Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2012. december 22. 15:43
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Mindenki megvan
Nagyon elgondolkodtató film, nekem tetszett, máshogy fogok ezentúl hozzáállni, ha egy idős ember a buszon vagy máshol elkezd magáról mesélni
De tényleg, nem lehet könnyű nekik sem. Robert De Niro hatalmas volt megint. A film pedig mondjuk 8/10
Nagyon elgondolkodtató film, nekem tetszett, máshogy fogok ezentúl hozzáállni, ha egy idős ember a buszon vagy máshol elkezd magáról mesélni
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. december 22. 16:15
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Pitch Perfect (2012)
Maga műfajában nagyon jó kis film. Nem is tudtam, hogy a kis Twilightos csajnak ilyen jó hangja van.
7/10
Pride and prejudice/Büszkeség és balítélet (2005)
Kedvenc verzióm, most először néztem angolul. Tervezem újraolvasni a könyvet is.
10/10
Maga műfajában nagyon jó kis film. Nem is tudtam, hogy a kis Twilightos csajnak ilyen jó hangja van.
7/10
Pride and prejudice/Büszkeség és balítélet (2005)
Kedvenc verzióm, most először néztem angolul. Tervezem újraolvasni a könyvet is.
10/10
2012. december 22. 17:03
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2012.12.22. 15:43)
Mindenki megvan
De tényleg, nem lehet könnyű nekik sem. Robert De Niro hatalmas volt megint. A film pedig mondjuk 8/10
Ja, előtte megnéztem az Elrabolva 2-t
Hát azt imádtam, mindent imádok ami Liam Neeson
SmileyZ
2012. december 22. 19:39
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket?
Habár flop lett, szerintem nagyon jó vígjáték. Régen röhögtem ennyit egy filmen. A szereposztás briliáns. Simon Pegg tökéletes volt a főszerepre, Kirsten Dunst szerethető, Megan Fox karaktere is ott van. (Mondjuk, nem gondoltam volna, hogy Kirstent és Megant egyszer egy filmben fogom látni. Ezt is megéltem
) Egyedül Jeff Bridges az, aki zavaró, akármekkora színészóriás is. Ettől függetlenül Simon Pegg a hátán viszi a filmet, és nem lehet őt nem szeretni.
10/9
Habár flop lett, szerintem nagyon jó vígjáték. Régen röhögtem ennyit egy filmen. A szereposztás briliáns. Simon Pegg tökéletes volt a főszerepre, Kirsten Dunst szerethető, Megan Fox karaktere is ott van. (Mondjuk, nem gondoltam volna, hogy Kirstent és Megant egyszer egy filmben fogom látni. Ezt is megéltem
10/9
Alison Lerman
2012. december 22. 20:52
Frankenweenie
Nevezhetnénk ezt az Ollókezű Edward animált változatának is, nem a történetre fektetett hangsúly, sokkal inkább a két produkcióban fellelhető párhuzamok közt. A bizarr, de szívből oktató fizikatanár kiköpött mása a mi Edwardunk teremtőjének, aztán jön Danny Elfman, akinek a jellegzetes zenei kompozícióit másodpercek alatt fel lehet ismerni. Winona Ryder csak hab a tortán, és eltöprengtem, vajon Victor vagy az apja hasonlít jobban Johnny Deppre. A tetőpont kissé abszolutizált, az óriás King Kongunk miatt, de szívszorító vég valamelyest kiegyenlítette a felborult egyensúlyt. Tim Burtontől 2007 óta nem láttam jó munkát, végre megtört a jég.
8/10
Nevezhetnénk ezt az Ollókezű Edward animált változatának is, nem a történetre fektetett hangsúly, sokkal inkább a két produkcióban fellelhető párhuzamok közt. A bizarr, de szívből oktató fizikatanár kiköpött mása a mi Edwardunk teremtőjének, aztán jön Danny Elfman, akinek a jellegzetes zenei kompozícióit másodpercek alatt fel lehet ismerni. Winona Ryder csak hab a tortán, és eltöprengtem, vajon Victor vagy az apja hasonlít jobban Johnny Deppre. A tetőpont kissé abszolutizált, az óriás King Kongunk miatt, de szívszorító vég valamelyest kiegyenlítette a felborult egyensúlyt. Tim Burtontől 2007 óta nem láttam jó munkát, végre megtört a jég.
8/10
duracell
2012. december 23. 04:03
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Brave (Merida, a bátor)
Nagyon rég óta meg akartam már nézni, és most még nem is igazán tudom véleményezni, kicsit vegyes érzelmek kavarognak bennem. Mert volt amiben csalódtam, de akadt olyan jelenet is, ami felülmúlta a képzeleteimet. A történet érdekes volt, pláne a kor, amiben játszódott. Persze tudom, hogy fantasy, de nagyon középkori, és abszolút skót film volt, így igazából nem tudtam nem szeretni!
