Die Hard - Drágább, mint az életed
Ezt a filmet igazából csak azért néztem meg mert Magyarországon forgatták és mert Jai Courtney az egyik főszereplő, szerintem nem volt olyan rossz mint ahogy a kritikákban olvastam. Az előző Die Hard filmeket nem láttam szóval nem tudok mihez viszonyítani, de nekem tetszett a történet és színészek játékával sem volt különösebb bajom, viszont ami nekem nagyon nem jött be az a Csernobilos szál.
10/7
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2013. február 23. 19:41
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
2013. február 23. 20:47
Mackótestvér
2013. február 23. 21:11
|
|
eperke519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 356 Csatolások: 2 Azonosító: 191561 offline
|
Förtelmes főnökök
csak ajanlani tudom sok poen iciri piciri akcio de nagyon jo vicces
https://m.youtube.com/watch?v=yrY4qQvgNrQ
https://m.youtube.com/watch?v=yrY4qQvgNrQ
2013. február 23. 23:01
Amour
Hogy én mennyire ki voltam éhezve egy ilyen mesterműre az elmúlt napokban!
Kínomban már mindenféle fos listát olvastam filmekről, "amiket látni kell"-ett 2012-ben, de már minden f*szaságon túl vagyok, és nem találtam olyan filmet, aminek van is némi mondanivalója, ami értelmes és nem hótgagyi, ami színvonalas, erre tessék. Be kell nézni Oszkárékhoz. Tudom, hogy legalább annyian vannak az Oscar ellen, mint amennyien mellette, de most komolyan, a jelölt filmek 80-90%-a ér is valamit. És akkor íme, az Amour.
Röviden: nem ajánlanám senkinek, aki nem szereti az eseménytelen, egy helyben játszódó, életszagú non-amerikánó filmeket, én magam sem vagyok oda az ekkora komolyságért, de remek. Sírtam én is.
10/10
Röviden: nem ajánlanám senkinek, aki nem szereti az eseménytelen, egy helyben játszódó, életszagú non-amerikánó filmeket, én magam sem vagyok oda az ekkora komolyságért, de remek. Sírtam én is.
10/10
2013. február 23. 23:22
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Flipped
Ez egy iszonyú édes film gyerekek.
Végre nem egy buta,viccesnek beálított romantikus dráma,felkapott színészekkel, hanem egy tanulságos és mondhatni reális múvi. Tuti megfogom nézni újra.
10/10
Ez egy iszonyú édes film gyerekek.
10/10
2013. február 23. 23:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.23. 23:01)
Amour
Kínomban már mindenféle fos listát olvastam filmekről, "amiket látni kell"-ett 2012-ben, de már minden f*szaságon túl vagyok, és nem találtam olyan filmet, aminek van is némi mondanivalója, ami értelmes és nem hótgagyi, ami színvonalas, erre tessék. Be kell nézni Oszkárékhoz. Tudom, hogy legalább annyian vannak az Oscar ellen, mint amennyien mellette, de most komolyan, a jelölt filmek 80-90%-a ér is valamit. És akkor íme, az Amour.
10/10
10/10
Te mit tettél volna az idős csóka helyében?
Nekem szívem szakadt meg ... és a sminkem ment szét a film nézése közben.
2013. február 24. 00:20
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
This is 40 / 40 és annyi
Nem is tudom mi rá a legjobb szó. A borzalmas, az unalmas, vagy az idegesítő? Esetleg mind a három? Két óra dögunalom, nem beszélve az állandóan ordibáló és indokolatlanul káromkodó főszereplőkről. Vígjátéknak van feltüntetve, de még csak egy kicsit sem mosolyodtam el rajta, pedig azért ami tényleg poénos, azt értem. Paul Ruddot azért bírom, szóval max 2/10.
Nem is tudom mi rá a legjobb szó. A borzalmas, az unalmas, vagy az idegesítő? Esetleg mind a három? Két óra dögunalom, nem beszélve az állandóan ordibáló és indokolatlanul káromkodó főszereplőkről. Vígjátéknak van feltüntetve, de még csak egy kicsit sem mosolyodtam el rajta, pedig azért ami tényleg poénos, azt értem. Paul Ruddot azért bírom, szóval max 2/10.
