Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 03. 17:31 #8461
RainbowRawrr.
RainbowRawrr.
visszatérő vendég

Státusz#secretlyaussie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Csatolások: 0
Azonosító: 187209
Never let me go.♥ (Nagyjából ezredszer néztem már meg.)
4 felhasználónak tetszik: duracell, ophely88, arizona, BunnyGirl
2013. január 03. 19:25 #8462
Virginia2
Virginia2
új tag

StátuszSpring time
Hozzászólás: 64
Csatolások: 30
Azonosító: 193135
Vadgalambok! blush.gif
2013. január 03. 20:31 #8463
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.03. 01:41)
Butter
Hogy képes valaki ennyire.. egy ennyire pocsék filmmel előállni?  Nóném színészeknek talán jelenthet ugródeszkát, de nem Jennifer Garnernek és Hugh Jackmannek. Kész vicc az egész. Azon sopánkodom, hogyan adhatták ehhez a nevüket.  bolond.gif 
2/10

Tényleg ennyire sz*r? Pedig már egy ideje a Timothy Green mellett ezt szeretném megnézni, de, ha ennyire gáz, akkor még lehet, hogy Jen és Hugh sem éri meg azt a másfél órát. blink.gif Pedig Garnernek eddig mindig egész korrekt, néha gagyi, de egész szórakoztató filmjei voltak. A Valentin nap színvonalát anno régen ő vitte fel Patrickkel és Ashtonnal. Kissé lehangoló, hogy Jenn kezd lecsúszni...
2013. január 03. 20:54 #8464
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.01.03. 20:31)
Tényleg ennyire sz*r? Pedig már egy ideje a Timothy Green mellett ezt szeretném megnézni, de, ha ennyire gáz, akkor még lehet, hogy Jen és Hugh sem éri meg azt a másfél órát. blink.gif Pedig Garnernek eddig mindig egész korrekt, néha gagyi, de egész szórakoztató filmjei voltak. A Valentin nap színvonalát anno régen ő vitte fel Patrickkel és Ashtonnal. Kissé lehangoló, hogy Jenn kezd lecsúszni...

Nagyon! Szívesen elnéztem volna amúgy, mert majd' az összes filmjét szeretem, tehát Jennel nekem bármit el tudnak adni, de ez hótgagyi. Olivia Wilde prostituáltként fityeg, a diszlexiás Jackman autókereskedésben dug.. egyedül a színes bőrű kislány az, aki érdekessé tette a filmet. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. január 03. 21:00 #8465
- törölt felhasználó -    
Girl, Interrupted
Azt mondják, a film nagyon eltér a könyvváltozattól, így ezt se nagyon értékelném, de nekem tetszett. Winona Ryder gyönyörű, és még Angelina Jolie-t is elviseltem valahogy - meg kell mondjam, itt ügyesen játszott. Amúgy meg csak lestem: Vanessa Redgrave, Brittany Murphy, Jared Leto, Misha Collins is feltűntek benne nem várt szereplőkként. Lehet, hogy elolvasom a könyvet, mert a főszereplővel azonos nevet viselő Susanna Kaysen (ergó önmaga) történetét meséli el, amikor öngyilkossági kísérlete miatt pihenésre küldték, majd abból tizennyolc hónapnyi kezelés lett. Mindig érdekeltek az igaz történeten alapuló művek.
7/10
2 felhasználónak tetszik: Kiim, tya04
2013. január 04. 17:34 #8466
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Amerikai Pite

Nos, már sok részletet láttam belőle, de egyszer sem láttam végig, és őszintén megmondom, párszor elaludtam rajta. Ekkora egy beteg filmet! biggrin.gif
A szereplőket egyébként kedvelem, Sean William Scott kivételével, valamiért ő soha nem volt szimpatikus. Jason Biggs volt mindig is a kedvencem, szerintem baromi jó színész, eddig amiben láttam, tetszett! Alapvetően neki a vígjátékok állnak jól és tökélyre fejlesztette a félkegyelmű karakterek eljátszását, istenien csinálja! Igazából kicsit jobb filmre számítottam, de sokat nevettem a poénokon, vagy fogtam a fejem, hogy lehet ilyet kitalálni!
Nemsokára a többi részre is sort kerítek szerintem!
10/8

