Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 20. 18:01 #8601
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
The Hobbit - An Unexpected Journey (A hobbit - Váratlan utazás)

Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy van aki nem szereti A Gyűrűk Ura-világot. Annyira gyönyörű ez a film, annyira látványos, annyira izgalmas, hogy nem tud érdekelni, hogy közel 3 órás. Csak a stáblista kezdetén tűnik fel, hogy el van zsibbadva a nyakamtól a seggemig minden. :-P Mivel előzményfilm, nem gondoltam volna, hogy A hobbit ugyanannyira tetszeni fog, mint a trilógia, de rosszul gondoltam. Fantasztikus.
10/10
http://www.kephost.com/images4/2013/1/20/a1_2013_1_20_9282yrts6y.gif
11 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Lilimooo, duracell, kuszkusz4ever, Black Hearth2, Kazuo, gayformisha, Adrianna, silenc, BunnyGirl, Alison Lerman
2013. január 20. 18:47 #8602
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés
10/10
wub.gif
1 felhasználónak tetszik: duracell
2013. január 20. 19:57 #8603
- törölt felhasználó -    
A Spiderwick Krónikák
Megkésve, de láttam ezt is!
Szerintem aranyos film, a színészek, a történet és a látvány is nagyszerű volt. Szerintem maxpontot megérdemel! smileeee.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2013. január 20. 22:22 #8604
- törölt felhasználó -    
A felolvasó
Hát váó. Mindenre számítottam, csak erre nem. Egész szomorú film, de annyira nem érintett meg. Kate előtt le a kalappal.
7/10
3 felhasználónak tetszik: Kiim, nicol bellox, Alison Lerman
2013. január 20. 22:31 #8605
kuszkusz4ever
kuszkusz4ever
visszatérő vendég

Státusztwist and shout
Hozzászólás: 187
Csatolások: 3
Azonosító: 158286
Perks Of Being A Wallflower
Már olvastam a könyvet mielőtt megnéztem a filmet. Nagyon tetszett, szinte faltam a betűket. Éppen ezért nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban. Nem olyan volt, mint amilyenre számítottam. Voltak olyan részek, ahol úgy éreztem kellett a könyves "alapismeret" ahooz, hogy megértsem mi miért történik. Nem minden volt ugyanolyan, mint a könyvben, de ez nem zavart. Például a Helen nénis rész megrázóbb volt, nem annyira burkoltan hoztak fel a témát, mint a könyvben. Bár így sem vágták az arcunkba, hogy mi történt, csak halványan sejteni engedték. Összességében nagyon tetszett a film (főleg a zenék és a színészek). Szerintem még meg fogom nézni párszor!
10/10

Negyedik
Már egy ideje terveztem, hogy megnézem, de csak most sikerült ezt véghez vinnem. Kicsit lassan indultak be az események. Bár a Kings of Leon-os indítás nekem tetszett. Az elején azt hittem, hogy ez egy nyálas film lesz, ahol jó, ha 2 pofon elcsattan a majd' 2 órás játékidő alatt. Hát nem ez történt. Szerintem nem volt sok csavar a történtetben. Bár az, hogy behozták Hatodikat meglepetésként ért, bár sejtettem valami hasonlót. Mint az várható volt a végén legyőzik a gonoszokat és megmenekülnek (egy időre). A vége alapján szerintem kell, hogy csináljanak egy második részt, csak azt nem tudom mikor fog kijönni és hogy egyáltalán forgatját-e azt nem tudom. Az egyetlen dolog, ami végig zavart az Dianna (a filmben Sarah) szikronhangja volt. Az eredeti hangja sokkal jobb ennél, csak sajnos nem találtam meg feliratos verzióban.
9,5/10
8 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Fanni00, Lady Suzy, Misao, patrícia4, BunnyGirl, Lilimooo, Alison Lerman
2013. január 21. 10:35 #8606
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Amiket még nem láttam:

