Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 30. 15:02 #8381
Liaa4222
Liaa4222
új tag

StátuszI ♥ THE VAMPIRE DIARIES(:! Jelölj ;) Írj üzit ;) Csak bátran :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 4
Azonosító: 192620
Hajnalhasadás 2♥ Aki szereti a vámpírokat annak főkép, de egyébként mindenkinek CSAK ajánlani tudom♥wink.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2012. december 30. 15:11 #8382
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Martyrs - Mártírok
Régóta kerestem egy ilyen filmet. Nem is tudom, de valahogy még mindig a hatása alatt vagyok. Nyilvánvalóan horror, de szerintem van egy másik oldala is. Hát még szavakat se találok, nézzétek meg! biggrin.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: Fanni00, itsjustme, patrícia4
2012. december 30. 15:25 #8383
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Csatolások: 0
Azonosító: 130399
The Perks of Being a Wallflower heart.gif
10/10
6 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell, Alison Lerman, BunnyGirl, vikike0614, patrícia4
2012. december 30. 16:18 #8384
- törölt felhasználó -    
Hajnalhasadás 2♥
2 felhasználónak tetszik: iannina, patrícia4
2012. december 30. 16:42 #8385
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Idézet (ophely88 @ 2012.11.28. 17:21)
Annyira de annyira meg akarom nézni ezt a filmet de nincsen még nézhető változat. Már a felirat sem érdekel, eredeti nyelven akarnám megnézni. Olyan nagy kérés ez?  dry.gif Meg nem nevezendő vámpíros filmek egyből felkerülnek a netre, erre pedig várnom kell. Királyos. http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif

Hát nem tudok neked küldeni üzenetet, muszáj itt írnom neked. Nem tudom, hogy láttad e már a filmet, de már vannak a Felhőatlaszra nézhető verziójú DVD linkek is magyarul smileeee.gif Bár lehet csak én vagyok lemaradva és már rég kikerült jó verzióban biggrin.gif
2012. december 30. 17:26 #8386
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Griffin és Phoenix
Ilyen szép romantikus drámát régen láttam. Nagyon megfogott a film. A vége felé már elmorzsoltam néhány könnycseppet is. cray.gif
Eddig is szerettem Dermot Mulroneyt, de ezzel a filmmel végképp meggyőzött. wub3.gif
10/10
1 felhasználónak tetszik: arizona
2012. december 30. 17:55 #8387
- törölt felhasználó -    
Another Cinderella Story
Nagyon tetszik, attól, hogy Sel van benne. imádom a filmet... szó nincs... nagyon tetszik. a történet is nagyon szuper.. 10/10 biggrin.gifD
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, SmileyZ, patrícia4
2012. december 30. 18:00 #8388
zsóó2001
zsóó2001
új tag

StátuszÚJ PROFIL: xZsoffi
Hozzászólás: 55
Azonosító: 179317
Alkonyat-Hajnalhasadás 2. 10/10 imádom wub.gif wub.gif good.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, iannina, patrícia4
2012. december 30. 19:27 #8389
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Hair
Anyukám kedvenc filmje már legalább ötször láttam kiskoromban, de akkor még nem igazán értettem a lényegét. Pár nappal ezelőtt volt a TV-ben, de pont a végére kapcsoltam oda és kedvem lett megnézni anyukámnak meg mindig van kedve megnézni szóval ma megnéztük és egyszerűen fantasztikus film a zenék,a történet,a szereplők meg minden, így 10 év elmúltával meg már meg is értettem, a végén meg majdnem sikerült elbőgnöm magam az anyukám szeme láttára blush.gif
10/10 meghajolo.gif
9 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Minimanó94, ophely88, Im a SlaveForBritney, csicsi20, Kazuo, Teora, nicol bellox, patrícia4
2012. december 30. 21:48 #8390
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Batman - Keződik 10/10 - Oké, lehet elfogult vagyok, de akkor is nem tagadhatom le, hogy imádom a szuperhősös filmeket, főleg az Amerika kapitány, Thor, Vasember és a Bosszúállók után. Ráadásul Christian Bale alakítja Bruce Wayne -t/Batman -t. Christian alapjáraton nagy kedvenc. Ráadásul még olyan színészek játszanak Bale mellett, mint Liam Neeson, aki szintén pazar színész, felejthetetlen filmje számomra többek között az Igazából szerelem, a Titánok harca illetve haragja, aztán szerepet kapott még Morgan Freeman és Michael Caine is. Tyű, szerettem nézni őket na. wink.gif

Csúcsformában 2. 10/7 - Hát könnyed kikapcsolódás, Jackie Channel. pardon.gif Nem rossz film, de azért nem rúg labdába mondjuk a Batman mellett.