A kis hableány
(Tudom, elég nagy a kontraszt a két film között, és csodálkoztok, hogy tudtam az Amerikai Pite után pont ezt a mesét megnézni, de...nem tudom pardon.gif ) Kiskoromban imádtam ezt a mesét, és úgy gondoltam, megnézem, ha már olyan régen láttam. A dalokat a filmből kiskoromban sem szerettem, Ariel beszéd és énekhangjától kirázott a hideg, sőt, akkor szerettem őt a legjobban, amikor nem volt hangja. De a gonosz szereplőket eltalálták és a sirály baromságai! laugh.gif Azok mindig meg tudnak nevettetni! A herceg karaktere valahogy nekem mindig olyan semmis volt, (mint pl. a Hófehérke, vagy a Hamupipőkés herceg akiknek gyakorlatilag semmi fontos világmegmentő szerepük van) igazából nem éreztem olyan hősiesnek, mint a többi Disneys srácot. De, ettől függetlenül szeretem, mert jó emlékek kötnek hozzá..a gyerekkoromhoz köt és akármennyiszer meg tudom nézni, pedig a kedvenc mese listámon kb. a huszon valahanyadik helyen áll. Nem igazán tudom lepontozni.
10/9.5
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, duracell, Lilimooo, patrícia4, Évike12
2013. január 04. 22:59 #8467
- törölt felhasználó -    
The Cure (1995)
Egy AIDS-es kisfiú életének egy időszakát mutatja be, amikor megleli a legjobb barátját, aki annyira szeretne segíteni rajta, hogy mindenben a betegség ellenszerét keresi, és megszöknek otthonról, hogy (egy újságcikk szerint) a Mississippi völgyében megtalálják azt. Egy percét sem untam. Egyrészt az a gyermekkor elevenedett fel előttem, amelynek én is a részese voltam - kilencvenes évek, száguldozás az utcákon, műanyag katonák gyepálása, bunkerépítés, nem pedig Android-alkalmazások letöltése.. másrészt egyszerre sírtam és nevettem. Annyira tökéletes, és bár megrázó, vicces film. A végén már elázott a pulcsim ujja, amibe a könnyeim itattam. cray.gif
10/10
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Kiim, Lindsay019
2013. január 04. 23:04 #8468
- törölt felhasználó -    
Interjú a vámpírral.
nem is kommentelném. 10/10 thumbsup.gif
6 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, BunnyGirl, patrícia4, nicol bellox, csicsi20, Peszti
2013. január 05. 11:28 #8469
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Emlékmás

Én azt a tábort erősítem akiknek tetszett a film laugh.gif Számomra izgalmas,pörgős volt,egy percig sem unatkoztam blush.gif Egyetlen dolog ami sajnálok: hogy nem tudtam moziban megnézni blush.gif A színészekkel is megvagyok elégedve,Jessica nagy kedvencem heart.gif Colin irtó helyes pasi laugh.gif Kate karaktere pedig a legjobb volt az összes közül meghajolo.gif Mellesleg gyönyörű nő blush.gif

10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Évike12
2013. január 05. 12:35 #8470
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Savages - Vadállatok
Feliratosan néztem, és hát hű. Egész jó film, John Travoltával az élen ugyebár, mondjuk néhány jelenettel én nem teljesen értek egyet, de ez mellékes. Az utolsó 20 perc volt a legjobb. Mikor azt hiszed, hogy kész ennyi, ez lesz a vége, itt kifullad minden, akkor jön egy csavar ami komolyan meglep. És a film legelső mondata egyébként a legjobb.
10/7,5
1 felhasználónak tetszik: arizona
2013. január 05. 14:41 #8471
arizona
arizona
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Csatolások: 1
Azonosító: 186354
The Impossible