Liberal Arts

Zac Efron miatt néztem meg ami azért is vicces mert összesen max 9 percet szerepel a filmben rohog.gif Mondanom sem kell nekem az ő jelenetei tetszettek a legjobban.Annyit lehetett nevetni rajta,mondhatni tiszta bolond volt benne rohog.gif Neki így külön szeretnék 10 pontot adni blush.gif
De akkor a film: Volt értelme és nem mondom,hogy nem fogom még megnézni (bár valószínűleg csak Zac jeleneteit a többit max egyszer vagy kétszer) de eléggé unalmas,néhány jelenet felesleges volt,lassú és nem olyan amilyet vártam.A két főszereplő kapcsolatánál már nem azt kaptam amire számítottam így persze rögtön kevésbé is tetszett habár megértem miért alakultak úgy a dolgok ahogy blush.gif Ha már a főszereplőknél tartunk: Mindkettejükkel megvagyok elégedve.A fiú néha kissé ostobának tűnt néha jókat nevettem a viselkedésén vagy azon amilyen fejeket vágott smileeee.gif Elizabeth Olsen...őt már azelőtt megkedveltem,hogy megláttam volna.Ennek oka igen egyszerű: Ő Ashley és Mary-Kate Olsen húga akik a legelső női kedvenceim voltak.Főleg Ashley.Ő meg annyira hasonlít rájuk,ugyanolyan bájos amilyenek régen a lányok is voltak blush.gif Plusz tetszett a játéka.Remélem más filmben is látni fogom még blush.gif

10/6,5

Perks Of Being A Wallflower

Kezdeném azzal,hogy én még nem olvastam a könyvet,talán ezért is vannak olyan részek amik kissé homályosra sikerültek a számomra blush.gif Ezek után persze amint lehetőségem adódik rá elfogom olvasni meghajolo.gif
Olvastam itt egy csomó véleményt,és a szereplők miatt már kíváncsi lettem így szépen neki ültem és megnéztem.Én sem csalódtam,ez a film fantasztikus meghajolo.gif A zenék nagyon tetszettek,bár az én ízlésemtől távolabb állnak blush.gif A legjobb azonban (a történet mellett) a színészek játéka volt.Emma Watson valami elképesztő Sam szerepében.Csodálatos,olyan...szabad blush.gif Meg gyönyörű is.Egyértelműen az ő karaktere lett a kedvencem laugh.gif Azonban az aki a leglenyűgözőbb volt az Logan Lerman.Még soha semmiben nem láttam,de ha tényleg annyira jó színész mint ebben a filmben akkor tuti még megnézem pár filmjét blush.gif Charlie karaktere annyira szomorú volt,és mivel Logan ennyire jól eljátszotta könnyű volt beleképzelnünk magunkat a helyébe.Őszinte leszek: Nem bírtam sírás nélkül végignézni a filmet blush.gif
Az egyik oldalon olvastam egy nagyon jó véleményt aminek az egyik része felkeltette a figyelmem,de ahogy a többi hozzászólásból láttam,nem csak az enyém,ezt írja:
"néztem ezt a 3 embert, ahogy egymáshoz viszonyulnak, és azt gondoltam bár én is tartozhatnék a bandájukhoz. Nem mert tökéletesek volnának, hanem mert őszinték, önzetlenek és egymásért odaadók." Igen,ezzel én is így voltam blush.gif
1-2 negatívum is eszembe jut a filmmel kapcsolatban: 1. Nem is az,hogy unalmas volt,mert nem volt az,de néha úgy felpörgettem volna az eseményeket blush.gif
2.Nina Dobrev: Én imádom ezt a lányt,de ebben a filmben az alakítása szépen fogalmazva is egy nagy semmi volt blush.gif Eljátszotta amit kellett,de például Emma Watson-hoz képest mintha nem is élt volna blush.gif
3. A Helen nénis részek: Lehet én vagyok hülye,de nem teljesen fogtam fel blush.gif
Még jó párszor megnézem majd ezt a filmet,ebben biztos vagyok meghajolo.gif

10/8

Amiket már láttam:

Szingli fejvadász
10/7

Nem férek a bőrödbe

Lindsay Lohan filmjei közül ez a kedvencem laugh.gif Láttam már vagy százszor de itt még egyszer sem értékeltem blush.gif Gyerekként rengeteget láttam,Lindsay karaktere néha túl nagy hatással volt rám,imádtam utánozni ami nem feltétlen jó mert "enyhén" hisztis a filmben rohog.gif Másik kedvencem Chad Michael Murray is sokat tett azért hogy ezt a filmet annyiszor lássam,igaz a haja itt iszonyat ronda,de hát ki foglalkozik azzal? rohog.gif Ha a játékot nézzük Jamie Lee Curtis alakított a legnagyobbat,anyuval rengeteget nevettünk rajta laugh.gif

10/10*
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kuszkusz4ever, Fanni00
2013. január 21. 17:28 #8607
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A napokban kicsit adtam az érzésnek és megnéztem pár filmet amit már régóta szerettem volna cool.gif