Egy este 10/10 - De csak azért, mert imádom Nikot!!! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Kazuo, iannina, patrícia4
2012. december 30. 22:01 #8391
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Éhezők Viadala
Sajnálom, hogy csak most néztem meg, hatalmas film élmény volt a számomra. Jól ki van találva az egész történet, ügyesen meg is tervezték. Eleinte Josh Hutcherson karaktere egyáltalán nem tetszett, viszont miután elkezdődött a viadal, nem találtam benne semmi kifogásolhatót. Gale kaphatott volna több szerepet, bár már az elején éreztem, hogy rá később fognak kitérni [2.rész] És természetesen megint lett kedvenc szereplőm, aki természetesen megint meghalt. sad.gif Na mindegy, hozzá vagyok szokva. rolleyes.gif
10/9
7 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Alison Lerman, Vampire Lady, Adrianna, BunnyGirl, Kazuo, Lindsay019
2012. december 30. 22:45 #8392
- törölt felhasználó -    
Across the Universe
Az első tíz perc után abbahagytam, mondván, a musical nem nekem való. Igazából nagyon tetszett, de egy idő után kezdett ellaposodni, és érdektelenné vált. Nagyon tetszik a képi világa, és noha Jim Sturgess miatt kezdtem nézni, Joe Anderson izgalmasabb figurának bizonyult, imádom a pasast, Evan Rachel Wood pedig annyira gyönyörű w00t.gif Egy-két betétdal remek volt, de a két csákón kívül másért aligha kellene megnézni.
6.5/10
2012. december 30. 22:54 #8393
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (csicsi20 @ 2012.12.30. 16:42)
Hát nem tudok neked küldeni üzenetet, muszáj itt írnom neked. Nem tudom, hogy láttad e már a filmet, de már vannak a Felhőatlaszra nézhető verziójú DVD linkek is magyarul smileeee.gif Bár lehet csak én vagyok lemaradva és már rég kikerült jó verzióban biggrin.gif

Kösz a figyelmeztetést, tudom hogy van már. biggrin.gif Annyit vártam rá hogy elment tőle a kedvem és most mást nézek de majd sort kerítek rá a közeljövőben. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2012. december 31. 00:05 #8394
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Elrabolva 2. - Taken 2. (2012)
10/8

Jó kis folytatása az első résznek.

The Dark Knight Rises (2012)
10/11

Nincsenek rá szavak, hogy milyen jóra sikeredet. Anne Hathaway meg egyszerűen csak!! wub.gif
8 felhasználónak tetszik: duracell, zsofeeh, Vampiregirl1, SmileyZ, Vampire Lady, Kazuo, Fanni00, patrícia4
2012. december 31. 00:30 #8395
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
The Perks of being a wallflower

OMG! Courtneyy, végre megnéztem! biggrin.gif
Nem is tudom, hol kezdjem el a véleményezést, de igazából mindegy, hiszen csak pozitívumokat tudok említeni. A színészgárda tökéletes volt, Logan még mindig iszonyat tehetséges színész és egyre csak fejlődik, (és remélem, hogy ezentúl is csak színvonalas alkotásokban fog szerepelni) és a tündéri ártatlan pofiját egyszerűen nem lehetett nem szeretni, ráadásul Emma Watson is végre megmutathatta, sokkal több van benne, mint Hermione Granger. És Ezra Miller! Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó színész. A zenék pedig... wub.gif úgy éreztem, hogy hozzám igazították a filmet, hihetetlen, mennyire passzolt az ízlésemhez. Az egész film alatt pedig azon gondolkoztam, vajon mi lehet a vége, vagy egyáltalán, hogy fogják lekerekíteni.
Imádtam a filmet, minden szempontból, úgy éreztem egy kicsit bele tudtam illeszteni a saját kis életembe, ezért is ragadott annyira magával. Rengeteget nevettem, sírtam és még féltem is! Nálam ez az alkotás elnyerte az év filmje díjat, szóval Hobbit, nagyon bele kell húznod!
Karácsonyra egyébként megkaptam a könyv változatot, így most első dolgom lesz kiolvasni azt! smileeee.gif
10/11
6 felhasználónak tetszik: trina, duracell, Vampire Lady, patrícia4, Bessie, BunnyGirl
2012. december 31. 00:40 #8396
b_evelinn
b_evelinn
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 192716
ÚÚÚ én annyi filmet nézek,hogy nem is tudom.. :DDD
de ha gondolkozok,akkor mindjárt eszembe jut... biggrin.gif MEGVAN! Az Éjsötét Árnyéot láttam smileeee.gif Az előtt pedig (szerintem) a Hajnalhasadás 2-őt smileeee.gif.Mindkettő jó film,nézzétek meg;DD
2012. december 31. 11:08 #8397
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Utánunk a tűzözön(The Long Kiss Goodnight)
Tegnap este láttam a TV-ben.Szerintem minden megvan benne,ami egy akciófilmben kell:vér,veszély,izaglom.Samuel L. Jackson-ban nem lehet csalódni,és Geena Davis is nagyon jól alakított.Szerintem ez egy jó kis film volt,egyedül a vége egy kicsit túl szép lett,de ez kb.minden filmben így megy. wink.gif
9/10
2012. december 31. 11:15 #8398
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Honey

