Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 03. 00:36 #8921
- törölt felhasználó -    
Irány Eldorádó
13 éves rajzfilm, 13! Mégis jobban szórakozom rajta, mint bármin. Ahh, gyerekkor, hiányzol. biggrin.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, Hustler, Alison Lerman, duracell
2013. március 03. 10:56 #8922
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A Gyűrűk Ura - A király visszatér/The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Nem tudom, hogy hanyadszorra néztem meg, de még mindig imádom! w00t.gif

10/10 beer.gif
4 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Kazuo, Alison Lerman, Adrianna
2013. március 03. 13:24 #8923
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilimooo @ 2013.03.02. 21:37)
Én anno Ian miatt néztem meg, és bár nem olyan mint most, nagyon tetszett a film, mindenki alakítása nagyon jó volt, és a vér se zavart. smileeee.gif

Én meglepődtem, mit keres Ian a filmben. Először azt hittem, eltévedt. De ő is elég jó volt. Jó volt végre nem valami szívtipró szépfiúszerepben látni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2013. március 03. 15:07 #8924
- törölt felhasználó -    
Scooby-Doo és a taviszörny átka biggrin.gif
2013. március 03. 15:26 #8925
- törölt felhasználó -    
Romper Stomper
Aki ajánlotta nekem a filmet, azt mondta legalább lesz olyan jó, mint az Amerikai História x, ha az tetszett, ez is fog.
Nos, k*rvára nem tetszett. Mármint a Romper Stomper. Az Amerikai História x az jó volt.
Már a film felénél jártak, és már vártam mikor történik valami. A másik meg, hogy rohadtul nem ilyenek a benne szereplő emberek. Ismerek annyi ilyen embert, hogy ezt nyugodtan ki merjem jelenteni. Az egészet úgy állították be, mintha ezek valami közveszélyes bűnözők lennének, akiket nem érdekelnek a társaik se, csak az, hogy saját bőrüket mentsék. Legalább is nekem ez jött le.
2013. március 03. 15:53 #8926
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Az a bizonyos első év / I Give It A Year
Tegnap láttuk moziban, egész jó volt. Nem az az átlagos, sablonos romkom, a vége egészen más, mint ahogy először gondolná az ember. Persze azért ahogy halad a sztori, ki lehet következtetni, mi lesz ebből, de legalább nem olyan, mint a többi nyál. Ha már a nyálnál tartunk, elviselhető mértékű volt, csak épp annyi, amennyi kell. Simon Bakertől elolvadtam, de tény, hogy nekem a (sótlan, unalmas) nőnek a férje sokkal szimpatikusabb volt. Nem volt telenyomva béna poénokkal, csak éppen pár volt benne, de azok ütöttek.
10/8
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. március 03. 16:33 #8927
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza

Hát jó hosszú film volt. A story-t most ne említsük, ugye az adott, láttam a Geronimo hadművelet című filmet is a héten, így össze is tudtam hasonlítani őket. Mondjuk az inkább a katonák felkészüléséről szólt, az volt a hangsúlyosabb rész, ez meg a sok kihallgatás és előkészület, régebbre is megy vissza a story. Néhány helyen volt egy ici-picit unalmas, meg ez a sok arab név, azt sem tudtam először ki kicsoda, de hát ez van, oda kellett figyelni. A színészi alakítások teljesen rendben voltak. Jessica és Jason voltak számomra a legkiemelkedőbbek. Nem mondom, hogy végignézem még egyszer, de egyszer megnézni érdekes. 10/8
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. március 03. 16:48 #8928
- törölt felhasználó -    
Expendables 2.
Nagyon szeretem ezeket a filmeket ! Olyan hatalmas a dumája ! XD Meg izgi is...
1 felhasználónak tetszik: Évike12
2013. március 03. 16:49 #8929
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
End of Watch / Az utolsó műszak (2012)
Basszus. Huhh, nem tudom mit mondjak. Annyira ledöbbentett ez a film. Annyira jó volt. Végre egy film ami teljes mértékben a való világot mutatja, és azt hogy nem egy mesevilágban élünk. Annyira, de annyira hatással volt és van is rám, hogy szinte nem tudom mit írjak róla. Ez egyszerűen tökéletes film. Jake alakítása tökéletes, és a többi ember is hatalmasat alakít. Ez az év filmje.. meghajolo.gif
ui: az angol ebben a filmben is látszott mennyire "béna" nyelv. Egy csöppet már idegesített a filmben hogy szószerint minden második szó a fuck volt.
So, everyone just fucking talk to fuck you, fuck you and fuck you bitch.