Ölni kíméletesen * Killing Them Softly /2012/

Az igazat megvallva nagy reményekkel ültem neki, de amit láttam az borzalmas volt. Gondoltam, hogy egy Brad Pitt és Ray Liotta párosítás kegyetlenül ütni fog, de tévedtem. Ray szerepe rémes volt, Brad szerepével mondjuk nem volt különösebben bajom, de nem is a legjobb karakter volt amit hozott.
3*10

Step Up 4 - Forradalom * Step Up 4 : Revolution /2012/

Erre a filmre nagyon, nagyon vártam már, mert az első két Step Up rész nagyon közel áll hozzám. Ebben a zenéken és a táncokon kívül más nemigazán jött be. A szerelmi szál nagyon elcsépelt volt, még ahhoz képest is, hogy ebből nem lehet többet kihozni. Egy olyan karakter sem volt akit úgy különösebben kedveltem volna, beleolvadtak a környezetbe, és igen, még azok is akik félmeztelen, kidolgozott testtel ugráltak meghajolo.gif
A 3D-nek meg aztán végképp nem látom az értelmét ennél a filmnél think.gif

5*10

Durr, durr és csók * Kiss Kiss Bang Bang /2005/

Na ez viszont fergeteges volt!! Már annyiszor eldöntöttem magamban, hogy megnézem, de valahogy mindig lemaradtam róla, vagy más film jött közbe, viszont valamelyik nap sikerült végig néznem, a reklámok hada közepette. Abszolút megérte. Robert Downey Jr. ( heart.gif ) minden szerepben tökéletes, de ebben az ügyetlen, nyomozós, színészes szerepben még inkább zabálnivaló volt heart.gif
Michelle Monaghan karaktere is jó volt, bár tény, hogy láttam már tőle jobbat is blush.gif
Azt hiszem ezt a filmet még rengetegszer megnézem majd!

9*10

London Boulevard /2010/

Ez a film nagyon érdekes volt. Először nem is igazán tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem blush.gif Mert egyrészről ott volt Keira Knightley akit nem igazán szívlelek, bár tehetségesnek tartom, és itt is ügyes volt, csak valahogy magával a kisugárzásával nem tudok dűlőre jutni. Ezzel ellentétben ott volt Colin Farrell akiről inkább nem véleményeznék semmit, úgy volt tökéletes ahogy van heart.gif
Végül is amellett döntöttem, hogy tetszett, de kell még egy-két nézés, hogy ezt 100%-ig ki merjem jelenteni.

7*10

Miami Vice /2006/

Egy kicsit nagyobb durranásra számítottam két ilyen nagyszerű színésztől blush.gif De nekem sok mindent sántított a sztoriban blush.gif
Egyszer nem volt rossz, de se több, se kevesebb.

5*10

Zsaruk becsülete * Pride and Glory /2008/

Ebben a filmben is csalódtam, bár az tény, hogy nem túl nagyot, mert kikapcsolódásnak remek volt smileeee.gif
Edward Norton játéka nagyon tetszett meghajolo.gif Ebben a filmben jobban játszott és jobban el is vitte a filmet mint Colin Farrell ( heart.gif ) aki most nem igazán győzött meg blush.gif Na nem mintha kellene, tisztában vagyok én, hogy milyen elképesztő tehetség, csak ez most itt kicsit háttérbe szorult blush.gif
A sztori elég elcsépelt volt, a kivitelezésben sem volt túl nagy változatosság, de az ilyen kategóriákban nagyon nem lehet elmenni a végletekig, szóval ahhoz képest jó volt smileeee.gif

8*10

Kasszandra álma * Cassandra's Dream /2007/

Már az elején leszögezném, hogy ki nem állhatom Woody Allen munkásságát. De ez a film nagyon megfogott. A film utolsó percéig érződött az a feszültség ami kialakult a gyilkosság miatt. A két testvér kapcsolata pedig leginkább a végén tetszett. És ezért is volt jó, hogy nem a kezdetektől kaptuk azt a nagyon részletes testvéri kapcsolat bemutatását, hanem szépen fokozatosan, és ez sokkal jobb volt.
Maga a történet én úgy vélem eredeti volt, legalábbis a film leírása alapján nem gondoltam volna, hogy ez lesz blush.gif
Ewan McGregor mindig is semleges színész volt a számomra, nagyon itt sem lopta be magát a tudatomba, ettől függetlenül tetszett a játéka. Az már kevésbé, hogy képes lett volna megölni a saját testvérét dry.gif
Colin Farrell nagyon tetszett, 100%-ig át tudtam élni azt a nyomasztó, önmarcangoló érzést amit a gyilkosság miatt érzett. Remek színész heart.gif
A vége a filmnek pedig megdöbbentő volt, engem legalábbis sokkolt ez a befejezés, de ez így volt jó.