Mivel a második része nagyon tetszett és erre azt mondták még jobb mint az így gondoltam megnézem de nekem más lett a véleményem.Aranyos kis film,de semmi plusz nincs benne,az egész annyira kiszámítható (na nem mintha a legtöbb film nem lenne az blush.gif ) de az aranyoson kívül más jellemző akkor se jut eszembe blush.gif Jessica Albával amúgy is mindig hadilábon álltam,véleményem szerint mindig is túl volt kicsit értékelve.Oké csinos,és szép is de a tehetsége a nyomában sincs a kinézetének.Inkább átlagos színésznek mondanám blush.gif Persze nem láttam minden filmjét de azért párat igen blush.gif Bár félreértés ne legyen bajom nincs vele és a filmben is amit kellett eljátszott beer.gif

10/7

Step Up

Most láttam először ami tudom kicsit furcsa tekintve hogy az összes többi részt láttam már rohog.gif Nem lett a kedvenc Step Up filmem még akkor se ha ez az első,de tetszett smileeee.gif Channing amúgy is kedvencem,jó mozgása van,Jenna is ügyes volt smileeee.gif Nagyon szép pár,örülök,hogy egymásra találtak smileeee.gif

10/9

Holnapután

Ez az egyetlen film ezek közül amit már láttam.Egyszer a TV-ben,meg 11.-ben megnéztük az egyik órán a suliban,de csak pár jelenetre emlékeztem blush.gif Hát nem szívesen élnén át azt amit a szereplőknek kellett blush.gif Dennis Quaid eddig mindenben jól alakított amiben láttam,Jake meg..ő fantasztikus színész és ezzel szerintem mindent elmondtam meghajolo.gif

10/9

Vasember

Már ideje volt megnézem rohog.gif Mindenki annyira elvan tőle ájulva és valóban jó is,de...de azért beletudnék kötni ha nagyon akarnék blush.gif Elég vontatottan indult,az első 1 óra nekem nem igazán jött be,a többi viszont tetszett blush.gif Jó film ahhoz kétség sem fér és biztos,hogy jó párszor fogom még látni blush.gif

10/9

Vasember 2

Na de viszont ez a rész már tényleg olyan volt amitől belehetett ájulni laugh.gif Ebbe nem akarok belekötni úgy volt jó ahogy volt,minden egyes jelenetet imádtam laugh.gif
Minden szereplő tetszett még a gonosz is,habár persze Robert-hez egy színész sem ért fel a számomra blush.gif Az a pasi fantasztikus,imádom őt heart.gif Bár magáért a színésznőért nem rajongok de Scarlett Johansson karaktere volt a másik akit nagyon bírtam laugh.gif Habár nekem az sose tetszett mikor egyetlen nő elintéz kb 10 pasit,de oké ez más filmekben is előfordult már,ilyen akkor sincs a valóságban nagyon,legalábbis szerintem pardon.gif
Gwyneth Paltrow: Ő meg olyan kis aranyos blush.gif Mondjuk magassarkúban nem tud közlekedni de legalább lehetett rajta nevetni ahogy ott topogott rohog.gif Én kedvelem ezt a nőt és jól is játszott smileeee.gif

10/10*
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, lassie, nicol bellox, patrícia4
2012. december 31. 13:50 #8399
- törölt felhasználó -    
Éhezők viadala (2012)
Ha a moziba nem is mentem el megnézni, hosszas vívódás után eldöntöttem, hogy most itthon megnézem, ha már annyi jót mondanak róla. Nos, rájöttem, hogy nem mindig kell a többségre hallgatni, mert szerintem egy rettenetes film volt. Az első egy órát nevetségesnek találtam, unalmas volt és rettenetesen monoton. Amikor pedig felpörögtek volna az események megjelent az a hülye szerelmi szál is, amit meg aztán pláne nevetségesnek éreztem... A film végére már én éreztem magam kínosan emiatt az erőlködés miatt. Maga a viadal... azt hittem azért valamivel jóval keményebb lesz.
A színészektől sem vagyok túlságosan elájulva. A látványvilág pedig jó volt, szép volt, de összességében fikarcnyit sem kárpótolt, hogy elvesztegettem kb. két órát az életemből.
Összességében, szerintem maga a történet... hát mit ne mondjak, elég érdekes, de úgy gondolom, hogy tényleg lehetett volna valamivel jobb is, mert akciófilmnek édes kevés volt, sci-fi nek is éppen hogy elmegy...
Mellesleg amennyire én tudom egy kopppintásra épül az egész.
10/4
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, ophely88, Black Hearth2
2012. december 31. 13:51 #8400
- törölt felhasználó -    
Music & Lyrics (2007)
Nagyon jó kis film volt. Rengeteget nevettem rajta, főleg az elején. Hugh Grantről is tudtam, hogy jó színész, Drew Barrymore-ról is és egész jó páros voltak így ketten. A borzasztóan idegesítő Britney paródia kis lányka miatt, aki azt hitte a Dalai Lámára, hogy egy igazi láma, viszont nem tudok maximum pontszámot adni. pardon.gif
10/8
1 felhasználónak tetszik: Teora
710 oldal 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!