10/10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, House Of Wax
2013. március 03. 16:53 #8930
szofia99
szofia99
új tag

StátuszHa valakit igazán szeretsz,küzdj érte a végsőkig. <3
Hozzászólás: 75
Csatolások: 0
Azonosító: 196719
Vasember 2.De nemsokára a 3.részét is megnézem mert hamarosan menni fog majd a mozikban már alig várom.Szerintem nagy durranás lesz és remélem nagy kasszasiker is egyben.Robert Downey Jr nagyon jó színész,nagyon jol játssza a vasembert.Imádom.
2013. március 03. 17:02 #8931
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet (szofia99 @ 2013.03.03. 16:53)
Vasember 2.De nemsokára a 3.részét is megnézem mert hamarosan menni fog majd a mozikban már alig várom.Szerintem nagy durranás lesz és remélem nagy kasszasiker is egyben.Robert Downey Jr nagyon jó színész,nagyon jol játssza a vasembert.Imádom.

I can't wait for May. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. március 03. 17:16 #8932
- törölt felhasználó -    
Wreck-It Ralph
Mivel láttam, hogy - többek között itt is - rengetegen voltak pozitív véleménnyel róla és sokan azt is írták, hogy 2012 legjobb animációs filmje, megnéztem. Még jobb volt, mint amire számítottam. Azt hittem, hogy az eleje unalmas lesz, aztán lesz egy tetőpont, ahol jó, a végén pedig ismét majd' elalszom majd rajta. Kellemesen csalódtam, ugyanis nem így történt. A kezdettől kezdve imádtam és egy percig sem unatkoztam rajta. Nagyon aranyos volt, tetszett a történet, az egyedisége miatt na és az a kislány! Legszívesebben felfaltam volna, annyira imádni való volt. laugh.gif Biztos vagyok benne, hogy még többször meg fogom nézni.
10/10
1 felhasználónak tetszik: duracell
2013. március 03. 17:48 #8933
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
A zongorista. 3x 45 perc alatt, de sikerült végignéznem. Megérte, nagyon jó volt smileeee.gif 10/10
4 felhasználónak tetszik: Glamster, SmileyZ, duracell, krisztencs99
2013. március 03. 19:38 #8934
- törölt felhasználó -    
Fun Size - Zakkant Halloween
Victoria Justice miatt néztem meg, és bár már rég elmúlt halloween, mégis perfectül elvoltam vele. laugh.gif Volt egy két erőltetett jelenet, de összességében, jó kis film. A legjobb jelenet szerintem az volt, amikro az az óriás csirke ráesett a kocsira, és olyan volt, mintha...khm...értitek. rohog.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: krisztencs99
2013. március 03. 19:47 #8935
- törölt felhasználó -    
Csajok Monte Carloban. Imádom ezt a filmet. heart.gif happy.gif
2013. március 03. 21:39 #8936
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Ma mesedélutánt tartottam! blush.gif

Mézengúz

Kicsit morbid a sztori, mármint ami Vanessa és Berry kapcsolatát illeti, egyébként pedig egy aranyos mese! Nincs benne sok poén, de ami van, az szerintem tényleg vicces! A történet is tetszik, pláne az, ahogy "beleépítették" Stinget és Ray Liottát is!
10/7