2013. február 24. 00:23
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hysteria (2011)
Felülmúlta elvárásaimat. Már a cikkem óta nagyon vártam ezt a filmet és nemrég tesóm meglepett azzal, hogy letöltötte. Nekem nagyon tetszett. Igazán ötletes történet, Hugh és Maggie is remekül alakítottak benne! Persze a többi szereplőre sem lehet panasz. Humoros volt, picit romantikus, volt egy kis története is. Végre egy normális vígjáték, lassan már kitérek a hitemből, ha egy-két éves vígjátékokról van szó, mert legtöbbjük már semmit sem ér...
10/10
Albert Nobbs (2011)
Nagyjából az első előzetes (és főleg annak csodás zenéje) óta kíváncsi voltam erre a filmre, így most kapóra jött az HBO premier. Hát nem tudom. Az egész olyan furcsa. Totál mást vártam, bár egy bizonyos szinten Albert még aranyos is volt. A szinkron mondjuk rém rossz volt, de tudom, erről a film nem tehet. Mia karakterét én máshogy képzeltem el, mint ahogy Aaront is, az ő kapcsolatuk nem tetszett. Ahogyan a film vége sem. Összesítve nem semmi film lett ez, hát Glenn simán megérdemelt volna érte egy Oscart, bár erről eddig is ez volt a véleményem. A vége idegesített. Nem szabad ilyen sokat várni egy filmmel, mert némiképp csalódás lesz a vége...
10/7
Hotel Transylvania (2012)
Néha meg kell nézni azt is, hogy mások mit alkotnak. Furcsa volt, bár aranyos történet, végül is tetszett, bár kicsit szólt is valamiről meg nem is. Összesítve nagyon jó film, de látom benne a sok kihagyott lehetőséget - annyi mindent lehetett volna még belőle kihozni! Egy egész sorozatra egész lett volna. Jó volt a kis történet, bár először nem akartam elfogadni, hogy ez tényleg ennyi. No meg valami jobb pasit vártam volna a kis Mavisnek. Akaratlanul is felvetődik bennem a kérdés, hogyan alakul majd a jövő...
Az elég érdekes volt mondjuk, hogy a nap csak éget, csak éget, aztán a végére nem lesz belőle semmi baj... A maga sonys műfajában mondjuk maxos.
10/10
Felülmúlta elvárásaimat. Már a cikkem óta nagyon vártam ezt a filmet és nemrég tesóm meglepett azzal, hogy letöltötte. Nekem nagyon tetszett. Igazán ötletes történet, Hugh és Maggie is remekül alakítottak benne! Persze a többi szereplőre sem lehet panasz. Humoros volt, picit romantikus, volt egy kis története is. Végre egy normális vígjáték, lassan már kitérek a hitemből, ha egy-két éves vígjátékokról van szó, mert legtöbbjük már semmit sem ér...
10/10
Albert Nobbs (2011)
Nagyjából az első előzetes (és főleg annak csodás zenéje) óta kíváncsi voltam erre a filmre, így most kapóra jött az HBO premier. Hát nem tudom. Az egész olyan furcsa. Totál mást vártam, bár egy bizonyos szinten Albert még aranyos is volt. A szinkron mondjuk rém rossz volt, de tudom, erről a film nem tehet. Mia karakterét én máshogy képzeltem el, mint ahogy Aaront is, az ő kapcsolatuk nem tetszett. Ahogyan a film vége sem. Összesítve nem semmi film lett ez, hát Glenn simán megérdemelt volna érte egy Oscart, bár erről eddig is ez volt a véleményem. A vége idegesített. Nem szabad ilyen sokat várni egy filmmel, mert némiképp csalódás lesz a vége...
