tetszett annyira, mint hittem, hogy fog. Mintha láttam volna gyerekkoromban részleteket belőle, vagy az egészet, mert nagyon sok dolog ismerős volt.
8/10
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Kazuo, janet7, Kiim, Sally Sparrow, Alison Lerman, Bessie, arizona
710 oldal 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!