Pocahontas
meghajolo.gif Igazi vérbeli MESE! Le a kalappal! Minden készítő előtt, főleg a csodálatos zenékért, (én speciel a magyar és a svéd dalokat preferálom leginkább, de egyébként minden nyelven isteniek) főleg Udvaris Annának mondanék köszönetet, a betétdalokért! Apropó zene! Akárhányszor hallgatom, mindig sírok! Nem tehetek róla! Kiskorom óta istenítem ezt a mesét, és ha ciki, ha nem, minden egyes dalnak tudom a szövegét, és tudni is fogom, mert az agyamba égett! tongue.gif
A történet szeritnem zseniális, (habár az eredeti sztori egy hangyányit kiábrándító és eltérő. Mindig is az egyik legtisztábbnak és tökéletesebbnek láttam Pocahontas és John Smith kapcsolatát. Nem is a szerelem a legjobb szó amivel ki lehetett fejezni a közöttük lévő viszont. Az, ahogy tanították egymást és megmutatták egymásnak a világot. wub3.gif
Smith is olyan intelligens, higgadt és nagyszerű ember! Mindig a nagybátyám jut róla eszembe! rolleyes.gif
Ráadásul a kor is az egyik kedvencem, kis bepillantást nyerhetünk Amerikába, a gyönyörű és érintetlen Amerikába, mielőtt még felfalták volna! Persze, én abszolút elfogult vagyok hiszen eléggé elrugaszkodik a történelemtől, és biztos vagyok benne, hogy túlértékelem ezt a mesét, de nem érdekel, nekem rengeteg dolgot tanított, és mindig is nagy kedvencem lesz, ha lesznek gyerekeim, biztos, hogy meg fogom nekik mutatni ezt a remekművet!
10/100

Kung Fu Panda
Egy tökéletes példa arra, hogy lehet még jó meséket készíteni manapság! Szerethető karakterek, izgalmas, és fordulatokkal teli történet! Ráadásul az animáció is tetszik!
10/10

Mulan
Kiskorom óta nagy kedvencem, emlékszem, a VHS kazetták korszakában gyakorlatilag "rongyosra néztem" a kazettát! xD
Emlékszem, hol recsegett be a hang, vagy sérült a kép, annyiszor láttam! Mulanra hősként tekintettem, és ha bármikor meghallom a Short Hair című dalt, úgy érzem bármire képes vagyok. (Amikor levágja a haját, és eldönti, hogy az apja helyett vonul harcba!) Futni is erre a zenére szoktam! xD
Imádom a 3 idióta srácot, Yaot, Linget és Chien Pot is, a poénokat, és a gonoszokat, vagyis a Hunokat!
Szerintem egy elég jól összeszedett sztori, még akkor is, ha nem is egyezik a történelemmel, de tagadhatatlanul izgalmas, és fordulatos egy mese! Hihetetlen, hogy 15 éves fa film, hogy repül az idő!
10/100

Hotel Transylvania

Őszintén szólva jobbra számítottam! Nem mondom, hogy rossz volt, de jó sem! Úgy érzem, hogy mostanában inkább a karakterek animálására, kidolgozására, mintsem a jellemfejlődésükre törekszenek! A szereplők elég sablonos karakterek, a történet sem fordulatos, és Csőre Gábor is, akit egyébként mélységesen tisztelek és szeretek, is röhejes volt Dracula hangját adva. Kevés poén volt benne szerintem, legalábbis azok, amelyeket én értékelni tudtam, de azon a kevésen jót kacagtam!
De sajnos ez még nem volt elég, hogy szórakoztasson, és ilyenkor gondolok bele abba, mennyire hiányzik az az idő, amikor még jó mesét tudtak csinálni.
Szóval, mindent összevetve, legnagyobb jóindulattal is csak 10/6
5 felhasználónak tetszik: Christo, rolllllleee, Adrianna, duracell, Törpemókus
2013. március 04. 01:09 #8937
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (xMilesss @ 2013.03.03. 17:48)
A zongorista. 3x 45 perc alatt, de sikerült végignéznem. Megérte, nagyon jó volt smileeee.gif 10/10

