Winter's Bone
Igyekszem megkedvelni Jennifert, de maga a történet sem tetszett, nem bántam volna, ha kihagyom. Dale nemtudommiavezetékneve remekül alakított.
6/10
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. február 26. 21:03
2013. február 26. 22:20
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Napos oldal
Ejj nagyon nehezen indult be ez a film. Kb. 40 percig azt hittem leszúrom magam ha nem történik valami. Jó, persze kell a bevezető, de ilyen hosszú?
Aztán lassan beindult és még élveztem is. A csajt nem különösebben kedvelem, de Robert De Niro és Bradley Cooper nagyon jók voltak.
Összességében nem rossz film, de 2 óra helyett elég lett volna a másfél... A filmnek 10/7
Ejj nagyon nehezen indult be ez a film. Kb. 40 percig azt hittem leszúrom magam ha nem történik valami. Jó, persze kell a bevezető, de ilyen hosszú?
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. február 26. 23:29
Paperman (rövid animációs film kategória nyertese)
Öcsém, ez valami fantasztikus lett. Rögtön megnéztem háromszor egymás után. Aranyos, édes és baromi vicces. Mondanám, hogy jó lenne, ha készülne belőle teljes film, de így tökéletes.
10/10
Öcsém, ez valami fantasztikus lett. Rögtön megnéztem háromszor egymás után. Aranyos, édes és baromi vicces. Mondanám, hogy jó lenne, ha készülne belőle teljes film, de így tökéletes.
10/10
2013. február 27. 10:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Fékezhetetlen * Lawless /2012/
Végre újra lehet képernyőn látni Shia LaBeouf-ot (
) Ha már őt említettem: nagyon ügyes volt a filmben, tetszett az alakítása. Maga a film izgalmas, pörgős volt, nem mondom, hogy nem kiszámítható, de ezen tény mellett végig tudtam izgulni.
9*10
Elrabolva * Taken / 2008/
Imádtam minden egyes percét. Ha nem láttam volna a második részt biztos 10 pontot kapott volna, de így ...
9*10
Elrabolva 2. * Taken II. /2012/
Személy szerint ez jobban tetszett mint az első rész.
10*10
So Undercover /2012/
A lehető legnagyobb cinizmussal ültem neki mivel tudtam Miley milyen véleménnyel van a saját filmjéről, és ha a főszereplő egy nagy rakás sz*rnak nevezi a filmet akkor gondoltam jó nem lehet. Viszont hatalmasat csalódtam pozitív értelemben. Az igaz, hogy nagyon túl akarták magyarázni a sztorit, és, hogy a lány szereplők 98%-a ostoba, buta libát játszott, ami nekem már-már túl műnek hatott, és ne felejtsük el, hogy egy limonádé filmről beszélünk, mégis tetszett. Pedig tényleg próbáltam a lehető legrosszabban hozzáállni.
Nem volt ez olyan vészes, a LOL-tól azért mérföldekkel feljebb van.
6*10
Gyilkos Joe * Killer Joe /2011/
Sajnos még csak mozis hanggal sikerült elkapnom, úgy pedig konkrétan élvezhetetlen volt, szóval ennek újra neki kell majd ülni, ez biztos. Bár végigszenvedtem a rossz hanggal, szóval azt elmondhatom, hogy érdekes film. Úgy látom Matthew McConaughey (
) egyre jobban belejön az ehhez hasonló karakterek eljátszásába: pl. The Paperboy, bár ahhoz képest ez a szerepe sokkal 'durvább' volt. Bár nem mintha ezzel baj lenne, szeretem ha Matthew erőlködik és színészkedik
Így nem igazán tudnám értékelni, azért egy megalapozó pontot kaphat:
7*10
Pomádé * Grease /1978/
Nagyon sokszor láttam már, még mindig van egy-két jelenet ami nem tetszik, de ettől függetlenül még mindig tudom élvezettel nézni.
9*10
Végre újra lehet képernyőn látni Shia LaBeouf-ot (
9*10
Elrabolva * Taken / 2008/
Imádtam minden egyes percét. Ha nem láttam volna a második részt biztos 10 pontot kapott volna, de így ...
9*10
Elrabolva 2. * Taken II. /2012/
Személy szerint ez jobban tetszett mint az első rész.
10*10
So Undercover /2012/
A lehető legnagyobb cinizmussal ültem neki mivel tudtam Miley milyen véleménnyel van a saját filmjéről, és ha a főszereplő egy nagy rakás sz*rnak nevezi a filmet akkor gondoltam jó nem lehet. Viszont hatalmasat csalódtam pozitív értelemben. Az igaz, hogy nagyon túl akarták magyarázni a sztorit, és, hogy a lány szereplők 98%-a ostoba, buta libát játszott, ami nekem már-már túl műnek hatott, és ne felejtsük el, hogy egy limonádé filmről beszélünk, mégis tetszett. Pedig tényleg próbáltam a lehető legrosszabban hozzáállni.