Alapvetően nekem kicsit hajazott még a Mackótestvérre, (amit egyébként szeretek) de ettől függetlenül tényleg élveztem ezt a másfél órát.
Gyakorlatilag egyetlen egy negatívumot tudnék említeni, ami sajnálatos módon nálam alapjáraton 1 pont mínuszt jelent. A dalok! És félre ne értsetek, a dalok fantasztikusak, értelmesek, lenyűgözőek és többször is hallgathatóak (én vagyok a példa, aki már július óta rabja vagyok a Touch the sky, Into the open air, vagy a Noble maiden fair műveknek), csak nem magyarul.
A film szégyenfoltja. És komolyan? Pont Lola? Magyarország egyik legidegesítőbb hangú énekesnője? Ebben az egyben csalódtam, egyébként nagyon édes, tanulságos mese volt.
10/9 (Lola miatt -1, de ha angolul tekintem meg legközelebb, akkor már lehet 10es lesz belőle!)
Nagyon rég óta meg akartam már nézni, és most még nem is igazán tudom véleményezni, kicsit vegyes érzelmek kavarognak bennem. Mert volt amiben csalódtam, de akadt olyan jelenet is, ami felülmúlta a képzeleteimet. A történet érdekes volt, pláne a kor, amiben játszódott. Persze tudom, hogy fantasy, de nagyon középkori, és abszolút skót film volt, így igazából nem tudtam nem szeretni!
Alapvetően nekem kicsit hajazott még a Mackótestvérre, (amit egyébként szeretek) de ettől függetlenül tényleg élveztem ezt a másfél órát.
Gyakorlatilag egyetlen egy negatívumot tudnék említeni, ami sajnálatos módon nálam alapjáraton 1 pont mínuszt jelent. A dalok! És félre ne értsetek, a dalok fantasztikusak, értelmesek, lenyűgözőek és többször is hallgathatóak (én vagyok a példa, aki már július óta rabja vagyok a Touch the sky, Into the open air, vagy a Noble maiden fair műveknek), csak nem magyarul.
A film szégyenfoltja. És komolyan? Pont Lola? Magyarország egyik legidegesítőbb hangú énekesnője? Ebben az egyben csalódtam, egyébként nagyon édes, tanulságos mese volt.
10/9 (Lola miatt -1, de ha angolul tekintem meg legközelebb, akkor már lehet 10es lesz belőle!)
2012. december 23. 08:04
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2012.12.23. 04:03)
Brave (Merida, a bátor)
No és hogy bírkoztunk meg azzal a ténnyel hogy a főszereplő nő és nem férfi? Mert én akárkivel beszéltem erről, egyfolytában azt hajtogatták hogy egy fiús csajról szól a sztori aki az idegesítő tesói miatt tanulta meg 'védeni' magát és hogy Merida a női Terminátor, a kotnyeles, lázadó fiatal, ami végül is egy szinten igaz de számomra nem teljesen így jött le és másképpen fogalmaznám meg ..
Alison Lerman
2012. december 23. 10:54
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Az öt legenda - Nekem nagyon tetszett, sőt, az osztályomnak is, mert miközben néztük senki sem baromkodott.
Mondjuk a Homokembernek szerintem adhattak volna valami más nevet, mert először nem igazán tudtam, hogy ki is ő
Mindenesetre állítom, hogy ez az év legjobb meséje.
10/9
A Hobbit - Váratlan utazás - Huh. Imádom. Komolyan, ha lehet még jobban beleszerelmesedtem Középföldébe és lakóiba, simán megérte 3 órát ülni a moziban. Az elejétől a végig minden a helyén volt. Tolkien olyan világot teremtett meg, ahol még én is szívesen lennék.
Peter Jackson megint tökéletes filmet alkotott.
10/11*
10/9
A Hobbit - Váratlan utazás - Huh. Imádom. Komolyan, ha lehet még jobban beleszerelmesedtem Középföldébe és lakóiba, simán megérte 3 órát ülni a moziban. Az elejétől a végig minden a helyén volt. Tolkien olyan világot teremtett meg, ahol még én is szívesen lennék.
10/11*
2012. december 23. 11:35
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
One Missed Call (Nem fogadott hívás)
Iszonyat jó film, bár igaz láttam már ijesztőbb horrort, de ennek ellenére ez is nagyon tetszett.
Iszonyat jó film, bár igaz láttam már ijesztőbb horrort, de ennek ellenére ez is nagyon tetszett.
2012. december 23. 13:59
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Shop-Stop, Shop-Stop 2
A második része csalódás volt számomra. Az első sokkal sokkal jobb, annak ellenére, hogy az már 18 éve készült, ráadásul fekete-fehérben. Az első részben minden karakter a helyén volt, a másodikban pedig csak Elias szerepe volt az átütő, a többi annyira vontatott... még Néma Bob és Jay karaktere sem volt olyan, mint régen, ami persze kár. A szereplők megöregedtek, és nem tudtak hitelesek maradni. Kevin Smith hatalmas rendező, de ilyet többet ne.
