Idézet (ophely88 @ 2013.02.24. 18:24)
Én azt olvastam a múlt héten hogy az Oscar zsűri nagysokára engedett a csábításnak és megnézte Jessica filmjét. Több helyen írták hogy a zsűri és a filmkészítők pezsgőt bontottak mert eldöntötték hogy Jessica nyeri a díjat.

Nem tudom mi az igaz belőle.

Egy valami biztos, DLL győzelme és az hogy az Argo-t beperelte egy nagyobb kanadai szervezet aminek a főnöke rokonságban áll az egyik zsűritaggal ergo biztosra vehetjük hogy nem fog nyerni. Én már oldalakkal ezelőtt megaszontam hogy ez lesz, nem is annyira kiszámíthatatlan ez a díjkiosztó.

Jennifer tuti nem nyer majd ahogy Bradley Cooper sem, ez is hétszentség.
Az Akadémia 6000 tagból áll. Nem lehet csak úgy messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy egy kis csoport kijelenti, hogy márpedig xy fog nyerni...
Az Argo-botrányról nem hallottam, de a szavazást már vagy másfél hete lezárták, úgyhogy kétlem, hogy ez bármilyen hatással lesz már az Oscarra. Bradley nyilván nem fog nyerni, mert ahhoz minimum világvége kell, hogy DDL-nek ne legyen meg az a 3. Oscar.
Ami a színésznő mezőnyt illeti, gyerekek, ez (továbbra is) kőkemény háromesélyes, ne dobálózzunk már ilyen 'hétszentség, hogy nem' kifejezésekkel, főleg a díjszezon eddigi alakulása után (Critics' Choice - Chastain, Golden Globe - Chastain, Lawrence, SAG - Lawrence, BAFTA - Riva...). Én személy szerint Emmanuelle-ben reménykedem, Jennifernek szurkolok, és repesnék a boldogságtól, ha Jessica nyerne (a ZDT konkrétan az egyetlen jelölt film, aminek egyértelmű női főhőse van, Hollywood durván le van maradva ilyen szempontból).