Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 24. 18:24 #8861
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.24. 16:44)
Ezen agyalok napok óta.. Mindenki biztos Jennifer győzelmében, remek színésznő, a film is nagyszerű és fantasztikusan alakított, de valahogy nem lennék teljesen elégedett, ha ő kapná meg, ennyi erővel akkor inkább Naomi Watts vagy az öreglány. Annyi bazi jó filmet kaptunk idén, hogy nem tudok dönteni biggrin.gif

Én azt olvastam a múlt héten hogy az Oscar zsűri nagysokára engedett a csábításnak és megnézte Jessica filmjét. Több helyen írták hogy a zsűri és a filmkészítők pezsgőt bontottak mert eldöntötték hogy Jessica nyeri a díjat. rolleyes.gif Nem tudom mi az igaz belőle. blink.gif Egy valami biztos, DLL győzelme és az hogy az Argo-t beperelte egy nagyobb kanadai szervezet aminek a főnöke rokonságban áll az egyik zsűritaggal ergo biztosra vehetjük hogy nem fog nyerni. Én már oldalakkal ezelőtt megaszontam hogy ez lesz, nem is annyira kiszámíthatatlan ez a díjkiosztó. biggrin.gif Jennifer tuti nem nyer majd ahogy Bradley Cooper sem, ez is hétszentség.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2013. február 24. 18:33 #8862
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2013.02.24. 18:24)
Én azt olvastam a múlt héten hogy az Oscar zsűri nagysokára engedett a csábításnak és megnézte Jessica filmjét. Több helyen írták hogy a zsűri és a filmkészítők pezsgőt bontottak mert eldöntötték hogy Jessica nyeri a díjat.  rolleyes.gif Nem tudom mi az igaz belőle.  blink.gif Egy valami biztos, DLL győzelme és az hogy az Argo-t beperelte  egy nagyobb kanadai szervezet aminek a főnöke rokonságban áll az egyik zsűritaggal ergo biztosra vehetjük hogy nem fog nyerni. Én már oldalakkal ezelőtt megaszontam hogy ez lesz, nem is annyira kiszámíthatatlan ez a díjkiosztó.  biggrin.gif Jennifer tuti nem nyer majd ahogy Bradley Cooper sem, ez is hétszentség.

Nekem a mezőnyből abszolút a Zero Dark Thirty jött be legjobban, de ez persze csak ízlés kérdése. Egy haveromat idézve tavaly Artist-dara volt, idén Lincoln-dara lesz. Az Akadémia rohadt konzervatív, az Argo semmit sem fog kapni, a 0D30 sem, ehelyett maradnak a szerintem a többihez képest egy kicsit gyengébbre sikerült (szárazságát és túlnyújtottságát félretéve amúgy jó) tipikus oszkár-filmnél. Persze, hogy a Silver Linings Playbook is mellőzve lesz, talán a Pi élete, ami még esélyes néhány díjra, de - hacsak nem hazudtolják meg magukat - szinte biztos a Lincoln ajnározás.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. február 24. 21:20 #8863
- törölt felhasználó -    
Silver Linings Playbook
Még mindig remek film, a jelölés bőven elég neki, mert nagy ritkán kerültek már ki efféle jó romantikus filmek Hollywoodból, de semmi esélye nyerni. Néhol unalmas kissé, de nincs kedvem lepontozni.
10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. február 24. 21:40 #8864
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2013.02.24. 18:24)
Én azt olvastam a múlt héten hogy az Oscar zsűri nagysokára engedett a csábításnak és megnézte Jessica filmjét. Több helyen írták hogy a zsűri és a filmkészítők pezsgőt bontottak mert eldöntötték hogy Jessica nyeri a díjat.  rolleyes.gif Nem tudom mi az igaz belőle.  blink.gif Egy valami biztos, DLL győzelme és az hogy az Argo-t beperelte  egy nagyobb kanadai szervezet aminek a főnöke rokonságban áll az egyik zsűritaggal ergo biztosra vehetjük hogy nem fog nyerni. Én már oldalakkal ezelőtt megaszontam hogy ez lesz, nem is annyira kiszámíthatatlan ez a díjkiosztó.  biggrin.gif Jennifer tuti nem nyer majd ahogy Bradley Cooper sem, ez is hétszentség.