Első rész: 10/9
Második rész: 10/6
A második része csalódás volt számomra. Az első sokkal sokkal jobb, annak ellenére, hogy az már 18 éve készült, ráadásul fekete-fehérben. Az első részben minden karakter a helyén volt, a másodikban pedig csak Elias szerepe volt az átütő, a többi annyira vontatott... még Néma Bob és Jay karaktere sem volt olyan, mint régen, ami persze kár. A szereplők megöregedtek, és nem tudtak hitelesek maradni. Kevin Smith hatalmas rendező, de ilyet többet ne.
Első rész: 10/9
Második rész: 10/6
2012. december 23. 14:28
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Mind a kettő foglalkozik a rasszizmussal, ami szerintem nagyon undorító dolog, de ebbe nem is mennék bele jobban. Aki szeretne látni két jó filmet, nézze meg őket. Az első kosztümös és a rabszolgák helyzetét mutatja be megspékelve egy szerelmi szállal, a második pedig a mai Amerikában valóban megtörtént és szívmelengető sztorit ismertet meg velünk. Nem is tudom, hogy sikerült rájuk találnom, teljesen véletlenül jöttek ki, de örülök, hogy megnéztem őket.
A szeretet ereje (2000)
8/10
A szív bajnokai (2009)
9/10
A szeretet ereje (2000)
8/10
A szív bajnokai (2009)
9/10
2012. december 23. 14:31
The Philly Kid
Csupa klisé, minden kiszámítható, és nem túl hiteles. Ennek ellenére nem nevezném rossznak, örültem, hogy láthatom egyáltalán Sarah Butlert.
6.5/10
Csupa klisé, minden kiszámítható, és nem túl hiteles. Ennek ellenére nem nevezném rossznak, örültem, hogy láthatom egyáltalán Sarah Butlert.
6.5/10
2012. december 23. 17:07
Vasember 2 10/10
Nem tudom hanyadszor látom már, de még mindig nem unom. Továbbra is az első rész viszi nálam a pálmát, de azért ez a rész se semmi. Úgy érzem a harmadik rész kijöttéig még párszor meg fogom nézni ezt is és az első részt is.
Nem tudom hanyadszor látom már, de még mindig nem unom. Továbbra is az első rész viszi nálam a pálmát, de azért ez a rész se semmi. Úgy érzem a harmadik rész kijöttéig még párszor meg fogom nézni ezt is és az első részt is.
2012. december 23. 18:39
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.12.23. 08:04)
No és hogy bírkoztunk meg azzal a ténnyel hogy a főszereplő nő és nem férfi? Mert én akárkivel beszéltem erről, egyfolytában azt hajtogatták hogy egy fiús csajról szól a sztori aki az idegesítő tesói miatt tanulta meg 'védeni' magát és hogy Merida a női Terminátor, a kotnyeles, lázadó fiatal, ami végül is egy szinten igaz de számomra nem teljesen így jött le és másképpen fogalmaznám meg ..
Szerintem sem erről szól, illetve a fiútestvéreinek semmi köze sem volt ahhoz, hogy ő megtanuljon harcolni. Merida szerintem csak egy szabad lélek, egy igazi vérbeli merész, BÁTOR csajszi, akit minden érdekel, és az is igaz, hogy lázad az az anyja ellen és egy kicsit tipikus tinédzsernek is lehetne mondani, aki már csak azért is az anyja ellen cselekszik. Kicsit fiús, igaz, az pedig megint, hogy tele van férfias tulajdonságokkal, de ettől függetlenül egy érzékeny, kicsit éretlen lányka. De igazából nem tudom!
2012. december 23. 18:50
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Taken 2 / Elrabolva 2 (2012)
Végre, sikerült megnéznem.
Még csak felirattal, de Liam hangja mindent megér.
Hasonló volt tényleg az első részéhez, de nekem ez ugyanúgy tetszett. Bár a nyáladzásból nem kellett volna nekem bele ennyi, de így volt ez tökéletes.
Imádom ezt a pasit, annyira jó színész, leírni sem lehet. Nagyon bírtam a verekedős jeleneteket, és csodálkoztam hogy a kis csaj milyen kis harcias volt. A történet valahogy hasonló volt, de mégis más. Biztos hogy még párszor megfogom nézni, mert nagyon jó film, mindenkinek csak ajánlani tudok ( De szinkron nélkül!!!)
10/10
Bait / A csali (2012)
Unalmas volt, és béna, és elég kiszámítható is, vagyis nem nagyon tetszett, olyan egyszer nézős..
5/10
Végre, sikerült megnéznem.
Hasonló volt tényleg az első részéhez, de nekem ez ugyanúgy tetszett. Bár a nyáladzásból nem kellett volna nekem bele ennyi, de így volt ez tökéletes.
10/10
Bait / A csali (2012)
Unalmas volt, és béna, és elég kiszámítható is, vagyis nem nagyon tetszett, olyan egyszer nézős..
5/10
Fanni00
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.