8*10

Tigrisek földjén * Tigerland /2000/

Egyszerűen imádom a háborús filmeket heart.gif Ez is olyan volt mint amilyennek lennie kellett, nem akarom ragozni, hogy őszinték legyünk pardon.gif
10*10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Kiim, patrícia4, Alison Lerman
2013. január 21. 20:14 #8608
kuszkusz4ever
kuszkusz4ever
visszatérő vendég

Státusztwist and shout
Hozzászólás: 187
Csatolások: 3
Azonosító: 158286
Amerikai szépség (American Beauty)
Két szóval tudom jellemezni: megrendítő és zseniális.
10/10
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Pöttömke, Fanni00, arizona, Alison Lerman
2013. január 21. 21:25 #8609
- törölt felhasználó -    
Upside Down
Elég... egy barátom kedvéért néztem meg újra, de most nem igazán élveztem - vagy mert láttam már kétszer, vagy csak mert szimplán elvonták a figyelmem.. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Alison Lerman
2013. január 21. 21:27 #8610
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.21. 21:25)
Upside Down
vagy csak mert szimplán elvonták a figyelmem..  rohog.gif

rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. január 21. 21:31 #8611
Skidoosh
Skidoosh
új tag

Státusz#OhYeah
Hozzászólás: 80
Azonosító: 180436
Now is Good / Most jó
2013. január 22. 13:52 #8612
- törölt felhasználó -    
A Karib-tenger kalózai: A Fekete gyöngy átka 10/10
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adrianna, duracell, patrícia4, Lady Suzy, BunnyGirl, Black Hearth2
2013. január 22. 16:32 #8613
- törölt felhasználó -    
Idézet (BichGirl @ 2013.01.22. 13:52)
A Karib-tenger kalózai: A Fekete gyöngy átka 10/10

Lol. Én is ezt néztem. biggrin.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: duracell
2013. január 22. 16:38 #8614
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
a vér könyve 10/4
2013. január 22. 17:00 #8615
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2013.01.21. 10:35)
3. A Helen nénis részek: Lehet én vagyok hülye,de nem teljesen fogtam fel  blush.gif

Igen, sajnos pont ahhoz kellenek a könyvbéli ismeretek, mivel egy olyan embernek, aki nem olvasta, valóban nem esik le, hogy mi is történt most Helen nénivel. Ráadásul a filmben még célozni sem céloznak rá rendesen, pedig a könyvben sem mondják ki tisztán, hogy mit is tett Charlie-val, de az olvasó mégis könnyen rájön. Ha érdekel, röviden elmondom: Helen nénit molesztálták kiskorában, később férje verte őt. Amikor pedig Charlie kicsi volt, és a nővére meg a bátyja már elaludt, akkor Helen néni molesztálta őt. Ezért kezdődtek el pont akkor a rohamai, amikor Sam megérintette. És a sokk - vagy valami ilyesmi - miatt nem emlékezett rá egészen addig, csupán annyira, hogy Helen néni volt a legkedvesebb hozzá a családban.
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Fanni00
2013. január 22. 17:08 #8616
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Idézet (sophiej @ 2013.01.22. 17:00)
Igen, sajnos pont ahhoz kellenek a könyvbéli ismeretek, mivel egy olyan embernek, aki nem olvasta, valóban nem esik le, hogy mi is történt most Helen nénivel. Ráadásul a filmben még célozni sem céloznak rá rendesen, pedig a könyvben sem mondják ki tisztán, hogy mit is tett Charlie-val, de az olvasó mégis könnyen rájön. Ha érdekel, röviden elmondom: Helen nénit molesztálták kiskorában, később férje verte őt. Amikor pedig Charlie kicsi volt, és a nővére meg a bátyja már elaludt, akkor Helen néni molesztálta őt. Ezért kezdődtek el pont akkor a rohamai, amikor Sam megérintette. És a sokk - vagy valami ilyesmi - miatt nem emlékezett rá egészen addig, csupán annyira, hogy Helen néni volt a legkedvesebb hozzá a családban.