Az Akadémia 6000 tagból áll. Nem lehet csak úgy messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy egy kis csoport kijelenti, hogy márpedig xy fog nyerni...
Az Argo-botrányról nem hallottam, de a szavazást már vagy másfél hete lezárták, úgyhogy kétlem, hogy ez bármilyen hatással lesz már az Oscarra. Bradley nyilván nem fog nyerni, mert ahhoz minimum világvége kell, hogy DDL-nek ne legyen meg az a 3. Oscar.
Ami a színésznő mezőnyt illeti, gyerekek, ez (továbbra is) kőkemény háromesélyes, ne dobálózzunk már ilyen 'hétszentség, hogy nem' kifejezésekkel, főleg a díjszezon eddigi alakulása után (Critics' Choice - Chastain, Golden Globe - Chastain, Lawrence, SAG - Lawrence, BAFTA - Riva...). Én személy szerint Emmanuelle-ben reménykedem, Jennifernek szurkolok, és repesnék a boldogságtól, ha Jessica nyerne (a ZDT konkrétan az egyetlen jelölt film, aminek egyértelmű női főhőse van, Hollywood durván le van maradva ilyen szempontból).
2013. február 24. 23:16 #8865
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Homeland

Kicsit félbemaradtam a filmnézéssel, mert rászántam magam a Homelandre. Nyomon követem a díjátadókat, és mikor még ki se osztották a GG-t sejtettem, hogy elviszi a prímet, és igazam lett! Ezért végre szakítottam rá időt, és ledaráltam a két évadot néhány nap alatt. Őszintén mi a francért vártam eddig? Rég láttam ennyire erős sorozatot! meghajolo.gif
Damian Lewis eddig is nagy szerelmem volt, de most.. Jézus, micsoda alakítást nyújtott! Claire Danes-ről nem is beszélve!! Mandy Patinkin is hihetetlenül jó volt, főleg a hangját imádtam. Annyira megnyugtató, hogy elmehetne valami született mesemondónak is.
Már a Pilot rész is kikészített az izgalomtól. Szóval senki ne akarja megtudni mit le nem műveltem itt a gép előtt a többi epizódnál. rohog.gif
Szeretem tőrni a fejem, hogy mégis hogyan folynak tovább a szálak, de Brody minden résznél megtévesztett. Tisztára CIA-s emberkének éreztem magam. biggrin.gif
Eseménydús évadzáró volt. Kiváncsian várom a 3. évadot, és remélem ilyen kiváló munkával folytatják tovább.
Láttam lecsapott rá a Retek2.. Pocsék a szinkron. Szigorúan eredeti hangon érdemes végignézni!

Mindkét évad 10-es
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2013. február 24. 23:18 #8866
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (mse90 @ 2013.02.24. 21:40)
Az Akadémia 6000 tagból áll. Nem lehet csak úgy messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy egy kis csoport kijelenti, hogy márpedig xy fog nyerni...
Az Argo-botrányról nem hallottam, de a szavazást már vagy másfél hete lezárták, úgyhogy kétlem, hogy ez bármilyen hatással lesz már az Oscarra. Bradley nyilván nem fog nyerni, mert ahhoz minimum világvége kell, hogy DDL-nek ne legyen meg az a 3. Oscar.
Ami a színésznő mezőnyt illeti, gyerekek, ez (továbbra is) kőkemény háromesélyes, ne dobálózzunk már ilyen 'hétszentség, hogy nem' kifejezésekkel, főleg a díjszezon eddigi alakulása után (Critics' Choice - Chastain, Golden Globe - Chastain, Lawrence, SAG - Lawrence, BAFTA - Riva...). Én személy szerint Emmanuelle-ben reménykedem, Jennifernek szurkolok, és repesnék a boldogságtól, ha Jessica nyerne (a ZDT konkrétan az egyetlen jelölt film, aminek egyértelmű női főhőse van, Hollywood durván le van maradva ilyen szempontból).

Miért ne lehetne nagy volumenő szavakkal dobálózni ha egyszer világos mint a vakablak hogy pl Bradley nem nyer? Ez is ugyanolyan díjátadó mint a többi, nem igazán okoz meglepetést ...Ritkán előfordul de az elmúlt 5 évben eléggé kiszámítható volt pl a Legjobb férfi színész kategória..
2013. február 24. 23:34 #8867
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
A
Idézet (ophely88 @ 2013.02.24. 23:18)
Miért ne lehetne nagy volumenő szavakkal dobálózni ha egyszer világos mint a vakablak hogy pl Bradley nem nyer? Ez is ugyanolyan díjátadó mint a többi, nem igazán okoz meglepetést ...Ritkán előfordul de az elmúlt 5 évben eléggé kiszámítható volt pl a Legjobb férfi színész kategória..

