Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 23. 20:38 #8621
- törölt felhasználó -    
Az időutazó felesége 10/9
Nem vagyok az a síros fajta, főleg a romantikus filmeken nem szoktam, de ennek a végén én is könnyeztem kicsit. Érdekes, szép volt.
6 felhasználónak tetszik: mse90, ophely88, nicol bellox, Im a SlaveForBritney, Adrianna, arizona
2013. január 23. 20:41 #8622
- törölt felhasználó -    
A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse
Hat éve vettem kb. harminc dobókockát, hogy tudjunk Kalózkockát játszani. Na, most online harmadjára nyerek. laugh.gif Ez a film annyi emléket hoz vissza a tinikorszakból. Állandó favorit lesz.
10/10
11 felhasználónak tetszik: ophely88, patrícia4, duracell, Lady Suzy, Im a SlaveForBritney, arizona, Adrianna, Kazuo, Lilimooo, Black Hearth2, Alison Lerman
2013. január 24. 00:04 #8623
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
The Perks of Being a Wallflower
Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, voltak jelenetek amiket untam, és voltak amiket nem.
Emma Watson jól alakított, azt hittem Nina Dobrev több szerepet fog kapni, de ez így volt jó.
10/8
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Fanni00, Lilimooo
2013. január 24. 00:18 #8624
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Tanner Hall.

egyszer elég volt megnézni, voltak benne jó jelenetek és persze Shawn Pyfrom és Chris Kattan, de nem egy nagy durranás. Modern Abigél modern problémákkal.
2013. január 24. 00:22 #8625
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Christo @ 2013.01.20. 18:01)
The Hobbit - An Unexpected Journey (A hobbit - Váratlan utazás)
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy van aki nem szereti A Gyűrűk Ura-világot. Annyira gyönyörű ez a film, annyira látványos, annyira izgalmas, hogy nem tud érdekelni, hogy közel 3 órás. Csak a stáblista kezdetén tűnik fel, hogy el van zsibbadva a nyakamtól a seggemig minden. :-P Mivel előzményfilm, nem gondoltam volna, hogy A hobbit ugyanannyira tetszeni fog, mint a trilógia, de rosszul gondoltam. Fantasztikus. 
10/10
http://www.kephost.com/images4/2013/1/20/a1_2013_1_20_9282yrts6y.gif

Pedig van olyan ember, akit nem érdekel különösen. Én csak Sean Bean miatt néztem meg a Gyűrűk ura első részét, de azt sem bántam, hogy Orlando B. és Viggo M. is ott volt, elismerem, hogy nagyon szép mesevilág, csodálatosan fotózták, de nekem ennyi. A többi részt nem láttam. Nem tudott megfogni. Könyvben el sem bírtam olvasni, az első könyv közepén feladtam - pedig imádok olvasni.
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. január 24. 04:53 #8626
- törölt felhasználó -    
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
Elszorul a gyomrom a filmzenétől. Keira, Johnny, ahh. meghajolo.gif A negyediket viszont sosem kellett volna elkészíteni.
10/10
3 felhasználónak tetszik: duracell, Adrianna, Alison Lerman
2013. január 24. 11:05 #8627
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.24. 04:53)
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
Elszorul a gyomrom a filmzenétől. Keira, Johnny, ahh.  meghajolo.gif A negyediket viszont sosem kellett volna elkészíteni.
10/10

Szerintem már a harmadik film is gyengusz. pardon.gif

"Did no-one come to save me?"
*Mindenki összenéz, bámulnak mint Rozi a moziban*

_nevet.gif _nevet.gif
2013. január 24. 12:56 #8628
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Texasi láncfűrészes 3D * Texas Chainsaw Massacre 3D /2013/