10/7
Hotel Transylvania (2012)
Néha meg kell nézni azt is, hogy mások mit alkotnak. Furcsa volt, bár aranyos történet, végül is tetszett, bár kicsit szólt is valamiről meg nem is. Összesítve nagyon jó film, de látom benne a sok kihagyott lehetőséget - annyi mindent lehetett volna még belőle kihozni! Egy egész sorozatra egész lett volna. Jó volt a kis történet, bár először nem akartam elfogadni, hogy ez tényleg ennyi. No meg valami jobb pasit vártam volna a kis Mavisnek. Akaratlanul is felvetődik bennem a kérdés, hogyan alakul majd a jövő...
10/10
2013. február 24. 09:03
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.23. 23:41)
Ugyanezt tenném én is nyilván. Ó, egek. 
Igazán szívbe markoló történet volt. Adnád az Oscar-díjat az öreg lánynak?
2013. február 24. 09:42
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Védhetetlen
Második Denzel Washington filmem 2 nap alatt, nekem ez tetszett jobban (mint a Kényszerleszállás) mert ebben több volt az akció, és Ryan Reynolds is nagyon jó volt benne. Összességében továbbra is állítom, hogy Denzel egy zseni
10/9
Második Denzel Washington filmem 2 nap alatt, nekem ez tetszett jobban (mint a Kényszerleszállás) mert ebben több volt az akció, és Ryan Reynolds is nagyon jó volt benne. Összességében továbbra is állítom, hogy Denzel egy zseni
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. február 24. 15:16
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
A 10 csapás
10/10
10/10
2013. február 24. 16:41
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Az öt legenda (Rise of the Guardians, 2012)
Óh, ilyenkor úgy örülök, hogy még tudnak ilyen szép meséket csinálni.
Egyre kevesebb, ami tanítja is valamire a gyerekeket az agysejtjeik rombolása helyett. Ezt most láttam először, de biztos nem utoljára.
10/10
Óh, ilyenkor úgy örülök, hogy még tudnak ilyen szép meséket csinálni.
10/10
2013. február 24. 16:42
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Pánikszoba (2002)
Csak idén eddig négyszer néztem meg, annyira jó film. Körülbelül a negyedén keresztül csak Jaredet bámulom, de akkor is szeretném nagyon a filmet, ha ő nem is játszana benne.
Persze mindig tudom, hogy a karaktere meg fog halni, de akkor is szurkolok neki.
Kár, hogy (viszonylag) gyorsan kinyírták... Itt még Kristen alakításával sincs semmi bajom, Jodiet pedig mindig nagyon jó színésznőnek tartottam, és a többi főszereplő is jól játszott.
10/9.5
Csak idén eddig négyszer néztem meg, annyira jó film. Körülbelül a negyedén keresztül csak Jaredet bámulom, de akkor is szeretném nagyon a filmet, ha ő nem is játszana benne.
10/9.5
2013. február 24. 16:44
Idézet (ophely88 @ 2013.02.24. 09:03)
Igazán szívbe markoló történet volt. Adnád az Oscar-díjat az öreg lánynak?
Te kinek adnád?
Ezen agyalok napok óta.. Mindenki biztos Jennifer győzelmében, remek színésznő, a film is nagyszerű és fantasztikusan alakított, de valahogy nem lennék teljesen elégedett, ha ő kapná meg, ennyi erővel akkor inkább Naomi Watts vagy az öreglány. Annyi bazi jó filmet kaptunk idén, hogy nem tudok dönteni
ophely88
2013. február 24. 17:46
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.24. 16:44)
Ezen agyalok napok óta.. Mindenki biztos Jennifer győzelmében, remek színésznő, a film is nagyszerű és fantasztikusan alakított, de valahogy nem lennék teljesen elégedett, ha ő kapná meg, ennyi erővel akkor inkább Naomi Watts vagy az öreglány. Annyi bazi jó filmet kaptunk idén, hogy nem tudok dönteni 
Mindenki biztos Jen győzelmében? Háááát... Gyerekek, ott egy Jessica Chastain a 0D30-s fantasztikus alakításával. Én speciel neki vagy az "öreglánynak" adnám, bár eléggé úgy érzem, hogy meglepetések éve lesz ez (a többi díjátadóhoz hasonlóan) az Akadémiánál is. Csak férfi fronton evidens DDL győzelme.
ophely88
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.