Én nem is a legjobb színész kategóriára céloztam ezzel, ott nyilván 101% DDL esélyei, ahogy írtam. De Jennifer esélyeit nem értem miért becsülöd alá még most is. pardon.gif Az a SAG díj nem csak papírnehezék, konkrétan az egyik legpontosabb színészi Oscar előrejelzőről beszélünk. Persze nem azt mondom, hogy ő fog nyerni is, ahogy szintén már leírtam, itt 3 esélyes van, de attól még, hogy te vagy én nem adnánk Oscart egy 22 évesnek, nem jelenti azt, hogy ki van csukva, hogy az Akadémia megteszi. Sok a kiszámíthatóság, de ez a kategória éppenséggel nyitott.
1 felhasználónak tetszik: Christo
2013. február 25. 00:04 #8868
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Napos Oldal
Jennifer egy csomó díjat besöpört vele (bár nem hiszem, hogy Oscar-t is haza fogja vinni, ennek ellenére jó úton halad!), így gondoltam, itt az ideje, hogy leüljek és megnézzem.
Nem csalódtam: egy hétköznapi család problémáinak levezetését és megoldását láthattuk szórakoztató, izgalmas módon.
Én csak ajánlani tudom, egészen biztosan meg fogom még egyszer nézni.
Brad egy elképesztő színész, ezt eddig is tudtam (most egészen más oldalát láthattuk), Jen pedig egy tehetséges, feltörekvő színésznő, aki kevés munkai tapasztalattal a hátterében is valós, emberi érzelmeket tud átadni. A legjobb rész az volt, amikor hisztit rendezett az étteremben rohog.gif
Néha kicsit megállt a sztori, így:
10/9
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. február 25. 00:13 #8869
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Szűnj meg, Fred!

"Amikor Elizabeth visszatér édesanyja otthonába, mert házassága tönkremegy, felidézi gyermekkori képzelt barátját, Fred-et, hogy megszabaduljon a traumától, amit a férje és munkája elvesztése jelent. A Fred által okozott felfordulás és káosz közepette Elizabeth kétségbeesetten igyekszik visszaszerezni férjét, és próbál visszatérni a normális életbe - komikus következményekkel."

egyedi és különleges film

http://www.youtube.com/watch?v=mgFZBzGopL8
2013. február 25. 11:46 #8870
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nocsak nocsak, mégis Jennifer nyert meg az Argo is rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, rolllllleee
2013. február 25. 12:46 #8871
- törölt felhasználó -    
Utolsó dal. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. február 25. 15:36 #8872
- törölt felhasználó -    
A Clockwork Orange

2 felhasználónak tetszik: janet7, Fanni00
2013. február 25. 18:01 #8873
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Anyuval hétvégén filmeztünk.Két olyan filmet választottunk amit igaz már mindketten láttunk,én többször is ( rohog.gif ) és mindkettőnknek tetszett smileeee.gif

Álomháború heart.gif

Diszkópatkányok heart.gif

Azt hiszem ezt a DVD-t el kell zárni előlem rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, patrícia4
2013. február 25. 18:24 #8874
Crazy000._.
Crazy000._.
♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥
Hozzászólás: 1106
Csatolások: 88
Azonosító: 176996
Felhők fölött 3 méterrel (:
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2013. február 25. 20:18 #8875
kuszkusz4ever
kuszkusz4ever
visszatérő vendég

Státusztwist and shout
Hozzászólás: 187
Csatolások: 3
Azonosító: 158286
The artist-A némafilmes/The artist
9/10

A boldogság sosem jár egyedül/Un bonheur n'arrive jamais seul
9/10
2013. február 25. 21:46 #8876
- törölt felhasználó -    
Argo
Tudom, már harmadjára. Kis victory-vetítést tartottam. smileeee.gif Most már elég nehéz falat, főleg az eleje unalmas, mivel tudom, honnan jönnek a legjobb részek, de még most is azon kaptam magam, hogy ökölbe szorított kézzel izgulok. Nem nézem meg most már jó darabig, eljutottam oda, hogy megkönnyeztem. Még csak nem is a repcsis dolgot, hanem a Star Wars-/Trek-figurákat rohog.gif
2013. február 26. 06:37 #8877
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Chloe
Érdekes film volt, a szereplőket jól kiválogatták viszont nem tudom, úgy annyira nem kötött le mint kellett volna, szerintem ha Liam Neeson nincs benne akkor lehet néha el is alszok, de azért elmegy. Mondjuk a vége meglepett. 10/6