Ezt a filmet kétféle módon lehet értékelni:
1. Mint horror filmet.
2. Mint az eredeti Texasi láncfűrészes (1974) folytatását.
Ha az első pontot nézzük, azaz mint egy horror filmet, akkor nem volt vele sok gond, mert mint horror a maga kategóriájában szerintem nagyon jó lett. És hál istennek a szokásos egész képernyős meztelenkedés is kimaradt, ami szerintem csak olcsóvá és szánalmassá teszi a műfaj alkotásait meghajolo.gif
Viszont ha a második pontot nézzük, a folytatást, akkor bizony hatalmas problémáim voltak a filmmel.
Miről is szól az eredeti film?! Thomas Hewitt egy láncfűrésszel megölte azokat akik az ő házuknak a közelébe tévedt. Na most Thomas Hewitt helyet kaptunk egy bizonyos Jedediah Sawyer-t think.gif Nem értem, hogy ez hogyan jött!
Az tetszett, hogy a film első néhány percében az eredeti film utolsó képkockáit folytatták tovább, de kb. ennyi köze volt a Texasi láncfűrészes című filmhez. Vagyis nem, bocsánat, merthogy volt még egy utalás, csakhogy az sem magára az eredeti filmre, hanem a gyilkosra, akiről mintázták Thomas Hewitt-ot. Mikor a rendőr a házban lent császkált a pincében, és látta, hogy mindenféle berendezések voltak elkészítve, meg, hogy tele volt a a szoba női ruhákkal. Köztudottan Ed Gein-s módszerét vélhettünk felismerni benne.
Ami még eléggé felidegesített, hogy nem értettem mi a francért azt a szerencsétlen lányt üldözik életre-halálra amikor a gyilkost kellett volna elfogni omg.gif
A film vége meg végképp kiverte a biztosítékot: mi az, hogy nem lőtte le a láncfűrészest, és hagyta elsétálni?? WTF ohmy.gif Én már majdnem lerúgtam a monitort, hogy mi a jó istent csinálnak ezek omg.gif Meg aztán ahogy a kis csaj is békésen hazament azzal a pszichopata gyilkossal, majd egy család vagyunk alapon még közösen is éldegélnek mellow.gif De az kiderült, hogy folytatása biztos lesz, bár azt hiszem innentől kezdve ezt már csak elcseszni tudják cool.gif
Értékelni, hát az nem lesz egyszerű blush.gif Egyes pont alapján 8 pont jár a filmnek, a kettes pont alapján viszont 3 pont, szóval így összesen talán megérdemli :

5*10

U.i.: Nem tudom ha más megnézi a filmet feltűnik-e majd neki, de nekem szemet szúrt a dolog: ebben a filmben a gyilkos ugye Jedediah Sawyer volt Thomas Hewitt helyett, de emlékszem, hogy a 2003-as verzióban mikor Jessica Biel és a többiek elmennek a malomhoz találkoznak egy kisfiúval akinek a neve az volt, hogy Jedediah think.gif Nem tudom van-e összefüggés, ez csak egy észrevétel.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. január 24. 13:30 #8629
- törölt felhasználó -    
Az őrület fészke 10/10
nem mai film. egészen konkrétan 1995-ös. de mesteri. Kevin Bacon hatalmasat alakít benne Christian Slater és Gary Oldman asszisztálása mellett.
igaz történet alapján csinálták. borzalmas, de a vége miatt mégis felemelő film. nézze meg, aki teheti. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Kiim, ophely88
2013. január 24. 19:28 #8630
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Hotel Transylvania

Tegnap néztem meg, eredeti nyelven, felirattal, így nagyon tetszett smileeee.gif Voltak benne jó poénok, a képi világa nagyon tetszett, de a legjobban Drakula eredeti hangja tetszett (Adam Sandler?) smileeee.gif Azt hiszem meg fogom még nézni, bírom a meséket smileeee.gif thumbsup.gif 9/10
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, SmileyZ, chelseagirl18
2013. január 24. 22:08 #8631
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Jolie_77 @ 2013.01.24. 00:22)
Pedig van olyan ember, akit nem érdekel különösen. Én csak Sean Bean miatt néztem meg a Gyűrűk ura első részét, de azt sem bántam, hogy Orlando B. és Viggo M. is ott volt, elismerem, hogy nagyon szép mesevilág, csodálatosan fotózták, de nekem ennyi. A többi részt nem láttam. Nem tudott megfogni. Könyvben el sem bírtam olvasni, az első könyv közepén feladtam - pedig imádok olvasni.