Mély levegő... és igen! Egy ilyen film után kicsit meg vagyok illetődve. Nem is tudom hol kezdjem. Döbbenetesen mutatja be a család életét. Ehhez természetesen hozzá tartozik a színészi játék. Szenzációs alakítást nyújt Ewan McGregor és Naomi Watts. Plusz külön kiemelném a gyerekek tehetségét. Magával ragad a történet két órára. Az egész annyira lehetetlen, hogy az már ámulatba ejtő. A rendező Juan Antonio Bayona eddig ismeretlen volt számomra. Ezzel letett valamit az asztalra. A sírás fojtogatott némelyik jelenetnél, míg meg nem adtam magam. Teljes mértékben beleéltem magam a látottakba. Rég nem tapasztaltam ilyet. Méltó helyet érdemel a mostanába látott filmjeim között.

10/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Kiim
2013. január 05. 18:11 #8472
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Virtual Sexuality

Behalok ezen a filmen. Fetrengek a röhögéstől, hullanak a könnyeim, még mindig. rofl.gif nevet2.gif Egy 99-es remek, kérem szépen, aminek gyanúsan hasonló sztorija van mint a 2002-es Tökös csaj c. filmnek csak jobb a történet -szerintem-. Történetünk főszereplője egy 17 éves lány, Justine akinek pasi kell, nem csak hancúrozni. Nem talál magának pasit mert a tökéletes pasit keresi és magasra tette a mércét. Egy alkalommal elmegy az egyik haverjával egy rendezvényre, ahol többnyire geekeknek való szimulátorokat lehetett kipróbálni. A csaj egyből megtalálta a szélhámos smink szimulátor tulajdonosakat akik ellopták a kártyáját, Justine pedig ezt nem tudván merült bele egy szimulátor játékba, egy új dimenzióba ahol új külsőt alkotott magának, majd poénból megalkotta a tökéletes pasit. Gázrobbanás miatt a helység felrobban, valami tönkremegy és a virtuálisan megkreált férfi 'valódi' lesz. Egy 'macsó' pasi belül női lélekkel. Hatalmas, hatalmas, hatalmas, én mondom. Enyhén szólva is érződik rajta a szarkazmus, ezt a filmet kellene mutogatni minden kisbrokkolinak aki a tökéletes párját keresi vagy azt hiszi hogy a virtuális világ kreálmányai igaziak.
rofl.gif nevet2.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: Misao, Kiim, arizona, Lindsay019
2013. január 05. 19:07 #8473
- törölt felhasználó -    
iCarly- One Direction smileeee.gif
2013. január 06. 00:02 #8474
- törölt felhasználó -    
12 monkeys/ 12 majom
Oldie but goodie.

Shrek 1-2
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. január 06. 09:51 #8475
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Flört a fellegekben heart.gif

Nagyon régen láttam már szóval épp itt volt az ideje újra megnéznem laugh.gif Már akkor is nagyon tetszett mikor először láttam és ez most sem volt másképp blush.gif Igaz semmi extra nincs benne és előre rálehet jönni mindenre,de nekem így is tetszett.Aranyos kis film ami bemutatja,hogyha igazán akarunk valamit és teszünk is érte akkor valóra válthatjuk az álmainkat smileeee.gif Gwyneth Paltrow-t heart.gif ebben láttam először,itt kedveltem meg,ő tökéletes volt a szerepre,ahogy Christina Applegate és Mark Ruffalo is smileeee.gif

10/8.5

Éjsötét árnyék heart.gif

10/8 - A házban zajló utolsó jelenettel akkor sem tudok megbékélni 110.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Alison Lerman
2013. január 06. 13:16 #8476
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Vizet az elefántnak