Geronimo hadművelet
Na megnéztem pedig sok kritika volt róla, hogy Amerika így meg úgy... Én nem tudom, hogy hirtelen miért csak Amerika hibás a terrorizmus miatt, biztos nagyon jól is esett nekik 9/11... Na mindegy is ki miben hisz engem nem érdekel, nekem tetszett ez a film és remélem, hogy tényleg így is történt. Amúgy meg Cam játszott benne és tök jól alakított. Aki nekiáll az ne olvassa el előtte a kritikákat, mert csak olyanokat írnak, hogy hülye amerikaiak... :S Bin Laden akkor meg egy szent volt? ohmy.gif A filmnek 10/8
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. február 26. 19:00 #8878
- törölt felhasználó -    
A torinói ló

Erre szükség van:

"Hogy miről szól a Torinói ló? Laikus szemmel nézve semmiről. Nincs történet, a cselekmény hihetetlenül repetitív. A lány felkel, kimegy a kúthoz vízért. Felöltözteti apját, megfőzi a mindennapi krumplit. Elvégzik a ház körül esedékes tennivalókat. Megetetik a lovat. A történetvezetés 6 napot örökít meg, melyben végig orkán erejű szélvihar tombol. Valami készül, a természet már nem az, ami volt. Az egybefonódó, monoton napokat először a szomszéd dúlja fel, amikor átjön pálinkát kérni és a világvégéről hadovál, később pedig néhány cigány lopja a kút vizét. A két és fél órán keresztül zajló apokalipszistörténetnek borzasztó súlya van. Igen, nehéz végigülni, a napok lassan telnek, már a néző is belefásul a mindennapi teendőkbe. Itt már rég kihaltak az érzelmek, robotmódjára végezzük bevett szokásainkat.
Térjünk ki az egyik legfőbb témára, aminek ismét köze van Istenhez. Mint említettem a cselekmény 6 napot ölel fel. Isten is 6 nap alatt teremtette a földet, itt ennek a reciproka történik. A 6 nap során mindig történik valami olyan esemény, ami erre enged következtetni. A szomszéd, a víz hiánya, a ló tétlensége. Nem marad más csak a sötétség, a megfoghatatlan üresség, a reményvesztettség, a semmi. Az addig felépített világ megszűnik létezni. A világ, aminek szerepét, most egy ócska kunyhó látja el. Tarr az efféle minimalista eszközökkel is kiválóan kommunikál. Ezt a szót pedig nem véletlenül használtam, hisz elképesztően kevés a dialógus a filmben. Az 5 percre feltűnő szomszédnak van a legtöbb szövege, azzal el is van mondva a lényeg. Egy bivalyerős monológ fültanúi lehetünk, melyben benne van minden ember iránt érzett harag, szánalom és szembesítés. A Torinói ló epilógusa pedig elhozza nekünk azt a fajta torokszorító és fullasztó semmisséget, amelyben a szemünk láttára manifesztálódik a világ elmúlása." Forrás: port.hu
2013. február 26. 19:10 #8879
Csillbab
Csillbab
visszatérő vendég

StátuszJust promise that you won't forget we had it all
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 138512
Titanic heart.gif már nem tudom hanyadszorra láttam smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Destiny015, patrícia4, SmileyZ, Alison Lerman
2013. február 26. 19:41 #8880
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Red dawn / Vörös hajnal (2012)
Nagyon tetszett! Hosszú volt, de alig éreztem meg. Nagyon tetzsett volt benne minden ami egy akció filmbe kell. De már megint, már megint ki kelett nyírni Chris ugye? nem tudnának olyat csinálni ahol nem hal meg?( jó, a bosszúállok, thor stb-ben nem hal meg..) De azért nem örültem. Maga a film mutatja a világ kegyetlenségét, és rossz indulatát. Bár elég fiktív, de nem baj ez csak film.. smileeee.gif Most többet nem tudnék írni róla, mert meg kell nézni egy filmet hogy Te rájölj milyen.. wink.gif
9/10

Pitch Perfect / Tökéletes hang (2012)
Nem nagyon csípem az ilyen kis dalos ugyan arról szóló musical féle sz*rágokat, de ez tetszett. Élveztem, bár többet is ki lehetett volna hozni belőle.. Azért egyszer megéri megnézni.. smileeee.gif
7/10
2 felhasználónak tetszik: Fanni00, House Of Wax
710 oldal 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!