Nem volt ez olyan vészes, a LOL-tól azért mérföldekkel feljebb van.
6*10
Gyilkos Joe * Killer Joe /2011/
Sajnos még csak mozis hanggal sikerült elkapnom, úgy pedig konkrétan élvezhetetlen volt, szóval ennek újra neki kell majd ülni, ez biztos. Bár végigszenvedtem a rossz hanggal, szóval azt elmondhatom, hogy érdekes film. Úgy látom Matthew McConaughey (
Így nem igazán tudnám értékelni, azért egy megalapozó pontot kaphat:
7*10
Pomádé * Grease /1978/
Nagyon sokszor láttam már, még mindig van egy-két jelenet ami nem tetszik, de ettől függetlenül még mindig tudom élvezettel nézni.
9*10
2013. február 27. 17:01
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
What to Expect When You're Expecting / Várandósok
Ha Elizabeth Banks nem szerepel benne, soha nem jutott volna eszembe megnézni. De talán tényleg így kellett volna történnie. Ha ötször nem untam el az életemet alatta, akkor egyszer se. Végig a lejátszó számlálóját néztem, hogy mennyi telt már el belőle és mennyi lehet még hátra. Ez már bőven rossz, ha az ember filmnézés közben ezt csinálja. Az egyetlen jelenet, amin tényleg őszintén tudtam elnevetni magam, az a terhes expós szétcsúszás volt.
4/10
Taken 2 / Elrabolva 2
Ha nem folytatás lenne, hanem különálló film, akkor jó, de mivel ez egy második rész, ugyanaz a helyzet, mint minden folytatással. Nálam kicsit elmarad az első résztől.
7/10
Ha Elizabeth Banks nem szerepel benne, soha nem jutott volna eszembe megnézni. De talán tényleg így kellett volna történnie. Ha ötször nem untam el az életemet alatta, akkor egyszer se. Végig a lejátszó számlálóját néztem, hogy mennyi telt már el belőle és mennyi lehet még hátra. Ez már bőven rossz, ha az ember filmnézés közben ezt csinálja. Az egyetlen jelenet, amin tényleg őszintén tudtam elnevetni magam, az a terhes expós szétcsúszás volt.
4/10
Taken 2 / Elrabolva 2
Ha nem folytatás lenne, hanem különálló film, akkor jó, de mivel ez egy második rész, ugyanaz a helyzet, mint minden folytatással. Nálam kicsit elmarad az első résztől.
7/10
2013. február 27. 17:03
Szerelmünk lapjai
sírós film, de én imádom
sírós film, de én imádom
2013. február 27. 22:04
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Rémálom az Elm utcában/A Nightmare On Elm Street (1984)
A film zenéje teljesen kikészített! Már mikor meghallottam a hideg futkosott a hátamon. Nem volt annyira félelmetes, mint amennyire vártam. Igaz, volt egy két rész, ami kicsit durvábbra sikeredett, de nem ijedtem halálra. Összefoglalva szerintem jó film lett, jól megcsinálták. Tetszett.
9/10
A film zenéje teljesen kikészített! Már mikor meghallottam a hideg futkosott a hátamon. Nem volt annyira félelmetes, mint amennyire vártam. Igaz, volt egy két rész, ami kicsit durvábbra sikeredett, de nem ijedtem halálra. Összefoglalva szerintem jó film lett, jól megcsinálták. Tetszett.
9/10
Kazuo
2013. február 27. 23:46
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Fun Size / Zakkant Halloween
Tipikus Nickelodeon gagyiságra számítottam, de azért nem volt olyan rossz, hogy eret vágjak.
Thomas Mann miatt kicsit Project X-es hatása volt, a pufi kisfiú (Póki) aranyos volt, Johnny Knoxville meg csak a szokásos Jackasses hülye volt benne.
A film szempontjából nem fontos, de feltűnt, hogy a film végén a szereplőknél nem írták ki a nevét, pedig viszonylag sokat volt benne.
6/10
Tipikus Nickelodeon gagyiságra számítottam, de azért nem volt olyan rossz, hogy eret vágjak.
6/10
2013. március 01. 00:46
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Miss Senki
vígjáték, sötét humorral
(Beeber meghal benne)
http://www.youtube.com/watch?v=gDeZH6sORzI
vígjáték, sötét humorral
(Beeber meghal benne)
http://www.youtube.com/watch?v=gDeZH6sORzI
2013. március 01. 07:14
Angyalok és Démonok 10/10
Step Up 4 - Forradalom 10/4
Hát a Step Up-ra csak annyit tudok mondani,hogy ez a rész nagyon el lett cseszve.
Step Up 4 - Forradalom 10/4
Hát a Step Up-ra csak annyit tudok mondani,hogy ez a rész nagyon el lett cseszve.