Lelkileg elég megterhelő film, de témáját tekintve az egyik legjobb. Még egészen kicsi voltam, amikor láttam, de még mindig emlékszem rá. Ahogy a Csíkos Pizsamás Fiú-ra is smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, duracell, Fanni00
2013. március 04. 17:40 #8938
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Saturday Night Fever/Szombat esti láz heart.gif (1977)

Az utóbbi időben nagyon megvoltam veszve azért,hogy megnézzem ezt a filmet rohog.gif Mivel megnéztem a Diszkópatkányokat amiben az egyik jelenetnél a Bee Gees - Stayin' Alive című száma szól amit a legelső pillanattól kezdve imádtam,eszembe jutott,hogy ebben a filmben hallottam először és mivel már amúgy is régen láttam így letöltöttem és megnéztem.Egy karakter nem volt benne ami szimpatikus lett volna még a főszereplő sem,de a táncos részek még mindig nagy kedvenceim heart.gif Főleg mikor John Travolta heart.gif táncol a Bee Gees- You Should Be Dancing című számára heart.gif Azt olyan 20* néztem meg egymás után rohog.gif Bár a Night Fever című számok is közel áll hozzám heart.gif Összességében szeretem ezt a filmet és tetszett mint ahogy régen is,de van 1-2 jelenet amit szó szerint utáltam blush.gif Ilyen pl amikor a kocsiban erőszakoskodnak a lánnyal blush.gif Emiatt:

10/8.5

Flashdance (1983)

Régen valahogy jobban tetszett blush.gif Most kicsit untam.Jó film persze,de akkor sem az igazi blush.gif Azok a jelenetek tetszettek a legjobban amikor a csaj veszekedett a pasijával,ott olyan ismerős volt a lány viselkedése rohog.gif
Azért 1-2 számot még mindig imádok a filmből heart.gif

10/7

Ismeretlen férfi

10/9

Rómeó és Júlia heart.gif

A Leos változat heart.gif Tegnap este elkapott a Leozhatnék és mondtam anyunak,hogy nézzük már meg..Hát...épp csak a nyálam nem folyt annyira néztem Leot _nevet.gif Nekem ebben a filmben mindig is annyira tetszett drool.gif Tudom ez a film sokaknak nem jött be de nekem épp azért tetszett mindig is,mert annyira más blush.gif Mondjuk az,hogy némelyik jelenet párbeszédeinek értelme nem volt kicsit sok volt néha rohog.gif

10/9
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman
2013. március 04. 17:54 #8939
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Napos oldal
8/10
Jó, bevallom egy pontot a moziban a röhögéstől fetrengő ostoba birkák miatt vesztett. Valaki mondja már el, ez vígjáték volt? biggrin.gif Mert kezdem azt hinni, hogy az én 3-4 röhögésemmel van a baj, szemben a mozi 80%-ának 50-60 röhögésével biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Alison Lerman, mse90, Kiim, Fanni00
2013. március 04. 18:08 #8940
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Hupikék Törpikék * The Smurf /2011/
Egyszerűen imádtam. Pedig az eredeti mesét nem szerettem sohasem. Neil Patrcik Harris ( heart.gif ) nagyon jó volt, és végre az 'Így jártam anyátokkal' című sorozaton kívül is látni lehetett.
10*10

A hercegnő és a béka * The Princess and the Frog /2009/
Hatalmas csalódás volt. Számomra a legrosszabb Disney mese.
3*10

Vasököl * Real Steel /2011/
Kikapcsolódásnak tökéletes, de semmi több. Pedig nagyon rákészültem, és ahhoz képest ez is csalódásvolt. Bár Hugh Jackman ( heart.gif ) látványa javított valamit a pontozáson.
6*10
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Alison Lerman, Lilimooo
710 oldal 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!