Amiket még nem láttam:
Liberal Arts
Zac Efron miatt néztem meg ami azért is vicces mert összesen max 9 percet szerepel a filmben

Mondanom sem kell nekem az ő jelenetei tetszettek a legjobban.Annyit lehetett nevetni rajta,mondhatni tiszta bolond volt benne

Neki így külön szeretnék 10 pontot adni
De akkor a film: Volt értelme és nem mondom,hogy nem fogom még megnézni (bár valószínűleg csak Zac jeleneteit a többit max egyszer vagy kétszer) de eléggé unalmas,néhány jelenet felesleges volt,lassú és nem olyan amilyet vártam.A két főszereplő kapcsolatánál már nem azt kaptam amire számítottam így persze rögtön kevésbé is tetszett habár megértem miért alakultak úgy a dolgok ahogy

Ha már a főszereplőknél tartunk: Mindkettejükkel megvagyok elégedve.A fiú néha kissé ostobának tűnt néha jókat nevettem a viselkedésén vagy azon amilyen fejeket vágott
Elizabeth Olsen...őt már azelőtt megkedveltem,hogy megláttam volna.Ennek oka igen egyszerű: Ő Ashley és Mary-Kate Olsen húga akik a legelső női kedvenceim voltak.Főleg Ashley.Ő meg annyira hasonlít rájuk,ugyanolyan bájos amilyenek régen a lányok is voltak

Plusz tetszett a játéka.Remélem más filmben is látni fogom még
10/6,5
Perks Of Being A Wallflower
Kezdeném azzal,hogy én még nem olvastam a könyvet,talán ezért is vannak olyan részek amik kissé homályosra sikerültek a számomra

Ezek után persze amint lehetőségem adódik rá elfogom olvasni
Olvastam itt egy csomó véleményt,és a szereplők miatt már kíváncsi lettem így szépen neki ültem és megnéztem.Én sem csalódtam,ez a film fantasztikus

A zenék nagyon tetszettek,bár az én ízlésemtől távolabb állnak

A legjobb azonban (a történet mellett) a színészek játéka volt.
Emma Watson valami elképesztő Sam szerepében.Csodálatos,olyan...szabad

Meg gyönyörű is.Egyértelműen az ő karaktere lett a kedvencem

Azonban az aki a leglenyűgözőbb volt az
Logan Lerman.Még soha semmiben nem láttam,de ha tényleg annyira jó színész mint ebben a filmben akkor tuti még megnézem pár filmjét

Charlie karaktere annyira szomorú volt,és mivel Logan ennyire jól eljátszotta könnyű volt beleképzelnünk magunkat a helyébe.Őszinte leszek: Nem bírtam sírás nélkül végignézni a filmet
Az egyik oldalon olvastam egy nagyon jó véleményt aminek az egyik része felkeltette a figyelmem,de ahogy a többi hozzászólásból láttam,nem csak az enyém,ezt írja:
"néztem ezt a 3 embert, ahogy egymáshoz viszonyulnak, és azt gondoltam bár én is tartozhatnék a bandájukhoz. Nem mert tökéletesek volnának, hanem mert őszinték, önzetlenek és egymásért odaadók." Igen,ezzel én is így voltam
1-2 negatívum is eszembe jut a filmmel kapcsolatban: 1. Nem is az,hogy unalmas volt,mert nem volt az,de néha úgy felpörgettem volna az eseményeket
2.
Nina Dobrev: Én imádom ezt a lányt,de ebben a filmben az alakítása szépen fogalmazva is egy nagy semmi volt

Eljátszotta amit kellett,de például Emma Watson-hoz képest mintha nem is élt volna
3. A Helen nénis részek: Lehet én vagyok hülye,de nem teljesen fogtam fel
Még jó párszor megnézem majd ezt a filmet,ebben biztos vagyok
10/8
Amiket már láttam:
Szingli fejvadász
10/7
Nem férek a bőrödbe
Lindsay Lohan filmjei közül ez a kedvencem

Láttam már vagy százszor de itt még egyszer sem értékeltem

Gyerekként rengeteget láttam,Lindsay karaktere néha túl nagy hatással volt rám,imádtam utánozni ami nem feltétlen jó mert "enyhén" hisztis a filmben

Másik kedvencem
Chad Michael Murray is sokat tett azért hogy ezt a filmet annyiszor lássam,igaz a haja itt iszonyat ronda,de hát ki foglalkozik azzal?

Ha a játékot nézzük
Jamie Lee Curtis alakított a legnagyobbat,anyuval rengeteget nevettünk rajta
10/10*