Oh így már világos,nagyon szépen köszönöm,hogy leírtad meghajolo.gif
2013. január 23. 17:57 #8617
SmileyZ
SmileyZ

Django elszabadul

Sajnos nem a moziban láttam,de valahol nem is bánom blush.gif Nekem ez a film rohadtul tetszett laugh.gif Komolyan mondom egyszerűen fel sem tűnt,hogy 165 perces blush.gif Izgalmas volt,tele jó zenékkel,nagyszerű színészekkel,okom nincs a panaszra blush.gif Amit megjegyeznék elég érdekes,mert azért sosem bírtam túlzottan az ilyen típusú filmeket,de úgy néz ki én is változom blush.gif
Túl nagy meglepetést talán nem okozok azzal,hogy az egészet Leonardo DiCaprio miatt néztem meg blush.gif Igaz,hogy itt gonoszt alakít és "kissé" agresszív figura mégis minden tetszett amit Calvin-ként csinált.Azt hiszem nálam Leo az egyetlen színész aki akármit is csinál azt elfogadom.Komolyan sose tudnék kiakadni semmin rohog.gif
Még két szereplő volt akit nagyon bírtam: Az egyik Schultz ( Christoph Waltz) akinek a játéka már a Vizet az elefántnak című filmben is tetszett és itt is nagyon.Ez a pasi mindenre tudott mit mondani és mindenből kivágta magát ez annyira jó volt rohog.gif A másik pedig Stephen.Ma láttam meg hogy őt Samuel L. Jackson alakította blush.gif Rá nem jöttem a film közben,hogy ki ez a színész rohog.gif Mikor először találkozik a filmben Django-val az tetszett a legjobban,az olyan vicces volt rohog.gif
Jamie Foxx szerintem remek választás volt Django-nak.Bírom a pasit,jó színésznek tartom smileeee.gif
Panaszra tényleg nincs okom,de azért volt valami ami nem tetszett: a vér.Annyira látszott,hogy ez amit a forgatáson használtak nem vér volt blush.gif Néha elég bugyután nézett ki,de ez volt szerintem a legnagyobb gond a filmmel,így aztán semmi baj nincs laugh.gif
Az erőszakot sosem díjaztam,de mivel a film is azért a rabszolgatartásról szól így nyilván ez is jócskán szerepet kapott benne,azért voltak részek mikor inkább nem néztem oda,nem mintha annyira brutál lett volna,csak nekem nem jön be az ilyen,de ettől függetlenül nálam ez:

10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, patrícia4
2013. január 23. 19:26 #8618
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
De rouille et d'os/ Rust and Bone

Azt sem tudom hol kezdjem... azt kell mondanom hogy még nem igazán döntöttem el hogy szeretem-e a francia filmeket vagy sem, nem tudom egyöntetűen kijelenteni hogy igen, DE ez a film nagyon erősen adja az ívet. Hihetetlen jól kommunikál a film a nézővel, az operatőri munka dicséretes. A történet nem teljesen megszokott, de egyszerűen tökéletesen van felvezetve. Az alakítások..húú elég ha csak annyit mondok hogy Marion Cotillard? - Szerintem igen. Ettől függetlenül a férfiszekciót is muszáj említeni, Matthias Schoenaerts nagyon pattent módon hozza a karaktert.

Megint csak azt tudom mondani, hogy nem ajánlanám mindenkinek, de aki egy picit is otthonosan érzi magát a nem szokványos hulladékvódi filmek világában, annak kötelező!

8,5/10.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, mse90, arizona
2013. január 23. 19:29 #8619
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Idézet (SmileyZ @ 2013.01.23. 17:57)
Django elszabadul

Panaszra tényleg nincs okom,de azért volt valami ami nem tetszett: a vér.Annyira látszott,hogy ez amit a forgatáson használtak nem vér volt  blush.gif Néha elég bugyután nézett ki,de ez volt szerintem a legnagyobb gond a filmmel,így aztán semmi baj nincs  laugh.gif 

Hehe biggrin.gif Tarantinonál ez már csak így működik. Nézd csak meg a Kill Bill-t. Szerintem ahhoz képest sokkal visszafogottabbra és "hitelesebbre" sikerültek a vérengzős jelenetek. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. január 23. 19:32 #8620
- törölt felhasználó -    
Örökkön-örökké 10/7
A tv-ben ment, hát megnéztem, nem egy nagy szám, tipikus vasárnap délutáni film, de azért aranyos volt.
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
710 oldal 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!