Igen, tudom hogy van olyan akit nem érdekel különösebben, ilyen a Star Wars is, de mivel én imádom a műfajt, meg iszonyat nagy rajongó vagyok, ezért nehéz elfogadnom a tényt. smileeee.gif
Én elolvastam a könyveket is, valóban nagyon terjengősek, én is nehezen rágtam át magam rajtuk.
De miért csak az első részét? Sean a másik kettőben is benne van, igaz, nem sokat. Nem is érdekelt, hogy fejeződik be a történet?
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2013. január 25. 14:03 #8632
- törölt felhasználó -    
Ilyen az élet
Aki leszólja Jennifer Garner limonádéfilmjeit, nyilván a beleit is kinyögi Katherine Heigl romkomjai alatt. Ahhoz képest ez egész jó volt, noha a végét már nagyon húzták, igazán le lehetett volna egyszerűsíteni, megspóroltak volna egy csomó játékidőt, hiszen már az elején tudjuk, mi a vége. Azon vettem észre magam, hogy folyton vigyorgok meg nevetek, tényleg egész aranyos a kategóriájában. De ami a legfontosabb: Josh Duhamel w00t.gif Ez az ember a megtestesült tökély. Az arcát mintha angyalok faragták volna rohog.gif wub.gif
Sokkal jobb, mint mondjuk a Szingli fejvadász.
6/10
3 felhasználónak tetszik: duracell, Kiim, Alison Lerman
2013. január 25. 19:36 #8633
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Sinister (2012)
A fiúk azt mondták hogy brutális és király film... Nos, csalódtam. Sokat vártam tőle, és semmit nem adott vissza, a történet maga az nem volt rossz, sőt izgalmasnak bizonyult pár résznél. Egy ilyen rendezőtől én többet vártam volna -bár szinte mindegyik rendezőtől sokat várunk el-, de ez nem tompítja azt a tudatot hogy ennyi idő elment a péntek délutánomból ez a valami miatt. Aki szereti a kiszámítható horror sztorikat annak megfelelő, nem mondom ijesztő, de mint minden horror film, a hang nélkül nem lenne sehol. Azt azért nem mondom hogy a gyerekek fejei nem voltak ijesztőek, de ez semmi ahhoz képest amit várunk tőle..

5/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Fanni00, patrícia4
2013. január 25. 23:32 #8634
ophely88
ophely88
time lady

Robot & Frank

http://www.kcrw.com/etc/programs/tt/tt120912frank_langella_dropp/tt120912Frank_Langella_Dropp480x172.jpg

Történetünk főszereplője Frank bácsi, idősödő úriember akinek már nagy bajai vannak a memóriájával és korának köszönhetően nem látja be hogy lopni bűn. Régebben ült is lopásért de betegsége miatt visszafogta magát egy időre. Megjelenik a két aggódó gyermek hoyg segítsen apucin, a kedves fia a nyakára sóz egy robot komornyíkot, aminek az a dolga hogy figyeljen a bácsika étkezésére és viselje gondját-baját helyettük. Nagyon édes lett. biggrin.gif Egyszerű de nagyszerű kategória, semmi túlzás, semmi csicsa. Többször nézhető, mögöttes tartalmat sugárzó remek, aranyos kis film mit ne mondjak Susan Sarandonnal. Elrepült a másfél óra, fel sem tűnt hogy vége lett. Frank és a robot barátságáról szól a film, szegény masina, asszisztál a lopásoknál és betöréseknél mert nem tudja hogy ez nem helyes, miután megtudja hogy helytelen, csak egy barátja mellett áll ki. Pihekönnyed szórakozás. Remekül felvezették a családi szálakat, OMG erre nem számítottam fordulattal a legvégén. Csodálatos a film, a rendezés és a beválogatott színészek is kitettek magukért. Amolyan művészi Ollókezű Edward feelingem volt miközben néztem a filmet. Nem mondom hogy annál jobb, mert két külön kategória és nem érdemes összehasonlítgatni, más szemszögből mutatja be a dolgokat. pardon.gif