2013. március 01. 10:13
Gengszterosztag
Kíváncsi voltam együtt Emmára és Ryanre, de ez a film bazi unalmas. Eleinte még odafigyelve áttekertem az érdektelen részeket, aztán csak pörgettem előre mindent. Nem nekem való a gengsztervilág. Ryan cuki ugyan, de még miatta sem érdemes megnézni, simán felejthető film.
3/10
Kíváncsi voltam együtt Emmára és Ryanre, de ez a film bazi unalmas. Eleinte még odafigyelve áttekertem az érdektelen részeket, aztán csak pörgettem előre mindent. Nem nekem való a gengsztervilág. Ryan cuki ugyan, de még miatta sem érdemes megnézni, simán felejthető film.
3/10
Kazuo
2013. március 01. 17:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Django elszabadul * Django Unchained /2012/
Hatalmas elvárásokkal ültem neki a filmnek, de tényleg, meg voltam győződve róla, hogy ez lesz a kedvenc DiCaprio filmem, de nem így lett. Talán ez volt a baj, nem kellett volna ennyi elvárást állítanom a filmnek. Nekem az egész lassú és akciómentes volt. Csak beszélgetések, néhol-néhol egy-egy történés, de semmi extra.
Kikapcsolódásnak jó volt, tényleg, annak ellenére, hogy unalmas volt egyszer sem néztem különösebben az órára. Leonardo DiCaprio (
) kegyetlen jól játszott, imádtam ebben a gonosz szerepben. A beszólások azok amik számomra nagyon felvitték a pontokat, illetve a színészek játéka.
A kedvenc párbeszédes jelenetem a maszkos jelenet volt, azon már-már sírtam a röhögéstől
7*10
Vörös Hajnal * Red Dawn /2012/
Iszonyatosan tetszett. Végig izgalmas volt, pörgős, nagyon tetszett. Még Josh Hutcherson sem idegesített, pedig ki nem állhatom szegény gyereket
Chris Hemsworth (
) jó volt mint mindig. Bár tényleg az, hogy megint meghalt, kicsit utána már összeráncolt homlokkal néztem tovább.
Aki viszont még nagy meglepetés volt az Josh Peck: azért egy 'Drake & Josh' sorozatból így kinőni, nem semmi dolog.
9*10
Hatalmas elvárásokkal ültem neki a filmnek, de tényleg, meg voltam győződve róla, hogy ez lesz a kedvenc DiCaprio filmem, de nem így lett. Talán ez volt a baj, nem kellett volna ennyi elvárást állítanom a filmnek. Nekem az egész lassú és akciómentes volt. Csak beszélgetések, néhol-néhol egy-egy történés, de semmi extra.
Kikapcsolódásnak jó volt, tényleg, annak ellenére, hogy unalmas volt egyszer sem néztem különösebben az órára. Leonardo DiCaprio (
A kedvenc párbeszédes jelenetem a maszkos jelenet volt, azon már-már sírtam a röhögéstől
7*10
Vörös Hajnal * Red Dawn /2012/
Iszonyatosan tetszett. Végig izgalmas volt, pörgős, nagyon tetszett. Még Josh Hutcherson sem idegesített, pedig ki nem állhatom szegény gyereket
Chris Hemsworth (
Aki viszont még nagy meglepetés volt az Josh Peck: azért egy 'Drake & Josh' sorozatból így kinőni, nem semmi dolog.
9*10
2013. március 01. 21:49
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Men in black
8/10
8/10
Enchanted Hunter
2013. március 02. 02:38
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Az időutazó felesége
Eric Bana, Rachel McAdams
"Henry, a chicagói könyvtáros ritka genetikai rendellenességben szenved. Egyfajta időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Az egyetlen biztos pont az életében Clare. A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Különös kapcsolatuk során megélik a fiatalságukat, öregségüket, a szerelem téren és időn át is összeköti őket. Boldogságukat csak két dolog árnyékolja be. Vajon a gyermekük is örökli apja betegségét? És meddig térhet vissza Henry, akit láttak meghalni. Audrey Niffenegger regényéből."
http://www.youtube.com/watch?v=7jWrCUr1F-Q
Eric Bana, Rachel McAdams
"Henry, a chicagói könyvtáros ritka genetikai rendellenességben szenved. Egyfajta időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Az egyetlen biztos pont az életében Clare. A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Különös kapcsolatuk során megélik a fiatalságukat, öregségüket, a szerelem téren és időn át is összeköti őket. Boldogságukat csak két dolog árnyékolja be. Vajon a gyermekük is örökli apja betegségét? És meddig térhet vissza Henry, akit láttak meghalni. Audrey Niffenegger regényéből."
http://www.youtube.com/watch?v=7jWrCUr1F-Q
2013. március 02. 07:08
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Életrevalók
10/10
10/10
7 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Évike12,
Adrianna,
Fanni00,
csicsi20,
Barbus87,
Grace Benning
2013. március 02. 08:20
Spongyabob - A Film xD
10/10 xD
10/10 xD
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.