Annyira ódzkodtam attól, hogy megnézzem ezt a filmet, mert ugyan sok jót hallottam róla, de valahogy mindig volt olyan másik alkotás, amit helyette szívesebben megnéztem, egyébként is a színészgárda sem volt számomra nagyon csábító. A történetet annyira lehangolónak képzeltem, hogy eldöntöttem, nem akarom megnézni és sírni. Szerencsére tévedtem. Minden szempontból, és kellemesen csalódtam. A történet nagyon érdekes volt, rengeteg különböző karakterrel, ráadásul a múlt század harmincas éveiben játszódott, szóval imádtam! Robert Pattinsont is,( akit én még mindig biztos vagyok benne, hogy Kristen Stewart húz le, és ront el,) nagyon kedveltem. Édes volt, ahogy a"hózentróger"ben mászkált! wub.gif Christoph Waltz pedig zseniális alakítást nyújtott, bele nem nagyon lehet kötni, fantasztikus színész. Szóval nálam Robert és Waltz vitték a pálmát, Reese Witherspoon számomra mindig is semleges volt, nem igazán kedvelem, sem magát, sem pedig színésznőként, de tény, hogy összeillettek Roberttel. A zene is gyönyörű volt, James Newton Howard egy művész!
A lényeg, hogy én végig izgultam, és majdnem sírtam a filmen. Teljesen lekötött és egyszer sem éreztem vontatottnak. Kis Pattinsont kezdem megszeretni, szerintem sort kerítek pár filmjére (Természetesen nem az Alkonyat tragédiákra) mert simán elképzelhetőnek tartom, hogy megszeretem.
10/9
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bessie, Fanni00, Blanka098
2013. január 06. 13:23 #8477
- törölt felhasználó -    
Beépített szépség első részét. smileeee.gif

szerk.: 1 képet még maximum fel lehet ide tölteni, de ez a topik inkább a filmek kritikájáról szól, nem pedig a képekről. Mindegyik filmnek, sorozatnak meg van a maga topikja, és oda kell feltölteni a HQ méretű képeket! - Bessie
2013. január 06. 15:43 #8478
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Playback (2012)
Horrorféle zs kategóriás tömény dögunalom. biggrin.gif Annak ajánlanám, aki öngyilkos szeretne lenni, vagy szereti magát gagyi cuccokkal kínozni. rohog.gif Természetesen nincs benne semmi újdonság. Középiskolások menő rendezőnek képzeli magukat, és dokumentum filmet akarnak forgatni a régen történt helyi brutális gyilkosságokról. (Nyitó jelenetben magát a gyilkosságokat látni. Már itt betekintést mutat, hogy milyen agyzsibbasztó filmmel lesz dolga az embernek. Színészi alakítás, és hitelesség=0) Aztán a képbe kerül egy gyilkos videókazetta, ami megnézése után az azt megnéző emberbe beleszáll a gyilkos gonosz lelke. Azt hiszem ez is ismerős történet. 110.gif
Jön egy újabb legenda, miszerint a gyilkos őse maga Lucifer. Ojvé. 110.gif Vége felé van egy kis izgalom, de a záróepizód is tipikus.

Volt benne néhány ismerős arc, de egyedül Toby miatt néztem meg ezt a borzadványt. (A jelenben őt szállja meg a gyilkos, és ő kezd ölni. Szokás szerint hozza a kis különc figurát. biggrin.gif )Toby miatt:
5/10
1 felhasználónak tetszik: Alison Lerman
2013. január 06. 17:12 #8479
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Szahara * Sahara /2005/

Én imádom Matthew McConaughey-t, pláne mikor színészkedik és nem játssza a szépfiút, de ez a film nem jött be. Ügyes volt ő nem mondom, de a többi színészi szerepéhez képest alul teljesített. Unalmasnak, vontatottnak találtam a filmet, ráadásul egyedül Steve Zahn alakítását tudnám értékelni. Penélope Cruz pedig iszonyatosan játszott, ezt kimerem jelenteni cool.gif

3*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2013. január 06. 17:57 #8480
- törölt felhasználó -    
Seven Years in Tibet
Tibet lenyűgöző hely volt akkoriban. Brad Pitt és David Thewlis
is hozták a maximumot. Nincs tele váratlan fordulatokkal vagy akcióval, de nem is unalmas vagy vontatott. Ajánlom mindenkinek.
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, ophely88, Im a SlaveForBritney
710 oldal 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!