10/10
1 felhasználónak tetszik: arizona
2013. január 26. 11:14 #8635
- törölt felhasználó -    
The Lord Of The Rings: The Two Towers (az eredeti, angol nevét jobban szeretem)
Még mindig nem tudok benne semmi kifogást találni; imádom.
10/100
5 felhasználónak tetszik: Kazuo, Lilimooo, Christo, BunnyGirl, Black Hearth2
2013. január 26. 11:22 #8636
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
Defiance
Soha többé nem engedek a negatív kritikáknak! Már régóta csűröm csavarom a nézését, de mindig megtorpantam. Valamiért nehezen veszem rá magam a háborús filmekre. Pedig kifejezetten szeretem őket. A "true story" felirat mindig lök rajtam egyet. Edward Zwick nagyon tehetséges rendező. Eddigi filmjeivel soha nem volt problémám. Daniel Craig.. húú hát itt alakít az biztos! James Bond miatt is tudom, de nem értem mire ez a nagy ellentábor. Én nagyon komálom a fejit'. beer.gif Kicsit több volt, mint két óra, de nekem fel sem tűnt.
Igazából nem is tudom miért vonnék le pontot. Hiszen egy percig sem unatkoztam. 10/10
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 26. 11:23 #8637
- törölt felhasználó -    
Begotten 8/10
Ez a film egy némafilm, de még így is elég gyomorforgató.Az erdőben vagyunk és egy elhagyatott, romosházat tekinthetünk meg.Az elején egy embert látunk, egy maszkkal a fején.Az nem derül ki hogy ő kicsoda, csak hogy rángatózik a székben.Majd pár perc múlva, egy szike van a kezében és elkezdi kibelezni magát.Először szerintem ez jön le mindenkinek, de aztán én is rájöttem hogy öngyilkos lesz.A lényeg az hogy miután meghal a fickó, jön egy csaj, aki terhes lesz az embertől és fia születik.De jön egy csapat csuklyás ember és megölik mindkettőt.Horrornak nem mondanám, bár elég brutális jelenetek vannak benne.Szerintem ez valami istenes dolog, mert az elején a fickó az isten és látja hogy akiket teremtett, az emberek milyen rosszak és ezért lesz öngyilkos.A csaj pedig talán Mária lehet, vagy valami ilyen földanya szerű dolog.A gyerek pedig Jézus.És hát az emberek annyira rosszak, hogy még őket is megölik.Aztán a végén beborul az ég.De ebben a filmben szerintem az a jó, hogy mindenki mást gondol.Végig van valami nyomasztó és van egy ilyen komor hangulata..Pár jelenetet nagyon elnyújtottak, kb. az egész filmet 5 percben le lehetett volna vezetni.De amúgy jó volt!
Háát 18 éven aluliaknak semmiképp sem ajánlom, sem pedig gyenge idegzetűeknek!
3 felhasználónak tetszik: antonia12, ophely88, Kazuo
2013. január 26. 12:59 #8638
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Imádom ezt a filmet most néztem meg másodszor és még mindig jó.
10/10 amerikai-angol thriller

Benjamin Barker egy borbély aki egyszerűen él feleségével és lányával.De Turpin bírónak megtetszik a szép asszony.
És Benjamint hamis váddal Ausztráliába száműzi.Ő pedig a feleségét és a lányát saját magához csábította és sok év múlva Benjamin visszatér Ausztráliából Fleet Streetbe Sweeney Todd néven és borbélyüzletet nyit.És aki bemegy azokon áll bosszút a vele történt szörnyű dolgokon.A szomszédasszonya Nellie Lovett (akinek a piteboltja fölött lakik) felismeri, hogy ő Benjamin Barker.A véres gyilkosságokban segítségére van Mrs.Lovett is.

Johnny Depp-Benjamin Barker/Sweeney Todd
Helena Bonham Carter-Mrs.Lovett
Alan Rickman-Turpin
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Kazuo, Lilimooo, patrícia4
2013. január 26. 14:30 #8639
ophely88
ophely88
time lady

Amour

http://media.theiapolis.com/aR/cDCDCDC/dB/e4/h1JK/iPR/r1/s1/t4/wGO/z23/official-movie-site-for-amour-a-film-by-michael.jpg

És még azt mondták nekem hogy a Blue Valentine film után az ember szeretné magát felakasztani vagy szeretne kiugrani az ablakon. Az kispista ehhez a filmhez képest. Két szerelmes kapcsolatának alakulása nem ér fel ezzel a történettel, bár azt kell mondjam, a Blue Valentine gyönyörű film, szép és szomorú, egyértelműen benne van a TOP10-ben. Ez a film viszont a túl szomorú kategóriába tartozik, a betegségről szóló filmek mindig elszomorítanak de ha a főszereplők idősek, tovább ront a helyzeten. Szívbefacsaró élmény, belegondolni is szörnyű hogy én mit mondanék ha a férjemet akarnák lekapcsolni a gépről, hagynám-e hogy meghaljon vagy adok reményt neki. Ez siratos dráma lett, kevés szereplős, nem beszélnek benne sokat, a betegesnek tűnő, szomorú pillanatok azonban mindent pótolnak, érdekes film, elgondolkodtatott, nem tagadom hatással volt a lelkivilágomra és azóta magamba nézek egyfolytában. Van valami magával ragadó ebben a filmben ami nem engedi hogy abbahagyd a nézését pedig már alig bírod látni a szenvedést.
Eldöntöttem továbbá azt is hogyha én lennék a rOscar zsűri feje, a női főszereplőnek adnám a legjobb színésznő díját, Wattson és Jessica ide vagy oda. Igazán szép és szomorú francia film lett, a fransziák tudnak valamit. Kissé elvont, de mesterien művészi remek, elképesztő tehetségekkel. Ettől függetlenül senkinek nem ajánlom megnézésre.

10/10
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. január 26. 14:42 #8640
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Whisky @ 2013.01.26. 11:23)
Begotten 8/10
Ez a film egy némafilm, de még így is elég gyomorforgató.Az erdőben vagyunk és egy elhagyatott, romosházat tekinthetünk meg.Az elején egy embert látunk, egy maszkkal a fején.Az nem derül ki hogy ő kicsoda, csak hogy rángatózik a székben.Majd pár perc múlva, egy szike van a kezében és elkezdi kibelezni magát.Először szerintem ez jön le mindenkinek, de aztán én is rájöttem hogy öngyilkos lesz.A lényeg az hogy miután meghal a fickó, jön egy csaj, aki terhes lesz az embertől és fia születik.De jön egy csapat csuklyás ember és megölik mindkettőt.Horrornak nem mondanám, bár elég brutális jelenetek vannak benne.Szerintem ez valami istenes dolog, mert az elején a fickó az isten és látja hogy akiket teremtett, az emberek milyen rosszak és ezért lesz öngyilkos.A csaj pedig talán Mária lehet, vagy valami ilyen földanya szerű dolog.A gyerek pedig Jézus.És hát az emberek annyira rosszak, hogy még őket is megölik.Aztán a végén beborul az ég.De ebben a filmben szerintem az a jó, hogy mindenki mást gondol.Végig van valami nyomasztó és van egy ilyen komor hangulata..Pár jelenetet nagyon elnyújtottak, kb. az egész filmet 5 percben le lehetett volna vezetni.De amúgy jó volt!
Háát 18 éven aluliaknak semmiképp sem ajánlom, sem pedig gyenge idegzetűeknek!

Amikor megnéztem, először nekem is valami ilyesmi jött le a szereplőkkel kapcsolatban. biggrin.gif De nekem a másik varia az, hogy a nő az úgynevezett Isten által megteremtett "Éva" féleség lenne, aki igazából nem egy ember, hanem egy isteni teremtmény, aki miután megtermékenyíti magát, létrehozza önmagában az embert.
Persze utána szerintem azt akarja sugallni a rendező, hogy az emberek mikre képesek, miféle pusztításokra és "kegyetlenségekre".
Én igaz, hogy régen láttam, de nekem nagyon tetszett, akinek gyenge az idegzete az ne nagyon nézze meg ebéd/reggeli/vacsora közben. biggrin.gif Nekem annyira nem tornáztatta meg a gyomromat, de tény, hogy egyeseknek eléggé megártana. biggrin.gif
710 oldal 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!